Sziasztok!
Annyit gondoltam ma Rátok, akik talin voltatok, és irigykedtem! Olyan jó lett volna ott lenni, mindegy, legközelebb! Tényleg lehetne havonta tali, márcsak azért is, mert nem mindenki tud ottlenni mindegyiken. Szívesen vállalnám a rendezést, már mondtam is, de közben eszembe jutott, hogy nekem is van két hülye macskám, és ez nem biztos, hogy mindenkinek tetszene. De ha igen, akkor nosza!
A képek nagyon jók, örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
Kicsit én is kikapcsolódtam ma. Mivel a bébiszittert beharangoztam Balázsnak, ezért nem is mondtam le, hadd játszon vele egy jót, én meg elmentem az Europarkba vásárolni. Gergőt megetettem,letettem aludni, és mentem. A bébiszitter eddig tartott a két gyerektől egyszerre, de nem volt gond, két és fél óra múlva otthon voltam. Jól kiköltekeztem magam, vennem kellett egy csomó ajándékot gyerekeknek, mert holnap vendégeink jönnek, valamikor mostanában pedig esedékes lesz egy babalátogatás is.
Ayse

Lili szövege csúcs, nagyon jókat nevettem, és a verseken is, örülök, hogy jókedved volt ma, és nekünk is adtál belőle!!!
És akartam írni, hogy a tegnapi/ csütörtöki/ párbeszédeid is tetszettek, és a maiak is
Lilinek a feltámadás izgatja a fantáziáját? Balázsnál mostanában a halál a téma

Amikor a kis Rebeka meghalt, és bemondták a Híradóban, én nem tudtam elfolytani az érzéseimet, őt meg nagyon izgatta, hogy mi a baj, mi történt. Eddig nagyon finoman volt szó csak a halálról, és nem akartam részletezni, horror, meg ilyesmi, csak röviden válaszoltam a miértjeire. És ezekből annyi derült ki, hogy általában öregek és betegek halnak meg, meg akiket elüt az autó... Ez most kicsit megrázta, hogy gyerekek is meghalhatnak

Nekem ez olyan nehéz, nem akarom burokban sem nevelni, de legszívesebben elhallgatnám előle az élet rossz dolgait...
Én is kétgyerekes, igény szerint szoptató anyuka vagyok

/ persze marha könnyű nekem, mi csak itthon vagyunk/. De hozzátenném, hogy ha Balázs iskolás lesz, és én a harmadikkal, vagy már a negyedikkel

leszek itthon, akkor is igény szerint fogok szoptatni, nekem ez így jó, és el sem tudom képzelni másképp. Nekünk is kell időre menni, nekünk is kell aludni, pihenni, de ez mind belefér az igény szerinti szopiba
Spanci, ezt én sem nevezném kizárólagos szopinak, ha néha-néha befigyel a tápi is...
Asszem, ezt már párszor megbeszéltük: NINCS ROSSZ MINÕSÉGÛ TEJ!!!!!Nem ezen múlik, hányszor kel egy gyerek éjjel.
Angelani

Kérlek, ne adj tápszert kicsikédnek, semmi garancia nincs rá, hogy jobban fog aludni, de a szopiba nagyon bezavarhat.
És nagyon jó anyuka vagy! Úgyis tudom, hogy csak azért írtad, hogy rossz vagy, hogy mindenkivel leírasd, hogy ez nem igaz, és ez neked jól essen!
Jó éjt, jó hétvégét!
Judit