A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Közben már sikerült is visszaolvasnom. Egész nap kedvcsináló filmeket néztem, ha már úgyis fekszem... No.

Gigi! Meglásd a kis legényke hamarosan rendbejön, mert úgyis pakolni akar, meg rosszalkodni.

Aliz! Nekem is kisebb a méhem, és hátrahajló is mint Giginek, Dévai azt mondta nem gond. Nekem attól fejlődött vissza, mert nincs mensim, ezt ő mondta. Mondjuk már más doki is. Nem nagyon tudtok olyat írni ami rossz, és nekem nincs olyan, vagy ne részesülnék belőle. Kép

Seszi! Én örülök, hogy te örülsz, de én sem vagyok képben ilyan ügyekben, ne haragudj. De ha valami jó történik valakivel, akkor én is repdesek. Kép

Timi! Ami veled történik két hónapja az már hihetetlen. Keresni kell neked valami szerencsehozó kabalát, vagy valami átokűző bolondot, szóval valami ilyesmit. Ok?

Réka! Mond cak és ma hogy érzed magad?
Hajni! Ez a kérdésem neked is szól, mert nem jelentkezel. Tessék szépen írni egy picit!

Grillázs! Munka ügyben engem semmiképp ne vegyél alapul, mert én cirka 260 km-re lakom, és nem tudom megoldani stimu alatt a Pester járást. Ezért én felköltöztem 3 hétre, ami másoknak nem 3 hét szokott lenni, hanem max.2. De az a bizonyos törvény persze adott. Én elég jóba vagyok a főnökeimmel, így elképzelhetetlen az is, hogy ne tudják hová járok. Szurkolnak nekem, akárcsak a munkatársaim is, legalábbis azt mondják. Kép
A költségeket Timi jól leírta, nektek ha jól emlékszem lombik lesz, az nem kerül semmibe a dokinak, "csak" a szurik, gyógyszerek, de az elég sok. A többiek majd megírják mennyibe.
Ha inszem, akkor annyival egészíteném ki, hogy nem bizos az 5 UH, nekem pl. 8 volt.

Kata! Én is allergiás vagyok a kutyukra is, és mégis van. Attól függ, hogy kint vagy bent lesz. Bár nekem évekig bent volt, de azért mégsem javaslom.
És akkor most Ida mivel is távozott? Már nem emlékszem mivel kúráltad magad.

Wish! Mindig olyan szépeket mond neked Pityesz, most tuti sikerülni fog, ilyen szép tüsszencsekkel. Milyen társasaitok vannak?

Inari! Neked is pénteken lesz az inszem?

Olyan sok minden történik most, hogy alig győzöm követni. Babaeső, babaeső!

Judit! Fúúú, tényleg le a kalappal a férjedurad előtt, ilyen korban kivenni a mandulát, nem semmi. Persze ezt ne mond neki, én is csak úgy hallottam. Kép
vanda978

VandaKép
Nagyon sajnlám! Remélem legközelebb sikerül, de tényleg!

SzaniKép
Andriska tündéri!
Stella

Kép
stella9

Vanda!

Én pedig pont az ellenkezőjét gondoltam.... Most kapott egy kis ízelítőt a szervezetetd, hogy milyen az amikor gyógyszeres segítséget kap, következőre pedig már ügyesen reagálni is fog ráKépKép
lkt

Igen Timi, én is úgy gondolom, majd legközelebb. Már Dévai is jobban fogja tudni, hogy több cuccra van szükségem. Remélem nem felejti el. De amúgy én úgy érzem, mit írtam minap, hogy megvolt ez a gyerkőc, csak elment. Lehet, hogy hülye vagyok, de akkor is így gondolom.
Amúgy meg annyira nagyon nem vagyok elkenődve, mert tudtam, hogy ez lesz. Nekem soha nem jön össze semmi elsőre, nem gondoltam, hogy ez másképp lesz. És most a pozítív gondolatok képviselői kicsit forduljanak el, de bennem nem volt pozitív semmi sem, mert olyan szarul indult minden. Legközelebb jobban összeszedem magam, és nem hagyom még Dévainak sem, hogy kedvem vegye olyan dumákkal, mint cseréljem le azt a petefészket a Lehel piacon.

Sokat tanakodtunk hívjam-e ma telefonon, de inkább nem akarom, kicsit később, és akkor kihagyok mégis egy hónapot.
vanda978

Katácska! Kép
Bájbáj, Ida, a sohaviszontnemlátásra! Kép
Drukkolok nektek, hogy semmiképp sem allergia legyen a nózivakarásban a ludas!!

Wish, Inari! Kép
Tök jól néznek ki a tüszőitek, nagyon szépen nődögélnek!

Dudu, Wish! Kép
Hé-hé! Csajok! Én láttam meg előbb Wish halomnyi társasát, én kérdeztem, hogy kipróbálhatjuk-e, - nem ér pusmusolni a hátam mögött!! Cselszövés! Kép

Dudu! Kép
Hát igen, annyira fel voltam (vagyok!) dobva, lehet, hogy egy halom értelmetlenséget írtam. (??) Bocsi! Azért kérdezz bátran, bár így utólag belegondolva vicces, hogy itt lelkendezek, aztán senki nem is érti, mit kvartyogok. KépKép Mázli, hogy Ti ilyen helyesek vagytok: még ennek ellenére is velem örültök! Lényeg, hogy a C-vi hatott neked... Kép

Grillázs, Kép
Krizsa a dokink a Kaáliban.

Jucusom! Kép
Egy földreszállt angyal vagy - az okkeres hölgyet ezúton is csókoltatom! Kép Szerintem szerződtethetnénk a guanóbarát nénit! Legközelebb az esedékes tesztelőnél (Dudu?) futhatnál össze vele. (Bocs, hogy beosztom az idődet! Csak egy tipp volt.) Kép
Krisznek utólagos üdv, - pechemre persze én is most pont kívántam mandulát rágcsálni, és valahogy a tálkámba nézve képtelenség volt nem Krisztián manduláira gondolni. A maradék magvak átmenetileg szörvájvörök lettek, lehet, hogy majd lekközelebb uradnak elviszem ajándékba. Kép
Ja, és így mellesleg éljen a nőuralom! ("enni fog, mert én így akarom!")

Csóri Timi! Kép
Ezt a pech-szériát! Node még azért ne pesszimistáskodjunk itten ennyire előre, kéremszépen, mert a péntek az még odébb van, addigra úgyis szépek lesznek a tüszőid minden megpróbáltatás ellenére!
Az okkeres néni történetét mindjárt visszakeresem, lényeg, hogy Judit "összebratyizott" egy érdekes színű végterméket produkáló madár-egyeddel, és az okkert levakaró hölggyel... Kép

pusssz!
Seszi
seszi

Timi! Kép
Farkasok: jan.25. szerda 13:43 (így lett okker = Seszi 22:11)
seszi

Seszi
Á. már értem. Bocsesz, de még csak most próbálom azonosítani, hogy ki-kicsoda, így két nap után még nem nagyon megy. Jók azok a táblázatok, amik kb ha jól láttam havonta megjelennek a topikon (talán wish műve) és összesítik ki kicsoda és hol jár. Sorry, majd egy hét múlva már bizti tudom rólatok ki kicsoda. Kép

ui: hogy csináljátok a vicsorgó fejet?
grillázs

Grillázs!

:+O =Kép
lkt

VandaKép
Aki ilyen szépen foglalkozik csufi Hédivel és ennyire szimpatikus (legalábbis nekem) annak lesz gyereke, egy rakat!! Én sem vagyok optimista, de ettől még nem menekülsz a sorsodtól, és fogsz Te még gyerek pucolni a háta közepéig érő kakábólKép (mint ahogy én tettem fél órája)

GrillázsKép
Nem csoda, hogy nem tudod követni, hogy ki-kicsoda! A csajokat én már jól ismerem, de még így is sokszor gondban vagyok, hogy akkor most kinek épp mit csinálnak. Majd belejössz!!

Ja a kábelt nem Olika hanem Viktor dugta el. Ja, ha az embernek két gyereke van.....Kép

Jó éjt, puszi

KépKép
gigi28

Lányok!
Annyira jó olvasni ezt a nagy forgalmat. Itt vigyorgok a gép előtt Kép
És most Pityesz is boldog lenne, ha olvasná, hogy mennyire aggódtok érte! Kép

Vanda!
Francba, nagyon sajnálom! Kép Kép
Persze Timinek igaza van, nekem is azt mondta Dévai, hogy minden nőt ki kell ismerni és az időbe telik. Szóval legközelebb biztos jobban sikerül a gyógyszerezés. De akkor mi volt ez a görcsölés... tényleg azt gondolod, hogy valaki??
És nem igaz, hogy neked minden problémád megvan, ami lehet, mert pl. a munkahelyed halál jófej! Kép
Kívánom, hogy a következő egészen máshogy sikerüljön!

Kata!
Te mindig csinálsz valami drukkolnivalót magadnak! Kép Pedig mindjárt jön a lombik is!
Persze csuriba vágtam magam, amíg kiderüol, hogy csak egy kis por csiklandozta az orrodat! Kép

Timi!
Erre az UH-ra ma nem akarta a sors, hogy odaérj! Persze én is agylobot kaptam volna, az tutti!
Egyébként szerintem is boszi vagy, de az igazi jó boszorkány fajtából. Olyanok is vannak, én ismerek többet is! Kép
Itt nálunk is milyen szép gyertyát varázsoltál nekem kari előtt! Kép
És ne feledd, hogy a legjobb bulik is azok, amik sz.rul indulnak! Kép

Grillázs, Kata!
Szörnyű, hogy milyen m.helyek vannak! Kiábrándító és felháborító is egyben! Az ilyeneken nagyon fel tudom húzni magam.

Seszidrága!
Ugye tudod, hogy mi érkeztünk elébb WishAndiékhoz és már lestipistopiltuk a társasokat, jóvvan?
De ha nagyon akarod, bevehetünk Titeket is Vityával!!

Wish!
Kaphatnánk egy táblácskát?
Bocsi, hogy mindig ezzel zaklatlak! Kép UGye szeretsz? Kép

Gigi!
Köszi a bíztatást! Kép Kép

Képzeljétek elkezdtem asztrológiát tanulni. Ma volt az első órám. Jól lefárasztottak! Remélem, később is tetszeni fog! Kép
Vendég

... majd jól kiokosodom, aztán pedig megfejtelek Benneteket! Kép
Vendég

Réka! De jó, hogy te mikre nem vetemedsz? Asztrológia? Gyorsan tanuld meg csínját, bínját, mert engemetet érdekelne. Kép

Gigi! Köszi, ez nagyon jólesett.
Akkor most már elárulom, hogy veletek álmodtam tagnap-ma. Vagyis Olival. Kölcsön kaptam két hétre, az volt a lényeg, mondjuk nem tőled, de hát ugye nem is ismerlek. (Mert hiába láttalak képen, mindig máshogy vagy lelki szemeim előtt.) Na, de írom tovább. És annyira nem jött össze ez a kölcsönösdi, mert hányt Oli és utána én is rögtön, meg minden féle hülyeség történt, és féltem, hogy nagyon beteg lesz megint. Na szóval ilyen marhaságokat álmodtam össze.
Bizti lesz gyerekem egyszer nekem is, ha nem is rögtön. A kaki törllés azért megvan, mert mjdnem mindennap találkozok tesóm kisfiával, imádnivaló kölök. Áprilisba lesz 1 éves. Meg amúgy is sok gyerkőc van körülöttem. Dolgozam oviba is, úgyhogy az utcán is állandójan kijabálnak, hogy Andi óvónéni! Tök szuper, élvezem. Kép

Seszi! Nem te írtál értelmetlenül, szerintem Réka se úgy értette. Csak mi még annyira nem vagyunk otthon ilyen témában, mármint bioposzia és ilyesmi. Egyébként nagyon jó a stílusod, akárcsak Giginek és Juditnak (aliasz Jucus) is, ők is minden reggel mókacukorral isszák a kávét. Kép

Póci! Neked pénteken lesz az első UH.? Annyira nem vagyok már képbe. Bocsi.
vanda978

Wish, Inari, Póci!

Akkor holnap reggel találkozunk, igaz??!!
Paptibivel megyek, úgyhogy nem kéne semminek közbejönnie (vonat lekésés és eltévedés kizárva).

Ma itthon vagyok. Furcsa érzés azért. Az elmúlt 7 évemben nem nagyon volt ilyen, hogy "csak úgy" itthon legyek. Annyira hülye vagyok, hogy lelkifurdalásom van azért, mert nem dolgozok... Persze a telefon csörög sokat meg mennem az emilek is...

Kicsi drága Kispaptibi és/vagy Kislkt!! Látod anya mennyire vár már, ha nem dolgozik az a baja, ha dolgozik, elfárad. Egy megoldás van erre: gyere gyorsan, kösd le anyát egész héten, egész nap és mindigKépKépKép Halloooood??!Kép
lkt

Vanda,
nagyon sajnálom, hogy nem sikerültKép Remélem a tavasszal neked is megjön a szerencséd.

Timi,
Igen mi holnap reggel megyünk, valószínűleg elég korán, 1/2 8 körül szeretnénk ott lenni. Hát igen nekem is kell vinnem apát, ha minden igaz akkor holnap lesz az inszem, de ez függ a reggeli UH-tól. Wish is jön, ők is korán szoktakKép
Szóval valószínű, hogy mi holnap kétszer is találkozunkKép Jó, hogy végre titeket is megismerünk.

Kata,
ne add fel. Allergiásoknak is lehet kutyájuk, ahogy Vanda írta. Max meg kell várnotok míg lertesházba költöztök és ott kint lehet. de biztos csak az a fránya por. Ja, egy jó tanács 8 hetes kor előtt azért ne hozzátok el a kutyust, addig jobb, ha a mamijával van. (Egyébként a 11 hetes kor még OK.

KépKép
inari

Mi ez a nagy csönd lányok? Már megint csak én nem dolgozok? Szégyellem magamat. Kép

Kata! Én is egyetértek Inarival, semmiképpen ne hozzátok el a kutyust 8 hét előtt, bár tudom a gazdik ilyenkor mielőbb szeretnék elpasszolni. Ez úgy van mint nálunk emberállatoknál, az a 3 év is "úgy" lett kitalálva, hogy jó legyen, nem pedig, hogy anya félév múlva visszamenjen dógozni. Szóval a kutyuka fejlődésének is anyakutyunál a legjobb, ami min. 8 hét, de ha több az se baj. Sőt.
Nekem volt régen egy lhasa apsom, amit lakásban tartottunk. 4 évesen fialt, és sajni pár nap múlva meghalt, ott maradt nekünk négy tündéri kiskutyus. Tápláltuk is őket rendesen, meg minden ami kell, és szerettük is őket annyira, amennyire az így lehetséges. És mégis kutyikölykök olyan vadak lettek. Meg különböző betegségeik is lettek. Gondolom ez is úgy működött, már bocs a hasonlatért, mint az árva gyerekeknél, azt a törődést semmi nem tudja pótolni nekik, amit az anyukájuktól kapnának. Kép

Más. Valaki írja meg nekem, hogy szedjem-e még a folsavat, meg a magne B6-ot, meg a bromocriptint.
vanda978

:+O
grillázs

á, ez nekem nem jön össze lkt

Ma voltam vérvételen. Egy rém bunkó nőt sikerült kifognom, de legalább ügyes volt a keze. Közölte velem, hogy ha így viselkedem egy sima vérvételtől, hogy fogok viselkedni, ha majd gyerekem lesz, különben sem lesz velem mindig ott a férjem. Erre a férjem közbeszólt: de. Na, erre a nő nem tudott mit mondani, úgyhogy inkább csendben maradt. De nagyon jól esett a dolog és hízott tőle a májam rendesen.
grillázs

VandaKép
Bromot ne hagyd abba semmiképpen, csak ha Dévai mondja, a többit szerintem abbahagyhatod, de nem lesz semmi bajod tőle, ha tovább szeded.
Szerintem hívd fel és kérdezd meg tőle, mi legyen.
Sajnálom, hogy nem sikerült, nagyon bíztam benne.

GrillázsKép
A "+" jel nem kell bele Kép

RékaKép
Hova jársz tanfolyamra? Engem is érdekel, de még nem volt energiám belefogni.

SesziKép
Hát igen, mi már csak ilyen sunyi alakok vagyunk Rékával, hogy itt fórumon pusmogunk a hátad mögöttKép De túl jó füled van... Kép

LktKép
Jól elbőgtem magam azon, amit a kis Paptibiknek és kis Lkt-knak írtál. Én is ezt mondogatom, és mindig annyira reménykedek.
Pénteken talizunk, de jó Kép

wish

Duddu: sajnos nagyon kevés az olyan munkahely (legalábbis az én szakterületemen) ahol normálisan állnának az emberhez. Szerintem akinek ilyen van, az összeteheti a két kezét. Amúgy megtaláltam a jogszabályt, de szerintem egy kalap kakit se ér. Nem fizetés nélküli szabadságot, hanem táppénzt kellene biztosítani a reprodukciós eljárásban résztvevőknek és garantálni kellene, hogy sikertelen beavatkozás esetén is álljon a védelem, ha az érintett írásban nyilatkozik arról, hogy x időn belül folytatni kívánja a reprodukciós eljárást. Így viszont az egész nem ér semmit, csak annyit, hogy a szerencsétlen nő vallja be a munkahelyén a dolgot, aztán sikertelen beavatkozás esetén ki lehessen rúgni. Ennél még az is jobb, ha az ember lánya szabira megy (azért legalább fizetnek)
grillázs

Vanda: ez a mókacukor nagyon édes, terjeszteni fogom

Gigi: ja-ja, kezdek belejönni, például tudom, hogy te vagy az, aki mázlista, mert már van gyereke, de olyan jótét lélek, hogy nem feledkezik meg másokról. Jól értelmezem?
grillázs

Ja, és mindezt egybe akartam leírni, csak szaraxik a net. Amúgy nem vagyok grafomán és nem magammal akarok beszélgetni, úgyhogy csá
grillázs

Kép

Hukk, pedig nem is vagyok szőke...
grillázs

Grillázs!

Tetszel nekem stílusilagKépKép
Mit is dolgozol Te pontosan??
Ja, ja ez a munkahelyesdi nagyon nagy gáz. Velem teljesen normális a főnököm, de mindig attól félek, hogy meddig.

Vanda!
Tényleg ez a mókacukor duma nekem is nagyon tetszik.
Hívd fel feltétlenül (!) Dévait főleg a Bromo miatt!!
A másik 2-t szerintem függeszd fel a köv. stimuig.

Wish, Duddu, Seszi!
Ez a társasosdi nekem is nagyon bejönne. Persze függ a társastól ( a Risket -többek között-nem szeretem).

Krisztián, ha minden igaz, már mandula nélkül van. Hogy lehet szegényke??!!!
lkt

Timi! Én is elérzékenyültem a kis Pap gyerekhez intézet szövegen. Jó volt.

Grillázs! Viszont rajtad olyan jót derültem, már ha nem haragszol. :+O Én is annyit bénáztam, mire rájöttem...

Timi, Wish! De ma nem lehet hívni a mestert, igaz? Meg Seca mindenáron azt szeretné, ha mennék tovább. De hát nem neki kell elmenni innen. Biztos bulizni akar. Kép
vanda978

lkt - köszi, de ezt én nem nevezném stílusnak, inkább annak, hogy csak úgy kibuggyan belőlem. Ez van és készKép)

Vanda - á, én ilyenekben irtó béna bírok lenni. De amúgy is kétbalkezes vagyok. Tegnap például sütöttem egy kis muffint. Recept elő: 20 perc a sütőben. Nekem elég brutál a sütőm, úgyhogy elhatároztam, 15 perc után ránézek. Rá is néztem, erre már fekete volt a teteje. Azért akiket kínáltam, mindenki citrom-mosollyal, de lelkesen evett belőle Kép
grillázs

Szevasztok,

Tegnapi kórházlátogatásomkor rá kellett ébrednem, hogy nem véletlenül kértem privát szobát a műtétemhez. Krisz megnézte a neten mennyi ágy az osztályom, 20 ágy. Le is osztotta, hogy milyen lehetőségek vannak: 4*5, 5*4, 2*10. Na melyik jött be??? 2*10. Úgy néz ki a szoba mint valami hadi tábori tákolmány, de az orvosok és nővérek nagyon kedvesek. Ma megvolt a műtét, a szuritól még délelőtt mosolygott, hát nem tudom délután mire megyek.
Továbbá szeretnélek tájékoztatni Benneteket, hogy magamra nem maradt kaki, mert hogy 11 óra óta állandóan pisilnem kell, fáj a hólyagom, kissé lázas vagyok, szemem bedurrant. Hurrá még jó hogy a kolléga betegen jár dolgozni 1 hete és teleköhögi az egész irodát. Szóval délután megyek a házi dokihoz, és kérek valami penicilines gyogyit. Mindezt leszámítva jól vagyunk, köszönjük az aggódást, holnap feltétlen jelentkezek, hogy Krisz bácsi hogyan van. Valószínűleg vagy szombaton vagy vasárnap jöhet haza.

Gigi,
Dobj rá egy Pestre jövő madárra Oli-kakiból, hiányzik már a feeling.

Kata,
Elmegy Ida, oszt Jön Allerg Ida? Nagyon buksz az Idákra!

Inari, Lkt,
Holnap aztán tartsatok eligazítást rendesen!

Társasozni mi is mennénk, nem viszek sütit!

Grillázs,
Remélem apa hamar „rád harap”!

Duddu,
Már nő Kóbor Jánosom, így már 10-re kértem fazonírozásra időpontot, nem ám Handsome dokim elvadult susnyást talál, addig meg bíztatom a szőröket, hogy megfelelőre nőjenek.

Wish,
Most már héfőn akkor szippancs? Vagy mi a szösz! Hamar végigcsináltuk ezt a stimut!

Krisz most írt: Ittam és kibaszottul fáj!
Na gyerekek, már végem is van.

puszi FArkasok J

Kép
farkasok

Farkaslány!

Ideírok kínomban, mert mindig keresem, mi van veletek... Kép Drukkolok mindkettőtöknek, hogy jobban legyetek.
Kérlek szépen, ha érzel némi késztetést, nézz át néha a babás Kaálisba, mostmár nagyon sokan ott vagyunk, és bizony hiányzol... tudod, a régi öreg brancs van ott, igaz Lujzi is, de szent a béke!
Na...! Kép A sima Kaálisba mostanában nagyon hülye helyzet van, sokan nem is olvassuk mindig, úgyhogy gyere emide, hogy biztosan lássunk!

ölellek Norka
s_norka

Hú, csajszik!!! Végre működik a net, de egy órája olvasok....remélem még kitart mire megírom amit akarokKép

TimikémKép, tudod a sok rossz után, jön a nagggyon jó!!! Hidd el, észbe sem kapsz és lefoglal/nak a kis paptibik/LKTk!!!! Én mostanában enni sem tudok, annyi a meló! De szuper édik, küldök neked képeket!!! Most após sétáltatja őketKép. Millió drukk az inszemhez!!
DuddukámKép Éééén is társas!!!! Persze nekem sanszom sincsKép Node sebaj. Emlegettünk valamelyik nap az urammalKép Drukk a meg nem jövő mensihez!!
Vanda, drágaKép Sajnálom, hogy nem sikerült, de örülök, hogy annyira nem vagy elkenődve. És igazad van, biztosan lesz babátok!
SzanikámKép 4 kiló!!! Viccelsz? Rajtam 14 vanKép! Durva ez az állapot. De én megvárom a szopit és utána könyörtelenül megy a fogyi és a mozgás. Addig nem merek. Még mindig csak! szopi van, zabálok is rendesenKép. Pannus tartja a nőies karcsú formáját a maga 5800 grammjával. Bátyusa már több mint 7 kiló! DagiKép. Kacagnak, izegnek-mozognak. Egyszer-egyszer már megfordultak-szerintem véletlenül. Na mikor talizunk??? Ú, Szesöl...persze, hogy emlékszünk.
SeszikémKép Úgy örülök nektek!!! Hidd el, úgy felgyorsulnak az események, hogy észbe sem fogsz tudni kapni!!! Drukk!!!
KatámKép Örülök, hogy kigyógyultálKép De azért szerintem érdemes szedni a grapefruit-ot. Sokmindenre jó. Én is szedemKép Biztos nem lesz gond és jöhet a kutyus is!!!
InariKép Akkor megy a drukk péntekre!!! Remélem nem lesz lombik!!!
GrillázsKép, AlízKép Sziasztok! Szerintem jó kezekbe kerültetek Dévai személyében. Drukkolok nektek!!! A költségek azon is múlnak, ki mennyire stimulálható.
GigikémKép Örülök, hogy Olika rendbe jött!!! Bocs, hogy csak most válaszolok, de IGEN, köszi. Szeretettel fogadunk minden rucit. Íłrok is mailt. Nagy puszi érte. Már alig várom, hogy továbbadhassam őket a csajoknak. Ha nem bánod? Illetve Olika??Kép A múltkoriról listát is írtam, hogy minden meglegyen.
HajnikámKép Itt is millió drukk!!!
StellusKép Úgy örülök, hogy van otthon is netetek!! Jól vagytok, ugye? Minden OK a fiúkkal? Szoba kész?? Képek? Lassan kész a listám (hurrá, hurrá). Majd dobj egy új e-mail címet!
PóciKép Megy a drukk neked is a sok tüszihez!!
DiámKép Domika ugye jól van? És te? Sok puszi nektek!!!
RoxalomKép Hogy állsz a vizsgákkal? Mikor jössz egy Pannust ringatni?
Gyerekek, annyian vagyunk, tuti kihagytam valakit, bocs! Ja, a szomszédokat így első körbenKépKép
AndikámKép Holnap D után gyere fel ha gondolod!
JuditkámKép Úgy ennék valami édeset! Dobjál már össze valami kis sütitKép. Remélem nem komoly, de azért írasd ki magad, legalább tudod ápolni a drága urad!!!
Én is voltam kedden nála, majd 3 hét múlva megint megyek rákszűrésre. Rendi volt.

Na pusszantás!!!
enigma
enigma

VandaKép, AlízKép
Azt hiszem a legtöbb defekttel (méh, petefészek, stb.) én rendelkezem, de hogy Gigit idézzem, két ilyen gyönyörűség pottyant kiKépKép
Kitartás!!!
Kép
Kép
Kép
Kép
enigma

Jujj Enigma
Ez a két lurkó tényleg gyönyörű...
ÉN IS AKAROK ÉN IS AKAROK ÉN IS AKAROK Kép Kép Kép
grillázs

EnigmaKépKép
Húúú, de jól néznek ki ezek a Manók!
Meg sem látszik rajtuk, hogy eltérő súlyúak!
Zsombi egyáltalán nem dagi!!!

Nagyon örülök, hogy jól vagytok!
Listát köszi, majd dobok mailt, bár nem változott a címem!

Velünk minden OK, fiúk fejlődnek, és vagánykodnak odabent! Már 1310-1330 grammosak! De remélem 8 hétig még kibírják odabent.

Én is úúúúúgy taliznék egyszer veletek, de remélem, ami késik nem múlik!!!
Pusza
Stella
30+0

Kép
stella9

Enigma!
Annyira de annyira édesek ezek a babák!! Hihetetlen, de hiába csöppek még, bölcsesség ül a kis szemükben és árad róluk a nyugalomKépKépKép
Imádnivaló vagy, hogy mindenkinek írsz!!

Stellám!
Teljesen elképedtem, amikor megláttam a neved alatt a 30+0-t.Már ennyi idő eltelt??? Most volt, amikor megtudtuk, hgoy kórházba kerültél, és izgultunk, hogy a tünetek a babák miatt legyenek!! Hipp-hopp és Te is rakod fel mindjárt a képeket a lúrkókrólKépKépKépKép
lkt

Kép

Jó estét!
Sajnos, ma nem érek rá írni ill. visszaolvasni, de gyorsan felteszem a tegnap ígért fotót a blökiről.

Enigma, azért azt láttam ám, hogy tettél fel képeket a lurkókról! GYÖNYÖRÛEK!!!

Kép
szkatácska

SzanikámKép
Azt még elfelejtettem, hogy Andriska gyönyörű és szerintem hasonlít rád és tényleg nem látszik, hogy koraszülött voltKépKépKép

CsajokKép
Köszi a dícséreteket! Átadtam puszibanKép
enigma

Drága Stella! Kép
30 hét?? Már?? Hisz tényleg még szinte tegnap volt, hogy drukkoltam nektek! Kép

Kata! Kép
Elolvastam Bernie történetét a lombikbabán. Te ismered őket? Azért nem fenékig tejfel a sorsuk, kíváncsi vagyok Brooke babával mi történt azóta.

Dudu! Kép
Jujjuj, asztrológia? Jól lekötöd a fölös energiáidat, viszont lassan akkor kezdhetek félni, hogy mikor tudsz meg rólam minden titkot. Kép

Vanda! Kép
Hát persze, hogy lesz babád! Csak továbbra is kitartás: Dévai fura humorán meg próbálj átlépni. Amúgy jobb is, hogy nem vagytok otthon a biopsziában, megvan a magatok "öröme". Kép
Képzeld, az én tesóm kisfia meg holnap lesz 1 éves! Kép ...ja, és köszi a bókot! Kép

Timi! Kép
Esetleg a bármi "közbejövésének" kizárására kölcsönkérhetjük az okkeres nénit! Kép

Inari! Kép
Szóval holnap lesz a nagy nap? Hihetetlen. Vagy csak én érzem, hogy ilyen hamar eljött? Kép

Grafomán Grillázsunk! Kép
Jó fej a férjed! Kép Meg te is! Kép
A törvénnyel kapcs. teljesen egyetértek veled, s már én is mindenféle "játszmát" játszom fejben, hogy a főnöknőm irányába tett biz. fokú beavatások milyen lehetséges kimenetelekkel járhatnak... hát, egyik sem nyer-nyer kimenetelű, az ilyen nem a legjobb játék, szívesebben randiznék Wish temérdek társasával! Kép

Wish! Kép
Jobb, ha halkabban pusmogtok Rékával, mert itt a fórumon még a falnak is füle van! Vagy ha más nem, a madarak csiripelnek, akikkel meg Juci újabban nagyon jóban van, én meg ővele, így tutira mindent elmond nekem! Kép

Jucus! Kép
Ha társashoz nem hozol sütit, mivel fondüzünk?? Kép Kaki-utánpótlásra legkésőbb unokaöcsikém szombati "egyedik" szülinapi zsúrján lopok a pelusból!

Enigma! Kép
Hú, ha már most ennyi drukkot és kedvességet kapok, mi lesz stimukor...? Bébik még mindig olyan kis zabálnivalók, puszit nekik a nevemben is! Kép

Puszó!
Seszi
seszi

Kata!
Megzabálom!!! A pofija pont olyan , mint Keksznek volt csecsemőkorában, csak ő fehér-barna foltos volt kicsit nagyobb szőrrel, mert drótszőrű a lelkem.
Nagyon szorítok, hogy ne legyél allergiás, mert nagyon sok örömöt és szeretetet hoznak ezek a dögök a mindennapokba.
Ma is elsétáltunk a boltba, ebike megvárt kint.Azt a lelkesedést, amikor kijöttem a boltból nem tudom leírni. Nagyon meghatott. Szeretem őt nagyon!!
lkt

Enigma! Kép Jó, hogy írtál, ha időd engedi máskor is. De nem kell ám mindenkinek írkálni, elég ha magatokról adsz híradót. Amúgy le a kalappal az odafigyelésért. A gyerkőcök re én sem tudok mást írni, mint hogy gyönyörűek. Panna tényleg olyan csajszis, Zsomboron meg látszik, hogy pont olyan helyes fickó lesz mint az apukája. Nemsokára kéri a kocsikulcsot. Kép

Kata! Nagyon cuki a kis dög. Kép

Timi, Inari, Wish!!!!!
Holnapra megy a drukk!
vanda978

SziasztokKép

EnigmaKép
Most épp nem tudom megnyitni az emilem, de amint be tudok hatolni, megy a ruci!!! Ettől a két kis cunci-muncitól mindig elolvadokKép

GrillázsKép
Jól vigyázz!!! Én szőke vagyokKépKépKép De mégsem próbáltam + jellel vicsorogniKépKépKép Különben tényleg én vagyok az a mázlista akinek van már egy kölke. Igaz elég hosszú és nagyon göröngyös volt elötte az út! De hát itt senki sem az a jajjrámnézettaférjemésterheslettem típus.

JucusKép
Olikám végre ma már csak egyszer kakkantott, de azt szívesen elküldöm neked!! Puki van jó sok, az nem kell???? Krisztiánnal mi újság?? Jól van???

Valaki aki megy holnap a DÉvaihoz!!!!Kép
Könyörgöm vigyél magaddal fényképezőt mert látni akarom már Fantomas Tibort!!!!!!!!!!!

Ma megy a TV2-n a Szemünk fénye akció! Még akkor néztük amikor lombikoztunk. Én ezt a filmet emlegettem a múltkori találkozón.

Mentem, jó éjt!
Mindenkinek sok puszi!

KépKép
gigi28

Sziasztok!Kép
Csak gondoltam beköszönök,hogy még élünk de sajna visszaolvasni most nincs időm.Mindenkinek puszi!Enigma,gyönyörűek a skacok!KépAnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira szeretnék már talizni veletek!!!!!!!!!Dius

Kép
Kép
lldicsi

Nagy a csönd, ebből gondolom, hogy Timi, Inari inszemeznek, Wishnek punkciója van, Póci uh.-n, de hátha tud nekem valaki segíteni.

Szóval: amikor mensink van, és megyünk uh.-ra, akkor bent kérdezi Dévai, hogy mi a helyzet a tamponnal. Eddig nekem nem kellett, mert alig volt valami, de ma nagyon sok a cucc. Van bent a vizsgálóból is valami budi? Fontos lenne, mert úgy néz ki nemsokára indulunk hozzá, és nem fogok tudni lezuhanyozni, csak itthon. Remélem érthető vagyok. Kép Segítsetek!

Ja, azért ez a nagy sietség, mert reggel hívtam, és aztat mondta, hogy menjek ötre. Mondtam neki, hogy nem fog menni, nem érek oda, erre ő, dehogynem, ha most elindul. Jópofa a mester. Kép
vanda978

Vanda,
cseréld át mielőtt bemész hozzá a vc-ben betétre, aztán, ha kijöttél, akkor visszaválthatsz. Bent nincs erre nagyon mód.

velem minden ok. 1-kor lesz az inszem, majd du-án jövök.
Volt topiktali: Wish, Timiék, Póci meg mi

KépKép
inari

sziasztok! 23-án megszületett a kislányunk, mindketten jól vagyunk Kép egyelőre szokjuk az itthoni életet, két napja éjszaka már csak egyszer ébreszt Kép nagyon boldogok vagyunk, remélem, ti is hamarosan átélhetitek ezt az érzést!
veletek mizu? wish, dobnál be egy aktuális táblázatot, hogy lássam, hogy ki hol tart?
png

PngKép
Kép
Hatalmas gratula!!!!! Légyszi ha időd engedi akkor írjál bővebben a lányodról. Neve, súlya stb... És a legjobb az lenne ha tennél fől képet!!! Sok erőt, tejcit, boldogságot kívánok nektek!!

Többieknek meg a kalap kakát!!! Mindenkinek megy a drukk!!

Puszi

KépKép
gigi28

Sziasztok mindenkinek!!
Kicsit le vagyok maradva az eseményekkel, de azért időnként (mikor a két lurkó engedi) olvasgatlak titeket, és mindenkinek nagyon drukkolok!
Enigma!Kép Különösen figyelem a te írásaidat, hátha van valami jó ötlet, amit elleshetnék az ikrekkkel kapcsolatban Sajna nekem nagyon kevés tejem van, ők leginkább tápszert kapnak, ebbe bele is voltam betegedve! A súlyok pedig rohamosan nő: így kéthónaposan Nikol 4800g, Tamáska pedig 5800g! Ki is kaptam a védőnőtől, hogy túl sokat híznak, de hát mit csináljak ha éhesek!!! Kép
Amúgy nálunk Tamáska a nyugodtabb, Nikol ő igazi kis "raplis" csaj! Éjféltől hamarabb egyikőjük sem alszik el, sőt Nikol időnkét hajnali 2-ig is bírja szusszal! Még az a szerencse ha utána fel is kellnek enni, visszaalszanak! Nálatok hogy mőködnek ezek a dolgok?

Na mennem is kell, mert a kisaaszony ébredezik, pedig Tamáskának kellene lennie az éhesebbnek!
De azért mégf megmutatom nektek milyen szépek:
Kép
Kép
nikosz

Kép
Kép

wish

PngKép
Gartulálok! Sok tejcsit és nyugodt éjszakákat!
Kérünk képet is, és nem írtad meg a kicsi nevét Kép

NikoszKép
Tündériek a babák.

Lányok, húzzon bele mindenki, ne hagyjuk Stellát magára!!!

Nekem hétfőn punkció. 10 tüsző van, amiből három kisebb (10-13 mm), a többi 15-20 mm-ig.
Iszonyatosan sokan voltak ma plusz négy műtét, alig lehetett állva is beférni a váróba. Szerencsére viszonylag korán odaértünk és nekünk még nem kellett olyan sokat várni.

wish

PngKép
Gratulálok a kislányhoz és sok boldogságot kívánok nektek!!!

NikoszKép
Nagyon szépek a csemeték, és tök érthető, hogy nincs nagyon időd írogatni!

LányokKép
TÉNYLEG NE HAGYJATOK EGYEDÜL A SÁRGA MEZÕBEN, LÉGYSZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Hajnesz, Duddu, Wish és MindenkiKépKép):
Húzzatok bele!!!
Stella

Kép
stella9

Png,
Már épp kérdeztem volna, hogy valaki nem tud-e Rólatok valamit! Szóval egy kis puncis vízöntő! Akkor a januári szülinapi partin őt is ünnepeljük! Gratula Babócához!Képet teszel fel majd?

szevasztok Barátaink,

Ezúton tájékoztatlak Benneteket, hogy Krisztiánunk tegnap túlesett a garatmandula eltávolításon. Kisebb-nagyobb utólagos nehézségek után ( rendes műtét után még délután kettő, illetve este 1 vérzéscsillapító műtét) ,amivel jól rám ijesztett, mert pont ott voltam amikor kínlódott szegényke, de bátor hősként tűrte. Meg is dícsérték a tökös bakonyi gyereket! Ma reggel megnéztem a Drágát, igaz még egy kicsit megviselt volt, szerintem nem nagyon mert aludni mert félt, hogy megint el kezd vérezni a seb. Hála Istennek nem vérzett újra, nem lehet neki köhögni és egyéb ehhez hasonló dolgot csinálni. Hősként reggel megitta a kórházi kakaót, mint tudjátok életében nem ivott sem simán tejet vagy kakaót, így végképp Hős lett.
Ha minden jól megy akkor holnap jöhet haza, az igazság az hogy inkább ezt majd akkor hiszem el ha otthon van. Várunk benneteket, ha szeretnétek látogatni sok szeretettel, ha betegek vagytok vagy csak lájtosan köhögtök akkor csak küldjetek e-mailt az otthoni címre (kfarkas1@enternet.hu). A vicces e-mailekkel, és csupasz nős e-maileket cenzúrázni fogom!
Csak pépeset tud enni, semmi nasi vagy bundás dolog ( ezért én is fazoníroztatok). Röviden csak gyertek nyugodtan, előtte azért jelezzetek, nehogy hót bénán nézzen ki, azért adni kell az image-ére is a csávókámnak.

ui.: Köszi, hogy gondoltatok Rá, és szorítottatok Neki!

Duddu,
Lehet, hogy mégis bundát kellene növesztenem és nem kapnék ilyen felfázást vagy mit, lásd lent.

Tegnap én is eljutottam a házidokihoz, kaptam Nolicint afelfázásra, bár már nem tudom mit higgyek, mivel a amikor Clostylbegitet szedtem akkor attól annyira beindultak a fészkeim, hogy irritálták a húgyhólyagot, most ez tutira olyan érzés volt, de hát 7. ciklus napon Closty nélkül! Azt érzem, hogy a 2. lombik után még mindig nem állt vissza a ciklusom, már mint hogy van ciklus, de hogy mikor van peteérés vagy mikor nincs abban már nem vagyok biztos. Inkább nyomom most ezt a gyogyit 5 napig aztán legalább vége van.

na puszkó J

ui. Snori majd átolvasok

Kép
farkasok

JuditKép
Te nem vagy komplett........ Na akkor gyorsan tündtesd el a kis bundástKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Puszi a Hősnek!!!!

KépKép
gigi28

Szolgálati közlemény!!

A www.lombikbaba.hu főoldalán megjelent a végső kérdőív a hazai meddőségi kezelésekről alkotott személyes tapasztalatok, vélemények feltérképezése végett.

Kérek szépen mindenkit, hogy látogasson el az oldalra, és szánjon rá percet a kitöltésre! Figyelem: a teszt két részes, az első rész "feltöltése" után a másodikat is ki kellene tölteni.

Előre is nagyon köszönjük!!

Norka (20+6)
s_norka

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?