2002.05.27 22:46
2002.05.28 07:45
2002.05.28 09:43
2002.05.28 13:48
2002.05.29 14:07
2002.05.30 06:59
2002.05.30 07:02
2002.05.30 20:40
2002.05.31 09:03
2002.05.31 13:23
2002.05.31 18:44
2002.06.02 15:01
2002.06.02 15:51
2002.06.02 16:39
2002.06.02 17:56
2002.06.02 20:35
2002.06.02 21:20
2002.06.03 07:22
2002.06.03 15:17
2002.06.06 02:53
2002.06.07 12:29
2002.06.07 15:34
2002.06.10 13:48
2002.06.10 20:38
2002.06.11 08:33
2002.06.11 10:26
2002.07.03 14:58
2002.07.03 15:08
2002.07.03 17:04
2002.07.03 19:52
És szapora az elkészítése is. Csinálsz egy alapot (majonéz tejföl kicsi cukor, kicsi mustár, citromlé), aztán a szerint, hogy mit teszel bele fûszerezed. Az egyiket vegeta-oregano, bazslikom, a másikba szórsz mondjuk fehérborsot, stb. Így annyi féle, ahány fûszerezés. tetsz bele krumplit, almát, uborkát, meg mindenféle zöldséget. Az egyik kedvencem fõtt spagetti tészta összetörve, majonézes ketchupos szósz, bele egy kis sonka, sajt, vegyes párolt zödlség. Épp ami kéznél van. Jól behûtve isteni, jól telíti a gyomrot.
2002.07.03 20:56


| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|