A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Votiv,
babyluufot kihagytam a felsorolásból. azt is bevetettem esténként, nomeg tegnap és tegnapelőtt reggel is. most nem kentem, mert kitettem Vincsenzót, de ha bejön, bekenem. Kép szárított kakukkfüvet főzöl fel?
ficánka

Zsan,
én szeretlek és semmi bajom Veled (se)! Neked rosszul esett, hogy kimondtam a frankót? ugye nem?! Kép
ficánka

Katus, Bogárkáék kertipartijára vittünk elemózsiát, de a Szavoya parkba nem érdemes, mert a Maya egy kávézó, ahol találkozni "szoktunk" (nagyszájú Votiv még csak 1x volt KépKép) és ekkor időt spórolunk, mert nem sütünk semmit, hanem helyben eszünk-iszunk.

Tali időpontjának délelőtt 10-11 közötti időpont a többség kedvence, mert így ellóghat az ebédfőzésről Kép és hazaérve könnyen lerakja az addigra lefárasztot csemetét Kép

a hangulat mindig kiváló, beszélgetések folynak nagyobb és kisebb csoportokban, gyerekek láb alatt lábatlankodva szórakoztatják egymást Kép
hát igen, ez a Mayás talik kis szépséghibája, hogy a gyermekeket nem lehet csak úgy szélnek ereszteni, mint Bogárkáék vadregényes kertjében..

hányra mentek aznap oltásra? oltás után kell a pihenés/nyugalom, de szívem szerint előtte is pihentetném a gyermeket, de én picit túlaggódom mindent Kép

votiv 8)
votiv

Fic, ha "bejön" Vincenzó KépKép ez tetszik Kép
kakuffüvet lehet szárítottat is, mondjuk nekem csak cserepes volt itthon, abból csináltam, bár, eléggé száraz kis kóró volt már az is Kép
mióta itt lakunk, a növényeim elég pocsék állapotban vannak. a költözés is megviselte őket, én meg tök hanyag lettem, és különben is olyan marha sokat kell takarítani meg dolgozni, meg Istvánt is nevelni kell, hjaj, mennyi munka!

és ez még mindig fütyül... KépKépKép

votiv 8)
votiv

Ancsi:
szerintem sem az a megoldás,hogy csak a neked címzett hsz.-ra válaszolsz.Mivel ez egy fórum,pont arra való,hogy eszmét cseréljünk!
Abban viszont Ficnek igaza van,hogy a hangnem sokat ront v. javít a hsz.-on.Talán emlékszel még amikor én is félreértettem Mooset és akkor úgy gondoltam,hogy jobb ha távozok.De szerencsére meggyőztek a csajok,hogy maradjak és sikerült is tisztázni a félreértést is!
Bavallom van mikor a lelkembe gázol valaki,de próbálok túllépni rajta.Olyan ugyan is nincs,hogy Te mindenben jobb vagy a többinél.Én sokszor azért nem megyek bele a vitába,mert úgy érzem: 2 gyerek,közel 12 év "anyai gyakorlattal" van olyan,amit esetleg én tudok a legjobban,de max.csak elmondom az ötletem v.tapasztalatomat,de nem próbálom ráerőltetni az illetőre.
Viszont ha már tiszta vízet öntünk a pohárba,akkor én arra szeretnélek kérni,hogy mielött más gyermekére/ről általánosságba beszélsz,gondolt el milyen lenne számodra egy ilyen hsz.Pontosabban:amikor írtam Macsnak,hogy nálunk kötelező a 6 hetes uh vizsgálat,Te váltig állítottad,hogy ez nem igaz,csak ha valami bibi van a gyerekkel.Ez nagyon fájt,úgy éreztem,hogy simán leminősítetted az én "szemem fényét".Pedig pontosan leírtam,hogy csak ott derült ki,hogy refluxos.
Kérlek ne vedd zokon ezt az észrevételt,csak azt szeretném,ha elképzelnéd,hogy neked hogy esne ez.Ha simán,név és arc nélkül,csak egy gyereknek hívnám a Te"szemed fényét".

petergabi

ZSanci, "burgonyát" olvastam Kép
mér, a medve nem azt mondja, hogy brümm? Kép az én fiam meg asse tuggya mi az, hogy medve! Kép

votiv 8)
votiv

Zsan:
igen,nekem van problémám veled!
Nem is reagáltál a neked címzett hsz.-raKép

petergabi

Ficánka,
nekem tetszik, hogy feltárod a bögyöd és nem rágatod magad a problémával, hanem kimondod, hiszen így lehet tenni ellene. Nyilván mindenki akkor jön amikor tud (és kedve van), hiszen a bébicsek(mindenkinek a sajátja) mindig is priorítást élvez. És különben is, nekem te rulez csaj vagy, úgyhogy mindig örülök, ha olvaslak Kép

Ancsi,
nekem azt mondta a dokinéni, hogy a szopis tea is okozhat pocakfájást.Te mit iszol? Laktoherb-et? Homeós bogyót még nem próbáltál? én most urtica urens-el próbálkozom és most is a cicin lóg Fülöpkém.Most félóránként rácuppan a tejcsárdára. Lehet, hogy növekszik Kép

Mkatus,
az újak, ha eljutnak egy talira, akkor ülnek a szélen és nézik, ahogy a többiek jól érzik magukat Kép (nehogy komolyan vegyél Kép én alapból vok hülye Kép ) szóval szerintem emiatt ne aggódj. Én sem üldögéltem kínosan a szék szélén Kép viszont nagyon élveztem, hogy az összes, eddig csak képről ismert gyerkőc körülöttem hemzseg Kép És azt is, ahogy megfigyelhettem, hány babakocsit eszik Votív Istije százon Kép Szóval menj, ha tudsz, jó dolog Kép

És képzeljétek, kidudorodott a bcg puklija Kép
macskanyu

És Ancsi,
itthon, csak Nutrilon 1 tápszer van, ezt kaptuk a refluxra(ami csak gyanú) és most ha nagyon muszáj, ebből kap pótlást is. Remélem tegnap utoljára Kép
macskanyu

Ez volt a helyzet, mikor sikerült telepakolni a pocakot. Sajnos a nyelvét visszahúzta, mire a gépet előkaptam Kép

Kép
macskanyu

Fic,
szomorúan olvasom ezt a "túl sokan lettünk már" hozzászólásodKép Tudod az aki csak néha benéz és most csatlakozik, annak elmegy a kedve...... Ha úgy gondolod, hogy sok a felesleges ember, akkor nyitni kell egy másik topicot, ahová csak bizonyos emberek írnak!!! és nem néz be más...
Ezt le kellet írnom. nem akarlak megbántani, de ez a véleményem.......
Néha jól esik kiírni magamból a dolgokat. De ha ez valakit zavar....., komolyan mondom itt ülök és nézek magam elé és elmegy a kedvem az egésztől Kép Golndolj bele, az újaknak nem lesz kedvük ideírniKép
De azért néha benézek........

ISTEN ÉLTESSE A DORKÁKAT!!!!Kép

Gabi,
a lányod tényleg mosolyt csalt az arcomra Kép

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Macs, éljen a növekvő Fülöpke! Kép rajzaid még mindig ruleznak!!! Kép és legyen sok-sok tejcsid +++++ Kép

most, hogy Macs lebuktatott, ezúton kérek elnézést mindenkitől, akinek Ezsvánka elforgácsolta a drága babamobilját!! legközelebb rakok rá szájkosarat Kép vagy visszük a sípját! Kép

votiv 8)
votiv

Macs,
ez megnevettett: "az újak, ha eljutnak egy talira, akkor ülnek a szélen és nézik, ahogy a többiek jól érzik magukat" Kép Kép Kép
neet
neet

Macska,
kicsi lányod tünemény Kép

mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

hahó,

dorkákat isten éltesse sokáig!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

én nem akarok letiplizni és senki nem is bántott megKép)))))))))))))csak azt mondtam hogy egyetértek oxival és nekem is feltűnt ami neki meg többeknek....én sem érzem már annyira jól magam mint régebbenKépde azért mindig jövök és olvasok mert szeretlek titeket és érdekel mi van veletekKépde engem személy szerint nem bánott meg senki,aki meg igen annak úgyis szólok és megbeszéljükKépés így konkrétan senkivel nincs gondom max egy egy hozzászólással(múltkor pl soosoo-évalé de azt akkor melegiben rendeztük is).
szóval tömören nekem csak annyi a "problémám" hogy kicsit kirekesztettnek érzem magam meg nem érzem már hogy annyira közétek tartoznék mint régenKép
de remélem ez változni fogKép

ancsi,
mindjá' válaszolok ahogy tudokKép

gigi
Vendég

Mása, szerintem Fic nem így értette. nem pofázkodom bele Kép de egészen biztos, hogy örülünk az újaknak!! és folyton hiányoljuk a ritkán jelentkező régebbieket Kép

a sok hsz. sem az újak miatt van, én pl. máma marhára nem tudom befogni Kép

votiv 8)
votiv

Macskamami!
nálunk már nincs hasfájás, de a teától is lehet tényleg. homeos bogyót is próbáltam, de nekem nem jött be. (szóval nem segített) Füli nagyon édes, olyan az ülőkéje, mint Lencsinek.

Gabi!
azt, hogy nem kötelező a 6 hetes UH arra írtam, hogy ne kezdjen el itt mindenki pánikolni azon, hogy az ő gyereke miért nem volt 6 hetes UH-n. eszem ágában nem volt szemed fényét megbántani, főleg a korábbi történetetek után sokat gondoltam rátok.

tökre szerettem ide járni, engem is akaratlanul többször megbántottak, de soha nem tettem szóvá (nem is szeretném), sőt kerestem a barátságot azokkal a csajokkal. most így borzasztó hangulatom lett. nem részletezem.Kép

ancsipancsi

Votiv: fél 11-től fél 1-ig lehet vinni, de jobb "nyitásra" menni, mert egyrészt hamarabb túlesünk rajta, másrészt meg, a dokinéninek általában dél körül, értekezletre kell mennie, így hamarabb van záróra is.
De én is túlaggódom ezt az oltásos dolgot. Persze csak óvatosan, hogy a Cica ne vegye észre. De rendszerint nem szokott nála gondot okozni, ha már az én kezemben van. Valószínü tudja, hogy vége. Csak hőemelkedése volt idáig. Kép

A "szülőgondot" meg egyszetüen sikerült megoldani. Bent volt a párom a szülésnél, végig csinálta velem, hatalmas élmény volt neki. Kép Azóta is sokat beszélünk róla. Kép Még a szülőszobán beszéltem mindenkivel telcsin Kép, és ott ígérték nekem, hogy milyen boldogok, és bejönnek meglátogatni, majd a férjemmel megbeszélik... Nagyon örültünk neki, hogy rendeződik a helyzet. Kép De a páromnak kellett volna minden nap kimenni hozzájuk, nem hozzánk a kórházba.. Hiába kérte őket, hogy akkor jöjjenek be, egyáltalán nem voltak rá hajlandóak, mert otthon "kellett" nekik maradni, mert akkor épp kinnt volt a lányuk a két gyerkőcével, és őt nem lehet egyedül ott hagyni. Ez nagyon sántított, és nagyon rosszul esett neki (is) Ez megtette a hatását. Meg az, hogy imádja a fiát, és félti nagyon.. Most már a szülőknek kell lépni. Úgy tünik így is van... Kép
Na, le is zárom a témát, de az biztos, hogy a mi kis családunk lett a legfontosabb valóban. Kép

Köszi a talis helyzetjelentést! Kép
mkatus

Gigi, most jól hozzádvágok egy Kép-t, mert nem akarok már egyfolytában locsogni, de szeretnék hozzádszólni Kép de Te mesélj már valamit!!! házbővítés hogy áll? fiad megtanult már vezetni? Kép

votiv 8)
votiv

másaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,
figyi,biztos vagyok benne hogy fic nem úgy gondolta a "túl sokan lettünk"-et hogy baj vagy hogy nem jó,csak ezzel magyrázta...érted?????????????
nehogy ne gyere te drága új bnőmKéphát mi lesz így velünk?????????????????????a bandázással????????????brühühühü
Vendég

Macs! Tündéri a bébi! Kép

Fic szerintem se így értette, hanem hogy egyre többen vagyunk, és nehezebb követni, hogy kivel mi történik, de semmiképp nem az újak ellen szól.
mkatus

Macs:
igen,látszik a képen,hogy "na most jól vagyok"Kép
Tényleg milyen hosszú ujjai vannak,gyönyörűséges BabamacskaKép/ezt a lányom után,szabadon.Amikor megellett a kutyánk azt mondta a kölykökre:babakutyaKép/

petergabi

Gigi,
remélem majd fogunk találkozniKép
és még mindíg várom a valászod.

Votiv,
hát remélem hogy igazad van. Mert nekem az volt az érzésem hogy örültök az újaknak.

Mása

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Ancsi, én nem akarom, hogy úgy érezd, Te vagy itt az első számú közellenség. meg más se érezze így. itt senkiben sincs rossz meg bántó szándék.
én se szoktam szóvá tenni, ha valaki kicsit "belémgázol", bár ez oly ritkán fordul elő. de a saját kontrollomon még van mit javítanom. például itt ez a szófosás dolog is...
és ha vki ezt szóvá tenné, akkor is fájna, ha tökjogos lenne Kép de aztán helyretenném a dolgot, és helyreállna a "rend". remélem, Ancsi, te is így tudsz tenni, és mind kölcsönösen meg tudunk bocsátani egymásnak Kép

votiv 8)
votiv

votiv,
de ari vagy,akkor válaszolok isKépb nem vezet márKépeladtuk a másik kocsinkat amivel vezetett így most kocsi nélkül maradtKépmindig mondtam én hogy ez egy hátrányos helyzetű gyerekKépKépKépmost faxot küldKépmeg szerelKép
házbővítés meg úgy áll hogy rendezzük be a nappalit mert ugye elég nomád körülmények uralkodtakKép.....
szóval kicseréltük az ülőgarnitúrát meg az íróasztalt meg lettek pocok meg tálaló.....és még sajnos mindig csomó minden hiányzik csak akkora költkezés után kesproblémáink lettekKépazaz elfogyott úgyhogy most stop és majd ha megint lesz folytatjuk a nappalit....és majd akkor építünk tovább hátra ha eladtuk a lakást kecskeméten mert ugye azt amúgy is ingatlanba kéne fektetni hogy ne keljen adózni utána meg nincs is most 10 millánk ráKép
és az üzlet meg a bizniszt nem kérdezted de azt is elmondomKépbijou bolt készül,krémek nem annyira mennek(remélem csak a január miatt...)és belekezdünk egy új project-be amiről még nem beszélek de ahogy beindul ti lesztek az elsők akiknel elmondom mert NAGYON JÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ancsi,
sztem az a baj hogy nem tetted szóvá mert így meg csak gyülemlett bennedKépezt ki kell beszélnie magából az embernekKépén is ezt teszem mindig,max egy hisztis picsának tartotok és nem szerettekKépKépKépde a lelkem nekem nem nyomja semmi mert ugye ez a lényeg mert én egynagyon önző csja vagyokKépés akkor most visszanyal a fagyi mert mindjá' írod hogy én bántottalak meg,brühühühüKép
Vendég

Ancsi:
nem akartam elrontani a napod és azt sem feltételeztem,hogy direkt írtad amit írtál!!!
Szerintem Fic sem bántásnak írta neked,de szeintem ez így tisztességes,hogy megbeszéljük.Én abszolút nem haragszom rád,remélem Te sem.Kép
Még az a szerencse,hogy nem vagyunk egyformák,képzeld milyen unalmas is lenne...Kép

petergabi

Mása, tök jól érezted! Kép

votiv 8)
votiv

mása,
tudom és szégyellem is magam miatta de egész hétvégén nem volt netünk mert kicseréltük az asztalt ugye is csak tegnap estére sikerült mindent visszatenni akkor meg már nem volt erőm írniKépde ahogy b alszik válaszolokKép
Vendég

Gigi, Kép
pedig aszitttem, jól megsértődtél az uccsó mélemen Kép És most beszéltem Noémivel is és nem mondta, h pszihopata vok Kép

/bocs az offért/

Mása,
te meg ne tűnjél el, mert veled még nem is találkoztam élőben, pedig szeretnék Kép és ÉN örülök neked Kép Kép

Gabi,
Kép babamacska/babakutya rulez Kép

Votiv,
a rajzból is látszik, hogy javul az itthoni helyzet Kép

Neet,
én csak az igazat írtam Kép
macskanyu

Nevnaposoknak boldogsagosat! Kép

Neet, en is mindent jobban tudok Ancsinal Kép es mindig jol meg is aszondom neki... meg mindenki masnak sokszor, megis ot bantjak most... ezt sem ertem... Kép

Gabi, a hathetes kontrollra en is mondtam valamit. Nekunk sem volt, en sem hiszem, hogy kotelezo.

Es Fic, az tokjo, hogy sokan vagyunk es millio a hsz, es tenyleg mar-mar lehetetlen vegigolvasni es mindenre reagalni (en se tudok mindenre, amire szeretnek, es nekem se mindig reagalnak mindenre, amire szeretnem). De pont ez ez a jo, hogy millio a hsz! Mert ha barkinek barmi kerdese van, akkor rogton mindenki ontja ra a valaszokat es nana, hogy mindenkinek mas a velemenye es/vagy tapasztalata. Szerintem ez nagyon szuper, en nagyon orulok, hogy ilyen klassz barataim vannak es barmikor szamithatok rajuk. Es nemcsak babaval kapcsolatos kerdesekben, hanem akar villanytuzhellyel kapcsolatban vagy akarmilyen temaban. Gyorsan es sok valaszt kapok. Erre jo egy forum. Ugyhogy ez egy szuper forum. Meg az is tokjo, hogy mindenki elmeseli, ahogy zajlik nala az elet, mit csinalt a gyerkoc stb. Es en altalaban inkabb hanyagolom a hazimunkat, de vegigolvasok mindent!! Meg itt logok ahelyett, hogy a gyerekkel jatszanek. Szoval ennyire tokjo es fontos ez nekem, ugyhogy mostmar hagyjatok abba a sirankozast, mert akinek meg eddig nem ment el a kedve, annak ettol fog, hogy itt ez a remek tarsasag es egyszercsak kitalaljak, hogy mar nem is olyan tokjo nekik es csak ezen agonizalnak meg veszekednek Kép Kép Irgumburgum!! Es egy idoben csak azert nem jottek az ujak, mert nem a korhazrol szolt a topic, de mostmar plane nem fognak Kép

Ada, gyere mar es oszd ki te is oket!!

Votiv, apa harom perc utan elaludt Kép
moose

Mása: írtam néked mail... megkaptad?

Taliban én benne vagyok....bár szeritnem egyedül és csak rövid időre, aznap kéne mennem dógozni.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Dorkáknak boldogságos névnapot.

Ancsi: nehogy megsértődjééééééééé mááááááá. mindenki bírja a búúúúrádat.

Johi

Kép
Kép
johanna1975

Gabi,
jaj bocsi, tényleg nagy hibám, h egy csomószor nem válaszolok...csak kérdezek!!!
Először is Isten éltesse Dorkádat, és minden Dorka, Dorci, Dóci nevű szépségeket!!!!!Kép
Másodszor:
természetesen útban vagyok a labdák felé...Kép
és enyim gyerek is teljesen labdamániás!!!!Kép
Fic,
Kép köszi.

és akkor elmondhatom, h nekem mi fájt?
1. amikor én hülye állat elmondtam, h Juc az indexen olvasott vmit, akkor sokan elkezdték fikázni az indexet, meg talán azokat, akik azt olvassák. Én nem gondoltam bele, h ez akárkinél is célpont lehet, és jól bemártottam Jucus, ezennel bocsánatot is kérek érte...
2. aztán meg a gyedes problémából is politikai probléma kerekedett, mint kiderült minden ok nélkül, hiszen Jucus csak vmi akármi miatt kapott kevesebbet.
Szóval nekem a direktbe politizálás fáj, főleg, h kikötöttük, itt nem lesz politizálás.
AZ elsőt mondjuk biztos én inditottam el az indexes hozzászólásommal, de Isten lássa lelkem, NEM GONDOLTAM, h ennek az oldalnak az olvasása, kötelezően magában hordozza bizonyos politikai oldalhoz való tartozást!!!!
BOCSÁNAT ÉRTE, elsősorban Jucustól!!!
na, szóval nekem ez fájt egy kicsit.

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Moose nekem rengeteget segített, főleg a vásárlásban, választásban, örök hálám neki. többször leszidott, mégsem bőgtem. többször megkaptam a magamét (habár nem nekem szólt) a tejjel kapcsolatban (éreztem, h nem vagyok jó anya) mégsem bőgtem. többször szóvá tették, hogy sokat vagyok itt, nem foglalkozom a családommal (ill. célozgatások, hogy túl sok az ideje valakinek), mégsem bőgtem, mert tudom, hogy fejés közben vagyok itt, de azért elkezdett a gondolat foglalkoztatni. többször nem kaptam választ, akkor sem bőgtem.

most igen.

ancsipancsi

Ancsi,
nekem is biztos az arcomra fagyna a szmájli, ha most mindenki nekem esne, így most örülök, h nem vagyok a helyedben. (Tudod, inkább mást mint engem. Kép)

Moose,
leszünk barik? Kép Én itt már annyi mindent nem értek... titkon attól féltem, h majd jól nekemestek, erre Ancsinak. Na szép. Na, vár az ebéd.
Na cupp.
na neet
neet

Zsanci!

Engem nem mártottál be,bemártom én magam ha kellKép,de eszembe sem jutott,hogy megbántottál volna!Ne csináld,kérlek!

Jucus
20170114224602

Moose:
tudom,hogy Te is írtad,de volt olyan is aki szintén úgy tudja,hogy kötelező.Ezt le is tárgyaltuk akkor,hogy valószínűleg ez kerület függő,mert zuglóban tényleg minden babát elküldenek rá.Nem is ezzel volt gondom.
De most már szerintem is elég ebből a rossz hangulatból!Inkább mesélj Te a növekvő pocakrodról,az sokkal izgalmasabb.Mennyire bírod a strapát,mekkora már a pocakad?Esetleg egy friss fotó?

Jaj,amíg itt lógatom a lábam Dorka felvette a sapkát,kabátot.Kezében egy szatyor és ácsorog az ajtóbanKép Pedig ha tudná,hogy közért helyett lassan aludni megy..Kép

petergabi

ancsi,
írtam mailt.ne sírj hanem olvasd el mert nekem (a lelkemnek)szüksége van a válaszraKépvárom a mailtKép!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

macs,
viccet félretéve nem sértődtem meg de kicsit azért rosszul esettKépde ezt majd mailbe,nem ide tartozik,nem itt történt.....azért szeretlekKép
Vendég

Zsanci!
azért nem értem a dolgot, mert én ha az indexről, vagy politikáról, vagy tudomisén a nagy mellekről ír vki, egyszerűen átugrom a hozzászólást, és nem foglalkoztat.

ancsipancsi

Ancsi,
sztem ez hülyeség. Én is kicsit magamra vettem, h aki sokat ír, az keveset családozik, de ez nem biztos, h így van. De ha valaki ügyesen megoldja a házimunkát, meg maradt tegnapról ebéd, meg alszik a ded, meg nincs vizsgaidőszak, meg nem kell hajat mosni és még sorolhatnám.. akkor van ideje írni, persze ha akar is. És 2x ír, ki gyorsan ír, nem igaz? Kép
Úgyhogy mosolyogj, h te ennyit tudsz írni és kész.
neet
neet

Zsan: szerintem sem volt gond az indexből!Tele volt ráadásul szmájlikkal.Jucus biztos nem sértődött meg ezen,én is reagáltam rá ugyan,de azért nagyon is szóba állt velem utánaKép
Ugye Juc????

Komolyan nem volt semmi sértő,hátsó szándék bennem.Ígérem a jövőben semmi POLITIKA!!!

petergabi

okés lányok!!!
most el...
Somának jobbulást!!

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Ez most itt a nagy összeborulások ideje, ugye????
Pillagók, fehér galambok FEL!!!KépKép

Kép

ZsanciKép
zsancikant

Mása,
én is örülök az újaknak! egyszer én is új voltam, nem is olyan régen. ahogy mindenki itt! nem szeretném, ha elmenne a kedved az egésztől miattam. ahogy senkinek!!! ezt üzenem mindenkinek, aki új vagy csak olvasgat ...

Moose,
igen, nem vagyunk egyformák. ezért engedd meg nekem, hogy leírjam egyszer azt, ami a "bögyömben van". és most megyek, mert én meg inkább játszok a kiskőccel.
ficánka

hopsz, itt meg idokozben kitort a palota-forradalom?KépKép (a tegnapi archiv sajnos(?) visszaolvashatatlan). es Ancsinak kene elvinni a balhe nagy reszet?Kép erdekes...Kép en nem akarok mondani ehhez semmit, csak h en birlak, AncsiKép; meg h nekem is megmondhatjatok, ha velem van baja valakinek!

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Doraknak es Dorottyaknak BOLDOG NEVNAPOT!KépKépKép

"Tell me why are we so blind to see
That the ones we hurt are you and me?"
Coolio
recca

Ancsi,
még gyorsan visszajöttem CSAK Miattad, hogy ne sírj, nem bántásnak szántam, csak h elgondolkodj picit, ne hari. nyújtom a kisujjam ...
és egy bátortalan Kép
ficánka

recca,
nekem nincsKépde ez persze bármikor változhatKép
Vendég

Ancsi, en szeretlek es szeretem, ha sokat irsz Kép es ne szomorkodj, majd en megvedelek Kép szoval, Ancsit senki nem banthatja rajtam kivul, halljatok?

Neet, naná Kép de azert a hajamat nem vagod le, ugye? Kép egyebkent en is most akarok legalabb husz centitol megszabadulni, mert mar nem tudom kifesulni...

Gabi, meg jol birom (kiveve nyulcipeles) es majd holnap lefotoztatom a pocakom apaval, Krisztanak is logok mar a keppel. Csak mostmar sietnem kell az erkelybeepitessel meg a nyuszi alvasproblemainak rendezesevel (remelem az uj agy hasznalni fog az ugyben) es lassan kezdek ketsegbeesni, hogy el tudok-e majd latni ket gyereket (multkor is estem az egy elott) es tovabbra is felek a szoptatastol, mert az rosszul ment... Es Dorka fog aludni? Pont nevnapjan? a legkevesebb, hogy vasarolni viszed, ha mar buliba nem mehet Kép Kép enyem gyerek is sokszor oltozik mar

Zs, azt akartam irni, hogy en eddig mindig koromviragkremmel kenegettem a vagasokat nyuszin es mindig hamar gyogyult. Es mar miert rohognenek ki a sebeszeten? az a dolguk, hogy segitsenek.

Katus, ezek igazan orvendetes hirek Kép
moose

Na most akkor kinek legyen lelkiismeret-furdalása?
Nekem, amiért mgírtam, hogy nem leszek itt (aztán mégis), és de nem sértődésből, haragból, csak érzékenységből? Mégis rögtön bocsánatot kértek, hogy biztos megbántottak.
Úgy látom elindítottam egy lavinát, ami nem állt szándékomban.
Bizonyos mértékig egyetértek Ficcel is, Ancsival is, de nekem sosincs időm-erőm kifejteni, mert sajnos az írói vénámat ellopták valahol.
És épp itt látszik, hogy mindenki paranoiás módon azt nézi, hogy a másik mit írt, nem a szándékot.
Neet, Moose, valszeg azért nem kaptok, ti sem hideget-meleget, mert személyesen is ismer a topiclakók nagy része benneteket, úgy sokkal könnyebb. Akiket nem, vagy csak ritkán látunk, ott nehezebb elvenni az esetleges élt a mondatokból, nem? Ez oda-vissza is igaz, Ancsi te sem ismered az itt lakók agy részét, olyan dolgokat is magadra vehetsz, amik nem rólad-hozzád szólnak. Ha érintve érzed magad és nem szólsz, csak rosszabb lesz, aki véletlenül megbántott, nem fogja tudni, és benned is egyre mélyebb lesz a seb. Nem tudom elképzelni Ficről, hogy bántani akart, de neki ez jött le. És néha én sem értelek, ezt meg kell, hogy mondjam. Gondold végig pl. a hétvégi zabos történetet. Mi nem tudtuk, hogy adsz a lányodnak. Amikor kiderült és az első ember szólt, hogy azt nem kellene, mert gluténes, akkor úgy írtad, hogy miért nem szóltunk, mint ha tudtuk volna mit adsz Lencsinek. A másik pedig, hogy sosem kérdezted, viszont úgy tűnt, nagyon otthon vagy a témában, hiszen másnak adtál már tanácsot. Húúú, ez érthető? Viszont nem köszönted meg, hogy visszakérdeztek, szóltak. Így ez olyan felemás. Nem tudom, érted-e. Ez most egy kiragadott példa, de nem egyszeri eset.
És én sem bántani akarlak.

A politika nyilván egy másik ok, hihetetlenül gyűlölöm, és mindig elcsodálkozom, hoyg ez egyáltalán téma lehet itt.
A másik téma a főzőcske, ami szvsz nem idevaló ilyen mennyiségben. Én imádok enni, főzni, és tök természetes, hogy néha, főleg karácsony előtt ide is begyűrűzik, de hogy minden nap, azt túlzásnak tartom, a fogyókúrákkal együtt.
Egy idő után nem tudok átugrani ennyit.

És ami nekem rosszul esett, hogy amikor leírtam, mennyire nem szeretem, hogy káromkodás van egy fórumon, ahol ugye van mód és lehetőség gondolkozni, hónapokig visszakapom. Megírtam a véleményem, ettől el lehet könyvelni mindenfélének (én is káromkodok, de leírva nekem teljesen másként hat), de ne vágjatok vissza vele.

Nu. Ennyi volt, megyek a csajomhoz, mert lelegeli, vagy magára rántja a fikuszt Kép

Nem megsértődni, hanem elgondolkodni kell. Én is ezt tettem.

KépKép
oxigen
Györköny

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?