A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsan!

Visszavinni holnap nyitásra és kiverni a balhét.Katalógust vinni,megmutatni.És ragaszkodni illóolajoshoz!Vagy manit vissza vagy illóolajosat adni!
És fenyegesd meg őket velemKép

Juc
20170114224602

Zsebi, de jartam es ismerem, de nekem az nem olyan szimpatikus. En ragaszkodom a masodik vagy harmadik kerulethez Kép persze ezeknek is csak a szimpatikus reszeihez, ugyhogy szegeny apanak meg sokat kell dolgoznia Kép bar o is pont ezekhez ragaszkodna. Es Asso cipo nagyon jo volt, ugyhogy koszi az infot. Es azt is tudod, hogy meddig annyi az annyi? Mert mar tavaszi csuka kene, szerinted egy-ket honappal elore meg tudom venni? Persze viszem a gyereket is, de meg o sem tudja, tavasszal mekkora lesz a laba Kép
moose

Zsanci!
Vigyétek vissza mindenképp! 3 napig akkor is kötelesek visszavenni, ha a színe nem tetszik!!! Kép

Moose!
Ilyen füles, meg kihajtós könyvet még most se veszek neki, mert még ő is letépi előbb-utóbb. Viszont ami most nagy változás, hogy hosszan olvasós mesék is lekötik már (olyan 2-3 oldalnyiak), és kép se kell feltétlenül...na jó, azért jó ha van legalább egy meséhez egy Kép
Várj, gondolkodom, hogy Nyuszikorúan mi vol a menő...Bóbita az tuti, meg a Nagy mondókáskönyv (Libriben karácsony előtt vettem egy tuti jót barátnőm kisfiának, szép rajzokkal, aranyos mondókákkal)...meg a Locs-pocs, de ez a mi örökségünk, mostanában nem láttam, ja, és talán ilyentájt kezdtük el nézegetni a Tesz-vesz várost, és azt sokáig nagyon imádta...
Na, majd még ha eszembe jut valami, akkor írom Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Juc Kép Kép

Zs, nana, hogy visszaviszed! Mi porszivot vittunk vissza, mondjuk azert, mert apat elkuldtem, hogy melyik tipust hozza, felirtam neki lobetukkel papirra es meg mielott kifizette is telefonoztunk, erre sikerult megis masikat felnyalabolnia. Es meg az is a szorihoz tartozik, hogy mikor kivettuk a kocsibol a MM elott, akkor azon a nyilason, ahol meg lehet ragadni a dobozt belecsuszott apa jegygyuruje az ujjarol. Szoval mikor visszavittuk, mondtuk, hogy azt viszont kiszednenk belole Kép vevoszolgalatos fazon meg, hogy ugyis ki kell bontania, tenyleg az van-e benne, ugyhogy kibontotta, mindent szetramolt es kereste a gyurunket, de nem talalta sehol, mar kezdtunk ketsegbeesni, o meg biztos ketsegbevonni a kepessegeinket, mikor meglett, beszorult a porszivonak valami vekony par millimeteres resebe, asszem ahol vmi szellozo/szuroizeje nyilik. erre aszondja: hogy orult volna, aki ezt hazaviszi. szal hozzuk el a masikat, es akkormeg egy spinehez allunk be a vevoszolgalaton, aki kibontja a dobozt es keresi a garancialeveles paprit, hogy lepecsetelje (ami egyebkent a dobozon kivul volt, de ez tokvaksi), mire odaszol neki a kollegafazon, hogy mit keres es kozben en is az orra ele tettem a garlevelet, ja persze, ezt, mire a fazon: de gyuru lehet, hogy van benne Kép
moose

Bogarka! Tesz-vesz varosbol melyiket? Mert van itthon ot, de ugy feltem oket (mert en is imadtam gyerekkoromban, szoval ezeket meg nyuszi elott sajat reszre vettem Kép ). Ha jol lattam, most van harom olyan teszvesz, amik kemenyoldalasak, de eloben meg nem lattam oket. Asszem olyan kene.
moose

Moose, nem tudom, hogy meddig tart. Brúnó most 22-es méretet hord, és én vettem egy 23-as béleletlent. Õsszel 21-es béleletlenje volt, most 22-es szandit hord ezek alapján gondoltam nem tévedek nagyot a 23-as mérettel Kép Kép

Moose, szerintem meg egyszerűen későn érő típus vagy, és most tör elő belőled az ősanya Kép Kép Kép

Juc, hol vagy? Kép

Gigi, én látlak msn-en majd ha be leszel jelentkezve akkor írok.

Zsanci, nekem sajna csak este jó a boltolás, vagy hétvége.
zsebi2004

MSN-n nem megy ma nekem.

Juc
20170114224602

Moose!
Ez keményoldalas, és azt hiszem ez az első, vagyis az alap vagy mi...Kép Azzal kezdődik, hogy felkel a maci, mosakszik, beágyaz, reggelizik stb., aztán jönnek a tematikus oldalak (játszótér, konyha, járművek, épületek, sportok, hangszerek stb....)
Petrával hosszú ideig az esti szertartás része volt a Tesz-vesz nézegetés Kép

Porszívós sztori nem semmi Kép ... Veled tényleg nemcsak álmaidban történnek érdekes dolgok Kép

B.

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Mi ez a pangás ma este???

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Én rucikat sasolok Pannának éppen.És aki lemarad az kimaradKép

Juc
20170114224602

Zsebi, azert felek kicsit meretektol, mert en ugye eddig harom kulonbozo markaju csukat vettem: 19es Richter szandal, 19es Asso cipo (ami egyebkent sokkkkal nagyobb volt a 19es Richternel) es 21es Superfit cipo. Szoval nemtom ilyen szuperul kiszamolni, mint te. Osanyat meg nem akarok, mert epp egyik nap irta Bogarka, hogy azok evekig a hatukon cipeltek a gyerkocoket... Kép

Bogarka, ez a harom a kemenyoldalas elmeletileg: Kalapos kalandok Tesz-vesz varosban; Kerekes kalandok Tesz-vesz varosban, Szelfutta kalandok Tesz-vesz varosban.(Ha megnezed az alexandra.hu-n, fooldal tetejen rogton beirod a keresobe, hogy tesz-vesz kidob egy csomot fotoval egyutt, ugy biztos felismered. Egyebkent szerintem nincs meg nekik az osszes, a kemenyoldalasokbol is csak ketto.) Es lehet, hogy irok majd regenyeket, de addig meg egy csomo kalandot ossze kene szednem Kép

Ja, Ancsi, igen, az az, a fogkoztisztito kinzokefe! Szoval te mar megtanultad a technikat? Mondjuk doki aszonta, mikor panaszkodtam, hogy nem megy es elotte miert nem kuldtek tanfolyamra, hogy ne aggodjak, egy-ket honap alatt belejovok, de mivel ilyen rosszul megy nem is sikerul minden nap ravennem magam Kép Talan pocak utan mar nem fog igy verezni az inyem es akkor...

Oxi, tudom, hogy nem vagy tavdokiizemicsoda, de legyszi mondsz meg, hogy ha az ember meghuzza magat (nyulemelessel) igen erdekes helyen (kb szemeremdomb egyik oldala), akkor lehet-e valamit tenni, vagy csak varni kell, amig elmulik? Csak mert mar egy hete varok es nodokival hetfon megbeszeltem, aszonta semmi gond, nem kell aggodni (ha gondolom vegyek be algopirint), de azota tovabb "huztam", mostmar a belso combom is fajdogal Kép es striakremrol mit is irtal es mikor?
moose

Moose, de ha ott rápróbálsz egy asso sandált akkor tudod, hogy most mekkora a lába az asso méretben és onnan már csak egy lépés a végeredmény Kép
zsebi2004

Moose!
Tesz-vesz Szótár ... és még ez is örökség a gyermekkoromból, szal régi kiadás, és keményborítós Kép

Na, jóéjt!

Bogárka

Bogárka
KépKép
KépKép
bogárka75

Hello!

Tegnap ota nem tudok jonni,de nem azert am,mert baj van,csak mert talan most jon ki rajtam a faradtsag es inkabb pihizek Manoval,ha O is azt tesziKép

Draga VotivKép
Jelenleg kicsit homalyos a szemem,talan beleszallt vmi bogar...KOSZONOM a mailedet!!!!Most mar nincs energiam,de holnap valaszolok ra!

Jo ejt!
NincserejeirniKriszta es ujranevetoelevenAkosom

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Kriszta! Kép Dejohogymarjolvagytok! Kép Ugyhogy most huzzal is aludni de rogton!!

Zsebi, ok, tenyleg, akkor maris fuzom apat, hogy vigyen el minket Kép

Bogarka, kemenyoldalas! Azaz minden oldala kemeny, tudod, ilyen kis vandaloknak valo for hard wear kiadas Kép mint a bugyuta lapozok. egyebkent mindegyik teszvesz kemenyfedeles, de sima papir oldalakkal, szoval en azokat nem merem a kezebe adni!
moose

Szia mindenki! Kép
Jókívánságokat köszönjük, ránk fér. Tegnap voltunk dokinéninél, felírt szegény Fülinek egy csomó mindent, pocakfájás ellen. Infacol annyit sem ért, mint bikán a tőgy, a sab simplex még teszt alatt, de mintha kevesebbet bömizne és nem annyira keservesen, néha már aludni is tud szegény mazsolám. Azért ma éjjel kettőtől fél hatig is buliztunk egyet, de most elszunyált.
És le is mérte a dokinéni és 3770g Kép

Csókolat mindenkinek, ha tudok, azért rátok nézek

Macs és kicsinyöszörgősFülibaba
macskanyu

Sziasztok,
Ancsi, Szmagdi, köszi a recepteket, jól leírom őket, azt valamelyiket csak elkészítem, csak most az a zavaró, h minden hozzávaló megvan (citrom, kókusz, stb) ezért nehéz dönteni. Kép ÉS a felszeleteléssel mi sajnos a kihűlést sem tudjuk megvárni, nemhogy a másnapot. Az olyan receptek, amikben az áll, h másnapig hűtőben pihentetjük, eleve kizártak. Kép

Bog,
köszi, h csak miattam leírtad újra a sztorit (haj), biztos a hülye vizsgaidőszak kavart meg, h nem olvastam, vagy teljesen kiesett szita agyamon. Kép De most már figyelek. Bár most meg minden nap be kell rohangászni valamiért, vagy íratkozni, vagy az index-szel, vagy mikor mi, szóval továbbra sem unatkozunk. Hétfőn meg már kezdődik a kövi félév, úgyhogy ennyit a láblógatásról. Kép

Moose,
eddig is szeretted, legfeljebb nem így mutatkozott meg a dolog. Kép
Floating island nagyon tetszik, látom magam előtt, ahogy úszkálnak a szigetek... Kép a madártejnek még ennyi értelme sincs.

neet
neet

Jó reggelt mindenkinek!

Macska!
nálunk a szélcső valt be hasfájás ellen. Amikor sírt és még nem jött ki se púú sem kaka, akkor jött a szélcső. Próbáljátok ki. Már volt szó a topikban erről. Valaki még írta, hogy használta, csak már nem emléxem, hogy ki Kép Puszi Nektek Kép KitartásKép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ildi, Green, Beet, Johi..... merre vannak ??? Már elég rég nem jelentkeztekKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Jó reggelt!
Macs! Próbáltad már hason altatni? Bazsó kb 4-5 hetes korától már éjszaka is így aludt, és elmúlt a hasfájás. Ha félsz hason altatni, akkor próbáld meg csak napközben, úgy hogy mellette vagy. Egyébként meglepően ügyesen tudják már ilyenkor is emelni a fejüket, és álmukban átfordítaniKép
Nekünk még az is bejött, hogy úgy sétálgattunk vele, hogy a karunkra hasaltattuk. Imádta! És később mindig így lehetett elaltatni!
Remélem, tudtam segíteni!

Kép
Kép
zuzmo1

Neet,
ismerős....Kép Alig várom hogy kicsikét hűljön a sütiKép.Már melegen elkezdem zabálni KépKép

Zsanci,
Elfelejtettem megírni, hogy megfogadtam a tápszeres javaslatokat és adom azt ami vanKép Ezexerint minden tápi (Mildi, Beba, Milupa...) jóó. Szerencsére még van tejcsim, így ritkán adokKép

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zuzmo,
Yesss, a hason sétáltatás nálunk is beváltKép, de a hason alvás már nemKép De szerencsére nem volt olyan nagy hasfájós. Az éjszakáink nyugisak voltakKép (szélcsövezés és séta után...)

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Mása,Zuzmo,

van púúúú is, meg rotty is, meg büfff is, meg bukik rengeteget, hason többnyire utál, nagyritkán jó, már ösvényt sétáltunk a szőnyegbe, minden elképzelhető pozitúrában tartva a dedet.Még leginkább a függőlegesen rázogatás jön be, de este-éjjel nincs olyan pozitúra ami jó lenne neki, olyankor teljes a vígadztalhatatlanság Kép nu, ezért próbálok már mindent meg.
macskanyu

Macs:
az mit jelent,hogy sokat buki?Mert Dorkámnál is így kezdődött és csak a függőleges állapotot szerette.A 6 hetes kötelező uh-n derült ki,hogy refluxos.Nem riogatlak,ez igazából nem is tragédia,mert jól kezelhető és ki is nőtte rég.Csak ez is egy lehetőség!Ha marad ez az állapot,akkor esetleg ha mentek 6 hetesen,kérd meg az uh-t végzőt,hogy nézze meg a gyomorszájat is.
Drukkolok,hogy ne ez legyen,hanem csak a frontok/szelek.

petergabi

Macs, ezexerint beköszöntött a hasfájós időszak Kép
kitartás, minden baba kinövi, és szinte mindegyiknél van ilyen hasfájós pár nap/hét.

nálunk is segített a repülő-tartás és sokat bicikliztettem Istókot, meg még szopi közben is böfiztettem (benne azért is volt sok levegő, mert mohón evett, sokat nyelt, és alig tudott böfizni)

és van a Weledának egy Baby Bauchlein (babapocak)olaja, ez egy kis köményes finom kis olaj, amivel bekenegettem, és jókat durrantott utána
épp a minap volt szélgörcse, és elővettem megint ezt az olajat, és bekenegettem, 5-10 perc múlva már vígan durrogott Kép

votiv 8)
votiv

Macs,
Kép akkor marad a türelem meg a kitartásKép Lehet, tényleg a front, ahogy Gabi is írja vagy esetleg túleszi magát, hm?? Puszi Füli-baba pocójára.Kép

Gabi,
nálunk nem volt 6 hetes uhKép Ez kötelező lenne??? Mert akkor mi lemaradtunk....

Mása
Kép
Kép
szmagdi

votiv 8)
votiv

Mása, nálunk se volt, nehogy elkezdj aggódni Kép
mi 6 hetesen vmi szerencsétlen ortopédiai nyúzgáláson voltunk...

votiv 8)
votiv

sziasztok,
köszi a tanácsot, felhivom őket, h érdemes e egyáltalán visszavinni, azaz van e nekik illóolajos. Mert párásitó úgyis kell, ha meg ilyen szépen átvágtak ,akkor ezt szivtam. Megpróbálok olyan kütyüt keresni bele, ami képessé teszi az illóolajok párlására is. Mert ugye a két gép TELJESEN egyforma, ebben is megvan a helye az illóolajos kütyünek, de a kütyü hiányzik.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Gabi,
a dokinéni is azt mondta, h valszeg refluxos Kép megyünk is UH-ra, de addig is írt fel nutritont, meg ulcogont(?) asszem, de még nem tudtam átmenni a patikába, mert anyira bömböl..

Votiv,
igyexem megnézni
macskanyu

Votív,

ha valaha eljutok a patikába, akkor megpróbáljuk a camomillát,de milyen potenciál és hányszor mennyi??
macskanyu

Sziasztok!

Csak nagyjabol tudtam visszaolvasni! Orulok, hogy Bkrisztaek jobban vannak, remelem Istok is teljesen felepult mar, Macs FulibabaKép, aaa nem tudom kinek meg mit akartam kivanni, szoval aki kimaradt es beteg, jobbuljon!

Recca, megprobalok utanajarni a domainnek.

Ancsi, ha rasegitek akkor atfordul, de magatol meg nem.

Oooo, mar megint elakadtam.Kép

Fic egesz jol osszefoglalta a dolgokat, meg most sem vagyok szazas, de mar sokkal jobban vagyok, mint az elmult napokban.

Votiv, gyereknek lehet adni Coffea Tostat??? Vedono mondta, en durvan talalom. De ha te azt mondod, adhatok, akkor elhiszem.

D.

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Dora,
JOBBULÁST!!
coffeát sztem lehet. Egyik kisfiú is ezt kapta, és utána szépen aludt!!!Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Votiv,
ok, nem aggódomKép

Zsanci,
én a te helyedben tuti vissza vinném.Kötelesek vissza venni és egyébként is, miért szívjál még azzal is hogy olyan illóolajos kütyüt szerezzél bele! Cseréljék ki! Nem lehet, hogy hiányzik a csomagból? Nekünk az új varrógéphez nem adtak kellékeket. Aztán pótolták.Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Zsanci,

akkor a Mc előtt fogok találkozni a zuraddal?
vicces lesz, már alig várom, mindenki látja majd, hogy átad egy szatyrot én meg a borítékot :o
bocs, de itt eccerűbb írni
funny80

Dora,
holnapra lgyél 99es, aztán jöhet a hétvége.Kép

Képzeljétek, szó nélkül elzárták a vizet a környéken. Remélem, marha gyorsak lesznek (biztos az M0 építés miatt), mert lassan ebédelnénk, és Eszter annyira összekeni magát meg engem meg mindent... és csak egy cumisüvegnyi vize van. Kész krízishelyzet. Kép
neet
neet

szóval Kép
funny80

Dora,
bocsi, mondjuk azt is kéne tudni, h Kati mennyire coffea tipus. Bocsi, h belepofázkodtam, szándékos volt...KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Funny,
igenKépKép én meg majd asszisztálok az egészhez...Kép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Macs: 3-szor 5 golyócska 30 percenként (de ha alszik , nehogy ezért felketsd Kép), majd a hatás kivárása két órán keresztül. Ezután jelentős javulásnak kell fellépnie (ha nincs, akkor rossz szert választottunk). A továbbiakban szükség esetén egy-két óránként 5 golyócska, adott esetben a következő nap még 2-szer 5 golyócska.

votiv 8)
votiv

Votiv,
Te csak a Bába válaszol c. könyvből lettél ilyen homeosámán, vagy máshonnan is informálódtál, esetleg veledszületett képesség Kép

Funny
funny80

ez lemaradt: és potenciál legyen C15, vagy C12 (vagy ha nincs, akkor ennél alacsonyabb pl D6), és ha kapsz, inkább gyógyszertári készítésűt vagy Remediát vegyél, mert a Boiron golyók kellemetlenül nagyok, lassan is olvadnak. pedig muszáj felolvasztani őket, vízben, és aztán műanyag kanállal add Fülöpke szájába. ha kicsit nagyobb lesz, ezeket a pici golyókat már lazán be lehet majd adni a szájába is, hadd nyalogassa Kép

votiv 8)
votiv

Dóra, ha Kata úgy pörög, mint aki egy liter kávét ivott, akkor adhatod neki Kép durva semmiképp sem lehet, mert a potenciálás során olyannyira felhígult a hatóanyag, hogy nem lehet nagyobb baja tőle Katának, mintha a konyhából kiáramló friss kávéillatot szagolgatná. (és mégis hat!! Kép)
de azért jobb lenne, ha még egy kicsit részletesebben írnál arról, milyen gondjai vannak Katinkának, mert még vagy 10 másik szer is szóba jöhet alvászavarra (ha Zsanci jól tippelt Kép), és őszintén bevallom, nekem még ilyet nem kellett sose kezelnem, utána kéne néznem nekem is alaposan.

közben pedig arra gondolok, hogy természetes, hogy Kata is érzi, hogy vmi "nincs rendben" az édesanyjával, és ő ugyanúgy aggódik-nyugtalankodik, ahogy az egész család. a kisgyerek, mint a szivacs, úgy magába szívja a feszültséget (de a jót is).

én azt tanácsolnám nektek, hogy próbáljatok meg együtt kikapcsolni, ellazulni, ha lehet. párologtass otthon olyan olajokat, amik ellazítanak, felvidítanak (levendula, narancsvirág, klementin stbstb), tedd be a kedvenc zenéd, dőlj el kényelmesen az ágyon, vedd magad mellé Katát és símogasd a lábát/pociját (a gyerekek ezen keresztül lazulnak el a legkönnyebben), énekelgess neki, vagy mesélj, és ha másképp nem megy, próbáld meg tudatosan is elengedni magad, lábtól fejig kiengedve az izmaid, és csak jó dolgokra gondolj, a legszebb pillanataitokra Katával és a kedveseddel együtt stbstbstb Kép egy próbát megér, nem?

egyébként meg pihenj amennyit csak lehet, hagyd most a házimunkát másra! Kép rendelj vmi jó kaját, bújjatok össze apával, nézzetek együtt meg egy jó filmet, vagy apa maszizza meg a lábad, vegyetek egy jó forró fürdőt, majszolj el egy tábla legfinomabb csokit, kérdezd meg magadtól, mi esne jól, és csak azt tedd! Kép (már amennyire egy anyának a szabadságából telik...Kép)

és az esti fürdésnél is lehetne pár csepp (pici tejben v mézben oldott) ellazító illóolajat cseppenteni Kati vizébe, de manapság láttam már kifejezetetten "nyugtató" (levendulás) babafürdetőt is erre a célra Kép

de az alapfeltételezésem azért az, hogy ha megoldódik, vagy elmúlik valahogy a te fájdalmad, meg elcsitul ez a sok idegeskedés és feszültség, amit most át kell élnetek, a drága pici Kata is visszatér a normál kerékvágásba Kép

votiv 8)
votiv

Funny,
van még a Bábán kívül is pár könyvem, meg a neten azért angolul/németül egész tekintélyes szakirodalom van fenn, és csomó fórum ahol még kérdezni is lehet. aztán ilyen emberkékhez is járok, engem is ilyenekkel kezelnek, és mindenhol megpróbálok tanulni is Kép de nem tartom magam szakértőnek, sőt, az utóbbi időben nagyon bátortalan is lettem, látván az igazi kuruzslókat munka közben Kép és megtapasztalva az alkati szer mindent elsöprő erejét Kép most már csak kisebb emésztési problémákat, apró ház körüli sérüléseket, rovarcsípést, enyhébb fogfájást/főfájást, náthát, kezdődő gyermekágyi depressziót és herpeszt merek gyógyítani Kép

votiv, a vajákos

votiv 8)
votiv

Sziasztok!

Dora: örülök, hogy jobb, csak így tovább!!!

Tegnap én is elvittem Balubabát a dokinénihez, jobb tudni, ha van valami... sajnos rosszak voltak az infóim és nem a mienkhez jutottunk be, hanem egy másikhoz. Na vele igencsak elbeszéltünk egymás mellettKép Mondtam neki a tüneteket, hogy éjjel (szinte csak akkor) lázas nappal meg nagyon sír. Elkezdte vizsgálni, Balu üvöltöttKép mondta, hogy kicsit váladékos az orra, meg a szeme ( NEM folyik az orra, csak amikor sír, utána) belenézett a szájába. először mutogatja nekem, hogy büfizett a gyerkőc, mert ott egy kis tejcsi, mondom lehet, de függőlegesen volt, kendőben... de nézzem meg, ott van (nem igazán értettem, hogy miért kell ezt annyira bizonygatni) utána megnézte a torkát, amitől a kicsi elkezdett öklendezni (mint mindig) és köhögni. Na erre azt mondja, hogy ír fel neki ambroxolt a köhögésére, de egyébkéntr NEM köhög a gyerek!!! vizsgálja a fülénél, nyomogatja, a gyerek már előtte 5 perce üvölt, az én anyai fülem semmi változást nem vesz észre a kicsi sírásában, de kapunk egy beutalót fül-orr-gégészetre, mert !"az éjszakai felsírások arra következtetnek, hogy fájHAT a füle is akár" (éjszaka NEM sírt, csak nyugtalan volt, de az a láztól is lehetett
) menekültem onnan, de leginkább azért mert nagyon határozatlannak tűnt az egész és nem igazán bíztam benneKépKépKép
Ma éjjel már nem volt lázas és nem is volt olyan nyugtalan, egész jól aludtunkKépKépKép Igaz most is nyűgös kissé, de én ezt a fogának tudom be, punktumKép (nem vagyok gyerekorvos, "csak" anya)

pusz: Pocak

Pussz: Pocak
pocakpacni

Szia Lányok!

Na itt vagyok megint. Még nem tudtam visszaolvasni csak hallottam Istók rémszoriját!Szegény pára!

Az utóbbi időben alig jutottm géphez, mert mindig volt valami. Sokat varrtam, míg Lilla aludt, meg sokat is mászkáltunk, de jól vagyunk! Lekopogom, eddig Lilla nem szedett össze semmitKép

Gyerekek még csak most lesz feb végén másfél éves, de annyit beszél. Már mond mondatokat és ragozza a szavakat. Én azt hittem ezt később csinálják. Mindenesetre minden nap leesik valami miatt az állam, hogy már ezt is mondja!

A térdem továbbra is fáj és nincs válasz miértKép

Egyébként mindenki nagyjából jól van? Van új pocakos?

ZUzmo!
Miért nem jöttetek tornára hétfőn?Hiányoltunk Manokával.

Na most megyek visszaolvasniKép
beetrix

Zsan, ezt olvastad? http://index.hu/kultur/media/cc/vadaszos/
legjobb benne, h "konzumterroristának" nevezi a gyerekeit a szerző Kép

a kókuszgolyós reklámról meg:
http://index.hu/homar/index.php?title=lopott_e_geszti_ugynoksege_xcviii_fejeze&m ore=1&c=1&tb=1&pb=1
tök kiábrándító, hogy koppintották Kép

votiv 8)
votiv

Lányok!

megkaptam aGYEdemet és csodálatos módon a megemelt családipótlékkal meg a sok jóval együtt kevesebbet kaptam mint eddig.Na ez most akkor hogy is van?

Juc
20170114224602

Pocak, uhhh, ez elég kiborító!!! ha még aktuális, esetleg próbáld elcsípni a saját dokitokat. remélem tényleg "csak" a fog Kép gyógyuljatok! Kép

Beetrix, bárcsak én is hallhatnám, ahogy Lilla csacsog! imádom mikor beszélgetnek meg halandzsáznak ezek a pöttömök, meg lehet őket zabálni!!! Kép
térded Kép

hát már sose lesz vége a bajoknak??? Kép

votiv 8)
votiv

Votiv:
de örülök,hogy olyan vagy mint régenKép

Zsan:
szerintem is csere!
Mi tavaly jártunk úgy,hogy a corában megvettük a csodatefal lábas szettet,amikhez csak 1 fül van.Na otthon derült ki,hogy pont az hiányzik belőle,meg az egy szem tető füle isKépPersze origi csomagolásban.Férjem visszarobogot,kibontottak még 2 dobozt és mindegyikből hiányzott valami.Na erre kaptunk 2 csattintós fület meg egy fedőfogót,mondván ezen már nem múlik semmi?!Kép

petergabi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?