2006.02.03 20:56
2006.02.03 22:07
2006.02.04 00:27
Majd szólok, ha arra járok bulizni
, amire nem tudom mikor lesz megint alkalmam
Mi is Leset rendeltünk, bár Adri lába kb 19es. Komolyan úgy bepipult a bartnőm a védőnőjére, hogy lemondta
2006.02.04 06:52
2006.02.04 09:25
2006.02.04 10:02
Majd tegyél föl képeket! Mi is kérnénk pelust, ha még befér a kocsiba a többi rendelés mellé
, nekünk 1 próbacsomag elég, Marci 10,3 kiló. Az a baj, hogy mi nem megyünk a talira (akkor fogunk telelni, remélem, most már sikerül elutaznunk
), így nem tudjuk akkor elhozni. Mi 16-án jövünk haza, akkor még itthon vagytok?
Ha csak a felhasználóneved, akkor is!
Azt meg tudod írni, hogy Pesten melyik kerülteben laktok? Köszi! 2006.02.04 19:06
vagy mindenkinél vendégek vannak, mint nálunk?
olyan kiváncsi vagyok, hogy milyen, mikor lehet már regisztrálni? 2006.02.04 20:16
2006.02.04 20:38
Hú, rövidujjúban volt Marci? Így belemelegedett a pörgésbe?
Az a kalapácsos játék nagyon jó, honnan van? Az is ikeás? Én is vmi kalapácsos dologban gondolkodom szülinapra (a fa építőkocka mellé).
2006.02.05 03:57
A fakocka egyébként kedvenc, most már nem csak rombolásra használja, néha pakolgatja is, de ez nem tart sokáig!
Bemutatta minden tudását, táncolást, tornázást, na erről majd rakok fel képet, miden eddigi szókincsét is "elmesélte", de hát a legtöbb állat még mindig azt mondja, hogy "VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ", mint az oroszlán! Tegnap, hogy "nyugodtan" tudjunk készülődni, a NG-ot nézte a TV-ben és iszonyatosan élvezte, ezzel órákig el lenne!
2006.02.05 18:47
2006.02.05 19:23
2006.02.05 20:00
Egyébként úgy kiütötte a friss levegő, hogy a kircsi közben is aludt vagy egy órát (Papi hátán), itthon meg 2 és felet...
Lehet, hogy mindennap ennyit kellene kinn lennünk?

2006.02.05 20:51

2006.02.05 21:28
Először is végy egy bolti piskótatortát
A krém: 3 tojás+ 5 púpos evőkanál liszt+ 7,5 dl tej ezt megfőzni, amikor besűrüsödött levenni a tűzről, édesíteni: 2 evőkanál cukor+ 8cs 8-10g-os vaniliás cukor, ez épphogy édes ízt ad, lehet jobban is cukrozni. A fele krémbe túrót kevertem, turmixal, ne legyen túl darabos. Tetejére: tejszín+habfixáló. És kész is. Majd rakok fel képet szombaton, vasárnap lesz a buli. Persze rendelünk vmi gyerektortát is.
) ezért kitaláltam, hogy citromot rakok a teába, így jobban csúszik.
Ezek után is csak 3/4órát aludt
Mi majd nyáron szeretnénk uszitáborba menni. Meg ha jó idő lesz majd járjuk a telkeket: Cegléd, Balaton, Kajászó. A kettesben nyaralás még messze van, de nem is nagyon akarok Adri nélkül utazni sehova. Köszi, igen 1 cs 4es pelus szuper lesz.
Majd szervezhetünk nyáron Ceglédre is babatalit, egy köpésre van a telektől a strand és aquapark. És jöhettek velünk az uszitáborba is
Ezeket keresem: 2006.02.05 21:53
), pedig az aztán jó tejes, tojásos, nem is mertem sokat adni neki. Én úgy vettem észre, hogy nagyon szereti az édeset, ha csokit lát, őrjöng...
Úgyhogy ha nem akarjuk már most elrontani, akkor vagy sutyiban kell ennünk a túró rudikat, csokikat, vagy szolidaritásból le kell mondanunk róla...
De azért a torta édes lesz.
). Vendégségben meg mostanában nem is voltunk úgy, hogy ott aludjon. Ja, és a babakocsi, az a tuti, szinte mindegy, mikor viszem ki benne, biztos, hogy elalszik. Már várom azért, hogy kicsit érdekesebb legyen a kinti világ, meg mondjuk Marci is tudjon járni, és akkor biztos nem lesz ez az állandó bealvás. (Ja, mert aztán olyankor itthon nem alszik délután, ahhoz meg azért hideg van, hogy két órákat flangáljak vele, amíg alszik.) A ti gyerekeitek is alszanak még a babakocsiban?
Vagy nálatok nincs ilyen? Marci állandóan a csapot nyitja-zárja, eltekeri, jó forró vizet enged magára, majd hideget, felugrál, semmi nem köti le, hogy ülve maradjon. Gondoltam, majd megunja a csapot, de már vagy egy hónapja csak az érdekli...
2006.02.05 21:55
2006.02.05 22:27
2006.02.05 23:10
Csak olyan kisautót árulnak, amin nincs játék, úgyhogy keresem a neten tartozékként, és azt a fajta játszóasztalt pont sem
A zongorás asztala van a tetőtéri kisfiúnak és meg van érte bolondulva Adri, ezért gondoltam vmi hasonlót. A zongorát ötvöztem volna a kisautóval, játszóaztalnak meg vmi másmilyet, mint amivel fönt is játszhat. Jól kitalátam mi?
Már csak 1 hetem van, így a külföldi rendelés sem túl jó nekem. Egyenlőre a kisautóra keresek játékot, ha nem marad a bicaj.
Persze, hogy Jucnál találtalak
2006.02.05 23:10
nekem sajnos nem
van egy kicsi,de csak pár korty
2006.02.06 07:02
2006.02.06 11:36
, milyen kakaót készítesz Mironnak? Van valami spéci kisbabáknak valót, vagy símán kakaóval, cukorral meg tejjel megkészíted?
. Igaz kicsit részegesen, de nagyon büszkék voltunk rá
. 2006.02.06 11:55

Tele van vele a ....!!!Tegnap éjjel én is wiweztem és legalább 5 uj ismerösre leltem!Kár,hogy még nem lehet meghivot küldeni!Miron olyan rosszul alszik mostanába,éjfélig semmi gond utána kb fél oránként felsír,miután megunom kihozom a nagyágyba ott semmi gond alszik reggelig,persze csak ő mert engem halálra rugdos!!Ugyhogy annyíra nem vagyok kipihenve,hogy elfelejtettem,hogy mára bejelentkezett egy kolleganőm és én még ágyba voltam pizsíbe mikor jött!!Teljesen elfelejtettem!!mire ő kőzőlte,hogy milyen jó dolgom van hogy 10-kor még ágyba vagyok!!De már 6-kor kelek Kírával és utána Míron még víssza szokott aludni egy fél orát-orát és utána már csak hempergünk!! 2006.02.06 13:15
Maja nagyon édes!
2006.02.06 13:20
Tök jó nektek, hogy az Árkádban H&M nyílik, a Mammutban Marks&Spencer nyílt a La Halle helyén, az nem is olyan jópofa és elég drága is.
Marci továbbra is csak egyet-egyet lép, illetve az apjának már lépett hármat is.
2006.02.06 14:59
2006.02.06 15:21
2006.02.06 15:49
.
.
.
. Mikor legutóbb nálunk volt, Marci odamászott Hozzá és az Õ lábába kapaszkodva álldogált. Velem nem is törődött
.
!
. Annyira sajnálom ilyenkor, olyan ijesztő. 2006.02.06 17:48
A kutyafájukat!!! Azt hittem, amikor bejöttek Mo-ra a nagy ruhacégek, hogy majd itt is a bőség zavarával fogunk küszködni, de nem, nézz meg egy C&A-t Ausztriában, ott az egy 3-4 emeletes áruház... 2006.02.06 18:55
Mit mondjak én, 1 hónap alatt majnem 2 kilót kapott magára a lányom. Nekem is van mit cipelni egész nap, le-fel a lépcsőn. 2006.02.06 20:03
Néha már álmomban is... 
2006.02.06 20:15
2006.02.06 20:43
Jobbulást Fanninak, remélem tényleg csak a gyógyszer és nem nyaltatok be egy másik kedves vírust, mert állítólag van fosós-hányós is, unokaöcsém is elkapta! 2006.02.06 21:11
Jó ez a zoknis trükk, apukád gondolom örömmel rágcsálja kisunoka fuszeklijét
. Nálunk ma az esti főzelékben landolt a zokni, ami annyira nagy poén volt Panni szerint, hogy már nyúlt is a másikért...
! 2006.02.06 21:32
CSakis rágni hajlandó a könyveket, azt viszont nagyon!
Egy csomót meg is eszik belőle, mert mire odaérek, hogy kivegyem a szájából, addogra lenyeli és vigyorog...
Ma pl. egy nagy háromszögletű papír? műanyag? darab volt a kakijában, kész életveszély... Úgy látszik, nem annyira kultúrlény a kiscsávó...
Én is felnézek rád
, hogy ilyen sokáig bírod egyedül is Marcival és nem fáradsz bele, azért nekem mindig olyan jól esik, mikor hazajön a párom és egy kicsit végre átveszi Marcit...
2006.02.06 21:53
. 
2006.02.06 22:04
. Közben azért sajnáltalak és elgondolkodtam azon, hogy az én Marcimat eltiltom a papucsoktól. Tőle is bármikor kitelik egy ilyen húzás... Egyelőre csak akkora maflásokat ad, hogy csillagokat látok tőle. Hihetetlenül erős.
. Kicsit sok volt ez azzal együtt, hogy a Marci sokáig és hosszan zöld kakijára csak annyit volt képes mondani, hogy túl sokat szopik a gyerek. Amikor megjelent a vér a székletben, akkor pedig beküldött a kórházba. Mi ekkor léptünk. Pedig állítólag jó orvos. Csak nem halad a korral... De a mostani dokinénink egy tünemény.
.
.
.
?
. 2006.02.07 00:03
2006.02.07 09:12
péntek estére azért remélem hazajön apa, bár megy egy céges búcsúztatóra, mert elmegy egy kollégájuk, szombaton győrbe ugrunk meg Móvárra, vasárnap babatali és csak hétfőn hajnalban megy vissza, ha nem lesz nagy hóakadály. Szóval "csak" hétköznap vagyunk egyedül, de ma már kedd van, már csak 3 nap!!! Most megyünk a védőnőcihez, félek, hogy hány kg, de majd kiderül, utána megyünk apuval intézkedni, majd jelentkezek. Hálózsákot kell vennem Marcinak, ha bemegyek a városba, mert az egyik már nagyon kicsi és belecsavarodik hamar. 2006.02.07 09:22
, a rádió is havasárst mondott! 2006.02.07 09:31
Kicsit lestrapálódtam már...
), nagyon jól adja be, ha van ilyen, soha semmi nyoma nem volt Marcinál. A nátháknál is rendes, mindig megnézi, hogy nincs-e komolyabb baja, szerencsére eddig nem volt, és gyógyszert sosem adott még, mármint antibiotikumot. Viszont a kaki-aggodalmaimat mindig leszereli (azt persze látatlanban
), lehet, hogy én vagyok túl parázós, de nekem túl sok a híg kaki Marcinál (nem hasmenés, csak nagyon lazakaka). Honnan tudhatom, hogy biztos nincs-e vmi fertőzése, gyulladása, allergiája stb. A doktornéni mindig azt mondja rá, hogy fogzás, meg ha más tünete nincs, akkor nincs baj. Na, bocsi, hogy ilyen jó kis témával indítok reggel...
Éjjelig buli, aztán 10-kor kikecmeregtek az ágyból...
De így akkor sosem néztek meg egyetlen filmet sem (tévére gondoltam)? Azért én néha belekukkantok egy-egy sorozatba, pláne, ha majd jön a megasztár...
2006.02.07 11:53
. Vajon tényleg létezik ilyesmi???
.
: a vállamat, combomat, stb.
. 
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|