A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Cory: akkor jó eséllyel találkozhatunk. Kép

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nancsika: örülök hogy tetszenek a ruhák. a nyuszitok itt maradt Kép

mégegyszer felteszem a "hirdetésemet " hátha mász is érdekel! Jó pocakosodást mindenkinek!

Juszti a 2005. tavaszi kisbabák topikból

gyerekruhák és egy smás

Sziasztok!!

Elkészült de folyamatosan bővül az új honlapom ahol kisfiam , Boldizsár ruhácskáit és használt de jó minőségű babaruhákat gyűjtöttem össze . Akad majd még megunt szép állapotú játék, egyéb dolgok ( zokni, kiscipő, vagy fejvédő a kiságyra ) gyertek kukkantsatok be és ha tetszik időzettek el kicsit ... Amint időm engedi bővítem a kínálatot. Várlak titeket szerettel:

Juszti

http://www.gportal.hu/portal/boldirucik/

KépKépKépKépKépKép

Kép
juszti75

Sziasztok!

Látom ma nem volt túl nagy a pörgés!

Minden betegnek jobbulást!!

Ma apával csavarogtunk egyet a lányok nélkül, ki tudja mikor lesz még ilyen legközelebb.
Egész jól bírtam, még most sem tudok aludni. Úgy látszik nem fog gondot okozni az éjszakázás.

A februári Kismamában van egy nagyon jó cikk a baba alvásáról, érdemes elolvasni!!
Én teljesen egyetértek azzal, hogy nem szabad sírni hagyni a babát és nem lehet ezzel rászoktatni az önálló elalvásra.
Tetszik az a megállapítás is, hogy egy gyerek arra nem fog emlékezni, hogy mindig ragyogott-e a lakás, de arra igen, hogy mindig ott voltunk-e mellette, ha sírt és baja volt!

Kinek mi a véleménye a sírni hagyásról??
Jöhetnek ellenvélemények is!!

Tünde 38+3

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Jó reggelt!
Ma kidobott az ágy, de jól aludtam nagyon.

Tünde
Én nem tudok nagyon hozzászólni, mert nincs tapasztalatom, szerintem nálam majd az akkori helyzet fogja eldönteni, hogy hagyom sírni vagy nem. Elméletbe sok mindent tudok, hogy mit kéne és mit nem, de gyakorlatba mit fogok csinálni azt nem tudom.

Nancsi
Akkor a szerda nagy nap lesz!KépKép
Kedden lenne tali a Deákon, a teázóba napközben, várjuk a jelentkezőket. És persze függ, hogy mennyire betegszünk meg addig.

Nekem az a kérdésem hogy:
Ki iszik tejet? Mert nekem azt mondták, hogy az utolsó 3 hónapba ne igyak, mert tejallergiás lesz a gyerek. Szerintem nem ezen múlik, de kiváncsi vagyok a véleményetekre.
Én majdnem mindennap iszom kakaót.

Babetta és Levi 35+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tünde: én tökéltesen egyetértek veled. Nálunk szó nem lehet sírni hagyásról. Ráadásul olvastam az Aludj jólt, és a hideg futkosott a hátamon tőle. Mikor pl leírja, hgoy a nagyobb gyereket úgy lehet megtanítani aludni, hogyha elbarikádozzuk az ajtót...
A sírni hagyást alapvetően kínzásnak és idomításnak tartom.
A cikknek meg ha jól tudom lesz folytatása Kép

Babetta: a terhesség alatti tejivást passzolom, de az biztos, hogy a szoptatás időszakában nagyon figyelni kell rá, mert bizony gondot okozhat a babánál. Napi fél liternél több tejterméket nem ajánlanak.
Én egyébként nem iszom, mert érzékeny vagyok rá.

cory 33+3

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Múlt heti Nők Lapjában Csányi Vilmos ír arról, milyen súlyos hiba sírni hagyni a babát az első 3 évben - főként éjszaka.(Megszületett a baba! Mit lehet? És Mit kell?) Õ nem pszichológus, hanem etológus - tehát az emlősök viselkedését kutatja.

indianyo

<font color="119911"> Jó reggelt!

Tünde,
én is olvastam a cikket. Én sem szeretném sírni hagyni, de ez nem azt jelenti, hogy állandóan kézben kell lennie a babának. Barátnőm sokszor csak bement a babához, simogatta a hátát és beszélt hozzá, aztán megnyugodott. Persze Babettának is igaza van, hogy most null tapsztalattal elképzelünk valamit, aztán majd az élet megmutatja, hogy az működhet e vagy sem.
Az a mondat szerintem is igaz, hogy nem a csillogó lakás a fontos. Kép
A mostani Baba magazinban is vannak jó cikkek, legalábbis nekem az volt pl. csipőficam, első orvosi vizsgálat stb.
Babetta,
tejből tényleg nem szabad túl sokat inni, így kismamaként sem. Nekem is ezt mondta a védőnőm. Azért egy kakaó belefér naponta. Kép

Puszi. Szép vasárnapot mindenkinek!
Angi (39+5)</font>
angi79

Sírás

Szerintem én sem fogom hagyni hogy sírjon, hiszen ilyen piciknél biztos van valami ha sír, másnem szüksége van egy ölelésre, simogatásra.
A hisztis sírást majd a későbbiekben, biztos meg lehet különböztetni a normál sírástól, ott meg már gyereke válogatja kinél milyen módszert lehet bevetni hogy abba hadja.

Mindenesetre ritka rosszúl hangzik az ajtó elbarikádozása! Brrrr.

A. 37+4
Vendég

Baba állandóan kézben: No az enyémek ott voltak, és asszem a legkisebb is ott lesz. Nekem nem reális az az elvárás, hogy 9 hónapon át mindent mindig együtt csináltunk, most meg legyen el a kiságyában. Viszont ettől én is jobban érzem magam, nagyobb biztonságban tudom, ha velem alszik, ha az ölemben van, de legalábbis a közelemben a mózesében. Úgyhogy csak annak javaslom, aki hozzám hasonlóan tyúkmamam alkat. Soha semmit nem szabad csinálni egy baba körül, ami nem belülröl jön - szerintem.

És attól se félek, hogy jaj, anyámasszony katonája lesz - ilyen indítás után mindkét leányzó félelmetesen önálló.

Borcsa 36+5

Borcsa
KépKépKép
borsts

Érdekes dolgokat írtok a sírásról, sírni hagyásról. Õszintén szólva fogalmam sincs, hogy mit kell majd tennem. De biztos vagyok abban, hogy a baba a sírással "beszél" és ezzel jelzi, hogy valamire szüksége van.

Olvastam olyat, hogy egy idő után az anya meg tudja különböztetni a különféle sírásokat és tudja, hogy melyik mit jelent. Bízom az ösztöneimben. Kép

És a lakás ragyogása tényleg nem fontos, a minimáldolgokat meg úgyis megcsinálja az ember. Kép

Mariann

KépKép
mariannka

Sírás: tudnak különböző módon sírni, de ez mind jogos igényük. Pl éhesek, kakisak, fáznak, melegük van, anyahiányuk van... Ez utóbbit szokták hisztinek bélyegezni sokan, de én is azt gondolom, mint Borcsa, hogy hát 9 hónapig napi 24 órában velünk volt, persze, hogy nem tud leválni csak úgy pikk-pakk.
Az enyémek kézben voltak. Sokat. Balu az első 3 hónapot egy az egyben kézben töltötte. Zsomával már kendőztünk, ő is rengeteget volt test

cory
Budapest

na, a másik része hol van?
Szóval Zsoma is sokat volt testközelben, de akkor már megtanultam azt a módszert, amivel marad legalább 1 szabad kezem, amivel mást tudok csinálni.

cory
Budapest

Helyzetjelentés:
Minden tökéletes Kép Friss és üde vagyok, semmi jele, hogy szülni mennék, 2 napja egy darab keményedésem sincs, jól alszom, jól eszem. Igaz a hasam (érzésem szerint) lejjebb ment.
Kali se nem pöttyös, se nem lázas Kép Pénteken végig 38,7-38,7 volt, tegnap max 37,5 ma meg 36,2 Kép Szóval minden tökéletes Kép

Titati 39+3
titati

Mai pocak képek, ha valakit érdekel:
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=6710&page=4
titati

Titati
Ezek a jó hírek!Kép Én nem látom, hogy nagyon lent lenne a pocid.
De már mehetne valaki szülni, hogy legyen egy kis izgalom.Kép Mert úgy látom haldoklik a topik.Kép

Ma néztem 3-om szülést a Discoveryn. Mind a három kismama kért érzéstelenitőt,hát egy kicsit megint bepánikoltam. KépTegnap este meg méhen kívüli terhességek voltak a Discoveryn nagyon durva volt.Láta valaki?
Egy 75 éves nőbe 46 évig volt bent a 3 kilós gyerek. Azért nem lett baj, mert teljesen megkövesedett a baba. Nem volt semmi a látvány.

Többit nem írom, mert hátha nem érdekel titeket.

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Babetta: én meg ikres szüléseket bemutató sorozatot néztem tegnap, az elmúlt hetekben a sorozatban kábé 10 anya közül egy sem szoptatta a gyerekét, kizárólag tápszereztek. Szó sem esett az anyatejről viszont programozott és anya által kért császárszülésról annál több. Azt hiszem, az amerikai szüléseknél szinte magától értetődik a fájdalomcsillapítás...

indianyo

Vikó
Ezt a sorozatot már nyáron láttam, de most is szoktam nézni ha elcsípem. Az észrevételed nekem is feltűnt.

Azt hiszem kicsit eldőlök, mert nagyon bekeményedet a pocakom és nem akar vissza állni

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Titati
Hatalmas már a pocakodKép, és szerintem is lent van!

Én abszolút nem akarok nézni szülésekről szóló filmet, mert szerintem tök ilyesztőek. Legalábbis rám rossza hatással vannak.
Az élet az anyahméhben c. dok.filmben is alig-alig mutatták a szülést, mégis kész lettem tőle.

A.
Vendég

Sziasztok!

Hát igen, aki az első babát várja sokkal nehezebb előre gondolkozni, pl. a sírással kapcsolatban. Nálunk mind a két csajszi az első időben nagyon sírós volt, Patríciának a tápszertől görcsölt a hasa, Dorina meg nem szeretett egyedül lenni, mindig foglalkozni kellett vele. Persze "kicsit" cicifüggő is voltKép
Amikor már nem tudtuk miért sír, mindig a cici volt a "nyugtató" függetlenül attól mikor evett. Nekünk ez a cicis módszer nagyon bevált, öröm volt látni a boldog kis arcát.Kép
Na majd mindenki kialakítja a maga módszerét, de sírni ne hagyjátok!Kép

Titati: ma én is nagyon aktív voltam, nagytakarítást csináltam, most már mindegy mikor szülünk nem igaz??Kép

Én szeretek szüléseket nézni, mindig találok benne valami tanulságot, vagy csak egyszerűen meghatódom.

Babetta: szopi alatt nem ajánlott a tejtermék, mert attól is fájhat a baba pocija.

Tünde 39+3

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok Kép
Titati Kép
Örülök, hogy Kali jól van és már nem lázas Kép
A pocakod nagyon jó és szerintem is lejjebb ment Kép Hű, de igzi mindjárt szülsz Kép

Babetta Kép
Múlt héten egy dietetikus tartott előadást és ő azt mondta, hogy nyugodtan lehet inni tejet mind a pocakosodás, mind a szopitatás alatt. Ami viszont fontos, hogy ez ne legyen több mint 6-7 deci tej vagy tejtermék naponta és ha lehet ne egyszerre igyuk meg. Ettől kutya baja sem lesz a babának. Egyébként pedig a tejre szüksége van a kálcium miatt Kép

Alina Kép
Ne izgulj a szülés miatt, nem olyan vészes mint azt néha mutatják Kép

Annácska 30+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Annácska
Tudom..tudom..Kép

Tündi
Én szinte minden másnap nagytakarítást csinálokKép, mert amikor nincs rend mindíg az jut eszembe, hogy bármikor mehetek a kórházba, és így hagyjam itt a lakást??Kép

Nicika
Nagyon szépeket varrtál, jól néznek ki!Kép
Ha kész a festés okvetlen mutasd meg milyen lett.

Juszti
Köszönöm szépen a felajánlást, megnéztem az oldaladat, nagyon szépek a kis ruhák meg minden, de nekem most per pillanat nem kell vennem már semmit minden megvan szinte, a mérleg kivételével, úgyhogy mégegyszer kösziKép
Vendég

Készen van a gyerekszoba kifestése! Ha megvan a parkettázás is akkor csinálok fényképeket és megmutatom nektek! Kép Csodaszép lett!

Nancsi! Hogyhogy normális hogy meszesedik a méhlepényed? A baba nagy méretei miatt?

Babetta! Én is mindennap iszok szinte kakaót! Nem tehetek róla, de imádom! Remélem nem lesz tőle semmi baja a picinek! Amit a 75 éves nőről írtál döbbenetes és hihetetlen! Hogy történhet ilyen?

Titati! Örülök hogy minden rendben veletek! Azért jó lenne ha nem kellene ráhúznod! Vagy nem? Egyébként jó nagyot nőtt a pocid és szerintem is lejjebb ment!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Örülök, hogy még mindenki egyben van. Kép

Tej: hatalmas nagy tévedés, hogy a tejben lévő kálciumot az emberi test meg tudja emészteni. Több éve kimutatták már, hogy sokkal nagyobb a molekula mérete, mint a felhasználhatóé és nem is tudjuk emészthetővé átalakítani. Pusztán megszokásból eszünk tejterméket és isszuk a tejet. Minden más állat csak csecsemőkorban, szopatatás alatt eszik tejet.

Sírás: Nekem még fogalmam sincs, hogy mit fogok csinálni a kicsivel. Azt, amit anyu csinált velem, biztos nem: amikor 1x átaludtam az éjszakát, az orvos ajánlására hagyott sírni a következő éjjel. Utána többet nem sírtam, de valahogy nem érzem úgy, hogy ez jót tenni a kicsinek. Olvastam már könyvet erről és az egyenlőre szimpi volt, de ugye gyakorlatban én még nem próbáltam ki. Kép

Nici!
Tök jó, hogy készen van a szoba! Nagyon kíváncsi vagyok már rá.

Nancsi!
Gratula Alexhez! Biztos gyönyörű nagy baba lesz! :D

Babetta!
Nekem a kedd biztos nem jó talinak. Délelőtt itthon vagyok, délután meg tanítok. Kép

Tünde!
Mekkora már a pocid?

Anna!
Tudod már a jövő hetedet? Kép

Puszi midnenkinek!

Eszter
29+0

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok!

Én is örülök, hogy mindenki jól van. Kép Ha viszont jön a következő front, már indulhatnak a szülések. Kép Jujjjjjj, ez annyira izgi...

Szurkoljatok holnapra, megyek dokihoz, uh-ra és laborba. Kedden meg eldől, hogy befektetnek-e vagy sem, és akkor lesz NST is.

Nagyon izgulok, mert nem akarok kórházba mennni. Olyan jó itthon apával...

Mariann

KépKép
mariannka

Sziasztok Lányok!

Na megjöttünk vidékről.

Titati!
Jobbulást a lányodnak!

Babetta!
Én és a férjecském elég sok tejet iszunk. Tejallergiás nincs a családban, egyelőre. Illetve anyukámnak vált be, mint hashajtó.

Sírás:
Én se szeretném majd sírni hagyni a gyereket, de pl a keresztlányom az én meglátásom szerint egy csomószor csak azért sír, mert pont nem vele foglalkoznak. Most lesz februárban 4 éves, de rögtön kitör rajta a bőgés, ha az ikertesójával foglalkozik valaki és nem vele.

Vikó!
Amerikában ez a gyakorlat, de biztos papíron minden szépen meg van magyarázva.

Alina!
A férjem is kiakadt a filmbeli szüléstől. Illetve pontosabban azon is, hogy miért nem fekve szült az anyuka és miért az ágyra dőlve.

Vok!
Egy ismerősöm úgy tartja, hogy tejet egyáltalán nem kéne innia senkinek, mert annak a korszaknak le kéne zárulni a szoptatással és utána felnőttkorban más természetes forrásból kell pótolni a kalciumot.

Számítógépzsenik!
Mi a fittyfene az a Macromedia Flash Player? Már péntek óta állandóan bejön egy kis ablakban, ha frissítek, vagy új oldalt akarok megnézni. Már tiszta ideg vagyok miatta.

Rólunk:
Apa, baba és én tök jól vagyunk. Apósom viszont kismotorral repült vagy tíz métert szombat este, valószínűleg eltört pár bordája, de orvoshoz nem megy, mert ahhoz nagyon akaratos. Ráadásul lehet belső vérzése van, és évek óta véralvadásgátlót szed. Mondtam neki, hogy úgy készüljön, ha kipurcan nem jövök haza temetésre, mert nem akarok megfázni. Lehet, hogy emiatt a jövő héten rászánja magát és elmegy orvoshoz.

Befejeztem a legújabb kötött produktumomat, ha összevarrtam, majd felteszem!

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Livi: A flash player ahhoz kell, hogy a mozgó reklámokat, filmeket tudj nézni, ill. bizonyos ezzel a programmal készült weboldalakat meg tudj nyitni. a lap tetejére feltettek egy új flash reklámot, ezért kérik a frissítést.

indianyo

Vikó!
Köszi! Most rákattintottam az "Igen"-re, azóta nem jött be. Egyébként eszembe jutott, hogy ha a gépemnek nem tetszik, úgyse engedi, hogy rámásszon akármi.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Nici Kép
Gratulálok a szobához Kép
Már alig várom, hogy láthassam a kis Szinti birodalmát Kép

Mariann Kép
Drukkolok, hogy minden rendben legyen holnap és még ne kelljen befeküdni Kép

Szelivi Kép
Örülök, hogy itthon vagytok és hogy rendben vagytok Kép
Apósodat sajnálom, remélem jobban lesz Kép

Annácska 30+6

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Lányok! Holnap reggel megyünk a 2. NST-re! Szorítsatok hogy Szintike aktívabb legyen mint 1 héttel ez előtt! Majd jövök a hírekkel!

Ja és ma este vétkeztem! Pancsiztam! De jól vagyok! Kép

KépKép
nicika

Sziasztok!

Jó hogy mindenki egyben, bár már szívesen izgulnék értetekKép

Én jól vagyok, Kata is aktív mint mindigKép

Sírni hagyás témában, bűn, nem bűn én bizony hagytam sírniKép Egyszerűen nem bírtam és kipurcantam. Ott tartottam, hogy vagy leteszem a gyereket az ágyába, hadd üvöltsön, vagy bántani fogomKép Nagyon mérges voltam rá. És rácsuktam az ajtót, és kint bőgtemKép Lehet hogy ez a fiatal koromnak, és annak volt köszönhető, hogy nem volt párom, aki mellettem álljon. Lehet hogy most másképpen lesz, nem szeretném mégegyszer ezt átélni. De ugye most itt a férjecském, aki biztos segíteni fogKépKépKépKépKép

Ettől függetlenül nálam bevállt a sírni hagyás. Első nap sírt fél órát, és 6-ot aludt egyfolytában, másnap 10 percet sírt, és 11 órát aludt. Onnantól kezdve átaludta az éjszakát, és este nyugiban aludt el. Egyedül az ágyában, vagy a mi ágyunkban. És azóta is kiegyensúlyozott, nyugodt gyerekKép

Viszont sokszor alszik nálunk, velünk. Nem azért mert odaszokott, hanem mert én mondom hogy jöjjön oda. Olyan jó odabújni hozzá éjjel. De ha azt mondom neki, hogy a saját ágyába feküdjön, akkor egy szó nélkül szót fogad, nincs hiszti hogy nálun k akar aludni.

Kata is biztos velünk fog, főleg amíg nem alussza át az éjszakát...

Nici, én is fürödtem tegnap, bár ugye nekem nem lenen szabad, lévén nyitva van a méhszájam (a belső még zárt) de tegnap annyira vágytam rá, és nagyon kitakarítottam a kádat. Szuper jólesett, vagy egy órát olvastam a kádbanKép

Puszi mindeninek, holnap drukkoljatok, törivizsga leszKép

Zsu
33+6

(fél óra múlva 34+0Kép)

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Érdekes cikk a tejről (hogy nem embereknek lett kitalálvaKép )

http://www.geocities.com/all_are_one.geo/hun/tej.htm

És egy ma éjjeli pocikép:

Kép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Alina: én is pont így vagyok a takarítással, most írtam egy listát, hogy mt "kell" megcsinálniuk, mire hazajövünkKép

Mariannka: remélem elkerülöd a kórházat, de ha bent kellene maradnod úgyis az a baba és a te érdeked!!

Zsu: drukk a vizsgához!!
Biztos hozzájárul a fiatalkori szülésed ahhoz, hogy nem voltál vele mindig türelmes, de ha most kiegyensúlyozott kissrác, akkor azért érzi, hogy szereted!!Kép Most biztos könnyebb lesz, mert ott lesz az apuka is!!

Nicika: minél előbb küldd a képeket!!
Egyél NST előtt narancsot, nálam utána mindig mocorogKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!!!

Tünde,Titati olyan szép nagy a pocitokKépKépKép
Basszus, nem semmi, hogy már bármelyik pillanatban mehettek szülni, tök jó!!!!
Hogy vagytok???
Angi, veled mi van?????KépKép

Babetta,az a méteres kalács nem volt semmiKép
És nagyon szép dolgokat varrtatok LeventénekKép

Mi, köszi jól vagyunk, nekem a fosti ahogy jött el is tűnt, egyszeri alakalom volt, aztán apucinak is volt egy hasonló esete.
Viszont éjjel Levente meg hányt háromszor.De az is elmúlt.
Úgyhogy mindenki tök jól van(Olivért leszámítva, mert ő meg taknyis, meg köhögKép ), szerencsésen megúsztuk ezt a fostis-hányós bajt.

Olivér bekakilt, hozza a pelust, hogy cseréljem ki neki, most megyek.
Ildikó 31+3
vas

Zsuzsófi! Az én méhszájam is hasonló állapotú mint a tied, nekem 2100! Szóval ezért is volt nagyobb bűn a fürdés! Meg aztán már 37 hetesen simán beindíthatja a szülést! De egyben vagyok és ez a lényeg! Kép

Tünde! Jó nagy már a pocakod! És csak ilyen kis halvány repedéseket látok! Kép Mikor érkezik a kiscsaj? Kép Köszi a narancsos tippet! Én még a szénsavas üdítőre is gondoltam, meg arra hogy éhgyomorra megyek. Múltkor is amíg nem ettem addig mozgott, aztán bekajáltunk, indultunk NST-re és már be is nyomta a szunyát. Szóval ha elégedett akkor durmol! Kép

KépKép
nicika

Ja és Bori kislányai ma egy hónaposak! Kép Hogy szalad az idő! Gratulálok Bori!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Nicika: de a 37. héten már semmi nincs, ha beindulna a szülés Kép Én a betöltött 36. hét után tuti fogok fürdeni, mert már veszettül hiányzik!

Tünde: nem semmi pocakod van Kép
Tejes cikk nagyon érdekes. Megnyugtató, hogy nem vagyok egyedül a tejemésztési gondjaimmal Kép

cory 33+4 (még 2 nap Zsomáig)

cory
Budapest

<font color="119911"> Jó reggelt!
Nici,
megy a drukk az NST-hez! Kiváncsi vagyok a szobára!
Tünde,
szép a pocikád. Pár nap és jön a dokid? De jó!!!! Te mikor mész megint NST-re?
Mariann,
akkor megy a drukk Neked is keddre.
Livi,
sajnálom apóst! Jobbulást!
Vas,
szuper, hogy megúsztátok ezt a betegség dolgot! Köszi szépen, mi jól vagyunk. Holnapra vagyok kiírva, de most még nem érzek semmit. Keddtől már 2 naponta kell mennem a kórházba. Max. 7-8 napja van még a kisasszonynak odabent. Kép

Puszi.
Angi 39+6</font>
angi79

Cory! De addig még nem akarok szülni amíg nincs 100%-ra készen a gyerekszoba! Kép

Angi! Olyan izgi, hogy már csak max. 7-8 nap aztán Lidike megérkezik! Kép Izgulsz? Jóslóid sincsenek? Hogy áll a méhszáj? Még mindíg fogysz?

KépKép
nicika

<font color="119911"> Nici,
nem izgulok szinte egyáltalán. Várjuk nagyon már! Nem fogyok, a súlyom nem változott. Majd teszek fel pocakképet, egy utolsót. Kép
Jóslóim ritkán vannak, ezek is inkább keményedések. A méhszájam pedig kedden még mindig 2100 volt. Holnap majd kiderül, hogy van e változás. Kép</font>
angi79

Nici: a fertőzés nem olyan gyorsan indítja be a szülést, hogy fürdesz, és azonnal be is indul. Ha Zsománál tényleg fertőzés volt, akkor 1,5 hét telt el a fertőződéstől a szülésig. Szóval ezen már ne parázz Kép

cory
Budapest

Sziasztok Kép
Zsu Kép
Drukk a vizsgához Kép
Most biztos több türelmed lesz a babához Kép

Nici Kép
Drukk az NST-hez Kép

Tünde Kép
Érdekese a cikk, köszi Kép
A pocakod hatalmas Kép Hogy bírod?

Angi Kép
Elhiszem, hogy már nagyon várjátok Lidit Kép Jó, hogy nem izgulsz, de gondolom izgatottan várjátok már a megérkezését Kép

Ildi Kép
Örülök, hogy jobban vagy Kép

Cory Kép
Akkor szerdán már mész vásárolgatni a csajszinak? Kép

Annácska 31+0

annácska

Annácska: szerdán még nem, mert fizetés majd csak 9-én lesz, de utána már igen Kép Meg már nézelődök a neten...

cory
Budapest

SZiasztok LÁnyok!!!
Hű, hogy rohan az idő! Bori lányai már egy hónaposak? Totál elképedtem...
Nici!! Drukk az NST-hez! Az ananászhoz még gyorsan visszatérve én egészben szoktam meghámozni, mert úgy könnyebb. Levágom a két végét és utána egy bazi nagy késsel szépen függőleges irányból lefelé csíkokban levágom a háját és utána karikázom fel, majd vágom ki a közepét ( mi azt nem szeretjük, mert jóval rágósabb, de van akinek ízlik ).

Titati, Te egyben vagy még?
Hihetetlen, hogy Angi is milyen nyugalommal néz a dolgok elébe... Kép
Amúgy szerintem is csak egy front és elindul mindenki... Kép

Mi nagy munkában voltunk tegnap, megjött a bababútor, de frankón lapra szerelve, mire összeszereltük elment a nap... Kép
De készen lett, a szőnyeget (ANGI! DIEGOS, de kicsit más, mint a tiétek, azért hálás köszönet az infoért!!!) keddre hozzák, azt meg kellett rendelni. Csak ülünk a szobában és gyönyörködünk a kedvesemmel. Kép Majd teszek fel képeket! Kép

NAGYON IZGULOK értetek Lányok!!!
Mostanában sűrűbben is jövök, nehogy lemaradjak!!! Kép

Puszi mindenkinek! Szép napot!

Barti+Pötty
31+0

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Fürdésről az jutott még eszembe, hogy a kismamaklubban (Szt. Imre) azt javasolták a szülésznők, hogy ha az ember lánya nem tud dönteni, hogy szül vagy jósol, akkor egyen valami finomat, vegyen meleg fürdőt, és takarózzon be jól. A jóslók ettől elmúlnak, viszont a vajúdást felpörgeti.

Borcsa 36+5

Borcsa
KépKépKép
borsts

Titati most írt SMS-t Kép
"Hahó megérkeztem! 7.25-kor, 3 tolófájásra 2850 g, 51 cm Kép
Minden rendben van, szopiztam is, most épp Anyán alszom Kincső baba" KépKépKép

HATALMAS GRATULA Titatinak és Kincső babának KépKépKép

Annácska 31+0

annácska

Tündi
Én listát nem készítettem, de kérdeztem Apát hogy ugye legalább majd felporszívózik? MIre ő: Ne aggódjak ezen, megoldja, legfeljebb hív egy takarítónőt! Vagy anyóst vagy anyámat. Mondtam inkább anyámat.Kép

Titati,AngiKép
Olyan jó hogy nektek már csak pár nap, mostmár én is szinte délelőtt délután benézek, hogy hátha van valami hír rólatokKép

Nicika
Képeket okvetlen.Kép
Mért akarod hogy Szinti mozgékonyabb legyen az NST-n?
Gyere és mesélj mi volt.Kép
Vendég

Titatinak óriási gratula!!!! Kép

cory
Budapest

TITATI!!!!!KépKépKépKép

Nagyon örülök Nektek, és nagyon-nagyon gratulálok Kincső babához!!!KépKép
Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánok!!!!

puszi Alina+Márk
Vendég

Titati!

Gratulálok!!! Nagyon sok örömötök teljen a kislányban!!!KépKép

Bori

Kép
borkadorka

Titatinak óriási gratula, szerintem tökéletes méretekKép

3 tolófájásKép Nekem is annyi volt a BenceKép

Tök jóKép

Tünde ne hari, de én szétröhögtem magam a cikken, tiszta hülyeségnek tartomKép

Jóformán azt sugalmazza hogy legyél vegetáriánus, pedig az evolúció tuti nem véletlenül csinált minket vegyes táplálkozásúraKép

Na készülődök, mert mindjárt megjön ak isfiam, aki iszonyatosan hiányzottKép aztán fél egykor indulhatok is a buszhozKép

Pusz

Zsu
34+0KépKépKépKép

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?