A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » BABAPROJECT ELÖTT ÁLLÓK, IDE!

Kivi!

Nagyon jókat írtál. Az az aerobic nem fog ám ártan, majd ciklus 2. felében kicsit vigyázol.
CSak így tovább.
Én is próbálok önmegvalósítani ezerrel, aztán majd lesz valahogy.

Jelenleg még küzdő stádiumban lévő junko
Vendég

Szia Norwell!

Előkerestem a régi kismama könyvemet mert nálam is ez volt a probléma!Ezt cervixnek hivják és valoban 3000-nek kell lenni az értéknek!De nagyon sok kismamának 2000 az értéke!Nekem a 12-ik hétre már 2000-es cervix van beirva!Az orvos azt mondta mert látta hogy megilyedtem rendesen,hogy semmi baj tessék sokat pihenni és minden teendőt megfelezni!Megfogadtam és nem lett semmi baj!Tessék sokat pihenni és nem idegeskedni mert nincs baj!Jo lenne ha több informáciot mondanának arrol mi történik az emberrel ebben az időszakban és nem idegeskednénk feleslegesen!Mert csak a szivbaj kerülget ha valami más mint mondjuk a nagyátlag!
Pihenjél sokat és vigyázz magatokra nagyon!
Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Lányok ez borzasztó. Két gépünk van itthon és mind a kettő foglalt.
Most bepofátlankodtam a fiam helyére, de már itt sóhajtozik mögöttem.
Holnap jövök és megpróbálok kiművelődni belőletek.
Reggel miután kiskorú kamaszomat elzavartam a gyötrő iskolába jövök.
tzg1

Szia Csajócák! Kép
Köszi az érdeklődést, mi is lombikozni fogunk, ha az istenek is úgy akarják. Még hátravan néhány vizsgálat, és utána tavasszal talán indulhat végre az első próba.

Tündi! Kép
Szívesen talizom, mindjárt elolvasom, hogy mikor is... Kép Aztán írok neked!

Puszi:
Seszi
seszi

Sziasztok!

Dina!
Kép Kép
Várjuk a képet!

Aniko!
Szmatona dokihoz járunk.Igaz, még csak egyszer voltunk, de csak áradozni tudok!Kép
Mi rögtön lombikkal kezdünk majd...

Norwell!
Pihenj sokat, biztos nem lesz Mazsolával semmi baj!
Gyógyulgass továbbra is!Kép

Sosi,Kivi!
Sajnálom! Kép

Kivi!
Szóval a Kaáli lett a nyerő?Remélem, Neked is pozitív tapasztalatod lesz!
Megértünk, nagyon is!Az én környezetemben is uez van...Tól-ig, mindenki babás...Nemsokára Mi is azok leszünk!Kép

Ma én is csak ilyen rövidke voltam.
Puszó Mindenkinek!
Brill Kép

Kép
brill

Hát jó reggelt lányok. Megpróbáltam a lehetetlent. Visszaolvastam.
Sosi: nagyon sajnálom, hogy ez a hónap nem volt sikeres. De fel a fejjel. Ott csücsül a felhő szélén az a babóca, csak még vár egy kicsitKép

Dinadin: Gratulálok a hivatalos kismami kinevezéshezKép Ági mosz egy picit irigyKép
Kiváncsian várom a képet a babócáról.
A baba korát illetően szerintem maradj az uh eredménynél.

Norwell : Pihizzél sokat, de mivel zárt a méhszáj nme lesz itt gond.

Kivi2: A Krizsa dokit jaj nagyon jól ismerem. Nagyon jó fej. Én ImádomKép Immár húúúúúú de sok éve. Le sem merem írniKép

Én jövő héten pénteken megyek a hematológiára a leleteimért remélem utána már tudunk kalkulálni, hogy mikor is kezdhetjük el végra pontosan a Projectet. Remélem mihamarabbKép
tzg1

Jó reggelt!

Sajna hiába mentem haza tegnap korábban de a képet így is elfelejtettem beszkennelni. Azzal meg hogy itt van nálam a táskában azzal szerintem nem sokra nemtek. Kép Bocsi! De megpróbálom hétfőre megcsinálni és már küldeni is fogom nektek. Kép

Norwell
Gyógyulgass és pihizz sokat. Nekem is azt mondta a főnököm, hogy már kellene egy fix utánpótlás, ha én egyszer csak azt mondom hogy nem tuddok tovább jönni, akkor ne legyen szarban. Így most majd keresgélünk hogy ki lenne jó. Kép

Most ennyi, majd még jövök.

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Szia Brill!

2004 nyarán a doktornőm szabin volt és a Szmatona doktor csinálta az egyik inszememet!
Nagyon rendes orvos!És kedves is!
Tudod mi a legszimpatikusabb az egészbe ami ott van?
Ha a második vagy a harmadik alkalommal mész már és kimegy az orvos a vároba,rád néz és mondja a neved,hogy fáradj be a szobájába!
Ezt nem sok helyen tapasztalod!
Van aki még a tizedik alkalom után sem tudja hogy ki is vagy valojában!
Én a Kaálit csak dicsérni tudom mindenkinek!
Jo helyen vagytok!
Biztos,hogy nem sokára sikerül is a babácska!

Aniko

KépKépKépKép
aniko24

Sziasztok!

Dina!
Gratulálok a dobogó szívecskéhezKép!

Kivi!
SajnálomKép
De jó, hogy elindultatok más irányban is, kíváncsian várom, hogy mit mondanak majd Nektek a KaálibanKép.
Gratulálok az évfordulóhozKép!!!

Sosi!
SajnálomKép.

Dudu!
Remélem pihentél tegnap egy kicsit vidékenKép. Vagy munka miatt voltál?

dido

dido
dido

Lányok!

Tudtok valami jó természetes fejfájás csillapítót? Tegnap egész nap annyira fájt a fejem, hogy dolgozni sem tudtam, csak feküdtem és ültem, lehetőleg mozdulatlanul. Mára sem múlt el teljesen, bár össze sem lehet hasonlítani a tegnapival. Szóval tudtok valami jó praktikát, és nem gyogyit?

ditta

dido
dido

Ditta

Nem akarlak elkeseríteni, de voltál te kiskorodban bárányhimlős? Mert én két éve estem át rajta és ugyan így és ugyan ennyire fájt nekem is a fejem. sőt nekem gyógyi sem vitte ki belőle a rosszat. De reméljük hogy azon szerencsés gyerekek közé tartoztál akik gyerekfejjel kapták el a gyerekbetegségeket. Kép Nem úgy mint én, 24 évesen! Kép Szeintem hűvös, sötét szoba, nyugalommal társítva.

Egyébként köszi a gratulációt. Remélem hogy már nem lesz sokára az a nap sem amikor ti is hallhatjátok a szívdobogást...! Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!

Köszi, a hűvöst nem nagyon tudom megoldani, mert távhőnk van, de a sötét az most, hogy mondod, az jól esett tegnap is, a fény kifejezetten zavart. Ez olyan vámpírosan hangzikKépKépKép. Bár sötétítőnk nincs, de úgyis hamar esteledik, és most még elviselhetőKép, és remélhetőleg ettől már csak egyre jobb lesz.
Bárányhimlős én voltam gyerekként, van is két elkapart hegem, sajna az egyik az arcomonKép. Inkább valami front lehet(ett).

ditta

dido
dido

Seszi
Tali február 11, azaz jövő hét szombat, hasonlóan de. 10-11 körül gyülekezünk az Örs vezér téri Árkád 3. emeleti cukrászda-fagyizó-kávézójában Kép

Dido
Jobbulást kívánok, el sem tudom képzelni milyen, amikor nem vehetek be egy fájdalomcsillapítót a brutál fejfájásra Kép

Tündi
Vendég

Tündi!

Hamarosan megtudod te is, nekem minden második nap hasogat a fejem. Majd szét robban, de nem veszek be semmit. Azt mondják az Okosak, hogy a hormonváltozástól fáj.

Úgyhogy remélhetőleg Te is a baba miatt nem vehetsz majd be semmitKépKépKépKépKép
Vendég

Sziasztok lányok, megyek haza, jó hétvégét mindenkinek.

Érezzétek jól egymást a párjaitokkal!!! KépKépKépKép

Puszancs mindenkinek Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Sziasztok lányok, megyek haza, jó hétvégét mindenkinek.

Érezzétek jól egymást a párjaitokkal!!! KépKépKépKép

Puszancs mindenkinek Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Kati
Akkor remélem rám nem lesz ilyen hatással a baba, mert most is jelentős hormonváltozásokon megyek keresztül, és ez a mellékhatás nem ért el Kép Azé elviselem persze ha mégis... Kép

Tündi
Vendég

Kati
Akkor remélem rám nem lesz ilyen hatással a baba, mert most is jelentős hormonváltozásokon megyek keresztül, és ez a mellékhatás nem ért el Kép Azé elviselem persze ha mégis... Kép

Tündi
Vendég

Drága AnikóKép

Látom, sikerült egy "kicsit" változtatni a profilodon KépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Csak egy leheletnyit!
Nem voltam tul kreativ amikor elöszőr töltöttem!És most értem meg rá!
Szerettem volna ha kis állataim is ott vannak névszerint mert ők is hozzám tartoznak de ezt te tudod a legjobban!
Imádom őket is!

KépKépKépKép
aniko24

Most küldök neked olyan figurát amit tegnap mondtál!Kép
De lehet hogy nem!Kép
Minjárt kiderül!Kép

KépKépKépKép
aniko24

AnikóKép

Nagyon ügyi vagyKép

Ilyet Kép meg ne lássak soha az írásodban!!!KépKépKép Csak ilyeneket!
Vendég

Sziasztok Lányok!

Seszi Kép tök jó, hogy írtál, remélem, nemsokára az alattunk lévő topikba fogsz rendszeresen írni!! Kép Kép

Dido Kép Jobbulást!!! Kép

Csibe Kép Nekem is ugyanazért kell a ct, mint Neked, nagyon magas a prolaktinom. Igaz, már 4,5 éve gyógyszerrel tartják karban, csak most csökkentettük a gyógyszeradagot, erre jól felszaladt, így mehetek két év után újra ct-re. Majdcsak kibírom, egyszer már sikerült Kép

Norwell Kép Hát, az, hogy megjött, az nem jó. Az, hogy nem borultam annyira ki, az jó. Kép

Lányok, képzeljétek, "eldobtam" a hőmérőt. Azért a ciklus második felében majd megmérem egyszer, hogy volt-e pé-m, de amúgy most nem számolunk, hanem csak szeretgetjük egymást. Úgysincs doki, nincs closti, lehet, hogy pé sincs, de jól jön egy kis spontánság Kép

Mindenkinek jó pihenést a hétvégére! Kép

Réka
korek

Sziasztok kislányok, mindenkinek jó hétvégét!

CSibe!
Remélem miden rendben volt a vizsgáléaton is túl vagy rajta. Eredmény mikor lesz?

Korek-Réka!
És de jól teszed, hogy eldobod a hőmérőt. Én is ezt fogom tenni, mert ahhoz képest hogy ebben a ciklusban nem volt pé-m 36,8-37 a hőm. Csak felidegesít. Nekünk is jó lenne már egy kis spontánság.

Sziasztok
Vendég

Szijja Mindendenki!!

Megjöttem.

Ditta!
Természetesen nem pihentem, egy konferenciát szerveztünk a változatosság kedvéért a másik szövetségünkben. De "csak" agyilag volt fárasztó, fizikailag evésből, ülésből, ivásból, alvásból állt! Kép
Remélem, fejfájásod már a múlté! Kép Dina jól megijesztett ezzel a himlővel. Szerintem egy Aspirin+C pezsgőtabletta beleférne azért...

Annácska!
Ugye nem bántottalak meg?? Mert eszem ágában nem volt!
Milyen szép neve lesz a kisfiadnak.. és 31 hét, őrület! Febr. 11-én újra lesz topiktali. Ha van kedved, gyere el, hadd lássuk milyen vagy igazán nagy pocival! Kép

Norwell!
Csak pihenni, pihenni és nem lesz semmi baj! Kép
Drukkolok!!

Kivi!
Sajnálom a mensit! Csüt.re írtam első napot, mert azt írtad, hogy szerdán este jött meg. Szólj, ha inkább szerdát írjak!
Szerintem kell néha ilyen lelki váltás! Nagyon jót fog tenni!

réka
Vendég

Tündi! Kép
Szonty. Én 11-én nem érek rá sajnos, az egész jövő 7végém foglalt... mikor jársz legközelebb Pesten? Írd meg privibe, jó? És akkor talizunk 2-en! Kép

Korekréka, Juca! Kép
Köszi-köszi Kép, aranyosak vagytok! Én is kívánok nektek minden jót!

Seszi
seszi

Seszi!

Gyere moziba! Büszkeség és balítélet, tudod ez alapfilm, csak a pasik nem értékelik:-)
Valamikor a tali utáni héten megyünk este a Westendbé, mert Boginak az a legjobb. Vagy a Duna Pacába? Na most elbizonytalanodtam. Lnne még egy kis pre vagy posttraccs is! Duddu, Dido, Bogi és még akiket elfelejtettem jönnek, leszünk vagy hatan heten, na?

Juca

tjuca

Sziasztok!
Junko,Korek!

Tegnap megcsinálták a ct-t, meg is kaptam az eredményt, de okosabb nem lettem. Minden jó, minden negatív, eltérés nincs. Viszont a doktornő ráírta a beutalóra,hogy "hypophysis adenoma?" és erre utaló választ nem találtam a leleten. De biztos csak én vagyok béna. Hétfőn fél 3-ra kell a Kaáliba menni és akkor majd mondd a doki valamit és ad gyógyszert!

Képzeljétek!
Aminek viszont örülök, még nem jött meg, így hétfőn meg tudom kérdezni, hogy ciklus 2.napján elkezdhetem e a fogigátlót,mert ezt e doki a ct eredményéhez kötötte. Ha elkezdhetném, akkor nem csúszunk és lehet, hogy máriusban mehetne a beültetés!Kép

Szép hétvégét!Kép
Csibe

Csibe, Gábor és Péter

Kép
Kép
csibe78

Sziasztok!

Csak bekukk, de Tündi30 köszi! Nagyon jól esett, amit írtál nekem, így meg is próbálom, de azért kezdetben nem gőzerővel.
Egyszóval itt egy régi-új aki köszönt régieket és újakat egyaránt! Kép

Duddu!
Drukk! Kép Ügyesn igazgatod a táblát! Leselkedtem időnként! Kép

Eszter 27+4

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Eszter!
Micsoda meglepetés! Kép
És már 27+4!! Õőőrület!
Mesélj Magadról és Hagymácskáról, ha már az e-mailemre nem válaszoltál irgum-burgum... Kép Kép Kép
És köszi a drukkot is!

Tündi! Nem t'om, mit írtál neki, de köszi Kép

Csibe!
Ez szuper, akkor mensi még egy-két napra elűzve!
Drukkolok! Kép

KoRéka!
Jól teszitek, hogy kicsit - de csak egy kicsit - lazítotok! Én egyszer sem tudtam ezt megtenni. De már nem is akarom. Kép

Seszi!
De kár, hogy nem tudsz jönni a talira! Viszont Juca ötlete sem rossz! Úgyhogy gyere! Kép

Lányok!
A mozi nyilvános program, jöjjön, akinek kedve van! Kép

Puszi mindenkinek:
réka
Vendég

Sziasztok,

Követni én sem bírom már a topicot, de azért nem állhatom meg, hogy be ne nézzek hozzátok Kép

Eszti Kép
Végre újra itt! Úgy örülök Neked! Minden rendben Veletek? Kép

DudduKép
Én is írtam már néha (igaz régebben) olyanokat Esztinek, de úgy látszik, ehhez Tündi tündérerejére is szükség volt Kép

JucaKép
Szívesen a listát! (tudom, fáziskésésben vagyok Kép)
Gratu a lakáshoz! Biztos nagyon jól fogjátok érezni magatokat benne! Kép

Évi77Kép
Köszi az infót, ez a feszülgetés-furi érzés a pocimban nem változott. Viszont sokat gondoltam Rád az elmúlt napokban, mert már én is érzem, ahogy súrolgatja a pocimat belülről amikor mozog Laura Kép Imádnivaló! Kép
Hogy álltok a beszerzésekkel? Õrület, hogy mindjárt itt a nagy nap... Kép

NorwellKép
Hát, nem tudok nagyon sokmindent a problémáddal kapcsolatban Kép Nekem eddig mindig 3000 volt a méhszájam/nyakam. De tényleg muszáj sokat pihenni, ez alapkérdés. Az meg nem segít a babának, ha sírsz és szomorú vagy. Mindent úgy csináltál jól, ahoyg csináltál. Hiszen most Ti ketten nagytok Egy egészek! Kép És a dokid biztosan nagyon ért hozzá, hogy ilyen esetben mi a teendő. És ne aggódj, a pihenés tényleg megoldja a dolgokat. Egyél sok-sok gyümölcsöt. Corában sokféle van. Én tegnap kaptam apától egy görögdinnyét. Mézédes. Na jó, az árát nem ér megnézni, de ha egyszer most ez esik jól. Kép Szóval ne csüggedj, pihenj sokat és írj nekünk! Kép

KismamikKép
Ha valakit érdekel, a Corában baba-mama hetek vannak. Nagyon édes body-kat és rugokat lehet nagyon jó áran kapni. Én egy micimacisba totál belezúgtam. Itt is van már itthon Kép

Dobok pocis képet.

Kép

Puszi

Unique
32+2

KépKép
unique

Unique
Nagyon szép a pocid Kép Hatalmas! Kép

Eszter
De jóóóó, hogy itt Kép Kép Kép
Hiányzottál ám! Kép
Mesélj!!!! Kép

Csibe
Drukk, hogy minden ok legyen Kép

Junko
Kérdezted a hőm. Hááát össze-vissza mérem, azaz akkor amikor sikerül kb ugyanakkor felkelnem, akkor megmérem. De így is elegem van belőle!!
Nekem ez túl kötött dolog!

Minden új topicosnak üdv itt és mielőbbi pocisodást kívánok! Kép

Dido
Remélem már elmúlt a fejfájásod!
Aznap elég sok mindenkinek fájt úgy a feje, mint neked! (többek között nekem is)Nem lehet, hogy frontérzékeny vagy???
Ilyenkor nekem sem segít semmi fájdalom csillapító, csak a pihi, a csend...

Na, most csak ennyi.
Páromnak kell a gép Kép Nem bírom én így laptop nélkül!!!!! Kép Kép Kép Kép

Szisz

szisszka

Sziasztok!

Duddu légyszíves, a táblában, 2 cn Kép

Számítottam rá, de akkor is nagyon rossz.
mátra

Unique!
Irigylésre méltóan szép a pocakod! Kép
És nem baj, ha nem vagy teljesen képben, azért írogass csak néha! Kép

Mátra!
Igazán sajnálom! Kép
Nem is tudok hirtelen vígasztalót írni...

Szisz!
A kisbabával is lesz kötöttség bőven, úgyhogy jobb, ha hozzászoksz! Kép Kép

réka
Vendég

Sziasztok!

Ironram!

Üdv itt, nekem nagyon hiányoztál. Majd kérdezgetek is, mert most faggatom kocsi ügyben a jó népet, és te nem szoktál kertelni. ABC design kocsikat néztünk. Mire figyeljek oda, te mit bántál meg, vagy mi az ami tuti bejött? Nekem igazából nem jön be ez az ufonisztik külcsín, de, nekem kell boldogulnom majd babakocsival meg gyerekkel. Most ennyi, láthatod, igazi primipara vagyokKép

Mátra!

Sajnálom!

Unique!

Csudajó a hasad, olyan, mintha rádragadt volnaKép

Na én is dobok képet, bár jobban tettem volna, ha erről levágom a fejem, meg a fenekemKép Na mindegy. Én mindig kisbálna voltam, most sem lehetek kígyóubi. Ez az első pancscuccunkKép

Kép

Juca

tjuca

Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm a fogadtatást, nagyon jól esett!

Unique!
Az is símogatta a májacskám, amit te írtál, nem ezen múlott. Egy kis idő, türelem... Kép
Nagyon csini a pocid!
Épp a pénteken voltam csmetével én is Corában, mi egy bébiörért vonultunk ki. Valóban helyesek voltak a rucik is, de nekünk már megvan a startkészletünk! Köszönhetően Olivérnek! Kép
Mocorgások
Igaz mi még csak 27 hét vége felé vagyunk, de néha olyan, mintha kirugná az oldalam. Éjszaka is sokszor kelek arra, hogy rajtam keresztül rugdossa az ágyat. Ilyenkor egy határozott pocakátlendítéssel visszafordulok a hátamra. nem mintha akkor elaludna, de legalább az ágy nem rug vissza! Kép

Duddu!
Írtam! Olvastad?
Kép

Juca!
Ne viccelj! Nagyon csini vagy! Csak nem úszni jársz? Hű, az nagyon jó! Olyankor megint úgy érezheti magát az ember lánya, mintha az pár kiló elillant volna! Az a fincsi lebegés.... Kép
Mi jógázunk Hagymácskával és Olivérrel. Mindeketten szeretik!
babakocsi

Azt hiszem az a lényeg, hogy amennyire lehet, könnyű legyen, jó magasságban legyen a fogantyú (nekem alacsony így mindig leszakadt a derekam, a hülye tartástól), ha nagyon göröngyös a terepviszony, akkor a nagyobbacska kerekeket válaszd, mert a kcisi folyton elakad. Legyen összecsukható, bár ez már azt hiszem alap.
Több funkció
Én ezzel kicsit megjártam. Elkerülhetetlen lett számunkra egy esernyőre csukható kiskocsi vásárlása, mert jobb az ülőfelülete és sajna ha nem csillagászati hiperszupervázas az előző, akkor sosem lesz 8-10 kg a többfunkcis. Legalábbis, amikor mi néztük.
Mindenképpen egyenesre le tudd dönteni a háttámlát, és tartsa megfelelően a baba hátát. Találkoztunk anno olyannal amelyik pont a gerincnél volt illesztve. Én nem tartom jónak. Több fokozatú dönthetőség. Előnyős, mert nagyon hamar látni akarják a világot.
Áthajtható tolókar, így mehetsz vele szemben is, de ha látod, hogy unja a képed Kép akkor átfordíthatod a nagyvilág felé.
Más most nem jut eszembe, de majd....

Szisszka!
Szia!
Köszi!
Még nem vagyok ám képpben, kivel mi történt, de ha lassacskán is, igyekszem feldolgozni az elmúlt idők eseményeit.
Bármilyen segítséget szívesen veszek! Kép

Mindenkinek mielőbbi pockosodást, előrelépést az úton, és hasonló jók! Sajnos lejárt a mosógép és még a vasaló is prüszköl, hogy végre megjárassam! Kép

Sziasztok!
Eszter

Eszter, Olivér,
Kép
Marci
Kép
ironram

Juca!
Szerintem is nagyon csini vagy! És nem bókból, hanem komolyból!
Ha ilyen egy kisbálna, akkor én is az akarok lenni! Kép

Eszter!
Megkaptam Kép, írok is majd!
Azért írjál csak, kibírja az a vasaló prüszkölve egy ideig!
Hagymácskáról tudjuk, hogy kukis vagy nunis?
Vendég

Sziasztok!

Bogica!
Kép
Jól vagytok?

Aniko!
Köszi a Kaális és babás pozitívat!Kép
Remélem, hamarosann növelni fogjuk a statisztikájukat...Kép

Csibe!
De jó lenne, márciusi beültetés!Nem haragszom, ha nem vársz meg!Kép Holnap gondolok Rátok!

Dido!
Front volt...Már nem fáj, ugye? Kép

Mátra!
Sajnálom!Kép

Eszter!
Még nem ismerjük egymást, de a lányok örömét látva!...Kép

Unique,Juca!
Szépek vagytok!Kép

Puszó Mindenkinek!
Babás álmokat!
Brill Kép

Kép
brill

Sziasztok.Hat itt vagyok en isKép

dudu neked tovabbra is mennek a drukkokkkkkkKépel se hiszed menyire szurkolok ertedKép

matra sosi sajnaloma menzitKép

juca nem is vagy balna,akkor te nem lattal engem,en baboca nelkul ayok olyan mint te.Sugarzol.Legyel tovabbra is ilyenKép

unique.Nagyon orulok hogy vissza vissza jarsz hozank.Szivesen olvasom mi tortenik veledKépja szep a fej nelkuli pocidKép

dido buksidnak jobbulast.)

norvel,akkor pihizz sokat,ha dokibacsi aszonta.biztos minden rendben lesz ha betartod az utasitasokat.

eszter.De jooooo hogy visszatersz kozenk.Mert ugye visszatersz?Képen kukisra tippelek.Olivernek ocsikeje lesz?Kép

seszi rolad nagyon keveset tudok.Hirtelen eltuntel.nem meselsz?hogy vagytok?

sziszka csitritarsamKépte hogy vagy?

csibe szoritok hogy osszejojjon a marciusi beultetesKép+++++

kivi.Jo sok ideje probalkoztok.(aerobik,az jo otletnek tunik,maraki birjaKépen meg mindig nem birok tornazniKép

junko.mar jobban vagyok.Idovel visszaterek.bar most a babaprojekt mellet mas nehez feladataim vannak.

brill.veled mizujs?

ujaknak udvozlet.jo helyre kerultetekKép

Kép
monyoka

rolam.

Egy szamomra nagyon fontos emilt varok.Ket klinikat talaltam az egyiknek tudom az arait a masik meg elkuldi emilbe az arlistat.meg van egy magandoki is.meg nem dontottem.Szeretnek egy jo dokit.)
Ha megkapom az arakat akkor mar el tudom donteni melyik az amelyik arban megfelel.
Most azt talatam ki hogy kozepido fele megyek el.Akkor mar azt is meg tudja mondani hogy van-e egyaltalan pe-m.Remelem nem irok most hulyesegeket.Meg hormonvizsgalatot kerek.ez lesz az elso lepes.Kép
titkon abban remenykedek hogy a hormonjaimmal van a gond,kapok gyogyit es meggyogyulokKépAztan a nyaron mar johet is a baboKép
a vedekezesbol persze nem lett semmi,asszem elszoktunk mar toleKépKép
most csak ugy vagyunk,logunk levegoben,de jo,jol erzem magam.
lenne par kerdesem.:
1- ha kozepidoben megyek akkor van ra esely hogy meg tudja mondani hogy volt-e lesz-e pem?
2- akkor nem kesek le ugye a hormoncucrol?mert az menzi utan kezdik el.
3-bar most nem vedekezunk de szerintetek nem lenne tanacsos addig vedekezni meg nem hoznak helyre?vagy az nem szamit?nem befolyasol semmit?

koszi hogy meghallgatatok.

pusziKép

Kép
monyoka

Monyóka
Középidőben igen, meg tudják nézni UH-n, hogy van-e peteérésed, vagy vélhetően volt-e már tüszőrepid. Ha egyik sem, akkor talán később, és nem középidőben van peteérésed, ez esetben domináns tüsző sem biztos, hogy látható. SZóval ne ilyedj meg. Hormonhoz vérvételt a ciklus 3. és 21. napján szokás csinálni, úgyhogy a 21. napiról nem csúszol le, a 3. napig meg következő ciklusban meg lehet csinálni. Persze jobb lenne 1 cikluson belül. Nyugodtan próbálkozzatok, nem befolyásolja az eredményeket!
Fogyókúrával hogy haladsz?
Kívánom, hogy találj egy számodra minden szempontból megfelelő orvost, aki partner lesz a kivizsgálásodban!

Tündi
Vendég

Esztiiiiiii Kép
Hát én is nagyon örülök neked, hogy itt vagy! Kép Nem baj ha nem gőzerő, a kezdeti lépés is irtó sokat számít, látod sokan másoknak is! Kép

Réka
Hát minden bűbájt be kellett vetnem Esztinek? ;)
Szombat délelőtt van kedved megitn kicsit dumcsizni 10 óra előtt? Reménykedem, hogy a fránya vonatom nem késik fél órát Kép

Juca, Unique
Szépen "dagad" a pocitok Kép

Seszi
Tali KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Persze megértem ha nem érsz rá, de esteleg csak 1 órácskára? Én megint ott leszek egész nap, mert amúgy nem vagyok törzsvendég a fővárosban Kép

Tündi
Vendég

Jó reggelt!

Eseménydús hétvégét hagytam a hátam mögött.
Az egyik, hogy asszem erre a hónapra én is eldobhatom a hőmérőt, mert elkaptama párom baciját így szombaton és vasárnap az egekbe szökött a hőm, így a fertility péntekre rakta a pémet, amikor viszont az lh teszt igencsak halványka volt. Úgyhogy hagytama francba az egészet és spontán szerettük egymást a férjemmel Kép
Aztán a lábam megtalálta az ajtófélfát, hihetetlenül fáj.
De a legjobb, bár elkiabálni nem szeretném, de úgy néz ki eladjuk a lakást, ha minden igaz a héten foglalózzák. Aztán egy-két hónap csövezés anyóséknál közben az optimális lakás megtalálása és költözés, és akkor minden akadály elhárul a babó érkezése elől. Szerintem amúgyis arra várt, hogy külön szobája legyen Kép

Tündi!
Veletek mi újság így az utolsó szuri után?

Monyoka!
Kívánom, hogy megtaláld az utadat és a megfelelő dokit hozzá. Ez nagyon jó, ha tudod mit akarsz.

Mátra!
Sajnálom, de végülis az jó a rosszban, hogy van még egy kevés időtök.

Pocakosok!
Nagyon szépen gömbölyödtök, nem tudom miért érzitek bálnának magatokat! Olyan kis aranyos a pocitok!

Boginak így utólag is boldog szülinapot kívánok!
Kép

Mindenki másnak meg szép hetet kívánok így előre is!
Pusszantás: Niki Kép

kancellárka

Sziasztok! Jó reggelt!

Ma megvolt az első hányós napom, mondhatom nagyon rossz volt. Minden bajom volt, de szerencésre az összeesés ellen rögtön letérdeltem a WC mellé és így legalább kisebb esélye volt a "földrengésnek"! Kép De mint már többször is írtam, ha ez kell ahhoz hogy a babócám megszülessen bármit elviselek. Kép

Mátra Kép
Nagyon sajnálom, hogy ez a hónap sem a tiétek volt. De talán a következő? Kép Én drukkolok nektetk is.

Juca, Unique
Gyönyörű a pocakotok. Kép Gratulálok nektek hozzá. További szép gyarapodást nektek! Kép

JucaKép
Ha te erre az állapotra mondod azt hogy bálna akkor én milyen leszek? Mert én szinte alapjában "bálna" vagyok. Kép Mondhatni, hogy nem tartozom a vékony emberek közé. Sajna! De a párom így szeret, és ez a lényeg. Kép

BogiKép
Utólag is de BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!! Kép

Persze akinek kell drukk, annak küldöm. Ja és ne felejtsétek a Jézuskát, azt mondta, hogy lehet hogy késik majd egy pár hónapot, de megpróbálja teljesíteni a kéréseket, vágyakat, álmokat! KépKépKépKép

Most ennyi, pusza mindenkinek. Kép

Dina

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Dina!
Most már lassan a húsvéti nyuszival kézenfogva jön a Jézuska Kép

kancellárka

Kancellárka
Lehet hogy ez az idő már a Jézuska számára lassan meleg lesz, így lehetséges, hogy átadja majd a feladatot a Húsvéti nyuszinak! Kép

Dina és Benedek
Kép
Kép
dinadin

Valószínű mindegy ki hozza, felőlem lehet még a gólya is, az eredmény a lényeg Kép

kancellárka

Niki
Tök jó ez a lakásvásárlás téma, és kitartást anyóséknál töltendő időhöz Kép
Szerdán megyek dokihoz délután, majd csütörtökön visszatérünk a kérdésedre Kép

Tündi
Vendég

Igen most élvezem, ezt a pörgést ami ezzel jár, bár majd nem lesz így ha ki be pakolunk kétszer, bár anyóséknál csak a mindennapos dolgokat rakjuk ki. Ha meglesz az időpont, hogy mikor fizetik ki a teljes árat akkor kezdünk csak el nézni másikat. Bár azért már van egy két favorit.

Csütörtökig akkor nem kérdezek Kép

kancellárka

Niki!

Sok sikert a lakás biznichez. Mi holnap foglalózzuk a kinézett házat, de a lakásunk még nem kelt el...Kép
Merő egy görcs a gyomrom, munkám meg rengeteg.
Másrészt meg iszonyat adósság 20 évre. Hát lányok nem könnyű a felnőtt élet. Kép
De azért izgi, meg mindem...

j.
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?