A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Hozzánk ma megérkezett a 95 éves dédi. Õ a férjem nagymamája. Mivel anyósom kórházi tartózkodása a ködös jövőbe nyúlik, ezért addig nálunk lesz a dédi. Hát remélem ezért egyszer még érdemérmet fogok kapni. Olyan mint egy gyerek, csak 80 kiló. Szegény azt kérdezte a férjemtől, hogy holnap visszaviszel? Nem tudom, hogy fogom kibírni lelkileg - fizikailag. Arra számítottam, hogy előbb-utóbb nekünk kell majd gondoskodni a szüleinkről, de őszintén szólva a Dédire nem gondoltam és azt is reméltem, hogy ez inkább utóbb lesz. De mindensetre nem akkor, amikor 4 hónapos babám van a négy -és fél éves kislányom mellé.

Zsófy!
Úgyörülök, hogy jöttél, gyere máskor is! Bár csak képen látom őket, de a kapucnis képen nekem is hasonlít Lilla és Léna.

Angelani!
Úgy látom már jobb a kedved!

Ayse

ayse

Hari:

Köszi szépen a fotót! Kép

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

Ayse:

Jó nagy teher zuhant most a nyakadba. Kép Sajnálom, nem lehet könnyű.

Zsuzsanna 2005 szeptember 7.
Szilvia Vivien 2007 február 28.

Tejmentes blog
Életkör
rokica

SziasztokKép!
1000 éve jártam erre, úgyhogy csak a képeket nézegettem végig, és ezt az utolsó oldalt olvastam el...
A babák mind gyönyörűekKépKépKép!!!

Jó lehetett a tali, néztem az albumot...
Sajnos kivágtak a 11.-ei számvitel vizsgáról, pénteken kellett mennem iv-re... (amíg Ti buliztatokKép)
3 hete csak tanultam rá, viszont megérte, mert 4-es lett, de lemaradtam rólatok és egy csomó mindenről...
Mostantól igyekszem felvenni a fonalatKépKépKép.
Kati
Vendég

CleoKép,
én is így kostóltattam az almát Kornéllal... csak lesett nagy szemekkel, hogy mi ez...Kép Meg kellett zabálniKép

Én nem szeretném még elkezdeni a hozzátápit, mert Trisztán is túl gyorsan elválasztotta magát, annyira tetszett neki a "kajálás".

AyseKép,
kitartást a dédihez!!!!
Vendég

Sziasztok lányok!

Jack most aludt el, azaz most üvöltötte álomba magátKép. Ez már a 3. nap, hogy nem alszik el, és bármit csinálok vele, csak sír. Ha kihozom hozzánk a nappaliba és beültetem a pihiszékébe ott is csak nyüglődik, pedig látom, hogy majd leesik a feje, annyira fáradt. A komfortszopi sem vigasztalja, csak tömi a szájába az ujjacskáit, takaróját, textilpelust, az ujjamat - mikor mi van kéznél, és sír keservesen. Láza nincs, nem is a hasa fáj, nem tudok másra gondolni, mint a fogára.

Prüntyi, ez nálatok is így volt?

Úgy sajnálom, majd megszakad a szívem amikor ordít.
Eddig soha nem volt gond az elalvással, fürcsi, szopi, büfi után magától elaludt a kiságyában.
Sztetek is a foga?

Amúgy a babák nagyon szépek. A rózsazsín Lilla akár egy képeslap, Tofika cuki mint mindig, Maja nagyon édes (én is ki fogom próbálni az almanyalogatást), az Erhard okos szemei pedig igézőek.

Zitusnak majd még udvarlunk a másik topikban, legyőzzük az olajsejketKép

Jó éjszakát!

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Kati!

Gratulálok a vizsgádhoz!

Ayse

ayse

AyseKép,
köszönöm szépen!!!

Kezdek aggódni, mert Kornél még mindig nem erőlteti magát a forgás terénKép... hétfőn volt 5 hónapos (Trisztán ekkor már oda- vissza forgott).
A védőnő szerint még van ideje, és hát tényleg csak egy kicsi kéne neki, hogy átguruljon a hátáról a hasára, de akkor is... olyan kis lusti!!! Nyúl két kézzel a játék után, amit a feje fölé rakok, de csak addig, amíg kényelmes neki, ha már túlságosan nyújtózni kell, inkább hagyja a csudába az egészet.
Hasról vissza pedig nem is próbálkozik... az teljesen reménytelen!

Ja, és mindenképp meg kell kapnia a BCG-t újra, teljesen negatív, már listán is vagyunk... +1 szuri szegénykémnekKépKépKép!
Kati
Vendég

Sziasztok, jó reggelt

Manka, igen nálünk is sok ilyen volt és még most is előfordul! Lehet foga is, ha vígasztalhatatlan (próbáltad az ínyét kenni, vagy hűteni?), de lehet az is, hogy magától nem tud elaludni, és túlpörög.

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Jucc!

Igen Lilit a feltámadás izgatja. Amikor templomokban, múzeumokban jártunk-keltünk feltűnt neki Jézus és megbeszéltük, hogy ki ő. Különösen a MUnkácsy-kiállítás Golgota képe tetszett neki, egy félórára lecövekeltünk előtte. Ehhez jön, hogy idén elkezdett járni hittanra. Az az igazság, hogy a férjemmel nem vagyunk vallásosak, de családi nyomásra meg fogjuk kereszteltetni a gyerekeket. Mivel Lili már "nagy", ezért neki hittanra kell járni ehhez. Részemről úgy fogom fel ezt a szertartást, hogy a közösség befogadja az újonnan érkezetteket. Először berzenkedtem ettől a hittan dologtól, de Lilit annyira megérintette! Egyébként is úgy gondolom, hogy a vallás óriási segítség lehet annak, aki hinni tud, így utólag már egyáltalán nem bánom.

Azt hiszem Lili gyerekszájai mellé besorolhatom szegény Dédikénk mondásait is. Éjszaka szegénykém a fürdőszobából nem talált vissza az ágyába, a férjemet szólongatta, hogy merre kell mennem?
Megbeszéltük, hogy a Dédihez ejszaka ő kel fel (mivel Andrishoz ugye én, és 8-9 felkelést per éjszaka nem bírnék. Hát most az Uram is megtanulja hol lakik a magyarok Istene. (Cserébe ő viszont kiszabadulhat innen, mikor dolgozni megy.)

Ayse

ayse

Sziasztok,

Prüntyi, próbáltam dentinoxszal masszírozni az ínyét, azt egy ideig csendben tűrte, meg persze van egy pár hűthető rágókája, és azokkal már egyre többször betalál a szájába.
Az az igazság, hogy tényleg nem tudom, hogy a foga miatt "felejtette el", hogy hogy kell elaludni, vagy hogy most ért abba a korba amikor egyre többet fog fel a mindennapokból, és túlpörög.
Pedig állítólag az anyák meg tudják állapítani, hogy mikor miért sír a gyerekük... én sajnos nem mindig.

Puszi:

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

Kati!
Kár, hogy nem tudtatok eljönni, de a vizsgához gratula!
Ne izgulj, Leon se forog még semerre....Jövő héten lesz ő is 5 hónapos. Oldalra is egy pár napja fordult először és neki se kell már sok a hasra forduláshoz. Lusta dagi szerintem. Majdnem 8 kiló!

Cleo!
Köszia, SMS-t megkaptam. Majd jelentkezem, hogy mikor talizzunk.

Zsofy!
Lilla hatalmasat nőtt, gyere Te is gyakrabban!

Tünde!
Keresztelőhöz gratulálok, Zita baba jól viselte?

Mi tegnap színházban voltunk, meg utána vacsiztunk. Anyukám rakta le a két fiút, de nem volt semmi probléma. Ma reggel 1/4 9-ig aludtak!
Ittam egy pina colada koktélt is...kirúgtunk a hámból apával!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Ayse!
Csak kitartást tudok kívánni neked az elkövetkező időkhöz, nem semmi lehet egy 95 éves dédivel lakni. Õ már tényleg olyan, mint egy gyerek. Nekem 77 éves lesz a nagyim, de néha ő sem egyszerű. Mondjuk rá lehet még bízni a gyerekeket, egy pár órát simán vigyáz rájuk.
Próbálj meg sokat jönni, kilépni egy kicsit a mindennapokból.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Ayse!
Én is csak kitartást tudok kívánni.
Nagyon beteges a Dédi?

Rokica!
Nem mertem leírni, nehogy megharagudj, de a képen én úgy vettem észre, hogy rengeteget fogytál.
Bocsi, ha megbántalak.
Zsuzsa-Baba meg tündéri, mintha Õ is azst szeretné, hogy látszódjon a képenKép

Bab!
Tök jók a képekKép
Tetszik a fehérség.
Jó vastag a fejvédő/rácsvédő.
Vagy csak úgy látszik?

Manka!
Én sem mindig tudom, hogy Erhard miért sír.
Legtöbbször csak kézben szeretne lenni, de az is lehet, hogy ott is csak megnyugszik.
Egyszer írta itt valaki, hogy ha nem éhes, nem szomjas, nincs melege, nem fázik, akkor még lehet esetleg, hogy álmos de nem tud elaludni vagy hajszál vagy valami zavarja.
Mi így jártunk nem egyszer.
Csomókban hullik a hajam és sokszor találom meg Erhard pelenkájában, a lábujjára tekeredve!, sajnos a szájából is húztam már kiKép
De ha száraz a bőre, az is viszkethet.

Tünde!
Zita-Baba nagyon édes a rózsaszínben.
Már majd el alszik az ülésbenKép
Jó vastag zokni? van rajtaKép

Kati!
Ne izgulj, Kornél ügyes Baba!
Erhard először csak jobbra tudott fordulni (hátról hasra), de mostanában csak balra fordul.
Hasról hátra meg csak nagyon ritkán (pedig legelőször az ment neki).
Ki érti ezt?
Õk tudják, hogy mit szeretnénekKép
Bár egyik nap háromszor fordult meg egymás után és még a kávét is kiöntöttem, hogy el tudjam kapni, mert majdnem leeett az ágyról.
Szerintem nektek is napok kérdése, hogy elfordulsz és mire visszafordulsz már majdnem leesik az ágyrólKép
Gratula a 4-es vizsgáhozKép

Cleo!
Maja nagyon aranyosKép
Fogadjunk, hogy jóízűen cuppogottKép

Most elárulok nektek valamit.
Erhard már nagyon sok mindent megkóstolt.
Ne vegyétek a fejem le, hisz a múltkor is írtam, hogy én már úgy vrom, hogy mit szól az új ízekhez.
Vettem bébidesszertet (4 hós kórtól adható), almapüré burgonyával.
Szopi után megkínáltam. Nagyon ízlett nekiKép
másnap is adtam és bevágta a fél üvegetKép
Almát már kóstólt (nyerset is).
Narancs levét is, 1-2 cseppet. Az is ízlett neki.
A napokban vettem neki finomfőzeléket, de az nem ment nagyon, másnap kidobtam a maradékot.
Viszont az alma, banán, narancs is ment nekiKép
Ne gondoljátok, hogy minden nap kap és, hogy az a kajája.
Nem!
A szopi az első!!!
Csak olyan édes, amikor megkóstol valamit.

Na megyek,mert reklamáció vanKép Kép Kép

Sziasztok!
Angelani

Kép
angelani

Nyúlné,

Kép
Nem minden pasztell, de most, hogy mondod, tényleg úgy tűnik. Lőhetnél egyszer egy ágyvégében kalimpálós Kisnyulas képet is. Kép
Tőlem jöhetnek Kisnyulas képet csőstül, nem tudok betelni velük. Vagy már készült olyan, csak én még nem láttam?

Manka,

Kép
Időnként én sem tudom eldönteni, hogy mi baja lehet Tofinak. Az éhség-sírást egyértelműen be tudom azonosítani. A vegyél fel, ill. foglalkozzál velem nyűglődést is. Általában, ha már nagyon tanácstalan vagyok, akkor tényleg az van, amit az Angelani írt, hogy már nagyon fáradt, de nem akar, vagy valamiért nem tud aludni. Látom Babócán, hogy majd lecsukódnak a kis szemei, de akkor sem hajlandó letenni a kis fejecskéjét, mert még ezt is megnézi magának, meg még azt is meg kell figyelni. Persze utána meg megy a sírás, mert fáradt. Az is elképzelhető, hogy Jacknek tényleg a foga jön. Néha én is gondolok erre, de nyomát még nem látom.

Angelani,

Köszönjük!
A fejvédő/rácsvédő nem túl vastag, csak szétzilálta Tofika, lehet, hogy attól tűnik úgy.
Erhardnak jól áll az a kis csíkos body.

Tünde,

Zita nagyon kis csini a keresztelős képeken. Jól áll neki a ruci.

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Manka,
Állítólag! Kép
Még sokszor én sem tudom 100%-osan, hogy miért sír, csak próbálkozom...Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Angelani!

Hát tulajdonképpen komolyabb baja nincs. De alig tud járni. Szerencsére a WC-ig elmegy, de felügyelni kell a folyamatot, fürdetni, etetni, gyógyszereit adagolni. Valszeg vízhajtót kell majd adni neki, mert időnként kap. Na akkor tényleg nem sokat fog a férjem aludni. Remélem anyósomat hamar összerakják a kórházban! Neki sincs komoly baja, csak szerintem belefáradt a Dédibe. Tegnap egy napra kijöhetett, szinte menekült vissza! Hát nem tudom, én nem szeretnék ennyi ideig élni, ill. csak addig, amíg magamat el tudom látni. Bocsi, hogy ilyen offtopic vagyok és ezzel a nem túl vidám témával terhellek Benneteket!

ayse

Ja és mindenkinek köszönöm az együttérzést!

ayse

Manka,
én is csatlakozom,max.a kaja-sírást és a műbalhétKéptudom beazonosítani,a többit vagy eltalálom vagy utólag kiderül!
a fogai miatt nálunk is megy a nyüglődés,de a kis kencécske azért segít,csak úgy cuppog tőle,amúgy meg a textilpeust szereti a legjobban csócsálni szegénykém,no meg az öklét!
Cleo,
tündéri a kis Maja-lány!mi is kedvet kaptunk a nyalakodásra,kiváncsi leszekKép!
Bab,
KépKépKép,lesben állok majd!
Ayse,
kitartás!!!!!!

most mentek el az én szüleim,nemsokára jön após-doki és beadja a 4hónapos oltást!
pusszantás
Nyúlné és Kisnyúl(aki most a szájlebiggyesztést gyakorolja és a tökéletességre törekszikKép)

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Szisztok!

Köszönöm Zita nevében a dicsérő szavakat!
Jól viselte a keresztelőt, az egész procedúra kb. 20 perc volt, utána meg a családi ebéd. A 4 és 5,5 éves unokatesóknak nagyon tetszettek a bébijátékok, a 4 éves be is feküdt a bébitornázó alá, és ütögette a csörgőket, pedig belelógott az arcába. Kép

Hari!
Sztem én egy szavammal se írtam, hogy Angelaninak rossz a teje, én pusztán azt a tényt írtam, hogy ismerősnek bevizsgáltan "rossz" volt, gőzöm sincs hány hós volt akkor a gyereke, de nyilván nem fejlődött rendesen, ha felmerült a kérdés.

Ayse!
Hát, nem irigyellek! Anyós együtt lakik a több, mint 90 éves szüleivel. Az apja kb 1 éves szinten van, pelenka, fürdetés, stb.
Szóval csak sok kitartást és anyós mielőbbi gyógyulását kívánom!!!

Sírás:
Az éhes vagyok, álmos vagyok sírást én is meg tudom különböztetni, a többit nem, de nincs is sok belőle. Kép Kép

Nyúlné!
Apósod Kisnyúl gyerekorvosa?

Tünde&Zita
Vendég

Sziasztok!Kép

Nagyon cuki mindegyik(!!!) babaKép
De tényleg mind egytől egyig, Lilla isKép

Mi megjártuk siófokot, jót wellnesseztünkKép
De tényleg tök jó volt, és Lívia is nagyon jó baba volt.

Teszek fel fotókat is.

Viszont lánykánk alig aludt a 2 nap alatt, kb. 1 órát napközben de éjjel 10 órát.

Mostanában már nem igazán alszik nappalKép
Még a kocsiban sem aludt el lefeléKép

Mea
mea

Siófok-bocsiKép

Mea
mea

Siófok-bocsiKép

Mea
mea

Itthoniak:

KépKép
Kép

Mea
mea

Végre sikerült egy nevetős képet csinálnomKép, a másodikon meg céklát ettünkKép

Mea
mea

KépKépKépKép

Mea
mea

KépKép

Mea
mea

Persze fürdetni nem fürdettük csak a lábait lógattuk a meleg vízes gyerekmedencébeKép
De nem volt megrémülveKép

Utána meg kipurcant szegényke a fáradtságtólKép

Mea
mea

Sziasztok LÁnyok!

Most jöttünk haza anyuméktól, visszaolvasni még nem nagyon volt időm, csak a képeket nézegettem meg.

Nagyon örülünk, hogy ott lehettünk a babatalin, és hogy sokmindenkit személyesen is megismerhettünk. Gergő is és én is nagyon élveztük.

Barbi!

Örök hála Nektek mindenért, köszönjük!!!

Mea!

Lívi nagyon édes, főleg a céklás képen.
Megkaptam az e-mail, remélem, még este tudok válaszolni, ha nem, akkor holnap délelőtt mindenképp, jó??!!

És íme a talis képek:
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

foly.köv.

Kép
kuha

A haja nem semmi szegénynek, 2 db forgója van szegénynek és így feláll, pedig próbáljuk lefelé fésülni, de ennyi....

Mea
mea

foly. (1)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

foly.köv.

Kép
kuha

folyt.(2)

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Na, itt a vége!

Kép
kuha

Húúú de jó menyni újabb képKép
SzupikKép
Babák imádnivalókKép
Kuha!Kép
Várom a mailedetKép

Mea
mea

Sziasztok lányok,
ma voltunk először babaúszáson, nagyon jó volt, olyan természetesen viselkedett, nem sírt, néha még az öklét is rágcsálta, de alapból úgy tűnt tetszik neki. Jól lefáradt...persze aludni, most is csak fél órát aludt utána Kép
Majd teszek fel képeket...

Pr. és Tündike

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi!Kép

Várjuk a fotókatKép

Mea
mea

Íme pár kép...
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
prüntyi

jaaaaaaaaaaaaj, és a lényeget nem mondtam!!!!!!!!
Ma megfordult Tüncsike! A hátáról a hasára, vissza még nem megy...Kép Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Húúú de jónak tűnik ez a babaúszás, kár itt felénk nincsen, csak legközelebb PestenKép

Mea
mea

Sziasztok!

Tök jó ez a sok kép!Kép

Hari!Kép
Kuha legalsó fényképén Lili nagyon hasonlít rád!

Zsofy!Kép
Jó, hogy jelentkeztél!
Lilla átalussza már az éjszakákat?
Jó nagyot nőtt, aranyos a képeken!Kép

Mea!
De jó nektek!Kép
Livike aranyos, a céklás kép enyhén horrorisztikus!Kép

Zsuzsa!Kép
Nincs mit! Remélem tudtam segíteni!Kép

A hétvégén sokat jöttünk-mentünk, jó volt egy kis nyüzsi. Nati jól elfáradt. Péntek este, a tali után alig tudtuk elaltatni, túlpörgött kicsit szegényem. Persze az éjszakát még így sem aludta végig a kis csibész.KépKép
Ja, és ma sírvafakadt, amikor almával kínáltam.
Nem megy nekünk még ez a hozzátápi, nem is erőltetem.
Pedig szerintem tök fincsiket kotyvasztok.Kép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

megvolt az oltás,semmi balhé,apósnak arany keze van!Kép
Havtunde,
úgy van,hogy van egy dokinéni,akinél a TBkártya van,tehát elvileg hozzá tartozunk,őt is nagyon szeretem,mert őt a Nővéremtől örököltük,nagyon ari,és járunk is hozzá rendszeresen,mert a rendelőjében méricskélünk.Az apóst meg szerettük volna meghagyni nagypapának,de pl.oltást ő szereti beadni,mert profin csinálja és azért nagyon kényelmes őt hívni,ha van valami és ő tuti lelkiismeretes és jó doki is!szóval két dokink van,picit eltérő dolgokat javasolnak,de legalább lehet miből választani!a legjobb amikor az egyik azt mondja,hogy sity-suty kijön az első foga,a másik pedig,hogy még tuti nem jön,az én apukám meg erre azt szokta mondani,hogy ilyenkor látszik,hogy a dokiknak erről fogalmuk sincsenKépKépKép
de én tényleg szeretem ezt a helyzetet,valaki mindig kéznél van és lesz!

Mea,
én ezt már nem bírom tovább!!!!!!!!!végem van,ami a kiscsaj haját illeti!!!!!!!!fergeteges!KépKépKép

talis képek is szupik!

Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Prüntyi!

Nagyon jók a képek!Kép
Forgás!KépKépKép Naaaa ugggye!KépKép

Andi

Andi&Nati

KépKép
duda

megvolt az oltás,semmi balhé,apósnak arany keze van!Kép
Havtunde,
úgy van,hogy van egy dokinéni,akinél a TBkártya van,tehát elvileg hozzá tartozunk,őt is nagyon szeretem,mert őt a Nővéremtől örököltük,nagyon ari,és járunk is hozzá rendszeresen,mert a rendelőjében méricskélünk.Az apóst meg szerettük volna meghagyni nagypapának,de pl.oltást ő szereti beadni,mert profin csinálja és azért nagyon kényelmes őt hívni,ha van valami és ő tuti lelkiismeretes és jó doki is!szóval két dokink van,picit eltérő dolgokat javasolnak,de legalább lehet miből választani!a legjobb amikor az egyik azt mondja,hogy sity-suty kijön az első foga,a másik pedig,hogy még tuti nem jön,az én apukám meg erre azt szokta mondani,hogy ilyenkor látszik,hogy a dokiknak erről fogalmuk sincsenKépKépKép
de én tényleg szeretem ezt a helyzetet,valaki mindig kéznél van és lesz!

Mea,
én ezt már nem bírom tovább!!!!!!!!!végem van,ami a kiscsaj haját illeti!!!!!!!!fergeteges!KépKépKép

talis képek is szupik!

Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Mea!
Nagyon jók a képek, Lívike fenomenális!

A babatalis képek is nagyon jóóók!!! Tetszenek az alvó babás képek! Kép

Prüntyi!
Ti is szuperek vagytok!
Vendég

Sziasztok!

Nekünk is megvolt az első forgás ma!!! Persze lemaradtam róla, de a kedvemért azóta állandóan ismételgeti. A hasáról a hátára, de visszafelé se sok hiányzik hozzá.
Ma egydül vagyunk Leonnal (meg holnap is, lehet még kedden is), Apa elutazott vidékre fotózni munka ügyben, Nolcsi meg a szokásos kéthetente lévő nagyilátogatáson van. Csak kedden jön haza.
Úgyhogy ma együtt fürcsiztünk Leonnal, iszonyatosan élvezte, vagy egy fél órát töltöttünk a kádban. De most már alszik.

Mea!
Tök jó lehetett a wellnesezés, irigyellek érte nagyon! Lívi haja meg fenomenális!

Kuha!
Képek tök jók lettek, Nolcsi egy csomó képen ott van és a kocsiját tologatja a babák között. Még jó, hogy nem lépett rá senkire. Legalábbis remélem!

Prüntyi!
Hova jártok úszni? Forgáshoz meg gratula! Leonnal egy napon sikerült, csk ő fordítva csinálta.

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Tünde!
Látom Lívi hajáról szó szerint egy a véleményünk......

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Sziasztok!

Barbi

Nagyon aranyos Noel! Olyan aranyos volt a találkozón. Próbáltam Vele beszélgetni és csak utána jöttem rá, hogy lehet, hogy még nem nagyon tud esetleg beszélgetni. Vagy tud?Kép
De olyan tündéri volt a kis autóival. Ahogy mosolygott.

Mea

Livi tényleg nagyon jó séróval rendelkezikKép
A céklát hogy adod Neki?

Juci

Kép

Kép

Juci, Leila és Marci
juci6

Sziasztok! Kép Kép

Még egy pár talis kép! Kép Kép

KépKép
Kép