Sziasztok
Itthon vagyok, de egész éjjel és még most is olyan kemény a hasam hogy nem tudom, mi van.

Görcsölni nem görcsölök.

Levi mozog rendesen.

Estére nagyon vizes volt a lábam.
Remélem a nővéreménél nem kaptam el semmit a macskáktól. Nem igen érintkeztem velük, de a macskaszőr gondolatától is rosszul vagyok, hogy mennyit nyeltem le, míg ott voltam. Az alom kint volt az erkélyen. Szerintetek, mi van velem?????
Gratulálok Lettymamának és sok boldogságot a picihez!

Angi
Most már tényleg te jössz!

Kislányod szórakozik velünk,

mert annyira várjuk, hogy már kibújjon ,de most már csak megmutatja magát a kiscsaj!
Anita
Hát téged jó izgalomba hoztak,

de a lényeg hogy minden oké Botival.

Eszti
Én is irigylek Boriék miatt ,és tényleg nagyon szépen írtad le.

Olyan izgi hogy bármikor bárki mehet szülni. Mindig izgalommal ülök ide, hogy milyen híreket olvasok. A Lacinak meg újságolom a híreket, hogy megint született egy baba. De én is úgy látom, hogy lejjebb van a pocid. Szép formás lesz Bence .

Annácska
Megkaptad az email-t amit küldtem?
A lányodon én is meghatódtam ,

olyan édes a kiscsaj. Biztos jó testvére lesz a fiadnak.
Nekem is tetszik a Donát név.
Sajnos én már lemaradok a következő taliról

,mert örülök, ha majd a kórházig eljutok NST-re.
Tünde
Neked milyen rendes férjed van!
És jó nagy a pocid keresztlányom csak leste.
Nici
Nagyon jó lett a szoba

keresztlányom szintén hüledezet, hogy milyen jó.

Tényleg ezzel kéne egy kis pénzt keresni, már valaki írta.. Szerintem kapkodnának Patrik után. Baromi ügyes ,rázd meg a kezét helyettem.

Vikó
Ugye csak viccelsz, hogy itt hagysz minket. Különben is nem kell mennem, mert ha én írok mindig haldoklik a topik,ha elmegyek három napra egyből 10 oldalt, írtok.
Nancsi
Remélem már tele vagytok pénzzel!

És mi volt a rendőrségen?
Mariannka,István
Mi van veletek?

Csema
Szerintem bárkinek üzenhetsz, aki elsőnek akad a kezed ügyébe. Ilyen hírt mindenki nagyizgalommal osztja meg a többiekkel.

Most vissza kell néznem, mert nem jut több az eszembe.
Babetta és Levi 35+4 én 36+4-nél megyek első NST-re. Remélem nem szülök meg addig