Most akkor haragszol

Hol lax? Titkos hely, hm?
Az hol van???? Hozzánk közel lesz?????
2006.01.31 15:23
és nem vettem észre hogy nem jelent meg
szóval azt írtam hogy persze hogy vezetlek és elviszlek a fodrászomhoz is
és ezer dolgom van ott mert a hivatelos ügyeimet csak ott tudom intézni így gyakran vagyok ott........és majd jól meghivatom magam és vééééééééégre én is bandozhatok vkivel mert én irigyirigy vagyok hogy mindenki keresztbe hosszába talizik én meg....
de most másképp lesz ha lesz mása
és még azt írtam hogy gigi83kukacgalambpontnet hogy ne utassuk szét a népet
meg hogy pontosan hol laktok majd miklóson? 2006.01.31 15:28
szóval én ilyeneket itt nyíltan nem szoktam elmondani.....és nem magunktól félek hanem a sok rídonlitól.....útálnék fenyegető levelet kapni meg hasonlókat....
úgyhogy mindenki tudja ha én vmit priviben mondok akkor az titkos

2006.01.31 15:30
De ha neki is megfázáshoz kötődik, akkor remélhetőleg ő is ki fogja nőni, én is ebben bízom Zsombi esetében. De biztos, hogy neki gégehurutja volt? Nálunk ez hörghurut esetén jön elő, s az asztmás légzés ugye tipikusan hörgőszűkület... Nekünk nincs szteroidos gyógyszerünk, egy kanalas hörgőtágító szirup van itthon (ami a múltkori esetnél éppen kifogyott
), meg most már inhalálós spray is. Arra figyelj, hogy ha megfázik, elkezd köhögni, figyeld a légzését, s rögtön az elején igyekezz elkapni a bajt! Akkor pár nap alatt biztos helyrejön, kórház nélkül. És persze keress egy lelkiismeretes orvost! Gyógyuljatok meg, aztán mindjárt itt a tavasz, jó időben nem szokott már előjönni ez a csúnya betegség! 
2006.01.31 15:32
Bendi GYÖNYÖRÛ, olyan, mintha Rubens festette volna
Mivel eteted?
) valakit érdekel... Szóval
2006.01.31 15:40
Köszi, azt szoktam én is, mármint beszélni a babával
Aztán majd kiderül, mennyire szófogadó csemete
APersze, értem én, hogy már lefoglaltátok a Szmiklóst, csak úgy általánosságban szóltam, hogy ha valaki Bp közelében akarna házikót, itt is elég sok van, mondjuk ugyanolyan drága, mint az összes többi környékbeli
nem tudom, hogy örökletes-e, bár nálunk a családban a sok tej és gyors, problémamentes szülés volt eddig divatban, úgyhogy mi nem örököltünk... tudomásom szerint a bab mozgásával függ össze, hogy hol és hogyan tapad a lepény. Bár nyilván ezer más oka is lehet, például a lelki ok is, amiben én hiszek (mármint, hogy a betegségeket és akadályokat mi magunk teremtjük...)2006.01.31 15:42
Pedig képzeld, most már ahányszor csak tejhez nyúlok, te jutsz eszembe
Füli hogy van, ugye ő nem kapott el semmit?2006.01.31 16:20

2006.01.31 16:27
, úgyhogy jöhetek babanetezni.
, mert például alkotmányjogból először megbuktam
és csak másodszorra mentem át.
De azért büntetőjog 5-ös rulez, ez az első ötösöm.
Örülök, hogy Istvánka már pufisodik.
Ezek szerint te is (vagyis te már) jogász vagy?
nagyon drukkolok, hogy gyorsan gyógyuljon meg és soha többet ne legyen semmi baja! Nekem az unokatesóm volt gyerek korában asztmás, kellett sok gyógyszert szednie meg sokszor volt kórházban, felnőtt korára viszont kinőtte.
Bendi is mindig kivágja a hisztit, ha nem az van, amit ő szeretne, már előre félek, hogy mi lesz később, mert még csak 10 hónapos és már szörnyű hisztigép.
2006.01.31 16:35

2006.01.31 17:02
)
)! vajon ilyen piciknek lehetne mondjuk sópipát is?2006.01.31 17:08

szóval lehet, h bölcs(ész) vagyok, de jo(gász) nem leszek sose
én nagyra becsüllek, mert így nyomod, ráadásul Bendi mellett!! 
2006.01.31 17:17
2006.01.31 17:32
reggel Balu is lázas volt
de aztán lement a láz és ajánlom neki, hogy lenn is maradjon!!!!
a szívem összetörne, ha még a drága kis huncut Balubébi is beteg lenne! 2006.01.31 18:05
Es Zuzmo is. Sajnos tenyleg nem olyan egyszeru es termesztes mar. Es megsajnosabb, hogy nem kapunk szakszeru segitseget, hacsak nem hajtjuk fel magunknak... 2006.01.31 18:10
Ez Kisünnek is szól!Ja és gatyó Formes,francia 40-s ami ugye kisebb méret.Meg egy C&A fariszoknyám,azt is szívesen oda. 2006.01.31 18:19

2006.01.31 18:35
lehet, h ezért alszik még most is du.-i alvást Ezsván??? 
2006.01.31 18:39

2006.01.31 18:47
)2006.01.31 18:54
)2006.01.31 19:15

Szerinted ki nyeri?2006.01.31 19:19
2006.01.31 19:31
. de mar orak ota ez megy: sir-sir vigasztalhatatlanul, aztan egyszercsak abbahagyja, es amikor mar kezdenek orulni, ujra elkezdi (most epp csendben eszeget itt az olemben
). de ez csak az egyik gond. a masik, h NEM AKAR SZOPIZNI!!!

mar delelott is csak immel-ammal, de most meg elforditja a fejet, megfesziti a testet, h o nem. mast eszik, iszik. most ez mit jelent? jajaj
nem vagyok en meg erre felkeszulve
hogy fog igy egyaltalan elaludni? es en? nyugtassatok meg, h ez csak atmeneti! vagy lehet, h csak igy egyik naprol a masikra abbahagyja....

2006.01.31 19:32
2006.01.31 19:34
ÉS megszagolja a baba lábát és mondja,hogy pfu.Zabálnivaló! 2006.01.31 19:46
Jobbulast Akosnak es minden betegeskedonek!
), de az meg kerdes hogyan tovabb es mi a bajom. 2006.01.31 19:52
Sőt, furát mondok, de a magyar konyhának is alapanyaga volt régen, ma meg aranyárban nyomják
)
2006.01.31 20:03
. na meglatjuk. mindenesetre picit megnyugodtam. meg semmi nem biztos, nem igaz?

2006.01.31 20:13
... még szerencse, hogy a kőcök korai fekvők, így van rá elég időm
remélem hamar rendbe jön a fiatalúr, és nem lesz visszatérő a probléma!!!
Én is annyira imádtam, amikor Petra elkezdett így babázni (etetni, ringatni, pelenkázni), bár ő 1 évesen még inkább autóörült volt
Filmet csak kettőt, gondoltam először lássuk meg, hogy tetszik-e neki. Az egyik a legnagyobb kedvenc, amit fejből már rengetegszer meséltem neki a Piroska és a farkas...ráadásul én nagyon megörültem, mert pont az volt, ami nekünk is gyerekkorunkban...még a szöveget is felismertem...
karácsonykor úgy tűnt tetszik is neki, akkor pár napig naponta többször is kérte, viszont azóta szinte teljesen el is felejtette. magától sosem kéri, ha mi felajánljuk, akkor sem olyan nagyon lelkes, de ránkhagyja
...De persze nem telik el nap anélkül, hogy nem kérné valamelyik dvd-t vagy videot. na jó, ezek se borzalmak, most Mazsola őrület van, múlthéten Vizipók volt a soros, van még Misimókus, Micimackó, kockásfülű, ilyenek... és sajnos ezek verik a diafilmet
És mikor lehet átvenni a cuccot???
, és ott nekiestünk Anyukám meg én. Volt nagy tiltakozás, üvöltés, de a végére rájött, hogy ez nem is fáj
, és még hagyta is, hogy kiigazítsuk
...napközben azért még igen, de javulunk!!!