Fenykepek mind tokjok
Bogarka, es azt se mondtad, hogy a teszveszszotar elejen egy tokjo ketoldalas moose van!!
Lindi, vettem dm kontost, es jo, mert pamut es olcso, de tenyleg vekony. De gondoltam, ugyis dogmeleg van itthon es ugyis csak azert kell, hogy a furdokadtol az agyig vezeto tizmasodperces utat megtegye benne. De nem hasznaljuk egyelore. Egyebkentmeg veszek noname cuccokat, meg kapok sokszor gagyikat a nagymamaktol, ugyhogy pl. egy csomo olyan ruha van, ami egyszer nem volt a gyereken... altalaban elajandekozom (pl amit foodexpressz intez karacsony elott). Es ruhak teren pont nem vagyok markabuzi, csak azt nezem, hogy lehetoleg 100% pamut legyen, inkabb az elektromos izemicsodak (mosogep, mosogatogep, huto stb) meg a biztonsagi bigyok (pl autosules) teren. Hallod Zsebi?
Ancsi, nem vagyok "rossznyelv", hanem csak egy ilyen peches kislany anyukaja. Es most meg tovabb sertodtem rad (mert mar multkorrol meg voltam).
Es Manokara is megharagszom, ha virus kuldott ma reggel e-mailen. Hallod Manoka! Ellenorizd a geped!!
Pocak, enyem lany meg tegnap este (fekszunk a sotet szobaban, hogy aludjon) azt magyarazta, hogy "kaka" es mutogatott a pelusara, hogy "anya" cserelje ki es aztan oda is allt, ahol ezt tenni szoktuk, es a harmadik eloadasra mar bedoltem, de tenyleg nem volt

es aztan meg at kellett mennunk a masik szobaban felejtett Fules szamarert is... de aztan valamikor csak elaludt. Viszont a napkozbeni a horror nalunk, tegnap meg csak szigorunak ereztem magam (ha mashogy nem megy, beteszem a kisagyba es odaulok melle, hogy ne tudjon kimaszni es egyfolytaban gyozkodom, hogy minden baba alszik stb.), mert ahanyszor felallt ugralni, mindig raparancsoltam, hogy fekudjon, es vegul meglett az eredmenyes, de ma mar inkabb kegyetlennek, mert csak haromnegyed oras keserves siras utan volt hajlando elaludni. Mindenesetre rendszert biztosan nem csinalunk belole, mert ha meg majusban is igy lesz, akkor mar vagy nem lesz arra idom, hogy orakig kinozzam, vagy nem akarom majd, hogy a picit felebresszuk vele
Neet, te hogyan vagtal magadnak hajat? Ilyen ugyes vagy? Azta! Vagy most nehany honapig nem mesz emberek koze?