sikerült visszaolvasnom!
Nagyon ügyesek már ezek a bébik, hamar eltelt ez az idő.
Dóri,
tudom már késő mellgyuszi ügyben, nekem is sokszor van, de a legjobb ha a bébi szivja ki hónaljtartásban! Nekem volt, hogy egész délelött csak abból a cickóból szivott és du. 2-re indult meg a dugulás, de megkönnyebbültem.
Jó hétvégét, pihenést!!

Hari,
én is követem történéseid, és örülök, hogy párod ennyire pozitiv, és igényli kislányotokkal való foglalkozást. Ez igy helyes, lehet, hogy eddig tul pici volt hozzá, hogy együtt maradjon vele, most már azért hozzáedződött hogy ő is veletek él.

Tegnap voltunk oltáson Kevinnel (agyhártyagyulladás II), és egész nap olyan jó kedve volt, hogy csuda. Mondtam is, ha ez a szurinak köszönhető akkor megyünk minden nap
Azért a védőnő megijesztett mert két hete voltunk a 4 hós szurin és azóta nem hizott szinte semmit a bébi. Ma egész nap cickó mellett tápoztam, ÉN aki csak szopiztatni szeretné gyermekét. Megijedtem, hogy tényleg sovány meg minden, de hülye vagyok, mert eddig is csak addig szopizott mig neki kellett, szépen fejlődik, jól érzi magát napközben, alszik amikor kell szó nélkül.
Szóval sokat segitett, hogy most leültem gép elé olvasni titeket, mert fenébe ezzel a táppal, inkább egész nap szoptatom a babámat, minthogy tápozni kelljen. Érdekes, hogy nem is igényelte, nem sirt, hogy ő éhes maradt volna, de hát nem hizott és ez engem is aggaszt.
Ti babáitok mennyit hoznak 2 hét alatt? Vagy nem tudom ti milyen gyakran méritek a babát?!
Lehet éppen Kevin most az átfordulásra gyúr inkább mint hizásra.
Kevin jelenleg 6620 gr és 67 cm, 14-én lesz 5 hónapos.
Irigyellek titeket, hogy ennyit tudtok jönni, mondjuk én is jöhetnék, csak ha apa itthon van, inkább vele töltjük minden percet, csavargunk, vagy filmet nézünk. Most például éjjeles, ilyenkor olvasgatok, csak ilyenkor meg már ti alszotok.
Norbi-kaja ezek szerint tök gáz lehet
Tök undi ahogy irta valaki ahogy kinéz.
Inkább nem eszem. Ma merészkedtem egy kis babfözeléket enni pörkölttel, mert már ugy kivántam. Remélem babának semmi baja nem lesz.
Puszi mindenkinek
Zsu,Kevin