A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Kisfiam,ma délelőtt:

Kép
és a hétvégén:Kép
diadora

Dóri!
Nekem is pont ilyen házikóm volt, mint Balázsnak, de az már úgy 20 éve volt! Kép Még most is lehet ilyet kapni???
Egyébként rájöttem, melyik házról beszéltél a múltkor... sajna nem abban lakunk Kép Még följebb is van egy balra kanyarodó utcarész.

Gira
Vendég

Jaaa, lányok, nem is számoltam be: hétfőn voltam uh-n. CRL: 4,38cm (kis pirinyó) és integetett nekem az ultrahangmonitoron keresztül Kép
Képzeljétek, úgy volt, hogy a férjem is bejön, de amikor 2,5 óra után végre szólítottak, annyira beindultam, hogy becsuktam az orra előtt a vizsgáló ajtaját... és ugye kívülről nem lehet kinyitni... tök hülye vagyok Kép azóta is eszem magam ezen.

Gira
Vendég

Monee

KépKöszi a tippetKép)de Anyunak ezüstékszer üzlete van a Ferencesek utcájában,úgy hogy ha lesz a méretemben
a nagykeresnél akkor tuti az ujjamra kerül egy Kép

Tündi

Jó lenne ha gyorsabban dolgoznál és jutna időd chatelni is.Hiányzol!

Gira

És Apa mit szólt hogy kizártad?Kép)

lányaim tegnap:Kép
kájé

Üdv mindenkinek!

Nemrég kezdtem el errefelé olvasgatni, és örülök, hogy megtaláltam ezt a topikot. Bár nem pécsi vagyok, a Klinikára járok terhesgondozásra és eddig úgy néz ki, ott is fogunk szülni. Most vagyunk a 20. hétben.

Három dolog érdekelne:
1.Van itt valaki aki a Klinikán szült? Milyen volt? Érdekelne a vajúdás/szülés és aztán a csecsemős osztályon tapasztaltak is.

2.mikor lesz legközelebb Pécsett bababörze ?(a babanet börzefigyelőben szinte csak pesti börzéket találni)

3. Ki tud valamit a kismama tanfolyamról a Klinikán? A betegfelvételnél kifüggesztett számokon nem jutok egyről kettőre.

Köszi minden segítséget, a kismamáknak jó gömbölyödést, a gyerkőcöseknek sok nevetést!

bné
bombadillné

Szia Bné Erika!

Én, a Klinikán szültem, konkrétan mire vagy kíváncsi,szívesen válaszolok.
Még egyszer bemásolom ide ,ahol sok érdekes és hasznos információt megtalálhattok:

http://kanga.internode.hu/programok
Üdv:Dóri
diadora

Jaj Csajok!

Kézzeljétek megtámadott a lángos tésztája! El akarta nyelni kezdetben a habverő gépet, aztán a kezemet, majd a csuklómat és így tovább. Kép
Annyira jót röhögtem a saját bénázásomon! KépKépKépKép
Lángost csinálok éppen (soha nem csináltam még...). Anya telefonon lediktálta mit hogyan, az összekeverés megtörtént és utána az a lépés jött, "hogy fogd a dagasztó fejjel a habverőt és dagaszd meg azzal" dolog. Igenám, csakhogy én fordítva raktam be a fejeket, utyhogy a dagasztás helyett szépen felspulnizta magára a gép a tésztát. Próbáltam így-úgy de sehogy sem akart jó lenni, mindig az ujjam hegyéig ért a tészta a gépen, miközben a tál üresen virított. KépKépKépKép Szenvedtem egy keveset aztán rájöttem, hogy valszeg nem ez a rendeltetés szerű használat, mert ebből így nem lesz semmi, és megcseréltem a keverőket. (Úgy persze minden ment rendesen. Kép)

Hú, ezek a sztroik annyira gázak, még most is röhögök magamon ha meglátom a lángos tésztáját!!!! KépKépKépKépKépKépKép

Legyen szép napotok! Kép
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Sziasztok!

Én még nem láttam hirdetést, de lehet, hogy most vasárnap lesz a börze. Talán a vásárcsarnokot fel kellene hívni.

Bné: a szülészeteknél van pécsi topik is, ott találsz infot a klinikáról!

Dandy

Dandy
dandy

Úgy emlékszem febr. 12-én van babaruhavásár a vásárcsarnokban. Ott láttam kiírva.

Gira
Vendég

Sziasztok.

Kismamaként találtam egy tuti melot.csak net kell hozzá.ha érdekel kérj infot a mariann10@freemail.hu n
mariann2

Sziasztok!
Hódocska!
Az én hangom sem valami angyali, de minden babucinak az anyukája hangja a legszebb, és sokat olvastam arról, hogy mennyivel könnyebben boldogulnak az iskolában azok a gyerekek, akiknek sokat énekelnek, és nem csak teljesítmények szintjén, hanem lelkileg is, sőt kapcsolatteremtésben is sikeresebbek. Érdemes szerintem leküzdeni a gátlásokat, és már a pociban énekelni, dudorászni a manócskának. Egyébként meg úgysem hallja senki, csak a baba, akinek nagyon nagy örömöt lehet okozni vele.
ÉvaKép
tuncimami

Sziasztok!

Annaviola(férje)!
Remélem lassan már hazaérnek a csajok és boldog kis családdá kovácsolódtok. Elhiszem, hogy izgatott vagy!

Gira!
Ez 11-12 heti uh volt? A miénk is integetett nagyon a 12 hetesen, de most eléggé elbújt, csak az ujját szopta. Hú hát párodat nem lehetett volna valahogy beengedni? Akkor sem kapcsoltál, mikor beértél? Miért nem szóltál valakinek? Szegény.

Kájé!
Tök jó, ahogy bújócskáznak a lányokKép. Tegnap beszéltem a barátnőmmel, akinek oda jár a csemetéje oviba és továbbra is dícséri. Biztos jó lesz, remélem tetszik majd Linának. Nem volt pisi? Gratula!Kép

Tuncimaci!
Köszi a biztatást, azért néha kieresztem ám a hangom, csak ne kelljen mások előttKép.

Olyan jó képeket tesztek mindig be, aranyosak. Na megyek már megint dokihoz.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok csajok!

Mindenki el van tűnve,vagy kibújt a szabadba,ahogy kisütött a nap?

Húú, most izgulok,mert Balázsra nem adtam a délutáni alváshoz pelust(elfelejtettem)...napközben egész ügyes ,csak néha fordul elő baleset.Nálatok, hogy ment ez a dolog?
A lányomnál,ha jól emlékszem egyik napról a másikra,de az már régen volt.

Monee!
Ne aggódj én sem tudok lángost csinálni,pedig anyósom már párszor megmutatta.Mindíg olyan kemény,hogy dobálózni lehetne vele.

Gira!
Csak irígykedek,hogy még ultrahangra jártok,imádtam terhes lenni!

Évi!
Mikor szervezzük meg a zeneovit vagy bölit?

Hódocska!
Kívánom,hogy minden rendben legyen az orvosnál!
Kép
diadora

Köszi Diadora, nagyon jo a Kanga honlap, azt hiszem rendszeres látogatója leszek.

Dandy, Gira köszi nektek is, utánanézek. Ilyen börzéken csak ruhákat árulnak, vagy vannak egyebek is (pl. babakocsi, pelenkázó, stb. )? Csak azért kérdezem, mert a családból el leszünk halmozva ruhákkal az első hónapokra, igaz néha megtévesztő lesz a színkód, mert sok kékje lesz a lánynak Kép A nagyobb dolgokat viszont nekünk kell beszerezni, s nem bánnám, ha találnék használtan használhatót.

Az én pocaklakóm még talán nem annyira muzikális, de azt imádja, amikor tornázok, vagy jógázok. Olyankor mindig sok mocorgással hálálja meg a sok oxigént és az ébresztőt.

üdv
Bné
bombadillné

Sziasztok!

Hát beszarás mennyiségű melóm volt ma Kép Hó végi leltár, meg zárás, ez nálunk KO Kép És még mindig nem mehetek haza Kép

Erika
Üdv köztünk. Hol laksz? Gratula a pocaklakóhoz Kép

KJ
Tegnap du voltam cseten picit, de te nem voltál Kép És Hódocska sem volt Kép És Dia sem volt Kép Holnap még talán húzós nap lesz, bár ma előre dolgoztam, de jövő hét lazázok, érzésem szerint... Kép
Szépek a csajaid, édesek ebben a csőben, vagy mi ez Kép

Monee
Azért ehető lett a lángosod? Én egyébként gyúrom simán a pizzatésztát és az sül ki lángosként, azt a klasszikus lángost meg sem próbálom, mert képes és teleszívja magát nekem olajjal Kép

Gira
Kiegesztelted már a párod az orra előtt ajtóbecsapás sztori miatt? Kép

Jön megint a fagy, de utálom, megint a fejfájásom kínzott Kép

Tündi
Vendég

Na, rakok egy táblát, mert már régen volt Kép

Kép
Vendég

Sziasztok!
Dóri!
Régebben érdeklődtem, és azt az infót kaptam, hogy egy zeneovis dolog elindításához vállalkozói engedély kell. Az oviban gondolom ki kellene fizetni a terembért, én viszont segíteni szeretnék az anyuciknak, nem terhelni őket. Ami a szakmai részét illeti, akár azonnal készen állok, rengeteg ötletem van, sok-sok játékkal-mutogatós dologgal egybekötött dalocska, versike van a tarsolyomban, ha a megvalósításra van ötleted, szívesen venném.
ÉvaKép
tuncimami

Sziasztok!

Gira! Kájé!

Helyesek a lányaitok! KépKépKép

Tündi!
Szerintem se erőltesd túl a dolgot, Nekünk is akkor sikerült amikor már belenyugodtam, hogy nemsokára elkezdenek kivizsgálni! Ne stresszelj, össze fog jönni! Kép
Hűűűűűűűűűűűűűű, mekkora már a táblázat! Kép

És egy kép: ma reggeli
Kép

Viki+Peti 19+6=20-1 KépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Gira! Kájé!

Helyesek a lányaitok! KépKépKép

Tündi!
Szerintem se erőltesd túl a dolgot, Nekünk is akkor sikerült amikor már belenyugodtam, hogy nemsokára elkezdenek kivizsgálni! Ne stresszelj, össze fog jönni! Kép
Hűűűűűűűűűűűűűű, mekkora már a táblázat! Kép

És egy kép: ma reggeli
Kép

Viki+Peti 19+6=20-1 KépKépKép

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

azért 2.-szorra sikerült a kép is!

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Évi!

Vannak ötleteim,de ha "nagyban" akarod csinálni,azaz keresni is akarsz vele akkor tényleg kellene vállalkozói.Majd írok mailt,részletesebben.
Dóri
diadora

Dóri!
Nem akarom nagyban, de ezt hallottam, hogy legálisan csak vállalkozóival lehet, ezért nem kezdtem el eddig.
Éva
tuncimami

Éva!

Régi kertvárosban a közösségi házban lehet, hogy nem kellene terembérletet fizetni, ha ingyen tudnád csinálni. Rákérdezzek, v. utánajársz?

Dandy
dandy

Szia Dandy!
Elsősorban itt Fehérhegy környékén szeretném csinálni, de azért nagyon köszi!
ÉvaKép
tuncimami

Sziasztok!

Bombadillné!

Én is a Klinikán szültem, kérdezz nyugodtan, ha tudok, válaszolok. E-mail cím a profilomban.

Bababörze tudomásom szerint legközelebb márciusban lesz a vásárcsarnokban. Ott nem csak babaruhák vannak, hanem mindenféle: hordozó, kendő, babakocsi, szopipárna, pelenka ágynemű, stb...stb...A babanet főoldalán a börzefigyelőt szoktam nézni, de a vidékieket csak 1-2 héttel az időpont előtt teszik fel, szerintem március 1.vasárnapja lesz, de ezt csak ez előzőekből következtettem ki Kép

Tanfolyam ügyben nem tudok segíteni! Én nem jártam.

Gratulálok a félidőhöz és kitartást a másik feléhez!!!!!Kép

Viki+Peti, aki ma 20 hetes

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Dóri!
A pisiügyekkel kapcsolatban, Csengével most úgy csináljuk, hogy teszek alá nylon lepedőt, de szinte sosem pisil be a délutáni alvásnál. Napközben viszont 1-2 hete azt csinálja, hogy egy nagyon picit becsurgat, és nem szól, hanem tartogatja a többit. Valószínűleg nagyon játszik. Egyébként már ott tartottunk, hogy magától ment a WC-be, kissámlit odatolta, kisülőkét fölrakta, bugyit lehúzta, és intézte egyedül. Most viszont, ha mondom neki, hogy szóljon, néz rám nagy ártatlan szemekkel. Olvastam valahol, hogy a nagyon korán szobatiszta gyerekeknél vannak időszakos visszaesések, ez az lehet? A nagyoknál nem volt ilyesmi.
ÉvaKép
tuncimami

Évi!

Most olvastam,hogy főleg a lányoknál fordul elő,hogy korán lesznek szobatiszták és könnyebben "visszaesnek".Ennek több oka lehet, kistesó, utazás új környezet de az is hogy nagyon játszik és nem megy el pisilni.Nem akar kimaradni semmiből, úgy gondolja ha kimegy akkor valami fontos dolog fog történni aminek ő nem lesz, részese.
Azt írták az okosok, hogy ilyenkor mindíg vele kell menni, úgy mint az elején, amikor még szoktattad és a közelséged miatt megint visszaáll minden.(még nagyon picik és nem várható el a teljes önállóság)
Röviden ennyi.
Mi, még csak most tanulgatjuk ezt és napközben már nagyon jól megy,de ott kell lennem mellette.

Sziasztok,remélem segítettem.
diadora

sziasztok
lányok valaki irja meg nekem hogy kell kicsinyiteni a képet mert nem tudom felrakniKép
előre is köszi
gabi
gabi32

sziasztok
ujra vagyok.látom nem tudja senki hogy kell kicsinyiteni,na de nem baj akkor berakom a linket hogy meg tudjátok nézni a gyerekeimetKép
https://www.babanet.hu/album/albumimages/6901/194099.jpg
remélem sikerült
sziasztok
gabi
gabi32

Szia Gabi!

Most néztem csak, meg a beírásodat.Kell egy képnéző,szerkesztő program,pl:az irfanView.Itt tudod átállítani a kért 600*600 pixelt és a kép méretét.

Nagyon szépek a gyerekeid!Kép

Pénteken,mi is ellátogattunk a kölyökparkba és tényleg nagyon jó!Én is csak ajánlani tudom!
dóri
Kép
diadora

Sziasztok!

Gabi! én is csak most láttam a kérdésed, nekünk is az infraview-val megy a kicsinyítés!
A gyerekeid nagyon szépek, gratulálok!Kép

Tündi, jönnek a képek Petiről, Te hol vagy??? Ugye nincs baj? Jól vagy?

KépKép
Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

KépKép
KépKép
Kép

Viki+Petike 20+1

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok
Új vagyok itt csatlakozhatok?
Éva
Évica77

Sziasztok!

Évica, persze, gyere csak!Kép

Tuncimaci!
Örömmel olvastam, hogy komolyan gondolod a zeneovit. Eszedbe jutottak esetleg hangszerek is? Mi forgalmazunk pl. egyszerűbb ritmushangszereket (cintányér, triangulum, kasztanyetta...stb., sokféle van, ha érdekel). Én nagyon jónak találom az ötletet, bár Kertvárosban lakom, de még lehet, hogy mi is mennénkKép

Tündi!
Ügyi vagy, látom alakul a tábla. Én is nagyon lefáradtam a héten, főleg a "kedves" és "segítőkész" főnökömnek köszönhetően.

KJ!
Örülök, hogy összefutottunk végre a cseten. Csüt. pénteken szabin leszek, biztos napközben is felnézek. Linának JÓ OVIZÁST!!!!!!!!!!!!

Csütörtökön voltam hasi uh-n, ahol a vesémet nézték, hogy a műtét után rendben van-e és megint láttam a bébimet. Meg kedden is nőgyógyis uh-n, meg hétfőn a szívultrahangon. Tobzódtam az örömben, de most lehet, hogy egy darabig nem látom.

Gabi32!
Így is jó volt látni a gyerkőcöketKép

Jó hétvégét, pihenést mindenkinek.
Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Évica! Üdv!KépMeséj valamit Magadról!

Ma csináltunk Petivel egy meztelenkedős videót! KépKépKép
Jól befűtöttünk a kisszobában és meztelenül letettük őt a franciaágy közepébe egy jó vastag törölközőre! HÛÛÛÛÛÛÛÛÛ, ha láttátok volna hogy élvezzte, sem pelenka, sem ruha, amit úúúúúúúúúúúúúúúúúúúgy útál!!!Kép Forgolódott össze-vissza, kiabált, na meg 2-szer lepisilte az ágyat, de időbe észrevettük, így csak a törölközőt!KépKépKép

Viszont utána annál szörnyűbb volt szegént újra pelusba és ruhába dugni! Kép

Viki+Peti 20+2

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok.Van egy kislányom Fanni aki május 3-án született. Imádom. A párommal hat éve vagyunk együtt. asszem röviden ennyi. Ha gondoljátok kérdezzetek.
Éva
Évica77

Sziasztok!

Viki!
Jó lehetett a meztelenkedős video!Kép Már alig várom, hogy nekünk is ilyen örömökben lehessen részünk. De még a fele visszavan, na nem baj.

Évica!
Május 3? Tímea napján születettKép. Szép tavaszi nap.

Hogy telt a hétvége mindenkinél? Mi ma pihiztünk végre kicsit, már ránk fért, fél 10-kor keltünk fel, ilyen is régen volt.

Sziasztok:Timi

Kép
hódocska

Sziasztok!

Újra itten vagyok. Bocs, hogy mostanság nem túl gyakran jelentkezek, nem igazán van időm erre, de rendszeresen olvasom a fórumot.

Évica!
Üdv köztünk! (Nem mintha én túl régen lennék Kép)
Merre laksz? Ha itt feljebb megnézed a fórumot, nem sokkal ezelőtt Tündi felrakott egy táblázatot. Mi vagyunk benne összegyűjtve, kor, lakóhely, gyerkőcök száma, illetve "babásság" szerint. Kép Ezek most így hirtelen a kérdések... KépKép

Csajok!
Kérdeztétek hogy sikerült a lángos...
A hallgatóság itten azt mongya hogy finom lett, pedig kelt lángos volt. Még jó hogy nem tudok egyáltalán főzni, így nem rémísztenek meg az ilyen "előítéletes" feladatok sem. Jó lett, bár szokás szerint kicsit sótlan, de pl. egyáltalán nem szívta fel az olajat. Kétszer kellett keleszteni (az anyukám így mondta), de mire kész lett a gulyásleves, addigra sütésre érett állapotba került a tészta is. A siker élményen kívül a nyers kelt tészta is isteni élmény volt megint. Kép Én imádom. Kép

Hódocska!

Mi egész hétvégén aludtunk, feküdtünk, pihentünk. Most nem is tudom mióta először jutott idő kicsit jáccani is a számítógépen. Kép Tök jó volt! Ma sem volt semmi vasárnapi főzés műsor, nem rég készítettem el holnapra a kaját, gyors és egyszerű cukorborsó főzeléket. Kép

Viki!

Hamarosan itt a nyár és a jó idő, akkor kiélheti a gyerkőc az ilyen meztelenkedős hajlamait. Kép

Tündi!
Emailt írni nem volt időm, de a táblázat nem jött jól át, rossz volt a link. Megnézem mégegyszer a dolgokat a neten, de ha el tudod küldeni megint, annak örülnék!
Jah és köszi a Férjecskéd segítségét, teljesen kipakolódtunk szinte. Egy szekrénnyi újság (autós Kép) még van, de az már csak pár óra kérdése. Kedden kapunk kúcsot a házhoz, hamarosan lehet menni nézegetőbe... Kép

Anna!
Hogy vagytok? Örülnénk ha írnál egy pár sort!

Üdv mindenkinek!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Tündi!

Õ hamarabb kiengesztelődött, mint én... csak én nem bírok megbocsátani magamnak. Emlékszem, amikor Rékát először látta (a 9 hetes uh-n) úgy meg volt hatva... na ezt akartam újra látni az arcán.

Gira
Vendég

Sziasztok!

Évica,üdv!
Raksz,majd képet a profilodba?

Monee!
Megkívántam a lángosodat!
Eszembe jutott,hogy a kenyérsütőben,kíválóan lehet keleszteni, úgyhogy csak beledobáltam a cuccokat és mikor megkelt csak sütni kellett!Nagyon fini lett és én is gulyást készítettem hozzá.Köszi a tippet!

Hódocska!
Csak irígykedek,én már hét és fél éve, 8-nál tovább nem tudtam aludni.Ma,is már 6-kor kukorékoltak.
Bezzeg mikor suliba kell menni fél 7-kor nem lehet kiverni a lányomat az ágyból.
Használjátok még ki azt a fél évet.
A sógoromnak elég későn lett gyereke és megszokta a lustálkodást.Amióta megvan a kislánya,imádja ,de a heverészést visszasírja.

Viki!
Nagyon édi a kisfiad!Ki készíti a képeket te,vagy a párod?Nagyon jók!

Jó éjt,mindenkinek!

Dóri
Kép
diadora

Sziasztok!
"Kirándultunk" egy jót a hétvégén a nagyihoz, és az unokatesók is játszottak egy nagyot. Szegény mama frissen festett fala is áldozatul esett a gyerekek rohamának.
ÉvaKép
tuncimami

Sziasztok!

Ajánlok egy linket, ami a témába vág. Nem is igazán a kvíz, hanem inkább az a cikk, aminek a segítségével lehet a kvíz kérdésére válaszolni. A link: http://www.pecsihet.hu/hirek.php?id=292
luupoo

Sziasztok én is vagyok ovasóbanKép
napközben chaten vagyok ált azt könnyeb álcázniKép)
ott lerövidítettema nickem csak bim.
A táblába azért felvehettek ám! a tali engem is érdekel
sráccok Ricsi 2001.11.16 és BArbi 2001.11.16
ja és most Ledinán lakunkKép
puszi Csilla
bim_bam

hú lányok bocsi egy kis off-os kérdés régen volt ingyenes ügyvéd ill. jogi segítség Pécsett van ez még esetleg valaki hallott róla?A bíróságon nyilt nap vagy valami?
na hát ez télleg off Kép)
bim_bam

Sziasztok!

Úgy bírom mikor jó sokan rírtok jó sokat Kép Szeretem ha van élet a pécsi topikon Kép

Évica
Üdv köztünk, képet én is szivesen látnék rólatok Kép Táblába is beraklak, ha szeretnéd Kép

Gira
Ne szomorkodj, következő UH-ra biztos be tud menn ia párod veled és hidd el, látni fogod az arcán ugyanazt! Kép

Viki
Itt vagyok, nincs baj, csak sok volt a munkám a múlt héten Kép
Tényleg írtó jók a képet Petikéről Kép Persze "hozott" anyagból lehet csak dolgozni, ugye Kép Meztelenkedős dolgot nem lehet elég korán kezdeni Kép Aranyos lehetett Petike ahoyg élvezte Kép

Bimbam
Jogi segítségről nincs konkrét infóm sajnos Kép Táblába benne vagy Kép

Luupoo
Milyen témába vág a linked? Ha írnál kicsit bővebben, ha már bejelentkeztél... Kép

Annaviola család Kép
Ha tudtok azért írjatok tényleg, bár gondolom otthon most nagyon el vagytok foglalva Kép Egy képpel is megelégszem Kép

Monee
Oké, küldöm újra a mélt. Kaja ügyben csak így tovább!

Hódocska
Ez a hétvége akkor a lustié volt, majdnem nálunk is Kép Szombat délelőtt taliztam a barátnőimmel (egy ikres kismama és egy 7 hónapos kisfiú a mamájával), aztán bevásároltam a Tescoba, aztán hazamentem, és azóta ki sem dugtam az orromat se a lakásból, egész ma reggelig hoyg jöttem dolgozni Kép Szombaton még volt főzés, mosás, vasárnap takarítás, mosás, vasalás, Üvegtigrisezés, és mindemellett pihenés is persze Kép

Dia
Jó a kép a kölyökparkban Kép Mennyit voltatok ott? El lehet onnan vonszolni a gyerkőcöket? Kép

KJ
HOyg vagytok? Mi újság? Kép

Gabi
Nem semmi, neked is 4 gyerkőc? Kép Jó a kép róluk nagyon Kép Nem adnád meg az adataidat a táblához? Kép

CERKA
Te is olyan ritkán írsz, hogy vagytok? Kép

Szép napot mindenkinek!
Én meg csak reménykedem hoyg megúszom a migrénes fejfájást a szibériai hideg miatt Kép

Tündi
Vendég

Szia Bim-bam!

A Máltai szeretetszolgálatnál szokott lenni,de milyen napokon azt nem tudom.

A ledinán laktok?Gyors kérdés:A ledinai oviba jártok?Ha igen,írnál róla valamit?
Köszke
Dóri
diadora

na ezért útálom a társalgót már 3 hszt írtam és elszálltKép
Szóval köszi a gyors válaszokat megtaláltam közben a lehetőséget.
Diadora !
Tudnék mesélni a vadász u-i oviról mert tavaly oda jártunk mini csoportba de váltotunk szerencsére felvettek mindekt a német oviba a dugonics u.ban van. Ha gondolodd kérdezz mélben válaszolok.
üdv csills
bim_bam

és mi a mail címed?
diadora

DIADOR HJAAAAAAAAAAAA BOCSIKAKép)
harangozocs@mav.hu
de ha gondolod gyere fel a chatre itt leszek 3-ig persze ha működik

ti merre laktok?
bim_bam

Sziasztok!

Köszi Petike nevébenKép

Diadora!
Mindketten szoktunk fényképezni, azonban a letöltés, meg a piros szemek eltűntetése a párom érdeme!Kép

Jó éjszakát!Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?