Sziasztok!
Köszi a biztatást mindenkinek a kilókkal kapcsolatban
Tuncimaci!
Akkor te tényleg nem lehettél (lehetsz) egy nagy darab

. Én most 61 vagyok, úgyhogy azért nem mondják rám, hogy alultáplált.
Monee!
A szép könyvek, füzetek, tollak, levélpapírok nálam is fontosak, és igyekszem a saját naplómat is "rendben tartani", igen ez a gáz, amit írtál, hogy 5-6000 Ft egy ilyen. Örülök, hogy örülsz a jó időnek.
Bjena!
Szia, üdv közöttünk, ha rendszeresen jársz, biztosan gyorsabban telik majd az idő. Írj egy kicsit magadról, mi az oka, hogy nem dolgozhatsz, gondolom veszélyeztetett vagy, esetleg a munkahelyed. Én már a félidőnél járok, még dolgozom, mégis lassan telik az idő, a vége felé meg lehet, hogy még marasztalnám

.
Tündi!
Az orvosod akkor a Varga Tamás lett? Valóban elmaradhatott, mert tegnap én is voltam (nem hozzá járok) de hallottam, hogy V.T. betegét hívták, gondoltam nem volt. Remélem neked is sikerül majd tartani a súlyod, mondjuk én azért pár éve már nem voltam az a nádszálkarcsú típus, edzettem a bébire

(jó kifogás), nem egyébként a veseműtétem után javasoltak egy "kis" hízást, ami 8 kilóra sikeredett, hát ez van.
Azért is kérdeztem egyébként ezt a súly dolgot, mert 1-2 "rosszindulatú" ember (sajnos a sógornőm is ilyen) elég "megvetően" állnak a témához, próbálnak rám "hatni", hogy ártok a gyereknek, meg ez mennyire nem jó, én meg úgy gondolom, hogy mivel dolgozom, rengeteget sétálok és rendszeresen, de visszafogottan tornázom, lemegy az, amit esetleg fölösben eszek. Biztos nehéz lehet azoknak, akik otthonra kényszerülnek (vagy maguk választják) és akkor az ember akaratlanul is többet ténfereg a hűtő felé. Engem eléggé letaglózott anno az a +8 kiló, láttam, hogy mennyire nehéz 1-2-t lefaragni belőle, ezért nem szeretném, ha a szülés után teljes ruhatárcsere, lelki problémák gyötörnének.
Ma voltam nézelődni, vettem egy kismamanacit, valóban nagyon szép idő van.
Sziasztok: Timi