Lehet, hogy elfogúlt vagyok, de szerintem gyönyörű
Puszi
2006.02.01 20:39
Annyira imádom ezeket a messzibe meredő tekinteteket, úgy szeretnék ilyenkor a fejecskéjükbe látni. Marci is úgy tud nézni, hogy újból és újból szerelmes leszek Belé
Ma pl. a TV-ben valami mese volt és azok a csillogó szemek, amikkel nézett... Majd megzabáltam, de nem zavartam, hagy nézzen
Marcikám olyankor csak nyamnyogott
Elhiszem, hogy rinyálsz ezektől az oviból hazahozott betegségektől, pláne, hogy mostanában elég durva dolgokat hall az ember
2006.02.01 21:24
Jegyzetelem a paramétereket és ha mind meglesz akkor felteszem a táblázatot!
2006.02.01 21:24
Én egész nap csak puszilnám. 
Azért lepődtem meg teljesen mert soha nem pusziltam meg szájon, mert nem szeretem ha szájon csókolják a piciket. De azért tök jót röhögtünk. Gondolom látta, hogy Viktort mindig mepszulim ha jön haza!!! Hihetetlen, hogy milyen agyuk van!!! Vigyázni kell velük. Köszi a Hír tv-s linket. Olivér talán ha egyszer mászott a lépcsőn (bánatomra), ő mindig felnött módjára közlekedett. Én azt hittem eddig, hogy ez a normális
De ha két hónap múlva gyököt von akkor azét az fel fog tünni
2006.02.01 22:17
2006.02.02 09:44
De nem érdekel.
), mire lehajolok és cuppantott egy jó kis nyelveset a számra. Nagyon jól esett és annyira édes volt, mert vigyorgott utána ezerrel (ha nem is olyan kis szendén, mint Oli
). Azóta gyakran puszilkozunk szájon, ha nem is így terveztem... Egyébként arcra nálunk általában úgy sikerül a puszi, hogy odanyújtjuk az arcunkat, Õ pedig odahajol és szimatol egy nagyot
De azért néha jól végig is nyal puszi ürügyén!
Hajrá így tovább!
Marci mászik ezerrel felfelé, de csak addig buli, amíg nem vagyunk mögötte, úgy rohan felfelé, mint a gőzeke. Amint meglát maga mögött, rögtön lelassít és hátrafelé sandít. Így néha akár 5 percbe is belekerülne a felfelé út, így inkább felkapom és felcipelem. Ennyi könnyebbség járt volna nekem...
2006.02.02 14:28
PONT SZUNYÓKÁLTAM DOMIVAL ÍGY NEM VETTEM FEL A TELCSIT.ERRE AZ OLI KIKAPCSOLTA A GIGI TELEFONJÁT.ÉN MINT AZ ÕRÜLT PRÓBÁLTAM ELÉRNI MERT AZT HITTEM BAJ VAN.AZTÁN AMIKOR BEKAPCSOLTA GIGI A TELEFONT LÁTJA,HOGY EGY CSOMÓSZOR KERESTEM ÍGY Õ IS AZT HITTE NÁLUNK VAN BAJ.SZÓVAL KÖLCSÖNÖSEN RÁHOZTUK EGYMÁSRA A FRÁSZT.
NAGYON JÓ RUCIK VANNAK A TÖRPÉKNEK,HOLNAP MI IS KILÁTOGATUNK.
ESTE JÖVÖK!PUSZI MINDENKINEK!DIA

2006.02.02 16:35
Jót rötyögtem rajta, de végül gondolom Ti is!
Ma is kapsz egy köszöntést!
2006.02.02 20:38
2006.02.02 21:12
Gratula
Te még csak 29 éves leszel????????? Te vagy itt szerintem a legfiatalabb köztünk. Én már 30 leszek, ami egy kicsit elkeserít. De aszongyák, hogy van élet a 30-on túl is
Biztos, hogy a foga zavarja Norbikát, ha még melletted is nyugtalanul alukált. Egyébként Marcin is észreveszem mostanság, hogy délelőtt már 3 órányi fennlét után dörzsöli a szemét (pedig végigalussza az éjszakát), de nem akarom letenni, mert akkor du. is kéne aludnia, amire semmi garancia, hogy sikerülne is. Akkor viszont estére tiszta zizzancs lenne Szegényem. Viszont így simán elalszik ebéd után
Sajna ezt már a derekamon is érzem, amikor berakom az ágyba. Csajok, el nem tudom képzelni, hogy hogy fogom berakni az ágyba Marcit, ha nő a pocakom, mert ahogy most berakom, már most nyomja a hasamat a rács felső része. 2006.02.02 21:38
2006.02.02 22:04
De csak onnan vettem észre, hogy kikapcsolta a telefonom, hogy Viktor a vonalason keresett és ott sosem szokott. Erre látom, hogy már hatszor keresett a Dia. Felhívom erre elkezdi magyarázni, hogy én kerestem őt. A végén már azt hittem, hogy szimplán meghülyűltem, hogy nem emlékszem rá. De aztán leesett, hogy van nekem egy telefonközpontosom
Állandóan a telefonomat lesi mert az apja meg az ő képe van rajta.

Mert az még jól hangzik, hogy huszonéves, na de, hogy harmincas. Én is nagyon boldog szülinapot kívános neked!! És érezzétek jól magatokat (egymást
) holnap. Szerintem is Te vagy a legfiatalabb. Bár Zsófi gyanús!!
Vett neki a Viktor az Ikeában egy sátrat. Na abban kell ülnöm vele
Viktor próbált bemászni de kilökdöste a fejét és hajtogatta, hogy anya-anya.
És a kedve is jó. Lassan a kajálása is visszatér a rendes kerékvágásba. Anyuéknál kétpofára tömte a kolbászt és a sonkát
2006.02.02 22:24
De ari vagy,hogy 29-nek néztél.
Azért az USA-be kicsit húzós telefonálni.Még jó,hogy nem csinált 100 ezres számlát Norbika.
Gratula.
Nekem "időnként"a számra is ad,ilyenkor jót nevetünk és úgy kell leállítani mert nagyon belelkesül.
Mit fog ez a csajokkal művelni?
Örülök,hogy megjött az étvágya.Domi is nagyon anyás a betegség óta.Még játszani is úgy játszunk,hogy ül az ölembe a szőnyegen:
2006.02.03 10:30
Bár most el kezdtem gyanakodni Zsófira, hogy tán Õ a legfiatalabb...
Elképzellek, ahogy ott csücsülsz Olival a sátorban
Szegény Viktort meg kiebrudalja a kis terrorista
Marci egyébként kórház nélkül is totál anyás mostanság. Nem tudom honnan jött Neki? Ja és totál fáradt már 3 óra fennlét után is. Már most dörzsölte a szemét peluscsere közben, pedig negyed 8-kor kelt.
Tényleg nem hatódtam meg a ruci felhozatalon. De azért vettem magamnak egy szopis melltartót Ketteske ürügyén, mert az tényleg olcsó volt. De szerintem az senkinek sem aktuális most itt.
Egy kaki, hurrá!
Még mindig nem hazudtolja meg magát a kis Casanova
Bár tegnap a ropifalatozás után egy kicsit görcsölgettem, aztán gyorsan magnézium és alvás. Jövő héten megyünk a 12. heti uh-ra, már nagyon várjuk
2006.02.03 13:12
2006.02.03 13:30
!
Belegondolok, hogy nem is olyan régen még azon izgultunk, hogy ott legyen, most meg már mindjár 12 hetes! Azon már én is gondolkoztam, hogy nagy pocakkal, hogyan lehet emelgetni a már meglévő kisembereket...de majd ráülteted a pocakodra
ketteske meg majd tartja bentről Marci popsiját.
2006.02.03 20:19
Úgyhogy a siserihad teljesen lefoglalja a napomat
Tényleg bele nem tudok gondolni, hogy mi lesz majd, de ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy más is megcsinálta (pl. Anyukám), akkor én sem lehetek bénább
29 és csak márciusban, na de ilyet
Oli ma mit evett? Pacalt?
2006.02.03 21:18
Már akartam mondani, hogy van tök jó terhes farmer gatyóm ( a C&A-ba vettem, talán ha egy hónapot hordtam)és egy krémszínű nadrágom is. (amit nagyon alkalmi vételben 28 ezerért vettem
) Nagyon szívesen odaadom neked. És nyárra is van egy-két nagyon jó felsőm meg gatyám. Szólj ha kell. Olika ma a rakott krumpliból a kolbászt ette
2006.02.04 12:03

2006.02.04 14:27

/Szóval nem mind a Domié,de a legtöbbet mégis Neki vásároltam.
Azt hiszem ezt Te is utánam tudod csinálni.
1.Kismama felső nagyon jó pamut anyagú,nyakánál,kezénél olyan mintha ing lenne alatta"nekem tetszik"3000ft. 2.Kacsamájas krém"isteni fincsi"2500ft/kg.Csak 20 dekát vettem de tegnap este mind a hárman harcoltunk érte.
3.Sága-baconos-füstöltsajtos rolád.999ft/kg Ez is nagyon fincsi felvágott,máshol még nem is láttam ilyet.
Mind a hárman köhögtünk de szerencsére Domi a leg ligh-abb közöttünk.3x kellett visszaaltatnom.
Mindjárt itt a félidő aztán hipp-hopp elszalad a maradék és mehetünk megcsodálni a kis jövevényt.
Szerintem ne legyen lelkiismeretfurdalásod ketteske miatt,hisz ha világra jön akkor Marcika lesz majd picit háttérben.
Igaz mi a fótiban voltunk.
Itt Bakonyi sertéshusi+nokedli és sok-sok palacsinta.
Puszi.Dia2006.02.04 17:57
Nekem még nem volt szerencsém arcüreggyulladásban, de Anyum már mesélte, hogy milyen rossz. Jobbulást Nektek továbbra is és szorítok, hogy a Lányok ne rosszabbodjanak. Hétfőn gondolok Rád. Millió puszi Nektek!
Ügyes vagy vásárlásügyileg
Köszönöm a tippeket a pénz elköltésére
Lelkiismeretfurdalás ügyileg tényleg nyugtatom magam, ma sajna Marci került előtérbe, de majd mesélek
Jobbulást Nektek! Én kb. 2 hétig köhögtem, de hozzá kell tenni, hogy csak homeos bogyesszel gyógyítottam magamat pár napig. Nektek gyorsabb gyógyulást kívánok!
De az ágyba helyezéssel még mindig problémáim vannak, vagy csak ejtsem be kb. 1 méter magasról
Fúj, de rossz vagyok. Esetleg valami darus szerkezet...
Nagyon jól esett! Majd megbeszéljük, oké?
Egyébként épp ma akartunk menni itt Érden a C&A-ba, felmérni a kismamaruha-kínálatot, de sajna Marci közbeszólt
. Adtam Neki hányás elleni kúpot, ami jól fejbevágta, meg egyébként is totál fáradt volt, de az ágyban (még kicsit felpócolva is) öklendezett. Így negyed 11-től aludt az ölemben 1,5 órát. Utána kis cici, és kérte a "gni"-t, azaz itta a vizecskét, alig győzte nyelni. Szerencsére totál jó kedve volt, ebédre kapott főtt krumplit, amit kézzel-lábbal hajlandó volt elfalatozni
Du. aludt még 1,5 órát, aztán most alma és szerencsére azóta semmi nem jött ki belőle. Most annyira be vagyok parázva, hogy hogy adjak Neki így tápszert, vagy melyik legyen a következő, mi volt a baja ennek a tápszernek? Túl sűrű volt? Pedig az előírás szerint készítettem, de lehet, hogy a tejcsi után nehéz volt a gyomrának. Egyszerűen tiszta görcs vagyok, mert össze-vissza 5 reggelre van még fagyitejem, aztán meg mi lesz? Hétfőn persze felhívom a dokinénit, aki gondolom hipoallergén tápit fog ajánlani, de az meg keserű... Régről van még Beba HA-m, amit majd talán kipróbálok, de minden köhintésétől ideggörcs fog kerülgetni, hogy most hány vagy sem. Bocsi,hogy ennyit rinyálok, írok itt össze-vissza, de annyira szörnyű volt látni, hogy hányt és csak sírt és sírt Szegényem

2006.02.04 18:37

De ez a bedobás nem hangzik rosszúl

Esetleg még azt lehetne csinálni, hogy kivehetősre csináltok két-három rácsot (azt nem tudom, hogy hogyan ) és akkor ott ki meg be tudna mászni. Vagy: nekünk van egy utazó ágyunk aminek az egyik végét le lehet zipzározni. Végszükség esetén is jó lenne, amikor már magad sem tudod nagyon elviselni. (na milyen rózsás jövőképet festettem neked
) Na megyek, nem is ontom tovább a jobbnál jobb ötleteket
2006.02.04 19:39
Valóban elég szörnyű,megrázó amikor az ember gyereke hány.
Szerintem fölösleges tápszerrel kisérletezni,hogy melyik is volna jó.
topikban olvastam,hogy egy csaj kivett 2 rácsot és a lurkó ha felébredt vagy aludni akart ott közlekedett az ágyban.Pl:ha éjszaka felébredt kibújt a lukon és bemászott hozzájuk a nagyágyba.
"Csak egy ötlet."Vagy az ágy egyik oldalát lenyitósra megkellene csináltatni.Vagy van olyan kisheverő/Pannának is ilyen van/,aminek az oldalán van egy kis perem direkt arra,hogy a gyerkőc ne essen le az ágyról.Több ötletem nincs.
Palcsit küldöm fénypostával.
Vérnyomim 103/60 a kv se segít.
Puszi.2006.02.04 20:29
Remélem szopi után simán elalszik és a mai nap csak rossz álom lesz!
Szerintem nem kivehetős a rácsa, de lehet, hogy Gábor meg tudja majd eszkábálni, ha már tényleg gáz lesz. Heverő Marcinál (mondjuk ez a jelen állapotra vonatkozik) még nem jöhet szóba, mert állandóan vándorol az ágyában. Állítom, hogy maratonnyi távot megtesz, de legalább közben alszik végig
Mégegyszer köszi
2006.02.04 20:44
Szerintem hagyd ezt a tápi dolgot, tényleg olyan nagy fiú már. Talán már írtam, hogy nálunk a Bio tej vált be. Abból 2,8-at veszek, a védőnő javaslatára, és kakaóval imádja. Nem teszek bele sokat, de így van egy kis íze. Először a Nestle féle baby tejjel próbálkoztam, de azt nagyon utálta. Ízlések és pofonok...látod, Domi szereti. De szerintem jobban megéri a Bio tej. Mert az olyan 300 Ft körül van az 1 liter, és tényleg egészséges, ez meg a fél liter 300. Persze én sem a spórolás miatt áltam át, de így utólag örülök, hogy nem ízlett neki a Nestle...megjegyzem nekem sem.
Érdekes lenne, ahogy Marci kommandózik a kis nyíláson.
Még olvasni is rossz, hogy mit szenvedtek! Sajna anyunak szokott elég sokszor lenni ilyen, de ő ilyenkor infrázik, meg meleg sót tesz a homlokára v. a fülére. Remélem már hamar meggyógyultok!!!!
, de aztán uzsgyi vásárolni.
Bence a saját fogkeféjét nem is hajlandó használni, viszont az igaz, hogy apjáéval (és csakis az övével) egész nap mossa a fogát.
És tényleg csak Istváné jó. Ott van a pohárban Bence, István és az én fogkefém. Kettőnkét kidobálja, aztán felcsillantja a szemét, és már kapja is be apjáét. De látni kéne azt a boldogságot az arcán.
Tündéri! 2006.02.04 21:44
! Amúgy az is jó volt!
Reggel már annyira hiányzott Norbi, hogy legszívesebben ahogy felkeltem már rohantam is volna haza, de anyu megnyugtatott, hogy minden a legnagyobb rendbe, így csak délután 5-re értünk haza!
)
Norbi sem nagyon szeret fogat mosni, de valahogy mindig sikerül kicsikönyörögnöm, hogy nyissa ki a száját és akkor én gyorsan megsikálom a fogait. Sokszor úgy sikerül hatnom rá, hogy egyszerre mosunk fogat és Õ mossa az enyémet én pedig az Övét!
2006.02.04 21:48

Ha Tamással lettünk volna szivesen meglátogattunk volna,de a nagybratyója fuvarozott.
Kecske.
Nálatok meddig elég egy liter tej Bencének?Mind felforralod egyszerre?Bevallom én azért IS veszek béby tejet mert az fél literes kiszerelésben van és így pont elég egy napra.Ja,és forralni se kell.
Vagy lehet,hogy Te se forralod a bio tejet???Nálunk is most volt fizu azért vetettem be magam a Corába.
Aztán hó végén majd mi is az éhhalál szélén leszünk.

2006.02.04 21:55
Örülök,hogy jól sikerült az estéd/ide egy kacsintós fejecskét kellene tenni/.
Én is annyiszor eltervezem,hogy elmegyünk kettesben apával valahová/mozi,vacsi stb/de tudom,hogy a gondolataim mindig itthon járnának.
Ma vettem Dominak Robitussin Junior szirupot "állítólag"ettől most jól fog aludni.Kop-kop!Puszi.Szép estét,álmokat!
Dia2006.02.05 08:37
Kecskén meg majd gondolkodom
Anyai szív, ez bizony már csak így van
Valamelyik baba-mama újságban olvastam erről egy aranyos cikket, hogy az anyukák szíve meghasad, amikor ott kell hagyni a kis porontyot, de tudvalevő, hogy ezután feltöltődve fogják a kis vacakot dédelgetni
Az igazat megvallva én rinyálnék attól az aligátortól
Én erre nagyon hárplis tudok lenni, Anyukámmal is mindig morgok, amikor mondja, hogy Neki is túl alacsony a vérnyomása, de orvoshoz nem megy
Tényleg nagy Casanova lesz!
Puszi Nektek! 2006.02.05 17:05
Köszi, hogy válaszoltál!
2006.02.05 19:41
De aztán szerencsére amilyen hirtelen jött úgy is múlt el.
Szerintem front van mert sok embert hallottam panaszkodni.Az egyiknek ez fáj a másiknak az.No meg én is itt vónék a fejfájással...Ráadásul este megjött"egy hónap kihagyással".Áááááááá inkább nem panaszkodom tovább!Puszi2006.02.05 19:54
2006.02.05 21:06
2006.02.05 21:16
Aztán szülés után amikor már szedtem a gyógyszert nagyon szépen beállt 28 naposra.Decemberben abbahagytam a gyógyszer szedést,így a január hónapban kimaradt és most jött meg.Remélem mostmár noooormális lesz.
Deee olyan is szokott lenni,hogy "csak úgy"odajön és megpuszil vagy átölel.
Ilyenkor teljesen elolvadok.
Az apját pedig egyenesen imádja.
Neki nem kell ám kérni a puszit anélkül is kap.
Puszika,Jó éjt!2006.02.06 00:26
Komolyan,még rosszabb a kedvem,mint utazás előtt.Raul,-nagyfiúság ide,vagy oda-keservesen zokogott induláskor.
És örülök,hogy meggyógyult a nagyfiú! 

2006.02.06 07:37

2006.02.06 09:49
HOl veszed a Milumilt? Szereténk valami új dolgot én is kipróbálni mert Olika már nem issza a régit. És annyiban megnyugtató lenne, hogy tudnám, hogy kap elég tápanyagot stb.... És Te, hogy vagy??? Várom a képeket!

Én azért nem gondoltam volna, hogy ilyen fiatalka vagy, mert hát ugyi már van két kölköd. És ha belegondolok, hogy én már majdnem 29 voltam mikor Oli bébi született..... (húhhh na én már kimagyarázkodtam
) Tudom, hogy milyen szar visszatérni a szürke hétköznapokban...... De nemsokára itt a tavasz és akkor azért jobb egy fokkal. Végre kint tudunk majd lenni többet.
MEgfogta a kanalát és elkezdett hamizni. Persze több ment mellé mint a szájába mert ahogy mozgatta a kanalat a fele kaja leesett, de így is nagyon büszke vagyok rá. És kiderült, hogy balkezes!! Ilyen hülyeséget örökölni az apjától
2006.02.06 10:38

2006.02.06 11:06
Ez se jó, de ha már választani kell...
A villát Marci is csípi, a banán karikákat tűzdeli nagy szeretettel
Úgyhogy lehet, hogy nálunk inkább a fogak voltak. Ma egyébként egész jó kedvű eddig. A nagy szerencsénk az, hogy az alvása nem romlott el
Marci Gábort harapta meg kb. 1,5 hete a vállán, de még most is ott van a nyoma.
A nyári-őszi project miatt?
!
Balkezesség? Nincs abban semmi gond, sőt gyakran a zsenik balkezesek! Na, így már jó????? 2006.02.06 11:56

Ezt vedd fenyegetésnek. Ha meg megszületik a ketteske megint úgyis sok tejed lesz. Ha még akkor is félsz, hogy éhenhal, adhatsz neki abból
És akkor már tuti, hogy az iskolába is mehetsz szoptatni

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|