A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Anita, ne ijedj meg, azért értenek ott bent a kismamákhoz, szóval ha gond lett volna, nem láttamozzák le, de ténylegesen úgyis holnap kapsz részletes választ a dokidtól. Nem tudom, hogy a keringés mire vonatkozhat, a méhlepényre, vagy Boti keringésére. És ha a szívverése jól reagált a mozgásra, akkor az nagyon jó! Kép Szóval fel a fejjel holnapig, ne izgulj, tudod, az nem tesz jót! Kép Kényeztesd magad ma este egy kicsit!

És semmi gond nem lehet már, ha meg akar születni a fiad!!! Kép
Vendég

Helloka!

Tünde,
mivel én első babás vagyok, így csak elképzeléseim vannak a sírni hagyásról. Szeretném valahol megtalálni az arany középutat, nem akarom csak úgy hagyni, hogy sírdogáljon, de nem akarom elkényeztetni sem. Bízom benne, hogy egy idő után én is ráérzek majd valamennyire, hogy mikor miért sír, és tudok különbséget tenni sírás és hiszti, vagy egyéb dolgok között.
A pocakodról nagyon jó a kép, szép nagyok vagytok már! Kép
Dorkám forgolódásával még nem is lenne semmi baj, ha nem ennyiszer csinálná. Tőlem aztán befordulhatott volna a végén is, de medencevégűből indult, lett koponya, most meg megint fejvégű. Néha azon parázok picit, hogy mit művelhet ilyenkor a köldökzsinórral...
Lehetne látni UH-on, ha össze-vissza lenne csavarodva, igaz?

Babetta,
én nagyon szeretem a tejet, reggelire és vacsira is egy-egy nagy pohárral töltöm magamba! Kép Megiszom bármihez, lehet az akár kocsonya is! Kép Ilyenkor a család hülyét tud kapni, de hát én így szeretem.

Szelivi,
sajnálom apósodat! Kép Nálunk apu ilyen makacs, nagyon nehezen lehet rávenni, hogy ha valami baja van, azzal el is menjen dokihoz. Egyik reggel vérzett az orra, a vérnyomija az egekben volt (amúgy nem volt vele soha gond..), de ő aztán el nem menne dokihoz, mert hogy neki nincs semmi baja! Szörnyű. Anyu pedig el akarja zavarni mindenáron. Ebben most én is pártolom.
Szóval apósodnak jobbulást kívánok! Kép

Zsu,
drukk a vizsgához, ez is menni fog, hidd el! Kép

Angi,
egyre izgalmasabb a dolog! Ahogy viszaolvastam, Titaninak az uccsó (vagy valamelyik az utolsók közül) hozzászólása még azt sugallta, hogy ő aztán még egy darabig nem fog szülni, semmi keményedés, semmi fájás! És lőn! Kép

Bori,
örülök, hogy rendbejöttek a szopidolgok, szuper, hogy lassan, de biztosan gyarapodnak a csajok! Kép

Adri,
ha ilyen jól haladnak a dolgok Apával, akkor ki is kell iktatni picit a számítógépet az életből! Kellemes dödörgést! Nálunk ez a bújás, együtt pihizés, egymással való fogl.

Nici,
szerintem azt jelenti a belső méhszáj "szabad"-sága, hogy bár közel van a méhlepényhez, útban azért nincsen és ez nem jelenthet akadályt szülésnél. Most ez van. Remélem marad így is. De ha marad farfekvéses, illetve fennállna ez is, akkor császár. Most megint úgy vagyok, hogy mindegy, csak OK legyen Vele is és velem is minden.
Pedig Apa tegnap este közölte, hogy bejönne velem... Erre ma mi van? Faros a lányka... Szupi! Nem baj, idő van még. Kép

Anita,
ne aggódj, biztosan minden rendben van, majd a te dokid megmondja a "frankót"! Kép

nadine81

Adri,
neked lemaradt egy: Kép

nadine81

Eszti! Köszi hogy megmutattad a CTG-d! Nekem a múltkori volt nagyjából ilyen! A mostaninál ugye a baba volt aktívabb, a méhtevékenység meg zéró! De nem is bánom, mert még két hétig nem szeretnék annyira szülni! Kép

Anita! Ez akkor azt jelenti a picikédnél hogy túl alacsony volt a szívfrekvenciája? Milyen értékek között mozog a görbe? 120 felett normálisnak számít! Azért remélem hogy a doki holnap meg fog nyugtatni! Nekem egyébként fogalmam sincs hogy mi az hogy beszűkült!

KépKép
nicika

Nadin! Még simán befordulhat és reméljük hogy a lepény is mozdul felfelé! Nekem az elején jobb oldalt elől volt, most meg már jobb oldalt fent, majdnem középen! Kép

KépKép
nicika

Kép
<font color="119911"> Ez az én múlt heti NST-m. Egyébként volt már olyan, hogy magasabb értékeket mutatott az alsó görbe. Tehát ne izgulj Eszti!!! Lehet, hogy most front van. Kép
Anita,
írtam emailt! Ne idegeskedj!
Nici,
köszi, hogy izgulsz értünk! Kép
Egyébként Titati tegnap este még írt nekem mailt és akkor még nem voltak előjelek. Tehát mehet ez gyorsan is. Kép
Kata,
megnéztem a kisfiad képét, nagyon édes! Tényleg ne akarj még szülni és Tündének igaza van, az alvás lesz jobb is. Drukkolok, hogy a vérképed jobb legyen!

Puszi.</font>
angi79

Köszönöm lányok a megnyugtató szavakat, kedvesek vagytok!Kép

NicikaKép Épp ez az érdekes, hogy állítólag Boti szívhangja tökéletes és nagyon szépen reagált a mozgásokra is! Nem tudom, mi lehet, hátha csak felesleges paraKép Sajnos a pontos értékeket nem tudom, mert mondom, nem kaptam meg a lapomatKép, de azt mondták, azzal nincs gond! Én még inkább a mozgásokra gondolok, mert nagyon nehezen indult be. Az is rossz volt, hogy fekve először alig éreztem, hogy mozog-e, mert 1-2 napja van, hogy csak ilyen kis halványan mozog (csak úgy érzem, ha ott a kezem is), mint 17-18 hetesen. De pl. tegnap este is volt, hogy majd kiugrott a pocimból! Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nici,
következő frissítésig elküldjem neked az UH-om adatait mailben? Vagy ki tudod másolni innen is? Neked hogy egyszerűbb?
És még annyi, hogy ma először mértem haskörfogatot, 101 cm. Nemtom mennyiről indultam, így azt sem tudom ez sok vagy kevés? Majd megnézem a táblában, kinek mennyi! Kép

nadine81

Ja, és tök jó fej volt a dokim! Tökre kiakadt, hogy ezek a "féltanult" nővérek össze-visszadobálóznak szavakkal, és egy-egy ilyen elejtett hülye szóval ráhozzák az emberre a frásztKép

Lassan összekapom magam, és írok másról isKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

AnitaKép Nagyon sajnálom, hogy ilyen "élményben" volt részed Kép Hiába, a jószándékú emberek nagyon sokat tudnak ártani :D Még jó, hogy azonnal tudtál a dokiddal beszélni. Remélem, ő meg tud holnap is nyugtatni.

indianyo

Nicika
Aha, már értem.Kép
Szerintem azért mondta a doki a heti 2, mert a méhszájad megrövidült, nem? Nekem a felpuhulás miatt kell 2-szer mennem.

Anita
Én is azt tudom mondani mint a többiek, biztos hogy nincs semmi baj ha haza engedtek, holnap okvetlen jelentkezz mit mondott a doki!

Nadine
Nekem is ugyanez a parám, annyit mozog esténként, és van hogy keresztbefordúl, hogy többször eszembe jutott nekem is, a köldökzsinor remélem nincs útban!
Szerintem a 101 cm teljesen normális.Kép

Angi
Hát nem sok fájást mértek nálad a múlt héten!Kép

A. 37+5
Vendég

Vikó
Te mikor mész dokihoz?
Vendég

AlinaKép csütörtök reggel megyek terhesgondozára és UH-ra is.

indianyo

Anita: pont most olvastam, hogy fekve nem is igazi a ctg, mert sokszor mutat fals eredményeket! Szóval no para! Simán lehet,hogy csak ez volt a gond!

Nadine: elkényeztetés nem az első időkben van. Az elején még van egy kis ösztönlény, akit esélyed nincs elkényeztetni Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Vikó
Tök jó! Gondolom már te is nagyon várod!Kép
Egyébként azért kérdeztem mert olyan régnek tűnt hogy voltál, bár lehet hogy csak nekem.
Vendég

Tényleg nagyon köszönöm mindannyiótoknak a kedves szavakat, sokkal nyugodtabbnak érzem magam (persze, csak holnap lesz az igazi)!Kép
Mindenképpen írok utána!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Lányok!

Legelőször is Hatalmas Gratula Titatinak! Bizony szép lassan sorban jönnek a pici babák! Én isilyen gyorsan akarok babát.

Egyébként semmi érdekeset nem tudok írni, apósom nagy nehezen rászánta magát, elment dokihoz, ahol kiderült, hogy csak zúzódásai vannak, de nem tört el semmije. Szóval megmarad Kép
Nekem pár napja fáj valamim alul, talán a méhszájam, nem tudom, mert ott még sose fájt. Arra gondoltam, hogy lehet, hogy a baba nyomja a súlyával. Főleg akkor fáj, ha felemelem a lábam, hogy felvegyem a nadrágom.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Angi, igen, én is úgy gondolom, hogy lehet, hogy csak front volt, vagy pedig tényleg szépen lassan készülődik a babuci. Nem készülök még szülni azért én sem! Kép
Látom, Lidike is agyonmozogta magát az NST alatt. Kép
Ma, akivel együtt voltam CTG-n, neki még reggel a CTG semmi fájást nem mutatott ki, aztán rá fél órára elfolyt a magzatvíz.....szóval, ahogy Angi is írta, mehet ez gyorsan is. Kép

Anita, örülök, hogy megnyugodtál, és holnap jelentkezz! Kép

Holnap meglátogatom Borit és a kiscsajokat, átadom mindenki üdvözletét, remélem tudok csinálni pár képet! Kép

Puszi

Eszti
Vendég

AlinaKép Tényleg várom Kép Bár nem azért elsősorban, hogy lássam a pofiját, de azért az is klassz lesz Kép

indianyo

Peh

Most hogy kezdek mindent kimosni, hogy ne maradjon szennyes ha bármikor szülni kezdenékKép,
a 2 éves "hiper-szuper" mosógépünk betojt.
Hát ez remek. Ráadásul ahogy kinyitottam az ajtaját hogy kivegyem a bennt maradt félig kimosott ruhákat, kiömlött a benne lévő víz, mert nem is centrifugázott! Úszott a mosókonyhaKép

AKép KÉsz vagyok!
Vendég

Alina Kép Ezt tényleg pech Kép De azért apa csak megbirkózik a majdna megjavított mosógéppel, ha esetleg szültök Kép

indianyo

Először is az előző üzimet úgy akartam kezdeni hogy: PECHKép

Vikó
De a "majdna" se rosszKép
Persze megbírkózik, csak a franc se akar azon aggódni a kórházba, hogy ő mos ki, vagy anyucijának átviszi a koszos bugyómatKép

Mikor kinnt voltunk nyaralni thaiföldön, nem nagyon tudtam kiűríteni a szennyesládát előtte, mert utolsó "percig" dolgoztam, és meglepetésként mire hazajöttünk anyujával mindent kimosatott, hogy én örüljek!
Először nagyon örültem, aztán mikor megláttam a nappaliba letéve a kimosott és vasalt ruhákat, na akkor fogtam fel, bugyi+zokni+melltartó meg minden ami kell ott sorakozott.Kép
Kicsit pirultamKép
Vendég

Megjöttem az orvostól.
A méhszáj még zárt, a külső és a belső is. Igaz meg van rövidülve, de az már két hónapja ilyen. Szóval valószínűleg kihúzom a végéig.
Szerdán NST-re megyek, csütörtökön pedig UH-ra és sztrepto szűrésre. Ezeket úgy kellett kikönyörögni.Kép

AnitaKép
Múlthéti NST alkalmával engem is megijeszett a doki. Nem a saját nődokim nézte meg hanem az Sztk-s. Azt mondta lehetne egy kicsit tüskésebb. (a baba szívhangja) de egyébként rendben. Azt is mondta még, hogy ő azért csinálna egy Uh-t és nézne egy áramlást ha az ő betege lennék. Erre ma voltam a fogadott orvosomnál és szerinte minden oké, még Uh-t se akart csinálni. De én kikönyörögtem. (majd csütörtökön megyek)
Hááát nem nyugodtam meg teljesen.
Felteszem az NST-met bekarikázom mire értette a kevés tüskét. Neked nem ilyen volt ha emlékszel rá?
Kép

Pircsi &
Kép
Kép
petri

AlinaKép úúúh, ez ciki Kép Mármint anyós és a bugyimosás esete... A férjecskéd meg jópofa Kép Én meg állandóan össze-vissza gépelek ám Kép

indianyo

Ja az NST-t nem kellett kikönyörögni csak az UH-t és a sztrepto szűrést. Én csak a jövő héttől megyek heti 2x NST-re.
Petri 38+0

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri
Jó hogy az mond véleményt, akinek semmi köze hozzá. ÚÚgy utálom ezt.
Nekem azt mondta a szülésznőm hogy 130-180 közötti szívhang abszolút jó, az a lényeg 100-ra ne csökkenjen, vagy lejjebb mert akkor azonnal császár.
Azt hogy kell elképzelni hogy meg van a méhszáj rövidűlve, de zárt.?
És nekem vajon mért van az hogy először megpuhult vagy mi, és nem megrövidűlt?
Vagy a sorrend itt nem lényeg?Kép
Ha jól látom neked 140-160között van ami totál tökéletes! Nekem az első 130-150között volt, és arra is azt mondták nagyon jó!

Vikó
Nem baj, azért kihámozzuk ki mmit akart írniKép
Vendég

ki-mitKép

írásban dadogni nem semmi!
Vendég

Sziasztok!

Fantasztikus, hogy de. benéztem még nem volt újabb baba, estére pedig megszaporodtunk!Kép

Titati!
Nagyon ügyesek voltatok!
Gratulálok és nagyon jó egészséget kívánok!

Bocsi, hogy most senki másnak nem reagálok, de a gyermekeim követelnek, esti olvasásra.

Rita
33+1

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Alina
Az én méhszájam C1000.
Egy kis infó a mészájról:

A betű C= cervix (méhszáj)
-Az első szám: hogy milyen hosszú a méhszáj(ha 3-al kezdődik az a jó a 35. hétig)
-A második szám a külső méhszáj állapotát jelzi ez lehet 0 tehát zárt és lehet 1 tehát nyitva 1 ujjnyira
-A harmadik szám:a nyakcsatorna nyitott e vagy sem szintén 0 vagy 1
-A negyedik szám: a belső méhszáj nyitott vagy sem, tehát 0 vagy 1

egy példa:

C1000 - megrövidült méhszáj és zárt...
C1100- megrövidült méhszáj a külső ujjnyira, ujjkúpnyira nyitott, de minden más zárt...

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Peri
Köszi hogy ilyen részletesen leírtad, de ezt nagyjából tudtam, én azt nem értettem hogy ha megrövidűl az vajon belűl mit csinál?
De a példánál már teljesen érthető!Kép
Vendég

Bocsi Petrit akartam írniKép
Vendég

Na és íme egy pár mai 37 hetes pocakfotó és egy kis izelítő Szinti szobájáról! Holnap még csinálunk szebb képeket is és felrakom azt is! Egyenlőre elégedjetek meg ezekkel! Kép

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

KépKép
nicika

Egy kis áramszünet viccelődött nálunk, de most ismét itt vagyokKép

Petri: köszönöm neked is a reagálást! Ez bosszant a legjobban, hogy annyira felkészültem rá, hogy kielemezzem az NST-met, aztán még egy pillantást sem vethettem rá, csak amikor a nőci a kezébe fogta, hogy vigye le a dokinak! Sajnos nem tudom, hogy mit látott rossznak.
Már az is eszembe jutott,hogy nem-e bénáztam a gombnyomással, aztán az kavart be...de azt mondták, a mozgásokra jól reagált...Fene tudja! De én érzem,hogy jól van a kisfiamKép Most is műsor van, de ezt szeretemKép Hiszem, hogy ő így nyugtat engemKép
Ja, és üdv újra köztünkKép

Alina: anyós nekem is folyton mosna, vasalna... nem érti meg, hogy még a sajátomnak sem engedek ilyesmitKép Azért csak óvatosan a víz feltakarításával!

Eszti: örülök, hogy Nektek jól sikerült a CTG! Hajrá jóslók, hajrá Bencus!!!KépKép Boriéknak én is minden jót küldök! Hozzál sok szép képet!

Livi: örülök, hogy após megmaradKép

Angi, Tünde: továbbra is nagy-nagy drukk!!! Hajrá minicsajokKép

Angi: köszi a mail-t, nagyon klasszKép

Szerintem én is sokszor hibásan írok, ezért vissza sem olvasomKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Klassz lett a szoba Nici, nagyon ügyes PatrikKép
Pocód továbbra is helyes! Neked is megjelent egy-két csík a végére? Múlt hétre nekem is, de így is gyönyörűKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita! Köszi! A csíkokat sajnos már észrevettem, nagyon utálom őket! De nem érdekel! Kép Nem olyan durva! És még én is csodaszépnek tartom a pocimat! Kép

KépKép
nicika

Anita: én is csak azt mondom, hogy biztos semmi baj sincs, tudod szokták a kismamákat mindenféle szakkifejezéssel ijesztgetni.

Nicika: csodálatos a falfestmény!!! Peti is itt ámuldozott!! Referenciának is nagyon jó leszKép
Ja és végre igaziból mosolyogszKépKép

Nadine: igaza van Corynak, azzal ha sokat lesz a kezedben egyáltalán nem kényeztetheted el!! Próbáld meg később felvenni, csak úgy "menekül" majd játszaniKépKép

Alina: nálunk volt egyszer ilyen a mosógéppel és kiderült, hogy alul a kieresztő eldugult és ezért állt le.

Helyzetjelentés:
Voltam NST-n, a baba szívhangja teljesen jó, mozgás alatt szaporább.
Méhszáj nyitva!, de azt mondta a doki, hogy még kemény és nem kész teljesen a szülésre.
Baba 3,5kg, méhlepény nem öregedett semmit, magzatvíz van elég, szóval OK minden!!KépKép

Azt mondta, hogy ha fogy a magzatvíz az azt jelenti, hogy oxigénhiány léphet fel, úgyhogy a végén erre nagyon kell figyelni!

Tünde 38+4

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika
Nem semmi ez a fal, nagyon jól néz ki, de Apa ezt hogy csinálta, volt valami alap amit körberajzolt, vagy csak nekiállt cerkával és úgy rajzolta az állatokat, meg is tervezte előre???Kép
Csini vagy a képekenKép

Tünde
Igen mi is a dugulásra gyanakszunk!
Nyitva a méhszáj, hú de izgi, lehet hogy teleszel a következő babás?Kép
Vendég

Elköszönök mára, holnap csak délután leszek gépközelbe, mert megyek a 3. CTG-re!!Kép

Sziasztok, JÓ éjt!
Vendég

Lányok!
Nekem is szokott anyósom kimosni dolgaimat, ha vidéken vagyunk. Csak ő a csempekályha tetejére teszi száradni, szerintem meg ott nem steril, ezért amikor hazajövök mindent mosok újra.

Anita!
Engem még a legelején cukkolt fel egy doki minősíthetetlen hangnemben, hogy válik a méhlepény, és ne foglalkozzak azzal, hogy dobog a baba szíve, mert attól még nyugodtan meghalhat, ha leválik a lepény. Na hát kiakadtam, mert szerintem lehetett volna ezt kíméletesebben is közölni. Főleg azután gondoltam ezt, hogy a saját dokim egy százszor jobb UH gépen megállapította, hogy a tisztelt kolléga elnézett valamit.

Nicika!
Nagyon szép a szoba, teljesen el vagyok tőle ájulva. Persze a pocid is csini!

Alina!
Nekünk pár éve derült ki, hogy a mosógépünk egyáltalán nem fűti a vizet, kb újkorától. 1300 Ft volt bele az új fűtőszál. És nem a vízkő miatt romlott el, mert nem volt vízköves nagyon, hanem elpattant benne valami villanyzsinór.

Tünde!
Nagyon vigyázz magadra! Tök izgi lehet már teljesen a finisben lenni!

Kép
szelivi

Alina,
szóval a te pocidban is nagy a mozgás! Kép Különben nekem is azt írta a doki a kiskönyvbe, hogy C2000, szóval megrövidült kicsit.

Petri,
így tőled kérdezném, hogy ha a 35. hétig jobb, ha 3-as az eleje, akkor nem nagy gáz, ha már most a 28-ban (sőt, akkor még csak 25 volt) 2-es?
És köszi az infokat a méhszájról, eddig nekem sem volt tiszta, hogy mik azok a számok. Annyi gőzöm volt, hogy nyíltság, zártság, rövidség, stb., de hogy pontosan melyik melyik, no azt nem tudtam! Kép

Szelivi,
jó, hogy apósodnak nincs komolyabb problémája! Kép Nekem fájni még nem fájt odalent, hanem egy-egy hosszabb séta alkalmával úgy érzem, mintha picit húzna lefelé a pocakom. Ez nem fájdalmas, hanem inkább kicsit furcsa és kellemetlen érzés. Olyan, amitől az ember azt mondja, hogy na, mikor érek már haza, hogy vízszintbe tegyem magam! Olyankor mindig zsebre tettem a kezeim (na jó, hideg is volt Kép) és úgy fogtam kicsit a pocak alját.

Csajok,
Ezek "kiküszöbölésére" vannak azok a csodaszép, hasleszorítós bugyik? Ezeknek pontosan mi is a nevük? A Triumph oldalán láttam, ott úgy írták: terhességi fűzőnadrág. Ez így OK?

nadine81

És Nici,
hatalmas gratula a szobához, naaagyon jól sikerült! Az a legjobb, ahogy ott állsz az állatsereglet közepén! Tök jól néz ki! Kép És a pocak is! Kép

nadine81

Sziasztok!

Ma a feleségemet végleg benntartották a kórházban. A vérnyomására újabb gyógyszert kapott. Úgy volt, hogy hazajöhet, összecsomagolni, de az orvosi vizsgálatnál kiderült, hogy másfél újnyira kitágult a méhszája. Délután 3 palack infúziót kapott, enyhe magnézium tartalommal, de még emelett is érzett fájdalmakat. Valószínű, hogy az orvos egy napot akarja késleltetni szülést, a vérnyomás stabilizációja miatt.

A babánk a flow és az UH vizsgálatok szerint is jól van,a becsült súlya 3200 gramm.

Egyelőre ez amit tudok, várom a hívást, hogy mikor induljak a kórházba a papás szüléshez.

Jó tanács: mivel ma én pakoltam sebtiben össze mindent, jó volt, hogy segített a feleségem által egy előre megírt lista, de még így is maradtak ki dolgok. Azt hiszem, a 36. hét után jobb, ha megtörténik a kórházi pakk összecsomagolása. Úgy egy kicsit könnyebb.

Minden jót kívánok mindenkinek, amint új információim lesznek, írok.

Jó éjszakát!

István

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Nadine!
Nekem a poci alja már régóta fájdogál, ha sokat megyek, vagy sokat ülök. De belül még nem fájt sose. Ráadásul most az ágyban fekve is van néha, hogy fáj, ha fekszek és fel akarok ülni. A párom kicsit beijedt, hogy menjünk szülni (30. héten), de mondtam, hogy ez még tuti nem az. Egyébként ha nem fáj akkor észre se veszem, hogy terhes vagyok, mert nincs légszomjam, nem émelygek, szóval minden tökéletes.

Kép
szelivi

István!
Pussz Mariannkának, remélem minden tökéletesen fog sikerülni! Várjuk majd az új híreket, ha máskor nem is, majd a babáról mindenképpen!

Kép
szelivi

István,
sokat gondolunk majd rátok, reméljük minden rendben megy és jössz majd a jó hírekkel! Kitartás, sok sikert, izgulunk ám értetek!

Szelivi,
nekem az ágyból való kikelésnél a derekam szokott kiabálni, hogy hagyjam már békén! Kép Illetve, ha hanyatt fekszem, néha úgy érzem, mintha ülne valaki a mellkasomon és nehezen kapok levegőt. Szóval nálam van kicsi légszomj. Vagy csak nehezek a cickók! Kép De amúgy semmi egyéb panasz! Kép

nadine81

István: drukkolunk nektek nagyon Kép

Nicika: nagyon szép a szoba, és mekkora pocak... Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Lányok,
íme egy újabb buta kérdés Kép
Vannak ugye ezek a popsitörlő-utántöltő zacsik/csomagok. Ezek tetején is van egy lehajtható/lehúzható öntapadós, visszazárható nylon izé. Ez akkor azt jelenti, hogy én ebből a csomagból is simán kicibálhatom a kendőket egyenként is? Mert úgy gondoltam a kórházba majd egy ilyen csomagot vinnék. Jó ez így?

Köszönöm!

nadine81

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok Lányok!

Egész nap nem volt netem, most meg nem győztem visszaolvasni.Kép Hihetetlenek vagytok.Kép Nehari, h nem reagálok mindenkinek!

Sírni, hagyni a babát? Én nem szeretném. Úgy fogom fel, h az elkövetkezendő időkben ő a legfontosabb,és mindent megteszek, h neki a legjobb legyen.

Babetta!
Igen, szerda nagy nap lesz. Csak azt lenne jó tudni, h mennyi idő, amíg a bank utal a beruházónak. Remélem nem szüttyögnek vele hetekig.
Tejet én is iszok, és mostanában azt vettem észre, h egyre többet. Kép

Titati!
Nagyon nagy a pocid.Kép És szerintem is lentebb van.Kép

Tyűűű!!!!!!! És most olvasom!

KépKépKépKépKép

Niki!
Nem tudom, h mi miatt, de úgy tudom,h valameddig érik a méhlepény, és utána pedig nemtoom mit csinál. Annyi van a papirkámon, amit kaptam, h 1. fokban érett. Kérdeztem, h mennyire gáz, annyit mondott, h teljesen természetes, nem kell megrémülni.

Tünde!
Ott is egy hatalmas pocika! Kép
Férjecskédnek akartam írni, csak összekakkancsolta magát a gépem, csak a laptop van, azt meg apa szokta használni, és se egy e-mail cím, semmim nincs.
Szal, ha átadnád neki,h köszönjük szépen, de megoldottuk a konyhabútorunkat. Nagyon köszike azért, h eljött, és megnézte a konyhát. Puszi!

Angi!
Annyira izgulok, h mikor jón a kicsilányod.Kép Azér, majd írj, ha menni kell! Ok?Kép

Istenem, ez annyira izgalmas.Kép Már annyian bármikor szülhettek.Kép Tiszta királyság.Kép Pont valamelyik nap néztem a téliek tábláját, és akkor már csak 5-en voltak egyben.Kép Lassan már mi is itt fogunk tartani.Kép

Bori!
Örülök nektek is, h beindultak a csajok.Kép Sok sikert az alváshoz! Kép

Niki!
Ügyike Szintia baba, h megvárja, amíg kész nincs teljesen a szobája.Kép
Nagyon szép a szobácskája! Kép És a poci is helyes.Kép Nagyon csinike vagy Te is.

Én már le sem merem fotozni a pocim, olyan kis dagi lettem. Csak úgy jönnek a kilók felfelé.Kép Mondjuk ma meg palacsintát csináltam Kép
Csíkok nálam most úgy néznek ki, mintha halványodnának. Aszondja apa, h szerinte a Baba testápolól.Kép

Nadine!
Kira, h nálatok is rendben van minden! Kép
Törlőkendős móka engem is érdekel, mert akkor most vehetnék egy tárolós csomagot is az akciós 3-as csomag mellé.

Mamacka!
Hogy álltok akkor most? Maradtok? Mit alakítotok át a lakásban?

Mariannka, István!
Júj, de izgi. Drukkolunk ezerrel a Mariannkának, h ne legyen semmi gubanc. A jótanácsot én tuti megfogadom! ;) Majd írj, h mi történik veletek!

Nah, asszem megyek tentébe. Holnap megyek Védőnőhöz, és még össze kellene szedni a gondolataimat, h mit akarok kérdezni. Tegnap egy csomó minden az eszembe jutott, most meg tiszta szita az agyam.

Jók legyetek! Bocs, ha valakit kihagytam.

Pussz,

Nancsika & Alex 33+0</font></font>
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

Sziasztok Kép
Titati Kép
Mégegyszer hatalmas gratula a kis Kincső babához Kép
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejecskét kívánok nektek Kép
Kép

Anita Kép
Ne izgulj, nem lesz semmi gond Kép
Drukkolok, hogy holnap a doki teljesen meg tudjon nyugtatni Kép

Bori Kép
Nagyon ügyesek vagytok Kép Örülök, hogy a lányok szépen szopiznak Kép
Irigyellek a kitartásodért, fantasztikus anya vagy Kép

Adri Kép
Jó pihenést nektek Kép Remélem jobb lesz a hangulatod és apa csak a te kívánságaidat lesi majd Kép

Babetta Kép
Nekem elvileg bármikor jó a tali Kép Döntétek el mikor és megszervezem, hogy ott legyek Kép

Eszti Kép
Király lett az NST-d Kép
Boriék miatt piszok irígy vagyok Kép Puszilom őket Kép

Petri Kép
Üdv újra köztünk Kép
Biztos minden rendben az NST-den Kép
A sztreptokókuszt egyre többetektől hallom, hogy nem akarják megcsinálni. Nem igazán értem miért, hisz egy sima tenyésztés.
Drukkolok, hogy a csütörtöki uh-n minden rendben legyen Kép

Nici Kép
Gratula az NST-hez Kép
A szoba fantasztikus, nagyon ügyes párod van Kép
Nagyon várom már már a berendezett birodalmat Kép
Bár én Szinti helyében egy percet sem aludnék itt, csak a gyönyörködnék a képekben Kép
Az almákat mivel csináltátok meg?
A pocakod nagyon kis helyes Kép

Alina Kép
Én már attól is kész vagyok, hogy ha az anyám akar mosni rám, nem hogy az anyósom Kép

Tünde Kép
Gratula a jó eredményekhez Kép
Ezek szerint ma éjjel nem tervezel szülni? Kép

István Kép
Nagyon drukkolunk nektek Kép
A baba súlya nagyon szép, ne aggódjatok Kép
Köszi a tippet, lassan én is összeállítom a listát Kép
Várjuk a híreket, aztán ügyesen ám a papás szülésen Kép

Annácska 31+0

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Nancsi,
én is az akciós 3-as csomagom miatt kérdezem! Kép Ha már három van... Kép

nadine81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?