A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Pécsiek jelentkezzetek!

Sziasztok. Köszi a szives fogadtatást. Arik vagytok. Csak még azt sem tudom h ki kicsodat de majd egyszer talán belejövök.KépIgen Timea napon született a pici lányom. Nagyon ügyi már feláll és lépked az ágy mellett, hat foga van és imádnivaló. Berakhattok a táblázatba bár én még itt nem nagyon tudok kiigazodni. Majd talán megtalálom.
Pusza nektek Éva Sajna nem tom a képet felrakni egyfolyában azt irja ki h hiba Kép(
Évica77

Sziasztok!
Egy kis néznivaló.Kép
Kép
Kép
Éva
tuncimami

Kép

Évica
A fenti táblázatról van szó Kép Valszeg túl nagy a kép vagy fájl mérete, azért nem tudod felrakni. Le kellene kicsinyíteni.

Éva
Nagyon jók a képek, arik a gyermekek Kép

BESZTI!!!!!
Hogg vagytok? Még egyben? Nem izgulsz? Kép

Tündi
Vendég

Tündi!

A pasid odaadta az "ajándékunkat"?
Üvegtigrincs II... Kép

(Remélem nem azt nézted meg mútkor. :/)

Maj írok még!
Monee

Monee

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
monee85
Chorley, Egyesult Kiralysag

Monee
Igen, megérkezett, de azt néztük meg, mert kölcsönkaptuk, és nem bírtunk várni rátok, nem akart összejönni az a közös dvd-zés Kép

TÖBBIEK?????

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Győzök én is visszaolvasni 1-2 nap után. Monee, Tündi örülök, hogy ti is tudtatok pihenni. Tündi remélem fejed nem fáj, férjem is panaszkodik napok óta. Üvegtigris hogy tetszett? Nekünk még visszavan.

Tuncimaci!
Aranyosak a képek, szépek a gyerkőcök.

Évica!
Aranyos lehet a totyogós lánykád, mi is már nagyon várjuk ezeket a pillanatokat. Biztosan hamarosan kiigazodsz köztünk, hogy ki kivel, mikor, bár ebbe még nekem is bele kell jönnöm.

KJ!
Milyen az ovi? Ha jársz erre írj ám, hogy tetszik Linának. Mennyi időt tölt most ott?

Diadora!
Biztos nehéz lesz majd, hogy nem fekhetünk addig, amíg szeretnénk. Mondjuk én még csak-csak felkelek, mert mielőtt a férjemet megismertem egyébként is korán szerettem kelni, de ő belevitt a rosszba, most már későn fekszem és reggel álmos vagyok. Neki tuti fura lesz a dolog, de majd igyekszem helytállni éjszaka én, hogy tudjon a munkájára figyelni.

Képzeljétek azt álmodtam, hogy moziban votam (lehet, hogy Üvegtigrist néztem? Kép ) és rám jött a szülés (19 hetes vagyok Kép ). A dolgokra nem emlékszem, arra sem, hogy fiam vagy lányom lett, de nagyon elégedetlen voltam, mert egy 14 fős kórházi szobában töltöttem a napjaimat.Kép És borzasztó fáradtan ébredtem.

Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Szia Viki 27!

Köszönöm hogy írtál.Minden beszámolót szívesen olvasok.Nem tudom eldönteni hova menjek szülni
a Nagyatádi korház egyenlőre kizárva.A többiről meg nem tudok semmit.Szeretném magam és a babát biztonságba tudni és hogy nyugodtan fordulhatok a kérdéseimmel a Doktorhoz és a Nővérekhez.Te nem így voltál vele?És még az az igazság hogy pánikbeteg vagyok (voltam)most jol vagyok de nagyon félek hogy visszajön.Előtte nem tudtam akórházakba se bemenni max.5 perc erejéig.De akkor már remegtek a lábaim.Szóval kicsit aggodom.A segítséget köszönöm és nagyon aranyos a kisfiad!!Gratulálok hozzá!!
Reni_11

sziasztok
na jöttem adatokat meg adniKép
viktor 1992,08,03
levente 1993,09,17
rebeka 1995,09,30
réka 2003,01,29
és uránvárosba lakunk
szóval most ennyi majd jelentkezem
sziasztok
gabi
gabi32

Sziasztok!

Ebben a hidegben nincs kedvem kidugni az orromat,sem.Balázs fiam pedig, nagyon mozgékony és mindíg igényli a délelőtti sétákat,de napok óta neki sincs kedve kimenni.
Gira,azért ha jobb idő lesz mehetünk megint sétálni!

Tuncimami mi van veletek,gyere egyszer erre felénk délelőtt,megbeszélni a zenebölit!

Nem, tudom érdekel -e valakit rajtam kívül a Waldorf módszer,de találtam róla egy honlapot,amiből sokmindent meg lehet tudni.Szerdánként délelőtt van összejövetel az IH-ban.Szeptembertől terveznek pécsett is nyitni egy ovit.Mi, megnézzük,majd beszámolok milyen volt.
ITT a link:http://waldorfpecs.atw.hu/ami.htm

Kép
diadora

Sziasztok. Elmentettem a táblázatot.
Az adataim 28 év Fanni 2005 05 03 elsö
második tervben van ugy h nyáron állnánk neki kb két év korkülönbséget szeretnénk.
A képet nem tudom h kell lekicsinyiteni.
Segitsetek
Pusza Éva
Évica77

Sziasztok!
Hódocska!
Ha beindul a zeneovi, és szükség lesz hangszerekre, mindenképpen megkereslek!
Dóri!
Csonginak meg kell nézetnem az anyajegyeit, az ovis szűrésen egy csomó gyereket elküldtek bőrgyógyászatra, de beutalót Mónikától kell kérnem. Akkor beszélek a védőnővel is , hogy kérdezze meg az anyukákat, hogy kinek lenne kedve énekelni, és ha összejönne egy kis csapat, akkor lehetne hely után nézni.
Tavasszal, ÜNNEPÉLYESEN FOGADOM! nekikezdek az "autóvezetéstanulásnak"!!! Nem bírom, hogy napi 2x2óra a gyerekek oda-vissza cipelésével megy el. Teljesen elaprózza a napokat, és szegény Csengét is mindig cipelnem kell magammal.
És útálom ezt a sok ruhát! Legyen már tavasz, de ne essen az eső!!! Na jó befejezem a nyafogást, csak most egy kicsit kiborult a bili.
Évica!
Nekem a ThumbsPlus4 képnézegetővel sikerült a képkicsinyítés. Így: Kép kijelöl, katt az image-ra, ott rotate & resize alatt lecsökkented a méretet, és file mentés. Utána csak tallózás , beillesztés. Ja, és eléggé le kell kicsinyíteni, mert csak 600x600 alatti méretet lehet feltölteni. Nem tudom, miért nem akar sikerülni neked!
Éva Kép
tuncimami

Sziasztok!

Kézzeljétek el, tegnap bementem az Árkádba a könyvesboltba és nézgetni kezdtem. Hogy, hogy nem, odatévedtem a babás cuccokhoz Kép. Eddig mindig csak ilyen számomra gagyi baba és terhes naplókat találtam, de most rábukkantam két fantasztikus darabra. Mindkettőt a Magyar Könyvklub adja ki, az egyiknek, Terhességem naplója a címe, a másiknak meg Kisbabám naplója. Gyönyörűek ezek a könyvek és tényleg jók. Nem elnagyolt, csakazért is nekem is legyen ilyen giccs az egész, hanem egy meghitt, bizalmas napló. Én ilyet szeretnék majd... KépKépKépKép
Meglehet őket nézni, a Magyar Könyvklub holnapján is: www.mkk.hu oldalon.
Megkívántam újra a babázást tőle. Kép

Üdv.: Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Hódocska
Most nem fáj a fejem, de a napokban elért. Üvegtigris2 jó volt végülis, jó poénok vannak benne, de olyan fárasztó is egyben. Az 1 picivel jobban tetszett, de mindenképpen meg kell nézni szerintem Kép És ahogy az álmodat olvasom, jobb ha mielőbb megnézeitek a filmet, és nem moziban.... Kép

Évica
Mért mentetted el a táblázatot? Kép Kép kicsinyítés: képszerkesztő programban keress olyat menüpontokban hogy átméretezés. Itt megadhatod a kép méretét, ami babaneten maximum 600x600 lehet. JPG formátum a legpraktikusabb.

Évi
Szerintem tök jó lesz ha megtanulsz vezetni, élvezni fogod! Ja, kicsit macerás ez a tél meg hideg és sok ruha, egyebek, de reménykedjünk hogy hamarosan március és akkor talán beindul a tavasz is Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Mecseknádasdon lakunk, csatlakozhatnék hozzátok, habár tudom kicsit messzebb vagyunk Pécstől.?
habok

Szia még egy Móni! Kép
(továbbiakban a jól megkülönböztethetőség miatt vagy HMóni leszel nekem, vagy simán HabokKép)

Csatlakozhatsz persze! Kép Mesélhetnél kicsit magatokról, látom van két gyönyörű gyerkőcöd! Kép

Tündi
Vendég

Szia Habok Móni!

Most már tényleg túltengés van Mónikából... Kép

Tündi!

Ne HMónizz nekem, mert a végén még magamra ismerek. Kép

Hogy vagy egyébként? Szuri? Gyógyulás? Baba? Kép
Hétvégén megyünk le házat mérni, nézegetni, mutogatni. Ott lesz a Kedves családja is teljes létszámban... :II Nem akarnátok esetleg egy kis "feloldásnak" Ti is eljönni? Kép Egy kicsit azért félek, bevallom őszintén... Kép Kép

Pfu csajok, ma reggel megint nagy bátran felhúztam a legnagyobb (paplan mértű) télikabátom, de jól megszívtam, mert megint szakadt rólam a víz, mire visszaértem a városból. Hiába a fagy-hó, meg a meteorológusok hülyesége, úgy látszik mégiscsak a tavasz fog nyerni. Kép Már alig várom!

Monee

Monee

monee85

Sziasztok!

Szia,Habok örülök,hogy egyre többen vagyunk!Kép
Nagyon szép helyen laksz,te is!Imádom a Mecsek azon részét,(óbánya,kisújbánya stb)Nagyon sokat járunk kirándulni és ezek a kedvenceim.

Voltunk ma délelőtt a waldorfos baba-mama klubban.
Balázs jól elfáradt,nem kellett altatgatnom.
Keleti városrészben lakók örömére úgy néz, ki szeptembertől pécsbányán nyitna az ovi.
Akit érdekel fentebb beraktam a linket,de szerda délelőtt 10 órától az IH-ban vannak a foglalkozások,(az első alkalom ingyenes).

Tuncimami,kitartás mindjárt itt a tavasz!
Hogy-hogy te viszed reggel és délután is a gyerkőcöket?

Üdv:Dóri
diadora

Sziasztok!

Habok: üdv. a csapatban. CSemetéink névnapja egy napon van.Kép) A lányom u.i. Dorina, fiam pedig Martin.Kép)

Dandy
dandy

csak proba<!--attachment: r_ka-354754.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*183.7**r%e9ka%2ebmp --><center><pre>
Kép
réka.bmp (183.7 k)</pre></center><!--/attachment-->
gabi32

na ez sem az lett amit én szerettem volnaKép
bocsiKép
gabi32

na jól van már rájöttem hogyan kicsinyitem le a képet csak arra em hogy hogyan lesz a kép az üzenetben ha valakinek van idelye akkor irja le hogyan kell ezt meg csinálni
köszike
gabi
gabi32

gabi!
Jó lett így is!Katt. a feliratra és előjön a kislányod!Nagyon helyes!
diadora

Sziasztok!

Bocs, most nincs időm visszaolvasni, csak múltkor valaki kérdezte a bababörzét! Szóval ma felhívtuk a vásárcsarnokot, most vasárnap lesz, 12-n! A következő meg április 2.-án!

Majd ha tudok jövök még!

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Mégis maradtam egy kicsit!

Gabi, Tuncimami !
A gyerkőcök nagyon szépek!

Évica 77!
Gyanús voltál Nekem, nem ismersz meg??? Tudod, velem találkoztál múltkor a Tesco-ban! Szóval a kis hölgy, akit ott láttam Fanni, nagyon szép neve van! KépKépKép

Mindenkinek további szép napot!Kép

Viki+Petike 20+4

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Monee!
Én írok naplót, de én nem vettem ilyen gyáriakat, hanem egyszerűen a magam ütemében (ált. minden nap) írogatok bele, ragaszgatok, uh képeket, fotókat, férjem kedves reggeli üzeneteit. Viszont anyósomtól (de fura, hogy már nincs itt velünk) most karácsonyra kaptam egy Babakönyv című könyvecskét, amiben annyira mókás rajzok vannak, hogy állandóan röhögnöm kell. Pl. oltások fejezetnél csemete meztelen, leragtapaszozott fenékkel mászikKép.
Most este nagyon fújt a szél, ha még kint voltál, biztos nem bántad meg a télikabátotKép.

Habok!
Szia, gyere, üdv közöttünkKép.

Viki!
Ugyan nem én kérdeztem, de örülök, hogy megírtad, hogy lesz börze, mert engem érdekel, köszike.

Tündi!
Üvegtigris meglesz, még nem tudom mikor nézzük meg, talán hétvégén. Az 1 nagyon tetszett főleg férjemnek.

Kj!
Látom nem nagyon jársz mostanság, tegnap meg vagy én voltam elbambulászva a cseten, vagy te. Írj majd javult-e a helyzet az ovival.

Ma voltam védőnőnél, a 20. hetet kezdtem és még a kiinduló súlyomból mindig hiányzik 1 kg. Nő a hasam, néhány hete eszem is (kb. 3x vacsorázomKép ) a mérleg meg nem mozdul. Na nem mintha aggódnék, de sógornőm ilynekor már vagy 10 kilóval nehezebb volt (nem mintha a nyomdokaiba szeretnék lépniKép ).
Volt még valaki esetleg így? A bébivel minden rendben, Afp-m is jó lett és a vérképemre "példás jelest" Kép kaptam. Akkor nincs gáz, ugye?
Viszont bacit találtak a pisimben, most kellett bevinnem fiolában leoltásra, ha nem jó, antibiotikumot kell szednem. A fura az, hogy semmi gyulladásra utaló jelet nem érzek.

Na, most ennyit rólam. Sziasztok: Timi

Kép
hódocska

Timi!

Szerintem ne izgulj a kilók miatt, legalább nem fognak azért bökdösni, mert azt hiszik cukros!

A 20. hétig én sem híztam túl sokat, mivel a 14-ig hánytam, és kb annyi jött vissza, amit akkor lefogytam, na jó, lehet 1-2 kg-val több, de összesen 13-at híztam a terhesség alatt! Szóval, ha a baba jól van, és Te is jól vagy, az azt jelenti, hogy minden rendben! Kép A kilók meg ne félj, a vége felé úgyis jönnek majd! KépKépKép

Viki+ Peti 20+5 ( az előző hozzászólásnál elrontottama napok számát Kép )

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!
Üdv az mostanában csatlakozóknak! Ha összejön a tali, lehet, hogy a sportcsarnok is kevés lesz, annyian leszünk!! (hi-hi)
Kép

Dóri!
Azért vagyok én a gyerek hozó-vivő, mert Papi 7-re jár dolgozni, du pedig angolozik, vagy túlórázik.

Timi!
A súlyod miatt tényleg ne aggódj, az első babócával 20 hetesen 42kg voltam, és 58-al mentem szülni.
ÉvaKép
tuncimami

Nah, mi a helyzet csajok? Minnyá dél és még senki nem írt semmit?! Kép

Viki!

Köszi a pontos infót a bababözéről. Napok óta nézegetem a Vásárcsarnok oldalán a telefonszámot, de nem hívtam fel őket. Kép Nekem ugyan még nincs minek, de azért elmegyek. Nagyon érdekel hogy milyen, ráadásul az árak-ötletek is felcsigáznak.

Hódocska!
Igen, lehet hogy igazad van. Tegnap volt időm és végignézegettem a könyvesboltban a naplókat. Tényleg nagyon szép és egyáltalán nem felszínes, de lehet hogy sajnálnék érte 6000 forintot (egyébként érdekesség hogy a Könyvklub holnapján ha regisztrálsz, akkor már csak 2000 a könyv :/). Nem tudom, én nagyon háklis vagyok az ilyenekre, mármint hogy hogy néz ki maga a napló. Lehet hogy a saját naplómmal nem lennék megelégedve. Kép Szerencse hogy ezt most nem kell eldönteni... Kép

Gyönyörűen süt a nap! Kép A fenébe a meteorológusok hó jóslásával! Ma már vékonyabb kabátban jöttem és nálam van a napszemüveg is! Imádom ezt az időszakot! KépKépKépKép

Monee

monee85

Sziasztok!

Én is szeretnék csatlakozni egy társasághoz, hogy jobban lekössem az idömet. Most vagyok a 7.hétben, elsö babucit várjuk, szivesen dolgoznék még de sajna nem lehet.

üdv. bjena
bjena

Sziasztok! Kép

Sajnos nem tudtam tegnap a dokimmal beszélni, mert elamardt a rendelés, úgyhoyg jövő héten szerdán újra megpróbálom. Még nem késő szerencsére. Remélem, hoyg akkor meg éppen nem megy el szülni, mert akkor megkaparom magam Kép

Monee
Te maradsz Monee, én meg akkor Hmónizok amikor jólesik Kép Ma reggel tényleg tavaszos volt az idő, annyira jó volt így jönni dolgozni, tisztára feldobódtam tőle Kép

Hódocska Kép
Hát én örülnék ha így híznék majd ahogy te! KépÖrülök hogy jó lett minden eredményed, és drukkolok hoyg ne legyen baci és pláne ne kelljen antibiotikumot szedned. KJ-vel picit cseteltem tegnap, mondta hoyg nem sok ideje van mostanság és fáradt.

Éva
Én örülnék ha sportcsarnokot megtöltenénk, csak akkor nem tudnánk mindenkivel megismerkedni Kép

Bjena
Szia, üdv még egy Évinek! KépKépKép Gratula a babához! Miért nem dolgozhatsz már?

Tündi
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Köszi a biztatást mindenkinek a kilókkal kapcsolatbanKép

Tuncimaci!
Akkor te tényleg nem lehettél (lehetsz) egy nagy darabKép. Én most 61 vagyok, úgyhogy azért nem mondják rám, hogy alultáplált.

Monee!
A szép könyvek, füzetek, tollak, levélpapírok nálam is fontosak, és igyekszem a saját naplómat is "rendben tartani", igen ez a gáz, amit írtál, hogy 5-6000 Ft egy ilyen. Örülök, hogy örülsz a jó időnek.

Bjena!
Szia, üdv közöttünk, ha rendszeresen jársz, biztosan gyorsabban telik majd az idő. Írj egy kicsit magadról, mi az oka, hogy nem dolgozhatsz, gondolom veszélyeztetett vagy, esetleg a munkahelyed. Én már a félidőnél járok, még dolgozom, mégis lassan telik az idő, a vége felé meg lehet, hogy még marasztalnámKép .

Tündi!
Az orvosod akkor a Varga Tamás lett? Valóban elmaradhatott, mert tegnap én is voltam (nem hozzá járok) de hallottam, hogy V.T. betegét hívták, gondoltam nem volt. Remélem neked is sikerül majd tartani a súlyod, mondjuk én azért pár éve már nem voltam az a nádszálkarcsú típus, edzettem a bébireKépKépKép (jó kifogás), nem egyébként a veseműtétem után javasoltak egy "kis" hízást, ami 8 kilóra sikeredett, hát ez van.

Azért is kérdeztem egyébként ezt a súly dolgot, mert 1-2 "rosszindulatú" ember (sajnos a sógornőm is ilyen) elég "megvetően" állnak a témához, próbálnak rám "hatni", hogy ártok a gyereknek, meg ez mennyire nem jó, én meg úgy gondolom, hogy mivel dolgozom, rengeteget sétálok és rendszeresen, de visszafogottan tornázom, lemegy az, amit esetleg fölösben eszek. Biztos nehéz lehet azoknak, akik otthonra kényszerülnek (vagy maguk választják) és akkor az ember akaratlanul is többet ténfereg a hűtő felé. Engem eléggé letaglózott anno az a +8 kiló, láttam, hogy mennyire nehéz 1-2-t lefaragni belőle, ezért nem szeretném, ha a szülés után teljes ruhatárcsere, lelki problémák gyötörnének.

Ma voltam nézelődni, vettem egy kismamanacit, valóban nagyon szép idő van.

Kép
hódocska

Tündi és Hodocska:
Az oka egyszerü, hogy mért nem melozhatok, mert az egészségügyben vagyok, és egy intenziven vagyok ápolónő. Az én doktorom Werling J.
Tényleg valaki tud arrol hogy már szülésznőt is lehet fogadni?
bjena

Hódocska
Igen, a Varga Tamáshoz megyek vissza. Nem egészen értem amit írtál hogy az ő betegét hívták, hol és hová? Vagy mi? Kép Én a magánrendelőjében voltam a Ferencesek u.-ban Kép Az a hölgy az asszisztense ott, aki a Megyeiben UH-n szokott lenni Kép Nem a szőke hosszú hajú fiatal, hanem a középkorú, rövid barna hajú, nagyon kedves hölgy Kép Dumcsztunk jó 15 percet, mindig bíztatja az embert Kép

Bjena
Egügyben hol voltál? Persze így jobb ha már nem dolgozol. Szülésznő ügyben a babások fognak segíteni biztosan Kép

HOLDVIOLA???????? NAgyon régen írtál Kép

Tündi
Vendég

Bjena!

Nekem nem volt fogadott szülésznőm, de volt egy szobatársam, akinek igen! Sajna részleteket nem tudok, mert mikor ő szült én másnap már jöhettem haza, így nem beszélgettünk valami sokat, de ezek szerint lehetőség van rá! Szerintem kérdezd meg a dokidat, mivel célszerű valaki olyat választani, akivel a dokid is szívesen dolgozik! Kép

Holdviola! Tényleg nagyon eltűntél, mi van Veled?

Viki+Peti 20+6 (most nem rontottam el KépKépKép )

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Bjena!
az lemaradt, hogy a Klinikán szültem, de ha jól tudom a Werling is ott dolgozik, ugye?

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Bjena!
Üdv!
Ha, szeretnél szülésznőt válsztani szerintem semmi akadálya,bár ha van fogadott orvosod akkor véleményem szerint nincs jelentősége.
Én a klinikán szültem és akivel találkoztam (szülésznővel),mind nagyon ügyes és kedves volt.Ha, meg leszel vele elégedve utólag még mindíg fizethetsz neki.(Mi is így csináltuk)Az én dokim végig ott volt velem, ő irányított (igaz,hamar ment a dolog,)biztos más, amikor egy napig vajúdik valaki,akkor fontos,hogy milyen a szülésznő.Ez az én véleményem, de biztos más is hozzászól a témához.

Hódocska!
Tényleg ne izgulj a kilók miatt az első terhességnél amúgy is kevesebbet hízik (ált) az ember.Az is a normális (10-15kg).
Szülés után kell inkább vigyázni,akkor kúsznak fel a kilók,ha az ember nem figyel.

Dóri
Kép
diadora

Sziasztok!

Diadora!
Neked is köszi a megerősítéstKép, majd igyekszem utána is észnél lenni. Én sem gondoltam szülésznőre, de hasonlóan hozzád, nyilván ha normális lesz, akkor "megjutalmazzuk". Aranyos a kép amit betettél.

Tündi!
Ja, bocsi, így akkor biztosan nem értetted mit akartam kinyögni. A megyei terhesrendelésén voltam tegnap leadni a pisit a leoltáshoz, nem tudom az nap ki rendelt, de az asszisztens egyszer kiszólt, hogy a Varga T. betegét kéri, de tuti, hogy nem ő rendelt, lehet, hogy ott is elmaradt a rendelése. A Bédi Beával mi újság? Hozzá már nem jársz? Olvastam korábban, hogy a Varga doki szimpi neked.

Nem tudom, honnan származnak ezek a képek, amikkel it nap mint nap megörvendeztitek az olvasókat, de nekem nagyon tetszenekKép.

Kép
hódocska

Sziasztok!
Timi!
Sajna az a bizonyos "nem nagydarabság" már 12 éve volt. (Hű, hogy megy az idő) A nagylányom születése előtt. Most én is 60 kg vagyok, minden manócska után maradt néhány kiló+, de érdekes, hogy én is mindig a szülés utáni időkben szedtem magamra a feleslegeket, pedig mindenhol azt lehet olvasni, hogy aki szoptat, annak hamarabb lemennek a pluszok. Hát, a pici még mindig cicizik, de ez nem mozdít semmit lefelé a mérleg mutatóján.
ÉvaKép
tuncimami

Sziasztok, jó estét mindenkinek.

Örülök, hogy szívesen láttok, és remélem, mejd szép lassan tudom követni, hogy ki kicsoda. Pár sor rólunk: öt és fél éve vagyunk együtt a párommal. 2004 novemberében költöztünk Nádasdra, Budapestről. Most próbáljuk eladni a pesti lakást, hogy tudjunk építkezni, mert egyenlőre albérletben lakunk. Soha nem gondoltam volna, hogy ennyire jó lesz itt, de hála nagyon jó, a gyerekek is imádják. Lánykám szeptembertől ovis, sajnos allergiás, ezért orvosi utasításra az ovi tavaszig szünetel nálunk, mert rendszeresen befulladt.

A fentiekhez hozzászólva:
Nagyon sajnálom, hogy nem vezettem naplót, így utólag jó lenne megnézegetni, szerintem nagyon jó ötlet, mert már most egy csomó mindent elfelejtettem, pedig még nem 20 évesek a gyerekek.

A kilókkal pedig, mivel soha nem voltam vékony alkat azt hittem majd babavárás közben biztos jól meghízom, de mind a kettőjükkel csak 10 kilót híztam, de legalább a fiam születése után, szoptatás alatt, nehogy le, de nekem is még feljebb ment, úgyhogy lassan elgurulokKép

Móni
habok

KépKép
KépKép
KépKép

Egy pár kép Petiről, az elmúlt 3 napból.

Peti benne van a Story-ban, a babahoroszkópban! Kép

Mindenkinek jó éjszakát!

Viki+Peti 20+6

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Szia Viki.
Nem azt mondtad h négy éves a kisfiad? Vagy én értettem félre?
Éva
Évica77

Sziasztok!

Hódocska
Így már értem a sztorit Kép Bédi Beához nem megyek vissza, egyenlőre így néz ki, mert a Varga meddőségi kérdésekben otthon van, és amig nem leszek babás, addig úgyis inkább benne bízom. Vagyis hogy utána is megbízom benne, csak ebben a helyzetben ő tud nekem szakszerűen segíteni. És ha elvállal, akkor szeretnék nála maradni végig.

Habok
Nádasd Mecseknádasd? A lánykád kinövi az allergiát? Szegényke, akkor nem sokat lehet együtt a többi hasonló korú gyerekkel Kép Nem hiányzik neki a társaság?

Viki
A jobb alsó kép tetszik a legjobban Kép Gondolom, milyen büszke szülők lehettek, zabálnivaló egy kissrác Kép

Tündi
Vendég

Sziasztok!

Megvagyok, olvasgatlak is Benneteket, csak írni nincs időm, nagyon sok a munka. Kép Egy pályázatot kell megcsinálnom, és a nyakamon a határidő. Kép

Üdv az újaknak! Örülök, hogy már ennyien vagyunk!Kép

Topiktali mikor lesz??? Remélem nem akkor, amikor már a nagy pocaktól mozdulni sem tudok! Kép Kép Kép

Annaviola!
Hogy vagytok? Rakhatnál már képet a kislányodról! És várjuk a beszámolót is! Kép

Remélem jövő héten már jobban lesz időm írni! Még 3 hetet dolgozok, aztán végre otthon leszek. Akkor majd biztos elegetek lesz a sok dumámból, mert akkor aztán lesz időm írni!

Jó hétvégét mindenkinek!!!!

Ildikó
31+0 Kép
Vendég

Sziasztok!

Tündi
Igen, Mecseknádasd. Elég jó hely, nagyon szép a környék, főleg Óbánya, csak kár, hogy így elhanyagolják.
Azt mondták hogy kinövi, elég sok mindenre allergiás, de pl. ételallergiája nincs már, mert azt kinőtte.
Úgy igazából nem tudom eldönteni, mert ha jár oviba az is jó Neki, mert nagyon élvezi, de amikor elkezdtem nem vinni, nem igazán hiányolta.
Ja és hát mondtuk, ha itt a tavasz megint mehet, úgyhogy most várja a jobb időt.

Viki27
Nagyon szép, és ügyes már Peti.
Jó baba?

Móni
habok

Sziasztok!
Köszi szépen az infot.. megvallom szivesebben szülnék a megyeiben, sokat voltam gyakorlaton ott, és nagyon tetszett.
A növérek pedig mindenhol lehetnek kedvesek, és nem kedvesek...sajna ezt is tudom sok fásult kolleganöm volt már.
Én a szivcentrumban dolgozok.
bjena
bjena

Szia Bjena!

Úgy látom, mi majdnem szomszédok vagyunk, mármint munkahelyet illetően. Én az orvosi Bioanalitikai Intézetében dolgozok, emellett a Szülészeti Klinikán vagyok PhD hallgató. Kép
Hogy bírod ezt az időszakot? Remélem nem vagy rosszul!

Ildikó
31+0
Vendég

Szia Holdviola!

Az jó, és a klinikán is szülszKép
Igazábol olyan rosszul nem vagyok, iszonyu sokat tudok aludni, soha nem volt ennyi gyomorsavam, föleg ez zavar.
Most még szokom a tudatot, kicsit felfoghatatlan, de nagyon jó érzés.
Évi
bjena

Ildi
Örülök hogy jelentkeztél! Kép Meg hogy ha csak a munka sok és nem veled van gond, az tök jó Kép Meló meg úgyis elfogy.
Nem tom mikor lesz a tali, én már annyiszor rákérdeztem, és alig jön reakció. Nem fogok könyörögni.... Tőlem egyébként várhatunk is a picit jobb időre, hátha egy kinti parti is összejönne a gyerkőcök kedvéért, valami jó kis játszótéren. Mondjuk március közepe, vége felé?????

Bjena
Ha szeretnéd, szivesen beraklak a táblába! Kép Legalább van remény hoyg a kislányod kinövi a nyavalyás allergiát, és akkor csak időszakosan kell szenvednie. Azért ez nem rossz Kép
Gyomorsavhoz meg kitartást kívánok, lesz ez még így se Kép

Tündi
Vendég

Tündi

Kislányom?KépKép Amugy kislányt szeretnénk, a név már megvan, fiuba még nem találtunk.
Ha szeretnél berakni...nem ellenkezem, ugy gondolom jo kis társaság vagytok, szivesen visszajárok, sok itt a tapasztaltabb anyuka..jo megfogadni egy-két ötletet.
27vagyok, nagyárpádon lakom, és szept.25re vagyok kiirva.

Évi
bjena

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?