A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

VotivKép
Engem is érdekel mindenféle homeo és voll dolog Kép

indianyo

Neet!

Vazzeg,akkor meg jó volt az anyám csörögéje is,ha keménynek kell lennieKép

ÉS nagyon ráérsz,ezek szerint E.azt csinálja amit nem momdunk ki.

Most el kontrollra.

Juc
20170114224602

Tud valaki nekem ajánlani szoptatás alatt is bevehető görcsoldót?

Oxi, aki nagylány lett Kép

KépKép
oxigen
Györköny

Nescafes reklám rulez.Anyósos.
20170114224602

Zsan:
az én háttér képem a lányaimról van....Kép

petergabi

Neet

Milyenekre gondolsz régiekre vagy olyan reklámra ami mostanában megy?

Mostaniak közül kettő jut eszembe ami tetszik, az egyik a T-mobilos "nagyon finom volt a kókuszgolyós", kíváncsi vagyok értitek-e benne azt a poént, hogy mi folyik ott Gyöngyösön? Kép

Meg a Nescafe-s reklám jó még, amikor az anyóst szidja a pasi, mert nem veszi észre, hogy ott ül. Kép

ruz
ruzicsky

Ruz,
nem mesélj!!! egyébként az nekem is teccik.
neszkáfésat még nem láttam.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

<center></center>

KépKépKépKép
proone

<font color="0000ff">Pár kép:
Megvizsgáltuk, hogy mozog a pillangó, ha a kezünkbe akad a madzagja:
Kép

Itt pedig gyakorolgatjuk, hogy is kéne "szerelni". Nagyon lelkesek vagyunk és egyre jobban megy - legalábbis a lökdösés. Kép
Kép</font>

KépKépKépKép
proone

Zsanci

Ez a mondat(legalábbis szerintem), onnan ered, hogy egyszer a gyöngyösi tv valami alkalomból az utcán filmezett és egy kisebbségit is megszólítottak, aki valami egészen brutálisat bírt produkálni. Teljesen magából kikelve ordibált, hogy őrajta senki sem segít, mert ő szegény és 5 gyereke van és neki mért nem ad az önkormányzat lakást, mert ez már felháborító, hogy mi folyik itt Gyöngyösön! És ez a felvétel aztán körbejárt az interneten, ilyen vicces e-mail formájában.

ruz
ruzicsky

Proone

Pillangó röptetés nagyon cuki. Kép

ruz
ruzicsky

Ma én írom tele a topikot. Kép

Ebéd meg sehol, úgyhogy megyek is.

ruz
ruzicsky

moose,
már van időpontom bogárkáhozKépKépKépde neked is elmondom ha megyünkKépvalamit megnyugtatalak hogy amíg nem szültem még 2X nem leszek öngyi,majd utánaKépKépKépattól az élménytől nem fosztom meg magamKép

mása,
én isKép

juc,
babatejet kaptál?beszéltünk votivval és arra jutottunk hogy szte is rota volt b-nakKépmert hogy uazok voltak a jellemzők mint istinélKépcsak mert ugye mondtad hogy lehet hogy nem is....és én ezen elkezdtem kattogni....de amennyire lehet kinyomoztam és gondoltam megosztom veledKép
Vendég

Sziasztok!

Itt van az anyukám-féle pogácsa receptje OXINAK elsősorban, de mindenkinek, akit érdekel szeretettel:
2 nagy tepsi lesz belőle

Hozzávalók:
70 dkg finomliszt
1 élesztő
25 dkg margarin
400 g tejföl
1,5 dl tej
1 ek cukor
1 ek só
2 tojás sárgája
10 dkg sajt és 1 egész tojás a tetejére

Kis margarint levágok, azzal bekenem a tepsit.
Margarint a liszttel és a sóval összemorzsolom. Élesztőt megfuttatom (meglangyosított tejbe teszem az élesztőt és a cukrot). Tejfölt meglangyosítom. A megfuttatott élesztőt, tejfölt, tojássárgákat a margarinos liszttel összegyúrom. Ha nagyon ragad, kevés lisztet még teszek hozzá, de lágy tésztának kell lennie.
Lisztezett deszkán 1- 1,5 cm (tehát ujjnyi) vastagra nyújtom a deszkán. Vízszintesen és függőlegesen is 3 rétegbe hajtogatom (jobb, bal, alul, felül). 20 percig pihentetem, majd újra hajtogatom. Akkor jó lesz nagyon, ha háromszor hajtogatom. Átlósan bevágdosom, kiszaggatom, tojássárgájával megkenem és sajttal megszórom. Még a tepsin is pihen ? órát, így lesz szép a formája. A kimaradó tésztából kígyót nyújtok, kb. 20 cm-es darabokból perecet formázok.
cupp,
fic
ficánka

Fic!
Szinte ugyanezt a tésztát szoktam csinálni a Horváth Ilonából!!!! Ez tényleg nagyon jó, és olyan klassz réteges lesz a tészta a hajtogatástól!

Kép
Kép
zuzmo1

Sziasztok!

Fic, oksa. Várom a mélt.Kép

Neet, nagyon nagy gratula.Kép
Tegnap palacsintáltam, tehát most kicsivel kevesebbet tudok csak megenni.Kép Mehetek?Kép

Ada, sirály izomlázam van, de élvezem.Kép

Macs, gyógyuljatok meg!

Pocak, ez nektek is szól!Kép
zanza

Zanzám,
ha dugig eszed magad előtte otthon, akkor csatlakozhatsz. De mivel nem én vagyok a házigazda... Kép

Nem értem a Gyöngyös-mi folyik poént, de ha az, amit fentebb írtatok, akkor igen, de ettől függetlenül is poén. "Apja lánya" Ruz, úgy kellett volna írnod: naddon finom volt a kókuszgoló. Kép

Régi reklám: mint a cascót akarok kötni? A nescafesból az tetszett, amit régen a mozikban is adtak: open your eyes, open your mind, open your heart, asszem valami ilyesmi szövege volt,a dallama pedig: lálálá láláláá láláláááá, ismerős? Kép

Csörögém tök jó omlós, nem is értem. Kép

Esztert lemérettem, 79 cm és 9.3 kiló, mindezt közel 14 hósan. Kép SZóval aki aggódik, hogy a féléves, vagy akárhány hós gyermeke nem éri el az átlagot, az nyugodjon meg, ha eszik a kölök, no para.
neet
neet

Klári nagyon nagy hozzáértéssel kezeli a játékot. Kép
neet
neet

Neet,
Tőlünk is gratula töri jegyhez! Kép
Körömvágás: sztem kb olyan lehet, mint nálatok, nem könnyű! Próbálom elterelni a figyelmét, de olyan örökmozgó, hogy alig bír 2 percig egy helyben ülni, amíg vágom...

Február rulez! Mi is a tavaszt várjuk NAGYON!

Egyébként mi hegyes részen lakunk (nem villában, hanem csak egy ikerházban), és nem kell aggódni, mert mire reggel felkelünk, addigra minden utat felsóznak és még soha nem volt probléma a közelkedéssel, busz is jár rendesen, hólánc nélkül Kép Szóval lehet ide is költözni!

Mi az a csöröge ?

Blaye
blaye

Nagyon OFF, de olyan jót nevettem rajta, és hátha még valaki nem ismeri: Kép

Gépjárműoktatók aranyköpései:

1. Indulás előtt legközelebb győződjön meg róla, hogy bent ülök-e a kocsiban.

2. A frontális ütközés nincs benne az anyagban.

3. Kérem, tolatásnál ne térdeljen fel az ülésre.

4. A bekanyarodási szándékát legközelebb ne a hátsó ablaktörlővel jelezze!

5. Mivel KIT nem tudott eljönni, így ma is magának kell vezetnie.

6. Az előzésnek nem az a lényege, hogy kikerüli az Ön előtt haladó autót,aztán a szembejövők őszinte megdöbbenésére hosszan egymás mellett haladnak.

7. Nagyon jól látja, hogy a sebességváltó feladata az, hogy a motor ne 12000-es fordulatszámon működjön, mint az elmúlt húsz percben. De ezt jó
lenne a gyakorlatban is bemutatni.

8. A STOP tábla nem javaslat, hanem parancs.
blaye

<font color="0000ff">Macs!
Frissítettem a táblát!</font>

KépKépKépKép
proone

Blaye,
haha. Kép Nálunk nem az a gond, h Eszter nem ül meg a fenekén, hanem hogy ha meglátja az ollót, ill. ha megfogom a kezét, kitépi magát és rohan... úgyhogy innentől próbálom mindig álmában, de van, h ráfekszik, vagy eldugja, vagy ha kibogozom, ébredez, szóval nem egyszerű. Meg kell szervezni, mennyire fáradjon el, hogy hagyja magát álmában körömteleníteni.
A csöröge az egy fánkfajta. Nagyon egyszerű, nem kelttészta, pár perc alatt megvan és olajban kell kisütni, megporcukrozni, fahéjazni, befalni. Kép

neet
neet

hat nem sok mindent ertettem abbol, amikrol ma itt pofazmanyoztatokKép [reklamok - mik azok?Kép]

Votiv, folytatast enis!Kép

Ruz, B-m hasonlo hossusagu, mint B-d, de ehhez csak(?) olyan 10,5 kila tarsulKép de azert combijai neki is vannakKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Neet,
csőröge receptedet szeretném, ha lehet. az én csőrögém ha kihűl, agyon üthetnék bárkit veleKépKép
Nem is sütöttem már egy jó ideje, de nagyon szeretem. Bár most norbizás mellet nem nagyon ehetek ilyet, majd jól elbújok és bezabálokKép
Ja ,és Neet, a reklámra nem emléxem, de a dallamára már igenKépKépKép lálálá láláá lá lá lá lá lá ?????????KépKépKép Olyan jót kacagtamKép

Ancsi, Gigi méltemKép

KÖRÖMVÁGÁS: egyenlőre nincs vele gond. Zapa elterelő hadművelete bejönKép

öööööööö mit is akartam még????? na, majd eszembe jut

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Szmagdi:
5 tojás sárgája (mit csináljak a fehérjével? valaki habcsókot tud?)
kb félkiló liszt
15-20 deka porcukor, amennyi sikerül (nincs mérlegem)
1 sütőpor (fél is elég, nekem nagyon dagik lettek)
15 deka rama
1 deci tej (nekem nem akart összeállni, ezért vagy 2 deci ment bele, de ez is csak szemre)
pici só

Mindent összegyúrsz, viszonylag kemény tésztát kapsz, bazi vékonyra nyújtod, hogy szinte elszakadjon, kivágsz hosszúkás téglalapokat, ezeket középen becsíkozod a késsel, a szélét el is vághatod, majd bő olajban megsütöd, de vigyázz, mert marha gyorsan sül. A csíkoknál összevissza emeled fel, és átdugdosod a szalagokat egymáson, hogy hasonlítson arra, amit dédimamáinknál ettünk anno. Kép Porcukrot fahéjjal keversz, bőven megszórod még melegen és hami hami hami.
neet
neet

Proone,
lányod felfedezőst játszik???KépKépKép

REKLÁM: én a "Heineken"eseket csípem Kép A biffiduszos meg a mosóporosokat FÚÚÚÚÚÚJ, ÚTÁLOM!!!! Mindíg felbosszantom magam!KépKép

Magáthergelő mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Neet,
thxKép És grat. a négyesedhezKép
A héten meg is csinálom. Habcsókot nemtudok Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Neet,
de miért fél E. az ollótól?

Csöröge fincsi lehet! Kép
blaye

Neet,
most jut eszembe, hogy a nővérem tud valami kókuszos- tojáshabos ízét sütni (sárgája nélkűl)!!! Majd megkérdezem, hogy kell csinálniKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Gabi,
én azt hittem,hogy a háttérképen te vagy meg a pici lányod!!! Kép Gondoltam is magamban, hogy milyen helyes vagy Kép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Beszéltem Dórával telefonon, remélem nem fog haragudni, h röviden beszámolok: szóval kezdődött a nyakfájással, amit idegbecsípődésnek vélt, aztán 2 napig hányt és szédült egyfolytában, és a háziorvos tovább küldte, és ott a prof. mondván "ki akarja zárni a legrosszabbat" beutalta sürgősségi koponya ct-re, de NEM TALÁLTAK SEMMIT, csak most ugye nem lehet tudni, h mitől. Persze nagyon felizgatta ez a sürgősségi ct, megijedt, ez érthető. Bízom benne, h az egészet az éjszakai "nemalvások" okozta kimerültség okozta. És drukkolok neki, h sikerüljön megoldást találni, és ne legyen ilyen gonduk többé!

Macséknak is jobbulást!!!!!!!!!!! drukkdrukkdrukk

Votiv,
tök jó, h foglalkozol a tv-reklám-kérdéssel, tényleg engem is zavar, h baromi hangos a filmekhez képest. ügyes vagy! Kép
és én lemaradtam a vollról, de azért lécciléccilécci engem is informálj!

és én még a "henteses" kitkat reklámot is bírom ... Kép

Oxi,
Kép pedig épp hétfőn beszéltünk arról, h milyen jó kislánynak lenni, és tessék ...
ficánka

Blaye,
nem tom. Talán az zavarja, hogy lefogom a kezét. Azt egyébként se csípi, olló nélkül se. De most álmában nyisszantottam, yeah! Kép

Szmagdi,
akkor húzzál bele, nem tom, hány napig áll el a hűtőben a fehérje. A sütési kedvemről nem is beszélve.. Kép
neet
neet

Neet, akkor "legénykedsz" a meghívással?Kép
Nem semmi méretek E-nek.Kép
Hülye kérdés: Marci nem enné meg ha a vacsiba belekevered a fehérjéket?

Mása, ezt a kókusz-izémicsodának majd a receptjét tedd légyszi közzé.Kép

Upsz, most jut eszembe, Neet nem tartozok neked sajtos recepttel?Kép
zanza

Mása:
jaj de kedves vagyKép
Pedig az,hogy helyes vagyok az lótúró ahhoz,hogy milyen jól tartom magamKép

petergabi

Isti 75 cm és már!! 8,5kg Kép de mióta hazahoztam arról a tetves helyről, úgy eszik, hogy öröm nézni Kép úgyhogy mindegy is, hány kg Kép (újabb egy évig nem fogjuk mérni Kép)

Voll-t majd betötyögöm, most elég hulla vagyok Kép
Ruzi, ez kissé sarkosan fogalmazva góckutatás, és a gócok homeopátiás/izopátiás kezelése

szegény Dóra, ez olyan rosszul hangzik Kép remélem megoldódik a probléma magától is! pihenj amennyit csak lehet Kép

votiv 8)
votiv

Hali!

Megcsináltam Bogárka croisanjait és rájöttem,hogy ez anyósom túros pogijával azonos recept.Tök jó lett,csak baromi sótlanra sikerült,de ettünk hozzá Philadelphiat,így nem volt gáz.Soma azért a nutellával töltöttet kultiválta.

Juc
20170114224602

Neet reklámzenéjéről jutott eszembe az a vicc, amikor megkérdezik a szőke nőt, hogy hány t betű van az Indiana Jonesban. Õ elgondolkodik, majd rávágja, hogy 143. ez hogy jött ki? Erre elkezdi dúdolni a filmzenéjét: titirití-titití....stb.Kép

Kép
Kép
zuzmo1

Dóra! Gyógyulj meg! Ez azért elég durván hangzik!

Kép
Kép
zuzmo1

Zanza,
Marci megenné, de én akarom megenni. Kép
És de. Ígértél. Kép
Zuzmo,
ismertem, de azért jó. Kép
neet
neet

Indi!
de tudsz sütni fánkot, lángost, krumplis tócsnit, + egyéb zsiradékban sütendő nassot. tudsz főzni szilvás gombócot, pudingot, madártejet. mikroban meg majd piskótát.

Fic!
recept leírva Kép

Proone!
Klári mikor nőtt meg így??? most született!

REKLÁM:
valahol a gépemen volt jó pár régi reklám, gyűjtőknek.

Neet!
tojásfehérjét le lehet fagyasztani, 2-3 órával sütés előtt kell kiengedni, ugyanolyan jól lehet felverni, mint a nem fagyasztottat. egy szimpla műanyag edényben fagyaszthatod, és újabbakat tehetsz rá. én madártejbe szoktam félretenni őket, hogy sok madár legyen, olyan embert is ismerek, aki a gyümölcsleves tetejére is fehérjehabot főz, de itt egy fehérje süti:

Citromos szelet tojásfehérjéből

6db tojásfehérje,
18 dkg porcukor,
1/2 citrom reszelt héja,
12 dkg liszt.
5 dkg vaj, a sütőforma kikenéséhez zsír/margarin.

A t.fehérjét habbá verjük, majd belekeverjük először a cukrot, majd a reszelt citromhéjat. Végül bele szitáljuk a lisztet és belecsurgatjuk az olvasztott vajat. (csak langyos lehet a vaj)
Kizsírozott/margarinozott gyümölcskenyérformában öntjük és forró sütőbe helyezzük. 5 percig erős lángon, majd takarékra váltva sütjük. Sütés után deszkára borítva hagyjuk kihűlni. Csak másnap szeleteljük fel. Frisseségét sokáig megőrzi.

Fic!
Dorkát várjuk vissza, buljon!

Juc!
én is így csinálom a pogácsát, de abban ébresztő van, nem sütőpor. szóval ez nem édeskifli? géppel gyúrattad? (vettetek végül kenyérsütőt?)

Nekem is van egy baromi jó pogácsa receptem, isteni finom és könnyű elkészíteni. Hasonlít Ficére:

60 dkg liszt
30 dkg margarin
1,5 kk só
3-4 dkg élesztő
2 tojás sárgája
1 pohár tejföl
+ tojás a tetejére

összegyúrni, picit pihentetni, nagyon vékonyra nyújtani, feltekerni palacsintává, lelapítani, bevagdosni, így kiszaggatni. egy csomó réteg lesz így benne, és nem kell hajtogatni. 180-200 celsiusos előmel. sütőben kisütni.

ancsipancsi

Neet!
én amúgy nem vártam a másnapi felszeleteléssel Kép . azonnét befaltuk az egészet. piskótaforma süti lett, kissé a pillecukorra hajaz.

ancsipancsi

Juc!
Igen, én is csináltam már pogit ugyanebből a tésztából! Kép De így kiflinek sokkal izgibb volt, Petra imádta felgöngyölgetni őket Kép

Neet!
Előszöris gratula! Kép
Hajvágás: pár napja írtam, hogy nagyon el vagyok keseredve, hogy mi lesz Petra hajával, mert sikítófrászt kap, ha csak megemlítjük a vágást. Fodrászhoz még elvinni se mertem, mert nekem nem kell, hogy több ember előtt ordítson és földre vesse magát...egyszer már volt itt nálunk valaki a fórumról (aki titokban fodrász Kép) hajvágási szándékkal, hát ő is tanúsíthatja, hogy mit levágott a kiscsaj...De most Mami és Nyanyi bekeményített!!! Kép És így lett rövid a frufru...nem hagyta, de mi vágtuk Kép

Moose!
Én még tisztán emlékszem arra, hogy drága Jucus, talán éppen egy évvel ezelőtt "bejelentette" hogy nemsokára biztos eltűnik majd, mert két gyerek mellett nem fog tudni netelni...aztán nem tűnt el Kép...szerencsére!!! Kép... és akkoriban aszem én is írtam, hogy na én meg majd júniustól fogok eltűnni, és én sem tűntem el Kép...Valahogy tényleg igaz a mondás: több gyerek=több idő, több energia - lásd Pocak és a tabló Kép

Zsan!
Teljesen tökjó amit írtál az anyaságról... a pszichológia erre az "elég jó anya" kifejezést használja, azaz nem arra van szüksége a gyerekünknek (sem nekünk, sem senkinek), hogy tökéletes anyák legyünk, hanem, hogy elég jó anyák Kép

Gigi!
Tényleg van már időpontot hozzám???? Kép Ajaj! És mikor????? Kép

És ma voltam Petrával a szagojában, és sopingoltunk, és kár volt, hogy nem volt tali... vágyakozva néztem a maja felé...Kép

Ja, és rájöttem bármi bajom van, csak panaszkodni kell Nektek, és minden oké lesz Kép: Doni úgy evet ma, mint egy kisangyal Kép...igaz a kedvence, barackos rízspép volt a menü Kép

Olyan szörnyű mostmár ez a sok betegség, meg minden! Kép Szegény Dóra is! Remélem már jobban van!
Ma a legjobb barátnőm írt sms-t, hogy bent vannak a 16 hós kisfiával a kórházban, aki lázgörcsöt kapott és utána 2 óráig eszméletlen volt... valami vírus...Kép ...annyira durva...Kép

Na, el agyatmosni...

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Bogárka!

Tényleg sokkal izgisebb croisanak megcsinálni.

nem magy az msn-em ma.

Juc
20170114224602

Sziasztok,

Moose, akkor még nem jártál a XI.kerület minden részén, mert itt is van hegyoldalon elterülő elit rész, én bármikor szívesen odaköltöznék, csak épp nem tudjuk megfizetni Kép Kép
És az is igaz, hogy van olcsó része a kerületnek, de szerintem ez minden kerületre igaz. Amit Ancsi írt az tényleg befolyásolja az árat, minél magasabb emelet annál drágább a lakás. És sokat számít, hogy mekorra terasz van hozzá, mert a nagy erkély/terasz sok-sok millát dob az áron.

Lányok az Astoriánál a Magyar utcában van egy cipőbolt és az Asso cipők (Moose nektek bevált?)
24-es méretig 3990 Ft-ba kerülnek, 25-től pedig 4990 Ft-ba. Van bélelt és béleletlen.

Jó lenne ha nem írnátok ennyi finom receptet, mert itt csorog a nyálam, vagy legalább küldjetek nekem is.

Kisün egyik este mehetek felétek haza? Mondjuk akkor amikor palacsintát csinálsz Kép Kép
zsebi2004

bogárka,
persze megbeszéltük egy hónapja hogy 2-3 hétKépKépKép
csak elhúzódik a 2-3 hétKép

neet,
gratula,csak elfelejtettem írniKép

én el mert a zapa kimenőt adott és ki kell használnomKép

cupp
Vendég

Neet, Zanza és akinek van fölösleges tojájfehérje Kép

Kókuszos izémicsoda, ahogy nővérem csinálja:

4-5db (attól függ mekkora a tojcsi)fehérjét 20-25 dkg cukorral gőz felett sűrü habbá keverni, közben egy pár csepp citromlét is belecsurgatni, hogy a hab könnyebb legyen. A hab akkor jó, ha nem folyik a habverőröl, hanem darabosan megmarad rajta.aztán levesszük a gőzröl és hozzákeverünk 10-15 dkg kókuszreszeléket.
Kivajazott tepsibe kanállal kis halmokat kell csinálni és gyenge egyenletes tűznél sütni/száritani. Sütésnél megnő és kicsit berepedezik. Aztán meg kell enniKép Allitólag eredetileg kókusz helyett vágott diót kellene bele tenni, de kókuszszal finibbKép
Nővéremnek mindíg sikerűl és isteni finomKép Én még nem csináltam, de a csőröge után tuti elkészítem Kép,hallod Neet

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Doranak jobbulast! Tenyleg mitol lehet?

OK, Bogarka, majd meglatjuk Kép Egyebkent mondsz legyszi, hogy milyen mesekonyvek, verseskonyvek meg hasonlok valtak be Petranal. Asszem egyszer irtad, hogy azt szereti, ha mindenrol van kep, tudod. Mar ket napja az alexandran ramolok a kosaramba, es hetfon meg ma is nezegettem konyvesboltban is a dolgokat, de annnnnnyi van es marhara nemtom, melyik lenne jo. Peldaul nagyon szereti az olyanokat, amikben felnyithato kis fulecskek vannak, es ugye fulon is meg alatta is rajz, de meg gyakran letepi oket...

Juc, latod, Blaye irta, hogy tokjo az elithegy Kép csak nem gondoltad, hogy annyi penzert ilyen kellemetlensegek erhetik az embert? Kép

Neet, Nigella (Nigella falatozoja, spektrumtvn nyomjak, http://www.nigella.com/) szokott ilyeneket csinalni, hogy eltesz a hutobe/melyhutobe maradek tojasfeherjeket, egy deci bort stb csupa nejlonzacskoban es aztan tokjol felhasznalja valami masik kajahoz. A feherjeket asszem a Pavlova tortahoz hasznalta fel, nezd meg: http://www.nigella.com/recipes/recipe.asp?article=136 Tenyleg, a madartejet miert "floating islands"-nek forditottak? egyebkent a portugalok is nyomatjak (ott is "iles flottantes" vagy "ovos nevados", ami meg havas tojasokat jelent)

Es imaaaaadom a Nyuszim Kép Akkoris, ha csak felorat alszik nappal es azt is seta kozben. Mostanaban egyre jobban szeretem, egyre tobbet puszilgatom meg dogonyozom meg egyre kevesebbet kiabalok es egyre tobb dolgot elnezek meg ilyenek Kép Ez noooormalis? A pocak miatt van, mert nemsoka kevesebb ido jut ra, ha nagytestver lesz? Vagy eddig nem szerettem elegge? Vagy ahogy egyre ugyesebben pelenkazok meg etetek meg ilyesmi, ugy ez is egyre jobban megy?

Hulyesegeken Agyalo Szarvas
moose

Ma már nem leszekKép, mert Zapázni fogok Kép

Jó cakát nektek.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

FIGYI MINDENKI,
vettünk egy párásitót a media marktban. Az újságban B3191 a tipus. Elmentünk, megvettük, hazahoztuk, és otthon derült ki, h ez, amit vettünk B3190-es. Az újságban azt irták, h illóolajos, de a mienk, ami ugye más szám is, NEM illóolajos. Ugyanazért a pénzért!!!!!!mi olyat akartunk venni, ami illóolajos, dierkt ezért vettük.
Ilyenkor mit lehet tenni? mert ez NEM nyomdai hiba!!!
ti mit gondoltok????

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Szarvas!

Nem,ez nem normálisKépMármint a hormonok teszik ezt veled ,meg az áldott jó szíved!Kép

Juc
20170114224602

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?