A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Közben kiderült, hogy a táblámban frissülnek a szalagok Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!

Írígykedem a sok finishelőre!!! De tudom, hogy én pici lányomnak még bent kell maradnia néhány hetet, hogy erős, és jó immunrendszerű baba legyen. Csak így a vége felé már elég nehéz. De gondolom nem csak nekem.

Zsu!
Nagyon szép lett Kata "sarka"!

Rita
34+2

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

<font color="119911"> Jó reggelt!
Nem szültünk az éjjel. De azért volt már 1-2 fájásom. Kép
Cory,
de ijesztgess. Neked azért még legalább 2 hetet ki kellene bírni! Beszéld meg a lánnyal!

Nálunk elvileg nem lehet felvinni a kistesókat, mégis fent szoktak lenni. Tegnap egy kislány ott tologatta a kisöcsit, aki pénteken született.
Tünde,
hátha fel tudja csempészni Peti a lányokat. Szorítok, hogy babás szobába kerülhess! Na, akkor most meglátjuk, hogy melyikünk lánya a gyorsabb. Kép</font>
angi79

ANgi: igyekszem én, de ez a tegnapi nap betett. Rémes, hogy rám hatott ez a front helyetted Kép Valamit elrontott, de majd irányítgatom feléd Kép

cory
Budapest

Jó reggelt Mindenkinek Kép
Angi Kép
Reméltem már a szülőszobán vagytok Kép

Cory Kép
Pihengess, nektek még van időtök megszületni Kép Addig a kislányod még erősödjön Kép

Lidike, Bettina Kép
Drukkolok, hogy mielőbb átszakítsátok a célszalagot Kép Kiváncsi vagyok ki a a következő Kép Jöhetnének már a babák futószalagon Kép
Kép

Annácska 32+1

[color=#0000ff:203f9deef2][i:203f9deef2]Annácska, Peti és Dondi baba [/i:203f9deef2][/color:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://www.mamanet.hu/rulers/3688_10900.jpg[/img:203f9deef2]
[img:203f9deef2]https://vonalzo.picibaba.hu/8869.jpg[/img:203f9deef2]
annácska

Sziasztok

Látom mindenki egyben van,Kép én viszont megszültem éjjel, persze álmomban.Kép Nagyon simán ment, ráadásul itthon. Csak az nem értette senki, hogy miért van meg az összes foga, hát ez nekem is érdekes volt. De szép gyereket hoztunk össze. Egyébként 9 órát aludtam, leszámítva az 5 pisit azt is Comában így nem gondoltam rád Tünde, mert ahogy eldőltem már aludtam is.Kép
Csak panaszkodnom kell nektek, és egyből visszaáll a rend, és még pörgök is. Nem értem.

Zsu
Anna után én is gratulálok, hogy ilyen pici helyen megoldottad a kiscsaj helyét.Kép

Cory
Mit éreztél, hogy azt hited megszülsz?Kép

Angi
Szerintem péntekig meglesz Lídi és Tündénél is Bettina.KépKép

Annácska
Mi a másik két név? Írd le majd mi megszavazzuk nektek, ha nem tudtok választani!KépKépKépKépKép

Babetta és Levi 36+3

Edit és Levi 2006.03.06

Kép
babetta

<font color="119911"> Annácska,
ez aranyos. Kép Köszi!!!
Cory,
várom azt a frontot!</font>
angi79

Babetta: időnként begörcsölt a méhem. Nemcsak kemény lett, hanem fájt is, meg a derekam is. Mint egy mensis görcs, csak most nem akkora a méhem, mint mensikor.

cory
Budapest

halihó! nézzetek gyönyörű újszülött ikerbabákat a spektrumon most!!!

indianyo

Sziasztok csajok!!!!

Kösz, hogy hiányoltok, aranyosak vagytok.Itt voltam, olvastam, de annyira fáj a hátsó felem ülésnél, hogy nincs kedve írogatni.Ma meg nem leszünk itthon, csak bejelntkezek, olyan kedvesen hiányoltatok.

majd délután, vagy este ígérem, hogy jövök, aztán reagálok mindenre.Egyet azért nem hagyok ki:
Angi, Tünde kitartás!!!!!!
Pár nap és ott a cuki kis bébitek a karotokbanKépKépKép

Most rohanok

ildikó
vas

Jó reggelt!

Angi: tök jó, hogy már voltak fájások! Egyre közelebb van! Mondom én, hogy a névnapját már kint ünnepliKép

Cory: te meg nagyon vigyázz magadra! Ki is dolgoztad magad, vagy "csak" a frontok? Legalább még egy 1,5-2 hét jó lenn nektek!

Babetta: Szuper,hogy te is jól aludtál ma éjjel! Látod-látod, ezért gyere többször panaszkodniKép

Tünde: Jól döntöttetek! Hajrá Bettina!, szorítunk, hogy most már ő is igyekezzenKép

Annácska: Nos, hallhatjuk a másik két nevet?

Zsu: Nagyon ügyesen kialakítottad Kata babasarkát, ügyes vagy! És még nem is gratuláltam a kiságy összeszereléséhezKép

Látogatás: Nálunk csak az alapítványi szobában lehet látogatót fogadni! A többi szobából ki kell menni az előtérbe , gyakorlatilag a lépcsőházba. Babát akkor egy ajtón keresztül egy csecsemős mutatja meg az érdeklődőknek!

Küldjük a frontokat Lidikének és Bettinának!Kép

Alina csak nem babázik már, nem írt pár napja?!
Vas Ildi? Eszti? Merre vagytok?

Anita (37+3)

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ildi közben megkerült...Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

<font color="119911"> Vikó,
nézem. Érdekes dolgokat mondanak. A babák cukik. Kép</font>
angi79

<font color="aa00aa">Jó reggelt! Én is egy jó ideje már szülök álmomban, illetve csak az eredményt álmodom, magát a szülést nem... és sose fáj semmim utánaKép Ezek szerintem a mamákat segítő jótékony hormonok meg a tudatalatti munkájaKép

Szép napot!</font>

indianyo

Ja, és az éjjel álmomban Vas Ildivel panaszkodtunk egymásnak, amiért nagyon fáj az alfelünk... és lám, tényleg Kép

indianyo

RTL-en megy Mein Baby.... én azt szoktam nézni...

Látogatás
Itt nem tiltották...
Sokan hazamennek egyébként a szülés után 24 órán belül...

Délután megyünk a gyerekorvoshoz... alapos vizsgálat lesz... csak ne legyen nagyon hideg...
Lettymama2

Sziasztok Mamik!

Remélem emlékeztek még rám egy kicsikét, attól függetlenül, hogy majdnem két hónapja eltüntem.De decemberben szabin voltam, a január három hetét pedig bárányhimlősen vészeltem át otthon. Borzasztóan szenvedtem egy kis gyerekbetegségtőlKép
Most újra dolgozom, de ennyi kihagyás után nagyon nehezen viselem.

Remélem, hogy ti mindannyian jól vagytok!Gondoltam ám rátok nagyon sokat!

Egy gyors összefoglalót igazán összehozhatnátok nekemKép
Van már babánk?

Sajnos nem ígérhetem, hogy vissza tudlak olvasni titeket, mert közben át kell adnom a melót az utódomnak is.

Millió puszi nektek!

Medike és Eszter
30+3

Edina és Eszter Hanna
KépKép
medike01

Ágiboszi helyesbítette a táéppénzes hozzászólásomat (ilyen az, amikor nem a megfelelő embertől érdeklődtem, úgy látszik, könyvelők se érthetnek mindenhez). Idemásolom, amit Ági erről összefoglalt:

...a lényeg hogy a táppénz két részből áll: első három hét betegszabi néven fut, amit a munkáltató fizet és mindent vonnak belőle (összes járulékot) ez az előző év átlagkeresetének 80% a, (van amelyik munkáltató az egészet megadja szal 100% ot, de a 80% kötelező, ha már több mint egy éve dolgozol)Ha letellik a betegszabi akkor jön a táppénz valójában (amit fizethet a munkáltató, de akinél ez nem kifizetőhely annál az oep fogja utalni) ez az előző év átlagkeresetének 70% a, ebből csak adót vonnak!

ha valaki korházba kerül akkor csak a 60% a jár, mivel ott kap ellátást (no comment).

A betegszabira kapott pénz beleszámit amugy az átlagkeresetbe egy esetleges ellátás alapjának számitásánál, de a táppénz nem számit bele az átlagkeresetbe, az csak a biztositási napokat növeli...

indianyo

http://magyarorszag.hu/ugyintezo/ugyleirasok/szocell/tappenz?mohu_location=C_Adv isor

Itt részletesen le van írva....

Egyébként ez a magyarorszag.hu oldal nagyon hasznos.... (ez itt a reklámKépKépKépKép )
Lettymama2

Sziasztok!

Mariannka,
örülök, hogy hazakerültetek és hogy a szopi is megy rendesen! Mielőbbi felépülést kívánok! Kép Várunk majd rád türelmesen! Kép

Betti,
én január első pár napjában (talán 5-6 napot) dolgoztam, utána kórház és itthonlét. Most kaptam én is először, úgy fizut, hogy alig voltam. Az a pár nap is szinte semmi. És icipicivel kaptam többet, mint a fele a megszokottnak. Mondjuk a táppénzben az is rossz, hogy van, hogy utólag számolják el, ugye? Én tegnap vittem ki egy táppénzes papírt a melóhelyre, amin a doki két hetet igazolt. Jan. 23-29. És jan. 30-febr. 5. Ha így nézzük, akkor 20-án (újabb két hét múlva) viszek ki egy olyat, amin a febr. 6-12-ig és 13-19-ig tartó időszakot igazolja a doki. És mire az azt követőt vinném ki (március 6-án) a következő két hétről (febr. 20-26 és 27-márc. 5), arra már megcsinálják a februári fizetési papírt, amin ez az uccsó két hét még nem lesz rajt.. Bocsi, hogy kicsit bonyolult voltam.. KépKép nem tudom mennyire voltam érthető.
Szóval utálatos dolog ez a táppénz. Szerettem volna pont emiatt még kicsit dolgozni, de hát mégsem így alakult.
És úgy tudom a GYES, GYED és társaik sem fog egyhamar jönni, ugye? Kép

Nici,
tök jó a hasad, nagyon látni a két kép közötti különbséget! Kép

Zsu,
nagyon jó lett Kata szobája, ügyes vagy! Kép

Babetta,
vigyázok én vigyázok az emberemre, ahogy tudok! Kép Van, hogy annyi ruha van rajt, alig bír megmozdulni. De sajnos azok a dolgok ellen, amiket a hírekben hallani fiatal focistákról, nemigen tud mit kezdeni az ember... Talán annyi, hogy ő nem olyan profi és elsőosztályú csapatban játszik, ahol minden nap vannak edzések és lótnak futnak, és ahol annyira megterhelnék a szervezetüket. És ami most történt azzal a 24 éves sráccal! Hát ennyi idős korban szívroham! Durva.. Kép

Nadine és Dorka 29+5 Kép
Kép

nadine81

Indianyó,
húúú, akkor most már értem.. vagyis kezdem érteni.. Vagy mégsem?? Kép Olyan utálatos hülye nyelvezet, de jó volt így összefoglalva! Kép

nadine81

Sziasztok lányok! Kép

Ildi, jó, hogy jelentkeztél! Kép
Zsu, szép lett a kis sarok, igazán otthonos, és hangulatos! Kép

Mi meg most jöttünk meg méhszájvizsgálatról, húúú, ez nem volt gyenge, azt hiszem, kaptam egy kis ízelítőt, hogy milyen lesz a tágulás. A lényeg, egyujjnyira vagyok nyitva, ami nálam nagy haladás, mert eddig kb. annyira voltam zárt és kemény, mint Angi. És most meg kicsit tágított is rajta. CTG is király lett, most a méhtevékenység zéró volt, viszont pici fiam akkorákat mozgott, mint még eddig soha. Kép Meg is dícsért minket a szülésznő.

Most pedig megyünk fogorvoshoz, kínzom még egy kicsit magam, lesz egy töméscsere, brrrr. De muszáj, hogy minden ok legyen a szülésig. Kép

Este jövök.

Eszti
37+6
Vendég

Helló Lányok!

Nagyon pörög a fórum... én is megnéztem az ikres dokumentum filmet, hát nem lehet semmi ikreket nevelni.

Vas Ildi! Én már egy jó ideje úgy netezek, hogy feltettem a laptopot egy komódra, ami kb. derék magasságig ér, és állva követem az eseményeket, mert ülni nekem sem esik jól... Kép

Zsu! Nagyon barátságos az a kis sarok! A tetőtér amúgy is tetszik nekem. Kép

Angi! Honnan tudod, hogy ezek fájások? Különböznek a sima pocakkeményedéstől és görcsöléstől?

Eszti! HOgyan végzik a méhszájvizsgálatot? Amikor kézzel vizsgálnak? Vagy ilyenkor beljebb kell nyúljon a doki, hogy a belső méhszájat is elérje?
Kitartás a fogorvoshoz! Én már ezen túl vagyok szerencsére, nekem bőrgyógyászhoz kellene elmenni, mert van 3 szemölcs az ujjamon, amit le kell vetetnem, de ez egy napos program lesz szerintem és nem sok kedvem van hozzá. Kép

Csajok! Van valakinek tapasztalata, hogy a táppénz mennyi idő alatt ér ide? A munkahelyemen én leadtam 22-én, a bérszámfejtés miatt, ők rögtön küldikis tovább a TB-nek, de ők mennyit ülnek rajta? Én egy teljes havit vittem.

Puszi:

Barti
32+1

KépKép KépKép
Kép
bartika31

Szisztok!

Köszönöm a hiányolást (ANITAKép), de hétvégén tiszta depis hangulatom volt, bőgtem is párszor, úgy hogy nem volt kedvem nagyon irogatni.Kép
Meg semmihez.
De azért olvastalak ám benneteket, láttam milyen nagy már a pocid Anita, hihetetlen:Kép, nagyon szépek az elkészült gyerekszobák/gyereksarkok, olvastam hogy már tényleg szinte MINDENKI szenved!Kép, én is csak várok várok... tegnap voltunk megint egy CTG-n, már azt sem tudom hányadik, és végre JÓSLÓ FÁJÁSOKAT mutatott a gép.Kép Végre valami! Úgy hogy tegnap jobb kedvem lett, és írtam is nektek, de elszállt, ezért kiléptem az éterből este.
De ma gondoltam megpróbálok írni...

Angi, Tündi
Nagyon szorítok nektek és kitartást! Biztos már csak 1-2 nap!Kép

A. 38+6.

ui.:
BARTI: Nekem tele van a tököm a TB-vel, jan 11-én kaptam meg a novemberit! A decemberit meg még most sem, pedíg lassan febr. közepe van!!
Vendég

<font color="aa00aa">AlinaKép
megkaptam, jönnek a képek hamarosan Kép</font>

indianyo

HÚÚ de gyors vagy Vikó!
Mire visszaléptem ide, már írtál is!! Köszi
Vendég

Anita: semmit nem csináltam, csak a frontok Kép De már érezhetően elvonultak, ma nem volt semmi nyűgöm.

Eszti: fúúú, a kézzel tágítás brutál. Miért csinálták?

cory
Budapest

Alina 38. heti pocakképei: Kép
Kép

indianyo

Vikó
KöszönömKép

Hááát ezek lennénk mi, bár szerintem nagyot nőtt a hasam, közel sincs akkora mint neked Anita, vegy mint Nicikának!Kép

Cory
Tegnap nekem is volt olyan menzesz szerű fájdalom este 2-3-szor, szerintem is a front miatt!

A.
Vendég

AlinaKép Nagyon szívesenKép

indianyo

Sziasztok!

Megkerültem én is! Múlt héten három napot apucival voltam, nagyon jó volt! Utána viszont 4 napig nem is láttuk egymást, mert elutaztam. Annál édesebb volt a viszontlátás. Most már szerintem megoldódik a köztünk lévő feszültség, de még mindig nem az igazi.

Rengeteget írtatok, egy hét termését lehetetlenség visszaolvasni, csak átfutottam rajta.

Először is: Gratulálok az új babákhoz!!Kép Sok örömet és sokáig tartó tejcsit kívánok!Kép

Másodszor: Nagyon drukkolok Anginak, Tündinek, és a többi "végét-járónak", hogy meglegyen a baba minél hamarabb!Kép Izgalmas dolgok ezek!Kép

Zsu!
Nagyon szép lett a babasarok! Szép színek!Kép

Nicika!
A ti szobátok fantasztikus lett! Nagyon ügyes a párod! El voltam ámulva, még a férjemnek is nagyon tetszett.Kép

Babetta!
Akkor kitűztétek, hogy 17.-én akarsz szülni? Szép ajándék lenne a párodnak! Remélem így lesz!Kép

Anita, Nicika!
Nagyon szépek a pocakok! Igazán csinos kismamik vagytok, még a finisben is!Kép

Táppénz: Én már novembe óta itthon vagyok, és bizony nekem is össze-vissza jön. Idegesítő, főleg, hogy ilyen kevéske pénzről van szó. Miért pont a kismamákon akar meggazdagodni az állam?? Bocsi, de ez nagyon b*ssza a csőrömet. Inkább nem is írok erről többet, mert felbosszant. Kép

a hétvégén megyünk a testvéreimmel egy wellness hétvégére, már alig várom! Hárman vagyunk lányok, és most még kihasználjuk, hogy elmehetünk így együtt, pasik nélkül.Kép Néha ilyen is kell, és ezentúl nem nagyon lesz rá lehetőség.

Most megyek, eszem valamit, és lepihenek, mert az éjszakai alvás nekem sem megy valami fényesen.

Adri+Levike
29+6 (hú, mindjárt 30!!)

Kép

Kép
adriana

Sziasztok!

Cory: rám sem hatott a front, úgyhogy én is átveszem tőled a görcsöket!Kép
Vásároltatok már Lizinek??

Alina: remélem csak a várakozástól van rossz kedved, nincs semmi baj, ugye??

Bartika: nekem tegnap teljesen felnyúlt a doki a belső méhszájba is. Én közben homokos tengerpartra és pálmafákra gondoltam, úgyhogy annyira nem fájt, igyekeztem nem odafigyelniKép

Nekem a táppénz a leadástól számított 2 hétre van utalva. Akkor én egész jól járok.)

Eszti: drukk, hogy a fogorvos ne fájjon! örülök, hogy jó lett a ctg!!Kép

Vikó: még szerencse, hogy álmunkban nem fáj a szülésKép nekünk nincs kábel tv-nk, úgyhogy semmit nem tudok nézni, amiről beszéltekKép

Annácska: ha beindul a babaeső meg sem lehet állítaniKép Májusig szerintem minden héten lesz "babánk", lehet több isKépKép

Anita, Nicika: bízom a természetben, hogy nem kell elindítani ezt a kiscsajt, kijön magától.
egyébként csütörtökön a dokim pont ügyeletes, gondolom neki könnyebb akkor szülést vezetni nem kell külön rohanni hozzánk mondjuk éjjel. Dehát ezért kapja a lóvét, nem??

Tünde 39+5

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Sziasztok!
A múlt héten , ahogy Kincső és Istvánka megszülettek, azt hittem meg sem áll a bébieső, de úgy látszik, fronntok ide vagy oda mégis várat magára a köv. baba.

A hidegfrontot mi is megéreztük. Vasárnap este úgy éreztem, hogy a lányom a fejével iszonyatosan nyomakodik lefelé. Alul középen annyira fájt, hogy ijedtemben elkezdem összepakolni a kórházi cuccokat, de hál Istennek másnapra elmúlt.

Vikó!
Akko Te is tuti császáros leszel? Vagy még nem biztos?

Nem is tudtam, hogy Mariannkáék már otthon vannak. Ki tud róluk vmit?

Alina!
A pocid nem semmiKép

Annácska!
Te, mindig olyan derűs vagy, olyan jó Neked!

Anita!
Megvannak a vizsgáid?

Medike!
Hogy tudtad a bárányhimlőt ép a terhességed alatt elkapni?

Rita
34+2

Rita
Kép
Dorka 10, Dani 12,5 éves
ritaa

Alina,
mi volt a baj? Persze csak, ha akarsz mesélni róla...
A pocakod naaagyon szép, már emiatt is érdemes jókedvednek lenni! Kép
Az a táppénz nagyon durva, akkor én sem reménykedek semmi jóban... Kép

Adri,
az állam mindig azokon akar gyorsan meggazdagodni, akiknek amúgy sincs sok. Gondolják ha valakinek amúgy sincs sok, akkor az a kevéske pénz is ráér, hogy megkapják.. Mi vagyunk ezek, kisemberek. Kicsi halak a nagy vízben! Kép

nadine81

Tünde: még nem, de csak azért, mert hó vége van Kép Illetve egy baby bag-et vettünk az e-bay-en, ami elvileg a hét végén ér ide Magyarországra Kép
De hétvégén hajrá vásárlás Kép Meg neki kell esni végre, hogy legyen szekrénysor a fiúknál a gyerekszobában, különben nem tudom majd hova rakni a csajszi ruháit.
Rémes, hgoy a frontok rám hatnak helyettetek Kép

cory
Budapest

Adri: biztos megoldódik a problémátok, ilyenkor a pasik is össze vannak kicsit zavarodva, hogy miként kezeljék az új helyzetet.
Rendbe kell tenni magukat, közben nem mindig úgy csinálják, hogy nekünk is jó legyen.
Beszélgessetek sokat arról, hogy neki milyen érzései vannak a babával kapsolatban. Ilyenkor nem jó vádaskodni semmi miatt, mégha jogosan tennéd is. Persze nem akartam beleszólni a dolgaitokba!!

alina: nagyon kis formás a pocid, tényleg nem annyira hatalmas, de nem is baj, nem ettől függ a baba méreteKép

T.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

<font color="aa00aa">RitaKép
A tuti ugye az, ami már megtörtént, egésze addig még van reményKép De úgy tűnik, hogy császár lesz, igen.

Mariannka tegnap írt arról, hgoy tegnapelőtt hazamehettek már.

TündeKép Én ugyan nagoyn rosszul tűröm a fájdalmat, de ha választhatnék, hogy 24 órás borzalmasan fájdalmas vajúdás vagy fél órás fájdalommentes császár, akkor is az előbbit választanám. Viszont az álmok mindig megnyugtatnak szüléssel kapcsolatban - Így van ez a dolog kitalálva - van kapaszkodója a mamiknakKép</font>

indianyo

Tehát nem ment el az előbbi hozzászólásomKép

Mindegy, majd később megpróbálkozom vele megint, inkbb most megosztom veletek az én rémálmomat!

2 napja megint azt álmodom (már előfordult múlt héten is), hogy a pici babám vagy nem volt hajlandó enni, vagy nekem nem indult még be a tejem (egyik nap az egyik volt a baj, ma éjszaka a másikKépKép) , én meg már azt sem tudtam,hogy mit csináljak, mit adjak neki: babavizet v mit, mert féltem, hogy éhen-, v szomjanhalKép Borzasztó rossz volt, tehetetlenségemben meg csak sírtam és sírtam... (jó kis megoldásKép)
Tehát gondolom tudat alatt félek, hogy menjen a szopi...

Anita
Kép
Kép
_anita_

Rita: igen, végre túl vagyok a vizsgákon!!! Tegnap el is felejtettem írni, hogy meglett az UV-m is (4-es), és tök büszke vagyok magamra, hogy bevállaltam, és nem toltám át semmit tavaszraKép

Eszti: Drukk a fogorvoshoz! Klassz a jó CTG, és hogy már te is "nyitva vagy"Kép

Babetta: Mi meg 16-át beszéltük meg BotivalKép Akkor lehet, egyszerre szülünk? (Jó is lenne, ha ilyen egyszerűen, kiszámíthatóan jönnének a babók!)

Tünde: Szurkolunk azért, hogy csütörtökig beinduljon BettinaKép

Adri: Akkor neked klassz hétvégéd lesz! Vigyázz azért magadra!

Alina: Helyes a te pocid isKép Nagyon kis formás, látod, bőven elég Márknak is, pedig nem egy picuri babaKép

Medike: Üdv ismét itt! Durván hangzik ez a bárányhimlőKép Jó, hogy semmi baj veletek!

Cory: Akkor hajrá vásárlásKép A frontokat meg majd terelgetjük felőletek, csak mikor már itt a Ti időtök, akkor küldjük őket, oks? Kép

Csajok, én iszonyatos nyomást érzek odalent mindkét irányból... a baba feje nyomakszik, jól gondolom?

Anita
Kép
Kép
_anita_

Ja, és akkor nekem mázlim van, hogy van protkó az OEP-nél! Így viszonylag időben kapom a táppénzt, kiv. az elsőt...! Sőt, én a héten már thgyás-on vagyok a suli miatt! Remélem, azt is gyorsan küldikKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Sziasztok Lányok!

Ezek szerint nekem is a front miatt fáj a fejem? Ha úgy vesszük már 3 napja fáj, és el se nagyon akar múlni. Kép
És sajnálatos módon be van dagadva kezem-lábam, úgyhogy ma krumplizok, meg felpolcolt lábbal alszok a héten. Holnap mindenképpen meglátogatom a védőnénit pisiteszt ügyben.
Én az éjszaka azt álmondtam, hogy bárányhimlős vagyok, nagy piros foltokkal. És menni akartam lemosni magamról és nem volt tusfürdőm.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Táppénz: nekem a cég automatikusan számolja, akkor is ha csak késve kapják az igazolást. De a rendőrségnél sok mindent meg mernek csinálni.
Viszont azért az érdekes, hogy csak az alapfizetést kapom (nem 70, hanem 100%-ban), ami bruttó 133 Ft, és még kétszer nem kaptam ugyanazt az összeget.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Sziasztok sikerűlt feljönnöm!
AnitaKép
Hatalmas a pocid, nem semmi!
AlinaKép
A tiéd is nagyon szép, formás!
Front:
Tegnap én is folyton görcsöltem, s már előre félek a holnapi melegfronttól, mert arra érzékenyebb is vagyok!
A héten fősuliban van a barátosném, nem szülhetek, s különben is Szófi csak hízzon még odabenn!
TündiKép
AngiKép
Hajrá!!!!!!
Az utolsó hetekben én is nagyon nyüglődős vagyok.
A sok keményedés miatt is, a vérnyomim is hol jó, hol nem a cukrom szintén, szóval már várom a végét, pedig megfogadtam az elején, hogy kiélvezem az utolsó pillanatig a dolgot, de most valahogy már nem megy!
MedikeKép
Te szegény, pont most kaptad el a bárányhimlőt?
TitatiKép
Ti hogy álltok Vele?
BoriKép
Ti hogy vagytok?
Híznak a leánykák? Tudsz picit azért pihenni is?
MariannKép
Mielöbbi felépülést, sok tejcsit!!!!!
Puszi: Csema

KépKép
csema

Sziasztok lányok,
Már rég írtam de azért olvasgattam a topikot, olyan jó olvasni, hogy mindenki mennyire készül a baba születésére.Én is nagyon várom de még egy pár hetem van hátra, és ezek az utolsó hetek a legrosszabbak, hol depi leszek és nincs kedvem semmihez csak egész nap feküdni, hol meg egész nap csak mennék és vásárolnék.
Nagyon izgulok és kiváncsi vagyok, hogy ki fog szülni legközelebb. Remélem mindenkinek gyors, probléma mentes szülése lesz.

Zsuzsofi,
A kis kata kuckoja nagyon szép neki is biztos nagyon fog tetszeni, különben mi is a babánkkal egy szobába leszünk de ezt nem is bánom mert így mindig rá tudok nézni, hogy nincs e valami baja.

Tegnap voltam dokinál kókusz vizsgálaton remélem jó lesz az redmény. Megkérdeztem tőle ezt a magzatvíz vizsgálatot, mert annyi rosszat hallottam róla főleg azt hogy nagyon fájdalmas,
Erre ő azt mondta, hogy egyáltalán nem ért vele egyet és ilyet a Szt. Imrébe nem is csinálnak felesleges. Úgy hogy most megnyugodtam.

Csema,
hogy vagytok? Gyerekek megyógyúltak már? Olvastam egy táblában, hogy Táborfalván laktok, mivel ez egy kis település nem ismered véletlenül az Antal Jánosékat a Honvéd 3.ban laktak de azt hiszem összel elköltöztek onnan.

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Mielőtt visszaolvasnék, leírom mi volt:

Megjöttünk az NST-ről! Minden rendben babóval! Nekem meg csak ici-pici kilengések vannak a méhtevékenységben, igaz volt egy kellemetlenebb 60-as erősségű is! NST után a dokim levette a rákszűrést és megint bekente olajjal a méhszájat! Azt mondta aggasztja hogy a méhszájon valami hámsejt elváltozást lát és ezért csinálta a cytologiát! Péntekre ha minden igaz meg lesz az eredménye! Ha esetleg nem jó, akkor antibiotikumot kapok, meg hüvelykúp kúra lesz, meg további olajozás! Azért kicsit aggódok&#8230; Ja és képzeljétek el ez valami rózsa olaj szerűség lehet, mert olyan rózsa illata van az alsó fertájamnak hogy csak na! És ilyen halvány rózsaszín az olaj! Szóval muris! Kép Nincs ötlete valakinek hogy mi lehet ez az olaj?
Ez után volt UH is, babókám fejvégű és már be van illeszkedve a buksija a medencébe! Kb. 3000-3200 grammra becsülte a doki. BPD:89 mm, THQ: 92mm, FL méretet nem mért, mert azt mondta hogy az már nem mérvadó! Kérdeztem a baba nemét, amire őszintén megmondta hogy ő még nem olyan tapasztalt az UH terén hogy ilyet meg merjen mondani! Tök ari volt! És mindenhova soron kívűl bemehettem! És annyira diszkrét volt! Kép Legközelebb pénteken kell mennem NST-re!

Nicika38+1

KépKép
nicika

Nicika,
Nagyon szuper, hogy a babáddal minden rendben van biztos meg is fog születni időben minden probléma nélkül. Amit nem értek hogy a te orvosod miért csinál rákszűrést a 38 hétben, mikor ezt már egyszer megcsinálták, mert miért néz magzatvizet és miért kell kenegetni olajjal a méhszájat most, nagyon fura ez a doki. bocsi a sok miértért!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Ja és a vérnyomásom nagyon alacsony volt: 90/70! Eddig meg legtöbbször 120/80! Mióta NST-re járok nem megy 110 fölé!

Angi! Na már akkor kezd bíztató lenni a dolog, ha már volt egy-két fájás is! Drukkolok nagyon!

Medike! De jó hogy megkerültél! Kép

Eszti! Üdv a nyitott méhszájasok táborában! Kép És tök jó hogy minden rendben volt! Szülünk egy időben? Kép Egyébként nekem ma nem fájt a méhszáj vizsgálat. No persze nem volt kellemes, de hát ez szinte semmi a szüléshez képest!

Alina! A jósló fájás az hányas erősséget jelent a 100-as skálán? Szép a pocid! Csini vagy!

KépKép
nicika

Zsu! A kérdésedre a válaszokat már leírtam az előbb, de a lényeg hogy azért csinált rákszűrést, mert talált a méhszájon valami hámelváltozást és ez aggasztja! Ezt ecsetelte be az olajjal most már második alkalommal! Magzatvizet pedig nem nézett! Majd csak akkor fog, ha túlhordom! Szóval szerintem nem fura a doki, csak nagyon lelkiismeretes! Én teljesen bízom benne és így már értem ennek a rákszűrésnek a szükségességét is!

KépKép
nicika

Helló mindenki!
Szuper, hogy mindenkinek jók lettek a vizsgálatok!
Szobaképek aranyosak, pocakképek brutálisak!

Nálam:
kontroll labor: rossz, az antibiotikum nem segített -> urológia: vizelettenyésztés. Eredmény pénteken lesz.

Megnéztem a táblában az NST/CTG-ket
nem értem, nekem 50es volt az alap és voltak 80as csúcsok, akkor ez intenzív héhtevékenység, nem? Akkor mért mondta a doki, hogy okés?
katicuska

Meg aztán ha valami nem oké a cytológiával akkor antibiotikumos kezelést kell hogy kapjak!

KépKép
nicika

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?