Sziasztok!!
remélem elmegy majd amit írok, mert ma valami iszonyat ez a babanet. Legalább is nálam... Tetű lassú...
Babetta,
király, hogy király a pisid!

Az, hogy a méhszáj 2100, az pontosan mit jelent? Mennyire vagy nyitva és a méhszáj melyik része?: Külső? Belső?
Guszta lett a süti, megszületett Stahl Babetta!
Adri,
akkor tegnap este párod nem véletlenül engedte a fürdővizet oly lelkesen! Már készült a fotózásra!

Na de biztosan volt benne simán kedvesség is!
Irigyellek a wellness-napok miatt, biztosdan baromi jó kényeztetés lesz!
Annácska,
nagyon szép a pocakod, csini vagy!
Nancsi,
nagyon helyes lesz Alex, de én a cerkás részeknél eltakartam a szemem!

Nem vagyok ilyesmihez hozzászokva!

Jujj, majdnem fel is háborodtam...
Anita,
gratula a 36. héthez! Ez tök jó!
Angi,
engem is fel szoktak köszönteni Viola napon decemberben, de én Violetta vagyok és az nyáron van. Ahogy én tudom...

De azért én is meg szoktam köszönni!
Mariannka,
örülök, hogy jobban vagy és hogy a lényeg (folyadék és gyógyszer) megmarad már benned!
Szelivi,
kellemes hétvégét!
Csoki: én annyira a tegnap esti csoki-téma hatása alatt voltam még ma reggel is, hogy elmentem boltba csokiért! Na jó, hoztam mást is, de a lényeg a csoki volt..

Van most egy Milka, és valamilyen másfajta, ami eperkrémmel töltött...

Nyamika!
Fürdés: lehet, hogy most lecsesztek, de én minden áldott nap fürdök... Igaz nem kérdeztem soha a dokit, hogy baj-e, de ő sem mondta. Attól még persze tudom, hogy nem ajánlott nagyon, de nekem semmi bajt nem okozott. A vérzésre sem ezt az indokit mondta. Soha nem volt és most sincs görcs vagy bármi, szóval én így minden nap merülök. Épp tegnap kora este említettem páromnak, hogy én már úgy várom, hogy mehessek ma is fürdeni... Olyan jó... nagy baj ez?
És ha majd megindulnak a fájások normális időben, akkor be lehet még mászni kicsit a vízbe itthon, mielőtt indlnánk a kórházba? Bár lehet, hogy én úgy be leszek sz...a, hogy azonnal indulandusz lesz...
Nadine és Dorka 28+1