Titati, olyan gyönyörű a kiscsajod, és ilyen szülést mindenki csak álmodhat magának! Húúú, ezt most jól esett olvasni!

Örülök, hogy minden jól alakul, csak így tovább!
Nicika, jó, hogy nincs nagyobb gond, de ezt a rákszűrést nem is értem.....ilyenkor???? Ilyenkor már egyáltalán nem szoktak, sőt, általában ha nem muszáj, a terhesség alatt nem javasolják. Nemhogy szülés előtt. Muszáj ezt most megcsinálni?
Tünde, Angi, hogy vagytok?
Én tegnap még megjártam a kórházat (László), mert az orrvérzésem még mindig tartott, naponta kétszer....

Vártunk, hátha elmúlik, de nem, úgyhogy megnézték az orr-fül-gégén, hát egy véna az orromban kilógott, kb. úgy, mintha visszér lenne (csak erre nem lehet harisnyát húzni...

), és meg is csinálták, elégették. Nem volt kellemes, de túléltem, és azóta (tegnap reggel) nem is vérzett az orrom. Szóval érdemes megcsináltatni, ha valakinek van ilyen, mert a dokinéni is mondta, hogy szülésnél ezek tuti elrepedtek volna, és az nemhogy kellemetlen, de veszélyes is.
Szóval orrvérzés agyő!

Végülis 4. hónapja küzdöttem vele...
Lyly, jó hallani felőled, és remélem nálad is minden ok!
Anita, megszépültél?
Fiam extra mozgásokat művel, na visszapihenek még apa mellé, mégiscsak szombat van, vagy mi.
Puszi
Eszti
37+3