A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Azon gondolkoztam, hoyg nem megoldás az, ha mindenki csinál a képeinek albumot, és a táblába csak a linkek kerülnek be? Attól már sokkal kisebb lenne, és ugyanúgy megnézhető mindenki.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Cory! Ezt tök jól megcsináltad! Tetszik! És arra már én is gondoltam hogy a képeket mindenkinek albumban kellene tárolni! Ehhez pedig ugye a legegyszerűbb a babanetes!

KépKép
nicika

Bartika:
Nekem ugye 2. szülés, de én se tudtam, mikor menjek a kórházba (az előzőnél bent voltam, és nem ettem észre a 7 perceseket), és most féltem, hogy félúton megszülök. De szerencsére felismerhető azért.
Nagyon erős derékfájással indult, aztán alhas görcsölt picit (nekem soha nem volt menzis görcsöm), és utána egyre erősebben fájt.
Tolófájás: olyan kor már csak lent érzel fájást, illetve nem is fájás, hanem (ahogy cory is írta) óriási székelési inger. És azt érzed, hogy ezt nem tudod visszatartani, mert ugye a baba feje nyomja magát lefelé.
Amennyi idig bírsz, legyél talpon, sétálgass. Nekem pl a labdátra ülve is lecsökkentek a fájások, de amint felálltam, rögtön újra beerősödött.

Anita: köszi Kép

Alvás:
nekünk Kali is, első perctől kezdve saját ágyában aludt (igaz akkor csak 1 szobánk volt még), de Kincső is a saját szobájában a saját ágyában alszik.

Képzeljétek: Kincső este f10-től reggel f10-ig csak 1x ébred. Akkor evett szépen és már durmolt is tovább Kép

Bárányhimlő: Kali nem pöttyösödik tovább, nem is viszket neki és nem is lázas Kép Most kb 20 pötty van rajta. Tök jó lenne, ha ilyen enyhén átfutna rajta Kép

Titati
titati

Meg még arra is gondoltam hogy maradjon meg az eddigi tálba is, csak legyen egy ilyen kis egyszerű is ami mondjuk magától frissül!

KépKép
nicika

Nicika: jaja Kép Én nvu-val csináltam, pronee-jé meg frontpage-dzsel készült. Nincs valami ilyened? Én a design-hoz félelmetesen nem értek.

cory
Budapest

Nicika: az adatokat a tiédből át kéne menteni egy ilyen egyszerűbbe. MEgpróbálom Kép

cory
Budapest

<font color="aa00aa">NicikaKép Milyen windowsod van? A Start menü Programok pontjánál nézd meg, van-e Front Page, azt nagyon egyszerű használni. És akkor máéris elfelejthetetd az eXcelt, az elég bonyolultan lett kitalálva...
Front Page meg kifejezetten felhasználóknak készült Kép</font>

indianyo

Titati! Nagyon ügyes akkor már Kincső! Kép

KépKép
nicika

<font color="aa00aa">Csak úgy javaslat: Ha van kedved játszani vele, érdemes kipróbálni a szerkesztést: amikor megnyitod a táblát, az internetes oldal tetején (ha újabb windowsod van) találsz egy szerkesztés ikont, van benne szerkesztés word-del, frontpage-dzsel, excel-lel és jegyzettömbbel.

bocs, lányok, ha túl sok a számítógépes szöveg Kép</font>

indianyo

Viko! Azt hiszem nincsen front Page-em!
Most letöltöttem a szoftverbázisról egy honlapszerkesztőt ami kezdőknek van kitalálva, de egyenlőre még nem tudok vele mit kezdeni!

KépKép
nicika

Windows XP-m van!

KépKép
nicika

NicikaKép, akkor Front Page is van a gépeden. Az tartozéka az XP-nek. Azért is jó, mert midnenféle oldalakat tudsz rajta egyszerűen gyártani, és tényleg az egyszerűségen van most a hangsúly. Akkor is hasznos, ha nem most a táblához használod, csak úgy, a saját oldaladat készítgeted. Jó játék Kép

indianyo

Sziasztok!

Köszönöm a gratikat. Kép Énis tökre örülök. MÁr "csak" 10 hét. Kép

Vigyázok ám. Kép Szerintem évek óta nem csináltam ilyet.... Kép

Vikó! Zuhizni mentem, csak ugye fürdőkádunk van. Kép

Angi!
OKsa. Kép Majd gondolok rátok sokat!

Nici, Cory, Vikó! Hajrá! Szerintem ehhez a nagytöbbségünk úgy se ért. Kép Sajna a párom se...

Eszter

Eszter
Kép
Kép
vok

Ki tud valami Mamackáról? Olyan rég láttam.... Remélem csak a szoba kialakítás miatt tűnt el. Kép

Eszter
Kép
Kép
vok

Hello Csajok! Köszönjük a bókokat, igyekeztünk megszerettetni Pöttyünkkel a szobáját, hogy majd szeressen ott aludni éjszakánként. Kép
Mi amúgy úgy tervezzük, hogy meglesz a kis szobácskája és nappal ott is fog aludni, hogy szokja, stb... de amíg szopik éjjel, addig lesz egy utazó ágy a hálónkban (ezt amúgy is vennénk, mert a nagyszülőknél ebben alszik majd, olyat veszünk direkt, aminek felemelhető a szivacsa) és ezen fog aludni, mellettem pont van annyi hely. Mi is azért döntöttünk így, mert messze van a háló a gyerekszobától és én is félig kómásan közlekedem éjjel, és kényelmesebb szerintem. Persze ehhez az is kell, hogy apa tudjon mellettünk aludni éjjel, szóval majd meglátjuk milyen hangos egy éjjeli szoptatás... Kép

Annácska! Igen megvettük a Tefálos mérleget, mert annyira le volt akciózva, hogy olcsobbra jöttünk így ki, mintha béreltük volna, no meg első gyereknek a családban lehet, hogy megéri megvenni. Kép

Eszti! IGen, én is pont így szoktam Pöttyel beszélni, hgy ez egy közös akció lesz. Kép Én szeretem tudni, hogy mi vár rám, hogyha ott vagyok akkor tudjam, hgy na ez most AZ és ez és ez a teendő. Persze én bízom az ösztöneimben, talán e miatt nem félek a szüléstől. Keresgéltem is ilyen tornát ami erre öszpontosít, a kitolás stb... de még nem találtam. Minden esetre most hétfőn indul Kriston Andrea intim tornája, 4x2,5 óra, ezt is hasznosnak tartom, erősíti a lenti izmokat és megtanít ellazulni.

Vok! Én nem vagyok egy fosós csajszi, de olyan rémképeket látok néha magamról, amint ezzel a bálna testemmel kizakózok a kádból, hogy nálunk Apa mindig bent van, ha zuhizok és kiszed a kádból... Kép JObb félni, mint megijedni! Szóval óvatosan!!! Kép

Ivildi!!! Tudod, az a babaszoba akkor is szép lesz, sőt mégszebb, mert meg kellett érte vágyakoznod. Kép És az elején annak a csöppségnek úgyis mindegy, csak a "cicidig fog látni" !!! Kép

Na megyek, mert a kedvesem tepertős pogácsát kívánt... megyek gyúrni. Kép

Szép napot mindenkinek!

Puszi:

Barti+Pötty
31+6

KépKép KépKép
Kép
bartika31

<font color="aa00aa">Eszterkém! A fürdést én a tisztálkodásra általában értettem... mert én be se merek ülni a kádba az elnehezedett testemmel, csak zuhanyfülke van hosszas használatban, de azért így is rizikós... úgyhogy fürcsikor van törülköző a fülkében a földön, hogy ne csússzak el, és a fülke előtt is, mert oda is kerülhet egy kis locspocs. Meg én híresen ügyetlen vagyok és esek-kelek... szóval egy kis óvatosság az még nem para Kép
Én egyébként nem vagyok egy szuámtech guru, csak felhasználok, azt mondjuk sokat, és szeretek nézelődni Kép viszonn Cory és Nancsika már annál inkább, úgyhogy meglesz az a táblicsku</font>

indianyo

Sziasztok!

Ma Apa ügyeletes a melóhelyén, így én is itt dekkolok. Szóval még mindenki egyben van!Kép

Titati,
micsoda mázlista vagy! De semmi irigység, nagyon örülök, hogy így sikerült a szülés, és hogy valóságos tejcsicsárda vagy!Kép

Tünde,
egyelőre "belealszok" a fájásokba, csak 1-2 kósza akad, az sem minden nap. Kép Remélem, ez még így marad vagy 3-4 hétig.

Babetta,
teljesen átu tudom érezni az állapotodat, hasonlóan vonszolom magam én is éjjelente a wc-re, legalább 3-szor, aztán pedig Bence Poccancs méltatlankodik egy kicsit. Tegnap olyan műsort levágott az apja keze alatt, hogy Apa komolyan megijedt, biztos, hogy nem fáj ez nekem? Mondtam neki, hajrá, csak ezerrel, én imádom, ha így rugdos...Kép

Lányok,
mindenkinek van már előjele, hogy lesz teje, aki így a finisben van? Nekem ugyanis még semmi... Ez nagy baj, vagy egyáltalán nincs összefüggésben a későbbi tejtermeléssel? Segítsetek!

Bartika,
csudaszép lett a szoba!

Apa tegnap átrendezte az egyetlen szobánkban a bútorokat, és összeszerelte a kiságyat. Sajnos, nekünk csak ez lesz a babasarok, a pelenkázót is a mi nagy ágyunkra kell majd tenni, annyira kicsi az albérlet, de sebaj, néhány hónapot még kibírunk. Most úgy nézünk ki, mint egy valóságos bútorraktár...Kép

Nicika, Katicuska,
örülök, hogy minden oké veletek is! Nicika,
hol is találom a táblát? Elhagyta a gép a címet...Kép

Angi,
kötögetek szorgalmasan, mert a 350 Ft-os fonalból még mindig olcsóbb a kocsikabát, mint készen venni!Kép Meg örömmel is csinálom Kisbencének.

Vok,
vigyázz magadra! Óvatosan a kádalással, engem már hetek óta Apa vesz ki, mert a lábam sem bírom felemelni, annyira fáj a szeméremcsontom.

Puszi mindenkinek, szép vasárnapot!

Lyly
35+5

Kép

Kép

Kép
lyly

Vikó,
ismerős a hasamnak menő téma, csak nekem a tömegközlekedésnél jön szinte mindenki a hasamnak. Olyan bunkók az emberek, kihasználják, hogy totyi kacsa vagyok, és lassú is, és simán félrelöknek, megböknek, megütnek. Kép Szinte mindig csak középkorú nők adják át a helyet, a fiatal fickók, a csajok simán átnéznek a nagy hasamon, pedig már domborítani sem kellene...

Pénteken rászóltam egy szerintem tini korú lányra, aki a csikket úgy dobta el az orrom előtt, hogy közben fél lábam már a buszon volt. Majdnem ráesett a kabátomra. Erre felszáll a buszra, volt ott egy másik nő is, és kitárgyalták, hogy le se szarnak engem, minek jár a pofám, kit érdeklek én. Na, erre én is belilultam, és szép szabados mondatokban közöltem vele, hogy igen finom családi eresztésre utaló a szókincse, valszeg elsőrendű francia nevelőnője volt. Erre elhallgatott végre...

Na, kipanaszkodtam magam... De úgy utálom, ha szemetelnek, és 2 m-re sincs a kuka. Ezért is szeretnék már minél hamarabb elmenni ebből a szutyok fővárosból...

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly: nyugi! Nincs összefüggés az előtej és a normál tej között. Nekem pl látható jele nincs, hogy lenne előtejem. Ha megnyomom, akkor sem jön semmi. Még csak 1 egy csepp sem. Balunál dettó így volt, és aztán simán tudtam szoptatni Kép
Az emberek meg később sem fognak segíteni Kép

cory
Budapest

<font color="aa00aa">LylyKép

Én is sokat bosszankodtam, meg sírtam is az elején, amikor a kórházba menet másfél órákat álldogálltam a tömött járatokon a már jól látható pocakkalm, hév meg úgy rázott, hogy folyt a könnyem. Aztán taktikát váltottam és mindig kiszúrtam valami utálatosnak kinéző kamasz bandát 8naná, reggel, álmosan mennek suliba, persze hogy utálatosak, mi is olyanok voltunk) és megkértem őket, hogy hadd üljek le, mert itt a baba a pocakban és nekem fájdalmas az álldogálás - soha egy rossz szót se kaptam vissza ezután! Viszont középkorúaknál rossz tapasztalatokat szereztem, mert ők ugyan utálják a kamaszokat, amiért azok nem állnak fel, de ebben ki is merül a segítőkészség. Szóval a kioktatás csak a gőzt segít levezetni, de az emberek bunkók maradnak sajnosKép Igen, a pocakra nagoyn kell vigyázni, mert egyszerűen senki nem méri fel, hogy ez mit jelent. Nálunk a családi banzájokon szokott felmenni a pumpa, amikor nagy nehezen végre nem dohányoznak mindenki előtt, úgyhogy most az egyetlen vécébe tömörül a dohányzós népség - így aztán kisgyerekesek és terhesek az udvaron kell, hogy pisiljenek a mínusz 20-ban... Legutóbb ezen akadtam ki. Igen, ahogy Cory mondja, az emberek később se lesznek túl segíkészek Kép

Azért ne szomorkodjál, a bunkók se boldogok:utálatosnak lenni nem jó ámKép</font>

indianyo

Lyly! Az előtej termelődés nincs összefüggésben azzal hogy a szülés után fogsz-e tudni majd szoptatni!

Tábla: http://web.t-online.hu/nicika/Tabla.htm

<font color="ff0000">Na és csináltam a gyerekszobáról képeket! Akit érdekel az itt megkukkolhatja!
Képek: http://gportal.hu/picview.php?prt=119027&gid=763033&index=33</font>

KépKép
nicika

Nici: a hosszú összefoglaló szövegeket nem bírom belevarázsolni a táblázatba Kép

cory
Budapest

Nicika: nagyon szuper lett SZintia szobája Kép

cory
Budapest

Cory! Örülök hogy tetszik! Én is oda vagyok tőle! Kép
Szerintem egyenlőre függeszd fel a táblát! Holnap ugyis kiderül hogy az ötletem bejön-e!

KépKép
nicika

Sziasztok

Eddig nem volt net, most jött vissza. Már ideges voltam, hogy biztos lemaradtam valamiről, de látom mindenki egyben van.

Vikó
Engem aztán nem zavar, hogy próbáljátok megoldani a táblát. Értünk teszitek, én sajna tők hülye vagyok hozzá.
A kép kaja után készült.Kép Nem volt jó a kuglóf recept, így azt nem is ettem.Kép Majd próbálok egy másikat.Kép

Nici
Szerintem kivehetitek a képeket, csak a babákról legyenek.

Köszi mindenkinek a poci dícséretet, a szép méretnek köszönhetően viszont le kell mondanom az alvásról, legalább is fekve. Viszont ülve meg megfájdul a derekam, de ez van ,így legalább 5 órát tudok aludni. Na nem panaszkodok.

Anita
A végére mi dőlünk ki,Kép neked a fekvés nem rossz?
Nem raksz poci képet? Már olyan régen láttam rólad.

Angi
Még a végén beelőzünk.Kép Én nem szeretnék még 4 hétig ülve aludni. Ez tetszik, hogy ilyenkor az apukák sokkal jobban izgulnak, mint mi.Kép

Barti
Szép a szoba nagyon!Kép
Mennyiért vettétek a mérleget és hol?

Annácska
Neked is ilyen szép nagy hasad lesz!_O_O_O

Vok
Vigyázz magadra. Nekem van egy deszkám, amit após csinált, a kádon van keresztbe, és így ülve zuhanyozom.

Tolófájás
Nővéremnek nem volt szinte semmi, neki a vajúdás volt halál. Már a végén a doki kérdezte, hogy nem érzi úgy, mintha kakilni kéne. Hát mondta ha jobban, belegondol lehet hogy egy picit érez, de ő sokkal komolyabbat várt. Szerintem ez is mindenkinek más.

Én már mindent bepakoltam, indulásra készen.Kép Olyan furi ,hogy akár 1 hét múlva láthatom Leventét. De már holnap is szívesen mennék.KépKép

Babetta és Levi 36+1

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nici
Nagyon jó a szoba és még egyszer gratula Patriknak!

Lyly
Nekem sincs előtejem, ahogy Cory írja, ha megnyomom sincs.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Ami a tejet illeti, nekem már herótom van tőle! Mindenem csupa tej!

KépKép
nicika

Cory, Babetta, Nicika,
köszönöm a gyors, megnyugtató válaszokat!

Nicika, álomszép lett a szoba! Gratulálok!
Mi most próbálunk a kiságyhoz egy posztert keresni.

Vikó,
megnyugtattál, köszi, hálistennek, a rosszak is szenvednek!Képű
A dohányfüstről ne is beszéljünk, ezzel aztán végképp fel tudom húzni magam. Teccik a HÉV-es trükköd, lehet, kipróbálom.Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly! A Tescoban vannak tök jó poszterek amik jó nagyok is és van egy halom féle! Hogy mennyibe kerül nem tudom, de esetleg nézzétek meg!

KépKép
nicika

Szerintetek hol lehet kapni olyan ágyra szerelhető kis tartót, ami zenél, kis állatokkal, de nekem üresen kellene (és zene nélkül is OK), a saját magam által varrt kis figuráknak? Na, ezt jól elmagyaráztam, remélem, értitek?Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly! Fogalmam sincs! Esetleg használt holmi boltban! De lehet hogy jobban jársz, ha veszel pár bambusz rudat, zsineggel összeerősíted és rálógatod a figurákat!

KépKép
nicika

Nicika,
ez tényleg jó ötlet! Köszi! Kép

Kép

Kép

Kép
lyly

Lyly! Igazán szivesen! Kép

KépKép
nicika

Lyly,
én megpróbálnám a 100 Ftosban fillérekért kapható zokniszárítót!
Csak zokni helyett mehetnek rá az állatkák.
Tudod, mire gondolok....
katicuska

Micsoda ötletek! Kép

KépKép
nicika

Babetta, a mérleget a Brandonban vettük és kuponnal. Még november havi akció volt, szóval sajna nem aktuális. EZ volt az első dolog, amit vettünk. Kép

Nici! Hihetetlen ügyes a PAtrik! Csak ámultunk. Kép Mert persze megmutattam kedvesemnek is. Kép

Az előtej mikortól jelentkezhet?

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Bartika: akár már félidőtől vagy korábban, de ha nincs, az se jelent semmit.

cory
Budapest

Nici!
Nagyon szuper lett a szoba! Minden elismerésem Patriknak!!!!!

Eszter
Kép
Kép
vok

Sziasztok Lányok!

Bocsi, hogy tegnap nem voltam, de kolléganőm egyéves ikerbabáit látogattuk meg Szegeden. A párom teljesen el van ájulva, hogy nem sírósak és nem hisztiznek, ha idegent látnak. Ja és kolléganőm pár hónappal a szülés után visszanyerte az alakját, pedig nem fogyizott. Igaz csak 16 kilót szedett fel a két babával, mert a 25. héttől kórházban volt, mert megindult neki a szülés.

Egyébként ma elkezdtem kiságyra tehető zsebes tartót varrni. Már majdnem kész van, csak kiakadt az új varrógépem, aztán kierült, hogy csak meg kéne olajozni. Szóval most már jó.

Egyébként név nélkül:
Gyönyörűek a babaszobák. Na majd én is el ne felejtsem feltenni, ha lesz mit.

Előtej: Nekem elővizem volt eddig, ami kristályosra száradt és szúrt. Most már sárgás van és nem szúr.

Számítógépes dolgokhoz csak Word-szinten értek, még az excel se megy, úgyhogy nem tudok segíteni.

Mi az ágyra való függöny-tartót apóssal csináltatjuk majd, ha itt lesz a kiságy és le tudom mérni, mekkora kell. Ez a zokni-szárítós viszont nagyon jó ötlet.

Ja és együttalvás: hely hiányában nekünk a kiságy kb 50 centire lesz a mi ágyunktól, szóval csak fél kézzel átnyúlok a gyerekért, magam mellé kapom, szopi, és utána fék kézzel vissza a kiságyba! Kép

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Gyöngyi

Én is csütörtökön 14.30-ra megyek. Lehet, hogy múlt héten is találkoztunk?
Választottál szülésznőt?

Scullyx
35+6

KépKép
KépKép
scullyx

Sziasztok!

Hát én ma elkísértem Gábore meccsre. Kb 2*10 percet voltam kint a pályán, a többit a kocsiban és a presszóban (nem kocsma Kép) töltöttem.. Cappuccino, tea, ropi, TV, elvoltam! Jó, mert bagózni nem is lehet bent és amúgy volt olyan pár perc is, amikor csak én ültem bent! Kép
A kinti hideggel még nem is lett volna bajom, de fújt is az a hülye szél! És a pálya körül nincsenek épületek, nem volt mi kicsit visszafogja a szelet.. Így el üdülgettem a presszóban!

Bartika,
nagyon szép a függöny, jól választottatok, anyud pedig nagyon ügyes! Gondolom már ő is látni akarta.. Kép
És a szoba is úgy összeségében! Vidám, hangulatos! Kép

Anit,
jobbulást és vigyázz magadra! Kép

Vok,
vigyázz jobban te is, bár gondolom ezek után amúgy is jobban figyelsz majd. Nekünk is csak kádunk van, igaz én még mindig csak fürdök, de egyenlőre még nem volt egyensúlyvesztés, vagy csúszásveszély! Remélem nem is lesz! Kép

Indianyó,
tárgyaljátok nyugodtan ezeket a sz.gépes dolgokat, engem sem zavar, sőt! Kép Néha jókat mosolygok rajt, hogy nekem ez mennyire kínai! Kép

Lyly,
tudod, sok jó ember kis helyen is elfér.. Kép Kisebb helyen közelebb van egymáshoz mindenki! Kép

Nadine 29+3 Kép

Kép

nadine81

Sziasztok lánykák!

Nem olvastam még vissza, csak egy gyors bekukk.

Vettem Osönbe szopis melltartót, 2 db-ot is. 90 D-s, de sajna kicsi.KépKépKépKépKépKépKépKép
Nem kell valakinek?

Köszi,
Nancs

Kép

Kép
nancsika

Bartika! Nekem már a 16. héttől volt előtejem! Az óta pedig egyre több van belőle!

Nancsi! Nekem kb. az a mellméretem, de már vettem kettőt!

KépKép
nicika

Nancsi,
nem próbáltad fel..? Kép Nekem nem az a méretem, nem tudok segíteni.. Egyszer próbáltam egy 80 D-set és kicsi volt a kosár!! Aztán az E! jó lett. de szerencsére a 80 az maradt. Kép
Esetleg szopi abbahagyása után nem lesz jó? Hátha akkor már nem feszül annyira és nem is akkora a melled. Vagy gáz szopis melltartót néha csak úgy hordani? Én lehet, hogy fogok. Olyan ritkán találok magamra passzentosat, ez meg totál jó. Kép

nadine81

Nadine!
nem mert Auchan, és ott nem lehet fehérnemüt próbálni.Kép Legalábbis, megkérdeztem, de nem lehet.Kép És elvileg, még vissza sem tudják venni, csak, ha origi a csomagolása.Kép

Kép

Kép
nancsika

Ez komoly?? Auchanban még nem voltam, mert a környéken nincs. Mondjuk aranyosak. Fel nem próbálhatod, de jobban jársz, ha otthon sem, mert akkor már megbontottad.. Vagy segítenek kivarázsolni úgy a csomagból, hogy az sértetlen marad? szupi...

nadine81

Nancsi
Sajnos nekem is kisebb a cicim, de szerintem tuti kicserélik.

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

Nem cserélik, felhivtam őket.Kép

Kép

Kép
nancsika

Nancsi!
Nekem is kisebb van.

Megvarrtam a zsebes tartót. A vasalós matrica szétolvadt a vasaló alatt, pedig teflontalpú vasalóm van. Szóval most egy matricával kevesebb van rajta.
Elvileg 6 zsebes.

Kép

Kép
szelivi

Nancsika!
Tessék személyesen odamenni, határozottnak lenni, asztalra csapni, üzletvezetőt és panaszkönyvet kérni! Egyébként a 3 napos cseregarancia ilyenkor nem áll?

Kép
szelivi

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?