A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv irt, jönnek haza saját felelősségre!!!!++++++++
azt mondta, nem hagyja ott a hentes bandára, de már jobban van Isti!!!
Ez jó!!!

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan. nem tudsz mást csinálni csak inni, inni, inni....

J

Kép
Kép
johanna1975

Neet!
egy kézzel fogom a fejőt (bal), és bénán, hibásan, írok a jobbal. a fejő tudja a dolgát, motor segíti Kép

Manóka!
csak kinéztük a lakást.

Bogárka!
ha sírni hagyjuk a gyereket, akkor előbb utóbb csak a reményvesztettség lesz úrrá rajta, azt tanulja meg, hogy csak magára számíthat, és ha baj van, nem jön segítség. SZEGÉNYEK!amíg Lencsi rengeteget sírt, többen okoskodtak, hogy ne vegyem fel. :/ ...mert elrontom. nem romlott el, pedig folyton felvettem, és legalább az én kezemben bömbölt, nem egyedül. a babák olyan kiszolgáltatottak.
sírni csak hiszti esetén hagynám max. akkor se sokáig Kép
múltkor, mikor a szokásos esti fél órás üvöltését anyu előtt vágta le, anyukám is elkezdett sírni. Kép fater meg is kérdezte, hogy tán segít a babának?

Zsanci!
te folyton babusgatod Igit, aki folyton ezt mondja: "eheheheihiihi", amikor vágyik rá, hogy nemá Grétit babusgasd, meg hogy leengedd a földre stb. Szerintem nálad jobban nem kell babusgatni őket, így a "szaranyaság" szóba se jöhet! majd nálam, aki tápszert ad, meg turmixol. Kép én leszek a kőszar.

Dóra!
de hízik Kati? nem tűnik úgy ránézésre, mintha nem. dokik szeretik ezt a megoldást, nekem is mondták, hogy este tápszer, a tejet nappal, mert gyorsan kiürül. már csak azért is lefekvéskor kap tejet, és 9 órát alszik.
tejpép=tápszer(vitaminos)+rizsliszt v keményítő+némi gyümölcspor---> innentől kezdve rizses gyümölcspépnek hívják Kép
mikor éjjel felébred mennyi ideig eszik? lehet, hogy rögtön be is alszik cicin? mert akkor csak nem éhes. bocs, most olvasom, hogy mit írtál. lehet, hogy nem értek hozzá, de szerintem nem éhes. tejpépet felejtheted Kép . (nem is értem minek tápszer egy tejelő anyának, dokik sux)
és tök irigy vagyok, hogy Katinkádnak már 2 foga van!!! nekünk valami fehéres látszik hátul (mármint a metsző fogak helyének belső részén az ínyen), jó lenne, ha nagy bömbi nélkül jönnének ki.
kérdeztem, de nem találtam választ Kép , hogy Katinkád már mi mindent csinál? tud már beszélni? Kép Kép (vicc) enyim már forog, meg játékért nyúl, egyik kezéből másikba teszi, pancsol a kádban, és lebontja a kiságy berendezését.

Recca!
nekem a tóvárosi bigyó nem tetszik, mert egy nagy rengeteg. szocpolt minden újépítésűre lehet felvenni. de akkor ti hol laktok? Péterhegyen?

Gigi!
nem vettünk még lakást! félre értettek. lefoglaltunk egyet.

Soosoo,
én készítettem egy időben kaukázusi kefírt, kultúrával. gondolom ismered.

Proone!
a 2 hós oltás nem okoz lázat.

Pocak!
mi úgy mentünk a 4 hós oltásra, hogy kissé még náthás volt Lencsi, de megvettük a drága vakcinát (látom ti is ), mert ugyebár nekünk nem jár ingyé, aztán beadták, semmi gáz nem volt. kapott du egy kúpot, mert Algopyrines a kúp, a combfájásra is jó, este megint egyet és kész. el is felejtettük.

Johi!
részvétem! ki fogjátok vizsgáltatni?

Zsan!
én nem oldottam fel, mondták a vérvevősök, hogy nem is lehet! (???) mert nem tudják ellenőrizni, hogy mind benne van-e. kérdem én, minek?? lényeg, hogy vittem tök hideg ásmányvizet, és abba tették bele, így elviselhető volt. de véletlen vittem csak hideg vizet, mert akkor volt a csőtörés náluk. (+ fél citronyot)

Katus!
Máté milyen nagy már!

Proone!
Klári nagyon melózik a gépen!!! tök édi!

Votivéknak gyógyulást, és mielőbbi szabadulást. Kép

ancsipancsi

Gigi,
drukk!!!!!++++
probléma: ha kórház, akkor csak a szt lászló, mert csak ott van gyerek fertőző osztály! Máshonnan valszeg kirúgnak!!!Kép
Neet, köszi a bigyó nevét, szólok apjuknak!!!
Igen, jó, h csak úgy pattognak a kilók, rossz, h egyedül vagyok egy kiskorúval, akinek ma 2x vertem be a fejét...Kép
és valszeg azért aludt szarul, mert éhezett: adtam neki hipp trutymó kaját, amit eddig, ha meglátott, már üvöltött, most fél üveggel bevágott...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsanci, én a Smectát ajánlom, azt szoptatás alatt is lehet alkalmazni és nagyon jól megfogja a pocit, anélkül, hogy székrekedést okozna. 2 étkezés között 1 tasakot oldjál fel fél pohár vízben. Nagyon fontos lenne, hogy maradjon benned folyadék.

Remélem Isti már jobban van és ma kiszabadulnak abból a lepra helyrölKép

Nekem tüdögyulladásom vanKép Most antibiotikumot szedek és hörgötágítót.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Zsan!

Akkor most már értem a H-t.

Buljál drágám!gyerekenél semmi jele?Ez legaláb jó hír!

Juc
20170114224602

Zsanci, amikor még Veresen laktunk, akkor a Bethesdához tartoztunk. Egyszer Zsombinak nagyon magas láza volt, alsó-, felsőhurut, és bevittük este. Ha lehet kórházra ilyet mondani, szuper hely a Bethesda, kedvesek, készségesek, tiszta és kultúrált. Mondta a dokinéni, hogy felveheti Zsombit az osztályra, de nagyon sok a hányós betegük és én akkor terhes voltam és nagyon nem javasolta, hogy bent maradjunk. Persze én sem eröltettem. Szóval, elvileg, máshova is felveszik az ilyen kis betegeket, nem csak a Lászlóba.

Pirus

KépKép
KépKép
piroska
6044 kecskemét szarkás 429

Jaj, de szörnyűűű ez asok betegség....az, hogy az én két kőcöm meg tiszta takony, és alig aludtunkéjszaka, most teljesen eltörpülni látszik...Kép

Moose!
Óóó, nagyon ismerős ám minden!!! Kép (még a vizes pulcsi is Kép)...szóval Neet, ilyeneket tudnék mesélni ...
És Moose, nálatok ez valami genetikai örökség ez a félelmetes álommunka??? Kép

Rec!
Szal az úgy volt, hogy elkezdtem a phd-t, és az MTA-n a Judittal nagyon jó volt, csak mellette rengeteg órára kellett bejárni az egyetemre, és rengeteg felesleges hülyeséget tanulni, és mivel akkor vetettem be magam a munka világába is, és lelkes ifjoncként mindent bevállaltam pár hét után éreztem, hogy ez így nem fog menni Kép Aztán jött az építkezés, jöttek a gyerekek stb...A phd-t már vsz. nem kezdem újra, inkább klinikai szakpszicho képzésre mennék majd (ugyanis egy pszichomókusnak ez a két irány van: ha kutatni akat phd, ha gyakorlatban dolgozni, akkor klinikai szakpszicho...és hozzám ez utóbbi közelebb áll)

Na megyek, hiszit van...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és ha már ennyit emlegetitek, akkor nagy titokban elárulom, hogy "hivatalosan" a Bethesda a munkahelyem Kép...de ez csak annyit jelent, hogy onnan kapom a gyedem, a közvetlen kollégáim már mind elpályáztak, úgyhogy szinte már senki sem ismer ott...

És Neet: az adókedvezményt vették, el, úgyhogy mi teljesen egálban vagyunk Kép ... ennyit a duplázásról Kép...Na de nem politizálunk, kérem szépen!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
gyerekek atom kiscsávók, csak a csoki és a cici érdekli öket, no meg a kocsik. Betegségnek semmi jelét nem látom rajtuk...kopp kopp!!
Pirus,
JOBBULÁST!!!!!!!!!!!!!!ez sem lehet egyszerü két kicsi mellett!!!!!!!!
És akkor jó, ha van alternativa, mert bnöm, akik két napig voltak foglyai a Lászlónak, azt mondta, azért oda mentek, mert máshova NEM mehettek!! Mert, h csak ott van fertözö oszt.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<font color="0000ff">Ancsi!
Igen, mondták, hogy valszeg nem lesz lázas, de azért méregssem csak...</font>

KépKépKépKép
proone

Zsan!

De ha fosik a gyerek,mint mondjukmost Gigiék esetében ,akkor még nem tudni,hogy mitől.Majd bemyegy deddel gyerek H-ba és ott kitalálják.Ha meg már ott van akkor onnan nem fogják átvinni a Lászlóba.Meg egyébként is szerintem sok gyerekbetegség fertöző és egy gyerek H-ban is van fertöző osztály.Én anno skarláttal voltam gyerek kórházban.De az már történelem.
Most akkor ráfekszem erre a fertöző osztály témára,mert nem szeretném ha meglepetés érne szükség esetén.

Atom kiscsávóknak meg üzenem,hogy csoki rulez!Kép

Juc
20170114224602

Zsanci, keseru tea, pici soval, nagyon apro kortyokban? esetleg aprobojtorjan tea, az hasfogo. szoritok neked+++++++++++Kép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Hahoooooo!

Votiv,IstKépKépKép
Nagyon drukkolok,hogy Isti gyorsan meggyogyuljon!!!!!!!
Szornyu,amiket a korhazrol iirtatokKépKép

GigiKép
SZORIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITUNK!!!!!!!!!!!

BogarkaKép
Petra!!!!!!GYOGYULJ MEG!!!!

Egyenlore ennyi...

BK es marnincshoemelkedesedenehakohogAkos

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Zsanci!
esetleg szoptatós tea?

ancsipancsi

Rég raktam fel (és rég frissítettem...)

<center></center>

KépKépKépKép
proone

hahó,
jaj köszönjük a sok drukkot,nagyon jól esikKép))))))
beszéltem dokinkkkal,mondta hogy adjak neki humana elektrolitet,ez megfogja a hasmenést meg a hányást(mert csórikám hányt is már egyszerKép) és teáztassam ezerrel meg diéta(sóba vizbe krupli,háztartási keksz...)és este hívjam hogy mi van és akkor megbeszéljük hogy hogy tovább......mondjuk ami megnyugtat hogy teljesen jókedvű,huncut,ugyanolyan mint máskorKépés se láz se hőemelkedésKépbár mondjuk az még jöhet azt mondta dokinénink,de én reménykedemKépszóval hátha nem dönti le őt annyira....

és mi már voltunk vírusgyanuval a HEIM PÁLBA!!!!!!!!!!!tehát nem egyértelmű hogy lászló!!!!!!

neet,
mi nem voltunk,lövésem sincs honnan szedtük össze a ezt a sz@rtKép
Vendég

https://www.babanet.hu/faq/gasztro25.php

Fabrikával is konzultátltam Rota és kórház ügyben ,de lehet hogy valóban csak a László játékos ha már meg van állapítva a Rota,ha csak hasmenésre,hányásra panaszkodsz akkor felveszik gyereket és majd ott kitenyésztik a vírust.Hogy onnan átküldnek-e a Lászlóba az kérdéses,mert gyógyszeres kezelést gy sem alaklmaznak,csak a folyadékot pótolják. Zsanci neked is az van akkor egy héten belül kiürül belőled,DE!Fontos a folyadék pótlás!
Próbáld meg a székletedet megfogni,ez a legfontosabb most.Tudom,hogy nem egyszerű most az életed,de mindjárt vége ennek a szarnak!

Juc
20170114224602

Kisun, kicsit meg koran volt hozza, de egye (igya!) feneKép egsKép

Gigi, KépKépKép +++++++++++nektek!

Ancsi, ez igaz, de itt a kornyeken nem tudok mas uj epitesu lakast. es hat ez volt a kerdesKép. de mondjuk osszehasonlitasi alapnak ez is joKép
nem peterhegy (viccelsz?Kép), kamaraerdo-nel,-ben, mellettKép

Pirus, KépKép gyogyulast neked!

Bogarka, aha ertemKép. de ez a klinikai szakpszicho nem hangzik rosszulKép

Coolio
recca

Gigi,
bakker! Kép küldöm én is a ++++++++++++++++-kat!!! Vince tök jól van, úgyhogy nem hiszem, h nálunk nyalta be ... remélem!

Zsan,
egy biztos, inni nagyon fontos, teát kis cukorral és sóval, valamennyi bent marad, és pótol! Neked is drukkkkkkkkk!

És Votivnak és Istóknak is gigamegadrukkkkkkkk!

Most olvasom, h Pirus is beteg Kép jobbulást!!!!!!

Sajna csak erre az oldalra futotta, felébredt Vincsenzó.

Bogárka gyerekei is és MINDENKI gyógyuljon meg! Ez parancs!
cupp,
fic
ficánka

Végkifejlett:heim Pálból is átküldik a fertöző betegeket a Lászlóba.Kép

Bogárka!
Egy utolsó kérdés cukor-hisztivel kapcsolatban.Akkor is van hiszti ha nem eszik cukrot P?Mert én nem látok az itthoni hiszti és az édesség evés között összefüggést.Nálunk cukor nélkülis vanKép
Megnyugtató válaszodra várva:

Juc
20170114224602

Juc,
köszi köszi, iszom ezerrel...
és az is jó, h tudom, bárhova vihetem a gyereket, legfeljebb letagadom, h az egész ház rotás, ugye??,
De akkor meg egy gennyláda vagyok!!! enivéj: ha gáz van, irány a László, esetleg majd tartunk nekik egy jó kis online gyűjtést, h kicsit összekapják magukat, és az anyukáknak ne egy széken kelljen aludniuk!!! Mert ez azért nagyon megalázó!!!
Egyébként olvastam máshol, h most rota virus járvány van, igy ovis csoportok és osztályok ürülnek ki!!!
Szóval Gigi B-ja bárkitől elkaphatta...Kép
és még egy fontos:
azt irják, nem jó, hasmenés csökkentőket adni,mert ezt a tetűt csak kimosni lehet a szervezetből, nincs rá semmilyen szer, és ha mesterségesen bennhagyod a kakit, akkor nem tud ürülni a virus, és még a véráramba, vagy mibe is bekerülhet!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

juc,
sztem csak ha nincs protekciódKépmos beszéltem megint dokinkkal ezügyben......

b evett sóba vízbe krumplit és nem hányta kiKépKépKép

fic,
sztem édes mindegy hogy hol,mikor és kitől kapta be lényeg hogy mit kell csinálnom ahhoz hogy meggyógyuljonKépaz ilyen előfordul......sz@r vírusokKépők a hibásak mindenértKép
Vendég

Gigi!

Mit mondott a protekciós dokid?

Juc
20170114224602

Zsan,
hogy vagy? Hánysz is? Hányás nélkül is rota, vagy csak ha párosul? Amit írtam, az tartalmaz ilyen elektroizét, ha jól tudom, meg ásványi anyagokat, mert ezek állítólag nagyon kellenek ilyenkor. Nekem semmi sem segített, csak az idő vasfoga, még a sós krumpli is abban a percben koppant odalent, és jött is ki... szóval tarts ki, pár nap, és túlleszel rajta, és már nem is kell aggódnod a tavaszi ruháid miatt. Kép (Nem mintha egyébként kéne, de te jössz mindig ezzel.)

Csajok, nem olyan ez a fosás, mint a láz? Hogy azért van, h kiürítse belőlünk a gonoszt? Hogy nem szabad rögtön elmúlasztani? Csak kérdezem, mert nem az orvosin végeztem... Kép

Bogárka,
Isten ments, h politizáljak. (Az mi az?) Egyedül a fránya anyagiak miatt eveztem erre a vízre, de már evezek is tovább. Kép
neet
neet

Zsan!

Nagyon tetszik a hozzáállásod,de akárhova viszed is,látod csak a Lászlóba kötnél ki.
Hogy állsz fosásilagKép?

Juc
20170114224602

azon filozok, h lehet, h ilyen rotavirusos hanyas-fosasunk volt tavaly (pont B szuletese elott/tajekan)? mer' akkor most az ellenanyagoke a foszerep... de jo lenneKép

Coolio
recca

Juc,
olyan, h nem tom, h pisilek e, vagy kakilok...=fosásilag igy állok. khmmmm...Kép
Neet,
hányás nincs, de abban elég erős az önuralmam, és vettem olyan gyógyszert is, ami megakadályoz ebben. Amikor jönne a róka, bogyó bevesz, inger elmúlik...majd virus távozik alul. Egyébként azt irták, nem kötelező hányni rotától!!! És általában téli időszakban támad!!!

ééééés:
kedves történet (tényleg!) tegnapról:
B mostanság aztat monnya, h mindjárt éhen hal, ha épp nem szervirozzuk neki a csokit azonnal.
Tegnap este azonban mesélni kellett neki. Én 3 mese után kidőltem, jött Levi. Õ 2-t engedélyezett, utána alkudni próbál, de apu nem enged. Erre B elkezd sirni, és közli, h "Jó, akkor én mindjárt MESÉN HALOK!!!"KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

juc,
hogy max másik osztályra kerülnek,de oda se nagyon mert a belgyógynak van egy "elzárt"része(ahol mi is voltunk anno)és ott vannak a fertőző betegek.de biztos hogy nem másik H-ba.

b most alszik.
Vendég

zsanci,
KépKépez nagyon jóKépte megKépmire b meggyógyul és váltlak felKépna jó,remélem nemKép
Vendég

Gigi!

És ehhez miért kell protekció?

ZSAN!

B.nagyon aranyosat mondott!És nincs igaza!Apropó csoki,az sem fog egy kicsit?Csak pont annyira hogy ne follyon belőled.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Aranyosak vagytok! Köszi! Kép

Drukkok mennek! Nagyon sajnálom a babócákat, és a mamákat. Kép

Proone: Kláribaba gyönyörüséges! Kép És mekkora! Hihetetlen, hogy rohan az idő. Emlékszem, mikor még a kórházi előadásokat kajtattuk.. Kép

Oltásokat mi is jól viseltük. A 4 hónapos is csak hőemelkedése volt Máténak, igaz, 3 napon keresztül..

Voltunk védőnőnél is mázsáláson.. Múlt héten az volt a gondja, hogy csak 3 dekát hízott.. Most 16-ot. Szerinte ez éppen a határon van, Kép ezért döntsem magamba a szopis teát, meg tömjem a babát.. Mondtam neki, hogy szopin kívül próbáltam kiskanállal is adni neki, de nem kellett, tehát elég a tej.. Törődjek egyáltalán ezzel az elégedetlenséggel? Napi kb 6 teli pelusa mindíg van, éjszaka 10-11 órákat alszik, szal nem úgy tünik, mint aki éhezik...
mkatus

Mindenkinek mielobbi jobbulast!!!!

Zs, B marhajofej Kép es hulye kerdes, de hogyhogy I nem kapta el toled, mikor meg szopizik? Merthogy a tobbieknek mazlijuk van, azt ertem. Es nem akarok beleszovegelni, de mar a 11 honap szopi is nagyon jo szerintem es I mar igy is boldog es elegedett kissrac lehet, szoval mostmar gondolj es nagyon vigyazz magadra!! OK?

aggodomoose

Bogarka Kép latod, szorosan a nyomotokban vagyunk Kép Kép azert remelem a masodik baba nalunk is nyugodtabb lesz, kulonben megorulok majd ket hiszticsajjal Kép apanak mar fel is vazoltam tegnap, hogy ha harom ilyen lanyunk lesz, es mondjuk mindegyiknek meg harom ilyen lanya, akkor kilenc kislany fog rajta egyszerre ugralni es utogetni a hasat meg a fejet locsolokannaval, allllllat lesz Kép rajtam mindig ott fog logni a fotogepem, ha jonnek az unokak, illetve a hazi kamerak majd rogzitik, aztan ebed utan megyunk nehany kort az urhajonakkal, ami a kertben all... Kép Kép tudod mit, inkabb ebbol irok konyvet, nem az almaimbol. ja, ma azt almodtam, hogy elloptak a yarisomat...

Proone, te meg mostmar kikapsz, mert tenyleg csak a sajat sorodat frissitetted, egy csomo elmaradasod van (Kisun, Murr, Pirus stb.) es mostmar Klari ket honapos, ugyhogy lejart a felmentesed!! Kép Irgumburgum. Vagy meg tudjuk csinalni helyetted? Mert akkor mondsz es maris nekilatunk.
moose

Gigi, fiadnak jobbulast!

Katus, szerintem ne torodj vele. Ha van allando teli pelusa es ilyen jol alszik, akkor valoban nem lehet ehes. Nem minden babanak kell vasgyuronak lennie, ugy neztem te sem vagy vastag fajta.

Proone, Klari tenyleg nagy baba mar!Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Proone!

Mi kell a táblához!

Máté 2005. szeptember 16-án született, 3120g-mal, 55 centivel dr. Kocsis Éva+Csizmadia Erika párosnál, természetes úton. Kép Budaörsön lakunk, 29 éves Kép leszek 1 hó múlva...
mkatus

Gigi,
jaaajKép Drukk Nektek is!!!!

Recca,
mél mentKép

Ancsi,
köszi a választ, most épp a szerver too busy, de majd irok visszaKép

Zsanci,
Te is gyogyulj meg hamar!!! Bájdövéj, voltal mar kineziologusnal? Én tegnap talaltam egyet a NL-n, szeretnek menni hozza majd.

KépKép
fibi

Bajdovej, mi van akkor, ha pocakkal kapja el az ember ezt a szornyu korsagot? Hm????

mostnagyonbeijedtmoose
moose

Moos, tesom szalmonellasan szoptatta a kislanyat, semmi baja nem lett.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Köszi Dóra!

Jól látod. Se én, se a férjem nem kövér fajta. Azon problémázott, hogy még mindíg nincs hasa a picinek.. Kép Vagy sörözzön az apjával? Kép
mkatus

Katus, az kell, hogy Proone beirja... vedonenit meg csokoltatjuk.

Asszem babam is beijedt, mert most hirtelen elkezdett osszevissza rugdosni...
moose

Moose!

Pont azért nem kapta el Imike mert még szopizik.Tudod,ellenanyag meg ilyenek.
Pocakosan NEM fogod elkapni,ezt én garantálom!Egyébként meg biztos nagyon kellemetlen lenne.Viszont a te szorulásoddal lehet,hogy nem is fosnál csak éppen normalizálódna a székletedKépBocs,hogy viccelkedem,de már annyit paráztunk itt,kicsit viduljunk!

És egy Clifford:
Kép
Azt hiszem Pannát Emily Elizabetnek fogom öltöztetni farsangraKép

Juc
20170114224602

Ancsi, fogalmam sincs mennyit szopizik ejszaka, mert rendszerint bealszom rajta vagy nem nezem meg az orat. Napkozben ot perc alatt vegez a szopival, meg meg mondjuk otot nyammog rajta.
Kati is uezeket csinalja, mint Lencsi, csak meg nem forog. Pontosabban ma mar atbillent az oldalrafordulasbol es varta a felmentosereget.Kép

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Kép

Nagy vagy Moose!! Kép
mkatus

Moose,
egy idopontban irtunk, és ugyanazt: bajdovejKépKép

KépKép
fibi

Juc Kép Kép es hogyhogy nem volt a kutya mereteben nyakorv? Akarsz reklamalni? Kép Kép De most komolyan, ha azt mondom a virusoknak, hogy Juc garantalta a vedelmem, akkor az utanam jovore ugranak inkabb?

Fibi Kép pedig irhattunk volna mokusokat vagy izemicsodat is Kép
moose

<font color="0000ff">Moose!
Jóvan, jóvan, megpróbálom behozni a táblát... Kép
Klári pedig ma nagyon nyügi, nem lehet vele "beszélgetni", játszani, semmi. CSak a járkálás, nézelődés, cicizés jó neki, meg néha elpilled a hordozóban - most is, de közbyn fel-felsikolt álmában... Na, sietek a táblához!</font>

KépKépKépKép
proone

Juc,
tök jó kép!!!KépKép
Moose,
én tavaly előtt, 3 hós terhesen elkaptam egy ilyan frányaságot B-től, csak akkor még hányás is volt. Eredmény: -4 kiló voltam 3 hós terhesen. És akkor még szoptattam B-t. Nos, akkor álltam le a szopival 25 hó után, mert a védőnő eléggé megijesztett. Most nem részletezem, viszont MIATTA szokott rá B a CUMISÜVEGRE!!!!!!!!!KépKép és most nem tud lejönni róla!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Fibi,
érdekel a kineziológus!!!köszi!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

juc,
nem tom,te írtad hogy lászlóKép lehet ha bemész az utcáról és nem ott dolgozik a dokid átküldenek,de ha úgy mész be hogy....akkor ott helyeznek el.vagy nem tom.csak találgatások.

de tényleg viduljunk kicsit,nekem is jót tenne ha kicsit "csak" tudat alatt idegeskednék és egy jót nevetnénkKép
Vendég

Votiv,
jesszusom, ez brutálul hangzik Kép engem is hozott haza anyám mandulaműtét után saját felelősségre, és elég jól emléxem a miértre...

Gigi,
összevisszadrukkolom magam, nehogy B. is bekerüljön!!!!!

Zsanci,
többiek már mindent elmondtak, én csak annyit, hogy GYÓGYULJ meg gyorsan!!!! és B. KépKép

Proone,
a kis tornász Kép

Rec,
hja, tejeskávéval volt, alkoholt melléképzeltem Kép de most van alibim Kép

Bogárka,
öcsém most csinálja a debreceni klinikai pszicho szakképzést, és azt mondja, hogy tökjó, mert nagyon gyakorlat-orientált, szóval nagyon élvezi Kép néhány hetente kell lemenniük, tömbösítve van, de gondolom ez a legtöbb kézésnél így van.

Katus,
NE TÖRÕDJ VELE!!!!!! 16deka... jesszusom, Dócinál ennyi idősen a heti 12 deka volt a csúcs

v
kisün

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?