A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

WishKép

kijavítod a táblában ma vagyok a 13cn en és első inszem márciusban leszKép
köszi
pbj12

Tüncsibe Kép
Bocs, de megvártam volna Mandát, Õ jobb a témában. Én is egyenlőre csak azt tudom, hogy havi bevallást kell készíteni, de nekünk a bérprogram "magától" megcsinálja ezeket, és mégcsak most állok neki majd a bérszámfejtésnek Kép Nem sokára én is okosabb leszek Kép
(Még mindig úgy irigyellek Kép Kép Kép )

Kép
Kép
szilva069

TizaKép
Pirike még sehol?!?!
gtünde

SzilcsikeKép
KösziKép Ne irigykedj!!! Neked is sikerülni fog. Reményt adhat, hogy már egyszer összejött. Nagyon-nagyon drukkolok Neked holnapra!!!!!
gtünde

Tüncsibe Kép
Köszi Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziilcsibe Kép miert nem lenne transzfer? ha nem ugy allnak a tuszok? vagy a nyh? Akkor az nem csak azt jelenti, hogy par napot varni kell? uh-nak es abbol allapitjak meg? bocs, lehet, h hulyesegeket kerdezek.. Kép> koszi , aranyos vagy, igazad van ,meg nem irom le az inszemet,csak hat,,"nyom" a hasam..es akkor mire gondoljak? probalok arra, hogy 2 gyerek nyomja belulrol ..hihiihih

Wish Kép neked volt a stimu mar? hanyat kapsz vissza?
saci

SziasztokKép
Tüncsanyu:
A havi bevallás, ha érinti is a másodállásos egyéni vállalkozókat, majd csak 2007.jan.01-től lesz.
Idén csak a legnagyobb adózókat (az a tízezer legnagyobb), a havi ill. negyedéves bevallást adókat (államházt.szem.köt-ről) és a Pest megyei Apehnél a Kaig (vagy hogy hívják, nem tom)kiemelteket érinti.
Ha valaki Evás azokról még nincs szó! Ja és ez a havi bevallás majd máj.12-től lesz kötelező és elektronikus úton a Kormányzati Portálon keresztül. Mindenkit akit érint, regisztráltatnia kell magát az okmányirodában, majd APEH-nak a regiszt.-t bejelenteni 8 napon belül. Ugyanis magánszemélyeknek kell a regiszt.-t megcsinálni, és ő mint magánszem.jelenti be az APEH-nak, hogy mely céget képvisel és ad le bevallást.
Na, sokat írtam, bocsi!
Lényeg idén még biztos nem kell neked havi bevallást beadni!!!

SzilvaKép
Kitartás, már csak 1 nap! Biztos mehet majd a transzfer!

SaciKép
Még nehogy feladd nekem, még semmi sem tuti, lehet, még a pocodban pocok!!!Kép

Mindenkinek puszi!

manda

koszi Manda Kép es ti ? nem mentek a "jancsiba" ?
saci

SaciKép
Még csak most megy a stimu. Valószínűleg hétfőn lesz a punkció, aztán meglátjuk.

SzilvaKép
Egy tüszőt útnak indítottam! Kép

wish

MandaKép
Köszi-kösziKép A végére ugyan elvesztettem a fonalatKép
gtünde

Wish Kép
Köszi, majd elkapom Kép

Sackólány Kép
Akkor lehet csak fagyibabás transzfer, ha van pé, és szép vastag mnyh. Különben semmi értelme.
Ezaz, két manó nyomakodik Kép Kép

Manda Kép
Sejtettem, hogy rád lehet számítani! Köszi az infót Kép no és a bíztatást is Kép

Kép
Kép
szilva069

Sziasztok
Én múlt héten megkaptam a 3. és egyben utolsó szurimat. Ez eddig a jó hír. Viszont amivel sikerült megdöbbentenie a dokinak: 1 vagy 2 hónap kihagyás, utána 3 hónap spontán, aztán ő javasolja a lombikot. Szóval ha aug - ig nem történik meg a csoda, akkor műtét ide vagy oda megint csak ott vagyunk, hogy lombik. Totál letörtem, mert eddig azzal vígasztaltam magam, hogy sebaj a 7-8 cm vágás is van a hasamon, de megoldottuk a helyzetet, most meg lehet, hogy mégsem ?!Kép

Kép
Kép
emma1976

Sziasztok!

Itt vagyok ám, csak nagyon sok a munkám( pénzügy ,zárás)Kép, nem is baj legalább nincs időm gondolkodni, Szilva a helyedre léptem várom a pirit nagyon 4 hét már letelt.
Akkor a találkozó febr. 11-én lenne de. 10 és 11 között Mammut II-be valamelyik kávézójába. Én egyet se tudok mint már írtam, de ti azt mondtátok hogy lesz.<!--attachment: babanet-talal_-348222.xls*mime_msexcel.gif*application/vnd.ms-excel*17.9**babanet%2dtalal%2e%2exls --><center><pre>
Kép
babanet-talal..xls (17.9 k)</pre></center><!--/attachment-->
Nem volt időm végig futni a történeseket, de remélem mindenkivel jó dolgok történek.
Szilva holnapra drukkolok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Emma Kép
Ne keseredj el még Kép Elöttetek áll még néhány spontán próbálkozós hónap. Simán összejöhet a baba az alatt Kép

Barbi Kép
Éppen ma gondoltam rád! Egyrészt, hogy eltűntél, másrészt, hogy lassan itt az ideje Piri érkezésének. Remélem téged időben meglátogat a rüfke Kép
A drukkot köszi, zsebre rakom Kép

Kép
Kép
szilva069

Szilva, én is sajnálom a talit, de órarend van amit nem lehet elcserélnem... Megkérdeztem, 10cm-es az ülőmagassága, ha nem lesz szégyenlős egy-két hét múlva már azt is megmondhatják milyen nemű leszKép

Sackó, emlékszel, nekem mennyire m-es előjeleim voltak, nem akartam hinni a szememenek, remélem te sem fogsz!!!!Kép
A vegyek vissza több pihenést jelent, hogy ne legyen kórházi fekvés a vége, mert Jankánál már ideje korán kezdett nyílni a méhszáj. Próbálok én nem pockot mosni, de főzni, takarítani, gyerekeket oviba-haza, kétszer kettővel és akárhogy is számolok már ötünkért felelek! Szóval legalább ilyenkor próbálok kicsit semmittenni mikor Janka alszik.
Sokan mondják, hogy a házimunka megvár, csak éppen ha vár is rám vár.........

Na nem panasz ám, csak ez van. Nektek is gyorsan sokat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mofly, szia, reggel neked nem küldtem mosolygóstKép!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

Sziasztok!
nekem úgy látszik, soha nincs szerencsém a nettel, amikor végre-végre találok időt arra, hogy írjak is - ez történt tegnap este is: megírtam nektek szépen az üzenetet, aztán amikor küldtem volna, elszállt Kép

Wish,
egy nappal el vagyok maradva a táblában önmagamhoz képest: ma már 7. cn. vagyok. Ha nem javítod, nem baj, majd szólok úgyis a következő 1. cn-nál! Addig meg drukkolok neked nagyon!

Szilcsibe Kép
köszönöm az infókat a HSG-ről. Közben sikerült véglegesíteni a csütörtököt. A többi szükséges leletem rendben, úgyhogy holnapután ilyenkorra már talán tudok is mindent és kiderül, hogyan tovább. Kicsit aggódom, de legalább ezen is túl leszünk. Te mikor is mész fagyibabázni?

Mot Kép
biztos hogy felpörögnek a dolgok, ha elkezditek a BMC-be járást. Parkolást illetően mi múltkor egy nemfizetős utcában parkoltunk (kereszteződés, kb. szemben a főbejárattal, ha a Moszkva tér felől jöttök, a sarkon vagy egy ABC, jobbra mellette utca). Emlékszem, én is nagyon vártam az első alkalmat (ez novemberben volt). Most már csak egy átjárhatósági vizsg. maradt, aztán majd meglátjuk.
gmarta

Hú, lányok, látom történnek a "dolgok"!!! Csak kapkodom a fejem, hogy ki, mikor, mennyit és milyen vastag... Pár hét múlva meg a zebrákat számoljuk!KépKép
Ez a lelkesedés, kitartás ragadós.Kép Lehet, hogy holnap nekem is el kéne mennem a dokihoz megbeszélni, hogy "akkomostmiva".
Vendég

Sziasztok!

MandaKép
A hétfő tuti biztos, csak írd meg, hol laktok, és reggel 6 órakor ott vagyunk érted. Ez egy ilyen egészségügyi járat lesz, mert valószínű visszük még a barátunk anyukáját is, őt kitesszük vmelyik kórháznál, mert sajnos be kell feküdnie.

Szóval csak egy címet kérek, és megírhatnád a mobilodat is. Az enyém: 30/226-1088

SzilcsikeKép
Nagyon drukkolok holnapraKép

Képzeljétek abbahagytam az Elevitet, mert egy hete mindennap annyira fájt a gyomrom, hogy napi két Quamatel-t kellett bevennem, volt hogy sírtam a fájdalomtól. Erre rátett még egy lapáttal egy csomó idegeskedés is (még arra is gondoltam, hogy elhalasztom a transzfert). Két napja nem vettem be, nem is fáj a gyomrom. Tuti hogy nekem ez kikészítette. Szerintetek mit szedjek helyette?
Hétfőn megkérdezem Sz. ügynököt (már vele álmodtamKép), de addig mit szedjek? Végül is ha szedem 2 hónapja, nem hiszem, hogy ez a pár nap annyira befolyásolná a hatását.
mary78

Amica Kép
Megnéztem a vonalzón mekkora a 10 cm. Nos, hát óriási Kép Akkor tényleg nagyon vigyázz magadra!

Márta Kép
Csütörtökön ezek szerint HSG. Sok szerencsét hozzá Kép Remélem minden rendben lesz!
A fagyibabázást, még nem tudom Kép

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Szedj folsavat, és E vitamint Kép
Köszi a holnapi drukkot!

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép nem kell amugy sem az elevit, tul nagy "lorugas" adag, amit aSzilva ir, en is azt szednem...dokik ajanljak az Elevitet, mert penz van benne - nekik erdekuk, hogy egyek a nok...

Amica Kép koszi, remelem. ne takarits, csak pakoljal el, akkor ugy nez ki, hogy rendben van a lakas..Kép. nem tudtam, hogy neked mensis elojelid voltak amikor terhes lettel. Tuncsi azt mondta, hogy neki pont az volt gyanus, hogy semmit sem erzett...Gondolom mindenki mashogy reagal..

bARBI Kép azt hiszem a III. on van egy Miro nevu kavezo, az jo??

Szilcsi Kép merthogy neked vannak elteve fagyibabid? en mekkora most a nyh? ha idaig ert tuszod, akkor most is fog,,nem? vagy azt clostyval csinalod? bocs, nem vagyok (meg Kép ) lombikban szakerto

Wish Kép sok sok hetfore holnapra !!!!!!! ++
saci

Mary Kép nem kell amugy sem az elevit, tul nagy "lorugas" adag, amit aSzilva ir, en is azt szednem...dokik ajanljak az Elevitet, mert penz van benne - nekik erdekuk, hogy egyek a nok...

AmicaKép koszi, remelem.
ne takarits, csak pakoljal el, akkor ugy nez ki, hogy rendben van a lakas... nem tudtam, hogy neked mensis elojelid voltak amikor terhes lettel. Tuncsi azt mondta, hogy neki pont az volt gyanus, hogy semmit sem erzett...Gondolom mindenki mashogy reagal..

bARBI Képazt hiszem a III. on van egy Miro nevu kavezo, az jo??

Szilcsi Kép merthogy neked vannak elteve fagyibabid? en mekkora most a nyh? ha idaig ert tuszod, akkor most is fog,,nem? vagy azt clostyval csinalod? bocs, nem vagyok (meg ) lombikban szakerto

Wish Kép sok sok drukk hetfore !!!!!!! ++
saci

Wish Kép hihih, kijavitottam az elso rossz kuldest, de sajnos az is elment. Ertelmes vagyok, mint alt. Kép
saci

Sackólány Kép
Hát ezt magyarázom, hogy ma még semmit se tudok. Holnap megyek dokihoz, majd megnézi mi újság van nálam. Holnap megírom! OK?
Pirit űzd el a környezetedből Kép , hogy ne is kelljen megtanulnod mi a lombik.

Kép
Kép
szilva069

Szilva Kép jaaaaa, na, leesett Kép
es kosz
saci

SaciKép
Nem baj, így olyan mintha duplán drukkolnál.

Basszus, akkorát bőgtem az elöbb. Megríkassalak benneteket is?
Mutatták a tv-ben, hogy valahol (nem emlékszem, de külföldön) a halászok kihalásztak egy szemeteszsákot, amiben egy két hónapos baba volt, szerencsére még élt a pici. Megtalálták az anyját, aki azt mondta, hogy ő nem felelős a dologért, mert ő nem tudta volna felnevelni a gyereket ezért odaadta a hajláktalanoknak, és nem tudja azok mit csináltak vele.
Basszus hol van itt az igazság? Az ilyennek miért lesz gyereke és nekünk miért nem? Brühühühühühü

wish

Emma
Én tegnap reggel kaptam meg a 3.at, kicsit engem is letört a doki, mert eddig stimuról beszélt, tegnap meg nem, hanem hogy 1 hónap spontán. Én ebbe nem nyugszok bele, visszamegyek ahhoz aki műtött és megdumcsizom vele. Szerintem ne keseredj el, bízzál benne hoyg sikerülni fog, és szerintem jó lenne ha elkezdenél 1-2 hét múlva hőt mérni, hoyg lásd a változást, és lásd mikor van esély. Nem kell megvárni az első menzit, mert akkor az a hónap már ugrott. Persze így is lehet a vége lombik, ez igaz, de bízzál magadban és ne keseredj el, igaziból nincs is miért Kép Hisz végre lehet próbálkozni és esélyes is!!!!! Kép Fel a fejjel!

Tündi
Vendég

Wish Kép
Jézusom, hát ez nem lehet igaz. Miért ad az isten gyereket az ilyen embereknek?

Kép
Kép
szilva069

Sackó, majd leestem a székről úgy fájt mindenemKép

Tüncsi, nekem a 14.hétig volt nagyon vacak a közérzetem, aztán két hét szünet és most kicsit megint rosszabb, de remélem már csak emlékeztetőül tért visszaKép

Kép
Kép
Kép
amica

Saci, nekem jó ha többieknek is, akkor febr. 11-én fél 11 kor Mammut III. emelet Miro kávéház!?

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

WishKép tegnap láttam a tv-be a dolgot, felháborított rendesen,én is bezárnám egy zacskóba a nőt és a vízbe raknám!
De te most magadra gondolj és arra hogy most sikerülni fog a baba.
Wish egyenlőre csak elméletileg lenne egy nagy kérésem , ha elkezdődik a lombik és nem fogom tudni megszúrni magamO), akkor esetleg tudnál segíteni, tudod én is a XIII. ker dolgozom a Róbert K. krt. Bocsi a pofátlan voltam!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Kedves Mindenki ! Kép

Holnap nem leszek gép közleben. Tehát csütörtökön élménybeszámoló első BMC megbeszélésünkről.

Kellemes napot Mindenkinek!!!! Kép
mot

Barbi Kép en ugy emlkeszem, de jo lenne elotte ha vki meg tudna nezni...ha arra jarok lecsekkolom es irok...hanyan leszunk vegul? a tabladban 5 en vagyunk...az is mar vmi !! Kép

Wish Kép haaat, sajnos kegyetlen az elet, neha...Kép
Nekem ez a vesszoparipam, hogy nem is az "kap" gyereket, aki feltetlen jo anya lenne, hanem akinek erre van szuksege az eletben. (sajnos ezt nem mi dontjuk el)
A szulo- szerepet inkabb feladatnak latom, mint "ajandeknak" . Mi csak azert gondoljuk mashogy, mert szivunk..mar bocsanat, de en mondhatom, mert ez ram is vonatkozik Kép Kép

amica Kép ne haragudj, de orulok, hogy neked (is) fajt mindened Kép , mert akkor meg van eselyem.Kép Nekem nem elviselhetetlen a fajdalom, csak pont olyan, mint mielott megjon.. REmelem hamarosan mar semmilyen rosszulleted nem lesz..
saci

BarbiKép
Szívesen segítek, ha tudok, majd megbeszéljük. De egyébként meg fogod tudni szúrni magad. Engem ugyan a párom szúr, de szemrebbenés nélkül meg tudnám szúrni magam, ha kellene. Én is nagyon féltem tőle, de ezek nagyon pici tűk.

wish

Wish bevallom én eddig se mertem a párom szúrt esténként, képtelen voltam a pent magamba dőfni,gyáva vagyokO). Minden este legalább 5 perc előkészület lekileg hogy a párom megszúrjon, pedig semmit nem éreztem belőle.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

SaciKép
Egyetértünk, hogy a szülő szerep feladat, de azért szerintem ajándék is a gyerek valahol.

Azért lányok nagyon gáz a negyedik lombik, egyszerűen minden bizodalmam mellett kitörölhetetlenül bennem van a félelem is Kép

wish

TündeKép
Köszi. Eltettem. Egy kicsit bonyolúltnak tűnik. Csak tudod, van 3 hónap próbaidő, azalatt bármikor indok nélkül felmondhatnak. Legalább fél évig elég ciki lenne mindig elkéredzkeni. Nem is akarom nekik elmondani.

AmicaKép
Köszi. Kép Egy kismamitól külön szívesen fogadom.

SzilvaKép
Biztos rendben lesz minden. Neked ezzel nem szokott gond lenni. Pláne ennyi víz, meg joghurt után biztos tuti lesz!

MotKép
Sok sikert a megbeszéléshez.

Kép
mofly

Sziasztok!

Wish !

Szorítok nagyon!

Azt a babás esetet én is loáttam a tv-ben. Kép
Nagy az Isten állatkertje!

Kép
lara26

Én szerencsére nem láttam. Fel nem fogom miért kellett ezt tenni.

A szomszéd topicban mindig van valami zűr. Hál'Istennek, hogy itt nyugalom van.

Kép
mofly

WishKéputolsókból lesznek az elsők!!!!!!!!!!!!!!!!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Wish Kép iszonyu nagy lelki ero kell a lombikhoz, szoval ahhoz kepest meg jol birod,,De a felelem az mitol van? a kudarctol, vagy mas? elvileg 6 lombik alatt mindenkinek sikerulnie "kell". Most lesz a nyero beavatkozas es meg akkor iden lesz(nek) babaid. Remeljuk 2 lagalabb es akkor lehet, hogy mar soha tobbet nem kell a devai fele nezned.. Na,,ehhez a megoldashoz mit szolsz? Kép
Wish, nagyon szoritok...+++++
saci

WishKép
nagyon erős vagy, nyugi !! Biztos sikerülni fog, Mindenkinek sikerül aki szeretné, csak nekünk egy kicsit többet kell várni és rögösebb az út, de hogy sikerül az már biztos!!! nagyon szorítok !!!
pbj12

Van egy elég furi kérdésem előre is bocsi érte...
Szerintetetk pé elött, alatt vagy utána van kicsit erősebb folyása az embernek, Ti tapasztaltatok ilyesmit?
pbj12

Wish Kép lehet, hogy hulyeseget kerdezek mar megint, de nem voltal meg pl vmi "lelki segitonel", vagy pszichologusnal, stb?
azt hiszem a Noi is jart es sokat segitett neki..Vmi segitseg gondolom elkel ezekben az idokben. Bar lehet, hogy Te mas vagy..remelem nem sertettelek meg, ha igen, akkor bocsanat, csak "hangosan gondolkodom" es probalok segiteni..
sackolany
saci

pbj Kép pe kor a leginkabb "nyulos" a huvelyvaladek.
saci

saciKép
Az érdeke, mert 15-16 napon szokott lenni, de most a 11-12 naponm éreztem ezt a nyúlós dolgot... lehet hogy már megőrültemKép
pbj12

SaciKép
Nem sértettél meg, érik a dolog, de egyelőre túl tudtam lépni a dolgon magamtól is.
Kineziológiéztam magamat és sokat meditáltam
De elég sok minden kavarog bennem és hiába vagyok pozitív ott van bennem, hogy háromszor nem sikerült és nincs garancia, hogy most sikerülni fog. Tudom, hogy lesz gyerekem és tudom, hogy valamelyik lombik (vagy spontán Kép) sikerülni fog, de nem lehet tudni mikor és ez a múlt rossz tapasztalatai tükrében nem túl jó érzés.
Azt hiszem az is jobb lett volna, ha az elején megmondják, hogy magácskának csak a nyolcadik fog sikerülni, mert akkor tudod meddig kell menni, de így csak próbára van téve az ember és nem könnyű mindig felállni és tovább menni, amikor elbuksz.

wish

WishKép
Én is szorítok Neked nagyon.KépKép
Vendég

PbjKép
Lehet, hogy most elöbb van péd. Mindent bele!!!Kép
Vendég

Sziasztok!
Csak most jutottam gépközelbe, mert ma Pesten voltam vizsgázni, utána pedig férjem rendeske volt és elvitt itt Pécsen a kedvenc helyemre pizzázni.

WishKép
Én szerencsére nem láttam a zacskós baba történetet, mert most amúgy sem vagyok jó passzban és az ilyenektől dühbe jövök.

TüncsanyuKép
Menzi még nem talált meg, de valami nincs rendben, mert minden nap van néhány csepp vilábos piros vér és nagyon fáj a hasam (ott a méhem környékén), de az se mindig. Szóval nem tudom mi van, de a hőm már leesett 36,8-ra.
A talira valószínű kocsival felvisz a férjem, mert van dolga Pesten.

Tündi30Kép
Ha kocsival megyünk, jöhetsz velünk, ha nem akkor utazzunk együtt a vonaton. Remélem minden simán fog menni a dokival és kezdődhet a stimu. Én hasonló helyzetben vagyok csak menzit várom, talán 1-2 nap és már itt lesz, aztán szedhetem a bogyókat és böködhetem magam.

PbjKép
Na, valami hasonló kórság támadott meg minket, mert én is egész éjjel pisiltem a tesztekre (vagy 6 különböző félére, minden csupa pisi volt) és minden pozitív is lett. Felbuzdulván (és egy kicsit félve, hogy hátha méhen kívüli terhes vagyok a vérezgetés miatt) csináltam egy tesztet reggel (28. nap), de egy big fat negatív lett. Ennyit arról, hogy az álmok valóra válnak.

SaciKép
Neked drukkolok, még esélyes vagy.

Kép
Kép
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?