A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

ISTINEK MILLIO DRUKK!!!!

Huh, miket irtok errol a korhazrol. Remiszto Kép Kép Es ehhez a szornyu korsaghoz meg nincs oltas??

Kisun es Soosoo! Cukorverkinzason kicsit valtoztattak, mert keteve az elso vervetel utan azonnal ittuk a glukozt, msot meg elobb megneztek a vervetel eredmenyet (nemtom minek, es nem is mondtak rola semmit) es csak utana szoltak, hogy na most igyuk meg. Es persze csak a glukoztol szamitva ketora a masodik vervetel, szoval nem ketorat fogtok ott ulni, hanem legalabb ket es felet! Es nemcsak pisit vihettek otthonrol, hanem tobb mama feloldva vitte a glukozt, ami azert tokjo, mert nekem megint volt egy darab, ami nem akart es egyben lenyelni, vagy tobb kisebb darabban valami rettenetes. Szoval ez jo otlet. Lehet, hogy ha ket ev mulva megint megyek, mar azon fogok csodalkozni, hogy a tobbiek a vert is otthonrol hozzak Kép Kép

Es kaptam egy tokjo kisvakondos konyvet a H ujsagosanal. Es a fodraszat persze csak elojegyzett hajviseloket fogad, aki csak ugy beesik, azt nem es csak 10kor kezd dolgozni. Es a biobolt meg akkor sem, vagy megszunt, kitudja. Es sajnos a szulesznovel nem tudtam beszelni, mert marhara el volt havazva.

Funny, NatureCare Orange (gyarto: Dabur India Ltd., Forgalmazo: Garuda Trade Ltd., nyilvantartasi szam: OGYI-243/1991, vonalkod: 5 022496 601009, egy kis 100 grammos feher muanyag tubus sarga cimkevel es gyogyszertarban vettuk).
moose

Sziasztok,

Bakker nagyon szomorúak vagyunk kutyusunk ma délután meghalt (elpusztult). jaj szegényke, semmi baja nem volt még a napokban látszólag. Annyira szomorú ez....

Kép
Kép
johanna1975

Jaaaaj, szegény Isti és VotivKépKépKépKép Én is küldök gyogyito energiat!

Recca,
igen, Kamaraerdö is jo lenne, naná, csak meg tudjuk fizetniKép
köszi a linket, hu, nagyon jol néznek ki a lakasok, csak az arat nem talaltam seholKép Gondolom, csillagaszatiKép

Ildi,
most éppen Budatétény, Budafok a sláger, csak sajna kis házikót nem nagyon talaltunk eddig. Illetve ikerház felet talán. A lakás még kérdéses, mert szeretnék egyszer kutyát, és ahhoz kert lenne jo. Meg apafej szeret hangosan gitarozni, és azt is jobb egy dühöngöben, ahol nincs olyan közel a szomszédKép
Ti merre szeretnétek?

KépKép
fibi

sziasztok,
remélhetőleg holnap hazamehetnek Istiék. Votiv szerint olyan a hely, mint egy albán tömegszállás...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

oh Johi, Kép de mitol? mi tortent,h ilyen hirtelen? remelem, nem valami kulso "joszandeku" "segito" kez, mert az szornyu... amugy is azKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Moose,
ezt te nem tudtad???????????KépKép
azért nem irtam, mert te már tapasztalt róka vagy szt imrében.
szóval Soosoo és Vera, Justin Case,
cukrot otthon feloldani, kb. fél liter vizben, és FÉL citromot hozzá lehet adni (csak VALÓDI citromot) és akkor olyan az egész, mint egy jóóóóó limonádé!!!
EGÉSZSÉGETEKRE!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Johi,
KépKépKépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan, felet? egy egeszet! minimaKép

Coolio
recca

ezt a másik szt imrés topikból másoltam:
Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni a diplomam dolgozatom megírásához aminek a fő témája a feleség és az anyaszerep összehangolása. Csak annyit kéne tennetek, hogy kitöltötök egy kérdőívet, és visszakülditek nekem az email címemre.

Akit érdekel, és már van legalább egy gyermeke, az küldjön egy emailt az erikacsizmadia@beltav.hu címre és csatolt file.-ként elküldöm.

Segítségeteket előre is köszönöm

Erika

ha érdekel vkit...

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Csak bekukkantottam, de Votivról teljesen lelombozott a hír. Kép Melyik kórházban vannak, és mi volt Isti baja? Már régen jártam erre, így nem tudom.
Kitartás!!!

Csatolok pár képet, hátha felvidít valakit. Karácsonykor készültek.

Kép
Kép
Kép
KépKépKép

Sziasztok!
mkatus

Sziasztok!

Votiv,
jajjjjjjjjj KépKépKép drukkolok Istóknak, és persze Neked is! nagyon sajnálom!!!!!

Pocak,
sztem nyugodtan várhatsz az oltással, ha úgy érzed, még nem kéne. a Te megérzésed mindig a legfontosabb a gyerekeiddel kapcsolatban. baja abból biztosan nem lesz, ha később kapja! Kép

Oxi,
én nagyon szeretlek!!! Kép és van skájp, csak még nem izzítottam be a mikrofonos fülhallgatót, de addig is ott az iwiw, oksi? Kép

Moose,
már nekem is ilyen volt a terheléses vércukorvizsgálatom, és azért nézik a korábbi eredményt, hogy nem horror magas-e a cukrod, mert akkor kikészülnél egy ilyen terheléstől. lényeg, h túl vagy rajta! Kép

Zsan,
én vittem magammal citromot, és nem engedték, h belenyomjam. mondjuk nekem nem a H-ban, hanem a kerületi Rendelőintézetben csinálták, aztán egyszer a terhesség vége felé csináltak ott is egy vérvételt, és láttam, h egy tányér tele van kinyomott citromokkal ... nem baj, majd legközelebb nem babrálnak ki velem!

Johi,
sajnálom a kutyust! Kép
ficánka

Dora! Mi a múlt éjszaka fél óránként ébredtünk.Kép Ráadásul Bazsónak hőemelkedése van, és ami mostanában itt a babókkal történik, rendesen parázok. Amúgy semmi más tünet nincs, se köhögés, se orrfolyás. Van aki azt mondja, hogy lehet a fogtól is, más azt mondja hogy ez hülyeség.

Látom sok mindenkit megmozgatott a dokim virslis tanácsaKép

Ada! A nestlés termékekkel mi a gond? A Sinlac se jó? Mert az is nestlés.

Mi van Istivel?Kép

Manóka! Kár, hogy nem voltatok tücsökzenén.

Kép
Kép
zuzmo1

Johi!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Katus!
Nagyon édesek a képek!!! Köszönjük őket!!! Kép

Oxi!
Én igenis nem utállak, és igenis mentem volna, mert jó lett volna Titeket is látni, meg Manóékat is, de Petrának még mindig rondán folyik az orra Kép...

Johi!
Nagyon sajnálom! Kép Mi 7 éve veszítettük el a kutyusunkat, de még mindig annyira tud fájni, ha rágondolok Kép

Rec!
Igen, szakmabelim, sőt nála szakdoliztam, meg kollégák is lettünk volna az MTA-n, mert elkezdtem nála a phd-t, csak abbahagytam Kép
Akkor Te biztos az etológiatanárunkat is ismerted...csak a neve nem jut eszembe...talán valamilyen Antal...és mintha D betűs lenne...

Szegény Votiv, szegény Isti Kép

Na, el agyatmosni, csajom rendesen felhúzott altatáskor (leborította a radiátorról a sós vízzel teli cartedoros dobozt, csurom víz lett a radiátor mellett lévő matrac, ami nekem van odatéve az ágy mellé...Kép)

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Moose!

Kiváncsi vagyok a tapasztalataidra az Orangeval kapcsolatban,mert én adtam Somának amikor szorulásos volt.

Juc
20170114224602

elszállt a levelem Kép Kép

Istinek jobbulást,

Moose, akkor te szerencsés vagy, Brúnó nem eszi meg a sonkát, nála a pulykapárizsi a menő, síma, füstölt vagy sajtos és a virslit is imádja.

Kisün, ugyan visszavontad a hozzám intézett levelet, de azért én is örülök, hogy jól vagy Kép

Brúnót tegnap fodrászhoz vittem, gyorsak voltunk 10 perc után dolgavégezetlenül távoztunk Kép , úgyhogy elkezdtünk coffot növeszteni Kép

És farsang lesz a bölcsiben, közölték, hogy nem kötelelző beöltözni de jó lenne .... Kép
Mit is mondjak erre????
zsebi2004

ma megnéztük azt a használtruha boltot, amit valamelyikőtök ajánlott az Etele úton. Nagyon zsír!!!! és vannak jelmezek is farsangra!Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Jaj, szegény Isti, remélem gyorsan és gyógyultan kiszabadul onnan!!!

Bogárka!
Néha adok gyümit a Sinlachoz, máskor nem. Pl. ha megmarad az uzsonnából, akkor rakok hozzá, de Emma simán is bekebeleziKép

Soosoo!
Te nagyon ügyes háziasszony lehetsz! Azért remélem, ha nagyobb és jobban szeparált lakásunk lesz, akkor én is jobban tudok tevékenykedni a konyhában.

Johi!
KutyusKép

Katus!
Nagyon jók a képek, Máté nagyon helyes!

Fibi!
Ti hol keresgéltek lakást? Úgy értem neten, hirdetés, stb.? Dobsz egy mailt, hogy ne offoljuk szét a topikot? Cím a profilomban. Hátha tudunk egymásnak ötleteket adni!

Kép
Kép
manoka11

Bogarka, dokaKép

Zsebi, es mitol ijedt meg a fodraszKép, h nem vallalta a fijjut? szegenykebol akkor most lany lesz?Kép

Coolio
recca

Na, akkor már tudjátok. Én is sms-ezésbe fogtam Votivval, újabbat én sem tudok, csak azt, h Isti a körülményekhez képest jól tartja magát.
Drukkoljunk, mást úgyse tehetünk. És ha minden igaz, holnap haza. DRUKK!

Mkatus,
a képek kicsit feldobtak. Köszi! Kép

Minden beteg hagyja most már abba, és a tél is! Hajrá minden szenzodűne anyuka! Én is..
neet
neet

Bogárka,
nem hiszem el, h nálatok is van ilyen hiszti... akkor kezdek megnyugodni! Kép
neet
neet

Johanna,
öregecske volt, vagy beteg? Nagyon sajnálom. Kép
neet
neet

Johanna!

Sajnálom a kutyust!Kép

Pocak!

Bocs, de már nem emlékszem! Asszem más az ára mind a 3-nak (3,4,5 hós)! Valahogy így rémlik!

Fibi!

Akkor konkurenciák vagyunk!Kép Nekünk szintén Budafok (ott nőttem fel), Tétény vagy Kamaraerdő lenne jó! Én mi is a családi házról álmodozunk, de szerintem az csak álom marad!Kép Én is néztem Rákos...kutyafülét a világvégén, ott olcsóbbak a házak, de ott szerintem a reptér miatt tiszta kerozin a levegő, nem? Meg nem is vagyok Pestpárti nagyon!

Manóka!

Nekem is adhaszt ötleteket lakásügyben, ha van!Kép Ti is költöztök?

Szegény Isti!Kép
Most örülök csak igazán, hogy Szilveszterkor megúsztuk a kórházat ezzel a kórsággal!Kép

Timi még mindig nem alszik, pedig holnap korán reggel Pető!Kép Nekem meg fejgörcsöm kezd lenni!Kép

ILdi
ildi76

Katus!

Aranyosak a képek!Kép
ildi76

Nagyon durva ez a korhazi allapot, amit Votiv irtKép
Ennél Mo-on mar csak a gyed/gyes ügyintézés durvabbKép Ma is felhuztak, hogy hianyos az igénybejelntésem, és tök ertelmetlen meg felesleges baromsagokat kell kitölteni...

Zsebi,
coffKépKép Bálint szo nélkül türte a hajvágást mult héten, mondta is a fodrász, hogy angyal egy gyerekKép Amikor a kefével lesimitotta a hajszalakat a buksijáról, még vigyorgott isKép

Olyan édes, mostanaban csak ugy hajlando enni, ha közben engem etethet ö isKép Ha meg kérdezem töle, hogy "Kérsz cicit?", akkor rögtön emelgeti a polomat, ezt is megertiKép

Manoka,
okés, mél megy mingyáKép

Ildi,
te konkurrensKép Én sem vagyok Pest párti, úgyhogy remélem, közel fogunk lakni egymáshozKép

Recca,
most talaltam egy szuper kamaraerdei lakast 24 milkaert. Álmodozni jaj de jooooKépKépKépKép

KépKép
fibi

Zsebi!

Soma sem hagyja hogy fodrász vágja a haját.Most már csak azt mondja,hogy nem megy fodrászhoz de kisebb korában,hajaj!
Ezért vágomneki én,de ez is fáj nekiKépnagyon.

Juc
20170114224602

Ildi,
köszi, hogy írtad, jól hangzik, hogy betokosodik és távozik Kép remélem, tényleg így lesz.

Johi,
én is nagyon sajnálom a kutyust Kép

Szt Lászlóról sajnos nekünk sincsenek jó tapasztalataink, párom ott töltött néhány napot és NAGYON DURVA volt, minden. A körülmények és a személyzet is. Azt hittem, kisgyerekeknek talán jobban és szebben igyekeznek kialakítani egy osztályt, de ezek szerint sajnos nem. Remélem, holnap Isti már otthon fog gyógyulgatni!!!!!

Blaye
blaye

Katus,
A képek nagyon édesek! Nekem főleg a 3. és az utolsó tetszik nagyon! Kép
blaye

Fibi, tenyleg? neten talaltad? kuldd mar el nekem is! kivancsi vagyokKép

Coolio
recca

Rec!
Tényleg Dóka! Kép És akkor Gödön dolgoztál? Ott vizsgáztunk a Dókánál Kép

Hajvágás: Petra se fodrászhoz nem jön, se nekünk nem engedi...és már annyira nem tetszik...olyan, mint egy pulikutya...ja, és a copf sem megoldás, mert semmiféle csattot, gumit nem enged a hajába tenni...na erre varrjatok gombot! Kép

Neet!
Nem hisztiből verte ám le, csak egy pillanatra kiléptem a szobából és gondolta addig megnézi, és leemelte, de megbillent a kezében Kép...de tud ő ám hisztiből is ilyet csinálni....húúú és még miket...mesélhetnék Kép

Jóéjt!
Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogarka, igenKép. szep hely, nem?Kép
de az tok rossz (lehet), h abbahagytad a phd-t. folytatast nem tervezel?Kép
ja es sztem aranyos a lanykad hajaKép

Coolio
recca

Pocak, enyem lanykanak csak a haromhos oltassal volt baja es akkoris csak aznap este laz. Remelem, ezutan is ilyen szerencsesek leszunk. De szerintem is halaszd el, ha ugy erzed.

Ildi, MMRtol ugy feltem, mint a tuztol, mert mindenki ugye lazrol meg kiutesekrol szamolt be, es vartam es vartam es mertem naponta a hojet stb es semmi nem tortent Kép ugy orultem Kép de te is halaszd el, ha gondolod, persze. nemtom, meddig lehet.

Zs, hat persze hogy belenyomtam a citromot, mert arra emlekeztem, de arra mar nem emlekeztem, hogy multkor sem nem akart feloldodni a nyavalyas... tudod, dupla adag terhessegi amneziaval nehez Kép Szoval mar jol vagy, ugye?

Blaye, bubchen wind & wetter creme nagyon rulez. De egy csomo masik gyartonak is van (asszem tavaly chicco-t is hasznaltunk, de lattam dm sajatjat stb.). Es egy darab eleg egy evre, mert nagyon keveske kell egy ilyen pici arcocskara, es szerintem baromsag megvarni, amig kiszarad, en kenegetem ovet es sajatomat is. Es is arra tippelnek, hogy nemsokara kiloki a szervezeted a szalkat. De nemtom.

Ja es inuitbanda Kép ! Ma tokvastag kesztyuben bkv-n is ugy kiszaradt a kezem a hidegtol, hogy meg... szoval en ilyen idoben nem viszem ki gyerek, mert mi ennyire fazunk es kesz.

Juc, majd tudositok husk-rol.

Fic, koszi a felhomalyositast. Igy mar ertem.

Oxi, en sem megyek sosem, illetve pont a karacsony korulire sikerult, mert apa szabin volt ezek szerint szerencsenk is, mert akkor jottek a tobbiek. Es en is szeretlek Kép

Bogarka, nalunk is kezdodik a komolyabb hiszti: mar olyanokat csinal, hogy rugdossa a szekrenyt meg utoget minket, nem tudom, hogy talalta ki, mert senkitol nem lathatott ilyeneket, ugyhogy gondban leszunk, ha nem sikerul gyorsan leszoktatni errol Kép es alvos cikk szerintem is rulez es engem is megnyugtat, mar csak azert aggodom, mert ha ajon a pici, akkor azert tenyleg kenyelmetlen lesz, ha a nagy meg minden ejjel a mi agyunkban vegzi... es uj yaris hirdeteset is olvastad? Kép ja es enyem lany szereti nagyon a copfokat, csak a sok ugralas kozben ugye sokszor kiesik a hajabol. es eddig meg vagni is hagyta (egyszer fodrasznak, egyszer nekunk). es mar nagyon oltozkodik, egyik nap hisztirohamot kapott a mosogep elott, eloszor nem ertettem, aztan rajottem, hogy azt a pulcsijat akarta felvenni, amit epp beletettem. sikerult lebeszelni, de par ora mulva megint kovetelte, lerangatta vizesen a szaritorol Kép

Ingatlanos linkekkel meg offoljatok nyugodtan. Idonkent mi is nezegetjuk, de csak 3. es 2. keruleteket, mert csak ezeket szeretjuk eshat errefele valami naggggggyon dragak...

Zsebi, talan azert van, mert sosem adtam meg masfele felvagottat. Talan ha tudna, hogy a parizsi meg a bizbasz tobbi mennnnnyivel finomabb mint egy rendes valamirevalo sonka, akkor o is olyat kerne Kép es hogyhogy bolcsiben is van farsang? Masfel eveseknek erdemes mar? Ja es utolag is gratulalok a masfel evhez. Enyem lany ma (ize megint ilyen keso van? szoval tegnap) toltotte Kép
moose

Bogár,
mesélj!! Kép
neet
neet

Moosenyúlnak boldog másfél évet! Az 18 hó, mi meg lassan 14, azaz csak 4 hó van köztünk? Jéé, azt hittem, Nyúl sokkal régebbi baba. Kép
neet
neet

Latod Neet, ezek szerint marhara le vagy maradva a masodik pocakkal Kép es csakneked: tesom egyik nap azt almodta, hogy a westendben bement valami kis mosdoba es ahogy benyitott az valami oriasi hipermodern tobbszazslozis meg zuhanyozos meg mindenfeleextras komplexum volt es tokures, de nem merte egyiket sem valasztani, mert ott ult egyiken az ordog (aki egyebkent egy ferfi volt) es felo volt, hogy aki "leul", azt elviszi Kép ja es a westenden kivuli vilag meg nagyon leharcolt es megpusztult, utopisztikus borzalom volt...
moose

sziasztok,
éjszaka megint szörnyű volt!
aki érdemben fogyni akar, az gyorsan felejtse el Norbit és a hülye kódjait, és irány az első játszóház, ahol összenyalni az összes gyereket és játékot, és várd a csodát!!!Kép jönni fog!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Jó reggelt!

Mi megint fél-1 óránként ébredtünk. Esküszöm írígylem tőletek még a rémálmaitokat is!!! Nekem erre nincs időmKép

Zsan! Gyógyulj! Mi ez a rota vírus? Életemben nem hallottam róla.

Nem is hittem, hogy a lászló kórházban ilyen állapotok vannak!!!Kép Remélem Istiéknek nem kell sokáig ott maradni!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok,

Köszönöm a kutyus elmenését fájlaló hozzászólásokat. Egyszerűen nem tudjuk mi lehetett. Délután még láttam aztán kedvesem apukája már élettelenül találta meg. Na de most itt nem ecsetelem. szegényke.... egyébként nem volt fiatal, de nagyon játékos. Sokszor még most is megkérdezték, hogy kölyök kutyus-e.

Vannak új infók Votivékról?

Zsanci: neked is jobbulást.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

jaj szegény kicsi Isti Kép remélem, gyorsan haza tudnak jönni!!!!!

Pocak,
persze, hogy a lányod, csak annyi baba beteg, hogy már elvesztem a fonalat Kép TAVAAAAAASZ!!!!!!

Rec,
kocc Kép

Johi,
nagyon sajnálom a kutyust Kép

Zsebi,
sok csaj bukik ám a hosszú hajú rockerfazonra Kép

Katus,
nagyon jóóóók a képek, szépek vagytok Kép

Hajvágás: nálunk az én fodrászom vágja, akinek van egy 3 éves igen izgága fia, szóval profi a témában Kép Dócit eddig csak az izgatta, hogy nini, itt egy olló, alapvetően nem utasítja el a dolgot Kép

Soosoo,
én most vagyok 17+4, tehát te már be is töltötted a 18. hetet Kép

Zsanci,
nekem ízlett a cukros lötyi citrom nélkül is... perverz vagyooooook Kép

vera
kisün

Sziasztok!

Istok, VotivKép Vajon milyen ejszakajuk volt? Remelem hamar kiengedik ebbol a korhaznak csufolt borzadalybol!Kép

Johi, nagyon sajnalom, ami a kutyival tortent.Kép Gondolom most nem ezen toritek a fejeteket, de ha szeretnetek masik kutyust, talan meg van a Neet-fele beagle felajanlasbol...

ZuzmoKép, nekunk 1 fokkal jobb volt ma!

Pocak, nekem ugy tunt bejott!
Nalunk egyik oltassal sem volt semmifele gond. Kapott a lany Ledumot, kivezetoszert es fel kupot.

Mkatus, hogy tud rotyogni ez a kisnagylegeny!KépEdes!Kép

Fic, a keruleti rendelointezetiek elmehetnek a busba! En a H-ban csinaltattam az AFP utan minden mas vervetelt, a piat en is elore elkeszitettem este fel literes flakonba por+ 3dl viz + citrom. Etcakara behut. Egesz ihato volt, bar kicsit sok.Kép

Blaye, popsikenocs is hasznos lehet pofira (nekem a vedono mondta), de van itthon DM-es es a Weledanak is van idojaras balzsama.

Ezuton ujbol felajanlanam majdnem teli uveg Weleda gatmasszazs olajamat, ingyen. Moose, Kisun, Soosoo? Remelem nem hagytam ki senkit...

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

figyuzzatok csak!
engem az érdekelne, h nincs e vmi ötletetek, h hogyan tudnék magamban tartani vizet? Mert a körzeti dokinak el sem merem mondani, h a nagy 11 hónapos fiamat még szoptatom, és nem kolbásszal etetem. Szóval, viz megisz, azonnak kijön. Viszont Igi szopizik ezerrel, és én ugye úgy tudom, h vhonnan mindig kerit magának a szervezet egy kis folyadékot, h tejet tudjon csinálni.
Én meg iszom ugyan, de nem marad meg bennem. Iginek próbálok kaját is adni (most is kapott egy kis hideg-száraz piritóst, de nem kellett neki sok Kép)
szóval, nem akarok elhullani a harcban, de azt sem akarom, h Igi miattam fogyjon. Valszeg azért kevesebb a tejem, mert Igi állandóan cicizne, és tegnap nem is kakilt egyáltalán, és keveset is alszik.
Na, szóval, kell a folyadék!! Hogyan tartsam bent??? A jól összeszorit-fajta folyadékbenntartás nem vált be, már próbáltam!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

CSAJOK,

nem tudok visszaovasni,votivéknak nagyon szurkolunk,sokat gondolunk rájuk,da sajnos ROSSZ HÍR a köbön,úgy tűnik mi is benyeltünk ezt a vírust,b 3/4 óra alatt 5X f.sottKépKépKépnagyon kész vagyokKépKépKépúgyhogy mi is kérünk most szurkolást mert gigi nagyon be van ijedveKép
Vendég

Zsanci,
csak egy kósza gondolat: sok, lédús gyümölcs, zöldség? És ha sokat iszol, igaz, h sokat pisilsz is, de a lényeg bentmarad. Azaz folyamatos a vízerőmű áramlása. Kép
neet
neet

Basszus Gigi, ti is ott voltatok? Kép
Lehet, h örülhetek a vizsgáknak, amik miatt kihagytuk...?
Nagy drukk, és kerüljétek azt a kórházat!
neet
neet

<font color="0000ff">Kép

Sziasztok!
Oltást megúsztuk láz nélkül, úgy tűnik. Kép

Gigi!
Megy a drukk!

Nem is tudom mit csinálnék, ha beteg lenne Klári... Pedig biztos lesz párszor...</font>

KépKépKépKép
proone

Moose,
nem érzem, h bármiről is le lennék maradva. De tudom, hogy érted, ott a vicces szmájli mögötted. Kép
Egyébként ha ded arca kiszárad a hidegtől (vagy az enyém), rákenek popsikrémből vagy abból a citromos testápolóból, és lőn csoda. De a legjobb a megelőzés: mielőtt kimegyünk a fagyba, kence. Eszter nagyon élvezi, egymás arcát kenjük. Kép
neet
neet

Gigi!

És láza is van B-nek?Ti nem is voltatok játszóházban,lehet hogy "csak " egy szimpla hasmenést kaptato ki.De ha parázol akkor uzsgyi Bethesda vagy Heim Pál!

Juc
20170114224602

Gigi: drukkok mennek.

Dóra: majd csak akkor szeretnénk új kutyust, ha Fanni akkora lesz, hogy Õ szeretne és együtt választhatjuk ki. Egyébként is szerettünk volna Felhő mellé egy kicsit, de igy tuti nem mostanság lesz ez.

J.

Kép
Kép
johanna1975

Hoppá, lehet, h tavaly nekem is ez volt a bajom??? 9 napig nem lehetett máshol megtalálni, mint a budin...
Amit a doki mondott, h szedjem ez volt: (pill. megkeresem a dobozát), bocs, na itt vagyok: Normolyt por, vízben kell feloldani, recept nélkül kapható.
Basszus, ha ez a bajotok (pl Zsanci), akkor részvétem.... ellenben vagy 5 kiló úgy leugrott rólam.....csak az volt benne a gáz, h a végén már Esztert is alig bírtam el. Kép De milyen csini lettem a végére! Kép
neet
neet

Na, most akadtam ki igazán. vagy már nem is? Biztos láttátok azokat a plakátokat, hogy "Megdupláztuk a családi pótlékot, igen, megcsináltuk!" Én még naívkán örültem is a rengeteg zsetonnak, végülis 5ezer valahányszáz helyett 11 ezer nem rossz családi p. Igenám, de elvették a 3ezres nemtomhogyhívjákot. Magyarul adtak kb 2ezervalahányszáz pénzt. És erre mondják, h megduplázták... grrr... de miért is lepődök meg ezen? Egyik kezével ad, másikkal elvesz, legfeljebb azt nem reklámozza. Grr...
neet
neet

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?