2006.01.31 10:25
, na jó nem vagyok egy gyors olvasó...
, persze, hogy teljesen más, nekünk is ez az 1. kocsink és kimondhatatlan mennyire nagy dolog, hogy nem kell buszozni és 3 órán keresztül állni, ha haza akarunk menni. Ráadásul nagy pocival és majdan Babóval ez elképzelhetetelen.
, annyi mindent megtettetek, hogy majdan megszülessen Dóri, már ebből is látszik, hogy mennyire szeretitek, és várjátok
tökéletes Anyuka leszel
!!!
.
! Most, hogy már jó kezekben vagy, biztos újra hamar pocakos leszel
!
. Egyébként a 2. harmadtól már bizonyos antibiotikumok adhatók, de ezt a dokinak kell megmondania, hogy mellyek ezek.
!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!
. Nagyon jó dolga lesz itt a Kislegénynek
. De jó, hogy már itt tartotok, ezeket az előkészületeket olyan nagy öröm lehet csinálni
.
, drukkolok, hogy ne találjanak semmi komoly dolgot
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
.
? Nekem az nem túl szerencsés, mert már akartam is írni, de a jövőhéten vidéken leszek Anyukámnál. Hétfőn reggel megyek és péntek este jövök, és szombaton de. már a topic talin leszek
, de a héten nem leszek Pesten
. Nekem az utána való hét jobb lenne, mert akkor mindennap rá fogok érni, de ha Nektek ez a hét a jobb, akkor majd legközelebb együtt is bepótoljuk
.
. De majd bepótolom
. 2006.01.31 10:58
Igyekszünk még szülés előtt beszerezni!2006.01.31 11:03
Visszamegyek hamarosan a dokimhoz aki műtött, és megbeszélem vele a lehetőségeket (amiket addig nem vázolnék fel amig vele nem egyeztettem). Szóval tegnap kicsit csalódott voltam, de minden nappal közelebb kerülök az alagút végéhez, és ez mindig jó érzéssel, bizakodással tölt el!
2006.01.31 11:22
2006.01.31 11:38
, vagy egy festés), végül is lehet lakásoknál nincsenek olyan nagy ráhagyások mint házak esetében. Hiszen egy ház sokkal szubjektívabb talán. Ügyik vagytok. Én nem mék talira, így azért majd itt is beszámolhatnál.
2006.01.31 11:59
2006.01.31 12:10
Hogy van a torkod? Neveken gondolkoztatok már?
Gratulálok a szigorlatodhoz és drukkolok, hogy megkapd az állást!
Szerintem vmit félreértettél
Azt mondtam, hogy a héten kezdek el mosni - hétvégén ugyanis Bp-n voltunk
Szépen felment a hőd - szerintem ez azt mutatja, hogy mégis volt a hónapban peteérésed, nem?
Azért nagyon halkan mennek ám a drukkok!
Az én kedvenc országom is Spanyolország!
Ne haragudj, hogy még nem írtam neked!
Örülök, hogy túl vagy az utolsó szurin is, mostmár 1-2 hónap és jöhet a baba! Hétvégén csinálunk majd pocakos képet rólam és akkor küldök neked (jó nagy már
), oké? A digi gépet meg egyelőre ne is emlegesd, mert még nem nagyon sikerült megbarátkoznom vele 

2006.01.31 12:22
2006.01.31 15:11
És ha épp a jobb oldalon érik tüsző? Akkor minek próbálkozzunk? Semmi értelme nem lenne, ráadásul minél később esek teherbe, annál nagyobb az esély hogy kiújuljon a betegség. Szóval sokszorosan nincs időm spontán próbálkozni sajnos. És ha csak rajtam múlna, akkor hamarosan tényleg zebrát fogsz látni tőlem
2006.01.31 15:12
2006.01.31 15:37
, üdv közöttünk, mihamarabbi babásodást Nektek!
gondoltam Rád sokat a múlt szerdán, és ígérem nem kérdezgetek, csak csendben szurkolok
Jó, hogy ilyen sokat írsz mostanában, és igaza van Duddunak, már csak 2 hónap van a hátra a 3-ból 
sok sikert az új életedben, szerintem nagy szükséged van rá, hogy eltereld kicsit a figyelmedet! Minden jót, és ha van kedved írni, szívesen olvasunk Rólad kinti híreket
nem nagyon értem, mi történik Veled, de kívánom, hogy sikerüljön megtalálnotok az utat!
úgy tűnik sorstársak vagyunk, rám is vár egy újabb koponya-ct, 2 éve negatív volt. Csak sajnos a dokim eltörte a lábát, így nem tudom, mikor sikerült beutalót kapnom..
Szurkolok Neked, hogy ne legyen semmi gond!
Hurrá, hurrá!!!
Remélem jól sikerül a megbeszélés a dokival, és start!!
sok sikert a lakás-projektekhez, mi is utazunk hasonlókban
2006.01.31 16:09
Nagyon sanálom a kisbabádat
) szép az ami nehéz. A párod nagyon szerethet téged...
Vigyázzatok magatokra.
2006.01.31 16:58
!
. Majd május meghozza a várt Babócát meglátod
.
, nagyon drukkolok Neked
!!!
?!?!?
. Ha nem szeretnéd és ha túl tolakodó akkor nem kell ám válaszolni, de ha a Kisfiad elsőre összejött, akkor most mi volt a probléma?
!!! nagyon aranyosak vagytok
2006.01.31 17:42
Ilyenkor én mint jó anya csendben felállok a géptől, úgy is van mit csinálni.

2006.01.31 17:42
2006.01.31 18:05
2006.01.31 19:18
2006.01.31 20:00
Monyóka
Nektek is köszönöm szépen a dícséretet!
Ti tudjátok már Stöpszli nemét? Vagy nem akarjátok megkérdezni?
Szerintem se tűnj el! Inkább kapd össze magad, irány egy normális doki és folytassátok csak a "projektet"!
Üdv itt és mielőbbi babásodást kívánok nektek, mindannyian megérdemelnétek!
Olvastam a történeted, de továbbra sem értem, hogy nem jött rá senki, hogy nem termel elég progit a szervezeted. Mert vévételt 3-szor szoktak csinálni egy ciklus alatt, a 3. 21. és 27-28. nap körül. Senkinek nem tűnt fel, hogy alig van progid????
A pecsételés valószínűleg progi hiányt jelez. Írd meg az eredményeket és hogy hányadik napi vérvétel volt és próbálunk segíteni.
Sajnálom, hogy nem te kaptad meg az állást
Inkább neked is elküldöm priviben a képet, oké?

2006.01.31 20:10
Majd pénteken beszámolok!
2006.01.31 20:29
2006.01.31 21:38
), és az Õ neve szokott lenni a hormon vizsgálati lapon a saját dokim neve mellett. De nekem a dokim azt mondta, hogy 25 felett kell lenni a proginak, ezt csak azért kérdezem, mert ugye Te 28-t írtál és nekem a legutolsó eredményeim amire azt mondta a doki, hogy már jó 31,9; 26,0; 29,5 tehát van ami 28 alatt van és egyébként sem igazán szárnyalja túl a 28-t. Gyogyi nélkül persze csak 17 volt, úgyhogy így is megnőtt a napi 2 Clostil-tól az érték, csak félek, hogy nehogy mégis kevés legyen még így is. Neked milyen gyógyszert kell szedned?
, itt sokan várják a gólyák érkezését még
.
!
.
!!!
. Holnap újult erővel majd megint másképp látod a világot
.
, a címem a profilomban can
. 2006.02.01 00:01
Nem is, inkább sajnálják Õk, hogy nem Téged választottak!
és csak szorgos drukk!
A babás híreket valamiért mindig jobb olvasni...

2006.02.01 07:40
2006.02.01 08:05
2006.02.01 08:53
)
Mire nem jó a topik. Te tervezel nekünk, én fotózok nektek, Mátra segít a lelkünkön... tovább is van mondjam még??
(civil szervezet vagyunk)
, egy kicsit pedig igen, mert jól gondolkodsz!
)
2006.02.01 09:25
2006.02.01 09:26
Ez a tuti!
Este mikor kinyúlok, na akkor rákezd, hogy mi van már, tessék engem ringatni, és egyre erősebb fokozatba kapcsol egészen addig, amíg mondom Kofának, hogy beszéljen már a fejével, és az "apai szigor" megteszi a hatását. A hasamra teszi a tenyerét, és odagömbölyödik a gyerek, meg beszél neki. Nálam meg azt szereti, ha pörgök.
2006.02.01 09:36
2006.02.01 10:08
Holnap akarom levinni. Remélem meglesz mihamarabb. Szóval nézeleődöm és lecsapok mindenre. A bicskeit már meg sem említettem a páromnak... Végül is azért váltanék, hogy nyugisabb állásom legyen, ne tele ideggel, meg rohangálással. Bicske meg csak másfél óra autózás.