Új privát üzeneted érkezett!

Azért nyitottam ezt a topicot, mert nemrég beszéltem egy üzleti ismerősömmel, és meginvitált egy találkozóra.
Ismeritek az amway termékeket?
Nagyon sok jót hallottam róluk. Van egy csomó exklúzív termék, de nem nagyon ismerem őket, csak néhányat, a mosópor, öblítő kifejezetten jó stb, csak nem tudom az üzleti részbe is beszálljak-e?

Van valakinek tudomása róla?
Van tapasztalatok?
Köszi
 
 


Szia!
Jók az Amway termékek bizonyos értelemben.. Azonban az üzleti lehetőség szerintem túl kicsi. Jó pár éve itt vannak az országban és már nagyon nehéz ezzel érvényesülni. Már sok ezren foglalkoznak ezzel. Ajánlok azonban mást, aminek a rendszere üzletileg is jobb, illetve új az országban, tehát a piac igen nagy:
http://www.neways-hu.com/mlm.htm?partner=97911771
Ha érdekel, szívesen válaszolok a kérdéseidre!
 
 


Szia Gina!
Én imádom az AMWAY termékeket,de csak használni.Az első tisztítószert úgy kaptam ajándékba és amikor elfogyott szerettem volna venni.Ezért kerestem valakit aki foglalkozik vele.A vége az lett,hogy állandóan telefonálgatnak hivogatnak mindenféle találkozóra egyszerűen nem akarják megérteni,hogy engem a forgalmazása nem érdekel csak néha-néha veszek pár cuccot ami épp kifogyott.Az ismerőseim körében nem tudnék nagy forgalmat lebonyolítani házalni pedig nem fogok.
Én a konyhai és a fürdőszobai tisztítószereket használom rendszeresen és nagyon megvagyok velük elégedve.Kb.1500,-és majdnem egy évig elég.Én megértem,hogy nagyon gazdaságos de hogy adjam el ezt egy olyannak aki az egyik hónapról a másikra él?
Ha belevágsz akkor sok szerencsét hozzá hanem Pesti lennél lehet,hogy tőledrendelnék ;)
Üdv:Marcsi Bajáról
 
 

 
 

Sziasztok!

Köszi az infókat.Kép

Eltelt pár hónap január óta.

Én azóta teljesen áttanulmányoztam az Amway lehetőséget, ráadásul független közgazdász ismerősömnek is megmutattam az üzletet, és el volt ájulva! Nem is gondoltam volna.Kép Ugyanaz volt a véleményem mint nektek, de beláttam, hogy ebben őrületes nagy lehetőség van!!!
Anyagi függetlenség a célom, hogy azt csináljak amikor akarok, és ne kelljen állandóan a holnapra gondolni. ÉS ki akarok menekülni a mókuskerékből.
A piac őrületesen nagy, és nagyon egyszerű az üzlet is, hiszen azokat a termékeket, amiket amúgy is megvettem régebben máshol, pl.háztartási, kozmetikai, vitaminok, azokat most itt veszem meg, és még hasznom is van belőle. Ha a boltban veszem, nincs plusz hasznom, mert az az üzletvezetőéKép A gyártót kapcsoltatjuk össze a háztartásokkal, ilyen egyszerű!!
Ja és a termékek koncentrátumok, gazdaságosak ezért, és környezetbarát, és és plusz pénz!!! Csúcs.
Erőszakos amway-esek is vannak, lehet, de ezt nem úgy kell csinálni, hanem szeretettelKép Több ismerősöm is van, aki már főállásban csinálja, annyira jól megy!
Tényleg működik!

Gina
 
 


Sziasztok!
Ha kiváncsik vagytok, hogyan lehet hozzájutni Amway termékekhez, nézzétek meg a www.webso.hu oldalt.
Sok más terméket is találtok ott, és akár a napi bevásárlási cikkeitekhez is hozzájuthattok.Jó szórakozást!Sziasztok Jó éjt!


Még valalmi!Az ajánlói kód:3774642,Berecz Zsolt.
AMWAY


Sziasztok!

Ha viszont diszkont jogot szeretnétek megvásárolni minden termékre, ami -30%-ot jelent termékenként
és/vagy
2-5 éven belül anyagi függetlenség is célotok, akkor küldjetek e-mailt.

Kata
 
 


Sziasztok!
Oké, az Amwaynek vannak jó termékei, viszont sajnos tele vannak káros anyagokkal. Van egy nagyon durva listám, és én csak azzal vásárolok. Háááát, elég nehéz még a natúr termékek közt is olyat találni, amik "tiszták", de akutatás nem jár eredmény nélkül, találtam egy céget. Egyébként az mlm rendszer tényleg jó lehetőség, de tudjuk, hogy az Amway cég sok sok éve bent van az országban...ha érdekel benneteket - amway-el foglalkozókat is ;) - egy olyan cég, melynek gyógynövényes, a Rákmegelőző szövetség által is ajánlott, rák- és mindenféle egészségre káros anyag mentes termékei vannak (közel 300 termék) és még csak most fog bejönni az országba, az előszervezés zajlik, vezetőket keresünk kifejezetten - ez üzleti szempontból nem elhanyagolható, hiszen most van benne az óriási lehetőség, írjatok a fruzsi.kallai@gmail.com címre további felvilágosításért. Sok szerencsét!

Fruzsi :)
 
 


Sziasztok!

Tud nekem segíteni valaki abban, hogy elárulja nekem, hol és mikor van Bp-en nyílt MTB?
Előre köszönöm szépen a segitséget.
:roll:
 
 


Pinta!

Nem tudom aktuális-e neked, ha igen, írd meg, és válaszolok a kérdésedre.
 
 


Zsina, Zsina!

Nem tudod, tudod-e, hogy minden Amway termék ENSZ környezetvédelmi díjjal rendelkezik? :!: A legkitűnőbb minőség, és ár. USA-ban voltam kinn és a saját szemmemel láttam a díjat és az emlékplakettet. :D Csúcs! Ne keltsd annak rosszhírét, amit nem ismersz. Én sem beszélek spanyolul :wink: , mert nem tudok.
 
 


Sziasztok!

Mi mostanában kezdtünk Amwayezni a párommal,nagyon-nagyon jók a termékeik.Főleg a tisztítószereket tudom mindenkinek ajánlani, mosópor,öblítő,fehérítő,mosogató tabletták,na és a CSÚCS a nagy sütőtisztító!!!Az valami brutál frankó!
De mi egyenlőre csak saját használatra vesszük,azért regiztünk,hogy olcsóbb legyen és így is spórolunk.Na nem mondom,ha valaki tépné a hajam,hogy márpedig ő hozzám regizni akar,akkor nem engedném. :D
 


Ha valaki szeretne regisztrálni:

4553592

\Ezt a kódot az amway.hu oldalon kell megadni. Lehetsz csak vásarló is, de élhetsz az üzleti lehetőséggel is.
amtamasbp
Gödöllő
 
 


Ha csak egy két termék érdekel Budapest és vonzáskörzetében akkor írj ;)

amwaytamas@gmail.com
amtamasbp
Gödöllő
 
 


Www.facebook.com/amwaytamas

Ha bármilyen termék érdekel, keress bátran vagy regisztrálj az oldalamról közvetlenül.
amtamasbp
Gödöllő
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Ötletek, tippek

Jegyzetfüzet: