A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Fibi,Indi!

Köszi,már ezt is tudom legalább és nem nézek bután kifelé a fejembőlKép

Zsan!

Olvasom,majd!

Juc
20170114224602

Zsanci,
Kép Anyospajtásék Gárdonyban laknak, jo kis helyKép
Angol is közös, meg a szar anyaság filing Kép

KépKép
fibi

Juc,
szerintem Te amugysem nézel ki butan a fejedbölKép

KépKép
fibi

Votiv:
látom kezdesz a régi lenniKép
A férjem a Seattlenek drukkol,de szerinte nem ők nyernekKép
De azt mondta,hogy jövőre biztos bejut a rájátszásba a GBKépha marad a Favre!

Azért ha a topikot nem is most nyitod,azért a Johanna álltal említett másik topikon szét lehetne nézni?!

Juc:
én meg sejtem,hogy milyen szövegbe olvastadKép,de itt az tabuKép

Zsan:
nálunk is volt a férjem 1 évet gyedenKép

Jaj,jaj szegény MacskaKép++++++++++++++++

petergabi

Indi!
már nem annyira tudálékos a használata a vs-nek , mert boxmeccseken is használják. Internetes berkekben igen elterjedt Kép

KAJA:
Lencse nem akar enni. tudom, már mondtam, de akkor is mindig félek! 60 g-ot hízott most is csak, és a frász kitör. 4-kor a lecsökkentett 160 g-os adagjából 100-at evett meg, végső elkeseredésemben gyümölcslét adtam, amiből azonnal benyalt 60 g-ot. eddig azt sem itta, de ez a Pacific ízlik neki. szerintem el fog romlani a gyerek azzal, hogy gyümölcslét adok neki. nem? olyan édes, mint a fene, mondjuk nincs hozzáadott cukor, de 100%-os. vagy keverjem kis vízzel?
esetleg a gyümölcs egyenértékű a gyümölcslével ebben a korban? (ADA?) Mert gondoltam, hogy 4-kor, amikor úgysem akar soha enni, főleg gyümölcslét adnék akkor neki, meg gyümölcsöt, hátha hamarabb megéhezik utána.
és a másik, hogy a tápszert/tejet már nem olyan lelkesen issza, de a főzeléket szinte mindig megeszi. védőnőtől kapott papíron annyi áll, hogy 200 gr-ig növeljük adagját. szóval ennél többet (egy kis bébiétel) ne is adjak neki naponta? tudom, hogy a fő táplálék a tej meg a táp, de ha egyszer nem akar annyit már inni.

ancsipancsi

Juc, Zsanci, Petergabi ejnye bejnye Kép Kép Kép

Votiv, én biztosra mentem normaflore ügyben és símán odaadtam Brúnónak. Így biztos bevette Kép

Zsanci, itt van összekészítve a cucc, nem oldjuk meg valahogy az átadást?

Ancsi, szerintem a gyümölcslé nem egyenértékű a gyümölccsel. És táplálékpótlásként pedig egyáltalán nem jó. Ha már nem akarsz csak tejet/tápszert adni neki, akkor már inkább gyümölcs vagy főzelék és utána tej, és mindenképpen következetesen csináld, mert ha előbb adod a tejet és utána a többit akkor ezt megjegyzi és egyre kevesebb tejet fog inni. És az is lehet, hogy nem ízlik neki a tápszer, Brúnónál kellett váltani. Egyébként meg nincs olyan, hogy adag. Biztos aggódsz, de hidd el olyan gyerekről még nem hallottunk aki éhenhalt.
zsebi2004

Gabi!
Kép

Ancsi!

Hát nekem a boxmecceken is erőltetett(magyaron)és attól mert elterjedt valami attól még nem biztos,hogy jó.
Látod én pl.nem tudtam a pontos jelentését csak következtettem.
Igaz,nem is vagyok angoltudós!
Juc
20170114224602

Zuzmo- Baratnomek belvarosban adnak ki egy garzont.Epp kikoltoznek a lakok. Ha esetleg ez is erdekel dobj egy mailt: norkini kukac freemail pont hu

Neet- Jol latom???? Vizsgakat bevegezted? Randi? Kép
Norka
norkini

Nem hiszek a szememnek!Norka baby!

Juc
20170114224602

Zsebi:
miééééééééééééért?Én annyira diszkrét voltamKépés nem is indexbe gondolkodtam,abba én nem tudok...Kép

petergabi

csak kaprazat! Nem is vagyok itt! Kép
Mellesleg hol talalok fotot a szuper jelmezrol amirol irtok?
Nor
norkini

20170114224602

Norka,
jól látod. Kép És mindenkinek köszi az érdeklődést, nem akarom elkiabálni, de elvileg sikerült, majd holnap du lesz eredmény. NO MORE EXAM THIS TERM!!! Kép Kép Kép Tali rulez, csak még le kell tudnom néhány jegybeíratást, ezek elvisznek 1-1 napot, mert oly "jól" szervezett ez az intézmény...

Ancsi,
100 gr sztem egyáltalán nem aggasztó, pláne ha tápról van szó. Az nem zanzásabb, mint a tej? Azaz sűrűbb? Nem értek hozzá, csak kérdezek. (Nálunk már a tehéntej rulez egy jóideje, és semmi baj tőle.)
És csatlakoznék az előttem szólókhoz: ne azt nézd, mennyit eszik, hanem hogy milyen a Lencsilány: nevetgél-e, alszik-e rendesen, csinálja-e nagyjából azt, amit a nagykönyv ír az adott életkorról, stb. Ha igen, akkor no para. Van-e elég büdi pelus, és még sorolhatnám.

Lehet, h én beteges vagyok, de egyik-másik hsz-on azon a durva fórumon nagyon röhögtem. Kép Bár egy idő után meguntam, de addig jól szórakoztam rajta. Bocsika. (Jim Carrey féle bocsánatkérőmosolyszmájli.

VS-ről nekem a focimeccsek jutottak eszembe: ManU vs Chelsea meg ilyenek. Kép De hogy a madzsarok miért használni, azt nem érteni. Ja, és van, h csak egy sima V betű jelzi, de ua a jelentése.
okosneet Kép
neet

JUC!!!! Ez kiralysag!!!!!!!!!!!!!!! Kép

Neet- akko majd jeletkezz! Es akkor még nem gratulalok a vizsgadhoz!
norkini

Norka! Érdekel a garzon, küldtem mélt!

Kép
Kép
zuzmo1

Hali Csajok!
Szombat este voltam utoljára, és most órákig olvastam vissza, zsong a fejem a sok hsz-től, és a sok infótól... Kép

Votiv!
Nagyon örülök, hogy Isti jobban van! Annyit gondoltam Rátok az elmúlt napokban, és küldtem/küldöm a sok-sok pozitív energiát! Kép

Macséknak is jobbulást!!!!! Remélem nem lesz vészes a dolog!!!!

Lindi, Szmagdi!
De jó, hogy előlerültetek, ha hiszitek ha nem, de épp ma járt az eszemben, hogy mindketten hogy el lettetek tűnve, és már kerestetni foglak Titeket Kép

Juc!
Én sem küldelek a mókusok elé, sőt nagyonis megértelek, én is végigizgultam az első 7 hónapot mindkét gyerknél, hogy vajon elég-e a tej. 7. hónaptól meg teljesen eltűnt a para, mert már láttam, hogy nem halna éhen akkor sem, ha nem lenne annyi tej...és nekem nagyon kapóra jött, hogy Doni beköltözött a pocakba amikor Petra 15 hós volt, és így 3-4 hónap múlva leszokott a cicről, mert komolyan úgy éreztem, hogy Petra csak két cici lát belőlem, és nem is engem szeret, hanem a két mellemet...nem tudtam úgy megölelni, hozzábújni, hogy ne akarjon szopizni...
Nagyon kíváncsi vagyok Doninál hogy lesz, neki úgy látom sokkal inkább csak táplálékfelvétel céljára kellenek a cicik...

Zsan!
A malacka-jelmezre annyira rá vagyok még mindig kattanva, hogy ma egésznap azon agyaltam megcsinálom Petrának, csak úgy poénból...aztán lehűtöttem magam, gondoltam lesz még bőven alkalom rá majd jövő évtől Kép De azért mondtam Petrának, hogy jövőre Malacka lesz az oviban Kép Nagyon örült, és közölte, hogy Doni legyen a Micimackó Kép

Mi sajna napok óta takonyban úszunk Kép, bár talán már bulgatunk... de ez olyan semmiségnek tűnik most ...
Doni sajna kanalazni sem nagyon akar, gondolom az orra miatt, úgyhogy most lehet, hogy szüneteltetem is a kajálást pár napig... ráérünk még, igaz Zsan? Kép

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Neet!

De Te angol tudományos vagy!

Juc
20170114224602

Gabi, én méginkább Kép Kép Tulajdonképpen azt sem tudom miről irogatunk Kép Kép

Neet, gratula, meddig is lógathatod a lábad??

Apa és a gyed: Zapa nálunk nagyon lelkes volt, amikor szóbakerült ez a kérdés, azért jött szóba mert, lehetséges volt, hogy neki pont nem lett volna munkája. De pont mostanában mondta, hogy nap mint nap reggeltől estig ezt nem bírta volna, legalább is nem hosszútávon.

Zsanci, miért tervezitek a váltást?
zsebi2004

Zuzmo - Olvasom!
Nor
norkini

Recca, nem szentségtörés, de elkérték átmásolni, aztán ott maradt.Kép De megszerzem, és jövő héten viszem néked.Kép

Juc, király a jelmez!Kép

Votiv, nálunk is elkezdődött vmi anyás korszak, igaz nálunk semmi "előzmény" nem volt.

Macs, jobbulást!
zanza

Ancsi,
az én lányom is kevesebbet eszik,mint általábanKép Átlag 80 ml. Már nem foglalkozom vele. Ha éhes lesz, enni fog. Ja és ö még nem is eszik főzelékeket meg nincs gyümölcslé sem. Mindíg megkínálom a tejcsivel, de kitúrja a cumit a nyelvévelKép Gyüm-lé helyett megpróbálhatod a teátKép Lehet az is ízlene LencsikénekKép
A lábújjá "kiszababítom" és már be is kapjaKép

Pocak,
te raktad fel az egyik h-szban ezt a linket
http://www.tesz-vesz.hu/show_item.php?item=83744581. SOS Nagyon szeretném ezt a diavetítőt a filmekkel. Be is regisztráltam de nem tudok licitálni Kép Csak akkor tudok majd, ha ellenőrzik az adatokat.Az kb 1 hét. De a licit holnap befejeződik Kép Tudna valaki licitálni nekem????? Gyerekkoromban sokat vetítettünk, de most nincsilyen kütyüm meg filmjeim sincsenekKép Pedig sok orosz mesém volt.....

Juc,
elolvastam a sor trágya ember hozzászólásaitKép Szomorú, hogy ilyen bunkó embereket elbírja a földKép Hogy nem sűlyednek el.......

Fibi,
nekünk "mama unokái" terén szerencsénk van. A másik két unoka már elég nagy 10-12évesek és ritkábban jönnekKépKép És Szigetszenyórol 10 perc alatt itt vagyunk Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Orsi a lábújját szopizzaKép
Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása!

orsi nagyon aranyos,Panna nagyon ritkán és keveset csinálta ezt.

Juc
20170114224602

Magdi,
Jaaa, Te vagy a MásaKépKép Nem tudtam, Ancsi kit emleget folytonKép Édes OrsibabaKép Bálint detto ugyanezt csinalta kb féléveKép
Jó NektekKép Ha meg netán Szigetszenyóra költözünk mi is, akkor közel leszünk 1máshozKép

Ancsi,
B is imádja a gyümilét, én már régóta higitom babavizzel. Egyrészt gazdaságosabb, másrészt átfolyik könnyen a szivoszálon. Ugyanis kicsi fiam 2 napja a micimacis poharából szivja az itókátKépKép
És egyetértek Zsebivel+Neet-tel, no para, ugyis enni fog, ha éhes lesz!!

KépKép
fibi

Juc, nálunk most ez a slágerKép Apja mondta neki, hogy jó lenne ha a körmeidet is lerágnád, bár még nincs fogaKépMert olyan nehéz levágni!Kép

Na, tud valaki nekem licitálni a tesz-veszen?????plíííííz Kép

Bogárka,
Ne legyetek már taknyosak!!!KépNem lehettek ti is betegek!!!!. Mindeki gyógyúljon meg azonnal!!!! Ez parancs lenneKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Johi!

Milyen emilcímre küldhetem a netbios rendelést???

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka,
nálunk is takonykor van jo par heteKép Nektek is bulást!

Amugy Beet, és Greenolive, meg Ruzicsky, és Eszti is eltüntek egy ideje...

KépKép
fibi

Fibi,
Szigetszenyó, na?!KépKépKép Jó hely, tényleg KépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibi
Nem mása Magdi, mint a MásaKépKépKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Fibi, ne már...... Nektek is BULÁSTKépAzonnal!!!!Kép

Bogárka,
jut eszembe. van valami újság a honlapról vagy lemaradtam volna???Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Magdi!
Gyógyulásparancsot átadom az illetékeseknek Kép

Honlap: regisztrálódik épp a domainnév, de az még pár hét, de tesókám addigis dolgozik az ügyön Kép

Fibi!
Remélem nekünk nem fog hetekig tartani! Már úgy tűnik javulóban van a helyzet! Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mása,
Kép
KösziKép

Bogárka,
ez jo hir! Te mit adsz Doninak?

KépKép
fibi

Zsebi! a tejet mindig előbb adom, mert ha nem, AKKOR 1 KORTYOT SEM ISZIK! és csak délben kap főzeléket. 3 fajta tápot váltogatok.
délben mindig kb. 1 dl tejet kap (amennyit termelek addig Kép ) + főzeléket. utána este kapja a másik adag tejet, a többi tápika. eddig azt hittem, hogy azért nem eszik, mert televan. de most, hogy benyakalt egy csomó üdítőt, tudom, hogy nincs, csak unja a zabát. :/ nem baj,nem sovány, csak mindenki izélget, hogy csaaaak 60 g-ot hízott? meg hogy miért látszik a bordája? mondtam, hogy szerintem minden babának látszik, ha nyújtózkodik. ugye?

Juc!
én arra céloztam, hogy nem csak tudálékosok használják Kép , már nem flancolásnak számít. ettől még csomóan nem tudják mit jelent.
Panka azért nem szopta a lábujját, mert inkább rögtön járni kezdett rajta.

Mása!
én is szeretnék diavetítőt Kép. mag magicska tabulkát is. meg mindent, amin mi gyerekkorunkban jót szórakoztunk.
Orsi de édes! Tökre Lencsi jut eszembe!
teát amúgy kiköpi. és a tejet is kidúrja, ahogy mondod Kép . tényleg.te ilyenkor később odaadod még neki? mert én csak a tápot dobom ki, de a tejjel spórulok. még egyszer meg szoktam melegíteni neki, ha véletlen gyarló módon nem issza meg.

Fibi!
Lencsi eddig nem ivott a gyümölcslevekből. igen ám, de ebben banán is van. szerintem ezért ízlik neki.

Bogárka!
buljatok!
és a malackás jelmez nekem is nagyon tetszett, folyton Borisz arca jut eszembe, ahogy ott állt a jelmezben. Kép

ancsipancsi

Jó reggelt!

Magdi:
ha jól láttam van rá licit,az nem Te vagy?Mert elvileg vásárolni tudsz,csak az eladáshoz kell a postai regisztráció.
Ha nem Te vagy ,akkor én szívesen nyomom helyettedKép

petergabi

Sziasztok!

Én már nem is írom le mennyire megrázott Ezsvát betegsége és a többi betegeskedő baba!
Mindenkinek jobbulást kívánok!
Szörnyű ez az év!

Na jó pozitívan!
Szóval nagyon nagyon sok tartozásom van felétek:
1: babanet.atw.hu (ez már olyan régóta tartozás, hogy csak na!)

2: muffin recept: (ezt már nemtom ki kérte)

Férjcsábító túrós-csokis muffin Kép
Hozzávalók:
10 dkg csoki (én a maradék karácsonyi, húsvéti csokikat használom fel, de lehet étcsoki is)
3 tojás
15-20 dkg cukor (8-10 evőkanál)
4-5 evőkanál púpozott evőkanál liszt
7,5 dkg vaj
1 csomag vaníliás cukor (lehet vaníliaaroma is)
fél csomag sütőpor
szódabikarbóna
3 evőkanál tej
25 dkg túró
1-2 evőkanál tejföl
1 evőkanál citromlé
Elkészítés: A csokit darabosra vágom vágódeszkán, és elkeverem a liszttel, sütőporral, szódabikarbonával. Másik tálban kikeverem a tojássárgákat 15 dkg cukorral, a puha vajjal. Ebbe a masszába belekeverem az összemorzsolt túrót, tejfölt, tejet, citromlevet, vaníliás cukrot. A tojásfehérjét csipet sóval keményre verem. Majd váltakozva a lisztes keveréket és a tojáshabot belekeverem a túrós masszába. Persze a végére meghagyom a hab felét, és ezt nagyon óvatosan, lazán keverem el. Kb. 20 percig sütöm 170 fokon légkeveréses sütőben (nem légkeverésesben 190 fokon).
Tuti siker!
manó27

Zsebi,
nem sokáig, de sebaj, ez benne a szééép. Kép
neet
neet

Zuzmo!
Téged csak a 11. kerbe érdekel albi?

Bogárka!
Már azt hittem túl vagytok az orrfolyásonKép

Juc!
Énis szeretnék babacsokit venni ha esernyőre csukható!

Lányok!
Ugye ma lesz torna?! Remélem leszünk is!
manó27

Azt elfelejtettem írni, hogy az érintettek akik a babanet weboldalon vannak, odaadom az eredeti képet szívesen!Kép
manó27

Azt elfelejtettem írni, hogy az érintettek akik a babanet weboldalon vannak, odaadom az eredeti képet szívesen!Kép
manó27

Jó reggelt Csajok!

Úgy örülök, h Istókról jó hírek érkeznek!
Viszont annak nem, h Bogárkáéknál taknyosság van, tessék gyorsan bulni!!! Kép

Zsannak és Reccának meg köszönöm a hozzámszólást szopi-ügyben. Akkor tovább kínálgatom, ma Adával meg is konzultálom, h mivel ... egyenlőre alma-rulez, a bébikajáknak az lett a vége, h én ettem meg, mert vagy kiütötte v. kibukta. Viszont így én is megkóstoltam néhányat, és áfonyás alma tényleg rulez! Kép

Manónak meg köszi a receptet, kipróbáljuk! Kép

Lindi, apafej nálunk is lefújta tegnap az Egyiptomot, mert ne menjünk 1 évesnél fiatalabb gyerekkel arab országba, nehogy benyaljon valami hányós-fosatós cuccot. Így nem megyünk, mert bár én nem gondolom, h olyan veszélyes lenne, azt nem merem bevállalni, h kierőszakolom az utazást, aztán mégis gondok lesznek ... majd ősszel Kép addig is mi szintén egy pár nap wellness pihi mellett döntöttünk, de akkor mi is viszünk magunkkal bébicsőszt. Kép

Zanza, tornán beszélünk!

LESZ TORNA, UGYE???????

L, mert kifőtt a kv!
cupp,
fic
ficánka

Jó reggelt Csajok!

Úgy örülök, h Istókról jó hírek érkeznek!
Viszont annak nem, h Bogárkáéknál taknyosság van, tessék gyorsan bulni!!! Kép

Zsannak és Reccának meg köszönöm a hozzámszólást szopi-ügyben. Akkor tovább kínálgatom, ma Adával meg is konzultálom, h mivel ... egyenlőre alma-rulez, a bébikajáknak az lett a vége, h én ettem meg, mert vagy kiütötte v. kibukta. Viszont így én is megkóstoltam néhányat, és áfonyás alma tényleg rulez! Kép

Manónak meg köszi a receptet, kipróbáljuk! Kép

Lindi, apafej nálunk is lefújta tegnap az Egyiptomot, mert ne menjünk 1 évesnél fiatalabb gyerekkel arab országba, nehogy benyaljon valami hányós-fosatós cuccot. Így nem megyünk, mert bár én nem gondolom, h olyan veszélyes lenne, azt nem merem bevállalni, h kierőszakolom az utazást, aztán mégis gondok lesznek ... majd ősszel Kép addig is mi szintén egy pár nap wellness pihi mellett döntöttünk, de akkor mi is viszünk magunkkal bébicsőszt. Kép

Zanza, tornán beszélünk!

LESZ TORNA, UGYE???????

L, mert kifőtt a kv!
cupp,
fic
ficánka

Jézusom, most olvastam, hogy ha a babanak több mint 2 hete folyik az orra, akkor ráhuzodhat a fülére, arcüregére, jaaaajKépKép Nekem 7 éves korom óta van arcüreggyuszim, ha netán B-nak is lesz, sosem bocsatom meg magamnak, hogy nem tettem meg mindent, hogy ezt elkerüljem nála is...KépKépKép

KépKép
fibi

Jézusom, most olvastam, hogy ha a babanak több mint 2 hete folyik az orra, akkor ráhuzodhat a fülére, arcüregére, jaaaajKépKép Nekem 7 éves korom óta van arcüreggyuszim, ha netán B-nak is lesz, sosem bocsatom meg magamnak, hogy nem tettem meg mindent, hogy ezt elkerüljem nála is...KépKépKép

KépKép
fibi

Manó!

Babacsokit Zsanci ajánlgatja!

És nekem akkor is a lapracsukható kicsike jön be és punk-tum.SOkkal kisebb helyet foglal el a csomagtartóban pl.NA majd egy talin szemléltetek,mert mindenki az esernyőre csukhatót favorizáljaKép

Azt hiszem megyek shoppingolni kispipisbe valamit meg BABATEJET!

Juc
20170114224602

Manó!

Babacsokit Zsanci ajánlgatja!

És nekem akkor is a lapracsukható kicsike jön be és punk-tum.SOkkal kisebb helyet foglal el a csomagtartóban pl.NA majd egy talin szemléltetek,mert mindenki az esernyőre csukhatót favorizáljaKép

Azt hiszem megyek shoppingolni kispipisbe valamit meg BABATEJET!

Juc
20170114224602

Fibi!

Figyelj csak!Ne ostorozzd magad !Dokihoz el,és majd kikúra.És infralámpa csodákra képes,és orrszívás és végszükségben antibio,tudodKép

Juc
20170114224602

Fibi!

Figyelj csak!Ne ostorozzd magad !Dokihoz el,és majd kikúra.És infralámpa csodákra képes,és orrszívás és végszükségben antibio,tudodKép

Juc
20170114224602

végig néztük a képeket és P.végig nyomta,hogy:baba

Juc
20170114224602

végig néztük a képeket és P.végig nyomta,hogy:baba

Juc
20170114224602

Juc,Manó:
babacsoki=babakocsi?Kép

Szegény kisbetegeknek gyors gyógyulást!!!!!

Macskáról tudunk valamit?

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?