A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Baromi hosszú lettem, bocsiiii!!!Kép

Eszti: rajtam nincs pörgés, sőt!!! Annyit bírnék aludni!

Scullyx: Örülök, hogy jól sikerült a CTG!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, még eszembe jutott vmi!

Nem az lehet az NST és a CTG között a különbség, hogy CTG-n nézik a méhtevékenységet is, NST-n pedig nem??? Csak, mert nekem NST-re kell járni, de azt mondták szülésnél CTG lesz... Lehet, hogy hülyeség, csak ezen gondolkodtam...meg olvastam tegnap,hogy szóba került!

Anita
Kép
Kép
_anita_

...sziasztok... nagyjából sikerült visszaolvasni!
Köszönöm az aggódást... próbálok vigyázni a lépcsőkkel! Kép csak valahog yolyan kétballábas vagyok... Kép
Most hétvégén szobarendezést csapunk és akkor már egy szinttel lejjebb fogunk aludni.

Vikó
Nagyon örülök, hogy visszajöttél! Kép Kép Kép Kép
Szép nagy ez a kölök! Kép Nekem is hosszú fekete hajam volt amikor megszülettem! Kép

Nici
Nekem is hol fáj hol nem.... inkább akkor fáj jobban ha sokat fekszem, ha mozgok egész jó, csak be kell járatni!

Mariannka
Nagyon szépek vagytok a képen! Kép

Titati
Már én is várom rólatok a híreket!

A vizsgázóknak gratula, a szülinaposoknak minden szépet és jót! Kép

Majd ha elkészült valami érdemleges akkor készítek képeket.
Remélem tudunk haladni... sógoromék jönnek a hétvégén félek ez egy kicsit visszaveti a munkát!

A bélyeggel még nem haladtam semmit pedig sürget az idő... ezért csak ritkán tudok bekukkantani! ...de Angiék miatt nem hagy a kíváncsiság! Kép

puszi mindenkinek

marcsiádámáronbaba

Kép
Kép
Kép
mamacka

Rita

5000 Ft az nem olyan sok... az Istvánban a kétszerese!!!
Én ha megtehetnénk az egy ágyasat választanám... talán majd legközelebb. Most talán nem is árt ha az ember tapasztalt kismamákkal lesz körülvéve (azért hét ágyasba nem akarok!!!) viszont ha van kistesó is akkor biztos sokkal kényelmesebb....

Kép
Kép
Kép
mamacka

Anita: szüléskor is nézik a méhtevékenységet. Legalábbis ha van az emberen gép.

Ritaa: én nem mennék az egy ágyasba. Én ahhoz túl társasági ember vagyok. Nem bírnám egyedül.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Most megyek a DM-be és az lenne a kérdésem, hogy a Tena betétből ti melyiket vettétek? Van valami Tetra is, nem?
Mik azok a dolgok, amiket az orvos ír fel születés után?

Scullyx
35+4

KépKép
KépKép
scullyx

Cory: nálunk csak akkor nézik...lehet rosszul írtam?Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Scullyx: popsikrém, fürdetőkrém, hintőpor. Ezeket tuti felírják.

cory
Budapest

Anita: neked most az nst-n csak egy csíkod van? Csak a baba szívhangját nézik?
Remélhetőleg én a szüléskor kihagyom az állandó nézegetést.

cory
Budapest

Sziasztok lányok
Köszönöm a megnyugtatást a CTG-ről. Valószínű, hogy tényleg bennt tartottak volna, ha nagy a gáz. Kicsit jobban vagyok és aludni is tudtam
Anita
Minden csütörtökön megyek CTG-re, legközelebb 9-én. Csak azt nem értem, hogy mindenkitől azt hallom, hogy a 38. héten van egy uccsó UH, és én akárhogy számolom, nekem ez a 39. hétre esik. Ez nem gáz?

Kép

Kép
pgyöngyi

Cory: igen, csak azt nézik, hogy a baba szíve hogyan reagál a mozgásokra. Tehát csak egy fejet kell a pocimon tartani (a szívhangnál), kezemben egy nyomógomb, és mikor a pici mozog, megnyomom a gombot! A szívhang alatt egy felkiáltó jel jelzi, hogy nyomtam a gombot, és akkor elvileg kicsit ki kell ugrania a görbének!
Én sem akarom szülés alatt az állandó CTG-zéstKép Nekem elfelejtették a hintőport felírni, itthon néztem meg... Lázcsillapító kúpot recept nélkül lehet venni?

Gyöngyi: Volt, hogy nekem is csúszott 1-1 hetet ultrahang, az nem baj!

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: attól függ melyiket. Elvileg azt is szoktak felírni, de szeirntem azt majd csak az első látogatáskor. Mi akkor kapni "szoktunk" lázcsillapítót, szemcseppet, orrcseppet meg szájpenészre lötyihez receptet. Ebből csak a lázcsillapítót kell kiváltani, aztán ha kell a többi, akkor azt is.

cory
Budapest

Germicid - nem vényköteles,
Germicid - C nyugtatóval, lázgörcs ellen is, az.
Borcsa
37+3

Borcsa
KépKépKép
borsts

<font color="aa00aa">Sziasztok! Nekem már odaadta a védőnő a recepteket, mondván, nem kell engem állandóan ellenőrizni - jó fej Kép
Szóval a receptek: köldökcsonkra hintőpor és alkohol, hajlatok tisztítására olaj, popsikenőcs, fürdetőkrém, A-, és K-vitamin, Germicid kúp lázcsillapításra

A recepteket majd a baba nevére kell kitölteni, viszont nem kell megvárni a TAJ-kártyát, mert a TAJ számhoz a mamáét kell beírni azzal a különbséggel, hogy az első szám helyett egy 8-ast írunk-tehát azonnal ki lehet váltani a bab születése után.</font>

Védőnő tanácsa: a pelust ugyan vigyük be a kórházba, de ne vegyük elő, jó mélyen csücsüljön a táskában, mert ha szem előtt van, akkor hajlamosak esetleg nem adni, ellenkező esetben lesz elég a kórházi időkre is.

indianyo

Sziasztok!
Nicika
Drukk, hogy minden okés legyen.

Angi
Ki fogom próbálni. Hátha .....

Vikó
A tippet a szülésbeindításra gondoltam, de végül is megválaszoltad a receptet Kép

Ritaa
Én is egyágyas alapítványiba készülök, ha lesz elég hely. Nálunk 7000 Ft/nap. A kicsivel anno alapítványiban voltam de csak kétágyasban volt hely. Hát remélmem most sikerül. Az az igazság, hogy túl sokan vagyunk már ahhoz, hogy még a szomszéd rokonságát is kerülgetni kelljen, a folyosóra meg nem szívesen mennék ezért. Szóval marad az egyágyas. Legfeljebb jól kialszom magam. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok Lányok!

Engem is felébresztett ma a babuci. Egészen addig focizott, míg fel nem keltem.

Mariannka és István!
Nagyon gyönyörű Istvánka!

Vikó!
Én úgy hallottam a ricinusolaj be van tiltva. Legalábbis azért nem lehet már otthon házilag ricinust termeszteni, mert a sok okos rájött, hogy mérgező valami rajta.

Anita!
Nekem is pár napja be van dagadva reggelente a kezem, de délutánra elmúlik.

Mamacka!
Az Istvánban is leírható az adóból az alapítványi szoba? Érdekes, mert ezt eddig nem mondta nekem senki.
Mondjuk én bírom a társaságot, de ha dömping lesz, akkor hatágyas szobába nem szeretnék menni.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok Kép
Látom nagy a pörgés Kép Örülök, hogy mindenki ilyen aktív Kép

Nicika Kép
Drukk az NST-hez Kép Remélem nem tartanak bent a kórházban Kép

Cory Kép
Balunak nagyon boldog névnapot Kép

Szisz Kép
Nem semmi méretekkel rendelkezik a babócád Kép Hát kitartás hozzá Kép Gondolom a pocakod is majd le szakad.
Nekem a lépcsőzést javasolták, de valahogy nem jött be, de kisérletnek nem rossz Kép

Annácska 31+4

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Szelivi
Bizony leírható, mint alapítványi befizetés. Amikor kifizeted a szoba árát akkor kapsz róla igazolást, hogy xy alapítványnak befizettél és a köv. évi adóból le lehet írni.
A Jánosban viszont úgy van, hogy nem az egész összegről adták az igazolást, hanem kétfelé bontották, egyik része befiz. a kórház részére és a fennmaradó volt alapítványi.

Annácska
Hát ez a bajom nekem bizony, hogy már nyom mindent mindenhol, sehogy nem jó. Akkor mától lépcsőzni fogok a 8.-ra. Kép

Szilvi és Katababa
szisz2

Sziasztok!

Köszi a szoba tanácsokat, már inkább az alapítványi 1 ágyas felé hajlok, de majd ott meglátom. (Pl., ha infulenza vagy egyéb miatt látogatási tilalom lenne, akkor ugye nem lenne értelme.), de reméljük ilyenre márciusban nem kerül sor.

Na megyek pelust vaslni, mert utána el kell indulnom a lánykámnak ajándékot venni, hétfőn névnapja lesz.

Rita
33+5

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

LiviKép Egy hónapja a szentimrés topikban még használták a ricinust a lányok... De egyebet nem tudok róla, mert ők is csak a koktél miatt szerezték be. Mondjuk ricinus önmagában lórúgás, úgyhogy hashajtásra ezért is nem használják már...

indianyo

Livi
Nemtudom, hogy leírható-e!?

...én most eltűnök mert különben nem haladok semmit!

pusszanat!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Jó reggelt lányok (bár lehet, hogy ezzel kicsit elkéstem - ahogy nézem Eszti ébredési idejét...)

Egy kérdés: a Brendonban volt valaki 4D-n? Mik a tapasztalatok?

Tegnap vettem kisplédnek való un. frottír-polár anyagot. Nagyon-nagyon puha! Örülök neki!
Viszont ágyneműhuzatnak való pamut anyagból nagyon silány a kínálat.
Tudtok valahol olyan boltot, ahol szép és puha anyagokat lehet kapni? És ízléses mintával? (ez fontos lenne).

Mi is voltunk a héten uh-n. Jelenleg (29. hét) 1350 grammos Marcika (BDP 75 mm).
Eddig 9 kilót híztam, így most 69 vagyok (ez a 175 cm magasságomhoz képest még így sem sok).

Finisben lévő lányok, nagyon izgulok értetek!
Egy barátnőm azt mondta, hogy olyan érzés ez így szülés előtt, mint egy nagy vizsga előtt a drukk. Az mindenesetre különbség, hogy azt legalább tudod, hogy mikor kell vizsgázni menned - ellentétben a szüléssel.

Folyás: nekem is viszonylag bő, és van amikor szinte lökésszerűen jön. Viszont a dokinéni minden vizsgálat alkalmával nézi a méhszájat (teljesen zárt) és kenetet vesz (nincs fertőzés).
Tehát szerintem ez (is) a terhességhez tartozik.

pusziKép

Betti

Kép

Kép
bettiflame

Sziasztok csak gyorsan átfutottam amit írtatok, s gyors reagálás!
Nici:
Ezerrel a drukk!!!
AngiKép
Látom Te is vagy még,Lidi hajrá!
MariannKép
Nehéz elhinni, hogy elöbb jött Istvánka, olyan formás szép kisfiú, jó látni Titeket!
Velünk:
Hajnaltól megint nagyon keményedett a pocim, a gyógyszerekre most jobb, viszont hányingerem van, s félek, nehogy engem is telibe kapjon ez a hányásos dolog, mert az nekem az inzulin miatt nagyon gázos lenne!
Kitti is itthon maradt mára, neki is fáj a hasa, Krisz reggelre megint rosszabbul lett, szóval nem túl fényes a helyzet!
Megyek pihizni,ha tudok jövök!
Mindenkinek drukk!
AnitaKép
légyszi a citromailra küld Nekem a Neved, mert csak úgy tudja a párom feladni amit ígértem!
Du megy a postára!
utána küldök sms-t!

KépKép
csema

Sziasztok!
Most jött meg a szopipárnám, még csak probálgatom hogy is kell használni ugynézki jo lesz.

Scullyx:
Szerintem a Tennábol a normál 3 cseppest vegyed nekem is ezt ajánlották.

Csema:
Köszönöm az anamnézisedet hát mit mondjak nem semmi, elég szív szorító, lényeg, hogy még otthon lehetsz és a babuka is a pocidban van, ha letelik a két hét akkor a többi idöt a korházba kell betöltened, és gondolom császároznak nem? Nagyon izgulok értetek kívánok sok erőt és kitartás, ne terheld túl magad, tudom könnyü ezt mondani főleg ha nagy a család.

Puszi Zsu69!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Sziasztok!

Te jó ég mennyit írtatok...Kép de legalább ismét a "régi" a topik!Kép

Nicika
Persze ráér Márk még egy hetet,Kép, viszont látom hogy neked meg szivárog a magzatvíz? Vagy mégse az? CtG után mindenképp jelentkezz!!

Angi
Mért fájt annyira neked a vizsgálat? MIt csináltak veled? Lehet hogy már leírtad, de én lemaradtam.BocsiKép

Lettymama
Gratulálok Valentinhoz. Képeket nagyon várom!Kép És örülök hogy jelentkeztél!Kép

Vikó
Elég jól hangzik a koktélod!!Kép Fincsi lehetKép
Mindenesetre feljegyeztem, mert mindent szeretnék bevetni hogy 40. hétig szüljek!Kép
Tegnap itt volt a barátnőm a 2 hós kisfiával, felavatták a pelenkázónkatKép, olyan jó volt a délután, megtelt attól a kis picurtól az egész lakás.Kép Már tényleg nagyon várom hogy a mienk oázzon a szobából!

Folyás: Nekem nincs nagyon, úyhogy biztos nem tévesztem össze majd a magzatvízzelKép

Szoba: A Schöfibe a 3 ágyas 5000.-Ft. Úgyhogy szerintem az 1 ágyasnál nagyon jól hangzik ugyan ez az összeg.
Én 4 ágyast kapok (elvileg) és az ingyenes, a baba kint lehet nálam, csak éjszakára adom majd be.
Vendég

Csema: köszönömKép Küldtem mail-t!

Betti: akkor a ti babátok sem készül picurinak! Gratula hozzá!Kép

Cory, Borcsa: köszönöm a lázcsillapítós infókat!Kép

Akkor a többi dolgot biztos első látogatáskor írja fel a doki!

Tenából nekem vmi óriásit adtak, de lehet abból mind ilyen...Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nyíregyházán 6000,-Ft az alapítványi...

Anita
Kép
Kép
_anita_

AniaKép
Megkaptam. Du megy az sms.

KépKép
csema

AnitaKép
Kép

KépKép
csema

Lányok!
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a Szent Imrében az egyágyas szobákba bejöhetnek látogatók? Azt tudom, hogy 5000.-ft naponta de ha már fizetek érte akkor legalább az apukát engedjékbe nem? Mert ha nem akkor inkább a kétágyas hogy ne legyek egész nap egyedül.

Nicika!
Sok sikert az NST-hez utána beszámolót kérünk!

Angi79!
Drukkolok neked hogy minél előbb babázhass, de jó lesz neked!!!

Szisz2!
Gondolod hogy ha az első kettőt inditották akkor harmadikat is inditják, hát ez szomorú. Hatalmas a babád fíú vagy lányka lesz. A két kis fiad nagyon helyesek gratula! Majd én is teszek föl képet a gyerkőceimről. Mikorra is vagy kiírva?

Zsu69 35+00!!!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!

Zsu,
én úgy tudom, az egyágyasba se mehetnek be a papák..
És az, hogy egy vagy kétágyasba kerülsz, az sajna akkor dől el, amikor bementél... kérdés, hogy épp melyik üres. Ezért aztán sajna nem lehet előre választani.
Móni.
35+2
kmoni

Sziasztok!!!

A szt. imrében úgy tudom, hogy 5000 lett az egy ágyas szoba, én szeretnék oda menni, eddig valahogy kifogtam a szobatársaimat.
Most szeretnék egyedül lenni, és az elejétől non-stop a kisbabámmal lenni, és csak a cicimen tartaniKép
De majd meglátjuk mi lesz.

Vikó, örülök, hogy rendbe van minden , szép nagy gyerek lesz, a császár hír viszont nem jóKép
De látod, Mariann is hogy guggolt a pici mellett.
Nem semmi 2 napos hasi sebbelKép
Nagyon aranyosak egyébkéntKépKép

Nici, remlélem, nincs semmi bajKép

Csema,hú szegénykém akkor Titeket is elkapott?
Szegény Krisztián, rossz lehet neki, te mg vigyázz, ne kapd el.
A 2 hét haladék mag nagyon jóKép

Babetta, jó a golfos sztori is.
Nekem még van ám pár sztorim, de nem sokkollak benneteket .
Aztán még megváltozik a véleményetek rólamKépKépKépKép

Cory, Balunak boldog névnapot!!!Kép

Angi, lehet azért aludtál ilyen jól, mert ez volt az utólsó éjszakád???????KépKépKép
IzgisKép

Olivér már egész jól van, és nem kaptam el semmit sem tőle, pedig aztán bőven rámköhögött pár napon keresztül.

Tegnap végre meghozták a babakocsitKép
Olyan szép.
Mózeskosarat meg majd márciusban beszerezzük hozzáKép
Nekem is el kéne kezdenem vásárolgatni, eddig még csak betétet vettem, meg eldobhatós bugyitKép
De én chicco-t vettem, mert épp ott volt az orrom előtt a boltban, na, akkor gondoltam tök mindegy, mit veszekKép

Bartika, jót röhögtem a szomszéd fiú akciójánKépKép
Jó lehetett hallgatniKép

Pusz
Ildikó 32+0(nekem is már csak 8 hét!!!Kép )
vas

Kmoni!
Köszi az infót ezt sajnos nem tudtam.
Majdnem egy idősek vagyunk, te a Szent I. szülsz.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Betti!

Nézd meg a Kálvin térnél, az Üllői úton elindulva a bal oldalon a metrótól max. 300 méter. 100% pamut anyagokat árulnak, kb. 800-1500 ft egy méter és nagyon tündéri minták vannak. Ott vettem én is amit mutattam, de az ilyen kis olcsó-kategóriás, merthogy mintadarab lesz belőle... Kép

Szerda, előadás?
Nyf

Melitta

Kép
nyf

Zsu,
igen, Szt. Imre, és ha jól látom a számaidat, talán egyszerre érkezünk... :-)
kmoni

Zsu, oda se mehetnek be az apukák.
De szerintem jobb így.Én az elsőt a Szabolcs utcában szültem, 3 ágyas, bárki bejött.

Aztán másodszorra a Szt. Imrében, ugye oda senki sem jöhet be, sokkal jobb voltKépKép

Viszont tényleg csak szülés után derül ki, hogy hol van hely.

ildi
vas

Nyf,
igen, megyek szerdán!
Találkozhatunk is előtte - vagy aki előbb odaér foglal helyet a teremben a másiknak. Mit szólsz hozzá?

Egyébként most tervezgetem, hogy mennyi anyagot kell vennem a fejvédőre, huzatokra, stb.

Kép

Kép
bettiflame

Kmoni!
De jó akkor lehet hogy tényleg találkozunk, van dokid? Nekem a Bálint Balázs remélem normális lesz, eddig csak jót hallottam róla, meg hozzá járok gondozásra is.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu,
Nekem Urbán Márta. Én is csak jókat hallottam róla. És eddigi tapasztalataim is azt mutatják, hogy tudja a dolgát.
Te már voltál nst-n, meg ilyen hasonlókon?
kmoni

Zsu69
Lány lesz Kép 20-ára vagyok kiírva. Esély megvan az indításra, mert ingerenciám ugyanannyi van mint az első kettőnél, tehát semmi. De azért még reménykedem.

Szilvi és Katababa
szisz2

Kmoni,
Hétfőn megyek streptococus vizsgálatra, gondolom utána küld majd nst-re is. Szóval még nem voltam, szerintem a 36. héttől kezdődnek ezek a vizsgálatok. Neked hanyadik terhességed én a harmadik babámat várom.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Zsu,
nekem még csak az első :-)
És én meg szerdán megyek kókuszra. Nekem elvileg az már a 36. hét.
kmoni

Betti! Találkozzunk, persze. Majd egyeztessünk!
Van, ami alapján kalkulálj? Ha gondolod, külök neked bevált linket... Kép

CORY! és tapasztalt mamik! Kép Help meee!
Van hiteles babakelengyelista-tipped? Mert már nagyon fázom a sok felsorolt (sztem) fölösleges fogyasztói kacattól...

Köszönöm!
Nyf

Melitta

Kép
nyf

Szisz2,
De jó neked az már mindjárt itt van, drukkolok neked hogy meginduljon hátha most más lesz mert most kislányt vársz. No meg a harmadik baba. Én is jobban szeretném ha magátol jönne akkor állítólag a szülés is gyorsabb.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Nyf,

küldjél-küldjél-küldjél linket! Kicsit kezdek belebonyolódni!

Lett valami az orvosváltásoddal?

Kép

Kép
bettiflame

Betti! És abban a a boltban vlies (így hívják vajon? Kép tehát bélés...) anyagot is tudsz venni nagyon jót és jó áron.
Csak ne hagyd, hogy a pasi meggyőzzön a játékmackókitömővattáról... mert az sztem horror Kép

Melitta

Kép
nyf

Betti!

Én ez alapján csináltam: <!--attachment: babatakar_-350706.doc*mime_msword.gif*application/msword*21.0*%e1gynem%26amp%3bucirc%3b*babatakar%f3%2edoc --><center><pre>
Képágynem&ucirc;
babatakaró.doc (21.0 k)</pre></center><!--/attachment-->

Ha sikerül, akkor még válogathatsz kedvedre egyéb varrnivalót: a www.varrohaz.hu oldalon vannak babaholmik.

Doktorbácsival úgy tűnik befejeztük egymás bajszának húzgálását és kezdi magát belopni a szívembe... Kép egyelőre azt hiszem meggyőzött.

Melitta

Kép
nyf

Betti: http://www.inetcom.hu/andrea/nyito.html itt van lista, de ebből is elhagyhatók dolgok.

cory
Budapest

Kmoni,
Akkor gratulálok a babához, fíú v. lány? Majd hétfőn leírom, hogy mi volt a dokinál.

Sajana abba kell hagynom mert mindjárt jönnek a srácok haza és én még semmit nem csináltam.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Sziasztok!!!KépKépKép

Köszönöm szépen a drukkokat nagyon jól estek!!!KépKépKép Sikeresen be is jöttek! Legalábbis hétfőig tuti. Akkor megyek ismét UH-ra és NST-re. A dokim elég szigorú, szereti a kismamit kórházba dugni. Tudom, hogy csak jót akar de én nagyon utálok ott lenni. Az nst előtt most kávét és a kólát ittam nekem ez bejött. Tegnap a szendvics és az üdítő nem hatotta meg. Persze vannak olyan napok is hogy kevesebbet mozog, máskor meg bepótolja.

Zsu69Kép
Én a kávét már cukor nélkül iszom. De ha valamit édesíteni akarok akkor canderelt használok. Túlzásba nem viszem mert szerintem se jó.

Szisz 2Kép
Állítólag a lépcsőzés, forró fürdő és a szex nagyon hatásos. Na meg a ricinus koktél.

NiciKép
Küldöm a drukkokat!!!!

GyöngyiKép
Úgy tudom az a legjobb, ha a baba szíve 120 és 160 között mozog és ha tüskés a NST. Vagyis kb 10-et ugrál le-fel. Az se jó ha aszik az se ha túl aktív. Ezt ma mondták nekem. Csak ezt elfelejtették közölni tegnap a pocaklakómnak. Én ma megbeszéltem vele és szépen produkálta magát. Remélem ez a későbbiekben is így lesz.

AnitaKép
Aztán csini légy! Én a múlt héten látogattam meg a fodrászomat.
Szerintem az NST és a CTG ugyan az. De ez nem bizti. Nálunk NSt van és ott a méhtevékenységet is nézik.

Képzeljétek az éjszaka azt álmodtam, hogy megszültem. Ez mind semmi de az én lányom rögtön elkezdett beszélni hozzám.KépKépKép Csak elfelejtettem mit mondott. Mostanság az anyukája mindent elfelet. Ma is bementem a henteshez combért és vettem ám sok finomságot csak sertés combot nem.

Petri 38+4

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?