A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Kicsit javítottam Kép

<pre>
Pocaklakó Gyerkőc(ök)
Név Szülinap Neve Várható születése Hol? Kinél? Neve Mikor született ? Mennyivel született? Hol született? Kinél született?
Exdeus (Ági) 1982.12.18 Péter László / Nóra Anna 2006.06.04 Női Klinika - - - - - -
Szszkinga 1975.06.17 Kitti / Richárd 2006.05.20 Női Klinika dr. Kalmár László - - - - -
Timika 1977.07.21 Kristóf Dominik 2006.03.18 Női Klinika dr. Sikovanyecz János - - - - -
Vesm (Mónika) 1976.02.14 ???? 2006.05.27 II. Kórház dr. Tarnai László - - - - -
KnéRita - Prücsök 2006.05.25 - - Judit 2003.11.02 2840 gr / 50 cm Női klinika dr. Sikovanyecz János
Zsuzsófi 1985.01.13 Kata Kitti 2006.03.13 Női Klinika dr. Sikovanyecz János András Bence 2003.06.27 3770 gr / 51 cm Női Klinika dr. Sikovanyecz János
Zita_29 1976.05.19 - - - - Márk László 2005.03.31 3440 gr / 49 cm Női klinika dr. Mészáros Gyula
Jégvirág (Bea) 1980.02.25 - - - - Gréta 2005.05.20 3530 gr / 56 cm II. Kórház dr. Tarnai László
Zituska 1976.02.23 - - - - Botond 2005.12.21 3680 gr / 52 cm Női klinika dr. Sikovanyecz János
TfIldikó 1974.09.10 - - - - Noémi 2004.07.09 3200 gr / 48 cm Női klinika dr. Molnár G. Béla
Szilde (Edit) 1975.05.18 - - - - Hanna Krisztina 2004.02.10 2780 gr / 47 cm II. Kórház dr. Bódi Ferenc Éva néni
Bibi226 (Ibolya) 1979.07.23 - - - - Barnabás 2005.11.27 3340 gr / 49 cm Női klinika dr. Kormányos Zsolt Makovicza Barbi
Klzsuzsi 1977.08.09 - - - - Dénes Árpád 2006.01.11 3090 gr / 47 cm - dr. Vincze Emőke
Hajni 1975.11.27 - - - - Dorka Lenke 2005.03.09 3080 gr / 49 cm - dr. Sári Tamás Zsolt
Zozo 1978.12.07 - - - - Vivien 2005.11.10 3950 gr / 51cm Női Klinika Dr Kalmár L
Erika29 1976.07.05 - - - - Lili 2005.05.28 3600g / 50cm Női Klinika Dr. Mészáros Gyula Kerekesné Molnár Csilla
Karmen 1970.05.30 Orsi 2004.01.28 2940 gr / 53 cm II. Kórház Dr Sári Tamás
Melinda29 1974.01.26 - - - - Lotti Nikolett 2002.08.20 3100 gr / 49 cm Női klinika dr. Daru József
- - - - Linda Dorottya 2006.01.27 3280 gr / 49 cm - -
Romy1 (Dóra) 1975.07.01 - - - - Richárd 2004.08.12 2300 gr / 47 cm Női klinika dr. Sári Tamás Zsolt Szabó Szilvia
- - - - Dávid 2005.09.13 3860 gr / 56 cm II. Kórház dr. Tarnai László Szabó Katalin
Cenikő 1978.01.23 - - - - Boglárka Lilla 2002.03.25 2980 gr / 49 cm Női klinika dr. Vincze Emőke
- - - - Viola Róna 2005.02.04 2300 gr / 46 cm Női klinika dr. Vincze Emőke
Pankata 1974.09.10 - - - - Ádám Róbert 1999.12.15 3900 gr / 54 cm Nyíregy-háza dr. Orosz László
- - - - Dávid Roland 2005.07.13 3400 gr / 52 cm Női klinika dr. Sári Tamás Zsolt
Gerika 1974.04.25. - - - - Péter 1995.11.21 3890 gr / 55 cm - dr. Vereczkey A.
- - - - Dániel 1997.12.09 3470 gr / 51 cm - dr. Daru J.
- - - - Benedek 2003.07.03 3680 gr / 49 cm - dr. Nyirati I.
Révi 1975.12.17 - - - - Gréta 2000.03.16 3150gr / 49cm - Prof.Thurzó
- - - - Csongor 2000.03.16 3250gr / 50cm - Prof.Thurzó
- - - - Blanka 2002.12.18 3900gr / 51cm - Dr.Nyirati
- - - - Balázs 2005.10.27 3820gr / 51cm - Dr.Nyirati
</pre>
pankata

Enikő Kép Örülök, hogy Viola jobban van! Kép Nagyon jó érzés a babacuccokat rendezgetni, de egyben olyan furcsa is, hogy már ennyire kevés idő van hátra... Kép

Exi Kép Szerintem lehet, hogy jó volna, ha több dokival is megnézetnéd magad... Nekem tavasszal a szememmel volt kálváriám és ha nem megyek el 5 különböző dokihoz, akkor ma úgy tudom, hogy zöldhályogom van és minden nap csepegtethetnék a szemembe... KépKép

Kinga Kép Sajnálom a cicust, de legalább megnyugodtál. Mosáshoz most Persil sensitive folyékony mosószert és Silan sensitive öblítőt használok. Holnap valószínűleg lemegyek én is tornázni.

Meli Kép Örülök, hogy Melindáék jól vannak (a szolizást leszámítva) és lehet, hogy holnap már haza mehetnek Kép

Zsuzsi Kép Déneske nagyon cuki a képen! Kép

Hajni Kép Meg tudnád mondani, hogy mennyi citromsavat kell használni vízkövetlenítéshez? Avent elektromos sterillizálót szeretnék vízkövetleníteni, de a használati utasítás nem írja, hogy mennyi citromsav kell hozzá.

Lányok, ha vkit érdekel, a "Timika albumába" tettem fel képeket Kristóf szobájáról (Zituska segítségének hála Kép)

Jó éjt mindenkinek!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Sziasztok

Dancsi, mégegyszer Gratula. Nem semmi evőkéje van a kicsinek. Kép

Melindáéknak gratula, remélem nem kell sokáig napoztatni a leányzót. Kép

Gigi
gigi1

Bea,
Kifogom próbálni az Iglo-s spenótot, majd jó sok burgonyával keverem össze. Egyébként ügyesen megette azt az egy adagot, pedig szerintem borzalmas íze volt. Nem haragszom meg rá, ha nem fogja szeretni, én sem vagyok egy spenótrajongó:-( Szerencsére mára már elmúltak a pöttyök is....

Klzsuzsi,
én is nagyon vacak vérképpel kerültem haza a szülés után. Én a Floradix krauterblut nevű vasat ittam, naponta 2x, az elég jól helyrerakott!Déneske nagyon aranyos!

Erika
erika29

Klzsuzsi: Gyönyörűek vagytok, és nagyon ügyesek Kép

Hajni: Én általában 2 napra főzök, főleg ha tudom, hogy másnap nem lesz időm főzni, akkor előtte való nap elkészítek 2 adag kaját. Vagy ha több sikerül mint 2 adag, akkor lefagyasztom a maradékot, és ha végképp nincs időm semmire, akkor azt veszem elő. Most pl. nincs ilyen vésztartalék a fagyasztóban, hosszú volt a vizsgaidőszak. Kép

Ja, mondtam, hogy sikerült minden vizsgám? Kép
Ma már kezdődött a második félév Kép

Exi: Nekem sem világos teljesen ez a gyógyszerszedés dolog. De remélem minden rendben lesz!

Tényleg, Rika jelentkezhetnél!!!!!!

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Timika: Nagyon tuti Kristóf szobája. Grétinek még mindig nincs szobája...nem tudom mikor készül el neki, egyenlőre a kisszoba a rumliszoba.

Kinga: Örülök, hogy megúsztad ezt a cicás dolgot.

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kata, én tudom, mire kaptam, de mivel elvben a hatását megtette-terhes lettem-, nem szokták tovább adni, holott vannak már olyan infok, amik szerint terhesség alatt is ajánlott, mert egyéb esetben vetélés következhet be.
Csak itt az országban kevesen alkalmazzák, max. 1-2 ember, ezért mondhatom, hogy lehetetlen mással is konzultálni.
A magzati hatásokról annyit, hogy valamihez beírják, hogy szedhető terhesség alatt, az nem fogja feltétlen azt jelenteni, hogy xy gyerekének épp nem attól lesz vmi baja. Nem véletlen az, hogy terhesség alatt semmit nem adnak szívesen...
Na de ennyit rólam. Kép
Én bízom magamban, TUDOM, hogy nem csináltam rosszat.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi: Closty-ra gondolsz? Az sokaknak segített teherbe esniKép És ezt minden nap szedned kell? Vagy milyen gyakorisággal? Egyébként nekem is úgy jött le a soraidból,mint Katának, hogy szedsz valami kurvakemény gyógyszert, de nem is tudod konkrétan mire és nem is tudod miértKépKép BocsikaKép
De így,hogy ilyen szájbarágósan leírtad, már értem, nagyjábólKép

Gigi: Szia drága! Hogy vagytok? Hogy boldogulsz a 2 csajjal??? Kemény a turbós Virágod mellett ugye? A kicsivel vagy a naggyal volt több problémád az elején???? Nekem van egy tippem Kép

Timi: Készültök a szülésre? Párod bent lesz? Nagyon tuti a gyerekszobaKép

Hozzám jöhettek bébikörömleápolásra, bevállalom brotherKép. Én Violának 1 naposan már vágtam a körmét...idegesített...

Jóccaka

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő nem tudom kik voltak kint, Apa ment ki hozzájuk, de fújtak. Ha látunk igazi, élő fenevadat, akkor elkérem a ragacsos telcsiszámát lehet.

Zsuzsi örülök, hogy kezdesz belejönni! A kép nagyon jó lett, jól sikerült pillanatot kaptál el, beküldhetnéd a Kismamába, de tényleg!

Mónika biztos igaza van a dokidnak, és én is kihagynám pár napra a tornát... Még van kis időd bepótolni úgyis. Kép

Kata köszi a "mikrós módszert"! Kép Mikor mentek tavaszolni?

Timi én 2 l vízhez szoktam adni 1 púpos evőkanál citromsavat. A sterilizálóhoz szerintem több kellhet (mondjuk 2 kanál). Azért jó, hogy nincs hályogod! Kép A szobabútorok nagyon jók!!!

Bea eddig én nem fagyasztottam kész kaját, csak a készre főzött husit kiporciózva. A krumplis dolgok kiengedve nem lesznek fura állagúak? Én egyszer próbáltam paprikáskrumplit... Jó lenne, ha lehetne!

Meglett a kulcsom: a kabátzsebemben volt. Kép
Megyek ritkítok kicsit, mert aztán olyan anyuka leszek aki állandóan gép előtt ül. Kép

Jó éjt: Hajni
hajni_

Mónika!
Szerintem se gyere tornázni!! Pihenjél,lógjál az internetenKép Kép

Zsuzsi!
Déneske nagyon édes és amint írtad jó kisbaba-sokat alszikKépTe is tudsz idônként aludni?

Elôvettem egy kis noteszt és jegyzetelekKépAnnyi infó áramlik itt,amit majd én is tudok a késôbbiekben hasznosítani,hogy jónak láttam ha leíromKépKép

Tegnap voltam Obi,Baumax,TTL,Praktiker,Faktum és megnéztem a bordüröket.Csak a Faktumban láttam olyat amibe egybôl beleszerelmesedtem(pontosabban kettôt),de van még egy hely ahova elnézek.Köszi az ötleteket!!!
Majd én is rakok fel képet a szobáról,ha készen leszKép

Jégvirág!
Gratula a sikeres vizsgáidhoz!!!

Közeledik Febr.14!!Hátha akkor kiderül hogy Kitti vagy RichardKép Jaj de várom!!

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Hajni!
Még szerencse hogy nincs claustrophobiád(nem tom hogy kell leírni).Egyszer én is úgy jártam hogy nem volt meg a kulcsom és nem tudtam kimenni a lakásból.Ráadásul ahol akkor laktunk telefon sem volt és nem tudtam a páromnak telefonálni hogy engedjen ki.Teljesen bepánikoltam.Kimentem az erkélyre és ott szuszogtam ezerrel-alig kaptam levegôt.Még szerencse hogy az egyik szomszéd kijött cigizni az erkélyre és neki átkiabáltam.Telefonált a páromnak és hamarosan kinnt voltam a lakásból!Jaj de borzasztó volt...

szszkinga

Lányok!
Tök béna vagyok,de nem tudom hol találom a fényképeket és hasonlókat-lásd Timika albuma ...ciki
Légyszi írja le valaki.Köszi!

szszkinga

Bocsi, hogy csak így beírok...
Kata!
írhatok Neked privit? lenne 1-2 kérdésem (szakmai)...ha nem gond.

Reni
Kép
Kép
Kép
reni4

Jó reggelt lányok!

Köszönöm szépen mindenkinek a szoba dícséretet Kép Apa és a nagypapa nagyon sokat dolgoztak rajta Kép

Jégvirág Kép Gratulálok a vizsgákhoz! Kép Mit tanulsz?

Enikő Kép Igen, apás szülés lesz. Kép Próbálok készülni a szülésre, elég sokat olvastam róla, többször beszéltem a Julcsival (ő lesz a szülésznő) és remélem, hogy legalább egy kicsit olyan lesz, mint amilyennek szeretném... Meg érdekes, hogy egyre többet álmodok róla (persze tök hülyeségeket Kép) Egyedül a fájdalomra nem nagyon tudok felkészülni, mivel egyrészt nem tudom elképzelni, másrészt nem tudom, mekkora lesz a fájdalom küszöböm, de nagyon szeretném, ha kibírnám fájdalomcsillapító nélkül.

Hajni Kép A használati utasítás szerint 2dl vízhez kell a citromsavat keverni. Így sok lenne a 2 evőkanál, nem?
Hát, én is nagyon örülök, hogy megúsztam ezt a zöldhályog dolgot, de nem volt egyszerű Kép

Kinga Kép Hol fogod még megnézni a bordűrt?

Lányok! Lenne 2 kérdésem: az egyik, hogy ti ittatok-e málnalevél teát. Ha igen, mikor kezdtétek el és mennyit ittatok naponta? A másik: ti masszíroztátok-e a gátat még otthon a terhesség vége felé, hogy esetleg el tudjátok kerülni a gátmetszést? Ha igen, hányadik héten kezdtétek? (És mennyire segített?)

Előre is köszi a válaszokat!

Timi

KépKép

KépKép
timika

Üdv!
Kinga, a jobb felső sarokban van egy kép (Fotóalbumok), ha arra rákattintassz, ott kezdőbetű szerint kikeresed az albumot, és nézelődhetsz. Kép
Ma akkor jössz tornára?
Enikő, igen arra gondoltam, de csak az első három betűben voltam biztos. A bogyómról annyit, hogy nem kurvakemény. Kép És igazából az inzulinhoz hasonlítható a hatóanyaga, mivel olyan diabéteszeseknek adják, akiknél van inzulintermelés, csak a hatásfok nem jó. Az inzulint is adják ilyenre...de szerintem az keményebb.... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Timi, elvileg a málnalevél teát a 36. héttől lehet elkezdeni, max. napi két csészével - de ez utóbbi nem tuti.
A gátmasszázsról én spec. csak jót hallottam, persze azért nem mindenkinek segít. Rossz nem lehet... Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Lányok!
A Corába holnaptól kezdve baba- mama hetek lesznek. A kismamaruhától kezdve, ruhák, cumik, sterilizáló, bili, pelenka, stb. Mi tegnap kaptuk az akciós katalogust.

Kinga!
Az oldal tetején van, a fotóalbum. Ott belemész az albumok megtekintésébe, és a névsorszerint megkeresed a Timika albumát.

Timi!
Nagyon jó a babaszoba! Magánházban laktok?

Hajni!
Mindig olyan jó pofákat irsz, hogy mit csinál Dorka! Az a nadrág lehuzásos! Holott Márk is ugyanezt csinálja.
Zita
zita_29

Timika,

megkérdezhetem, hogy hol és mennyiért vettétek/csináltattátok a kiságyat és a pelenkázót? És mekkora a mérete?

Kinga,

milyen értékeid lettek a vércukornál (terhelés előtt és után)? Jók lettek az eredményeid?

Üdv:

Mónika

vesm

Vesm!
Tegnap már nem volt idôm visszamenni az eredményért,csak holnap tudok elmenni.Remélem a tied jó lett!!!
A pelenkázó engem is érdekel.A Karnisban egyébként csinálnak 18eFt-ért neked megfelelôt!Valószínu˝leg mi ott fogjuk megcsináltatni,mert eddig az volt a legolcsóbb. http://www.karnisbutor.hu/index.php?menu=217
Érdemes a Déli Aprót is nézegetni,mert majdnem minden héten hírdetnek csak külön pelenkázót is.

Exi!
Ma tutira megyek tornázni!!!

Timika!
A Kálvária sgt-on,mielôtt elérjük a nagykörutat,van3 közvetlenül egymás mellet lévô kisbolt a bal oldalon(a Dudó tér felöl indulva)és ezek közül az egyik ilyen tapétás.Ott állítólag még nagyon sok ilyet lehet kapni.
Mindjárt megnézem a szobátokatKép

szszkinga

Sziasztok!
Ma 3 körül tesómékat kiengedik!!!! Annyira örülök neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Majd ha lesz ideje szerintem jelentkezik.
PUSZ
meli27

Timika!
Nagyon klassz a babaszoba!! Ott én is szívesen ellaknékKépKépNagyon tetszik a bordür!!
Látom a kiságyban jó sok cumót felhalmoztatokKép Nem lesz Kristófnak hiánya semmibenKép Hogyan fogjátok becézni?

szszkinga

Exi Kép Köszi a tanácsot! Eredetileg én is úgy tudtam, hogy a 36. héttől el lehet kezdeni, de a védőnő 39. hetet mondott (nem is biztos, hogy akkor még egyben leszünk Kép), és újságban olvastam már 32., 34. hetet is, úgyhogy kicsit összezavarodtam Kép

Zita Kép Neked is köszi a szoba dícséretet. Kép Nem magánházban lakunk, hanem egy 8 lakásos társasházban.

Móni Kép A kiságyat és a pelenkázót is a Faktumban vettük, a Tomi bútorcsalád részei. A kiságy 150x78x90 cm, 70x140-es matrac való bele és később át lehet alakítani gyerekággyá, amit kb. 5 éves koráig fog tudni használni. Ez 35.700 Ft-ba került. A komód 92x45x98 cm + amit a tetejére teszel, az 92x29x10 cm. Ennek összesen 48.400 Ft volt az ára.

Meli Kép Tök jó, hogy ma már kiengedik Melindáékat Kép Remélem lesz egy kis ideje majd mesélni Kép

Kinga Kép Neked is köszi a dícséretet Kép Most a kiságyban felhalmozott cuccot igyekszem kimosni és kivasalni Kép Nem tudom még, hogy hogy fogjuk becézni, mert igazából a Kristóf becézési lehetőségei nem tetszenek Kép Szerintem ha becézzük is majd, az nem a nevéből fog eredni Kép

KépKép

KépKép
timika

Melinda!
Ha lesz erôd és energiád jelentkezni,akkor ÜDV MEGINT KÖZÖTTÜNK és még egyszer GRATULA!!! KépKép
Írj le mindent ami veletek történt!

szszkinga

Reni,
Nyugodtan írj Kép csak ne a profilomban levő címre, mert az igen nagy fáziskéséssel dolgozik Kép hanem erre: posanekata@tvnetwork.hu

Kinga,
ha kiderül el ne felejtsd megírni, csak hogy javíthassam a táblit Kép

Timika,
nagyon jó ízléseetek van, klassz a szoba Kép Mi is így vagyounk ám a Dávid névvel, persze fel voltunk készülve a becézési lehetőségek 0 fokára Kép, így Mininek hívjuk. Bár ez "találó", mert most 6 hósan 9200 gramm és 78 cm....

Melinda,
nagyon kíváncsi vagyok én is a szüléstörténetedre, várunk Kép

Lányok,
akit érdekel, bár lehet tudjátok,
február 28-án 10.30-tól és 15-től Halász Judit koncert lesz a Belvárosi Moziban Kép jegyeket a Százszorszépben lehet kapni Kép Én ma olvastam az oviban.
pankata

Hajni,

Március végén megyünk "kolpingolni", ott ünnepeljük a 7. házassági évfordulónkat Életünk Értemeivel együtt Kép
pankata

Sziasztok!

Kinga aranyos vagy a jegyzeteléssel kapcsolatban! Kép Teljesen igazad van, én már egy csomó mindent elfelejtettem. A bezártság érzésed megszünt már?

Timi "Hajnalka számítás" szerint én egy teáskanállal raknék bele. Szerintem ne olvass többet róla, mert rosszakat fogsz álmodni továbbra is. Fájni fog kicsit, vagy nagyon, de amikor a babát meglátod az elmondhatatlanul jó!!! Ha a légzőgyakorlatokat gyakorolod ügyesen, akkor az sokat segít, még önkívüli állapotban is tudsz majd segíteni nyomáskor (sokaktól hallottam, nem csak saját vélemény). Málnalevél teát én nem ittam, de annyi pozitívat hallottam róla, hogy legközelebb innám. A szex még jó segítség. Kép

Zita köszi az info-t, meg a dicséretet is! Én így adom ki magamból (azért sokszor nem olyan vicces, amikor nem haladok semmivel, de ha kiadom magamból viccesnek látom a dolgokat.) Örülök, hogy Márk is ilyen dolgokat csinál, legalább tudom, hogy jó irányba haladunk, ill. "normális" ami nálunk van. Már nagyon várom a játszóbölcsit, hogy tanuljunk a többi babától!

Mónika a Faktumot nagyon tudom dicsérni én is!

Hajni
hajni_

Zita! a céklát én csak simán megföztem és összeturmixoltam. Nem kellett bele semmi!

Bea! A Noddynak most sajna vége lett, már nem tudod megnézni. Amugy kevés mesét néz Orsi, ill. ugy mondom hogy ritkán engedem meg. Inkább olvasunk, énekelünk, mondokázunk. Ezeket amugy is imádja

Köszönjük a köszöntést!

Nekem mikros sterilizálom van, én imádom. Nem csak cumisüveg fér bele sok (amit én nem is használtam csak párszor) de a fejönek a tartozékait, a tejgyűjtő kagylot, az üvegpoharait Orsinak mind bele tudtam tenni. Szerintem kényelmes, gyors és nagyon hasznos egy ilyen.

Kinga! Gyönyörü baba Déneske!!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Timi! Hol lehet megnézni a gyerekszobáról a képet?

Clostytól nekem cisztám lett anno

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

OFF leszek,
van egy JANE zenélő-forgó játékunk (mobil vagy mi a szösz), amit már nem használunk. Nagyon különleges, egy napocskát lát a baba Képés zenél is meg világít is Kép Ha vkit érdekelne, írjon privit légyszi és küldök képet Kép posanekata@tvnetwork.hu

OFF vége Kép

Hajni,
Hova mentek játszóbölcsibe? A Siha közibe?
pankata

Üdv!
Karmen, Timi képeit a Fotóalbumban Timika néven tudod megnézni. Kép
Kinga, ha majd erre jársz, akkor megírod a szülésfelkészítős telcsiszámot?

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok! Voltunk kismama tornán (Kingával és Exivel), nagyon jó volt Kép

Pankata Kép Köszi, aranyos vagy Kép A Mini nagyon aranyos becenév, még ha Dávid valójában nem is olyan mini Kép Remélem mi is találunk majd vmi aranyosat Kép Márciusban mentek először a Kolpingba?

Hajni Kép Köszi, akkor majd kipróbálom "Hajnalka számítás" szerint Kép Szerintem nem az olvasottak miatt álmodok hülyeségeket, inkább csak sokat foglalkoztat a "dolog" Kép

Karmen Kép Utólag is boldog szülinapot kívánok Orsinak! Kép A szobát a "Timika albumában" találod, amit a fotóalbumoknál tudsz megnézni.

Timi

KépKép

KépKép
timika

Nálunk egyelőre sztornó a szomszéd lakás ügye. De valahol nem is bánom...én már csak ilyen "itthonragadós" vagyok.
Végül is eleve így terveztük. Jövő héten szerintem szólok kiságy ügyben a faktumos ismerősnek, és akkor átpakoljuk a szobát. Remélem, a férjem akkorra már végleg itthon ragad.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Bogiszáj tegnap:
-Anya mi lesz az ebéd? Én krumplipürét kérek!
- Rakott krumpli maradt tegnapról, meg sütök ripropot sültkrumplival. Ezek nem lesznek jó krumplik???
- Jaj anya, dehogynem, csak már félrebeszélek KépKép

Bogi szól Violához:
- Édes drága kicsi szivem, gyere ide hozzám, hogy megszeretgesselek!

- .....Viola persze nem megy, csak nézi nagy szemekkel, hogy ennek meg mi baja van....Kép

Erre Bogi: - Viola utoljára mondom azonnali hatállyal gyere ide az Isten szerelmére, mert összekötöm veled, az összes bajszomat, de csomóraKépKépKép

Egyszerűen megzabálom, annyira imádom -mindkettőtKép-!!!

E

ceniko
Szeged

Karmen!

Örülök, hogy tetszik az én Dénesem, bár én Zsuzsi vagyok, nem Kinga! KépKépKép Én is boldog szülinapot kívánok így utólag Orsinak!

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Enikő, hát valami zabálnivaló, tényleg.
Remélem, ha miénk gyerek is beszélni fog, lesz annyi eszem, hogy feljegyzem. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exdeus!
Itt vagyok-jól elfáradtam.A munkahelyemről gyalog mentem tornázni(Újszegedről) és utána gyalog mentem haza(Cserepes sortól nem messze).Jó kis bemelegítés illetve levezetés voltKép
A vasasban lévő szülésre felkészítő Márc.9-én kezdődik d.u.3-tól(Benkovics Irén 574419) az IH-ban nem tudom mikor kezdődik az ujabb,azt Ráczné Gyémánt Andrea tartja(304142612).Ez keddenként van d.u.4-6-ig.

Vesm!
Mi a Vasasba fogunk menni Márc.9-től.

Hajni!
A bezártsági érzésem csak akkor egyszer fordult elő(szerencsére),mert azóta sem voltam bezáródva sehova ilyen sokáigKép

Enikő!
Nagyon jót nevettem a csemetéd beszólásánKép Ha nem felejted el,máskor is írd le ha van hasonló.Gondolom elég gyakoriKép

Holnap elmegyek a cukros eredményemért.Remélem minden OK lesz vele.

Jóccakát mindenkinek!Elmegyek letusizom aztán nézem a Culumbot(bevallom őszintén szeretem ezt a sorozatotKép )

szszkinga

SZiasztok!

Bocs hogy nem voltam, pedig megigértem magamnak hogy rendszeresen leszek, de vizsgáim vannak, vmit muszáj tanulni...

tegnap este olyan fájásaim voltak, hogy komolyan megilyedtemKép Nem erősek, csak meglepően rendszeresek, és se a magnézium, se a seduxen nem segített. Ma meg egész nap fájt a hasamKép Nem tudom mitől, de fájtKép Így voltam bent a klinikán, hál'istennek minden rendben, valószínüleg a front ártott meg, vagy vmi fertőzésem van már megintKép

Voltam ctg-n is, tökéletes volt, a méhszájam se nyílt tovább, úgyhogy nyugi vagyokKép Sikó szerint ez a baba idejében fog kibújni. KépKépKép:

Megyek is, ágyikóba tanulni...

Sziasztok!

Zsu
34+1

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Csajok akkor most hány kismamink is van??? Nem vagyok képben teljesen Kép

Exi: Én mindig elfelejtem leírni a babanaplóba az aranyköpéseket. Van belőle naponta kb 400 egyszerűen nincs rá időm. Van amit megjegyzek, azt ide írom vagy a másik topikba ahova írni szoktam.... Nemtom nekem a 2 csimota mellett ilyenekre már nem marad időm....Bogi babanaplóját még hetente írtam lelkiismeretesen Violáét nem is emlékszem mikor nyitottam ki utoljára... Nekem egyszerűbb gépelni mint írniKép Van hogy itt keresem vissza Viola x havi súlyát, mert sehova sem írtam felKép Zizitop vagyok, de hát ezt már megszoktuk KépKép
Exi egy csomó pénzt megspóroltok, ha nem mentek albiba, hanem meghúzzátok magatokat anyudéknál.... amit albira szánnátok (albi+rezsi), tegyétek félre, egykettő összejön egy saját lakás önereje...Kép És azért szvsz nem mellékes az sem, hogy lesz sok segítséged! Ha kikapsz egy folyton üvöltő bőgőmasinát, összeteszed a 2 kezed, hogy vagytok rá páran....

Kinga: Én meg a Helyszinelőkért rajongokKép! Evvan Kép

Zsuzsi: Nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy mennyire tutti név a Dénes! Annyira bejönKép Ha lány lett volna mi lett volna? Kérdeztem már?

Timi: Málnalevelet én Bogival a 36. héttől szopáltam és 41. héten alig a falig akart kibújni, úgyhogy szvsz baromság. Persze ettől függetlenül Violával is ittam, mert ártani végülis nem árt, aztán sose lehet tudni Kép Jól mondta Hajni, télleg a szex (sperma) a legjobb méhszáj puhítóKépKép Betöltött 36. hét után hajrá, tessék elkapni apátKép

Melinda: Én is nagyon várom a szüléssztorit. Ha sikerül összeszedned magad, kérkel oszd meg velünk!! Még egyszer gratula Lindához!Kép Jó babázást!Kép

Karmen: Mi is így vagyunk a mesékkel. Nem túl sok mesehőst ismer a Bogaram, viszont annál több verset, éneket, mondókát... És szinte csak magyar meséink vannak dvd-én. Nekem a Gryllus Maszkabál az abszolút kedvencem!KépKép Meg a Vuk! És Boginak is! Ja és Boginak még a Kockásfülű nyúl, amitől engem kiver a víz!KépKép

Na eldugultam
Jóccaka
E

ceniko
Szeged

Timi,
Én ittam málnalevél teát, de későn kezdtem el (kb. 1-2 héttel a szülés előtt), így még nem volt hatása, de azóta azt olvastam/hallottam, hogy a 32. héttől lehet inni.

Mónika, mi is a Faktumból vásároltunk be bútorilag, nagyon jó, és nem drága. Az asztalosunk azt mondta, hogy ő sem tudná olcsóbban megcsinálni ezeket a bútorokat.

Enikő, nagyon édes a kiscsajod!!!

Jóéjt,
Erika
erika29

"Ha kikapsz egy folyton üvöltő bőgőmasinát, összeteszed a 2 kezed, hogy vagytok rá páran....
"
Köszi a biztatást. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Exi, tényleg így vanKép Én csak tudomKép

Mekkora segítség volt emlékszem, hogy mikor már majdnem kinyúltam a fáradtságtól, kezébe adtam vkinek a családból, és elmentem aludniKép
Ez most nem leszKép Mivel elköltöztek, csak a férjemre számíthatok, már amikor nem dolgozik...

És most szopisegítség se lesz, lévén anyum most nem szült...pedig olyan jó volt, hogy anyu tudta szoptatni Bencét, amikor nem volt elég a tejem....

De most elég lesz! Kell hogy tudjam szoptatniKép Az önbecsülésemnek meg pláne....

Én is a Faktumban néztem ki a bútorát Katicának, a kiságy lett volna 28e, a pelenkázó meg 32e. És voltam olyan mázlista, hogy kifogtam itt a neten ugyanazt a modellt használtanKép így 45e kompletten, és még egy szekrény is van hozzá (nem a kétajtós nagy, hanem egy kisebb polcos) Jah és még egy kókuszmatracot is adnak!
Annak örülök a legjobban, hogy ha elköltözünk, és lesz a kicsiknek külön szobája, akkor bemegyek a Faktumba, megveszem hozzá a nagyszekrényt, és csináltatok Bencének egy ágyat, és megvan a komplett szobabútorKép

Na megyek tanulni, ma három vizsgám leszKép Aztán egy kis időre vége, bár a tanulást nem hagyhatom abba, ki kell dolgoznom a tételeket...

ZSu
34+2

www.mamami.hu
zsuzsófi

Jó reggelt!

Exi: SziviKép
Enyim Bogim is az volt, tudom milyen egy egyfolytában (hónapokon keresztül folyamatosan csak) ordító gyerekKép! Mit nem adtam volna egy kis segítségért (nem csak hétvégékre). Olyan voltam, mint egy zombiKép! Viszont cserébe a második lánykám egy földre szállt angyalKép
Exi sztem fel kell készülni, nem mindenkinek nyugis a babája...

Zsu: Nagy kalappal mára...miből vizsgázol?

Erika: KösziKép

A csajaim betegek, mindkettő takonykóros és köhögnek is. A Bogi kis barátnője pedig himlős, akivel együtt járnak oviba is, és tegnap itt volt egész délelőtt nálunk! Csak a Bogim nem kapta még el.....KépKépKép

Pusz szép napot
Enikő

ceniko
Szeged

Enikő, tisztában vagyok vele, hogy nem feltétlenül egy földre szállt angyal fog belőlem kipottyanni. Kép
A lánykáidnak jobbulást!!!! És Boginak pár pöttyöt. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Enikő, magyar, töri szóbeli, és közgázKép

Puszka,

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Õ Boldizsár:

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=4830&page=4&image=193126

(valamiért nem engedi beszúrni)
Vendég

Sziasztok csajok!

Örömmel tudatom mindenkivel, hogy január 23-án megszületett életem gyöngyszeme, a kislányom: H.Zsófia Boglárka. 4020g és 50cm a kezdeti paraméterekkel Kép.
Január 3. mentem ctg-re amin v.mi rossz volt, haza se engedtek, igy 20 napot a terhes patológián feküdtem (ismét), majd még 5 napot a gyermekágyon.
Olyan jo volt haza jönni, hogy le se tudom irni, csak sirtam örömömben, hogy végre itthon vagyok és tul vagyok mindenen.
Igy fogalmam sincs, hogy mi történt a nagyvilágban.
Most kicsit fáradt anya vagyok, de majd bepótolom a lemaradásokat Kép
Valaki még szült mostanában?

Puszi mindenkinek: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Klzsuszi!

Szóval, nálad is meg van Dénes Kép
Mivel nekünk is Dénes lett volna, Zsófi ha fiú lenne Kép, igy a férjem mondogatja, hogy még Dénesre is szükségünk van Kép.
Mikor szültél, milyen volt a doki néni Kép? Nekem nagyon pozitiv volt minden.

Rika

KépKép

KépKép
rika07

Rika,

nagy-nagy gratula Zsófihoz KépKép: Majd kérünk képet Kép Áhhh, nem vagyok türelmetlen Kép

van egy táblink, majd beleteszlek, oké?
pankata

Pankat!

KösziKép)
Elöbb néztem a táblázatot, nagyon kreatív.

Pusz: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?