A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Proone Kép

Zs, es melyik teren van a szobrod? Kép de most komolyan, 25 honap, nem semmi! En ha tudnek se akarnek ilyen sokaig szoptatni, az biztos. Es meg te nevezed magad rossz anyanak?? De azt nem ertem, ilyen nagyfiunak miert kellett cumisuveg... es az ovodaban nem cikizik ki a tobbiek? vagy nem zavarja?

Es azt tudtatok, hogy ha az ember kivesz a mosogatogepbol rogton a 70 fokos program utan egy szep vastag viszkispoharat es mar onti is bele a hideg tejet a hutobol, akkor az olllllyan szepen kettevalik, van egy szolid, halk "pukk", de sehol egy szilank, csak a gyonyoru szep koriv Kép Szoval igy kaptok egy uveghengert meg egy igenigen alacsony poharat (talan inkabb hamutartot, de ugye egyikotok sem dohanyzik!?), viszont a mosogatogepet vissza kell csukni es a programot ujrainditani, mert a ket deci tej rafolyik a rengeteg tiszta cuccra! Ja es ne feledjetek feltorolni a padlot meg le a pultot. Jo szorakozast! Kép Kép

marhahulyemoose
moose

Moose!
Tudom, hogy utálod ha az anyatejet felmagasztaljuk, de 4 kisfickó volt ott a játszóházban egy rakáson a babás sarokban, ebből 3 még szopizik, 1 nem és az Isti volt...szóval lehet, hogy egy ilyen vírusnál, ami a bélnyálkahártyát támadja meg baromi sokat jelentenek az anyatej védőbigyói Kép

Zsan!
B. ééééédes!!! Kép

Juc!
Soma-Clifford is!!! Kép
Ja, és P. hisztizik ám egyébként is, jut abból minden napra...de egész más jellegű a "cukorhiszti": remegős, hüppögős lesz, és szinte attól fél az ember a végén, hogy mindjárt elveszti az eszméletét (azért szerencsére a keddi cuki után nem volt ilyen Kép)...és sztem a magyarázat egyszerű: a cukortól megnő a vércukorszint, termelődik sok-sok inzulin, a vércukorszint így hirtelen leesik, ettől pedig remegős-ideges lesz az ember...sajna én is ilyen vagyok felnőttként is...és már annak is utánanéztem, hogy hiperinzulinizmus a becsületes neve, ami sajna hajlamosíthat II. típusú diabra (persze nem törvényszerű, csak nagyobb rizikó), úgyhogy most ezért bánunk csínján a cukorral... legalább itthon...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisün!
Ezt jó, hogy írod, mert a bp-i képzésről még sok jót nem hallottam Kép...de akkor irány Debrecen!!! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
ezaz. Plussssz még öcsém éjszakára a nővérszállón kapott szobát...
kisün

Zsan,
okés, de nincs mélcim a profilodban. Hova küldjem az elérhetöséget, irjam ide?Kép

Moose,
mokusok ülnek az izémicsodanKép

KépKép
fibi

Nem tudjátok, hogy miért jön fel nekem minden egyes babanetes műveletnél egy olyan ablak, hogy nem akarom-e telepíteni a mittoménmit...?

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

ja, és ha majd kell infó a debreceni képzésről, szólj, és megadom öcsém számát. Ti úgyis együtt jártatok egyetemre, ahogy az első talin asszem mondtad is Kép
kisün

Macromedia Flash Player 8- at????
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

macromedia flash akárhányadi verzióját? Az nekem is volt. telepítettem. elmúlt.
kisün

<font color="0000ff">Bogárka!
Szerintemmert a lap tetején van egy reklámcsík és az asszem Flash playerrel játszódik csak le. Azt telepítheted, és akkor te is gyönyörködhtsz a reklámban. És akkor nem zaklat majd tovább.</font>

KépKépKépKép
proone

Proone: 55 centivel született Máté.. Kép Kép

Köszi a biztatást Kisün. Kép Védőnéni szerint 15 dekát még ilyenkor is elvárnak... Hát várja. Kép Jövő héten nem viszem hozzá. Majd 2 hét múlva úgyis megyünk oltásra, ott lemérik...

Moose: Kép
mkatus

Sziasztok!

Betegeknek jobbulást!KépNagyon agresszív ez a vírus sajna meg a tünetek is elég változóak szerintem!
Páromnak 40 fokos láza volt, plusz hasmenés. Nekem láz és hányás, hasmenés nélkül, Timinél meg hányás, hasmenés láz nélkül. Ma a Petőben is volt egy anyuka, akik megjárták a Lászlót! Ugyanazokat a tapasztalatokat mondta el, mint amit Votiv írt!Kép

Moose!

Annyit tudsz tenni, hogy szerzel be B6 vitamin ampullát, ez az egy ami a hányást csillapítja, vízben kell feloldani! Meg legyen olyan lázcsillapítótok, amit szedhetsz! De azért ne parázz előre!
Unokatesóm felesége most terhes és Õ is átesett rajta, de már jól van!

Timit ma agyondícsérték a Petőben!Kép Lehet, hogy már nem kell sokáig járnunk!Kép

ILdi
ildi76

Bogarka,
nalam is örökké feljön ez az oldalKép és nem is megy a hotmail, nemtom, van e összefüggés...

KépKép
fibi

Bocs, javítom. Kép

KépKépKépKép
proone

Igen, asszem alattam járt egy évfolyammal, mert a wiw-en láttam őt néhány abba az évfolyamba járó ismerősömnél...és lehet, hogy ha látnám is, akkor felismerném Kép
És köszi, majd fogok szólni, de ahhoz az kell, hogy legalább egyik gyerek ovis legyen már (mondjuk P. Kép), a másik meg ne szopizzon Kép...az első feltétel szeptemberben teljesül, a másikat még nem biztos, hogy szeretném ...aztán persze nem rajtam múlik...úgyhogy legkorábban jövőre

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

<center></center>

Még valami..? Kép

KépKépKépKép
proone

Kép

Semmi gond. Kép
mkatus

Köszönöm a segítséget! Akkor telepítem Kép Csak ilyenkor Apa (mármint nem a babanetes, hanem az enyém, azaz nem az enyém, hanem a gyerekeké Kép) mindig leszúr, hogy mit telepítettem már megint a gépre Kép
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

B.,
persze, szerintem máshogy nem is megy Kép egyébként ha meg akarod nézni, mtv1-en szombat délben a momentánban ő a rezidens pszichomókus

v
kisün

Bogarka, nem utalom, csak en ugy gondolom, hogy mindentol ugysem tud megvedeni. De ha majdnem mindentol meg tud, az tokjo Kép

Proone Kép azt hiszed, meg tudsz teveszteni a kek hatterrel? Szoval Murr harmadik es Piroska masodik sraca meg hianyzik, Lilla es Isti idoszalagja bekrepalt es egy csomo masik idoszalagnal meg ott szerepel anya nickname-je. Folytathatod Kép

Fibi Kép vigyazz, ez mar-mar felreertesre adhat okot Kép
moose

Proone,
17+4 hetes terhes vagyok Kép és nem Dócival Kép de majd ha lesz időd, klári az első!!!!!

v
kisün

Na, most megtudtam, hogy március 25-én babaruhabörze...
B.

Vera!
Megnézem! Kép

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Na, én is telepitettemKép Gyorsabb is lett, az anyjaKép

MooseKép

KépKép
fibi

<font color="0000ff">Moose!
Na tessék engem békénhagyni! Kép
Ha valaki megírja Murr és Piroska utsó gyerkőceinek adatait, beírom. A bekrepáltak nem miattam krepáltak be, olvasd el, majd megjavul és akkor tudok vele mit kezdeni.
Az 'újabb' szalagoknál ott van anya nickname-je, a régebbieknél nincs. Hát már ebbe is bele kell kötni?
Kielégítő a válasz? Most pedig megyek aludniiii! KépKépKép (Ha nem ébred fel Klári hirtelen...)</font>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Kisün!
Akkor még gyorsan írd meg, mikorra vagy kiírva, mert én ugyan ki nem számolom! Kép
Aztán ha visszaülök ide, meg is csinálom.

L</font>

KépKépKépKép
proone

Proone,
július 3. (LMP szept. 25) de tényleg ha már ráérsz!!! Kép
kisün

Moose,
szóval én egy olyan ősanya tipus vagyok, aki 6 éves koráig szoptatná fiú gyermekeit, és elég lelki gebaszt okozott az is, h szegény, "kicsi" 25 hósomat egyik napról a másikra meg kellett fosztanom addigi egyetlen örömforrásától és fő táplálékforrásától. Kép Tehát, próbálom Igivel is a lehető legtöbb ideig kihúzni! Majd meglátjuk! Mondjuk igaz, h elég sokat kapott már, de még egy picit kaphatna. Ha, ő is akarja...

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Proone, sajnalom, foglalkozasi artalom. De a fejleszto kollegaim, akiknek a programjait teszteltem, meg mind baratkoznak velem Kép
moose

vera,
köszi és biztató a helyzet,gyerekbe tömöm a piát és issza is és bent is marad ue a kruplival isKépkoppkoppkopp
Vendég

Moose,
én meg úgy vagyok ezzel a szopival, h nekem ez mindig a vesszőparipám volt, mióta (17 évesen) először olvastam, h a középfül (krónikus!!) gyulladás egyik bizonyitott oka, a szoptatás hiánya, azaz a tápszer. Nos, mivel fél életem a fülészeten töltöttem gyerekként, és állandóan bazi nagy tűkkel szúrták fel a fülem, úgy döntöttem, h ERRE mindenképp oda fogok figyelni. És mit ad isten, összehozott a sors egy szintén középfül gyuszis sráccal, akinek még durvább volt, mert még egy műanyag csövet is ülettek a fülébe, h ne kelljen 2 hetente szúrni a fülét. És szintén tápszeren nőtt fel.
Na, akkor már biztos voltam benne, h enyim gyerek szopizni fog!
És láss csodát, megszületett, minden körülmény IDÁLIS volt arra, h TÁPSZERES gyerek legyen (szülés után elvitték, 3 óránként lehetett eteni, stb) és ez a gyerek meg csak szopizni akart. Én nem erőltettem, mert azt sem tudtam mi ez az egész, de csak harcolt érte, és meg lett az eredménye!!!!KépKépKép
ez mind az ő érdeme...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Zsan:
azért már látom javulgatszKép
Votivékról nincs hírünk????

Gigi:
szurkolok,hogy nehogy Ti is beleesettek+++++++++

ELÉG MÁR A SOK BETEGSÉGBÕL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

petergabi

Proone:
már próbáltam egy párszor felkönyörögni a csajaimat a táblára,de...Kép
Most újabb próba:
Proone:kérlek szépen mi is kapjunk helyet a táblán?Kép
Péter Orsolya:1994.10.12 3.15kg,57cm,természetes szülés,Dr.Bálint Sándor-Szent Imre H
Péter Dorottya:2004.06.29 2.85kg,53cm,természetes szülés,Dr.Bálint Sándor és Molnár Gabi-Szent Imre H
Kép
Kép

petergabi

<font color="0000ff">Eeeeeeeeeeeeeeeekorát aludt Klári!
Most megetetem (csak megvárom, hogy fel is ébredjen a félkómás álapotából) és utána táblázok.
Petergabi, titeket is felraklak ezen alkalommal. Kép Kép

Moose!
Én nem vagyok fejlesztő izébizé, csak egy mezei egyszerű tanítónéni... Kép Engem ne kritizálj! Kép Milyen programokat tesztelsz? SZámtech engem is érdekelt, elmentem a Mechatronikai gimibe, de valahogy nem akarták olyan szinten tanítani a számtechet, hogy papírt is adjanak hozzá, meg hogy valamit tudjak vele kezdeni szövegszerkesztésen meg táblázatkezelésen kívül... Azért a fiúkat legyőztem valami DeltaForce nevű játékon, ahol lövöldözni kellett egymást. Kép (Suliban hálózaton játrszottunk délutánonként - én egyetlen lányként.

Na, megyek, rájött Klári, hogy milyen régen evett... Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Gigi,
remélem jobban vagytok, megy nagy drukk B-nak! Kép

Zsanci,
amit Neet írt, a Normolit tényleg jó! És babáknak is lehet adni (kisebb adagot) erős hasmenés esetén, bár eddig szerencsére nem volt rá szükség V-nek... És persze inni inni inni.

Mi hétvégén nem leszünk, nagyszülőzés lesz.
De minden betegnek akkor is küldöm a drukkokat!

Blaye
blaye

Mindig elfelejtek valamit...bocs.

Szóval köszi mindenkinek az arckrémezős válaszokat!

Kép Kép Kép
blaye

Moose!
Igen,ha rám hivatkozol akkor vírus elkerülKép

Gigi!

Akkor most mi van H-ügyileg mert nem értelek.

Bogárka!

Értem.

Juc
20170114224602

<center></center>

KépKépKépKép
proone

Proone,
te mikor jártál oda gimibe???Ott tanitott egy haverunk sokáig. Fizikát!
Gabi,
javulunk, javulunk...Kép

ééééés már annyira éhes vagyok, h állandóan kajákat látok magam előtt. Ez már a javulás, ugye???
és hogy mit???
háááááááááát:
1. somlói galuskát
2. fini pörköltet, szinhússal, vmi klassz krumplival
3. tyúkhúslevest
4. gulyáslevest Kép
5. fánkot
6. egg mc muffint, mert én egy ÁLLAT vagyok!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

juc,
én sem tégedKépsztem nagyon elbeszélünk egymás mellettKépmsn-en megdumizzuk hogy ne untassunk itt mindenkit,okajKép?
Vendég

Gabi,
végre nem én vagyok az egyetlen Molnár Gabi fan!!! De jól sejtem, h ő nem a választott "barátnőd" volt???KépKépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsan,
akkor ide irjam a kinez szamat?Kép

Ancsi,
méltemKép

KépKép
fibi

Fibi, aha, jöhet!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

<font color="0000ff">Zsanci!
95-99 között jártam a Mechába, de a gimi részbe és ugyanaz volt a matek és a fizika tanárunk. Szerintem a barátottok a szakközépben taníthatott.. D enem biztos. Hogy hívják?</font>

KépKépKépKép
proone

Zsan:
nem volt válsztott szülésznőm,így Õt "választottam"Kép
De semmi gond nem volt,szeretettel emlékszem vissza ráKép

Proone:
éljen-éljenKép

petergabi

Votivékról nincs semmi hírünk?

petergabi

Proone,
igen, a szakközépben tanitott. Sári Péter.
Gabi,
én is szeretettel emlékezem...Kép
Votivék már otthon, gondolom pihennek és regenerálódnak!!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ja, és
BOLDOG SZÜLINAPOT MOZART!!!!KépKépKép

és:

ALIVE AND KICKING!!!KépKép
szóval, gyógyulttá nyilvánitott a családom!!!KépKép és én is magam!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ó jaj,szegény hugom kislánya is elkaptaKépDélben hívta a tanitónéni,hogy 39,7 a láza,menjen érteKépA közel harminc gyerekből 8-an voltak ma az osztályba.Ez valami borzalom...

petergabi

PÁRIZSI ÉS VIRSLI TESZT - mindenki megnyugodhat!

Tescoban járva leellenőriztem 3-4 neves cég (Sole, Pick, Sága, Zimbo) párizsi és virsli adatait. Bizton állíthatom, hogy a fehérje minden esetben 10% felett volt, kb. 0,5%-kal Kép , viszont az adott áru hústartalma minden esetben meghaladta az 50%-ot. Két db különböző húsból készült Sole párizsit vettünk, mindkettőben 57% hús van (vagy pulyka, vagy sertés). Sajna 20% zsír is van benne, úgyhogy már csak a fennmaradó 30%-ot kell elképzelnünk. Legyen főleg víz, meg fűszer.

Tudom ez pihentség részemről, de ezzel legalább megnyugtattam magam, hogy nyugvást ehetem az ilyen pempős húsárut is.

ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?