A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Kecskeméti babavárók

Roz,
igazad van a bulátával kapcsolatban, tényleg tejporos... Akkor a karob az ok, mi is szeretjük! Kép

Cukker, Erszényes?

Kép

Kép
kobudo

nana
hu ez tök jó kis sully Kép szegény danus jobbulást neki

Kép

Kép

Kép
roz23

Nana,
ne aggódj, nekem 31. hétre került jó helyre a méhlepény. Ahhoz az kell, hogy rendesen nagy hasad legyen már, hogy elhúzza a méhszájtól a lepényt.

Lili nagyon édes volt éjszaka, este 9-től reggel 7-ig aludt, ugyan 4-szer szopizott közben, de úgy max. 5 perceket, gyakorlatilag fel sem kelt, ki se nyitotta a szemét, csak pár kortyot evett és aludt tovább. Nem tudom, lehet, hogy ez még ösztönösen jön náluk, hogy ha rossz a poci, akkor nem kell telizabálnia magát, inkább többször keveset, vagy a zsírosabb tejcsi már nem kellett, csak az előtej.
Úgyhogy Syg, így jöjjön be minden kívánságom, amit írtam neked este, hogy inkább kelnék ötször, csak ne tartson sokáig, mint egyszer 3 óráraKép

Erszényes,
bogyóért nem jöttök, tegnap a férjem majdnem kidobta, mert azt hitte, hogy az a kiürült tejszaporítós bogyó. Alig bírtam megmenteni nekedKép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska

Sziasztok,

Roz, köszi a tippet, majd megnézem a szemdokit. Nektek miért kellett járni Nikivel?

Ser, de jó, hogy nem lettetek betegek. Amit a másik topikra beírogatnak, szerintem ne foglalkozz vele. Valami unatkozó gyerek lehet, akinek nincs jobb dolga. A cseten is szoktak lenni érdekes egyének.

Syg, miket meg nem tud az ember. Ez a feltárt kakaó... Sohasem tudtam Kép. Mindig okosodik az ember.

Cukker, jelentkezz, merre vagy. Mi van Bencével? Meggyógyult?

Kob, igazad van, én is visszasírom ezeket a hisztiket. Marci pl. vasárnap azon hisztizett este, hogy a Milánnak miért nem tiramisú tortája volt. Ma meg olyan nehezen indultak el, azt hittem felrobbanok tőlük. Persze ilyenkor arra gondolok, hogy milyen jó, hogy még itthon vannak. Majd úgy 7-8 év múlva ezeket a hisztiket sírom vissza Kép.

Lina, kicsi Lili gyógyuljon meg mihamarabb, meg ti is.

Ma megint annyira hideg lett. Épp azt néztem, hogy hajnalban 1 fok volt, most meg -2 van. Sosem lesz már jó idő?

Nana, hogy vagytok?

Eszti tegnap alvónapot tartott Kép. Aludt napközben kb. nyolc órát összesen. Ilyet már hetek óta nem tett. Kvázi egész nap aludt. No de, hogy ne legyen minden olyan kerek, azért ma reggel négykor már ébren volt Kép.
balim

balim

nekünk anno niki oxigént kapot az inkubátorban é ezért kellet megnézetni egyzser a szémét aztán meg el volt záródva könycsatora azt őtmosták 5 ször meg agyvérzésnek is állitolag szemfenéken látszik a legjobban " állapota " ha valmi gond van akkor ott látszódik na ezt most em tudtam olyna jólleirni meg tibor szme nagyon rossz és ugy ez öröklödik töbször műtötték a szemét neki si apukája szemét most nyáron azutolsó pillanatban sikerült emgmenteni annyira rosszul látot itt kecsón már leis mondtak róla aztán pesten segítettek neki tibor családjéában mindenki szeüveges ő is e ő szégyenli és nem használja pedig nagyon erős szemcsije van é s a sok műtéttőla bal szemének már tér látása sincs szóval ezilyen halmozott nálunk és mi visszük mind a 3 gyereket mindig ellenőrzésre nikinek is van egy 3-as szemcsije
de jó nekettek hogy eszti ennyit aludt Kép
jaj tegnap kérdezted igen most elsz niki 4 éves 22. én Kép zt a hideget már énis uttttálom

Kép

Kép

Kép
roz23

Balim: ez a korai kelés szörnyű lehetKép

Lili! boldog szülinapot!

Benő még mindig jól van, én egyrte rosszabbul...de még mindig jobban, mint amikor apa 1 hétig feküdtKép

Roz! Ti jól vagytok?
Kob!suli kész vagy a félévvel?Amikor suliban vagy ki vigyáz Mesire?szopit hogy oldod meg?

pusz

KépKép
KépKép
bepa77

Sziasztok!

Képzeljétek, Leona akkorát esett, úgy dőlt el, mint egy zsákKép Én meg ott ültem mellette és nem tudtam elkapni. Koppant is jó nagyot a buksijaKép Sírt 1-2 percig, aztán bekapta az ujját és elaludt. Remélem, nem lesz baja.
A kis bolond már csak állni akar és elengedte a kocka miatt a kanapét és eldőlt. Pedig már annyiszor mutattam neki, h ha nem kapaszkodik, akkor felborul, de úgy látszik, semmit nem akar megtanulni.

Éjjel meg alig 12 óra alatt 10* cicizett. Nem tudom, h most a tej kevés és azért (cicik lötyik, de nem is csoda ennyi szopizás után) vagy megjött az étvágya és többet akar szopizni vagy csak én kellek neki. Már otthagytam magam mellett, akkor aludt kemény 1 és 3/4 órát. Reggel meg úgy aludt mellettem fél órát, h ráfeküdt a mellemre és szopizta az ujjátKép Olyan kis édes.

Kob, Roz, Balim,
engem nem annyira zavarnak ezek a "hisztik". Sztem ez még nem is igazi hiszti, hát persze, h nem tetszik neki, ha vmi érdekli és nem kaphatja meg.

Kob,
na nekem aztán hisztizhet majd azért, mert nem szoknyában megyek érteKép Igencsak ritkán van rajtam szoknya.

Most már áruljátok el, hogy mi az a buláta pontosan. Mert ezt nem tudom.

Azt tudom, h a búza gluténtartalmú, de ez mi?

Kob,
jó ez az oldal, köszi!

Nana,
nekem a 27. héten került jó helyre a lepény, bőven van még idejeKép

Lina,
és kipróbáltátok a sötétben alvást? Nem alszik túl sokat nappal? Lehet, h nem kéne hagyni ennyit aludni. Lehet, h az éjjeli alváshoz hozzájárult az is, h nappal nem aludt annyit. Na meg biztos a betegség is. Jól van már? Teljesen elmúlt?

Lányok! Mit kell ilyenkor figyelni, amikor beütik a fejüket? A hányást tudom, de még mit lehet egy babánál, aki nem tudja megmondani, h szédül-e, vagy fáj-e a feje.

Kép
sygnum

Már több, mint 45 perce alszik, pedig ennyi a "szintideje". Ha nem ébred fel, a frász fog rámjönni.

Kép
sygnum

Ezt ismeritek?

Miért ment át a csirke az úton?

ÓVÓNÕ: Hogy a másik oldalra jusson.

PLATON: A közjó érdekében.

ARISZTOTELÉSZ: Ilyen a csirkék természete, átmennek az úton.

KARL MARX: Történelmi szükségszerűségből.

SADDAM HUSSEIN: Ez példa nélküli provokáció, így feljogosítva érezzük magunkat, hogy 50 tonna ideggázt dobjunk a csirkére.

RONALD REAGAN: Elfelejtettem...

JAMES T. KIRK: Hogy eljusson oda, ahol csirke még nem járt azelőtt...

HIPPOKRATÉSZ: A hasnyálmirigyében termelődő váladék miatt.

MARTIN LUTHER KING: Már látom azt a világot, ahol minden csirke szabadon átmehet az úton anélkül, hogy célját fel kellene fednie.

MÓZES: És leszállt Isten a mennyekből és imigyen szóla a csirkéhez: "Bizony mondom neked, kelj át az úton!" És a csirke általkelt az úton, és nagy volt az öröm a mennyekben.

FOX MULDER: Saját szemeddel láttad, ahogy átment az úton. Még hány csirkét kell látnod ahhoz, hogy elhidd ???

RICHARD M. NIXON: A csirke NEM ment át az úton.

MACHIAVELLI: Igaz, a csirke átment az úton. Ki törodik vele, hogy miért? A tény, hogy végül átjutott, igazolja minden cselekedetét.

FREUD: A puszta tény, hogy ennyire érdekel, miért ment át a csirke a túloldalra, elfojtott szexuális bizonytalanságodat tárja fel.

BILL GATES: Most fejeztük be az új Csirke Office 2000-t, amely nemcsak átmegy a túloldalra, de tojást tojik, nyilvántartja fontos iratait és kezeli a könyvelését.

BILL CLINTON: Fontos bejelentésem van. És megismétlem, hogy
biztosan megértsék. Nem volt szexuális kapcsolatom azzal a csirkével. Nem volt ...

DARWIN: A csirkék, évmilliók alatt természetes kiválasztódás útján oly módon fejlődtek, amely felruházza őket a túloldalra való átkelés képességével.

EINSTEIN: Hogy most a csirke kelt át a túloldalra, vagy az út mozdult el a csirke alatt, ez viszonyítási pont kérdése.

BUDDHA: A puszta kérdés tagadja csirke mivoltodat.

ERNEST HEMINGWAY: Meghalni. Esőben.

RAMBO: Rosszul céloztam volna?

FEKETE PÁKÓ: Me latta, ho mekkoa dako va. Nagy, hatalmas dako va. Imadja a ossze csike!

SZALACSI: Én aztat nem tudom. Mert egykora születésű. Vele.

GYURCSÁNY: Ez már a százlépés program része!

FEKETELACI: Mert ott ettem egy sült ökröt két lábos töltöttkáposztával. És mekkívántam lefojtásként egy grillcsirkét is.

DÉVÉNYI TIBOR: Mert Tibi bácsi ezt is elintézte! Tibi bácsi mindent elintéz!

ANETTKA: Csókolom. Csókolom. Nem tudom miért ment át a csirke. Nem tudom hova ment a csirke, de nem is érdekel. Csókolom. Csókolom.

KORDA GYURI: Azért ment át, mert tudja, hogy kettessel, hatossal sora lehet!
Ólin!

KISZEL TÜNDE: Mert Donatellácska ott játszott a bugyigyűjteményemmel.

Kép
sygnum

Tegnap nem voltam itthon és annyit írtatok hogy csak na! Kép

Lili: nagyon édes Zsófi!!! Kép Biztos ő is muzikális lesz! Kép

Lina: szegény Lilibaba! Kép Remélem azóta már minden oké veletek. Kép
Hihetetlen hogy eltelt ez a 6 hét! Lilibaba is már 6 hetes! Kép
A bogyóért nem tudom mikor tudunk menni, de lassan asszem nem ártana, majd megbeszéljük még. Kép

Nana: gratulálok pocaklakó kisfiad súlyához, nem semmi! Kép
pontosan neked hol van a lepény és mi a gond vele? Lehet hogy írtad már akkor bocsi.

Syg: sajnálom pici Leona buksiját. Kép
Szerintem ha valami szokatlant látsz rajta, a viselkedésén csak akkor van baj.

Cukker: Drukkolok hogy mihamarabb mostmár a karodba zárhatsd pici lányodat!!! Kép

Én megvagyok csak tegnap hosszú napom volt, nem voltam itthon. Délután volt szülésfelkészítő, hát elég kiakasztó és riasztó volt a diavetítés. Kép
Most viszont az ablak mellé ültem és kii is nyitottam magamra, szóval legalább nem fuldokoltam abban a 2 órában. Kép

Lányok nektek mennyi volt a babócák súlya 34 hetesen?

KépKép
erszényes

Erszényes,
nekem 31 hetes adatom van Danusról, akkor 4D Uh 1637 g-ra saccolta.
A méhlepény azért nem vészes, pont a méhszáj előtt végződik, csak azért vigyázni kell vele, mondta a doki.

Te most vagy 34 hetes? És mikor voltál utoljára Uh-án és mikor mész legközelebb?

KépKép
KépKép
nana09

Erszényes,
Most találtam meg, voltam 34 hét 2 naposan is 4D Uh-án és akkor már 2329 g volt. Az Uh papír szerint az adatai alpján akkor Dani 35+2-nek felelt meg. Kép és 3450g-val született. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Syg, hány-e, más-e a viselkedése, mozgása bizonytalabb-e, mennyire élénk, nyilván ha felébredt utánaKép! De ne izgulj, úgy esnek Õk,h nem lesz bajuk, persze vannak rémtörténetek, de ez a gyakoribb, nálunk is koppant már akkorákat Hanci buksi az asztalban, h csak na.Én meg ennyi idős koromban az orvosi rendelőben lezúgtam a pelenkázóról-na mit is várok akkor HancitólKép-a kőre....

Hú, hát én egyszer ettem karobos "tejberizst", de az nagyon nem ízlett!

Kob, szoknyás hisztKép!

Syg, ha egy oviba járnak,majd együtt megyünk értük egyikünk szoknyában,másikunk nadrágban, hátha akkor hazajönnekKépKépKép!

Ja, és hát szuper éjjelünk volt, 2-kor és 5kor ébredt fel, egy-egy rövid kajcsi idejéig,és fél8-ig szundizott utána. Teljesen kipihentnek érzem magamKép-na jó ez erős túlzás volt....

Lina, remélem Lili teljesen meggyógyult!

Nana, vigasztaló egy doki, látom mit sem változottKép!

Erszényes, később megnézem a súlyt, de a kiskönyvem Hannácska szobájában van, és most alszik, én a gyenge hagytam,h a vállamon aludjon elKép...De úgy örülö, h nem beteg,és így aludt.Kép

na megyek, megjött Apa, aztán kell az ebéd!

Du jövök, ha lesz netünk, este és ma d.e. nem volt.

Kép
seriff

Én múlt héten voltam szerdán UH-n és azt mondták hogy kis kövér a fiacskám, meg hurkásak a combjai, de a súlya akkor 1650 gramm volt csak 34+0-ásan. Holnap leszek 35 hetes és egy kicsit keveselltük, de aztán azt mondták hogy ezeket a súlyokat csonthosszból számítják mi meg apával nem vagyunk magasak (én 162, apa: 175 körül) szóval valószínűleg nem hosszú ő sem ezért van alsó határon. Max. 1 héttel lehet fiatalabb mint a kiírt időpontom, ez biztos. Szóval pici a fiúcska, de szerintem el is mérték, különben nem lenne ilyen légszomjam. Kép

KépKép
erszényes

Én ugyan nem tudom miből mérik a súlyt, de ha a combhosszból akkor lehet hogy csak tényleg azért saccolják picit kisebbnek. Dani nagyon-nagyon vékony babaként született meg, viszont mindig kilogott a többiek közül. Kép

KépKép
KépKép
nana09

Nana: de ti magasak is vagytok, ugye? Kép

nekünk meg pont azt mondják hogy husos Minijanika. Kép

KépKép
erszényes

lili: Boldog 23. szülinapot!!!!

KépKép
erszényes

Nekem 2250 re becsülték. BPD_ 89mm volt

KépKép
KépKép
bepa77

Igen mi mindketten 1,8. Kép és Dani is magas kisemberke lett. Kép Örülj neki hogy kis husi, engem megijesztett amikor a kibujás pillanatában odanéztem és megláttam milyen vékonyka.

Lili,
Én levagyok maradva. nem is tudtam hogy ma van. Én is Nagyon Boldog Szülinapot Neked!

KépKép
KépKép
nana09

Syg,
na akkor tisztázzuk Kép
Így néz ki a buláta, meg a kölesgolyó!
http://biopont.hu/site.php?data[lang=h&mid=2&data[parentid]=607
Egyébként most, hogy nézem, csíráztatott búza, tehát gluténtartalmú, így elvileg már adhatod, de ha volt/van allergiás, akkor inkább maradj a kölesnél. Nézd meg, bár az meg valamennyire sózott. A legjobb, ha nem adsz Leona semmit Kép Ez csak vicc volt...

Még jövök, Emese eszi a karomat, adok neki sárgarépát...

Kép

Kép
kobudo

Lili, Boldog Szülinapot!

Kép
seriff

Sziasztok

Erszényes

Én nem voltam 4 D-én. 38 hetesen 3221 g-ra becsülték. Ne aggódj, biztos minden rendben lesz. Én viszont már azon aggódok, hogy nagy lesz.

Húh. Már nehéz mindenkire figyelnem. Időm, mint a tenger, csak már az agyam nem itt jár, de gondoltam még utoljára jelentkezek, merthogy holnap be kell feküdnöm. Rendben vagyok én is és a bébi is, de az előző császár miatt már nagyobb odafigyelést igényel az állapotom. Most mondta a dokim, ezt még nem is hallottam, hogy az előző császár miatt most nem lehet indítani. (Erre még kitérek) Most úgy van, hogy várunk, hátha megindul magától, ha nem és rendben vagyok egy hétig húzza a doki, és akkor már csaszi lesz újra. Szóval holnaptól kórház. Fúj. Kép De talán jó helyem lesz, kértünk szobaügyben segítséget.

Bencét elvittük egy homeopátiás doktornőhöz, aki talán most meggyógyította. Persze kapott ő gyógyszert is. Ma ment suliba, és most rajta múlik, hogy mennyire vigyáz magára. Kértük a tanítónénit, hogy figyeljen rá egy kicsit. Tegnap dokinéni tisztának hallotta a tüdejét. Reménykedek.

Ez a doki néni mondta, hogy akinek csaszija volt először, annak nagyon óvatosan kell bánni ezzel a caulo tágító bogyóval. Nem szabad óránként 10 szemet bevenni, azt mondta, hogy még lepény leválással is járhat. Így most én egyet sem veszek be inkább.

Lina

Szegény Lili nagyon sajnálom szegénykét, ilyen pici és beteg. Drukkolok neki.

Syg

Én is csak a hányást tudom. Elég nagyokat tudnak koppani. Bence nemrég koppant egy nagyot, és homlokán azóta is látszik a pukli. Remélem, hogy homloklebenye nem sérült, pont ma láttam egy filmet, amiben ez volt.

Nana

Vigyázz magadra, aztán hátha a helyére kerül a méhlepény. Azt hiszem, hogy ennyi idősen még nekem is rossz helyen volt.

Mindenkinek puszi, betegeknek jobbulást, majd csak jön már a jóidő.

Kép

Kép
cukkermáz

Bepa,
az egyetemen a konzultációk könnyebben mentek, mert nem kötelező bejárni (távoktatás), így csak a fontosabb szemináriumokra jártam be. Nagyon ritkán. Ilyenkor indulás előtt szopi, remélhetőleg aludt Emese, 1,5 órát kibírt nélkülem. A vizsgaidőszak megint könynebb volt, hiszen írásbeli vizsgák voltak, tehát megit ugyanúgy, mint a szorgalmi időszakban. Ja, és mivel a szüleim szegediek, ott voltunk, Emese is,, nem innen kellett átjárnom az órákra. A tanulás sok-sok segítséggel megy csak: Apa sétál a lányokkal 1-2 órát, ha az idő engedi.

Roz,
a túrós pogi isteni lett a túróval, még van belőle egy kicsi, lesz körözöztt is...

Emesének ízlett a répa, a sütőtök mellett úgy tűnik ez megy legjobban. Na így is csak 3 kiskanál ment le, de ez elég is...

Balim,
isteniek ezek a "hisztik", igazad van, örüljünk, hogy itthon vannak. Olyan gyorsan kirepülnek, élvezzük ezt az időt. Persze éjszaka ez nehezebb Kép

Kép

Kép
kobudo

Cukker: drukkolok neked!!! Remélem holnap beindul magától és minden rendben lesz!! Kép

KépKép
erszényes

Cukker,

de jó, hogy jelentkeztél. Ezért is kérdeztem múltkor, hogy nem akar a dokid befektetni? Engem a másodiknál (amikor még nem volt 100 % a csaszi) 3 nappal a terminus előtt befektettek. Három lehetőség van: 1. ha megindul magától és rendben halad (nem lehet indítani és gyorsítani!), akkor lehet spontán, 2. ha nem halad, akkor csaszi. A harmadik, hogy betöltve a terminust automatikusan kiírnak csaszira. Nekem ez volt, 40+2 naposan született Milán. Én ezt a két napot is sajnálom, mert már zöldült a víz. Nagyon szorítok, hogy sikerüljön símán, de ne keseredj el, ha mégis csaszi lesz! gondolj arra, hogy a legfontosabb mindkettőtök egészsége, így könnyebb elfogadni. Ezek szerint februári lesz Kép. A kis vízöntő Kép.
balim

Syg,
sajnálom kicsi Leot, csak nem lesz semmi baj. Olyan jót mosolyogtam, ahogy írtad, hogy sítr két percet, aztán bekapta az ujját és elaludt. Nagyon cuki lehetett. Felébredt azóta?

Roz, hú az az átmosás szörnyű lehetett Nikinek. 5-ször csinálták? Nem sikerült vagy miért? De jó, hogy ebből mi kimaradtunk. És Nikinek van már határozott kívánsága szülinapra?

Ser, Hanna milyen jól aludt Kép. Jót tett neki a hőemelkedés Kép.

Bepa, amikor én voltam bent Esztivel a kórházban, akkor is volt a szobában egy lakitelki kismama. Korai kelést meg kell(ett) szoknom, a fiúk is általában fél hat, de max. hatkor kelnek. Ilyenek. Élni akarnak Kép.

Erszényes, én úgy tuom, hogy a BPD is beleszámít a súlymérésbe. Egyébként hallottam már fél, illetve egy kilós elmérésekről is. Ne aggódj, rendben lesz! Nekem 36 hetesen volt 3 kiló állítólag, aztán 39 hetesen 3150 grammal született.
balim

manó jól van, uúgy ficánkol.

kob,
na ezért kérdeztem, h mi is pontosan a buláta. én ezeket a cuccokat nem ismerem.
most néztem, h van amarant is. az mi?
és mi ez a karob?

seriff,
mikor lesz még az az ovi...remélem sokáraKép

cukker,
ezért is írtam nekedutána, h ne vedd be fél óránként és csak a kórházban, otthon ne.
sajnálom, h be kell feküdniKép

kob,
leona meg ma kapott először husit. ezt is uúgy kell adni, mint a többit? egyre többet és minden nap?

lili,
boldog szülinapot!

uh-n súlyt a has és fejkörfogatból becsülnek, ha jól emlékszem.
leona 2687 g volt uh szerint 35+5 hetesen

Kép
sygnum

Syg,
a karob, az a szentjánoskenyérfa magja, csoki/kakaópótló, azokank akik allergiások, vagy nem akarnak csokit enni. Sokat én sem használok belőle, mert érződik azért a különbség, de pl. amikor csak a színe miatt kell a kakópor, akkor jó. Az amaránt meg egy gabonafajta, nem igazán tudom, hogy gluténtartalmú-e, a liszt helyettesítésére lehet használni, meg jogurtba, müzlibe. Vas, magnézium, meg asszem kalcium van benne.
A husit szerintem ugyanúgy, ill. feltétként lehet adni, szerintem hetente 2x elég.

Kép

Kép
kobudo

Erszényes, 37+3-kor 2760-t becsültek, és 39+6-kor megszületett 3150 g-vel. De igaza van Balimnak, akár fél kilót is tévedhetnek.Kép

Syg, akkor semmi gond nem volt kobakból, szerencséreKép! És ízlett a husi? Mit adtál? ovi, hát ugye 3évesenKép...

Cukker, szorítunk,h minden úgy történjen ,ahogy a legjobb mindkettőtöknek!

Balim, azért nem bánnám, ha hőemelkedés nélkül is jót aludna, különben este már 36.5 volt csakKép!

Kob, Mesinél répa-tök-alma? Vagy van már más is?

Kép
seriff

Syg! megnyugodtál akkorKép

Cuki! nagyon nagy erőt és gyors szülést kívánok én is, valamint azt hogy holnap elinduljonKépÉs ha majd már kicsit felépültél kérünk beszámolót és szkennelt képeket is!Vigyázz magatokra!

Kob! akkor a távoki elég jó, mert én lev. re jelentkeztem és minden pént.szomb. van óra...még nem tudom hogy oldom megKép

Erszényes: a súlybecslés nagy eltérést mutathat...teómnak 3-4 hete 2800g ot mondtak és egy hete 3400g-al szültKép4 hét alatt meg nem gyarapszik annyit egy babóca

Lina! hogy vagytok?

Ser! Hanna jól van még mindig: alvókája hányszor ébreszti éjszaka?

Bea! Mekkora most Lili:súly , cm..
Kob ezt nem lehetne tábl. ba vezetni(súly, cm)?vagy vezetem én ha megírjátok...vagy rossz ötlet és ne stresszeljük egymást?

Nana! Dani hogy viseli ovit?

KépKép
KépKép
bepa77

Seriff,
igen, ezek vannak, és a rizs, de még a nagyját én eszem meg. No meg Kamilla, ha ott van.

Erszényes,
a súlybecslés tényleg csak becslés, szerintem ne izgulj se pro, se kontra, nagyon nagy tévedések lehetnek, ha meg nagy babát mondanak akkor szerintem stresszelhet a dolog, és még a szülés menetébe is bezavarhat. Nem tudom, érted-e mit akarok ebből kihozni... Szóval csak nyugi! Ahogy kerestem az uh eredményeimet, megint elsírtam magam, ahogy a lányok születésére gondoltam. Imádtam! Kép

Bepa,
én úgy tudom, hogy az utolsó hónapban heti 250 g körül híznak, tehát az 1 kiló!
Egyébként ezért jelentkeztem távoktatásra, mármint a rugalmassága miatt a képzésnek.
A táblázatba nem szívesen venném fel az aktuális súly-hossz adatokat, hiszen ezek olyan sok mindentől függnek, szerintem a baba fejlődése a lényeg, de ha a mást gondoltok erről, akkor természetesen szívesen vezetem, rajtam nem múlik! Kép
Hová jelentkeztél végül?

Cukker,
megy a drukk! A végeredmény a lényeg, az egészséges Adri, nem igaz?

Kép

Kép
kobudo

KOB! oks, értemKép
még nem, de szegedre az élelmiszeriparira fogok

KépKép
KépKép
bepa77

Köszi a megnyugtatást mindenkinek!!!! Kép
Végül is a lényeg hogy egészséges legyen!!
Csak már annyira türelmetlen vagyok néha...mert olyan kííváncsi vagyok rá. Kép

KépKép
erszényes

erszényes:gyönyörű lesz és imádni fogod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

KépKép
KépKép
bepa77

Kob, engem nem zavar ám, ha akarjátok, nyugodtan beírhatjuk a kg-t, cm-t.Kép
És még csak délben kapja ezeket Mesi? Napok óta akarom kérdezni,h adsz-e még tejcsit a barátnődnek?
Annyira gyorsan telik az idő,h már Mesi is ilyen "öreg",lassan Zsófi, Beni is kezdik az új ízeket, aztán Lili...Kép

Kép
seriff

Dani volt doktornéninél. A szokásos hörgőgyulladás, de az orvos szerint sajnos még bármi lehet belőle. Kép Állitólag megint vmi új vírus 10-15 napig is eltart még meggyógyul. Kép

Szerencsére neki láza nincs, de délután 3,5 (!!!) órát aludt, ami azért sajnos mutat vmit.

Vigyázzatok nagyon a pindurkákra!
És még csak most jön a február, március, ami még rosszabb. Kép

Én se értem mi van velem, egésznap arébb menni alig volt erőm, szédülök + már megint hányingerem van.

KépKép
KépKép
nana09

Nana: Daninak jobbulást! Kép
Sajnálom hogy rosszul vagy ma Kép,úgy látszik ez egty ilyen nap mert nekem meg a hangulatom volt nagyon rossz. Aggódtam meg bőgtem egész nap. Kép

KépKép
erszényes

Sajnálom Erszényes. Kép Remélem nekem is csak a zord idő miatt van ennyi bajom, csak az a baj hogy fáj a hátam is és nagyon nem tudok rájönni miért

Fel a fejjel már annyira kevés van hátra és magadhoz ölelheted Minijanikát. Kép És a lehető legjobbkor születik szerintem márciusban.
Tudom milyen türelmetlen már az ember ilyenkor, én is az voltam. Élvezd ki minden pillanatát, megismételhetlen. Kép legalábbis nekem ez a második babavárás már mást jelent. persze ugyanugy imádom már most a pocimban is. Kép csak már nem azt fogja jelenti pl. az első pár óra amikor hazajöttök a korházból. Csend van, te fáradt vagy és a férjeddel csak nézitek a kis csöpp szuszogót, aki attól a naptól kezdve mindig veletek lesz és te még elképzelni sem tudod hogy mi lesz...

KépKép
KépKép
nana09

Cukker rengeteget fogok gondolni rád! Kép
Tudom hogy nem egy leányálom a korházban lenni (engem is befektettek), de ott legalább már biztos kezekben vagytok és hátha a megváltozott környezet rásegít a dolgokra. Kép Nekem ahogy elfoglaltam a szobám kezdődtek a fájások. Kép

Roz, jól vagy? Ma valahogy el vagy veszve. A fogyókurád hogy áll? Hogy bírod?

Bea,
Ti merre vagytok ma?

Mino,
Én nagyon várom már azt a "késöbb jövök...", de Bálcsi biztos közbeszólt. Kép

KépKép
KépKép
nana09

nana
aranyos vagy hogy hiányoltál Kép most valahogy alig van időm holnap is ezer fel szaladok meg már apum is jön csinálni konyhát meg sok minden összejött ....
fogyi hát nagyon el vagyok keseredve tudom nem megy ez olyan önnyen de még meg sem mozdultak a kilók tiszta depi vagyok nagyon nehezen viselem főleg most hogy az emeleten pakoltam és még karcsusított szövetkabátomat sem tudtam begombolni rengeteg hiányzik hozzá hogy begonbojam komolyan mondom bőghetnékem van nem tudom miért nem mennek kilók nemértem tornázom mozgom és már csak ebédelek és azt is csak egyfélét szóval kivagyok türelmetlen feszült és idegbeteg lettem valahogy most minden összejött ...

balim
nálunk még mind 3 gyerek igy születtet sencsére áki meguszta az átmosást de ez tényleg elég gáz már komolyan féltettük nikit hogy valami baja lesz szemének kb olyan 4 hós koráig a bal szemét alig tdta kinyitni mert mindig összeragadt a sok váladéktól adrinak 1 szer mosták neki szinte rögtön jobb lett

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Cukker, ha meg olvasod: millio drukk a szuleshez!
De jo, hogy uj baba erkezik hamarosan!Kép

En par napra kivontam magamat a forgalombol, sajnos a nyakfajas nem volt eleg, tovabbi probelmak jelentkeztek. A haziorvos tovabbkuldott kivizsgalasra, ahol az orvos korhazba akart utalni.Kép Vegul lett belole egy koponya CT, szerencsere negativ lett.
Szerencsere javulo tendenciat mutatok. Az egeszben az volt a legrosszabb, hogy nem tudtam Katit rendesen ellatni, de sokat koszonhetek a ferjemnek, ha o nem lett volna...
Holnap Kmetre megyunk, majd csutortokon jelentkezem, addigra remelem jo hireket hallunk Cukker felol!

Minden betegeskedonek jobbulast kivanok!

Dori

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

lili

most olvasm nagyon -nagyon sok boldog szülinapot Kép

dora
vigyázz magatokra Kép várunk vissza

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Egy gyors bekukk mert ma nem leszek itthon.

Nana: igazad van ilyen soha többé nem lesz hiszen az első az mindig egy kicsit máshogy is különleges marad. legalábbis az életben nekem más dolgokkal is igy volt. Kép
Remélem ma már jól leszel!! Kép

Dora: jobbulást neked is! Örülök hogy semmi komoly. Kép Hát az szép lett volna ha kórházba kell menned pici baba mellett... Kép

Roz: Fel a fejjel fogyókura ügyben! Csak az első kiló minusz nehéz, aztán már jobb lesz! Kép
Nemsokára én is kezdhetem... Kép

Annyira izgulok, hogy mi lesz Cukkerrel,már nagyon várom hogy neki is meglegyen pici Adrienn!!!! Kép

Aztán már én jövök... Kép

Mindenkinek szép napot!!!

KépKép
erszényes

Jó reggelt,
én is csak egy gyors bekukkantásra: megyünk Szegedre, majd csak szombaton jövünk, így asszem csak vasárnap jelentkezem.

Cukker,
nagyon szorítok, sokat gondolok rátok, sok sikert!

Mindenkinek puszi, a betegek gyógyulgassanak!
Kép

Kép

Kép
kobudo

Sziasztok!

Dora,
Nagyon sajnálom ami a nyakaddal történt. Kép Most végülis kiderült hogy mi a baj???

Engem is visz a férjem délután az orvoshoz. Kép Tegnap este már akármit csináltam nagyon fájt a hátam, a karjaim. Kép Vergődtem de sehogy nem volt jobb. Kép Most már a gyomrom tájékán is egyre erősebb fájdalmat érzek. Fogalmam sincs mi ez, de már nagyon aggódok pocaklakó Botond miatt! Kép

Seriff,
Gondolom ha (megint) tüdőgyulladást sejt a dokim elfog küldeni rtg-be. De terhesen röntgen??? Nagyon féltem a babát! És egyébként terhesen is ki kell várnom a sorom? Én utálom az ilyeneket, de most nem szívesen várnék annyit, annyi beteg ember között. Kép
Ja és ugye csak délelött van rtg? Mert az orvosom meg csak délután rendel.

KépKép
KépKép
nana09

kob
szorítunk nagyon ügyes legyélKép és várunk visza Kép

nana
nagyon sajnnálom hogy beteg vagy rtg nem hiszem hogy csinálnak terhessen szerintem inkább csak halgatózásra állapítja meg doki hogy tüdögyuszi e reméljük nem az nagyon vigyázz magadra és vrjuk hireket reméljük semmi komoly baj nincs birsz igy danussal betegen őpocakkal egy kisbeteget ellátni ? vagy segit a férjed ?

Kép

Kép

Kép
roz23

seriff ti hogy vagytok ??

syg
alvás ? ma is sokat ébred leoka ?

beszéltem minoval irtak ki nekik sinlacot mert reflux gyanus balcsi

Kép

Kép

Kép
roz23

Szia RoZ!
A férjem dolgozik. Kép Hát most először tényleg nehéz, eddig felállni sem bírtam, Danusnak meg már 1 órája be kellett volna adni a gyógyszereket.Most már erőltetnem kell egy kicsit hogy ne feküdjek. Szegény ő sincs túl jól. Hajnal óta annyira köhög hogy nem bírt aludni. Kép Én meg 1 után tudtam elaludni nagynehezen, ugyhogy jó kis éjszakánk volt.
Tavaly amikor tüdőgyulladásom volt, nem éreztem ilyen gyengének magam. Csak akkor nagyon köhögtem, most viszont egy köhintés sincs én mégis gyengülök. ?????

KépKép
KépKép
nana09

syg

most volt időm elovasni végig amit belikeltél hát baromi jót röhögtem Kép
nagggyon jó Kép

Kép

Kép

Kép
roz23

Sziasztok!

Köszönöm Rozika! Kép
(Reggel, telefonos tanácsadáson voltam RozkánálKépKépKép!!)

De rossz volt belefutni a betegeskedésetekbe!! KépKép

Kicsi Hannáról el sem tudtam volna képzelni, h beteg lesz. Hiszen olyan kis fürge, kicsattanó légtornász! Igaz, ami igaz, anno Emesénkről sem gondoltam, h olyan sokáig lesz betegecske.
Úgy látszik ezek a fránya bacik nem válogatnak.. Hiszen nincsenek az Aprók közösségben, (mint pl. Bence, vagy Danus), és egyikük pirospozsgás hurka-Lujza, a másik akrobata erőművésznő... Nem értem én..

Nana
Nagyon sajnálom, ilyen nehezen viseled a kis Barnabás növekedése okozta változásokat. Milyen furcsa, ha nekem nem lettek volna a betegségeim, és nem kínzott volna állandóan a lelki teher a bevállalt terhességtől, akkor szinte meg sem éreztem volna h várandós vagyok!
(persze így, ebben a formában ahogy lezajlott, ne vessetek meg, de nekem rémálom volt az egész (szó szerint) TERHESség.)
Dora
Nagyon köszönöm, a talán 2 hete írt együttérző üzikédet! Most én érzek veled együtt, hiszen sajna én is minden nap átélem ezeket a fájdalmas tehetetlen mozgási problémákat! Remélem nem bukkannak a dokik semmi hosszú távú problémára, és gyorsan regenerálódsz! (Én csak akkor javulok majd igazán, ha a szoptatást abba hagyjuk Bálcsival, és szedhetem a gyógyszereimet. A jelen felállás szerint ez soha többé nem fog bekövetkezni.. Kép Kép Kép
Tavaly Andrisomnak is egyik reggel ugyanolyan problémák jelentkeztek, mint Nálad, de Flektor tapasszal, izomlazítokkal, masszázzsal, Shans gallérral egy hét alatt elmúltKép

Syg
Te tényleg feladtad?? KépKép
Én még nem !
Keményen gyűrjük egymást Bálinttal. Vannak nagyon rossz éjszakák, és vannak nagyon jók! Ez már haladás! Kezd betörni a Kiscsikóm! Lassan haladunk, de kevésbé drasztikusan..

Enyhe reflux-a van Bálintnak, valszleg ez okozta a z utóbbi hónapokban a "hasfájásos" tüneteket is! A visszacsorgó savas kaja..

Bálcsi felébredt...üvöltve.. hozom.
Puszi mindenkinek!
Télleg jövök még.

KépKép
mino

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?