A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan,

lecsapnék az UH-s hidegpárásítóra meg a kókuszmatracos kiságyra is. Írnál róla néhány infot.
email: ttuzakukacitc.hu, vagy fantorpillakukacfreemail.hu
Köszi,
Funny
funny80

Funny!

Autósülést nem szeretnél?Kép
Meg volt a tuti vevőm és nem jött érte.Kép

Maxi Cosi Cabrio.

Juc
20170114224602

Funny!

Autósülést nem szeretnél?Kép
Meg volt a tuti vevőm és nem jött érte.Kép

Maxi Cosi Cabrio.

Juc
20170114224602

Bocs
20170114224602

Sziasztok!

Előkeveredtem a nagyjátékból és egy kis színházi kiruccanásból.Kép

Fic, megyünk tornára.Kép

E héten lesz vmi tali?
zanza

ÁÁÁÁÁÁÁÁ, az is kéne, de mindenre nem fusssssa egyszerre :o)) egyébként ezeket a vigyorgókat honnan lehet beszúrni?
funny80

Nincs ötletetek bútorraktárra?
Ahová le lehetne tenni bútorokat min.4 évreKép

Köszi:
Jucus
20170114224602

Soosoo,
nem voltam koleszos, nálunk anyai ágon öröklődik a palacsintakészítés mestersége Kép Neet tanusíthatja, hogy elég jók Kép

Proone,
szépségesek vagytok!!!! Kép

Zsan,
ha bármilyen fordítás repül felénk, azonnal szólok!!! Akkor lehet, hogy esetleg talán szakdolgozni fogsz? Kép

Pocak,
Macsnak jobbulást, sajnos nem tudom, mit lehet ilyenkor szedni Kép

Párom mondta, hogy Dóci ma annyira álmos volt ebéd közben, hogy két falat közt bealudt, de mindig felriadt, ha rájött, hogy már nincs semmi a szájában KépKép most alsz.

vera
kisün

szegény Macsek!!!! én lázasan csak belladonnát mertem bevenni, de az tejláz volt. (másnap kijött az ügyelet és augmentint írtak fel, ezt súlyosabb esetekben lehet szopi alatt is, max kicsit kipöttyöz tőle a gyermek, de csak vényre kapható)

telefonon akkor a védőnő nekem az algopirint mondta, a nőgyógyászom meg másnap azt, hogy bármit, csak azt ne. jó, mi? egyébként sztem a nőgyógyászt a legjobb ilyenkor megkérdezni, mert úgy vettem észre, a szoptatás annyira "speciális téma" (mit szabad, mit nem), hogy a háziorvos vagy más általános orvos egyből zavarba jön tőle. a védőnő meg - legalábbis az enyém - vmi prospektusból olvasta, hogy mi a teendő, de közelről még nem látott ilyet... és sztem ez így is van jól, hiszen a szoptatás uúgy a nőgyógyászat területe, mint a szülés v a fogamz. gátl.

Pocak, kérlek nyugtasd meg Macsot, hogy így is csak szoptasson, lázasan is lehet, és a baba a tejen át nem fertőződik meg. csak ügyeljen a szokásosnál is ezerszer jobban a tisztaságra (én most töröltem át a gyerkőc összes játékát/az ágyát, a kilincseket, a fürdőt fertőtlenítővel stb), és igyon sok sok folyadékot, úgy tudja kimosni a vírust - és hogy nehogy kiszáradjon Kép
gyógyuljon meg hamar, minden együttérzésem!!

votiv 8)
votiv

Ancsi,
az sem lehet leányálomKép

Recca,
jó NekedKép
Bt-nk nekünk van, bombázhatszKép

Ildi,
köszi. és akkor ezzel a hormonális izével nem lehet semmit csinálni, csak várjak?Kép
Szszmiklósról azt mondták, hogy az átlagosnál magasabb a talajviz. De párom cégtársa ott lakik, és azt mondta, hogy akinek nincs pincéje, annak nincs ezzel baja. És néhol van pöceszag nyáron, de nem az egész városban... szal csak körül kell alaposan nézni.
Miklósón is szép ujépitésü ikerházak vannak 21-24-ért. Még nem vetettük el. Jöttök?Kép

Most megyünk a kertbe, Bálint imádja rugdosni a havat a cipöje orrávalKép Az elöbb meg rácuppant a savanyu uborkámra, alig birtam kikotorni a szájábolKép

KépKép
fibi

Jaaj, szegény MacsKépKép Jobbulást neki! Én nemtom, mit lehet beszedni ilyenkor.

KépKép
fibi

vigyorgó: kettőspontzárójel vagy kettőspont nagy O betű
Nem kell egyszerreKép

Juc
20170114224602

Recca,
nekünk van bt, ha van kérdésed, megpróbálok válaszolni. Küldheted emailben is.

Kisün,
akkor majd rendezzünk palacsintabulit is! Csak legyen már jó idő, most elmúlt a hideg, viszont megint jön a csúnya szürkeség. Zsombor reggel kinézett az ablakon és azt mondta, "olyan párás van!" Kép

Moose,
és azok a pocakos gatyók kaphatók normál méretben is? Én pont a múltkor néztem, de leginkább csak óriásméretek voltak, vagy ami volt 38-as, az meg rövid szárú voltKép
soosoo

Juc, köszi, ha még őrizgeted az ülést egy kicsit, akkor azt is kérem Kép

Funny
funny80

mármint nem az van jól, hogy a védőnő még sose látott ilyet... Kép egyébként az intézmény maga tök jó volt annak idején arra, amire kitalálták, de lassan minden funkcióját elveszti, ill. inkább szociális munkások már, mint egészségügyi dolgozók, hiába a szakképzés (amiben szintén megint nincs semmi rossz, csakhát...)
persze biztos vannak kivételek, akik nagyon pengék, vagy legalább saját tapasztalataik vannak, de azok mindig jobban rontják a "testület" hírét, akik félinformációkat meg marhaságokat hintenek szét. a növekedési grafikonokkal meg béleljék ki a cipőjüket. akkor majd megtudják, milyen kellemetlen és főleg milyen hasznos Kép

Juc Kép és az a csaj marha ügyes. megkérdezhetem, h kb mennyibe fájt? csak kiváncsiskodom, mert lehet, h máris el kéne kezdenem spórolni Isti jelmezeire Kép (hacsak Zsan nem adja kölcsön Borisz irtó cuki malackását Kép)

tényleg, Zsanci, zseniális a fiad! Kép imádom a csavaros eszét, meg Petráét is Kép

és csak lesek ám, hogy miféle mesék vannak, Buzz, Lilo, meg Clifford... nemsokára engem is utolér a Minimax!?

votiv 8)
votiv

Hurráááá....sikerült szép sárga mosolygóst csinálni Kép
funny80

Segítségre lenne szükségem!

Tud valamelyikőtök kiadó albérletet? A nővéremnek kéne, 1 szobás, 11.ker, vagy a környéke, és nem horror áron!Kép

Köszi!

Szegény Macs! Nem lehet könnyű betegnek lenni egy ilyen pici babávalKép Én a patikában a gyógyszerészt kérdeztem, hogy mit lehet szedni szoptatás alatt, és azt mondta, hogy ők úgy tanulták, hogy algopirin alkalmanként mehet. Antibiotikim pedig több is van, amit lehet szedni. Szerintem a gyerekorvos is tud segíteni, neki is értenie kell hozzá!

Votiv, örülök, hogy jobban vagytok!

Kép
Kép
zuzmo1

Nem tudom, ez a vírus nagyon éhes, hogy mindenkit elkap Kép
Ha pocakosan nem lehet elkapni, akkor engem is el fog kerülni, remélem.

Sok gyógypuszi mindenkinek,

Funny
funny80

Gabi, topiknyitással még várok, mert nem akarom ellőni a puskaporomat. hivatalos út az első Kép nem akarom, hogy visszavághassanak, mint a Kecskem. kórház ügyében, sem azt, hogy kiszimatolják, esetleg felkészüljenek. közben ám halad a dolog, ha ma hazajön apafej, jogilag is átnézi.
de a gombot már megleltem, köszi! Kép

és férjecskéd kinek drukkol majd a Superbowlon? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv,persze:4500Ft volt és a postát ő állta,mert vidékről jött a cucc.
Egy napi kölcsönzös és 3500-4000Ft ezért varrattam meg.

Soma sokáig csak a reklámra kapta fel a fejét a TV-ben,szóval sokáig nem nézett meést sem.Kb.2 és fél évesen kezdte.Minimax elég jó,bár nálunk ritkán megy.

Most a nagy kedvenc a Madagaszkár.

Juc
20170114224602

köszi mindenkinek minden támogatást, szépen gyűjtögetem és erőt merítek belőle Kép

Pirus, majd esetleg írd le emailben a történteket! de most ne ez legyen a legfontosabb, sokkal jobb dolgod is van ennél Kép tüdőgyula eltakarodott már? Zsombi mit szól Szabolcshoz?

votiv 8)
votiv

Sziasztok lányok!
Hazajöttünk Szolnokról, röpke 10 nap után. Természetesen megint frissen, kipihenten, boldogan.
Viszont internetnek még a közelében sem jártam, ha valaki pár mondatban összefoglalná az eseményeket, azt megköszönném, illetve mikor lesz a következő babatali?
Voltatok végül az eleven centeres játszóházba?

Rólunk röviden: Grétikém 10 nap alatt hízott fél kilót, így most kereken 9 kiló, kis húsgombóc. Sikeresen leszoktattam a napközbeni szopiról, így már csak reggel és este szopizik. Valamint rekord idő alatt szeretne megtanulni járni, így állandóan a kezét kell fogni és menni vele, amit a derekam egyre kevésbé szeret.

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

Olvass vissza mert horror dolgok történtek !

JAj de jó,hogy nálunk kimaradt ez a kézfogásos járástanulás.Képnem irigyellek érte!

Juc
20170114224602

Éljen falánk Pityu! Kép
Túl vagyok az utsó vizsgán, yess. Kép

Éjjel gyerek aludt, kutya hányt, jajj. Kép

fáradtneet, aki már sose fog egy éjszakát végigaludni???
neet

Sziasztok!

Votiv: Normaflore majdnem teljesen íztelen, de Vikka pl kiköpte, igaz, 3 hós volt. Szerintem nem lesz vele gond!
Isti meg csak zabbantson. Kép

Recca: Mi is rendelkezünk 1 db Bt-vel Kép

Palacsinta: Neki is állo, ha egyik nap itthon leszek, nem igazság, hogy itt emlegetitek Kép

Lindi: Járássegítő nem lehet? Vagy hülyeséget beszélek?

Zsanci: A babakocsikról kérhetek képet? Milyenek? Sajna apa a gatyót megvétózta Kép

Lassan azt hiszem barter-angoltanárt fogok keresni Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Fibi,
Mi Szmiklóson veszünk lakást. Nem kertes,sajnos, hanem közös udvaros újépítésü, de "ugródeszkának" teljesen megfelel(min. az elkövetkezendő 10 évreKép) Aztán nyáron jövünk anyósékhoz grillezésre meg medencézni Kép

Pocak,
Macséknak jobbulást.

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Juc, ez nem is vészes, ha tényleg olyan pöpec a jelmez, mint amilyennek kinéz Kép

Szegényneet, kívánom, hogy ma legyen egy jó éjszakád! Képvizsga hogy sikerált?

Szia Lindi! jó hogy megjöttél, de sok jót nem tudok mesélni. voltunk eleven játszóházban, ahol sajnos elkaptuk a rotavírust (hányásos-hasmenéses, lázzal járó undokság), Zsanci, Zsanicék szomszédja és Isti szinte egyszerre lettek betegek. sajnos Isti ki is száradt a 4 napos hányás-fosás után, és be kellett vinni a kórházba (a másik kisfiút már korábban bevitték). kapott 3 üveg infúziót, aztán saját felelősségre hazahoztam a megfigyelésről, a "beszámoló" szombat de. van valahol, az előző lapon, inkább most nem idézem fel...
örülök, hogy jól vagytok, hogy Gréti szépen gyarapodik és ügyesedik Kép

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Voltak ma Oxiék, Vikka már töknagycsaj, megmutatta Vincsenzónak, hogyan kell ügyesen ülni, meg ügyesen enni Kép aranyosak voltak, beszélgettek, mosolyogtak egymásra és igyekeztek a másikat megfogdosni. Akkor voltak csak gondok, amikor ugyanazt a játékot szerették volna ... és MASZ-RULEZ!!!!! Kép

Votiv,
nagyon örülök a zabbantyúnak, csak így tovább!!!! Kép és így a végén majd mehetsz megint az outletbe, és kicserélheted a ruhatáradat csupa 36-osra, meg apafej is csak dícsérheti karcsú alakod! Kép a kondid meg majd rendbejön, egyrészt szaladgálhatsz a fiad után, másrészt, lesz még torna!!! KépKépKép

Zsan,
úgy tudom, h Neked is nehezen ment a hozzátápi Igiboynál. nálunk anyatejcin kívül nem csúszik semmi. nemtom, mennyire erőlködjek, hisz úgy tűnik, rendesen fejlődik a kiskőc. tanács? Kép nézelődök fordítás-ügyben!

Moose,
nyuszid állati Kép az tuti, h az érdi cundaban nincs, mert ott voltam vadászni szombaton.

Macs,
szegény Te! jobbulás kívánok!!! drukkdrukkdrukk

És ez az a nap, amikor az én fiam elkezdett rosszalkodni. Lekúszik a habtapiról, és felfedezi a környezetet, most épp a dohányzóasztalt - fém lábak, üveg lap .... úgyhogy, fél szemem ott, így lehet, hogy elütök egy-két betűt, bocs! de olyan ügyes, és olyan aranyos - SZERELMES VAGYOK!!!! Kép

Gigi,
örülök, h Bálint is helyrejött! Kép

Lindi,
klassz, h kipihented magad, és hogy Gréti ilyen ügyes! mikor akartok menni "telelni"? mi most ezt tervezgetjük, de lehet, h Egyiptom lesz belőle, meglátjuk ... Kép

Pocak,
és annak is örülök, h Ti is jól vagytok! Kép

Most ennyire futotta ...
cupp,
fic
ficánka

most olvastam az Epizód magazinban, h megszülettek Ada (nemazazAda) és Timó ikrei
és 7 héttel korábbra jöttek, mert Ada "toxéniát" kapott és "beállt a Help-szindróma"...

votiv 8)
votiv

Pocak, tudtál beszélni Macskával? hogy van?
most még az jutott eszembe, hogy a Kismama magazin végén a címlistában van "gyógyszerambulancia", egy telefonszám, ahol lehet érdeklődni h milyen gyszert lehet szopi alatt. de remélem már tudott beszélni a dokijával
úgy aggódom Kép

votiv 8)
votiv

fúúú de irigykedek Ficánkára! nekem is jól esne egy maszi, de jelenleg közveszély vagyok...

Oxi, az mi a csuda, hogy ha zsibbad a hátam? felforrósodik és hangyázik egy ponton. becsippent? vagy csak fáradt?

Isti étvágya jobb, mint valaha Kép de lelkileg még érezhetően megviselt. pl csak rajtam tud elaludni, folyton a nyomomban van, nem lehet egyedül hagyni csak alváshoz, és nagyon sokat igényli, hogy felvegyem. régen nem volt ilyen anyás. no nem mintha bánnám, de tudom, hogy ez a betegség/kórház miatt van. majd ha megint tojik a fejemre, tudni fogom, hogy túltette magát a történtekenKép

votiv 8)
votiv

Fic,
Igi most kezdi felfedezni a kajákat. 11 hónapos! Nem vagytok lemaradva semmiről...KépKép
Votiv,
HEHEHEHEHEHE...epizód magazin RULEZ!
Macs anyuka JOBBULÁST!!!!!!!!!
Lindi,
hehehe, jól kimaradtál mindenből...Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsan!

Megkérdezhetem,hogy miért Levi?Ez olyan izgisen hangzik.Én nem igazán tudnám elképzelni Zapát Kép

Hogy ez ahomár milyen elvetemült emberek gyűjtőhelye.Egy anyuka beírt és olyan hozzászólásokat kapott szegény:
http://index.hu/homar/index.php?blog=5&c=1&page=1&more=1&title=pelenkabetyarok_k elenfoldon&tb=1&pb=1&disp=single&sc=1

Juc

Juc
20170114224602

Macs, Kép gyogyulgassKép

Fibi, Soosoo, Oxi, akkor reszkessetekKépKép

Zanza, jossz torna? tudom, masolni nem tudsz, de a dvd-t el tudod hozni? v az szentsegtores?Kép

Fic, egy ismerosom kisfia 1 eves(!) koraig nem volt hajlando mast enni: csak szopizott. van ilyenKép

Votiv, olyan jo hallani, h ilyen szepen gyogyul az a kicsi fiuKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Sziasztok örvendetesen gyógyuló mamák és babák! Éljenek a zabagép kiskorú egyedek Kép

Macsnak gyors gyógyula!

JucKép Én nagyon kiakadtam ezen a pelenka-sztorin ill. a hozzászólásokonKép bár nem biztos, hogy ez a legmegfelelőb kifejezés. Sosem kedveltem az ilyen fórumokat, ahová pisi-kaki-vazze hozzászólások érkeznek némi magyaros ízzel.. de azért ez mindennek a teteje Kép Lassan tényleg pallossal és tűzokádó sárkánnyal kell Budapest utcáin közlekedni, hogy orvosoljuk a nagy magyar demokrácia rákfenéit Kép

indianyo

Indi!

Ugye,hogy kiakasztó?!Egyszerűen botrányosak a hozzászólások.

Juc
20170114224602

Recca,
nekem egy ismerősöm KÉT fia...Kép
Juc,
ezt én is olvastam.

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc, a nagy magyar valosag... vazze... honfitarsainknak csak gratulalni lehetKép tahosagban biztos vezetunk mindenki mas elottKép

Zsan, csak a fiuk ilyen kis finnyasak?Kép

Coolio
recca

kepzeljetek, hetvegen megvettuk LiLu (talan meg emlekeztek raKép) kistestveretKép. egy konnyu, de nem gagyiKép, varosba, kozlekedesre szuper jol hasznalhato kis jarganyt. ma be is furikaztunk vele a varosba: utaztunk villamoson, szlalomoztunk boltban, masztunk lepcsot, stb. es nagyon jol szuperal. nekem pedig egyre jobban tetszikKépKép

Coolio
recca

Votiv! Szegény Isti! De akkor ezek szerint már jobban van. Este elolvasom a sztorit.

Oxi! Van járássegító vizilovunk, de csak én kellek, illetve néha megfelel az etetőszék is, azt tologássza.

Én bizony 3x is voltam masszőrnél Szolnokon. IMÁDOM! De itt Pesten elérhetetlen és megfizethetetlen, sajna.

Fic! A telelés idén valószínűleg elmarad, Gréti még szopizik, úgyhogy maradunk mi is, vele meg nem lenne túl szórakoztató elmenni, hacsak nem jönnének megint anyukámék. De most mást találtunk ki. Apukámnak január közepén volt a szülinapja, és most Berekfürdőre, egy wellness szerű kis szállodába küldtük el őket, ami annyira tetszett nekij,hogy visszamennének.Úyghogy Gréti szülinapján anyukámékkal együtt ide megyünk egy pár napra.

Kaja miatt ne aggódj, Gréti is kb 1 hónapja eszik rendesen, sőt mióta felfedezte a kenyeret, mindenhez azt eszik. Mondjuk meg is látszik rajta.

Macs is ezt a rota bigyót kapta el? Jobbulást neki.

Zsan! Te már kigyógyultál?

KépKép
KépKép
lindicita

Lindi!

10 nap alatt 3x voltál masszatni?nem vagy semmi nő!Kép

Juc
20170114224602

Dorka!
na, hasra billent Kati?

Mása!
már hiányoltalak! Gratula Orsinak! zoknistól eszi a lábát? Kép

Votiv!
igenoké, de most pedig a védőnődnek volt igaza, mert mindnhol az Algopirynt adják, még szülés után is azt kaptam injekcióban, csak az arra érzékenyek nem kaphatják.

Funny!
pocakosan is el lehet kapni, csak nem szabad Kép

Neet!
akkor a vizsga letudva? sikerült?

Juc!
én sajnálom a nőt, 55eFt-ot költeni mosható pelusra... kissé soknak hangzik.a hozzászólók meg no comment... remélem sikerrel jár a hatóságoknál.

ancsipancsi

Lindi,
Te aztan tudsz élniKép

Juc, Indi,
miez a pelenka-ügy?Kép

Magdi,
mi is gondoltunk ilyen ugrodeszkara, mivel anyosék a Velence fürdön laknak, ott tölthetjük szinte az egész nyarat. Csak az a bökkenö, hogy B-on kivül van még 5 unoka, akik szintén igényt tartanak a tó közeli házraKépKép Igy probálunk köztes megoldásként ikerházat nézni.

Oxi,
komolyan szeretnél barter angol tanart? Mert én itt vagyok a közelbenKép És a hátam is idönként fájKép

Recca,
állok elébeKép

KépKép
fibi

mOST KÉRDEZEK EGY BUTÁT:
"Pozitív jövőkép vs. sikertelen ország " a vs mit jelent?

Juc
20170114224602

Fibi!

Feljebb van egy link,olvasd el.

Juc
20170114224602

Bocs, megtalaltam... durva.

KépKép
fibi

vs=versus, vagyis ellentétben vmivel ( ha jol tudomKép

KépKép
fibi

JucKép a vs. a a latin versus - "ellen" rövidítése. Bár itthon kicsit tudálékos a használata... Az angol bírósági iratokban viszontmidnennapos a használata.

indianyo

Fibi,
ez igen! Baja is közös, és Velence fürdőn van a párom uncsitesójáéknek nyaralója. Ti merre vagytok Velencén????

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Juc,
Index???Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?