A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Látom, megint a rendszer...Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

NicikaKép
Ez a nyilalló fájdalom ismerős. Ha gyorsan megmozgatom, lerázom a lábamat akkor jobb. De néha annyira gyorsan jön és úgy fáj, hogy majd összepisilem magam na ekkor semmi se segít.

Zsandi)
Sajnálom, hogy kórházba kell vonulnod. A párod majdcsak feltalálja magát otthon. Vigyázattok magatokra!!!

Zsu69Kép
Szia! Én is új vagyok még itt. A cukorral nekem is probléma van. Diétáznom kell(ene).

István, Mariann és IstvánkaKép
Gratulálok!!! Nagyon tündéri kisfiú és már a lányok után pisil?!KépKépKép

Én ma egész nap tevékenykedtem. Azt hiszem elért a fészekrakás. Vasaltam, mostam, főztem, portöröltem, pórszívóztam, felmostam és még vár a mosogatás… már alig élek, nagyon elfáradtam. Azt hiszem most egy kicsit lefekszem pihenni.

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Mariannkáéknak nagy-nagy gratula a kis István babához! Igazán tündéri kisbaba! Jó egészséget és sok tejcit kívánok, valamint sok boldogságot a babázáshoz. Mariannak pedig sok erőt a császár utáni kellemetlenségekhez! Kép

KépKép
nicika

Anita: igen, ma van a nagy határnap Kép Megvagyok, csak nincs túl sok kedvem írni

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Mariannka és István!
Gratulálok a kis Istvánkához! Kívánok hozzá sok-sok tejcsit és nagy-nagy boldogságot.

Zsuzsófi!
Nem a szeméremcsontom fáj, hanem a méhszájam (szerintem) és a hüvelyem végig. Sokkal bentebb fáj, mint amennyire a csont van.

Nicika!
Szerintem a fekvés megoldás lehet. Nekem is belenyilallt néha a farokcsontom mellett, de vannak napok, amikor elő se jön.

Vas!
Mi egyszer az Auchanban vettünk olyan félliteres traubisoda-t, aminek a kupak alatt az üveg szája fekete volt valami ragacstól. Sajnos a párom felét megitta, mire észrevette, hogy valami keserű. Még ott a vevőszolgálathoz visszavittük. Aztán nekem is vágták a pofákat, hogy tán az a 80 Ft kisegít engem? Erre én is ideges lettem, és mondtam a csajnak, hogy azt legalább megmondaná, hogy mérgező-e az a ragacs, vagy kihívjam a köjált és bezáratom azt a tetves áruházat. aztán kicsit visszafogta magát. Én meg kiabáltam, hogy a többi üveget is nézzék át, nehogy más is így járjon. Erre: Majd ha kedvem lesz, küldök valakit. Azt hiszem ekkor kellett volna ott helyben egy kis rosszullétet színlelni a páromnak és mentőt hívni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Angi! Nekem a fekvés még rosszabb, mert utána meg nem bírok felkelni! Hogyha egy darabig talpon vagyok akkor jobb! Olyan mintha be lenne rozsdásodva az izületem! Kép

Babetta! Már többször hírdettük hogy Patrik vállal ilyen munkákat, de eddig még nem nagyon haraptak rá! Szerintem azért mert nem sok embernek van ilyesmire pénze manapság! Végülis nem túl olcsó mulatság!

Zsandi! A táblában mindig tudod követni hogy szült e valaki! http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm
Kitartás! A legfontosabb hogy a babákkal minden rendben legyen!

Zsu69! Üdv köztünk! Naná hogy befogadunk! Kislányt vagy kisfiút vársz?

KépKép
nicika

Mariann, István!
Nagy-nagy gratula a kis Istvánkához! KépKépKépKép Gyönyörű!!!!
Borcsa
37+1

Borcsa
KépKépKép
borsts

Meglett a kókusz leletem. Pozitív Kép De minden antibigyóra érzékeny Kép
Viszont így le van fújva az a tervem, hogy mivel a kórház két saroknyira van ide, a vajúdás nagyját itthon töltöm. Legalább 2 antibigyó szurit kell kapnom (4 óránként vénásan), hogy a babót ne kelljen kezelni. Márpedig ha egyikünket böködni kell, az legyek én.

Zsu69! Üdv itt! Én is a 3. babót várom, és a Szent Imrében készülök szülni.

Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Ildikó! Remélem, hogy a kicsi fiad minél előbb meggyógyul. Én nagyon nem szeretem ha betegek a gyerekek mert az ember halálra izgulja magát.

Petri! Neked mennyi volt a cukor értéked? és az orvosod mit mondott? Mert nekem azt mondta ha nem veszem komolyan kemény diétára fog fogni, de ennél jobban már nem tudok lemondani a kajákról, hát éhen halok, és már fogytam 1kg is. Különben eddig 10kg szedtem magamra.

Jövőhét hétfön megyek kokusz vizsgálatra, remélem minden rendben lesz.

Jó ejszakát mindenkinek Zsu69!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok Kép
Mariann, István Kép
Gratulálok a kis Istvánkához Kép
Nagyon sok boldogságot és sok-sok tejcsit kívánok Kép
Kép

Zsu69 Kép
Köszöntelek kösztünk Kép Gratula a 3. babához Kép

Olgo Kép
Örülök, hogy jobban vagy Kép

Eszti Kép
Szép nagy babád lesz neked is Kép

Ildi Kép
Szegény Olivér Kép Nem nagyon akar kilábalni ezekből a betegségekből.
Lehet, hogy érzi a vesztét, hogy hamarosan már nem ő lesz a pici? Kép

Babetta Kép
Sajnálom, hogy nem vagy jól. De vígasztaljon a tudat, hogy a szülés után jobb lesz Kép
Megkaptam az emailt, köszi Kép
Szerintem már nem valószínű, hogy egypocakos talit össze tudunk hozni, inkább majd egy babásat Kép

Andi Kép
Azért majd valahogy értesíts minket a fejleményekről Kép

Lettymama Kép
Gratulálok a kis Valentinhez Kép

Borcsa Kép
Sajnálom, hogy pozitív lett a kókuszod, de még jó, hogy most kiszűrték, mert kapsz rá bogyót Kép

Nici Kép
Kérlek javítsd a koromat a táblában, ma betöltöttem a 25-öt Kép
Köszi.

Lányok Kép
Köszi a babanév dicséretet Kép Nekem is nagyon tetszik Kép

Annácska 31+2

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Anita! Örülök hogy minden oké volt NST-n!
Zsu69! Nagyon édes a kisfiad! Kép
Eszti! Én is egyre sűrűbben sziszegek a szurkálásoktól meg a hírtelen erőteljes keményedésektől! Kép
Petri! Azért jó tudni hogy nem csak nekem vannak ilyen fájós nyügeim! Kép
Borcsa! Sajnálom a kókuszt! De a lényeg hogy kiderült és így lehet kezelni!
Anna! Boldog Szülinapot! Akkor a korodat javítom! Kép

KépKép
nicika

Gratulálok az anyukáknak a gyönyörű babákhozKép

Köszönjük a gratulációkat!

Nicika
Fájdalom: ilyenkor már fellazulnak az izületek...
Még takarítani akarsz? Valentinnek az nem tetszett...

Annácska
Boldog szülinapotKép

Nálunk még keveredik nappal és éjszaka... vagyis, egybefolyik...
Lettymama2

<font color="119911"> Jó reggelt!
Mi még mindig egyben! Szerintem lassan ki kell robbantani onnan a kisasszonyt. Ma ismét Nst+vizsgálat. Majd jövök utána és mesélek, hogy mit jósoltak.
Anita,
király, hogy jó lett a vizsgálat végre. Kép
Eszti,
én kismostam és átvasaltam a fejvédőt is. Kép
Borts,
sajnállak a pozitív eredmény miatt. De jó, hogy előre tudod és nem ott derül ki.
Zsu69,
üdv itt! Nálad hogyan indították be az első szüléseket? Burokrepesztés? Oxitocin? Hüvelykúp?
És hatásos volt?

Annácska,
Kép Boldog szülinapot, így utólag!
Lettymama,
mesélj már egy picit Valentinról és a szülésről is, ha lesz egy pici időd!

Mindenkinek szép napot!
Puszi.
Angi (40+2)</font>
angi79

Ilyet is régen írtam: hűű, de jót aludtam. Kép Asszem fél kilenc óta húzom a szunyát. Kép

Anita, akartam már kérdezni, hogy te el tudod képzelni, hogy Boti már tényleg annyira nagyon fejlett és husi, mint Istvánka? Mert én is tudom, hogy már érettek, és nagyok, és husik, de én még alig tudom elképzelni. El sem tudom képzelni, hogy elfér a pocimban, jó, tudom, hogy ők nagyon össze tudnak gömbölyödni, de akkor is.... Kép

Engem tegnap egész délután nem engedett be a Babanet....Kép

Cory, azért nincs kedved írni, amiért Vikó is távozott??? És gratulálok a határnaphoz! Veled örülök, mert tudom, hogy ez fontos neked! Kép

Mert látom, hogy egy páran azóta abszolút nem is jelentkeztek, és ez olyan rossz (legalább is nekem)...Kép

Annácska, Bettiflame, hétfőn megyünk tornára? Azért majd reggel odaszólok, hogy lesz-e, de elvileg már lesz.

Nicika, ez a rozsdásodás ismerős szintén, én alvás után mindig ezt érzem, és ezek bizony az izületek. Azért elég sok pluszt kell már cipelniük, és nem évek alatt jöttek fel, hanem hónapok alatt. Kép Kitartás (mondom ezt magamnak is)!

Na csók

Eszti
37+1
Vendég

Jó reggelt!

Eszti, te aztán tényleg jól nyomtad a szunyátKép Tegnap este mutattam az Istvánkáról készült képet Tibinek, és mondtam neki, hogy el nem bírom képzelni, hogy már egy ilyen jól fejlett emberke lakik odabent a pocimban. Meg egyáltalán olyan nagy, az én pocim meg annyira azért mégsem... Szóval hasonlókra gonoltamKép
Ja, Babanet megint királyul működöttKép

Annácska: Isten éltessen sokáig!Kép
Íme a szokásos ajándékom:
Kép

Angi: Drukk az NST-hez, hátha megtudtok vmi biztatót! A fenébe... bárcsak azt tudhatnánk előre, pontosan mikor akarják megpillantani a külvilágot ezek a kis angyalok! REmélem, Lidike most már záros határidőn belülKép

Nicika: Köszönöm Neked is, hogy velem örülsz a "sikeres" NST-nek! Kedves vagy! Ti (Te és Szintia) is készülődtök már szerintemKép

Cory: Veled örülünk ennek a fránya határidőnek! Indulhat a bevásárlás???Kép Remélem, azért lesz még kedved irogatni...

Megyek, még olvasok...bepróbálom az UV-t...(nem mintha most sokkal okosabb lennékKép)

Anita (36+6)

Orrom tovább duzzadt... meddig fokozódik még??? Már így is elég mulatságosKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Anita,
már okosabb nem is lehetsz, hisz eddig is az voltál! Drukkolok! Kép
Tényleg jó lenne tudni, hogy mikor akar kibújni, én mondjuk a hétvégét tartom esélyesnek, ha a végsőkig ki akar tartani bent.
Eszti,
én is nézegettem Istvánka képét és el se tudom képzelni, hogy Lidi hogy fér el bennem, hisz ő a már nagyobb is, mint István. Na, hamarosan ez is kiderül. Király, hogy jót aludtál! Rám ez most nem mondható el. Kép</font>
angi79

Aranyos vagy, AngiKép
Egyébként hétvégén erős hidegfront jön.......

Anita
Kép
Kép
_anita_

Igen, Angi, vasárnapra állati hidegfront jön, szóval hajrá Lidi! Kép
Húúú, ekkora már Lidi? Mondjuk tényleg, dehát olyan hihetetlen ez is. Szép kis husi csajod lesz ám! Kép

Anita, ügyi legyél, csak nem görcsölni, akkor mindig könnyebben megy a vizsga! Hajrá! Kép

Amúgy ez a hidegfront durva lesz, és hót is ígérnek, megint jóval 0 alatt lesz napközben is.

Lányok, ti vettetek sálat a babának? Én nem, mert ilyenkor még alig van nyakuk (márhogy nem látszik), és hát március előtt úgysem tudunk kimenni, a kórházból való hazahozáshoz meg nem tartottam fontosnak, úgyis jól bebugyoláljuk takaróba.

Szerintetek?
Vendég

Sziasztok!

Annácska: nagyon jó név a Donát Kép Balu is az lett volna, ha a 38. hétig megszületik Kép

Eszti: igen.

Anita: most már csak a fizetést várjuk, és utána hajrá vásárlás Kép Nálunk ez elsősorban szekrénysort jelent a gyerekszobába, és minimális ruhát. Baby-bag-et már tegnap megrendeltük az ebayről.

cory 34+0!

cory
Budapest

Eszti: én nem veszek sálat. A fiúknak sem volt picinek (ők aug. vége, szept. közepe), mert még annyira behúzzák a nyakukat, hogy ki se látszik. A szájuk elé meg nem jó, ha belóg. Akkor volt először, mikor már ültek a babakocsiban.

cory
Budapest

Szia Angi79!
Az első szülésemet 9 nappal hordtam tul akkor ilyen oxitocin gélt raktak föl a hüvelybe kb. de.11.órakkor és olyan délután 5-6 óra fele éreztem az első fájásokat, utána már ment minden gyorsan, hajnal 1.45kor már meg is volt a kislányom.
A második babánál sokkal rosszab volt a helyzet mert őt kint szültem ecuadorba, és ott az emberrel nem igazán törődnek, ott hagynak szenvedni egész éjszaka, éjfélkor még az infuziót is kivették belőlem hogy majd reggel találkozunk,-jó mi?- nagyon sokat szenvedtem és nem tágultam ezért reggel 8.ó-kor kértem, hogy epiduráljanak meg mert már 15 órája nem történik semmi és nem is tágulok. Megkaptam az érzéstelenítőt belém tettek egy gyorsító infúziot a táguláshoz és onnantól 1/2 óra alatt meg volt a kis fiam is. De ez ecuadorban történt itthon azért sokkal jobban oda figyelnek a kismamákra össze se lehet hasonlítani a kettőt.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Mindenkinek nagyon köszönjük a gratulációkat, mi is gratulálunk a már megszületett babákhoz és sok kitartást azoknak, akik a szülésre készülődnek.

Tegnap szerettem volna este írni, de a rendszer valamiért nem működött.

Mariann jól van, köszöni Nektek az érdeklődést és jó kívánságokat. Tegnap már felált, sétlált is. A körlüményekhez képest jól van. Istvánka elég álomszuszék, tegnap este volt először hajlandó szopizni, pedig a páromnak van előteje és többször próbálkoztak a mellre tevéssel. Valószínű a baba megsínylette a gyógyszerek hatását.

A gyors szülés okairól. Mariannak keddre elszabadult a vérnyomása. 4x2 dopegit, 1 adelat, 4 óránként fél betaloc és kb. 3 óránkénti magnézium szulfátos infuzió mellett volt 170/110 felett. Egész nap a szülőszobán feküdt, és mikor a délutáni infuzió után újra meglódult az érték, akkor az orvos úgy döntött itt nincs mire várni. Az NST szerint a baba alig mozgott a méh összehúzódások pedig gyengék voltak. A császár gerinc érzéstelenítésesnek indult, de mivel Mariannak utánna is voltak fájdalmai így hirtelen altatni kezdték. Kiderült, a műtőben a várnyomás már 240/140 felett volt. Szerencsére minden jól sikerült és ő is és a baba is egészséges.

A kórházról: mindenki, aki a Szent Imrében szül vagy szeretne szülni, annak itt egy kispapa tapasztalata: úgy gondolom, hogy mind nővérek, mind az orvosok tapasztaltak és segítőkészek, este a semmiből került elő 5 perc alatt 8 ember és újabb 5 perc alatt bemodakodva a műtőben voltak. A gyermekorvos is rendkívűl aranyos, a babát végül 1 héttel idősebbnek ismerte el. Ami nekem nagyon meglepő volt, az, hogy tájékoztatják az embert. Miután láttuk, hogy Mariannt altatni kezdik, megijedtem, de miután a babát kivették és bent elkezdték összevarni a feleségem, kijött az altatóorvos és elmondott mindent. A papák miután a gyermeket kivették és nincs vele komplikáció, azaz sír és mozog, beengedik a vizsgálóba és mindent nézhet, fényképezhet, sőt amint felöltöztették a babót és a papa szeretné a kezébe adják és kettesben maradhatnak. A mamát pedig egy üveg ablakon keresztül látja. (Ez utóbbi nem éppen mindig csodálatos látvány) A műtét után is oda figyelnek a mamára és a babára egyaránt, sőt egy kicsit odabújtatják a mamához, hogy a pici érezze az illatát.

Összefoglalva: le a kalappal a kórház elött, tudom ajánlani másoknak is.

Mindenkinek további szép napot kívánok és még egyszer köszönjük a gratulációkat.

István, Mariann és Istvánka

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok bekukk...

Mariann és István!
Nagy-nagy gratula a kis kukishoz! Jó kis ducika! Kép

Zsu69
Isten hozott! Kép

Nici
Nekem is ilyen fájdalom van már hónapok óta! Kép
A torna állítólag segít! ...én még nem próbáltam, bár amennyit én lépcsőzök.... Kép

Babetta
Ne aggódj szerintem csak közeledik a vége! Kép A macskaszőr így nem árt... csak ha ölelgeted...

...köszönöm, hogy aggódtatok értünk! Kép
...rólunk annyit, hogy a hátam jobban van... viszont azóta elestem az IKEA-ban is a lépcsőn... kezdek kicsit kimerülni... hála Istennek nem lett semmi baj.
Védőnénit nektudom, hogy írtam-e aranyos volt nem szidott le a + 10 kiló miatt, de azt mondta, hogy kb ennyi fog lemenni a szüléssel a többi marad így jobb ha vigyázok! megpróbálom...

A hétvégén elkezdjük babó szobáját is rendezgetni úúúúgy várom!

csak ezt az oldalt olvastam vissza... most megpróbálom pótolni a többit....

Kép
Kép
Kép
mamacka

István
Köszönjük a történetet.
Hát nem semmi izgalom lehetet, amit átéltetek, de a végeredmény a lényeg. Örül az ember, hogy vannak ilyen kórházak. Remélem én is ezt fogom írni az enyémről. További jobbulást Mariannak, hogy mielőbb otthon legyetek KépKép,és még várunk majd képeket.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Mamacka
Vigyázz magadra!
Veled mindig történik valami.!

Most megyünk el később, jövök!
Tegnap én se tudtam jönni, mert nem engedettbe

Babetta és Levi

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Tünde, Nadine,
köszi a tapasztalatokat a házatokról!

Eszti,
igen, én megyek tornázni hétfőn. Szerintem is lesz már.

Sőt, szerdán az Istvánba is megyek előadásra.

pusziKép

Kép

Kép
bettiflame

...na elolvastam az előzőt is...

ESZTI
Óriási a pocid!
...és milyen szép! Kép
Olyan kedves beszámolót írtál Boriékról! Kép KépKép

Annácska
Olyan aranyos a kislányod! Kép

...jaj a többit elfelejtettem... Kép

Amúgy elkezdtem megint varrogatni... baráti kör bővült egy csíkos kígyóval és az ágy fölé szeretnék egy nagy virágot amiről majd lepkéket lógatok le... a pályázattal meg nem is foglalkoztam, pedig már csak egy hét! Kép

Babetta
...hát én már csak ilyen problémás vagyok! Kép Kép Kép Kép KépKép KépKépKép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

István köszönjük a beszámolót! Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

katicuska
Én Abtönfarbe-val festm a szobát.
Ezdiszperzit szinezőpaszta... amikor megszárad nem oldható vissza vízzel.

Kép
Kép
Kép
mamacka

<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Szépeket lányok! Kép

Csak egy gyors bekukk.
Velünk rendben minden.
Tegnap sikeresen szerződtünk a bankkal, ott seggeltünk vagy 2 óra hosszát Gödöllőn (Gondoltam rád Ildi Kép), aztán futottunk az ügyvédhez, mert persze miért is ne január 31 lenne a szerződésünkben a határidő. Szerződés módosítás, meg még ami kell a banknak, aztán ma mehetünk is vissza az ügyvédhez, mert a beruházó nem volt ott aláírni. Aztán még az Otthoncentrumba is bementünk, leadtuk a cuccainkat. De, ha sikerül 2. körben beszélni a beruházóval, és hajlandó engedni, akkor remélem jövő hétvégén, költözünk. Nagyon jó lenne már.
Rendőröknél nem voltunk, idő szűkében.Kép

\2Mariannkának, Lettynek gratula a Kismanókhoz! Nagyon sok boldogságot kívánok!!! Kép</font>

Pussz,

Nancsika & Alex 33+3</font>}
<font color="ff0000">
(\__/)
(=':'=)
("')("')--@</font>

Kép

Kép
nancsika

István, Mariannka és Istvánka!!!
Köszönjünk a beszámolót, én már nagyon izgultam miattatok! Jó hallani, hogy ilyen kórházak is vannak!

Angi! Ma éjjel azt álmodtam, hogy Livike megszületett... rohantam fel a netre ma reggel... aztán tessék. Kép Biztosan jól érzi magát odabent!!! Kép

Mamacka! Te aztán nem vagy semmi! Kicsit talán ez figyelmeztető is, hogy azért most már pihenni és lassítani kéne. Kép Mit vettetek az Ikeában?

Lányok! Van még UH a 30. heti után? Mikor szokták megnézni utoljára a babát, ha nincs komplikáció vagy ilyesmi?

Nekem rémes éjszakám volt, a szomszéd fél 4-kor ért haza valami buliból, erre felébredtem, de sajnos Pötty is, mert utána már nem tudtam visszaaltatni, hiába ringattam magam ( Kép ), csak olyan reggel 5-kor. Ma viszont kelnem kellett időben. Kép
No majd alszunk délután!

Puszi, szép napot!

Barti+Pötty
31+3

KépKép KépKép
Kép
bartika31

...képzeljétek milyen jó boltot csináltunk... az IKEA-ban kinéztünk egy előszobabútort... vagyis egy íves kalaptartót alatta egy rúddal amire lehet ruhát akasztani... eredetileg 6900 FT eldöntöttük, hogy megvesszük, most a gardróbba... (fügönyös megoldást találtunk ki a ruhák tárolására és erre tennénk az ingeket)... később jó lesz az előszobába. Lementünk elkérni a raktárból, erre közlik, hogy kifutó áru nincs már raktáron... én megjegyeztem, hogy fennt még ki van állítva. Erre azt mondta, hogy akkor szereltessük le... mondanom sem kell, hogy addigra bezárt az üzlet, sietni kellett... újra fel a lépcsőn (ekkor estem el) leszereltettük. Le kellett vinni, hogy leárazzák mivel kifutó, kiállított darab!
Tudjátok mennyiért vehettük meg??? 500 FT-ot fizettünk érte! Jó üzlet volt! Kép el sem akartuk hinni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Barti
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Barti
A 38.héten van még egy utolsó Uh.

Ma megyek először CTG-re. Kicsit izgulok, bár nincs miért.

Scullyx
35+3

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Először is én is GRATULÁLOK MARIANNKÁÉKNAK és LETTYMAMÁÉKNAK!!!

Miért nem ír Vikó? Próbáltam visszakeresni az okot, de a kereső vmilyért nekem nem működik.

Bartika!
A 32. és a 38. héten is van még u.h. (legalábbis itt nálunk Miskolcon)

Lányok!
Úgy látom egyre többett "szenvedünk" így a terhességeink vége felé. Én baromi fáadt vagyok, nincs kedvem semmihez, pedig főznöm kell, szalad a lakás, és tegnap elkezdtem Dalma ruháinak a mosását, azt is folytatni kell + Vasalni. Tegnap csak a rózsaszín ruhácskák kerültek a mosógéppbe (kitettek egy mosást).

Tegnap megvettük végre a babakocsit + a Corában vettem még néhány dolgot (kocsitakaró+párna, plüss tipegő, szennyestartó a Picinek, cumisüveg, lepedő stb.)

Nancsika!

Remélem minden a tervetek szerint alakul, és jöv. hét végén beköltözhettek!

Mindenkinek üdv:

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Zsu69Kép
Megpróbálom leírni a cukor mizériámat. Az első a 12.hét környékén volt. Akkor az éhgyomi 4,6 a próbareggelis (1zsömi és 2dl tej) egy óra múlva 6,2 lett. Erre még azt mondták jó. Utána kb a 28. héten volt ugyanez. Akkor az éhgyomi ugyancsak 4,6 a reggeli után 7,3 lett. Itt sajnos én szúrtam el, mert a büfében már nem volt zsömle és kiflit vettem. Ez nem is lett volna probléma csakhogy már kiskifli se volt és a nagyot meg nem bírtam a felénél abbahagyni. Persze a tej is jobban csúszott... Az orvosomat ez nem hatotta meg, azt mondta diétázzak. 180gr szénhidrátot ehetek meg egy nap. Egy hónap múlva újabb vércukorszint mérés. Azt hittem majd terheléses (cukoroldatos) lesz, mert ezt ugye senki se nézte. A próbareggelisről meg azt hallottam elavult módszer. Csináltam a 180gr-os diétát, nagyon nehéz volt, mindig éhes voltam. Eltelt az egy hónap és be kellett feküdnöm a kórházba vércukor profilra. Egy nap alatt nyolcszor vettek vért a vénámból!!! Úgy néztem ki mint egy drogos. Na mindegy 5.2 fölé nem ment a cukrom. Tehát oké a diéta mellett. Ezután jött a karácsony. A mákos bejgli...nem bírtam ki...ettem.
A páromtól kaptam egy vércukormérőt. És láss csodát a több szelet süti után se ment fentebb a cukrom 6,5-nél. Mostanában már nem diétázom annyira szigorúan. Ja a másik probléma pedig az volt, hogy a vizeletemben is mindig volt cukor (vagyis az utóbbi hónapokban). Kiderült ez a vesék miatt van. Bocs ha kicsit hosszú lett.

Most megyek UH-ra és szterpto szűrésre. Estefelé jövök.

Perti 38+3

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nicika: a táblázat teljesen szét van csúszva Kép

cory
Budapest

Megpróbálom helyrerakni a táblát mert tényleg borzalmasan néz ki a neten!

KépKép
nicika

Sziasztok Lányok!

Mamacka!
Tessék ám vigyázni jobban magadra! Inkább ne szaladgálj annyit! Kép

Petri!
A zsömi+tejre nekem azt mondták, hogy 7,8-ig jó. Nekem 6,9 lett és a dokim szerint az jó.

Én tegnap varrtam a babának ágyneműhuzatot. Olyan anyagot kaptam anyutól, amilyenben láttam kész ágyneműgarnitúrát a tescóban.
Amúgy ma megjelentek hívatlanul a bogárirtók. Ez ugye a BM háza, és ők rendelik. Én meg elzavartam őket. A múltkor is a padlószőnyeget fújkálták össze, meg a karton tejet.

Kép
szelivi

Petri!
Köszönöm az infót, nekem ráadásul még volt ez aterheléses is meg kellet innom azt a borzasztó löttyöt ha rágondolok hányingerem van tőle, jó neked hogy ebből kimaradtál, akkor az eredményem éhgy:4.57, 2.ó múlva 7.07. Na mindegy nem aggódom tovább, az előző két terhességemnél nem néztek ilyeneket és akkor sem volt semmi probléma, szerintem már az idegesség miatt megy fel az ember cukra....hát nem? Remélem a vizsgálataid jól sierülnek majd írd le az UH. adatokat hogy mekkora a pocaklakó.

Mamacka!
Gratulálok az ikeás vásárláshoz tényleg nagy szerencsétek volt, de a lépcsőkkel nagyon vigyázz, csak szép lassan és kapaszkodva!!!!!!

Mariann és István!
Mégegyszer gratulálok a gyönyörű fiatokhoz, remélem az enyém is ilyesz szép formás lesz.
Ahogy a korházi történetet olvastam komolyan elpityeregtem magam nem semmi amit végig izgulhattatok de az a lényeg hogy minden rendben van! Mi ellőbbi felépülést és hazatérést!

Zsu69 34+6

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu69!
A neten olvastam - amikor állítólag gyógyszertárakban voltak mobil cukormérő állomások - hogy az idegességtől nem megy fel az ember cukra. Viszont a magas cukor miatt lehet ideges az ember és felmehet a vérnyomása.

Petri!
Ha az ember egész nap rendesen eszik, akkor a szervezete termeli az inzulint és lenn tartja a vércukrot. Vagy valami ilyesmi. Nekem is az éhgyomri 4,4 volt egyszer, aznap délután egész napos nasizás és sütizés után pedig 4,3.

Kép
szelivi

<font color="119911"> Sziasztok!
Megjöttem a kórházból. Az NST-n helyenként bealudt Lidi, de aztán felráztuk, így azzal minden oké volt. Aztán jött a förtelmes vizsgálat, ezt nem kívánom senkinek és nem is részletezem. A lényeg, hogy belső méhszáj zárt és kemény is, tahát nem lehetett magzatvizet nézni. Szombat este menni kell újra, ha addig semmi. De én azt már nem annyira szertném, jobb lenne ha jönne már. Kép
István,
tényleg le a kalappal a kórház és az orvosok előtt. Puszi a Picúrnak és Mariannak.
Zsu,
köszönöm az infókat!!!
Bartika,
jó álom. Kép

Ja és találkoztam Csemával, aki akkor ment uh-ra. Kép
Puszi. Megyek pihenni.</font>
angi79

Lányok! Másnak is szar a táblázat?

KépKép
nicika

Angi! Mit szólnál egy jó meleg fürdőhöz vagy egy kis hancúrhoz? Kép

KépKép
nicika

Nici,
nekem be sem jön a tábla oldala...

nadine81

Lányok!
Nekem jó a tábla, legalábbis az én adataim jók benne, a többieké is jó szerintem. Viszont nagyon lassú, de ez a mi ezeréves gépünk miatt van főleg.

Kép
szelivi

Sziasztok!

Nekem tegnap délután egyáéltalán nem jött be a tavaszi topik... Kép

Tegnap voltunk védőnéninél, ott elég hamar végeztem. Jó lett a vizelet-gyorsteszt, a vérnyomi, és a súly is. Hööö! A védőnő azt mondta, mielőtt ráálltam a mérlegre, hogy most biztos híztam, mert nőtt a pocakom, meg hát amúgy is.. Erre 1 kg plusz jött fel az utóbbi 1 hónapban! Királyság! Szóval most vagyok 69 kg. Halkan jegyzem meg, hogy az itthoni szerint még mindig csak 66. És én őt jobban szeretem.. Persze ez a mérleg sem stagnál, ez is kb ugyanannyit megy felfelé, mint a védőben lévő, de a miénk eleve kevesebbet mutatott az elején is.

Terhesgondozóban jó sokat kellett várni.. A doki tulajdonképpen nem mondott semmi újat. Azt mondta a lepény helyzete miatt betesz még egy UH-ot, és akkor is megnézi, hogy mizújs. Ez lesz 4 hét múlva, február 27-én. Megemlítettem neki, hogy érdekel, nem szedtem-e össze toxoplazmózisos izét. Azt mondta ha sokat nem csókolgattam a macskáimat , akkor nincs nagyobb esélyem rá, mint másnak, hogy elkapjam, de azért adott beutalót ma reggeli vérvételre, hogy megnyugodjak. De ezen kívül néznek még: MENO, HCGT (ezeket vizeletből), és CYTO, HERP, RUBE, TOXO (ezeket pedig a vérből). Nem is baj, hogy megnézik ezeket is. Igaz, nekem csak a cyto, a herp, a rube és a toxo mondana valamit, a másik kettőhöz lövésem sincs, hogy mi az. Nektek??

Nici,
ha fáj mindened, akkor nekem az az ötletem, hogy ne takaríts! Kép

Ildi,
Olivérnek jobbulást kívánok, remélem, hogy te nem kaptál el semmit!

Andi,
remélem minden rendben lesz veletek, és a hétvégéket valóban megkapod! Kép

Zsu69,
üdv itt nálunk! Kép Gratula a két gyerkőchöz, és a pocaklakóhoz! Kép

Mariann, István és Istvánka,
gratulálok az új, bővült családnak, jó egészséget kívánok nektek! Kép

Kép

Eszti,
engem sem engedett be tegnap a babanet.. De az a furcsa, hogy pl. a soproni topikot meg tudtam nyitni, ezt már nem... Kép

Mamacka,
te már ne rohangálj több lépcsőn fel és le, inkább csak nyugiban! Kép És jó vásárt csináltatok, ügyesek vagytok! Kép

Nadine és Dorka 29+0 Kép

nadine81

Nici
Nálam jó a tábla!

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Angi,
nekem is rögtön a szex jutott az eszembe...
Hátha segít...
Mi 2 hete nem voltunk együtt aztán tegnap igen és egész éjjel nem tudtam aludni annyira fájt a hasam.
katicuska

Na most már jó a táblázat! Kép

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?