A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Sziasztok!

Dancsi: Boldizsár gyönyörű! Igazi nagy fiú máris Kép Mennyi haja van! Kép Csodaszép Kép

Rika: Gratulálok a kislányotokhoz, szép nagy baba lett ő is Kép Sok boldogságot és tejecskét kívánok!
Már aggódtunk értetek...rég jelentkeztél...no de igazoltad a hiányzásod Kép Sajnálom ezt a 20 napot, borzasztó lehetett már, jól megszenvedtél Zsófia Boglárkáért. De végre minden rendben van!
Ha kicsit összeszeded magad akkor kérünk szépen képet!
Egyébként majd ha vissza tudsz olvasni, láthatod, hogy babaeső volt a napokban Kép Egy csomó kicsi tündér született mostanában Kép

Enikő: Bogi zabálnivaló Kép Már alig várom Viola szülinapját, hátha akkor végre teszel fel képeket a csajaidról Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Hajni: Annyi krumpli nincs a kajákban talán hogy nagyon fura legyen az állaga....nekünk ez így bejött.

Kinga, Timi: Köszi a gratulákat. Informatika és programozó matematikus szakos vagyok.....de már várom a végét. Amúgy meg már matek tanár vagyok Kép

Vesm: Mi is a Karnisban csináltattuk a pelenkázót.

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Rika!
Gratulálok Zsófihoz!!Kép Nagyon rossz lehetett a kórházban töltött Idô,de hamarosan nem is fogsz rá emlékezniKépKépJó babázást és szopcsiztatást!!!

Jégvirág!
Emlékszel még rá,hogy mennyi idô alatt készítették el nektek a pelenkázót?Nem tudom mikor rendeljük meg..

Dancsi!
Boldizsár haján én is csodálkoztam.Olyan mintha aranyhajú lenne! Nagyon szép babaKép

Mindenkinek olyan szép kisbabája van!Kép Remélem az enyém is legalább hasonló leszKép

Megy ma valaki a Corába? Én megnézem mi a felhozatal a baba-mama hetekkel kapcsolatban.

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Üdv!
Rika, gratula a lánykához! Kép
Dancsi, Boldizsár már kész kis férfi, nagyon hangsúlyos az álla, nekem bejön. Kép

MÁS: most néztem az nlc-s fórumon, hogy lesznek "Ringató" foglalkozások. Bemásolom, amit írt a hozzászóló, hátha érdekel valakit.
Szekszárdon él egy nagyon kedves zenepedagógus hölgy. Gálné Ili, aki a Kodály módszer szerint minden anyukának megtanítja azokat a dalokat, mondókákat amiket már régen elfelejtettünk a hozzá tartozó játékkal. A www.ringato.hu weblapon tudtok böngészkedni, és esetleg több infót kapni. ¬Én a weblapon és tv-ben azt láttam, hogy a kis manók nagyon szívesen játszottak az anyukájukkal.

Kérdeztem az Ilit, hogy milyen is egy foglalkozás? Erre azt a választ kaptam, hogy

„.A foglalkozások légköre oldott, felépítése, tartalma előre tervezett, de rugalmasan alkalmazkodik az adott helyzethez.
A dalokat, mondókákat sokat ismételjük, egy-egy foglalkozáson belül így az édesanyák könnyen megtanulják azokat. Fontos tudni, hogy a tanítás nem a kicsinyeknek szól, hanem a felnőtteknek. A gyerekeknek nincs semmi feladatuk, nem kell semmit produkálniuk, csak ott vannak velünk. Ha kedvük van, bekapcsolódnak egy-egy játékba. A foglalkozások 30 percesek. Alsó korhatár nincs, sőt várandós kismamák is jöhetnek, hiszen a tanítás a felnötteknek szól"
A fogalalkozás helye: Szeged Szászorszép gyermekház, ideje február 27. hétfő. ára 600.-Ft.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!Kép

Nem sok időm van a gép előtt csücsülni, de a babásoknak mostmár gratulálnom kell!Kép

MelindaKép
Lehet, hogy írtam már, de Lindi gyönyörű!KépKép

DancsiKép
Én is rácsodálkoztam Boldizsár hajára!Kép
Amúgy látszik rajta, hogy kis zabagép - pofazacsikKép - nagyon édes!KépKépKép

RikaKép
Neked is szívből gratulálok Zsófihoz!!KépKép
Szép méretek!!KépKép
Részvétem a 20 nap fogsághoz, lényeg, hogy már otthon vagytok!

EnikőKép
Bogi-duma haláli!!KépKép
Gyógyulást a csajoknak!

ZsuKép
Sok sikert a vizsgákhoz!Kép

KingaKép
Természetesen a Te babád is gyönyörű lesz!KépKép
MI is készülünk a Corába, de nem hiszem, hogy ma lesz belőle valami.

Én tegnap voltam 6 hetes kontrollon. Doki szerint olyan vagyok, mint terhesség előtt (na leszámítva a 10 kiló plussztKép)
Kaptam fogigátlót - nehogy idő előtt meglepi érjen!Kép Tök fura lesz ennyi idő után megint bogyót szedni!
Velem volt Boti is, nagyon jó fiú volt!Kép (mint mindigKép)
Találkoztam K-né Ritával a dokinál!Kép Õ ismert ránk! Tök jó!Kép

Remélem tavasszal tartunk egy baba-mama talit!KépKép

Puszi, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Az előbb kimaradt, hogy én is tervezem a Corás körülnézést, de mindenféleképp csak akkor, ha a férjem is itthon lesz.
Leginkább fehérneműre hajtok. Kép
Zitus, az a tíz kiló majdcsak lemegy...TUTI.
Jó neked, hogy szedhetsz fogigátlót. Kíváncsi leszek, hogy nálam mi lesz a helyzet.

Ági és
KépKép
exdeus

Dancsi,
nahát ez a hajszerkezet, irigykedem is rendesen Kép Tündéri tényleg Kép

Téged is betennélek a tábliba Kép Illetve Titeket Kép

Kinga,
Tuti ő lesz a világ legszebb Kittje vagy Ricsije Kép na majd mi megmondjuk, oké????Kép

Exi,
Köszike a Ringató-infót, szupeeeer! Csak még apontos időpontot nem tudtam kideríteni, de remélem, visszaírnak Kép
Ha jó időpontban van, akkor mi megyünk Kép

Zituska,
nagy ötlet a tavaszi tali, én pártolom Kép

Pusz,
Kata
pankata

Kata, nincs mit. Kép Remélem, sikerrel jársz, és az időpont is jó lesz.

Ági és
KépKép
exdeus

Exi!
Ez a ringatós dolog nagyon jól hangzik.Mindjárt megnézem az interneten,na meg felírom a noteszkámba is,hogy amikor aktuálisabb lesz,emlékezzek arra hogy van ilyenKép
Megnéztem! Nagyon jól hangzik a dolog.Én vevô lennék rá! Kép

szszkinga

Sziasztok, Lányok!

Bocsi, hogy nagyon eltűntem. Sajnos múlt héten meghalt apukám, így aztán a temetéssel kapcsolatos dolgok foglaltak le. Azért ímmel-ámmal olvastalak benneteket, de sorry, most név szerint mindenkihez szólni nem tudok.

A friss babásoknak szívből gratulálok! A szülés-felkészitősöket még mindig irigylemKép, én is nagyon beneveznék az ittenire, csak a 13.000,- pénzt sajnálom érteKép

ZituskaKép
nagyon örülök, hogy találkoztunkKép! Boti az életben is legalább olyan aranyos, mint a képekenKép! Majd irok mélt is, csak még nem volt időm... Ja, a férjem azt mondta, hogy csinos kismamiKép vagy! Botiról meg alig tudta levenni a szemétKép

TimikaKép
bocsi, hogy Neked sem válaszoltam még, de elég zűrösen alakult az elmút időszak, deazért a héten még mindenféleképp megpróbálok írni.

EnikőKép
nagyon jópofák Bogi beszólásai!

Rólunk annyit, hogy tegnap voltam dokibácsinál, méhszáj szépen zárt, minden rendben, egy hónap múlva UH (28 hetesen).
És ami nagyon hiányzott: most deritettem ki, hogy apukám állitólagos élettársa szépen addig alakitotta a dolgokat, hogy nagyon úgy néz ki, semmi sem maradt utánaKép Itteni lakása eladva, bankszámlája megszüntetve, másik ingatlan nincs a nevén, szóval kezdhetjük a kálváriátKép

Na, de nem panaszkodom, próbálom nem idegesiteni magam (nem könnyűKép) igyekszem majd legalább olvasni benneteket, meg hát ugyebár dolgozom is, esténként meg örülök, ha minél hamarabb ágyba kerülök.

Puszi Mindenkinek!

KnéRita
knérita

KarmenKép
Orsinak utólag is boldog szülinapot kivánok! (már hamarabb akartam írni, csak nem úgy sikerültKép) Nagyon szép kiscsajszi a képeken! Tesó-projekttel hogy álltok?

Puszi,

Rita
knérita

Kinga: Már jó nagy volt a pocakom mikor mentünk pelenkázót rendelni Kép Rám nézett a bácsi (srác) és kérdezte mikorra legyen kész a pelenkázó? Kép Mondtam, hogy 2 héten belül jó lenne...azt mondta rendben...és 10 nap múlva szóltak, hogy lehet menni érte!
De most elég sok munkájuk van, mert anyósom rendelt tőlük valamit, és mondták, hogy sok a munkájuk és csak 3 hét múlva lett készen.
Mi a konyhabútorunkat is ott csináltattuk, az is 3 hét volt.
Mi majd megyünk valamikor a Corába, de nem ma.
Gyönyörű lesz a kisbabád meglátod! Kép

Zituska: Baba-mama taliban benne vagyok Kép

Knérita: Õszinte részvétem apukád miatt Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Kinga: ja a konyhabútorunkat nem most, még tavaly áprilisban vettük....

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Rita!
Õszinte részvétem apukád miatt!!!Kép
Próbálj minket minél sűrűbben látogatni,hátha segít a kikapcsolódásbanKép

Jégvirág!
Köszi az infót! Valószínűleg még februárban megrendeljük a pelenkázót(biztos ami biztos).Egyébként elégedettek vagytok az ott készített bútorokkal?

Megrendeltem ma a dekorcsíkot a babaszobába.De jó lesz ha nekilátunk a festésnekKép Timika azt mondta,úgy emlékszik Dancsinak van olyan amit én rendeltem.(asszem Dancsit említette)Kép
Egyébként nagyon tetszik nekem a Faktum.Nagyon nagy a választék és nagyon készségesek az ott dolgozók.Kép
Voltam a Cora-ban.Jó sokminden van.BIztosan jópár napig tart majd a kismamáknak és anyukáknak lerabolni őketKép
És voltam a cukros papíromért is.Szerintem jó lett:vércukor 4.4
cukorterhelés:5.22
Tapasztaltabbak mit mondanak erre?Kép

szszkinga

Sziasztok! Előkerültem én is Kép Mindenkinek köszönöm szépen a tanácsokat málnalevél tea ügyben Kép

Enikő Kép Bogiszáj KépKépKép Kár, hogy nem tudod írni ezeket az aranyköpéseket KépKépKép Jobbulást kívánok a lányoknak!

Zsuzsófi Kép Próbálj meg minél többet pihizni!

Dancsi Kép Boldizsár nagyon szép kisbaba Kép És gyönyörű nagy haja van Kép

Rika Kép Gratulálok Zsófihoz és minden jót kívánok nektek! Sajnálom, hogy az utolsó heteket a klinikán kellett töltened, de gondolom Zsófi most kárpótol mindenért. Kép

Jégvirág Kép És mennyi van még hátra a suliból?

Exi Kép Nagyon jól hangzik ez a foglalkozás, ha tehetem én biztos el fogok menni Kép

Knérita Kép Részvétem apukád miatt KépKépKép

Timi

KépKép

KépKép
timika

EnikÕ!
Úgy látom a táblázat alapján hogy hatan vagyunk kismamák-most még.Fogyunk-fogyunk(nem kilóra értettemKépKép )

Most látom a TV-ben Marsi Anikót.Akkora a pocakja mintha ikrei lennénekKép

szszkinga

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni! 6 és fél hetes terhes vagyok és ma voltam az első UH-on. A picim 4,5 mm és dobog a pici szive. Magándokinál voltam és el is mondta, hogy hová kell menjek további vizsgálatokra,de én csak a friss UH fotora birtam koncentrálni.
Annyit azért megjegyeztem, hogy a Vasas Szent Péter utcára. Kérlek segítsetek, hogy mi a pontos neve a keresendo gondozohelynek, esetleg, hogy mikor van rendelés, milyen vizsgálatokra számíthatok?
Előre is köszi mindenkinek!
Era
era101

<font color="ff0000">Szia Mindenkinek!!
Enikő,sok puszit küldök!Gondoltam bekukkantok ide is,ezer éve nem jártam,jó volt végigolvasni titeket!!
Zituska!!Gratulálok Botihoz!!!Emlékszel rám?Még régen írtunk,amikor még csak szerettünk volna babát!!!Jól eltelt az idő!!Örülök,hogy nálatok is minden oké!!!!!!</font>
ildi10

Üdv!
Kinga, tökéletes ez a cukoreredmény!!! Irigyellek érte...
Era, az első mozzanat, hogy el kell menned a lakcímed szerinti védőnőhöz, aki kiállítja a kiskönyvedet. Õ el fogja neked mondani a további teendőket is. Röviden ennyi a lényeg.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziaszstok

Kismamaként találtam egy jo melot,net kell hozzá csak.Heti kerest akár több ezer forint is lehet. érdeklödj a mariann10@freemail.hu n
üdv:Mariann
mariann2

Sziasztok!

Kata majd kérünk részletes beszámolót a tavaszolásotokról. Persze nem a szaftos részletekre gondoltam. Kép Igen, egy barátnőmmel beszéltük, hogy tavasszal jó lenne elmenni, és mivel csak a Siha közit ismerem, azt is innen, oda. Kép

Esetleg vkinek van vmi jó ötlete még játszóbölcsivel kapcsolatban?

Bea köszi a krumplis infót! Holna megy az első próbafagyasztás.

Enikő a csajaid még mindig extra jó fejek!

Erről jut eszembe, vannak páran akik extra régen raktak fel képet a gyerkőceikről, tessék gyorsan 1et, 2őt!

Zsuzsófi örülök, hogy nem jött ki még a pici! Tanuláshoz megy a szurkolás ezerrel! Szopi persze, hogy menni fog! Ha véletlenül nem, attól még jó anya lehetsz, hisz van rá példa ezer... De ezt le se írtam. Kép

Dancsi nem semmi milyen kész kis úriember a te gyerkőcöd. Tiszta nagyfiús azzal a hajjal!

Rika szép nagy babád lett! Képeket majd kérünk (ha már pihentebb vagy)!

Exi köszi a hasznos infót!!!

Kinga én a Marsit nem csípem... A cukornak örülök. Kép

Knérita Kép.

Hajni
hajni_

Era késő van, nem jut eszembe a neve, de szerintem logikusan terhesgondozásnak hívják... Az a lényeg, hogy az SZTK főbejárata után a 2. ajtó. Ki is van írva. Minden délelőtt vannak. Az ottani védőnénik aranyosak, minden vizsgálatra küldenek szépen egymás után, ill. segítenek mindenben. Ha közben kérdésed van nyugodtan, de annyi minden van eleinte, hogy szerintem jó, ha először velük beszélsz, és ha már kezd kikristályosodni mi is a helyes út kérdezel konkrétan. Mondjuk nekem először a területileg illetékes védőnénihez kellett mennem, majd ő küldött be a vasasba. Te merre laksz?

Hajni
hajni_

Ildi gyönyörű a kislányod (a hajszín miatt irígy is vagyok rendesen, Dorka is eleinte vöröses volt), de az albumodban nem mutat képet... Mennyi idős a kiscsaj?
hajni_

Sziasztok!
Dancsi: Tényleg nagyfiús Boldizsár azzal a nagy hajacskávalKép Olyan furcsa, nekem mindkét lányom 3 szál hajjal születettKép

Rika: Én is gratulálok Zsófihoz! Simán szülted meg ezt a hatalmas babát, vagy csaszi lett? Emőkével szültél?Kép Részletes élménybeszámolót kérünk!!!

KnéRita: Nagyon sajnálom apukádat, őszinte részvétemKép,mi történt vele, ha nem vagyok tolakodó a kérdésemmel?A nő pedig.......-bakkerKép-
Most is Szegeden fogsz szülni??? Tudjátok már a nemét??Kép

Hajni: Nekem beszart a képszerkesztő progim, ha sikerül megcsinálnom, akkor majd teszek fel képet!Kép Te is tehetnél ha már itt tartunk...Kép

Ildi10: Szióka itt is! Írhatnál gyakrabban is ámKép

Zsuzsófi: Sikerültek a vizsgáid? Gondoltam ám Rád!!

Kinga: Én is láttam Marsit tényleg jó nagy a pocakja, mintha lenyelt volna egy fél dinnyét....Kép Láttad az Irigymirigy szilveszteri műsorában hogy kicseszegettékKépKép??
Sztem a cukrod oké, bár nekem mindig alacsonyabb volt terhelés utáni mint az első éhgyomrosKép Hogy hogy csináltam????

A Ringatóra 2 kölökkel is lehet menni? Ha nem lesznek himlősek vagy egyéb, és jó időpontban lesz mi is mennénk!

Volt valaki mostanában a bábszínházban??? Karmen esetleg???? Játszanak most valami jót???? 4 évesnek valót????

Jóéjt, megyek lefekszem mert hulla vagyok, tegnap éjjel szinte semmit sem sikerült aludnom! Most mosott ki a gép azt vártam..... V már megint fosizik, holnap délelőtt viszem dokihoz a csajokat....

JóccakátKép
E

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Hajni!
A Marsit én sem csipázom.Mindig olyan idétlen arcokat vág,ráadásul egyre többet bakizik(a terhesség miatt van?Kép )

Örülök hogy jó a cukrom.Akkor nyogodtabban jelentkezem be a belgyógyászatraKép

Era!
Szerintem is elôször a körzetis védônôdhöz kell menni.Én nem tudtam hogy azt hol találom,de amikor felhívtam a Vasasban a védônôket,ôk megmondták és idôpontot is adtak.Szóval ezzel kellene kezdened.

Enikô!
Sajna nem láttam azt a szilveszteri müsort,pedig biztosan jól szórakoztam volnaKépKép
Sikerült kialudnod magad(valamennyire)?
Mit mondott a doki a csajokról?Vmi vírust kaptak el?

Jön ma valaki tornázni?

szszkinga

Sziasztok lányok!

Csak egy gyors bekukk, olvasni talán majd egyszer...

A hugom megírta a lényeget, köszönjük a gratot!
A lényeg: 2006. januér 27 -én 13.10 -kor megszületett második kislányunk, Linda Dorottya.
Nem volt semmi gond a vajúdással, hiába mnetünk be hajnalban, rendszertelenek voltak a fájások, megvártuk a dokimat, mi mond. Mire megjött mág plusz 1 centit tágultam, így burkot repesztett, ez kb 1/2 8kor volt. 6centiig ment is a dolog, aztán leesett Lindi szívhangja minden egyes fájásnál, és kimondták, azt amire sosem gondoltam, meg kell operálni, mégpedig azonnal. Na azt az érzést nem tudom nektek leírni, halálfélelmem volt, hogy Linda se és én sem éljük túl, szemüveg nem volt rajtam, nem láttam a férjem sem, és semmit sem, csak éreztem, hogy mindenki rajtam dolgozik. Veszik le a ctg-t, kötik ki az infúziót, borotválnak, kötik be a katétert stb. A dokim előre rohan, rohannak velem, borzalmas az egész. A műtő lámpájára még emlékszem, meg arra, hogy vmit itattak velem, másra nem. Du. 5kor tértem észre vmennyire, bár azt mondja a férjem, korábban, 2körül már bezsélgettünk. A 24 órás fekvés iszonyú! A sebem fáj!

Szopi: hétfőn szopott először mérhető adagot a nagyasszony, 60 grot, kedden reggel 85-öt, picit sárga volt, de hamar lement.
Kedden du. jöttünk haza. Lottika imádja a hugit, minden okés eddig, a pici eszik-alszik.

4napos Lindi
Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Melinda sajnálom, hogy így alakult Kép, de a végeredmény csodálatos!!! Remélem tud neked vki tanácsot adni a sebeddel kapcsolatban...
Ez igen, hogy már ennyit szopizik! Kép Dorkától kapott egy puszit Lindi! Kép

Hajni
hajni_

Sziasztok!

Melinda, mégegyszer óriási gratula, gyönörű LindiKép

Drukkokat köszönöm, minden vizsgám sikerült!!!

Végre vége a vizsgaidőszaknakKép Most éppen a továbbtanulással kapcsolatban gyúrom a netet, bár úgy néz ki hogy csak egy helyre adom be a jelentkezéstKép

Hajni, neked is kösziKép

Sikó azt mondta egyébként, hogy szerinte kihúzza az idejét a lányKép remélem is, mert kisebb is mint kéne lennie, meg szeretnék Márciusban szülniKép Az olyan szép hónapKép

Viszont megint megfáztam de nagyonKép Torkom készKép És állandóan tüsszögök...Kép Brrr.

Zsu
34+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Üdv!
Melinda, mégegyszer gratula, és ahogy Hajni is írta a végeredmény a lényeg! Kép
Kinga, ha rossz lett volna az eredmény, akkor nyugtalan lettél volna? Kép Én hétfőn megyek vissza a belgyógyira 8.40-re. De most muszáj lesz időben behívniuk...hehe.
EGyébként beutaló kell oda, csak hogy tudd, de gondolom, azt már akkor odaadták, mikor a cukorvizsgálatos papírt.

Ági és
KépKép
exdeus

Melinda!
Én is gratulálok még egyszer!!Kép Nagyon szép kisbabád van!

Exi!
Természetesen megvan a beutalóm.Már csak idôpontot kell kérni..Otthon felejtettem a tel.számot.Majd holnap...Kép

Zsuzsófi!
Kúrálgassad magad és feküdjél sokat!! Hátha hamar túlleszel ezen a megfázásos idôszakon!!

Néztem a babák születése szerinti topicot.Ott 99%-ban Budapestiek vannak fennt.Náluk annyira máshogy zajlanak a dolgok.Más sorrendekben mennek a vizsgálatokra,van ami nekik sokkal hamarabb,van ami késôbb ..érdekes..

szszkinga

Kinga, ha segít: 62/574-422.

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Rika, nagyon örülök, hogy jelentkeztél! Hatalmas gratula Zsófikához, szép nagy baba lett! Kép Ha van időd, kérünk képet róla!
Dénes jan.11-én született "villámcsászárral" 37 hetesen, mert engem meg kellett gyorsan operálni a petefészkemmel. Megírtam már ide a történetet, ha nem haragszol nem írom le újra. A dokinénink egy angyal! Kép Örök hála neki a gyors segítségért!
(Volt két szobatársam, akik a terhespatológiáról kerültek az operált osztályra. Talán ismerősek: Margó, kisfia született, Márk; Betti, szintén kisfia lett, Ákos, és otthon a 2 éves ikrei várták.)

Melinda gratulálok, Lindi nagyon szép kislány! Kép

Dancsi! Neked is csak hasonlóakat tudok írni, Boldozsár tündéri kisfiú! Szöszi lesz, mint a nagytesó!Kép

Enikő, a lányod mondásai elképesztően jók! A férjemmel jó 10 percig vigyorogtunk rajta! Kép
Déneske egyébként Panna lett volna, ha kislánynak sikerül.

Rita! Õszinte részvétem apukád miatt!

Dénes benáthásodott, már a klinikáról is szörcsögve hoztuk haza, de most teljesen bedugult az orra. Elő kellett venni a porszívós orrszívót, Dinitől még előtte bocsánatot kértem a beavatkozásért Kép, közben a frász kerülgetett, hogy a 3 hetes picur hogy meg fog ijedni, meg egész napra felzaklatjuk szegénykét és örök életére félni fog a porszívótól stb. (kitört belőlem az aggódó anyuka), erre a fiam egy mukk nélkül tűrte a dolgot, a porszívó egyáltalán nem izgatta, utána egyszerűen elaludt!! KépKép Sokkal bátrabb volt, mint az anyukája... Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Bocs Dancsi, Boldizsár! Elírtam... Kép

Kép

Kép

Kép
klzsuzsi

Sziasztok

Nagyon szépek a babák.

Melinda, sajnálom hogy nem úgy sikerült a szülés ahogy szeretted volna, a kicsi lányhoz gratula mégegyszer. Kép

KnéRita, részvétem apukád miatt, remélem megoldódnak a bonyodalmak.

Dancsi, gyönyörű Boldizsár Kép. Kell még pótlás neki?

Enikő, strapás a két csajszi, úgy éreztem az elején a legnehezebb, de ahogy visszagondolok, most rosszabb. Virág az új évet az igazi dackorszakkal kezdte, Zsófinak még mindig a hasa fáj...
Doki mit mondott a lányokról?

Zsófi, hová készülsz továbbtanulni?

Gigi
gigi1

Danncsi!
Nagyon szép a kisfiad.
Nem is 1 hetesnek látszik. Szép nagy keze van.

Melinda!
Gratula mmégegyszer Lindihez. Aranyos nagyon!

Rika!
Gratula Neked is. Szép nagy baba!
A patológián fekszik egy barátnőm január 2.-óta. A wc meletti szobában fekszik, fekete hosszú hajú, Enikőnek hivják. Szigorúan feküdnie kell.Most 35 hetes terhes. Ismered??

Hajni!
A hónap végén megyünk anyósékhoz. Igy nem hiszem, hogy megyünk a Ringatóra. Kár!!!!

Zita
zita_29

Bogiszáj:

Bogaram nagyon hisztis ma (biztos front van), az idegeimre ment a nyekergése...és mondtam neki, hogy Bogi dugulj már el egy kicsit, fejezzed be ezt a nyekergést, mert megőrülök, meg akarsz ölniKép???
Erre Bogi: Nem anya, nekem nincs is pisztolyom!KépKépKép

Kész voltam, hogy ezt honnan szedte??? KépKép

ceniko
Szeged

Gigi,
nem kell már pótlás, hülye voltam, hogy adtam, de csak az első nap kapott, amikor hazajöttünk és teljes volt a káosz körülüttem. A tej nem ömlik, de elég. Nem mérem a szopikat, figyelem a kakit-pisit, meg naponta megmérem a tiszta súlyt.

Melinda,
nagyon édes a pici lány. Majdnem topic tali lett a gyerekágyon. Kép Kép
Vendég

Sziasztok!
Exdeus, Hajni, Kinga!
Köszi az információt. Mi a Vajda utcában lakunk (a Szillérihez közel). Esetleg tudjátok, hogy melyik védőnőhöz tartozunk?
era101

Melinda,
Mégegyszer gratula a gyönyörű kislányhoz. A szüléseddel kapcsolatban én abszolút átérzem, hogy milyen lehetett amikor kiderült, hogy műteni kell....mi is hasonlóan jártunk, pedig már nagyon a célnál tartottunk:-(( Nekem is eléggé fájt eleinte a sebem, húzodott a bőr, meg feszült. Miután otthon pár nap múlva levettük a kötést a sebről (na hát az sem volt kellemes) a heget parafinolajjal kenegettük. Nemtom, hogy lehet-e gyógyszertárban kapni, de gondolom, hogy igen. Ha nem, szólj nekem szerintem még van itthon. Szóval naponta kb. 2x bekentük, raktunk rá steril gézlapot, és így viselhető volt. Mostmár így a 8 hónap elteltével csak néha viszket, és kezd halványodni, állítólag olyan lesz majd, mint egy bőrredő...
Jó egészséget, és sok tejcsit kívánok nektek!

Erika
erika29

Üdv!
Era, hát tippre a Debreceni utcába kell majd menned, ennek a száma: 62/420-264. De ha mégsem, akkor tutira segítenek, hogy kihez fordulj! Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Sziasztok!

Kicsit elvesztem, mert a vizsgaidőszak fojtogatott, de mostmár végre magam mögött tudhatom. Most csak beugrottam "szétnézni". Melinda : szívből gratulálok a gyönyörű kislányotokhoz!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek puszi, jó éjszakát: Romy

Kép

Kép
romy1

Sziasztok!

Csak gyors bekukk.

Zsuzsófi én is márciusban szültem Kép, persze esett a hó. Kép

Zita sajnálom! Hol laknak anyósodék?

Era szerintem is Debreceni lehet.

Romy minden sikerült?

Hajni
hajni_

Sziasztok!

Kinga: Igen, elégedettek vagyunk a Karnissal. Különben nem ott csináltatnánk mindent. A konyhabútorral kezdtük, aztán pelenkázó, most majd előszobabútort szeretnénk...
Egyébként szerintem messze a legolcsóbbak Szegeden. Anno a konyhabútorról is meg a pelenkázóról is kértünk árajánlatot más helyekről is....jóval drágább volt minden máshol. A pelenkázó konkrétan volt olyan hely ahol pont dupla annyiért csinálták volna meg. Ugyanabból az anyagból, minden ugyanolyant....

Melinda: Még egyszer gratulálok, gyönyörű Lindi Kép Milyen hoszú ujjacskái vannak Kép
Császárt sajnálom. Én is nehezen dolgoztam föl, talán még mindig nem teljesen. Kép
Egyébként nekem azt mondták svédcseppel kenegessem a sebet. De annyira utáltam hozzáérni, hogy inkább nem tettem. Kép
Meg se merem mondani mikor kezdtem utána embernek érezni magam újra....de már minden oké. Kép Már nem fáj a sebem, nem érzem az időjárásváltozást, soha nem volt érzéketlen, nem viszket, de utálok hozzáérni, utálom ha más hozzáér, és mindig az az érzésem, hogy szétrepedek amikor pl. nyújtózkodok vagy ilyenek....Ja és nekem is most kezd halványodni....már kb. 2 cm-en egész jól néz ki Kép

Zita: Ti merre laktok?

Enikő: Hétvégén nem leszek gépközelben, úgyhogy Violának nagyon boldog szülinapot kívánok Kép

Bea

Bea
KépKépKépKép
jégvirág

Üdv!
Kinga, vagy vki.
Tegnap betelcsiztem, hogy mikor kezdődik a szülésfelkészítő, és elhánytam vhova a papírfecnit...én szőke.
Annyi megmaradt, hogy márc. 9., harmadik ajtó, de a konkrét időpont kiesett, annyi rémlik, hogy 15-16 között vmikor kezdődik.
Légyszi szánjatok meg...
Köszi. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Hi lányok!
Nem nagyon írtam tegnap értelmes mondatokat.., sorry. A szívhang azért esett le, mert mint utólag kiderült, a köldökzsinór Lindi hónalja alatt volt, és rátekeredett a nyakára, tehát esélye nem volt term. úton megszületnie, mivel a zsinórral effektíven felakasztotta magát..
A császárt nem tudom mikor fogom feldolgozni, tudom, hogy csak ez az 1 esélyünk volt, és élünk és minden, de akkor is.. És azt is felfogom, hogy 100 évvel ezelőtt meghalunk mindketten, de nagyon nehéz..
Onnantól, hogy felébredtem pénteken az altatásból, folyamatosan sírtam, már ha nem zuhantam vissza az alvásba. Szombaton a felkelés maga volt a poklok pokla. Vasárnap reggeli után költöztettek le a gyerekágyra.
Műtött o.: egész kedvesek,
Csecsemősök: kicsit jobb mint 3,5 éve, és hála a régi életem megrontói (anyuka ezekkel a rossz mellekkel nem lehet szoptatni)már a periférián vannak, hozzám sem szóltak. Lindi meg tudta a dolgát, hála!

Most mennem kell, foly köv.
Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!
Szerda reggelre kijöttek a hólyagszerű pöttyök Bogi kis barátnőjén. Elvitte az anyja dokihoz, aki azt mondta ez NEM himlő ez ételallergia. Csütörtökön vitte oviba a gyereket, mert a doki rámondta az ámment, ugye, hogy mehet! (itt hozzáteszem összesen 3 gyerek volt tegnap a kiscsoportba, mert mindenki himlős) Az óvónéni szólt a gyerek anyjának hogy ugyan vigye már el az ügyeletre mert 1000% hogy ez himlő (mi is igy gondoltuk egyébként, a gyerek anyjával) Tegnap este elvitte és valóban himlős! Na ennyit a háziorvosról, ezért cseréltem le nemrégibenKép Azért ez elég gáz, hogy a hilmőt ételallergiának nézi bakker! Nah mindegy ez van! Jah és az ügyeletes doki azt mondta tuti, hogy Bogi is el fogja kapni, mert olyan nincs hogy 20 gyerekből 19 elkapja 1 pedig nem, szóval várjuk a pöttyöket!

Violának hörghurutja van, antibiotikumot kaptunk! Vírust kapott be egyébkéntKép Hasmenéssel kezdődik, majd alsó vagy felső léguti megbetegedéseket okoz, ki mire érzékeny!! Boginak tiszta a tüdeje, a takony miatt köhög, főleg ha alszik....

Bea: Köszi előre is Kép

Gigi: Együttérzek, elhiszem, hogy nagyon kemény, nekem is később nehezebb volt mint a legelején. Most kezd egy kicsit könnyebb lenni, hogy Viola is már önállóan eljátszik, eléri a célját (odamászik), meg egyébként is mákom van, hogy nyugis kiscsaj! Erőt Neked!++++++++++++++++++++

Melinda. Nagyon sajnálom a csaszit, elhiszem hogy halálfélelmed volt. Nekem is az lett volna már a gondolattól isKép Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön hamar feldolgoznod az eseményeket és felépüljél mind testileg mind lelkileg!+++++++++++++++++ És nagyon gyönyörű kisbaba Linda!Kép

Szép napotKép
Enikő

ceniko
Szeged

Üdv!
Akkor már tök mindegy, ha vkin kijönnek a pöttyök, mert akkor már nem ragadós a himlő. Kép
Persze ettől függetlenül tényleg durva, hogy a gyerekorvos nem tudja, hogy miről beszél...
Violának sok-sok gyógypuszi!

Ági és
KépKép
exdeus

Exi a 14-21 nap lappangási idő alatt is fertőz és a pöttyök ideje alatt is amíg el nem kezdenek leszáradni (vagy hogy is mondják ezt szakszóvalKép, -pörsögni-)Az a pöttyök megjelenésétől akár 4-10 nap is lehet immunrendszertől függően. Kikupálódtam himlőből mostanában KépKép
Gyógypuszik átadva az illetékesnek köszönjük Kép
E

ceniko
Szeged

Enikő, hát ezt én még anyutól hallottam, hogy mikor mi is himlősök voltunk, akkor az óvónéni mondta, hogy vigyen nyugodtan, mert ha ártott akkor az már megtörtént. Kép
Persze ettől függetlenül lehet, hogy akkor a mi pöttyeink már száradásnak indultak. Kép

Most tiszta letargiás vagyok. Tegnap óta csak néha mozog Ficergő. MÁr alig várom a 11.40-et!!!

Ági és
KépKép
exdeus

Exdeus!
A szülésre felkészítô d.u.3-kor kezdôdik!El ne késsetekKépKép
Nekem volt olyan hogy 2 napig nem éreztem a mozgását ZsebibabánakKép
Elmentünk egy dokihoz(az akkori dokimat nem lehetett elérni rendelési idôn kívül-le is cseréltem..),aki Uh-al megnézte,persze minden OK volt,csak én nem éreztem hogy mozog ezerrel.Megkérdezte enyhe mosollyal-az elsô baba?...
Nálatok is biztosan minden rendben van!!!Kép

Ezekkel a szüléses-császáros sztorikkal eléggé megrémísztitek az ember lányátKép Persze jó tudni hogy mi mindenre kell számítani(bár felkészülni nem lehet rájuk),mert így kevésbé lesz talán sokkoló ha valami hasonló történik.

Era!
Én sajna nem tudok segíteni a körzetis védônôddel kapcsolatbanKép Még a környéket sem ismeremKép
Írd meg ha sikerült kinyomoznod valamit!!

szszkinga

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?