A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Rec!
Bocs, de még nem láttam amit a fogakról írtál, ezért kérdeztem nagy naivul Kép...sztem egyébként minden fog lehet más, lehet, hogy egyiknél épp megnyugtatta, most meg épp kellemetlen neki...nyugi, biztos, hogy nem fog még leszokni Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kriszta, Kép ez nagyon nem hangzik jolKép. lehet, h tenyleg erdemes lenne elvinni egy szakemberhez, h tudjatok, mire szamitsatok. de most gyogyuljatok minel elobb!Kép

Ruz, de nagyon helyes a kissracod!Kép te meg nagyon ugyes vagyKép. aztan gyere gyakrabban, ha tudszKép

Juc, lapracsukhato kocsi rulez. ugye Ada?Kép
kepzeljetek Adaval majdnem ugyanolyan kocsira ujitottunk be, egymastol tok fuggetlenulKépKép

Gigi, akkor elso kerdesem hozzad, h mit ertesz huleseg alatt?Kép

Fibi, majd azert gyere vissza!!!Kép

Moose, akkor biztos ezert nem volt, mert terveztek az uj dizajntKép

Dora, jajKép. akkor valami csunyasagra gyanakodtakKép (en kerdeztem toled, de majd irok inkabb meltKép)

Magdi, Kép

ennyi fert bele. kezdodik az elkeseredesKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Rec,
Kép ez az ééééééédes pici Benke. Biztos a foga...És éééééééédes lehet, ahogy csócsálja a körtét! Mink is eszünk!!!Kép
Bogárka,
hát hogy is gondoltam...Kép
és képzeld, nálunk meg elkezdődött az anya szerelem. Már többször kijelentette, h elvesz feleségül. Õ a herceg, én meg a hercegnő...hehe...Kép
És jó, hogy javultok!!!
Fibi,
sajnálom. és még egy közös pont...Kép
Indi,
klassz recept ismét!!
Votiv,
én képzeld, olyan paprikás krumplit ettem, ami iiiiiiiiisteni volt, h csicseri borsó volt benne. Ennél finomabbat még nem is ettem!!!Kép

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Recca,
te titokban babakocsi fanatikus lettél.Kép tessék megmondani, h milyen lapracsukhatósban utaztok!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Zsana hercegnoKép, igen, hatarozottan kezdek belejonniKép ki tudja, hanynal fogok megallniKép
ez a legujabb "hazikedvenc" egy graco citisport (Adaeke uez plus-banKép)

Bogarka, ugy legyenKép

Coolio
recca

Mi ma ilyen fincsiséget sütöttünk:
Kép

És Petra nagyon ügyes kukta volt Kép...gyúrt, nyújtott, sodort, ahogy kell Kép

Itt pedig már miután jóllakott az eredménnyel (rövid frufruval Kép) Kép:
Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Rec!
Sokáig nálam is kedvenc volt a graco-citisport, azt akartam Doninak kettesszámú, yarisbaisbeférős kocsinak...aztán mikor meg akartam venni, megláttam egy másikat, és végül azt választottam Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Petra stünci kis kukta!!! és az új frizura!!! első osztályú!!!
Recca,
kocsitok rulez!

és ezt most komoly, h átrakták a grace klinikát szerdára, a született feleségekkel egy időben???? Ez olyan CHEAP!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

NEM TUDOK VISSZAOLVASNI!
ma hisztisebb nap van, így nem tudtam jönni, még fejni is csak most fejek harmadszorra Kép.
amúgy Lencsi - mikor nem rí Kép - tök édi, ilyeneket mondd, hogy tátátá, gágágá.

Másám!
tiéd már a vetítő? ;-)

Macsék jobban vannak?

más beteg nem lett?

ancsipancsi

Bogárka!
Petra de ügyes, és még szép is! én is imádtam gyúrni Kép
hogy készültek a croissantok?

Ruzy!
a fiad olyan édes! dehogy kövér!! Lencsi nevet a babafotókon Kép

ancsipancsi

Zuzmo,
ugye milyen szééép utca? Kép mi a közepén lakunk, van két kutya, bocs, ha esetleg ugattak... marha gyávák ám, csak megpróbálják leplezni... merre jártok sétálni? Játszótérre szoktatok menni? Mi feneketlentóhoz járunk, diószegin, felétek ritkábban megyek Kép mufinrecepted állat, nagyon hasonlít az én püspökkenyeremhez... asszem itt lassan sütés lesz Kép

Moose,
11ker iszonyat drága. Itt az utcában egy felújított 100nm 40 fölött van...

Juc,
farmer mekkora? Ja, és AKKORA melleim vannak, hogy nem kell szoptatós párna, mert simán leérnek az ölembe a babához Kép Panna édes Kép

Votiv,
tökjó, hogy istók ennyire rendben van már!!!! Nekem van egy tuti püspökkenyér receptem (csokis-diós-mandulás-rumosmeggyes), és nemrég rájöttem, hogy a tésztát abszolút lehet muffinsütőbe is tölteni, és így püspökmuffinok lettek belőle és nagyon finomak voltak úgy is... ugye a tartalom és a forma...

Rec,
amikor Dócinál így hullámokban jött a sírás, mindig a foga volt (metszőknél nem, csak a rágóknál meg most a szemfogaknál). Sírás-jókedv váltakozott, és ha fájt, akkor kaja kiköp. Tuti próba: kendd be az ínyét dentinoxszal sírás közben, ha egyik pillanatról a másikra elhallgat, és szopizik, akkor tuti a foga.

Dora,
mi történt? Miért kellett a koponya-CT? Fejfájás? Jobban vagy?

Bogárka,
Petra frufruja profi Kép

v
kisün

Sziasztok,

Fibi, ha azt gondolod, hogy ez megoldás a problémádra, akkor tegyél így. Engem aztán nem zavar ha nem válaszolgattok a kérdésemire, irogatok én anélkül is már ha tudok jönni Kép
És szerintem mindenki kiabál vagy hangosan szól néha a gyerekre, úgy, hogy nem érdemli meg. Én biztosan el szoktam követni ilyesmit.
Ma munkaundorom volt ezért belestem napközben és még irogattam is.

Recca, Brúnó akkor nem akart tejet amikor a foga jött, volt, hogy csak egy napig tartott volt, hogy napokon keresztül egy korty tejet sem volt hajlandó inni.

Jucus, Panni édes lehet, Brúnó is eteti itatja az állatait, simogatja, ölelgeti, puszilgatja őket.
zsebi2004

Sziasztok!

Tegnap nem volt netem, este teljes megvonási tüneteim voltak.

Kriszta: Szegény Ákos, szegény ti! Kitartás!

Votiv: Én úgy használom az anesztest (Kép), hogy pelus az ujjamra csavar, üveg rá, avval fájós íny bedörzsöl, közben harcol, hogy nem szopjuk ki a maradékot Kép Van aki oelus nélkül csinálja, és most ahllottam, hogy fogkefe üvegbe mártva, dörzsölve is tuti megoldás lehet Kép

Huhh, volt még kérdés hozzám? Ha igen, bocs, hogy nem válaszoltam, kérek inkább mailt Kép

Dora: Párod egy tündér, köszönöm a segítségét, és ha tudok valamit segíteni, szólj!

Oxi

KépKép
oxigen
Györköny

Vera!
A feneketlen tó mindennapi uticél, megnézzük a kacsákat. A játszótér még nem aktuális, de talán tavasszal már az lesz. Diószegi utca, és a kisutcák is játszanakKép És a fehérvári úti piac. Remélem megyünk egyszer együtt játszótérreKép

recept plíz!!!

Kép
Kép
zuzmo1

Vera!
én nem is láttam olyan hatalmasnak a melleidet, hogy párnák lettek volna Kép. ennek persze a dedek csak örülhetnek, úgyhogy te is örvendj!
lehet, hogy nálunk is valami fogjövészet van? ezért a sírás-rívás? mikor benyúltam kézzel (nyugi megmostam előtte Kép ), hogy megtapintsam az ínyét alul, akkor nyögött szegény. lehet, hogy fájt neki?

Dóra!
hiányoltalak, kérdeztem is, hogy fordul-e már Kati. mi a gáz?

ancsipancsi

Bogárka! Te is írhatnál nekünk recepteket, beindult a nyálelválasztásom, midjárt elcsorgok.......
Gyönyörű kis kuktád van, na és a frizurájaKép

Kép
Kép
zuzmo1

Ancsi,

hiányoltalakKép Most 8e. tart a licit, annyit meg már nem ér meg nekünkKép Vetítőt kapunk, csak filmekre kel vadászniKép Szerintem a lányom fogzik, mert elég nyűgös Kép Mi holnap megyünk az 5 hónapos szurira. Hogy álltok a fogzásal???.Megírhatod mélben is Kép
Norbizás hogy megy??? minusz kilóK???

Bogárka,
csurog a nyálamKép Petra ééédesKép
mivel van töltve a kiflikék/croissantok??

Kisün,
a dentinoxot vény nélkül is lehet kapni??? Lányom nagyon nyügi és nem igazán akar enniKép Lehet, hogy a dentinox segítene??? KipróbálomKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Csajok!
Ennél egyszerűbb recept nincs is a világon, mint ezé a croissanté Kép
25 deka liszt, 25 deka vaj/margarin, 25 deka túró, sütőpor, csipet só, csipet cukor (nálunk fruktóz Kép)...a belsejét pedig ízlés szerint...én spec. "üresen" csináltam, mert így bármihez lehet enni, bármit rá lehet kenni Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisün!

Megnézem neked pontosan és a melleiden jót röhögtemKép

Bogárka!
Petra ügyes kis kukta és nyami a kiflitek.

Juc
20170114224602

Bogárka!

Juj,lekifliztem a croisanodat,bocs!
20170114224602

Ancsi,
abszolút lehet fog! Kép és oooolyan jó lenne, ha tejmennyiség és mellnagyság egyenes arányban állna Kép de neeeem

Zuzmo,
hát akkor lehet, hogy már soxor találkoztunk Kép mi is tavazunk, meg játszóterezünk, de ahhoz tényleg kell, hogy tudjon járni, mert nyáron ugye nem baj, ha a földön kúszik-mászik, de télen ez azért nem szerencsés. Mikor jártok sétálni? Mi de. 10-11 közt indulunk, és néha du. is megyünk, alvás után, de télen kevésbé. És a recept:
- 4 tojás (2 egész, 2 fehérje és sárgája elválasztva)
- 15 dkg porcukor
- 15 dkg liszt
- 1/2 sütőpor
- 6-10 dkg apróra vágott dió
- 6-10 dkg apróra vágott mandula
- 6-10 dkg apróra darált étcsokoládé
- 20-25 szem apróra vágott meggy, lehet kicsit rumozni is
- 1 tasak vaníliáscukor
- esetleg egy kis reszelt citromhéj
- bármi más, amit még bele szeretnél tenni Kép
- vaj, liszt a tepsihez

2 tojás fehérjét felverni, a végén kell belekeverni a tésztába, ez extra-könnyűvé teszi Kép és fontos még, hogy az első menetben a 2tojás+2sárgáját a porcukorral jó habosra kell verni (robotgéppel 4-6 perc), mert az is meghatározza a tészta állagát.

v
kisün

Juc!
Mi is kifliztük (Petrának azér úgy könnyeb volt kimondani), csak mivel itt a csajok c-t írtak, gondoltam én is sznobkodok kicsit Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc,
köszi, én még tartozom neked az üvegösszenyomóval, de állandóan elfelejtem megkérdezni anyukámat a részletekről Kép de majd jól lecsekkolod, ha errejársz Kép

v
kisün

Doni semmi kajafélét nem hajlandó enni Kép
Zsan, nyugtass meg, hogy Iginél ez alapállapot volt 7 hósan! Kép
Már egész szépen evett, erre pár napja szinte semmit...persze biztos a takonykór is, meg talán fogak...de igazából nem fintorog, nem hisztizik, nem fordul el, egyszerűen "átnéz" a kanálon, minden jobban érdekli annál ...
Szerencsére a szopi megy rendesen Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Kisün!

Ok,de hol lehet olyat venni?

Juc
20170114224602

Vera! Mi általában délután megyünk, 2-3 óra körül. egyszer megbeszélhetnénk egy közös sétát. Egyébként Manókáék is ott szoktak sétálniKép

Kép
Kép
zuzmo1

Juc,
hát ez az amit állandóan elfelejtek megkérdezni. Mert valahol Törökbálinton kell asszem megrendelni, de ők DHL-lel küldik házhoz, de a pontos részleteket felejtem el állandóan megkérdezni, mert hüjeeee vagyok Kép de ha pl. holnap napközben dobsz egy hozzászólást, hogy kisün, üvegösszenyomó, akkor azonnal megkérdezem Kép

v
kisün

Zuzmo,
az a baj, hogy Dóci pont akkor alszik (ma pl. 12-15:30-ig), de majd valahogy összehozzuk!!!! Kép
kisün

Kisün!
No problemo,majd dobok .

ÉS Formes gatyó 42-s francia méret,bocs,hogy félrevezettelek az előbb.De majd megmutitom ha véletlenül arra járok a palacsintaszagra.

ÉS a C&A Jessica fari szoknya pedig 38-s.

Juc
20170114224602

Sziasztok!

Csajt csak most bírtam lelőni, és szerintem mindjárt megyek utána én is.

Ada, köszi a tornát!

Bogárka, Tádéra még nincs gazdi, de a boltban már megrendeltem az utánpótlást.Kép Nekem most még bármikor jó.

Juc, egészségükre! Az áfonyás nekünk is nagyon ízlett.Kép
zanza

Bogarka, Kép es "ki" lett vegul a szerencses valasztott?
nagyon guszta, amit "kotyvasztottatok"Kép

Kisun, abban majdnem biztos vagyok, h fog jon (talan szemfog???). bar a dentinox, sajnos, mint halottnak a csok...Kép

Zsebi, ugye nalunk is csak ez a helyzet? mert eddig meg nem volt ilyen, pedig mar kijott nehany foga...Kép

Ancsi, Magdi, csatlakozhatok a fejok taborahoz?Kép bar tok nem issza meg a lefejt tejet sem...Kép

Coolio
recca

Bogárka,
mit gondolsz??????KépKépKép hát persze, h igy volt!!! Most meg alig birom kiütni a kezéböl a ropit!!!!!!Nyugtass meg, h egyszer fog még vmi rendeset is enni!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Sziasztok!

Kéééész vagyokKép Balu nagyon sírt ma és úgy mint akinek fáj valamijeKép Valószínűleg neki is a foga... Azt is kihozzák a frontok?Kép Mint a szüléseketKép

Rec: Kép [size=-2]baba? nem lehet?[/size]Kép

Bogárka: nagyon csini kuktád vanKép És ínycsiklandozó croissan-odKép A tésztája hasonló a kedvenc túróspogiméhoz, csak abba nem kell sütőpor.

DORA: mi vaaan? írok mélt!!!

Hulla vagyok, megyek ágyikóbaKép

Pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Rec,
dentinoxot én általában két esetre használom: azonosításra, hogy tényleg fog, másrészt meg ha nagyon durva a helyzet, evés előtt közvetlenül bekenem a fogínyt, és akkor tud nyugodtan enni Kép Ha éjszaka nagy gáz volt, akkor nurofent kapott Dóci.

Mása,
dentinoxot vény nélkül lehet kapni, van gél és csepp, én gélt használok, de állítólag a csepp sem rossz. Mindkettőt ínyre kell kenni Kép

Juc,
akkor majd dobj Kép palacsintaszagra gyűlsz? Kép

v
kisün

Kisün vigyázz, ott fogunk sorbaállni a kaputoknál a palacsintáért! Kép

Oxi, aki szintén palacsintamán

KépKép
oxigen
Györköny

Oxi,
te is kapsz Kép 40db alatt nem tudok sütni Kép
kisün

Zsanci!
Ha Petrából indulok ki, akkor egyenlőre még nem tudlak megnyugtatni, de lesz ez még jobb is...Kép...vagy így se??? Kép

Rec!
Egy ABC Design-ra esett a választás, a nagy kocsink is az, így márkahűek maradtunk Kép Arról nem is beszélve, hogy ez olcsóbb volt, és az árban benne volt a kocsira tehető hordozó, ami mint utólag kiderült nagyon jól jön néha Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Ja, és sajnos esernyőrecsukható (na, ez az egy hibája)...és mikor még megvettem azt hittem ez milyen jó benne, mert akkor még nem olvastam Juc tanácsát! Kép ...de mostmár látom, hogy sokkal praktikusabb lenne a csomagtartóban egy lap, mint egy egész teret széltiben-hosszában elfoglaló bazi nagy esernyő Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép es KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Juc, te egy josno vagyKép
es koszi mindenkinek! csak nektek kell szolniKépKép
baba alszik, egyik cici pedig fele akkora, mint a masikKép yesss

Coolio
recca

Recca!
hála az égnek! legalább nem kell fejned.

Bogárka!
TK tönkölylisztből is lehet szerinted?

cakát mindenkinek!

ancsipancsi

Ancsi!
Sztem lehet! Kép Miért ne lehetne? Kép

Rec!
Na ugye!!!! Tök jóóóó!!! Kép

Jóéjt!
B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

szep almokat!

ja Pocak, remelem, nem lesz ilyen hatasa!!!Kép

Coolio
recca

mása,
most te nem válaszolsz direktKép?

juc,
teakitutinemlesztöbbéterhes ne oszogasd el a kismamruháidatKépKépKépnekem is haggyál mert gigimégkétszerlesztrehesKépés ez szól mindekinekKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én úúúúúúúúúúgy szeretnék egyszer örökölniKépKépKépde komolyan,mi soha semmit nem örököltünk b-nakKépés olyan rossz,mert tök jó lenne elővenni egy kis ruhácskát és azt mondtadni hogy ezt ettől meg ettől örököltükKépés a környezetemben mindenki így van és egyedül én nem mert nekem olyan icipici a családom és nincs kitőlKépés ezért lesz nekem nagy családom mert az nagyon szép lehetKép

zsebi,
msn-en nem jeleztél vissza még mindig ha most sem írja még ki hogy fevettelek eret vágok magamonKép

recca,
de jó hogy meg is oldódott ez a problémaKépés az első kérdésed hüle voltKépKépKépde tudom hogy direkt volt ezért kérdezhetsz még egyetKép

jóccakát
Vendég

Dora, Pocak, mindenfele drukkok mennek!!

Rec... en, ize, en nem ertem... most akkor mi volt B gondja? Es hogy jottel ra? Es egyaltalan.

Gigi, kezdek aggodni miattad! Mostanaban hetente tobbszor akarsz eret vagni. Szerintem ez mar beteges. Akarsz beszelni rola? Kép

Senki nem kinlodik interdentalis (fogkoztisztito) fogkefevel? Mert en allandoan osszevissza szurkalom magam es vegzik inyem, mint allat Kép gondolom most a pocak miatt is van, nemcsak a benazas...
moose

11ker nem is olyan draga, 17-20 penzert mar adnak uj 70 nm2t (nappali+2 szoba), pl kondorosi.hu
moose

Jó reggelt!

Mától 14-ig baba-mama hetek a Corában!!!
Pocakos rucik isKép

petergabi

Dora:
a ct még a nyaki becsípődés okozata?
Jaj Te szegényKép

petergabi

Na halihó!
Visszaolvastam 3 oldalt, de egy hsz sem jött nekem, úgyhogy most kicsikarok pár gratulálunkneet-et meg ügyesvoltálneet-et és neetrulez-et belőletek, ugyanis NÉGYES (!) lett a törim!!! Kép Kép Kép Mr Kisün rulez!!! És mindenki, aki drukkolt.

Amint Mose, úgy én sem értem mi lett Reccababa megoldása és mire ez a sok mosoly. Most akkor új baba készülődik, vagy csak másról van szó???

Kisün,
te meg ne osztogasd a palincsákat, mert nem tudod elképzelni, h Jucus meg én mennyit tudunk enni, úgyhogy majd megszabadítunk a feleslegtől. Kép

Tesztcimbora Zanza se szállhat be, mert túl jól tesztel. Csak a fogyizós csajok jöhetnek és punktum. Kép

Zuzmo,
magamra vettem, mert én sem szoktam sokat hsz-ni, de biztos azért, mert nem tudok, vagy mert utállak. Kép De ez még változhat, tudod. Kép

Tudtok róla, h már FEBRUÁR van??? Egy hónap és jön a TAVASZ! Rulez, veri rulez! Kép

Ezt az ER utánzatot nézi valaki? Én nem, már a reklámjaiból is elegem van...
neet
neet

Sziasztok! Kép

Ruz,
Vincsenzó 7 hósan 11,57 kg-t nyomott és kb. 77 cm. Kép Szépen gyarapodik, mostanában inkább azt látom, hogy nyúlik. Persze még mindig husimusi. A combija és a popija falnivaló. Kép És csak anyatejcin él, meg kevéske almán. Hát ez van, itt a csajok megnyugtattak, ezért nem is izgulok ezen túl sokat.

Blaye,
Vincének jobbulást, és gyors fogkibújás kívánok! Kép

Votiv,
sópipát nem tudom, h lehet-e ilyen picinek, sztem nem árthat, csak hogyan tudod neki elmagyarázni, h mit is kell azzal csinálni ... inkább ez lehet vele a gond. viszont a sóbarlang nagyon jó, itt a közelünkben is van az üllői úton a klinikáknál, én is el akarok menni néhányszor Vincsenzóval immunerősítésileg. Kép

Most mennem kell, de még jövök!
fic
ficánka

Neet:
GRATULÁLOK!!!Kép

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?