A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Sziasztok!
Bocsi hogy megint idepofátlankodok... Kép
Nicika! Én 25 hetesen feküdtem kórházban magzatvíz-szivárgás gyanuval.Reggel úgy ébredtem hogy csupa víz voltam...délután mentünk be a kórházba, és 2 napig bent fogtak, de azt mondták hogy valószínűleg nem a magzatvíz volt.(de hogy mi azt nem tudták megmondani) Ha az szivárog, akkor az viszonylag látványos, és mindenképpen folyamatos. Tehát ha bugyicsere után száraz maradsz akkor nincs gond. Elvileg.

A magzatvíznéző-betétről pedig azt hallottam hogy sima hüvelyi folyásra is elszineződik...

Drukk a finishben lévő mamiknak Kép

Nicika, szép lett a szoba!

Szép estét!

faby

Katicus! A GYED-ben nem vagyok biztos hogy jár, de a magzatvízről azt mondták a múltkori előadáson, hogy meg kell hogy nézzék olyankor, hogy milyen helyzetben van a baba, hiszen amint elkezd folyni, onnantól megszűnik a súlytalansági állapot, hat a gravitáció és bizonyos pozíciók kritikusak lehetnek. De van, akit még valóban hazaküldenek ilyenkor... nézesd meg magad mielőbb! Drukk neked! Kép

Melitta

Kép
nyf

Nicika! A fentit te is olvasd el... Kép

Melitta

Kép
nyf

Na a gofri kisűlt, én meg csak nyelek, mert ugye nem ehetek!
Köszönöm lányok aranyos mindenki, itthon csak gyorsabban telik az idő!Kép
TündiKép
Szegény apa azt gondolom szívinfarktust kapna, ha a kocsiban kezdenék szülni. Azt meg ugye nem szeretném! Kép
Zsu69Kép
Röviden:
A 14. héten összevarrták a méhszájam, mert 1000 a görcsölgetések hatására.
Akkor 7 hétig voltam kórházban. Azonkívűl sajnos gondok vannak a vérnyomásommal is, és inzulinfüggő
terhességi cukorbetegségem van, méghozzá elég komoly mennyiségű inzulint adok naponta, több mint 50E, napi 4X szúrom magam.
A keményedgetések ellenére a méhszáj állapota nem változott, így kaptam még 2 hetet itthon, most ugye 34-35. hétnél tartok.
Azért növelem még min 2 hétig Szófit, mert picuri.
Krisz kicsit jobban van, remélem mert éjszaka semmit nem aludtunk.
Hiába akart apa vele lenni csak hozzám ragaszkodott!
Holnap jövök, most megyek itt az esti program!

KépKép
csema

Lányok-lányok!
Ne tessék itt kérem szexről beszélni, nem mindenkinek szabad ám!! Kép Kép Kép Kép Kép

Ildi,
hja a Martini néha csodákat tud művelni az emberrel!! Kép Nyam-nyam! Kép

Indianyó,
nagyon örülök, hogy minden rendben van veletek! Kép A vizsgálat, ami végül a kismamadömping miatt elmaradt, az mi lett voolna? Terhesgondozás? Vagy valami konkrét? Fontos?
És a haja? Szőke? Kép Barna? Kép Göndör? Kép
Tényleg szép nagy baba lesz, ha már most 46 cm! Fejkörméretet nem mondtak? Én néha elámulok a miénken.. A 25. héten még 63 mm volt, most meg a 28-on már 75 mm. Ha ilyen ütemben nő, mi lesz veleünk a végére?? Kép Még van 11 hetünk!

Zsu,
gratula a vizsgákhoz, lényeg, hogy megvan! Most jön tényleg jön a pihenés és a nyugis készülődés! Kép
Barátnőd mitől ájult el? Úgy értem volt valami konkrét oka/előzménye vagy "csak" simán elfáradt?

Ildi,
üdv itt köztünk, érezd magad jól, kellemes pocakosodást! Kb ott lehetsz, mint mi, mert én ápr. 20-ra vagyok kiírva első babával, kislányommal. A kókuszról és NST-ről én már nem írnék, mert ahogy láttam, már írtak tóla a többiek.

Csema,
jó, hogy még otthon maradhatsz, így sokkal jobb! Krisztiánnak jobbulást kívánok!

Nyf,
neked is gratula, hogy vége a vizsgáknak! Most már te is csak a babára tudsz készülni! Kép

nadine81

Sziasztok LÁnyok!
Hű, ma aztán volt pörgés, alig bírok visszaolvasni.
Vikó, örülök, hogy Dominik rendben van, tényleg szép nagy baba, mert Pötty csak 1700 g volt legutóbb. Kép
Zsuzsófi gyógyulást!!! Hihetetlen megint milyen járvány van, mindenki beteg körülöttem is... Kép

Meg nem tudom mi lehet a levegőben, de ma meg rosszul lettem a városban szaladgálva, leeshetett a vérnyomim... Kép

Csema! Klassz hírek! És még bírod magad otthon?
Kicsit megrémiszt ez a magzatvíz folyás, nekem azt mesélték, hogy az olyan sok, hogy összekeverhetetlen minden mással. MOst akkor mégsem? Nekem is elég erős folyásom van, de mondjuk betét nem kell.

Vas Ildi! Elképzeltelek a 25. szülinapodon... Kép

Angi! Lemaradtam... melyik volt az a vizsgálat, ami olyan kellemetlen? És miért?

Nem tudja valaki véletlenül, hgy a Corában meddig van ez a Baba-Mama akció?

Na megyek visszafekszem, mert ma hihetetlen álmos vagyok... Nem fogjátok elhinni,már írtam, hogy múlt éjjel a szomszéd srácra ébredtünk fél 4-kor. De most nem bulizott, hanem rendesen olyan hancurozás, visitozás és kélyes kiáltozás folyt, hogy hol a röhögéstől nem tudtam aludni, hol a bosszankodástól, hogy jó-jó ezért csak nem megyek át szólni, na de hogy lehet két órán keresztül bírni???? Valami tenyészbika lehet... Kép No persze lehet, hogy csak savanyú a szőlő? Kép

Na mentem, elég volt belőlem mára... APa nemsoká hazaér és kapok tőle palacsintát vacsira!!! Kép

Bartika+Pötty
31+3

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Sziasztok
Nálam sem volt megint topik.Kép

Annácska
Nagyon Boldog Szülinapot KépKépKépKépKép
Te vén róka!Kép Akkor mit szóljak én a 31-re.Kép

Angi
Ennyire rossz az a vizsgálat?Kép Remélem akkor nálam ilyen nem lesz. Most már csak beindul a szülés.KépKépKép

Vikó
De jó hogy írtál.KépKép
Most akkor ugye maradsz?KépKép
Szép nagy babád lesz neked is. Kép Még a végén nagyobb lesz mint Levi!Kép Nincs egyetlen kép se róla?

Tünde
.
Aludni nem tudok, csak forgolódok, meg Wc-re járok. Akkor én is vágom a pofákat rendesen.Kép Fekvésnél meg annyira nyom valami ideget ,hogy nagyon fájnak a lábaim ,és a hasam is feszül éjjel.KépMost napközben semmi bajom nem volt, víz lement nem nagyon keményedtem, ezért neki estem a takarításnak főzésnek mosásnak. KépDe már most leesnek a lábaim, és még nincs is éjjel. KépAzt hiszem az ülést és a fekvést nem birom.Ha állok nincs bajom, csak a derekam fáj de az biztos, hogy a mai munkától, mert nem szokott. Levi nagyon aktív,Kép mint mindig, biztos a nagy súlya miatt nyomja dolgokat odalent.
Akkor már nem jössz Kistarcsára?Kép

Anita
Merre vagy ?

Ha valaki nem jelentkezik most már mindig azt fogjuk gondolni, hogy elment szülni?
Mert úgy látszik én igen.

Ágiboszi is eltűnt nagyon ,tud róla valaki hogy mi van vele?

Ildi
Nekem is van egy szülinapi élményem.Kép Nem tudom hányadik, mert már összefolyik.
Hajdúszoboszlón voltunk a Lacival. Most beugrott 27. Sikerült meginnom 4dl konyakot, aminek nem éreztem hatását. Így elindultunk a sétáló utcán, mikor megláttam a mini golfpályát. Soha nem játszottam gondoltam itt az ideje. Bementünk megkaptam az ütőt, és elkezdtünk volna játszani, amikor már sajnos igen csak éreztem, hogy baj van. Nagyon koncentráltam az ütésre, amit kicsit homályosan láttam, de mondom azért jó leszek, nem égek le mások előtt, akik néznek. Kétszer neki próbálkoztam sikertelenül, mire a Laci rám szólt, hogy, talán ha megfordítanám az ütőt jobban, menne.KépKépKépKép Égtem egy kicsit, de ragaszkodtam hozzá, hogy lejátsszuk Lejátszottuk, nagyon durva volt a látvány, ezt sajnos csak én nem ézékeltem.Aztán már annyira rosszul voltam hogy visszamentünk a szállásra. Ezután egész éjjel öleltem a WC kagylót. Másnap mondta a Laci, hogy nagyon gáz voltam, szegénynek biztos égett a feje. Én nagy ívben kerültem a golfpályát, nehogy valaki felismerjen. Egyszer józanul is kiprobálom,mert biztos jó dolog, mert sajnos nem emlékszem rá. Röviden ennyi .KépKépKépKép Remélem nem voltam uncsi.

Babetta és Levi 35+5

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Csema
De jó hogy kaptál 2 hetet!KépKép
Én is szoktam gofrit csinálni imádom. De én most palacsintát fogok, kicsit bűnözök.Kép
Azért nem csodálom, hogy apa izgulKép

Vok
Mi ez a lustaság? KépNem jellemző rád.Kép

Na mostantól leshetem a magzatvizet is? Csajok ne ijesztgessetek.

Zsu
Tényleg miért ájult el?Kép

Katicus
Mi van a leleteiddel nincs új eredmény, hogy javult?

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Sziasztok!
TEgnap nem tudtam jönni, mert nem jött be nekem a babanet.
Ma voltunk a 4. ctg-n, minden rendben, a doki is megvizsgált, zárt a méhszáj, azt mondta még 1 hétig 100% hogy nem szülünk. A súlya Márknak, most kb 3300 gramm.Kép

Mariannka
Gratulálok, jó egészséget Nektek és sok tejcsit kívánokKépKépKépKép

Nicika
Gratula a nem kókuszhoz!Kép

Angi
Olvasom hogy még mindíg semmi..nem semmiKép

Vikó
Szia!
Örülök hogy visszalátogattál, gratula a jó eredményekhez, tök jó hogy minden rendben, és hogy ilyen fejlett a kisfiad!Kép
Császár Kép, de szerintem ennek is van jó oldalaKép

Bocsi hogy másnak nem reagálok, örülök hogy átfutva az oldalt, ennyit megjegyeztemKép Majd még jövök.

A. 38+1.
Vendég

<font color="aa00aa">Köszönöm szépen mindenkinekKép Úgy tűnik, túl vagyok a mélyponton meg aggodalmon, igyekszem most már jókedvűen venni az akadályokatKép Nincs kép, mert csak DVD van, de a gépemen nincs lejátszó.

AlinaKép Hát merek én neked ellentmondani? Kép

NadineKép Csak terhesgondozés lett volna, megbeszéltük az asszisztenssel, hogy egy hónap múlva mikor menjek és akkor ott megcsináljuk a labort meg kenetet és megbeszéljük a császározást meg a CTG-ket. Hajszín sötétKép

AngiKép Nagyon nehéz lehet ez a várakozás náladKép Főleg, ha ilyen vacak élmények is párosulnak hozzáKép A bábakoktél tényleg azonnali hatás, bizonyított! És még jó kedvet is csinál - csakúgy, mint apával szerelmeskedni egy kicsit ilyen céllal isKép

BabettaKép Bár nem akartam versenyezni babaméretben sem, de Nancsika, te, Anita, Alina és én döntősnek látszunk Kép Hiába, a fiúk ugyeKép

BartikaKép bizony, jó nagy leszKép

Én inkább azért aggódtam, hogy pici babám lesz, mert a terhesség előtt hagytam abba a dohányzást és ez rizikótényező az ilyen babáknál: kis súly.. szerencsére nincs így.

További szép estét mindenkinek!</font>

indianyo

Zsuzsófi! Az én babóm mozog és jelenleg a bugyim is száraz. Foltmentesen száradt a bugyim, tök fehér, semmi sárga vagy más színű elszineződés nincs rajta! Lehet olyan hogy egy darabig szivárog a magzatvíz, aztán eláll? Egyébként holnap reggel megyek NST-re, szóval majd tuti megemlítem ezt az orvosnak és megnézetem magam!

Vok! Csemának mindenképpen üzenek ha szülök, meg még pár csajnak biztosan! Mindannyiotok telefonszáma megvan, de azt nem ígérem hogy mindenkinek írok! Kép

Faby! Köszi a tippet! Kép És persze mindannyiotoknak köszönöm a hozzászólást! Valószínűleg vaklárma volt. Asszem kezdek meghülyülni! Kép

KépKép
nicika

Alina! Örülök hogy minden rendben volt a CTG-n! Egy hét múlva is simán jó lesz ha szülsz! Nem? Kép

KépKép
nicika

Nici, akkor nem hiszem hgoy az volt, de inkább nézed megKép

Babetta, nem tudom, szerintem idegileg merült ki. Igazából fogalmam sincs ,mert akkor mi már nagyon az esküvővel voltunk elfoglalva, még haragudtam is rá, hogy miért nem bírta kiKép Akkor a vőfélyünk se lett volna hulla másnaposKép (ő az apuci)

Lányok ne beszéljetek itt a korról lécci, mert ilyenkor úgy meghúznám magamKép a 21 évemmelKép

Bartika! van olyan igen, amikor ömlik a magzatvíz, ezesetben lent reped meg. Itt is két eset van: A baba még nem illeszkedett be, akkor rengeteg jön, majdnem az összes elfolyik. Ha már beilleszkedett, akkor csak a "fejvíz" távozik, és helyzetváltoztatásra jön az újabb és újabb adag.
Ha viszont felül reped meg, és csak kicsit, akkor bizony az csak szivárog, és nehéz észrevenni. Anyumnak is szivárgott, a doki meg elhitte neki és bekötötte az OxitocintKép pedig nem is szivárgttt, ill nem biztos, de már nagoyn szülni akart (39 hét vége)

Annácska, boldog szülinapotKép

Lányok megtaláltam Bence régi albumátKép hadd dicsekedjek egy kicsit a kisbabámmalKép

Itt vannak a linkek:

https://www.babanet.hu/album/main.php?album=1069
https://www.babanet.hu/album/main.php?album=1881

Aztán tessék dicsérniKép

Jah a második albumnál 6 hónaposKép Panka meg egy évesKép

Zsu
34+3

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Na most megint nedves... a baba meg nagyon mozog! Fájdalmaim nincsenek, csak kb. fél óránként-óránként keményedek!

KépKép
nicika

Zsuzsófi! Nagyon édes Benci! Úgy szeretek babókákat nézegetni! Bár már szivem szerint a magamét nézegetném! Kép

KépKép
nicika

Babetta!

Most ilyen a hangulatom. Kép Majd elmúlik. Valahogy olyan jól elvagyok magammal, meg a picivel, no meg az állatfarmmal idehaza, hogy nagyon belustultam. Még emilt is kínkeservesebben írok, mint eddig... Kép Belassultam rendesen. Kép (nem mozgásilag)
Nem irigyellek a derékfájás meg az idegnyomás miatt. Nehéz lehet. Én még csak ropogok, de azt nagyon. Kép

Voltatok végül talizni? Nagy lett a csönd körülötte.

Puszi

Eszter
Kép
Kép
vok

A magzatvízszivárgással azonnal kórházba kell menni. Max. hazaküldik az embert.

Nici: nekem speciel Zsoma folyamatosan nagyon aktív volt a magzatvíz elfolyása után is (pedig belőlem ömlött). Szóval erre nem alapoznék.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Nicika, nagoyn kíváncsi leszek mi lesz ebbőlKép

A dicséretet köszönömKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok Lányok
Gyors leszek, mert egy kicsit kivagyok. Ma volt az első CTG-m, és hát nem lett valami jó. fél 4-re mentem és most értem haza. 3x ismételték meg, előszőr 180-190 közötti értékeket mértek, utána meg elaludhatott, mert azt mondták, hogy alacsony. Na azután a 3. se lett valami jó, de többször nem próbálkoztak. Hát mivel ez volt az első ilyen vizsgálatom, és azt sem tudtam mi jó érték és mi nem, jól megilyesztettek, majdnem elsírtam magam a 3. vizsgálatnál, csak az tartott vissza, hogy voltak bennt más kismamák is. Ezek után a dokim meg behívott este 7-kor, és azt mondta, hogy nem sikerült valami jól ez az első CTG. Tényleg magas ez a 180-190-es tartomány, és ha igen az mit jelent a babára nézve?

Kép

Kép
pgyöngyi

Pgyöngyi azt nem tudom miylen hatással van a babára, de rendesek hogy így kétségek között hagytakKép
Szvsz ha nagy gond lett volna nem engednek haza, szóval annyira ne aggódj!

Nekem 140-160 között volt, ha elaludt néha lement 135-ig, a legmagasabb pedig 172 volt. Nem tudok neked segíteniKép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Gyöngyi! Én sem tudom megmondani neked hogy az NST-nél mi lehetett a gond! De azt én is elmondhatom hogy a babám szívhangja 135-180 között mozgott, ebből 135-145 közötti a nyugalmi állapot, az e feletti értékek pedig a mozgáskori értékek. 180-ra is csak egyetlen alkalommal ment fel.
Lányok! Nagyon ideges vagyok hogy mi lesz velem ma este! Asszem túl sokat nem tudok majd aludni!

KépKép
nicika

Titatiék már otthon vannak! Kép Biztos nem haragszik meg ha idézek tőlük 1-2 mondatot! Kép
"Kincső egy alvó baba... 10-15 percnél többet nem nagyon van fenn...így a szopival küzdünk..
mert folyton bealszik és 10 perc múlva meg szól, hogy hahó, még éhes vagyok.... de aztán 2-3 szívás után újra alszik
ha üvegből adom, és az adott ébrenléti idő alatt bejut neki a mennyiség, akkor meg 4-6 órákat alszik"
De csak 2 percet beszéltünk mert pici lánya hívta! Kép Holnap megpróbál benézni ide is!

KépKép
nicika

Sziasztok!

Továbbra is köszönjük a gratulációkat. Mariann jól van, úgy tünik teje is van és egyre jobban változik a színe és az állaga. Ma már a kislegény is több életjelt adott magáról és hevesen jelezte, hogy éhes. A feleségem szerint elég jól megy a szopizás. Ma már éjszakára is megpróbálja bent tartani a babát maga mellett.

Kérdezték az orvosunk nevét: Dr. Barna István. A szülésznőknek csak a keresztnevére emlékszem: Éva.

Itt van két kép, amit ma készítettünk:

Kép
Kép

Jó éjszakát kívánok mindenkinek és további szép napokat.

István

Mariann & Istvánka 2006.01.31.

KépKép
mariannka

Sziasztok!

Hát lehet, hogy most sem tudtam sokáig hozzátok csatlakozni! Nem nagyon akart hazaengedni a dokim.Szóval...
Megnézett Uh-val a BPD 90mm, a TQH 94mm. Az áramlás jó, de a magzatvíz az átlagosnál kevesebb.Kép Ezért hétfőn ismét megnéz. Voltam NST-n is, megint kétszer mert a kiscsaj nem akart felébredni.Kép hááát ez se tetszett az én dokimnak. Holnap reggel ismét NST ha az se lesz jó akkor be kell feküdnöm a kórházba.Kép
Petri 38+3

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nici! Idegeskedés helyett sztem inkább hívd fel a kórházat, hogy mit javasolnak. Én mindkétszer előzetes telefonos konzultációval menetem szülni Kép Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Csema Kép
Örülök, hogy minden rendben a kislányoddal Kép Annak meg mégjobban, hogy még otthon maradhatsz két hétig Kép Na de aztán pihizz rendesen Kép

Babetta Kép
Nem semmit alkottál te is Kép
Nekem csak egy ilyen élményem van, mindesetre a kollegáim egy fél évig a fejemhez verték Kép

Angi Kép
Nagyon drukkolok, hogy előbb megszülessen a babó Kép
A lányom több mint egy hetet késett, én már tűkön ültem, úgyhogy át tudom érezni Kép

Vikó Kép
Szerintem én is beszállok méret döntőbe Kép, bár szívesen megállnék 3 kiló körül Kép

Ildi Kép
Köszöntelek közöttünk Kép
Jó pocakosodást Kép A lányom már válaszoltak minden kérdésedre, de ha van még tedd fel bátran Kép

Nici Kép
Remélem megnyugodtál, de azért holnap reggel kérdezz rá a dokinál, hogy mi lehetett egy a nedvesedés Kép

Zsu Kép
Nagyon édes a fiad Kép
Olyan hihetetlen, hogy milyen pöttömből mekkorák lesznek Kép

István Kép
Nagyon szép a kisfiatok Kép
Örülök, hogy Mariann jól van Kép
Sugárzik a boldogságtól Kép

Annácska 31+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Cory Kép
Hát tényleg nehezen lehetne becézni Balunak a Donátot Kép

Annácska 31+3

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
annácska

Petri Kép
Elhiszem, hogy egy kicsit megrémültél, de most már bármikor megszülethet a baba és semmi gondja sem lehet Kép Lehet, hogy ő jobban igyekszik a karjaidba és ezzel jelzi Kép
Ne aggódj! Gondolunk rád Kép Valahogy azért értesítstek, hogy hogy vagytok Kép

Annácska 31+3

annácska

Petri! Millió drukk, hogy minden rendben legyen!
Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép+Kép
István! De jÓ! KépKép Köszönjük a híradást! Pici babátok csodagyönyörű! Kép
Borcsa

Borcsa
KépKépKép
borsts

Hát Lányok, mostmár jobban izgulok értetek, mint magunkért!
magzatvízszivárgás gyanú, rossz CTG, derékfájás stb...KépKép

Remélem mindenkivel minden rendben lesz!!!!!!!

Titati: az elején a besárgulástól alszanak sokat a babák, ilyenkor a tej beindulása miatt jó kicsit ébresztgetni (pl. levetkőztetni, kicsit masszírozni..), a legjobb ha nem üvegből adod neki, csak ciciből!
Cory!!! Biztos tudsz jó tanácsokat adni erre!!!Kép

Mariannka: édes a picifiú és olyan jó látni ahogy büszkén mosolyogsz!!!KépKép örülök, hogy a tejcsi is beindult, így tovább!!!KépKép

Babetta: úgy néz ki, hogy maradunk a dokinknál, nagyon remélem, hogy a Szabolcsban lesz baba-mama szoba!

Jó Éjt Mindenkinek!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Titati: ne add neki cumisüvegből!!!!! Egyrészt mert cumizavaros lesz, másrészt ebben a korban legalább 8-12-szer mellre kéne kerülnie a babának. Az tök normális, hogy még elfárad, bealszik, de ha utána újraébred, mert éhes, akkor minden okés! Figyeld a pelusait. Ha van elég pisis meg kakis, akkor minden oké!
Holnap megpróbállak felhívni, vagy hívj bármikor!

cory
Budapest

Cory: látom már megtetted!!! KépKép

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Tünde: Kép

cory
Budapest

Bartika,
nem lehetett semmi a szomszéd bikuci hancúrparádéja! Kép

Babetta,
nem voltál uncsi! Mesélj még ilyet ha eszedbe jut, had mosolyogjunk rajta(d)! Kép Ezek a sztorik aranyosak és nem unalmasak! Kép

Indianyó,
és az nem baj, hogy ezek a vizsgálatok most egy hónappal később készülnek el? A labor és a kenet. Ezek nem voltak annyira a betöltött hetekhez kötve?
És mi az a bábakoktél, amit Anginak írtál? Kép

Zsu,
nohát, húzdd is meg magad valahol, mert ilyen piszokul fiatalnak lenni!! Irigykedünk! Kép
Anyukád micsoda ravasz volt anno! Kép Bencéről pedig nagyon jók a képek! Kép

Mariann és István,
gyönyörű a kisfiatok! Örülök, hogy Mariannak beindul a szopi is! Kép

Petri,
sajnálom, ha kórházba kéne menned, de ha muszáj, akkor muszáj.. Már úgyis csak két hét, akár jöhetne is a Babó! Kép Kitartás!

nadine81

Jó éjt Mindenkinek! Holnap jövök. Délelőtt vasalok kicsit babaruhát! Kép Izgi! Kép

Nadine és Dorka 29+0 Kép

Kép

nadine81

Sziasztok!
Lettymama, Mariannka
Nagy gratula a babákhoz!

Üdv az újaknak Kép
Zsu69
Én is a 3.-at várom, és nekem is mindkettő indított volt eddig. Nekem azt mondták, hogy jó esélyem van arra, hogy most is indítani kelljen.

Nicika
Tök jó, hogy negatív a kókuszod. Kíváncsi leszek mit mondanak holnap erre a szivárgásos dologra.

Angi
Drukk, hogy Te is babázhass már. Ha tudsz valami tutkó módszer amitől beindulhatnak a dolgok akkor oszd meg velem is. Kép

Vikó
Jó hogy újra itt vagy Kép

Voltam tegnap dokinál, a vizeletben talált fehérjével annyira nem foglalkozott, azt mondta valószínűleg nem sikerült a középsugaras. És ennyiben maradtunk.
Volt uh. A baba 3600 g-os, szülési dátumot nem is írt már ki, szóval akár már meg is születhetne. A méhszáj C2000. Fájás szinte semmi. CTG-n is tök egyenes vonalakat produkáltunk. Úgy néz ki, hogy 1 héttel hagyja túlhordani, de addigra jócskán 4 kg feletti lesz. Ha nem szülök meg magamtól, akkor 27-én be kell feküdni és 28-án beindítják. De az még annyira messze van, én meg már így is alig vonszolom magam. Hasam is nagyon lent van már.
Szóval ha valaki tud valami tuti tippet akkor arra vevő vagyok. Kép
Szilvi

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok,

Jó végre látni, hogy újra pörög a topic! Kép
Cory, köszi még a tegnap reggeli sálas választ, és a megerősítést. Kép
Angi, még mindig hajrá-hajrá neked! Kép
Húúú, Szisz, milyen messze van 27. és mekkora már a baba. Nem csodálom, hogy nem várnál már addig. Kép
Anita, na milyen lett az UV? Remélem sikerült, de ha nem, az se gond. Ilyenkor már semmi nem gond, csak a baba legyen jól, nem igaz? Kép
Titati, emlékszel a szopis előadásra, ott a csecsemős azt mondta, hogy ilyenkor nyugodtan lehet még ébresztgetni, mert be szoktak aludni a picik. Kitartás, és csak ügyesen. Aztán nagyon várom ám a beszámolódat, érzéseidet, történetedet, mindent! Kép
Mariannka, de gyönyörű a kisfiad, hihetetlenül husi, és nagyon szép! Még egyszer gratulálok hozzá nektek! Kép
Annácsak, Betty, akkor hétfőn tornán talizunk! Kép
Én már Istvános előadásra nem megyek, mert amik most jönnek, azokon már voltam.
Vikó, örülök, hogy az újabb 4D megnyugtatott, és jól sikerült.
Ildi, hogy vannak a fiúk? És te? Remélem nem kapott el a vírus. (25. szülinap....khmmmm Kép Kép )
Babetta, mondom én, hogy ilyen ez a vége, sehogy se jó, se fekve, se állva, se dolgosan, se pihisen......mindenki már csak a végét várja.
Nicika, remélem megoldódik ez a vizes sztori, de azért inkább kérdezz meg valami doki félét, a tuti a tuti. Kép
Tünde, és ti hogy álltok? Valami jel?
Sajnálom, akikkel nem túl jó dolgok történnek, és kívánom a legjobbakat.

Nálunk minden ok, babám mozog ezerrel, várom a keddi CTG-t és vizsgálatot, kíváncsi leszek a méhszájra, hogy áll.

Engem kidobott az ágy, jól elkiabáltam a múlt éjszakai jól alvást....ne mindegy, próbálkozom még egyet. Kép JÓ éjt.

Eszti
Vendég

<font color="aa00aa">Istvánok és MariannKép Szóval Barna doki Kép Hát ő bizony híresen kedves doktorbácsi, de jó Kép Nagyon szép, kiegyensúlyozott a fényképetek együtt(apa miért nincs rajta? Kép)

NadineKépMost csak sima terhesgondozás volt, megoldottuk az UH+védőnő+asszisztensi megbeszéléssel, a 36.héten esedékes a kenetvétel+kiterjedt vér+vizeletvizsgálat, nem maradok le róla Kép A bábakoktél egy hivatalos dolog, bár kellemes, olyankor szokták az anyócák inni, amikor a kiírt idő után sem akaródzik a babónak előbújni. Recept: Fél deci ricinusolaj(ha már egyszer beöntésről hosszan értekeztünkKép)+fél deci pálinka+2-3 deci gyümölcslé. Azért bábakoktél, mert A bába válaszol című könyvben írja le egy gyakorló szülésznő és tényleg hatásos. De csak akkor, ha már itt az ideje a kibújásnakKép
SziszKép mire kéred a tippeket?</font>

indianyo

<font color="119911"> Jó reggelt!
Én most egész jót aludtam. Kép
Szisz,
tényleg szép nagy már az a baba. A szülésztanuló azt mondta, hogy 3-4 órát sétáljak és utána pihizzek, ez is beindíthatja. Aztán apával együttlét. Meg talán a melegvizes ülőfürdő. Létezik egy bábakoktél is, de ez csak akkor hat, ha túlhordtad már. Ez engem kicsit visszatart, bár a téli babásoknál hatott 1-2 csajnak.
Annácska,
köszönöm az együttérzést. Igazából, ezt a macerát nem csípem. Még jó, hogy nekem nem olyan nehéz a pocakom.
Eszti,
Neked is köszi a hajrát. Mit csináltok 7végén?
Vikó,
köszi a biztatást és a tippeket.
Titati,
én egy csomót gondolok Rátok. Remélem tudunk majd hamarosan ismét beszélni. Drukkolok, hogy a szopival minden rendben menjen. Mit szól Kali Bogyóhoz?
Alina,
szép nagy ez a Márk baba is. Örülök, hogy minden oké veletek.
István,
ez a baba gyönyörű!!!!

Puszi.
Angi (40+3)</font>

Cory!
Balunak boldog névnapot!Kép
angi79

Jó reggelt Kép

Angi: teljesen meghatottál Kép Köszönjük Kép
Nekem anno Balu kicsalogatásra az jött be, hogy beterveztünk egy mozit barátnőkkel. Aztán jól le kellett mondanom, mert aznap reggel beindultak a fájások (40+5-nél).

István: nagyon édes a kisfiatok Kép Ahogy Mariann guggol ott a kocsi mellett..., nem semmi Kép

Elkezdtük a bevásárlásosdit. Megrendeltünk a neten egy baby bag-et, valamikor jövő hét végén várható. Egyébként még csak listát írtam Kép

cory 34+1

cory
Budapest

Cory, boldog névnapot a kisfiadnak! Kép
Vendég

Lányok! Most indulok NST-re! Kérek drukkokat hogy minden rendben legyen! Éjszaka nem folyt semmi, de azért megemlítem az orvosnak! Remélem ha téves riasztás volt azért nem fog bent, ugyanis itt Sopronban ez a divat! Én szeretnék hazajönni! Amúgy pocsék éjszakám volt! Ha aludtam akkor rémálmaim voltak, a baba folyton felébresztett annyira aktív volt, össze vissza dugdosta ki a végtagjait meg a popóját. Meg aztán elég sűrűn keményedtem is. Konkrét fájdalmaim-fájásaim nincsenek!

KépKép
nicika

Nicika: megy a drukk!
Szülésről jut eszembe, ki fogja csinálni a táblázatot, míg kórházban leszel?

Eszti: köszi Kép

cory
Budapest

Én egyáltalán nem akarok potyára kórházba vonulni! Szóval remélem hogy jövök haza! Átadni nem tudom senkinek!

KépKép
nicika

Nicika, ügyes legyél, és remélem megnyugodhatsz hamarosan! Kép
Angi, szerintem megint fogunk valahová a közelbe menni sétálni, mert holnap még szép idő lesz, és én még bírok sétálgatni keveset, meg vágyom is rá. És holnap még barátainkhoz is megyünk ebédelni. Én teljesen aktív lettem így az utóbbi napokban, jövök-megyek, na nem mintha eddig kíméltam volna magam, de valahogy izgatott is vagyok, és csinálnék annyi mindent. Persze csak olyanokat vállalok be, ami még megy. Pl. végiglátogatom a barátnőimet, még jövő szombaton egy általános iskolai barátnőmmel is találkozunk, akivel évek óta nem találkoztunk.

Hát ilyenek. Rajtatok nincs ilyen pörgés érzés?
Vendég

Nicika!

Megy a sok-sok drukk, hogy ne legyen semmi gáz, és még ne is tartsanak bent!!!!!!!!!!!!

Rita

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Nici
Nekem hónapok óta kb. hetente egyszer van ilyen nedvesedés, az utóbbi időben gyakrabban. Azt mondták, hogy ez magzatvíz nem lehet, mert az folyamatosan csurogna. Ez nagy valószínűséggel vizelet, mikor a baba megrúgja a húgyhólygot, vagy valamilyen izmot körülötte, olyan mint az időseknél az inkontinencia. Egyáltalán nem probléma.
Ebben az utolsó időben az is normális, ha a folyás ilyen erős.

Megvolt az első CTG, minden rendben volt 140-160 körül mozgott. Méhszájam még teljesen zárva.

Scullyx
35+4

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Már fél 5-kor ideültem, meg este is olvastam, csak nem volt nagy kedvem írni (meg alig bírok az ujjaimmal)...

Cory: Nagyon Boldog Névnapot Balunak!
Kép
Örülök, ha jobb kedved, és hajrá vásárlás!!!KépKép

Eszti: Gőzöm sincs, mikorra javítják ki, talán hétfőre... Nem tudok rá mit mondani, én a múltkor is azt hittem, hogy simán sikerült...Ha nem, majd tavasszal, de azért nem szeretném összegyűjteni a vizsgákat, elég lesz Botond mellett a maradék isKép
Mi vettünk sálat...de akkor lehet, feleslegesen. Mondjuk ilyen kis polár, nem túl vastag!

Angi: Tessék megfogadni a szülésznő tanácsait! Hajrá-hajrá Lidike! Szerintem a vasárnapi hidegfront megteszi majd hatását, szorítunkKép Ha meg nem, jöhet a koktélKép

Szisz: Szép nagy már a babátok!

Titati: Drukkolunk a szopihoz, hogy minden rendben legyen! Ha van egy kis időd, gyere és Cory biztos sokat fog tudni segíteniKép Várunk ám majd képeket!

Mariann, István: Csodaszép a kisfiatok, mégegyszer szívből gratulálok hozzá, jó egészséget! Tök jó, hogy ilyen jó fej volt a gyermekorvos, így akkor nem kezelik korababaként, ugye? És ahogy Mariann guggol a kocsi mellett 2 napos csaszisebbel...nem semmiKép

Vikó: Örülök,hogy minden rendben a babával, tényleg szép kis súlya lesz neki isKép És, hogy látszott a haja... ez a tudomány félelemetes!

Petri: Kitartás a kórházhoz, de biztos jobb lesz így mindkettőtöknek! Szorítunk, és várjuk majd a híreket!

Csema: Nagyon örülök,hogy még otthon maradhatsz, mert azt jelenti, hogy most nem olyan gáz a helyzet nálatokKép

Bartika: szegénykém, nem irigyellek a kedves szomszéd miatt!

Babetta: kitartás! Szerintem már nincs sok Levike érkezéséig! Gratula így utólag is a 27. szülinapodhozKép

Ildi: Te sem lehettél semmi a 25.-en, a fiaddalKép Nekem is meglesz már a fiam, mikor betöltöm (kb.2 hónapos lesz)!

GYöngyi: Sajnálom a CTG-tKép Akkor túl gyorsan ment a pici szíve! Mondjuk egy UH-t csinálhattak volna, hogy megnyugtassanak... De tényleg nem engedtek volna haza, ha olyan probléma van! Drukkolunk! Mikor kell megint menni? Lehet írtad, csak nem olvastam figyelmesen!

Nici: Drukkolunk!

Én: Dagadok továbbra is, már az egész fejem...Kép Tegnap a kocsiban hazafele úton 15 percenként fájtam, keményedtem...aztán elmúlt! De a pocim nincs eléggé lent, úgyhogy még nem szülökKép Azért most takarítok, mosok, főzök...haladjak a dolgokkal, mert ki tudja 1-2 hét vagy esetleg még 4...Kép
Na meg megyek fodrihoz:színezés, vágás! Készülök a fiam fogadására, szépnek lásson már! Kép Bár a dagadt fejemmel igazán szép vagyok...nincs is kedvem már kimenni a házból! Csinálunk majd ma pocifotót, lehet egyet a fejemről is...

Na megyek, vár a munka!

Anita (36+6 - Lilypie-n megnéztem, csak holnap töltöm a 37-t...25-e szombat)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Szisz, Angi!

Én eddig mindkét gyermekemet túlhordtam, a lányomat 16 ! nappal. Semmi sem indította be a szülést. Voltam vizibiciklizni, fürdő, szex, séta semmi. Szóval ez is szerintem mindenkinél más és más.

István!
A kis Istvánka nagyon nagy baba és nagyon édes!

Csema!
Olyan jó, hogy még a családoddal lehetsz!

Én ma elkezdem vasalni a pelusokat és a babaruhákat, most is megy még Dalmának egy mosása.

A kórházban, ahol én fogok szülni van 1 ágyas, alapítványos kórterem. Két ismerősöm is ezt választotta, és áradoztak róla. Mert ide bemehet a család, ott lehet vele és a babával, a nagyobb gyerekek is. Van TV, hűtő, mikró, fürdőszoba. Bent lehet enni stb. Szóval nekik nagyon bejött.
Nem tudom eldönteni, ilyenbe menjek-e, vagy a simában, ami 3 égyas, de írtó pici, csak a 3 ágy fér be, úgy láttam még asztal sincs. Ki kell menni a folyosóra enni, és a látogatókhoz. A babák itt is ott vannak.
Jó lenne szólni valakihez, ha akarok, de az is csábító, hogy a család velem lehet, ill. ha aludni, pihenni akarunk Dalmával nem zavar senki.

Érdekelni Ti melyiket választanátok?
Ja, az alapítványi szoba 5000 Ft/nap (adóból leírható)

Rita
33+5

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Halihó!

Ismét adok életjelet magamrólKép

Nagyon-nagyon fel vagyok pörögve, ugyanis EZ AZ UTOLSÓ MUNKANAPOM!!!KépKépKép Már nagyon elegem volt a napi 2 és fél óra BKVzásból... Hétfötöl sokáig alvás, vásárolgatás, relaxációra is eljutok, találkozom a barátaimmal... Szuper!Kép

Nagyon-nagy gratula a megérkezett babákhoz!
Angi, neked hatalmas drukk!

Ja, viszont az otthonmaradás azt jelenti, hogy megint nem jövök egy ideig, mert nincs netünk, és azt mondták, a bekötés 30 nap. Utána viszont igyekezem majd mindig lépést tartani veletek.

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Corás bébiör mennyire jó és mennyire éri meg megvenni?

Maminti
29+5

Kép
Kép
maminti81

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?