A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt Mindenkinek!

MOT üzenete:

"Jó reggelt Csajok! Kép
Tegnap 2,5 óra várakozás után az első emeleten lévő dokibácsihoz bejutottunk. Konz dr. tegnap nem volt bent. Vérvizsgálatok, mintaadás vár ránk februárban. HSG-t kell intéznem a nőgyógyászommal, még a jelenlegi ciklus első felében. Február végén értékeljük a tényeket.
Most vérvételre állok sorba. (4.cn) Ha beértem még írok."

MOT párja
mot

Szép jó reggelt mindenkinek!!!

..remélem ez már ténylge jobb lesz mindenki számlra mint a tegnapi volt....
SzilvaKép
Sokat gondoltam rád tegnapp.., bízom benne, hogy ha kicsit is de erőre kaptál a tegnapi rossz hírek után, Te tényleg olyan csodafrankó csajszi vagy ne add fel sikerülni fog!!
MotKép
Ezek szerintem jó hírek, mert fábruár vége már mindjárt itt van... és akkor minden eredmény már a kezetekben lesz!

Én ebebn az egészben tényleg a várakozást nem szeretem a legjobban, anno azért is nem írtam, mert teljesen ki voltam tőle..., de szerintem ez csak mostanra fogalmazódott meg..
pl januárban volt az összes vizsgálat és akkor kelett menne a 10 napon az átjárhatóságos vizsgálatra..amit nem tudtak megcsinálni, mert visszajott a gombás fertőzésem, amitől már a falra mászom, hogy 3-4 havonta előjön annak ellenére, hogy már mindent kipróbáltam-kipróbáltunk, Olyan dögség, hogy más aki fűvel fával lefekszik annak semmi baja, én-mi akinek meg 1 párja van az ezzel küzd folyamatosan.., szóval nem tudtam emgcsinálni a vizsgálatot, mondták hogy ha majd megjon akkor telefonáljak és ha tudok jöjjek az 5.cn en megcsináljuk a vizsgálatot és ha minden ok akkor már abban a hóünapban elkezdjük az inszemet.. Na ez se jött össze mert csak a 7.napon bírtam elmenni a vizsgálatra, így most ez a hónap is ugrott... és csak márciusban lesz, ha minden jól alakkulKép
De a múlt héten kicsit olyan érzésem volt, hogy ez a 2 hónap kidobott idő volt..., ami persz nem igaz, de amikor az ember ott ül a dokinál akkor ezt valahogy nem így értékeli.
Most már jobb mert már ténylge közeledek a cél fel, és Te is Szilva!!, meg mindenki, csak hát ez kicsit rögösre van kövezveKép
pbj12

Jó reggelt Kép

Itt vagyok.
Beértem. 7-kor kirakott a párom a kapuban. Már öten álltak előttem. 3 adag vért vettek. 1 adaggal lesétáltam a központi laborba. Párom hétfőn megy vérvétel+mintaadás. 20-án megyek vért+vizeletet adni (cn 24 nap) és lesz egy nőgyógyászati vizsgálat is. Az eredmények meglétekor megbeszéljük hogyan tovább. Szimpi volt a dokibácsi szerintem maradunk nála. Valaki jár még hozzá? Dr. Weigandt?
A HSG miatt ma délután megyünk a nőgyógyászomho megbeszélni a részleteket. Ha minden igaz áprilisban a tettek mezejére lépünk....

Szilva Kép
Most olvasom a híreket. Kérlek légy erős. A fagyibabák megvannak és ők türelemesen várnak. Minden rendben lesz.
mot

Sziasztok jó reggeltKép
SzilvaKép
remélem már kicsit rendbe jött a lelked kitartás téged is vár egy babaKép
Puszi mindenkinek IldikóKép

Kép
ildikoo5

KAndi, Krisz, Noi Kép koszonom a drukkokat, nagyon elkel KépKép , ma vagyok a 28 cn napon, semmi pecseteles, viszont olyan erezes, mintha megjonne (szerencsere Amicanak is ez volt, amikor babas lett) , visznt az hiszem az UTRO kitolja a mensit. Remelem nem errol van szo KépKép

Mot Kép akkkor vmi elkezdodott. nagyon jo !! A "jancsiban " voltal? (bmc)

Kagylo Kép az ido is teszi. Irj, hogy mit latott a doki, Drukkolunk +++

Noi Kép remelem ma mar jobb a fejed. pocak no??

Andis Kép igen, elobb utobb ossze kell jonnie...

Krisz Kép hogy vagy a mutet ota? varratszedes utan mar jobb, nem?

Regina Kép szia itt. a vorsbor"csak"verkepzo, attol meg senki nem lett terhes, de napi 2 dl este jot tesz sokmindennek..

Amica Kép sikerult M. al beszelni? nem mentek vmi "szakemberhez" ? hatha ...

Wish Kép hogy allsz??

Tuncsi Kép legfrissebb kismamank !! remelem kovetlek par nap mulva ! jajj, de jo lenneeeeee
saci

most latom, hogy van mar 2 potty pecsetelesem Kép
Tuncsi Kép - neked semmi sem volt?? vagy Amica Kép neked ??
saci

Manda Kép hogy vagy??? lefelejtettem fent kerdezni....
saci

Sziasztok!
Szilva, remélem átvészelted az éjszakát és ma már kicsit jobb, biztosan jó érzés, hogy a lányok egyszerre mennyi segítséget adnak. Tarts ki lesz baba!!!!!!!!!!!!!!!

Noi, jól vagyok, tegnap voltam vérvételen, uh alapján egy héttel visszasorolt a doki, bár én nem tudom mikor lehetett a fogantatásKép
A vérképem nekem már nem valami szupi ezért vasat kaptam, mostanra apadt el a tejem, Janka már panaszkodik, hogy nem jönKép... Most nem akartam már végig szoptatni hiszen nagylány lett!

Saci, jobb kicsit a helyzet, a férjem beszélgetett Mártonnal ami nagyon jót tett neki én meg ma beszéltem az óvónővel és a vezetővel, nagyon segítőkészek voltak és együtt keresünk mindkét gyerek számára jó megoldást. Ez most megnyugtató, mert nem kell személyeskedésektől, egyéni ambícióktól tartva állnom a dologhoz, mert ha másik csoprtba kerülnének a végén az sem ciki. Ovit nem szeretnék váltani, azt tapasztalom, hogy törődnek a gyerekekkel, kedves, kicsi hely, családias, nincsenek sokan, egy udvaros rendes ház, nem panelrengeteg....egyebek.

Wish, növeszd őket! Sokszor jársz a fejemben, szorítok!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica Kép orulok...

Pbj Kép en is sokat kuszkodtem gombaval, fertozessel es kb 1,5 eve egyaltalan nem hasznaltam tampont es minden gondom elmult !!! (persze nagyon ritka alkalmakkor lehet hasznalni). Probald ki,hatha neked is bejon. Ill voltal mar kandida vizsgalaton? + egyel rengeteg fokhagymat, az minden korokozot megol
saci

Ismét egy kérdés lányok Kép :

Ha minden jól megy elkezdődik a stimu a következő ciklus 21. napján. Az a kérdés, hogy hányszor kell megjelenni a BMC-ben a leszívás napjáig? (vér, vagy UH miatt)??
Az elején még csak otthon magamnak adom a "cuccot"?

Meséljetek!!!!
mot

SaciKép
olvastam anno, hogy írtad a tamponos dolgot, és az utlsó 2 alkalommál már szinte nem is használtam tampont, bár hatalmas küzdés volt, mert utálom a bétet ( tudod biztos mindeki látjaKép )
Kandidán nem voltam, csak terheléses vércukrot csináltak, de az tök jó lett.
a kandidavizsgálatra hol kell bejelntkezni?
pbj12

SaciKép
Köszi jól vagyok, adom a Puregont és várom a hétfőt, hogy menjek UH-ra.
És te? Remélem, Piri elkerül és poz.teszted lesz!

manda

NoémiKép
Örülök, hogy jól vagytok! Lenne egy kérdésem: mit szedsz, mármint milyen vitaminokat?

Csak így tovább!!!

AmicaKép
Neked is további jó pocakosodást kívánok! Mártonkával kapcs.-ban nem valamelyik óvónővel van gondja? Az egyik ismerősömnek a kisfiával volt olyan probléma, hogy bepisilt és inkább átvitték másik csoportba, minden rendben lett.

manda

Pbj Kép kandida-vizsgalat a legtobb termeszetgyogyasznal van. Pesti vagy? ha igen, priviben adhatok egy jo szamot, ahol nem vernek at . A tampon dolgot tovabb kell muvelni, mint 2 alk. es betetbol a legjobb a "pamutos" , az olcsobbak altalaban mint pl Ria sokkal jobb . De az alwayss Sensitive is jo.

Manda Kép koszi, es akkor hetfore szoritok !
saci

Ismét egy kérdés lányok :

Ha minden jól megy elkezdődik a stimu a következő ciklus 21. napján. Az a kérdés, hogy hányszor kell megjelenni a BMC-ben a leszívás napjáig? (vér, vagy UH miatt)??
Az elején még csak otthon magamnak adom a "cuccot"?

Meséljetek!!!!
mot

SackóKép
Nekem a 25. és 26. napon reggel volt kis pecsételés, de csak reggel. Remélem, Neked is csak ennyi.

NoéKép
Örülök, hogy ennyire jól vagy és minden eredményed szuper. A baba méretében lehetnek eltérések, nem hiszem, hogy baj lenne, ha kicsit nagyobb, mint gondoltátok.

JuditKép
Hát én is a várakozást utáltam a legjobban. Tök jó lett volna, hogyha menzi után rögtön pé lett volna, és megint lehetett volna próbálkozni.

AmicaKép
Örülök, hogy Márton jobban van. Remélem, minden rendben lesz.

MandaKép
SziaKép Hétfő mindjárt itt van.Kép

MotKép
Örülök, hogy elkezdődnek a vizsgálatok. Remélem, minden ok lesz.Kép

AndisKép
Szívesen máskor isKép

VKriszKép
Várjuk majd a keddi megbeszélésről a beszámolót.
gtünde

Szilva, drága ma még nem írtál. Hogy érzed magad? Reméltem, hogy mára kicsit jobb a hangulatod. Látod, emiatt nem kell elkeseredni, nyugodtan lehetsz babás.

SaciKép
Azért én még szurkolok!

TündeKép
Veled mizu? Neked most sokkal jobban fájt a melled mint máskor? Nekem sajnos ugyanannyira mint általában, így nem merek reménykedni.

Ma elég vacakul érzem magam, remélem nem leszek beteg. Fáradt vagyok, olyan mintha ki akarna törni rajtam valami.

Kép
mofly

SZiasztok!
Zbarbi, Saci, köszönöm a bíztató szavakat. Tudom hogy igazatok van, meg mindenkinek, aki azt mondja, hogy a következő babucira kell gondolni, az majd sikerül, de néha nagyon nehéz,... főleg olyankor mikor jönnek a hírek, hogy itt is, ott is megszületett a baba, és nemrég még ezekkel a kismamákkal- akik ráadásul rokonaim is- együtt örültünk...
stella78

Tuncsi Kép koszi, ebben remenykedtem. nekem is csak (idaig) 2 db pecsetem volt...
saci

MandaKép, én is gondoltam cserére, csak meg kellett tudnom, hogy ez kit hogy érint az oviban, mert gázos is tudna lenni, de úgy látom lehet velük beszélni.

Kép
Kép
Kép
amica

Saci
Mikor volt az inszem? Hanyadik napon?
Én amúgy jobban vagyok varratszedés után...de vérezgetek hol jobban, hol kevésbé.
Most nem írok többet mert dolgozom. Mindenkinek szép napot! Kép

Kép
vizkriszisback

Saci
Mikor volt az inszem? Hanyadik napon?
Én amúgy jobban vagyok varratszedés után...de vérezgetek hol jobban, hol kevésbé.
Most nem írok többet mert dolgozom. Mindenkinek szép napot! Kép

Kép
vizkriszisback

MoflyKép
A cicifájással az a gond, hogy nekem menzi előtt is fájdogált. Inkább a menzi elmaradása után kezdett erősödni a fájdalom. Érdekes, hogy most napközben egész jó, azaz szinte nem fáj, estére meg bedurran, alig tudok ráfeküdni. De szerintem emberlánya válogatja. Akár a terhesség jele is lehet, ha amúgy nem voltál nagyon cicifájós menzi előtt.
gtünde

SackóKép
Olyan, de olyan jóóóóó lenneeeee!!!! Nagyon szurkolok!!!
gtünde

Krisz Kép 13. cn on
orulok, h jobb a varratszedes utan,. en is utana gyogyultam gyorsabban. Nagyon sokat pihenj, es semmi nehezet ne emelj - fontos ! ++++
saci

Tudjátok min töprengtem lányok?

Beszélgetünk itt 15-en 20-an arról, hogy ki milyen akadályt küzd le újra és újra. Szerintem infót kellene valahonnan szerezni, hogy hány és hány boldog kismama van akinek sikerült. Akár elsőre is. Szóval szerintem egy kicsit az a baj, hogy mi itt megosztjuk egymással a gondokat, de nem lehetünk "reprezentatív minta". Sok embernek elsőre sikerül az inszem, vagy lombik, ezek vagy neteznek vagy nem!

Értitek mire gondolok?

Az például nagyon jó volt mikor Stella a másik topicból itt írt nekem (nekünk). Bíztatólag hatott.

Szóval ezt valahogy meg kellene erősíteni.
mot

TündeKép
Ez érdekelt, hogy mikor kezdett erősödni. Akkor nem ez volt feltűnő? Ez az, hogy nekem mindig fáj, én is alig tudok ráfeküdni. Ebből még semmire nem tudok következtetni.

Kép
mofly

Mofly,
mikor állapotos lettem már a menzi kimaradása előtt kb 1 héttel kezdett fájni, feszülni a cicim, azelőtt nem szokott

Saci,
Nagyon szurkolok
stella78

Saci
Ma este már choragon megy. Szombaton lesz a nagy nap Kép

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Szia Mot!
Tudom, Te ide tartozol, de van egy másik topik is, a Szülészetek, kórházakon belül, A Budai Meddőségi Központba járunk, ami esetleg érdekes lehet neked is. Én is oda írogatok többnyire, és szerintem nagyon sok hasznos infót tudsz ott is felszedni. Manda is oda jár, ha esetleg tudok, én is nagyon szívesen segítek. Túl vagyok 1. stimun és 3 beültetésen és szintén Wiegandthoz járok. Most kezdem a 2. stiumut 20-án. Szóval, ha van kérdésed szívesen válaszolok, akár itt, akár a BMC-s topikban. Ott is nagyon jó fejek a lányok.Szeretettel fogadunk mindenkit.
Üdv
ZuzmóKép

Kép
Kép
zuzmó

Szia Mofly Kép,
nekem is szokott fájni mensi előtt 1-2 nappal, lájtosan. Amikor terhes lettem, akkor már kb 1 héttel előtt éreztem, mint Stella, és egyre erősödött. A mensi várható időpontja előtt már én sem tudtam hason aludni kényelmesen. Nagyobbak is lettek kicsit, mint szoktak. Az első gyanúm akkor jött, mikor a biztonságis srácok elkezdtek nagyokat köszöngetni a boltban. Kép Pedig előtte nem nagyon néztek meg. Kép
Hanyadik cn-on is vagy most? Amikor terhes lettél nem fájtak jobban?
potter_76

KagylóKép
Hány tüsződ van?
Drukkolok szombatra!

SaciKép
Ugye azóta semmi? Nem tesztelsz?

MotKép
Rengetegen vannak, akiknek hál istennek gyorsan sikerül vagy kevés várakozással. Menj csak végig uaz tutcán és nézd meg mennyi kisgyerek vagy terhes nő van Kép
Sőt nézd meg a topikot, most itt is többen vannak, akik a harmadik babárt kűzdenek és az első kettő könnyen jött. És olyanokat is ismerek, akik az elősért kűzdöttek sokat és a második jöt könnyen. Szóval van az mindenhogyan. Az biztos, hogy itt nem rprezentatív a minta, arról, hogy hogyan sikernek a babák, de azért itt is pozitív szokott lenni a végkiementelKép

wish

Mofly,
ja, bocs. Visszaolvastam rendesen, hogy most is annyira fáj, mint ahogy szokott. Nna, hát ezek a tünetek aztán se jót se rosszat nem jelentenek, én is csak azt "köszönhettem" nekik, hogy túlzott jelentőséget tulajdonítottam mindennek, hogy reménykedhessek.
potter_76

Mot,
egy ismerősömnek két inszemből 2 gyerek, majd végül egy spontán baba is. Kép
Mindig tudta, hogy spontán nem lehet baba, de majd segítséggel lesz. És olyan szerencsés volt, hogy nem is kellett utánanéznie, hogy megtudja, mennyire nem 100%-osak ezek a módszerek sem. És nem netezett. Egy újabb pozitív példa, akivel emiatt itt nem találkozhattok.
Az interneten biztos találtok ilyen "siker"-százalékos adatokat.
potter_76

Saci nem adnád nekem a mensidet én már nagyon várom lassan az ötöduk hétbe leépek, mensit akarok!!!!!!!!!!!

Lányok a Febr.11-én szombaton a Mammut II-be találkozunk a 3 em.!?<!--attachment: babanet-talal_-349895.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*17.9**babanet%2dtalal%2e%2exls --><center><pre>
Kép
babanet-talal..xls (17.9 k)</pre></center><!--/attachment-->

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

PotterKép
26. napon. De, amikor terhes lettem sokkal jobban fájt. Igen, én is reménykedni akartam, hogy nagyon erős fájás nélkül lehet-e terhesnek lenni? Kép

Kép
mofly

Nekem nagyon nagy segítség, hogy ez a fórum létezik.
Ezer hülye kérdést tettem már fel. Néha azzal viccelődik a párom, hogy lassan már magamnak megtudom csinálni a punkciót, transzfert. Kép
De tényleg jó hallani a sikereket. És a gólya hozzánk is el fog jönni. (előbb vagy utóbb)

Kellemes napot! Kép
mot

Sziasztok!

Discovery "A látványos test" c. műsorát ha valaki felvette, érdekelne!!! Köszi!

GtündeKép
Az elmúlt két napban hajnal 3-tól délután kettőig hánytam... Aztán meg aludtam, aztán meg ettem. Ma meg szuperül vagyokKép
Pláne, ha elég banánt ehetek meg kefírt. Gyakorlatilag azon, meg savanyú leveseken élek. Az édestől irtózom. Még a keserűcsokimat is párom ette meg Kép

MotKép
Ez mindig így van, ha az ember ki akar szakadni a mókuskerékből...az élet figyelmezteti. Örülök, hogy poénnak fogtátok fel, sőt nézzétek a pozitív oldalát: ha ennyi embernek sikerült egyszerre, akkor nektek is fog Kép

DandiKép
Ahogy elnézem minden esélyed megvan a babáraKép
Ugyanígy voltam.

LaraKép
Ne aggódj a hőgörbéd miatt:9 Amikor nekem meg szokott jönni, akkor 35.2 35.4 re megy le Kép Szerintem a szülést is onnan fogom tudni, hogy megkezdődött, hogy a lábam le akar majd esni, annyira lila leszKép FEltéve, hogy látni fogom még a lábaimatKép Kép Kép

TizaKép
Gratula a vizsgádhoz!!! csak azt mem értem, hogy lehet az, hogy ti kattintgatásokkal vizsgáztatok, nekünk meg ki kellett elemzeni, és hátulról felépíteni egy pályázatot...Bár nagyon élveztem.
Jövő héten nekem is lesz kettő. Kép Előre félek a buszozástól...
9-re kell menni, de szerintem elindulok fél hét körül.

Andisuti:9
Ne pánikoljKép Márciusban töltöm én is a 30-at, de már 20 évesen pánikoltam. Aztán a férjem mellett elmúlt a pánik, mert azt mondta, akárhogyan is, de nekünk lesz gyerekünk. Ha kell, örökbe fogadunk.
Most ott tartunk, hogy lehet, a sajátok mellé is csak fogadunk majd örökbe, tekintve, hogy egyre "öregebbek" leszünk a szüléshez... Kép

MiliKép
Mi volt azzal a tv-s 2 hónapos babával?
Hogy van a testedKép?Szédülsz már?Kép

Szilva
Nagyon sajnálom a történteket, mégis arra kérlek, hogy ne add fel. Lehet, hogy most fog sikerülni a transzfer, de ha mégsem, akkor pihensz két ciklust, kikapcsolódsz.
Aztán előveszed Gtünde előző hozzászólásait és feltöltődsz reménnyel. Lehet, hogy az a mióma zavarnáa babócát, akkor meg jobb ha kikerül. Tekintve, hogy amiómák elég veszélyessé tudnak válni a későbbiekben, én biztosan mihamarabb megszabadulnék tőle.
Ha viszont nem nő, akkor az NAGYONNAGYON NAGYON jÓ!
Fel a fejjel csajszi! Várom a híreket! A jó híreket. Kép

Wish, SAciKép
DRUUUKKKKKKKKKKKKKKKK++++++++++++++++++++++++++++!!!!!!!!!!!!!!

Regina, üdv közöttünk.
Szeretni és bízni kell, a többit meg megoldjuk közösen Kép!
A szerelem csodákra képes, pl. váratlan tüszőérlelésekre Kép

7+7 Kép

Uh-n azt hittem, hogy elromlott a gép, mondtam már? Zakatolt, majd szétesett, aztán az Uram világosított fel odakint, hogy az a Gyöngyünk szívhangja voltKép Legutóbb 3.2 mm-es volt.
tündér11

Sziasztok most kaptam egy rossz hirtKép az egyik barátnömnek méhenkivüli terhesége van és megfogják műteni szegény kész ki van nagyon sajnálom bocsi csak nagyon szomorú vagyok KépKépKép
ildikoo5

TündérKép
Ez aranyos Kép

Kép
mofly

tündérKép
én amikor a picilányomat vártam csak a tejet tudtam meginni és csak jó hidegen na azóta sem ittam anyit mint akkorKéplehett most azért szereti anyiraKép
ildikoo5

TündérKép
De jó Neked, én még nem láttam a babámatKép Én meg képzeld, pont az édességet kívánom. Pl. palacsinta, császármorzsa, ilyenek.Kép
gtünde

Tunder, Wish Kép koszi, olyan jol esik, h kerditek.
kicsi pecseteles van mar -sajna. de tundi mondta, hogy neki is volt 2 napig. szoval meg remenykedek. ma vagyok a 28 cn -n, szoval meg azt hiszem csak kb 3 nap mulva lehetne tesztelnem, bar babcsi mar most csinalna Kép
Babcsiiiiii Kép - merre vagy??
Potter Kép jol vagy? baba jol novekszik?

Ildi Kép sajnalom a baratnodet, ilyen hireket mindig szomorusag halgatni
saci

Sziasztok lányok!
Szilcsibe! Úgy látszik, ez nem a mi hetünk Kép Ma voltam HSG-n. Az eredmény: bal oldali pvez. átjárható, semmi gáz. Jobb oldali nem átjárható, a folyadéktól egy helyen kitágul. Plusz: másfél cm-es "árnyék" a méhüregben, ami deformálja (ez lehet myoma vagy méhnyálkahártya, vagy nem tudják).
Javaslat: a pontos anatómia tisztázása céjából laparoszkópia + hiszteroszkópia.
Úgy szép az élet, ha bonyolult és állandóan újabb és újabb akadályokat hoz?! Kép

Mot Kép
kívánom, hogy nektek ne ilyen bukdácsolva menjen!
gmarta

Lányok!
Egész nap olvaslak benneteket, de ma valahogy nem volt mit írnom.

TündérKép
Ahhoz a munkakörhöz, amibe most besorolnak egy ilyen vizsga kell. Itt nem kell pályázatokat írni, csak felvilágosítani a gazdákat, hogy mit hogyan kell csinálni, mit hol találnak stb.
Pályázatíró tanfolyamot én is végeztem és ott nekünk is egy komlett pályázatot kellett csinálni (anno Széchenyi terv.)

Kép
Kép
tiza

Márta Kép
Basszus Kép Mi lesz most veled? Hogyan tovább? Tudod már? Te kihez is jársz?

Kép
Kép
szilva069

Márta Kép
Basszus Kép Mi lesz most veled? Hogyan tovább? Tudod már? Te kihez is jársz?

Kép
Kép
szilva069

MArta Kép nekem is a neked ajanlott 2 mutetem volt (egy fust alatt)...Biztos a mutet? vagymeg varnak? hol csinalnak? nekem a nyiroben volt..
saci

Szilcsi Kép
Jövő héten egy kontrollvizsg. (ez gondolom neked is volt HSG után). Aztán megbeszélés K. ügynökkel, hogyan tovább. Gondolom, időpontegyeztetés a nőgyógyászaton és műtét. Próbálom magam szoktatni a gondolathoz. Sok választásom azt hiszem, nincs. A végcél biztos, valahogyan meg végig kell menni a felé vezető úton - akárhány akadállyal is van teletűzdelve.
gmarta

Sackólány Kép
ha lesz, gondolom, nekem is "egy füst alatt" lesz. Jövő csütörtökön beszéljük meg a továbbiakat. Szerintem biztos lesz, mert mi történne, ha várunk? Ha egyszer azt sem tudják, mi van ott bent, muszáj közelebbről megnézniük. És a János Kórházban lesz (ha már egyszer a BMC-be járok, így a legegyszerűbb). És ha Te túlélted, akkor én is biztos Kép
gmarta

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?