A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2005.őszi babák

Nagyon édes Eszti!
De jó, hogy elaludt!
Nem tudom, mi van, Andris napok óta nem alszik, biztos a hidegfront...

Jól látom, hogy Panda-babának fülbevalója van?

Havtünde!
Lehet, hogy félreérthető voltam, egyszerűen enm látszódnak ezek a rublikák és nem lehet feljönni. Csak úgy sikerül, hogy az elmentett oldalaimra begépelek valamit és akkor felenged.

Ayse

ayse

Havtunde,
örülök,hogy segítettem,hála apósnak is!Kép

Fogak nálunk is jönnek,fogcsírák látszanak,nyál ömlik,rágunk mindent,főleg öklöt,néha szenvedünk,mi homeos bogyókat is adunk,nővérem hozta Bécsből,mert ő azt használta a lányainál,azért a patikai kencével is maszírgálom neki néha és örül neki!

nem tudom mit ehettem,de Kisnyúl 2napja visongat és görcsölget,bár állítólag a sok nyáltól is lehet,amit azért le is nyel néhaKép!ma étvágya is alig volt szegénykémnekKép,remélem ma már azért elmulasztottuk neki közösen!

And,
kép világbajnok!!!!!!!!Kép
a többi kép is mind nagyon helyes,különösen a fütyifogósKépKépKép
Angelani!!!!!!
nagyon komoly a kicsike!!!!!!!azért vigyázzatok!Kép

Ancsi üdv közöttünk!Képmi is még csak tejcisek vagyunk!

Napsugár!ejha!Kép

Kisnyúl legújjabb játéka:
kockadobozos-zsepitartóért teljesen odavan és huzogatja a zsepiket belőle,mielött még a szájába dugná elveszem és már nyúl is a következőért!KépKépKépki fogom szedni a zsepiket,beleteszek egy textilpelust,azt huzogathatja,legfeljebb kis kockákra vágomKépmit nekünkBrendon és társai bababoltok játék-kínálata!KépKépKép
Nyúlné és Kisnyúl18+5

Emese és MarciKépKép
nyúlné

Sziasztok!

Még nem végeztem a visszaolvasással, csak félek elfelejtem amit írni akarok!

Napsugár! GratulálokKépKépKép

Spanci!
Nekem sem jött még meg a szopi mellett, mondjuk nem szedek fogigátlót sem, talán még nem jön a kistesó, de ha igen, ám legyen!!!Kép

Mea! Eredetileg 2 babát terveztünk, és olyan 2-3 év korkülönbséggel! Mostanában azonban már olyan 1,5 éves korkülönbségről beszélünk, na meg felvetődött a lehetősége esetleges 3.-nak is, de ez még nagyon feltételes, majd meglátjuk! KépKépKép

Angelani!
Nem semmi ereje van Erhardnak, ha már így felhúzza magát!

Hari! Gyógyulj meg hamar-hamar! Kép

Dóri! Biztos tök jó volt fürödni, irigykedhetek??????????Kép

A bébik nagyon édik!

Na folytatom a visszaolasást! Kép

Viki

Viki&Peti&Eszti
Kép
Kép
viki27
Pécs

Sziasztok!

Ritkán van időm jönni, de követem a történéseket.
Megnéztem a talis képeket is, nagyon jók!!
Apa is kukkolt, fel is ajánlotta a kertünket nyáron egy hasonló talira!

Napsugár
gratulálok! Kép nekem is megfordult már a fejemben, milyen jó volt pocakosan, (a legjobbKép) de azért még egy kicsit várunk a tesóval

Dórinak és Balázsnak boldog névnapot!!

Angelani
Erhard nagyon ügyes!

Ancsi
üdv, Tomi ma 20 hetes és csak szopizunk, még nem kapott semmi mást, néznek is rám hülyén az emberek. Ez annyira fura?

Göndörzsóf

Bubus nagyon helyes Kép Ezek a kék szemek.....

Davallia
Panda nagyon édes! Kép Kép Kép

And
Ez a kép Esztiről fantasztikus!!!!!!

Apropó, lányok kengurut hány kilóig lehet használni? Tomi böhöm nehéz a babakocsival együtt, gondoltam így egyszerűbben közlekedhetnénk.

Visszaolvasok még, mert az előző oldalakat elfelejtettem.

Thomasanne

Kép
Kép
thomasanne

Ayse! Kép

Én értettem, amit írtál. Csak azt nem, hogy mit érthettem félre? Kép Namindegy. Én elmentettem a kedvencek közé az általam használt topicokat, így mindig tudok jönni.

Szupik a babák!

Davallia!
Tudnál egy közelit adni a fülbevalóról? Én a héten viszem vissza Zitáét, már többször kikapcsolódott, szerencsére eddig mindig megtaláltuk. És már a fehéraranyra is gyanakszom, hátha arra allergiás. Szerdán megyünk oltásra, dokibácsi tuti hülyét fog kapni tőlem, ha előadom a feltevéseimet. Kép/Kép
Vendég

Köszönöm a válaszokat köv. bébi témábanKép
Hát a csajom kikészít mostanában, nem alszik csak ebéd után egyet és olyan kis elevenKépKépKép
Hangoskodik, sikít, nyüszítKépKépKép
De estére kidőlKépKépKép

Nektek hogy telnek napjaitok???

Mea
mea

Sziasztok!

Zsóf Kép Bubus a második képen tiszta anyja Kép / szerintem.../

Mi is nagyon szeretnénk még legalább egy babust, én hajlanék a négyre is, Apa mondta nemrég, hogy nana, előbb legyen meg a három! Nekem a terhességhez nem fűlik a fogam, azután minden csodás Kép Kép Kép

Lefényképeztem pár papírképet Balázs kiskorából, én nagyon hasonlónak látom a két gyereket, de nemtom, a képek alapján meg lehet-e állapítani.

Ezen Balázs már nagyobb, mint most Gergő, de ugyanaz a helyzet, ugyanaz a törülköző / és az anyjuk ugyanolyan béna feje.../:
Kép
Itt dédivel öt hósan:
Kép
Kép
Itt épp féléves:
Kép

[color=#0000ff:97cc209566]Judit+Gergõ+Balázs[/color:97cc209566]
jucc73
Érd

Sziasztok!

Nyúlné, kinyúltam a zsepisdobozon. Pálma is többször meg akarta kaparintani, de én a dobozt se adtam nekiKép. Mondjuk a legjobb gyerekjáték az tényleg egy nagy lavór, meg mindenféle flakkon, kupak, műanyag tányér, amit ki-be lehet pakolni. Az megmozgatja a gyerek fantáziáját. A formatervezett bébifejlesztők meg elbújhatnak ezek mellett...

And, olyan cuki Eszti, ahogy alszik. Szerintem bátran használd a kengurut, én itthon se vagyok meg nélküle, ha végleg nyűgi, akkor magamra csatolom és táncolunk, pakolunk, és csönd van.

Hozzátápi ügyben nekem jó tapasztalataim vannak, mult héten csütörtökön a 4 hós oltásnál írt fel a dokinéni humana ha tejpépet, abba keverek banánt és nagyom szereti a csajom. A tápival ugye semmi sikerünk se volt, a banánra viszont ráharapott, úgy tűnik egy ilyen nagylány csak a kanalas dolgokat szereti. Délután szopi előtt kap egy kicsit belőle (40 g pép, 40 g banán).
Az oltást egyébként gond nélkül átvészelte, este volt egy kis hőemelkedése, adtam neki egy germicidet, aztán aludt, mint a bunda.
Ebben a szép napos időben dél körül én is kicsapom a lányt, jót alszik a friss falusi levegőn.

Ildi! Megkuksiztam Oli maszatos pofikáját, nagyon cuki.

Legyetek jók és egészségesek.

Dudukly + Pálma (kb. 19 hét + 4 nap)
dudukly
Isaszeg

Úgy látom, az utolsó előtti képnek valami baja van...
Van még, ezek már mostaniak:
Balázs az új ugrálószőnyegén. Annyira imádja! Kép :

Kép
Gergő:
Kép
Apa borocskája nagyon izgi!
Kép
Ez most a kedvencem Kép
Kép

Bocs,kicsit sok vagyok...

Judit

jucc73
Érd

Sziasztok,

And,
nekem is mióta megszültem vannak rémálmaim, nagyon sokszor sirva kelek, utána meg már nem tudok visszaaludni. Legutóbb is azt mondtam férjemnek, hogy nem akarok többé aludni,mert félek. Azóta nem is szeretek egyedül itthon lenni, ajtót kulcsra zárom (pedig sose tettem).KépKép
Rókica, meg tudnád mondani talán hogy ez mitől lehet, miért hozzuk összefüggésbe a szüléssel?!

Megann,
gyermekeink egyidősek, és Kevin sem fordul még, de éjjel felkel az utóbbi napokban és pár napja csak cumival alszik el este isKép Nem tudom mi történt vele.
Bár gondoltam arra is, hogy eléggé náthás szegénykém, talán emiatt, hogy nem kap rendesen levegőt.
Mit lehet ilyenkor tenni? Orrporszivót nem szabad minden nap használni, próbálom sterimarral fellazitani, de egyszerüen semmit nem hat. Kép Van vmi ötletetek mivel próbálkozzam még?

Majola,
és az eucerin testápolóval kented amitől elmúlt? Mert Kevint az eucerin fürdőolajban fürdetem, de a testápolót nem vettem meg 5000-ért.Kép De ha nektek elmúlt attól, akkor kénytelen leszek, de tényleg szemtelenül drága.Kép

Ancsi,
üdvKép Szép neve van lányodnakKép

Zsóf,
mi Kevinünk is szeret repülniKép

Üdv,
Zsu
spanci

Sziasztok,

Visszaolvastam, és a végére elfelejtettem a sokmindent, amikhez hozzá akartam szólni.

NapsugárKép
Gratulálok!

AndKép
Jaj, de aranyos vagy, jól esik egy kis dícséret ezeken a zord téli napokonKép. Esztike nagyon édes a kengurúban, lehet, hogy a zacsi cipelésétől fáradt elKép.

BarbiKép
Én is olyan szívesen legóznék már Jackkel. Most lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de már egy ideje gondolkodom rajta. Miért Barbapapa a felhasználóneved, miért nem BarbamamaKép?

Hát lányok, nekem tegnap megjött, pedig szoptatok éjjel-nappal. Először Jack nem nagyon akart enni, gondolom más volt a tejcsi íze, aztán 3 szopi után rájött, hogy ez van, ezt kell szeretni, és visszaállt a rend.

Amikor írtok a Norbi módszerről, mindig eszembe jut, hogy amikor 38 hetes terhes voltam, a Norbi menedzserével volt egy üzleti meetingem. A meeting alatt felhívta a Rubint Réka, és amikor a menedzser elmondta neki, hogy éppen egy terhes kismamával tárgyal, akkor a Réka kérte, hogy adja nekem oda a telefont. Tök aranyos volt, akkor ő 37 hetes volt, kérdezte, hogy hol fogok szülni, mikor mondtam, hogy első baba és kicsit izgulok, akkor elkezdett nyugtatni, hogy nem lesz semm gond, és mesélt az ő szüléséről és a terhességéről. Jót beszélgettünk, és eléggé meglepődtem, mert nekem előtte nem igazán voltak szimpik.
Mondjuk a módszer tobábbra sem a szívem csücske, mint ahogy a menedzser is elmondta, őket nem igazán érdekli, hogy mennyi tartósítószer van egy kajában, vagy hogy magyar legyen az alapanyag, a fő az, hogy alacsony legyen a zsír és szénhidráttartalom.

Jó éjt:

Manka

Manka

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Kids Birthday tickers
manka7

sziasztok!

először is köszönöm szépen mindenkinek a jókívánságokat!
Andi, Annamami, Angelani, Zsuzsa, Tünde, Bab, Barbi, Jucc, Viki, Thomasanne KépKép köszi!

Annamami!

Nekem sem csappant meg a tejem mennyisége, és minőségbeli változást sem észleltem a lányomon.

Babás képek továbbra is nagyon jók, én is nagyon szeretem nézegetni őket, annyira látszik ki hogyan fejlődik!

Angelani!
Csúcs a srácod! Kép Ha így halad, nemsokára futni fog. Kép

Voltunk ma a Tasnádi dokinál a Kelen kórházban, megmutattam a hemangiómát a dokinak, azt mondta már visszafele húzódik, kb 1-1.5 éves korára semmi nem fog látszani. Kép Tökjó! Kép

Aztán szülői értekezleten ültem du. 5-től este fél 8-ig, pontosítva akkor álltam föl és hagytam ott a terepet. Kép Mindig ilyen maratoniak. Kép

Na lebújok, mert nagyon álmi vagyok.

Dóri
Vendég

Mea,
Kisnyúl végre nappal is alszik,többször is fél órákat,aztán teper ezerrel,sikít,ordít,kacag-imádja a hangjátKép,jó sokat játszunk,imád mindent,ami ellentmond a gravitációnakKép,az én karom meg mocskos erős!egyre könnyebben veszem a napokat,azt hiszem kezdek belerázódni,ha keveset alszom már akkor se visel meg nagyon,hála a sok mosolynak Kisnyúl arcánKép!én is mászkálok vele,azért tulzásba még nem viszem,meg az idő sem az igazi,de tavasszal belerántunkKép, mostanában kezd figyelgetni a boltokban,séta közben,már nem alszik el mindig a babkocsiban!
Nyúlné

Emese és MarciKépKép
nyúlné

nagyon jók a fényképek, én mindig is imádtam fotókat nézegetni, most meg pláne, ennyi szép baba!Kép
én is teszek fel képet, ezek ma készültek.

anyával,
Kép

játék közben,
Kép
spanci

Ja elfelejtettem a szopis 3 kiló zsír dolgot. Ezt Rough guide to Pregnancy könyvemben olvastam, ebben elmagyarázzák, hogy a terhesség alatt felszedett plussz kilók hogyan oszlanak meg. És ott az van feketén-fehéren, hogy 3kg zsír a szoptatás folymatos biztosításához, ami szülés után is marad.

Manka

manka7

Barbi,
Neked is köszi a bókot! Kép

Azt hiszem, a Tünde írta a múltkor, hogy Noel nagyon hasonlít Rád. Amikor megláttam azt a talis képet, én is azt gondoltam magamban, hogy tiszta anyukája. Ezt már le akartam írni, csak valahogy mindig kiment a fejemből.

Zsóf,
Bubus igazán jóképű fickó!

Davallia,
Panda nagyon kis husi! Látom ő is nagy számítógépezős, mint az én Tofim. No meg rendkívül muzikális. Nem lehet elég korán kezdeni. Kép

Jucc,
Tényleg nagyon hasonlítanak egymásra a srácok. Nagyon helyesek. Jópofa az ugrálószőnyeges perspektíva.

Bab

Kép
Bab és Tofi
bab

Köszi mindenkinekKép
a méhecskés kézcsörgőt az árkádban vettem a babaházban, lamaze márkájú, annyira megtetszett. már rég megvan, de csak most kezdte el nézegetni.

Jucc! sztem nem tudjátok letagadni, hogy tesók!Kép

Spanci! helyesek vagytok együtt nagyon! az uccsó képen van egy csörgő, amiben golyó van: nekünk van egy hasonló, ill. volt, mert én ma kidobtam. egy kb 2cm-es műanyag pálcikaszerű izé belül letört a golyóban, és a kiságyban találtam megKép pedig nem is dobáltuk, vagy ilyesmi. nem akarok senkit megrémíszteni, csak, hogy vigyázzunk, mert sosem lehet tudni, nem gondoltam volna, hogy egy ilyen műanyag golyó belsejéből fog kiesni valami...
rémálomKép
szegény Rokica, gyűlnek a kuncsaftokKép

én ma próbáltam Esztivel tornázni - Rubint Réka kazira. Eszti egy csomó mindent élvezett, kivéve, amikor letettem a földre, és ő csak feküdt. korábban nem bírtam elviselni ezt a csajt, de a kazin egész emberformájú, elviselhetőKép

kajaügy: ma este megint volt sírás. a férjem összefoglalta a suttogóról a véleményét: na inkább nem írom leKép rögtön hozzátette, hogy ő fog írni egy könyvet az apáknak, hogy akármilyen hamisan brummogjanak, szorítsák a kicsit a pocakjukhoz, és akkor a kicsi megnyugszik, és elalszik. és így is történtKép most alszik a csajKép

Davallia! Panda nagyon szép kislány! nekem nagyon tetszik, ha valakinek ilyen szép "öblös "hátul a feje, olyan jó megsimizniKép

and, eszti

KépKép
KépKép
and

elfelejtettem:
Dóri! örülök, hogy javul a hemangioma, bár tényleg szexepilKép Esztinek a két szeme között és a bal szemhéján van egy halvány vörös folt (meg a fején is, de az a hajától remélhetőleg nem fog látszani). A házidoki azt mondta el fog múlni, de nemrég beszéltem egy bőrgyógyász ismerőssel, aki azt mondta, hogy ez a típus nem igazán múlik el, hanem az a hemangioma, ami kiemelkedik, de majd, ha nagyobb lesz, szépen lehet kezelni. a tasnádi doki bőrgyógyász?

KépKép
KépKép
and

Manka!
Meglátod, olyan gyorsan elrepül az idő, hogy mindjárt legózni fogtok......
Név: mert nagyon szerettem gyerekkoromban a barbapapa c.rajzfilmet, ezért rögtön ez ugrott be. Férjem mondta utána, hogy akkor miért nem barbamama, de akkor már nem lehetett kijavítani......
Nekem meg ma jött meg............úúúúúúúgy úúúúúúútálom!!!!!

Dóri!
Megtaláltam a kezelőlapunkat, mi is a Tasnádinál voltunk a Kelen kórházban.
Tök jó, hogy már húzódik vissza! Noelnek is már alig látszik.

Bab!
Köszi!

Jucc!
Nagyon hasonlítanak a fiúk egymásra! Balázs már a kiskori fényképeken is teljesen olyan, mint most, tök felismerni, hogy ő az. Na ez most jó hülyén hangzik, de remélem érted.....

Na jó éjt mindenkinek!

Barbi

Kép
Kép
Kép
barbapapa

Manka!

Nekem a Rubint Réka most se szimpi. Õ biztos nem izgult, a császárral nem kellett "megszenvednie" a gyerekért. Nekem mindig gyanús, ha médiaszereplőket hirtelen a 8. hónap végén meg kell császározni. Pláne úgy, hogy a sajtó is ott van...
Vendég

Spanci (aranyosak vagytok a képenKép), Eucerin tényleg bevált. De nagyon-nagyon drága. Ráadásul én előbb egy olcsóbb (relative) fajtát vettem belőle, az nem használt, csak a drágábbik, az Omega12. Kb 7-10 nap alatt múltak el a bőrén a csúnya száraz, piros foltok, azóta szép (kb. 10 napja).
Manka, érdekes, hogy Rubint Réka szimpi volt a telefonban. Én terhesen elkezdtem tornázni a kazijára, de annyira idegesitett, hogy abbahagytam, pedig a gyakorlatok tetszettek, csak Réka hangja és mondanivalója nem. Főleg az dühitett, illetve inkább röhögtem rajta, amikor arról beszélt, hogy torna közben mondjuk el a magzatnak, hogy épp melyik izomcsoportunkat mozgatjukKép. Szerintem Julcsit ennél univerzálisabb dolgok érdekelhették akkoriban, sőt, még most sem lenne fogékony erre a témáraKép
And, Apa is mindig brummog a babánakKép Nagyon széles már a repertoárja brummogásból. Meg előadja bábjátékban, ahogy a Brumi maci megeszi a nyulat, elég horrorisztikus, de Julcsi élvezi.
Én tegnap fenyőtűt találtam a kiságyban. Már három hete nincs meg a fa, nem értem, honnan termettKép
Jucc, helyes a két tojás! Sokáig találgattam, hogy a játszószőnyeges képen egy vagy két gyerek van, de rájöttem a turpisságra.
Feltennétek még egyszer a kendőmegkötős linket, kiváncsi vegyok, bele lehet-e tenni a manócskát úgy is, hogy előre nézzen!

Tegnapi fürcsi:
Kép

Zsuzsa és Julcsi, akinek már csak kettőt kell aludnia és 5 hónapos lesz

KépKép

KépKép
majola

ZsuzsaKép
A R. Réka engem is halálra idegesített a kaziján. Arra emlékszel, amikor azt mondja, hogy tegyük be majd a tornakazit szülésnél és a baba majd azt hiszi, hogy tornázunk. Ekkora baromságot.
Na ezért is lepődtem meg, hogy a telefonban teljesen normális volt.

Manka

manka7

Benianyu!

Nálatok hogy zajlanak a reggelek? A mieink kezdenek rémálomra hasonlítani. Lili egészen egyzserűen szabotálja a készülődést. Nem csinálja, amit mondok, vagy ha igen, olyan, mint a lassított felvétel Az oviban már megbeszéltem azovónénikkel, hogy nem érünk oda kilencig. Képtelenség. De vannak helyzetek, amikor mégiscsak muszáj. Például kedd reggel fél kilenckor zeneovi van. Ráadásul ma anyósomat is időben le kellett vinni a buszhoz, mert ment a kórházba kontrollra (vérvétel). Este is megbeszéltük, hogy mi van, saját magától elmondta ma reggel is, hogy sietni kell, aztán let.jta amit mondtam neki. Utolsó percben értük el a buszt (menetrend van). Te Benit felöltözteted, vagy neki kell önállóan? Úgy gondolnám, hogy majd 5 évesen elvárhatom, hogy egyedül öltözzön, mert az oviban is így kell. Nálunk a reggeli is egy súrlódási pont. Úgy eszi, mint akit kínoznak. Szerintem pedig a reggeli fontos. Nem tudom, hogyan csinálhatnám jobban. De így teljesen felörlődöm. Fáradtabb vagyok, mire visszaérek az oviból, mint egy vizsgaidőszak végén.

Ayse

ayse

Julcsi már a tali óta is nőtt! Olyan aranyosan nézi a kéz tulajdonosát (gondolom apa), mintha azt mondaná, hogy "ne feleljtsd el megmosni a fülem mögött is!"Kép

Manka

manka7

Jó reggelt!

Davallia! Kép

Ne hülyéskedj!! Kép És köszönöm. Kép

Ayse!

Bár nem engem kérdeztél, de válaszolok: Gergő is lassított felvétel lett, mondjuk ő sosem volt egy hipergyors. Semmiben. Kép Úgy kell a fiúkat kilökdösni a lakásból sokszor fél 8-kor, és 55-kor már kezdődik a tanítás. Kifejezetten lassult a gyerek. KépKép

Én megfőzök ezerrel, krumplifőzi, egybesült pulykamell baconnal. Hát nem update 1-es, de finom. Kép Úgyhogy most nem is nagyon van időm, hogy bejött a főzicske még Viki mellé.

Dóri&Viki (16+3)
Vendég

Mea!
Szerintem tök jó, hogy alszik Livi ebéd utén! Én is örülnék, ha Andris aludna, mert akkor én is mellé heveredhetnék. De ő délelőtt alszik, meg késő délután, így napközben nem tudok pihenni, pedig már olyan fáradt vagyok!

Jucc!
Tényleg nagyon hasonlítanak a fiúk! Szerintem is hasonlít a féléves Balázs mostani önmagára. Gergő is hogy megnőtt!

Rubint Rékáról van egy topik: R.R. a tökéletes anya. Azt hiszem le is tiltottak belőle hozzászólásokat, annyira elfajultak a dolgok ott.

Én Bíró Ica 4.-re tornázok, Lili is velem csinálja. Ha már belejöttem (kb. tavasz vége), akkor el is fogok járni tornázni. Kedvencem a dance step, de ezt addig nem fogom csinálni, amíg szoptatok. Sajnos a tornatanárnő is elköltözött, akit pedig imádtam Dunakeszin van saját tornaterm, Tempo néven. Úgy hívják Oltyán Évi. Aki a közelében lakik, menjen hozzá! Mindenfajta tornatípusban otthon van, nagyon profi, nagyon kedves és úgy vezet be bármelyik típusú tornáról legyen szó, hogy pofonegyszerűnek tűnik az egész (pl. 50 évesekkel dance steppeltem együtt, úgy hogy a huszonévesek is megirigyelhették volna!).

Ayse

ayse

Dóri!
Köszi, hogy válaszoltál! Hát igen, a suli még nehezebb! És Gergő egyedül öltözik?

Ayse

ayse

Ayse!
Igen, egyedül, és be is ágyaztatok vele. De minden este kikészítem neki a ruháját, még az alsógatíát is, hogy mit húzzon fel. De mániákus sokszor, mert baja van bizonyos ruhadarabokkal, pl. ma pont szoptattam fél 8-kor, mikor elmentek, és nem azt az inget húzta fel, amit kiraktam neki. Kép Meg sok zoknit érthetetlen módon utál. Kép Pedig jó neki, kényelmes, és anno tetszett is neki, mikor megvettük. És egyszer csak utálja, és nem hajlandó felvenni többet.
Vendég

Ayse!
Hol az a topik? Kép
Vendég

Sziasztok.
Dori.
Én még új vagyok,próbálok felzárkózni.Úgyhogy utólag én is boldog névnapot kivánok.
Davallia.
Milyen gyümit,meg főzit adsz neki és mennyit?Szopi előtt vagy után?

Mindenkinek.
Fényképet nyomtató nélkül nem tudok kicsinyiteni?

ancsi26

Ancsi!
Köszi Neked is! Kép Nekem sincs nyomtatóm, és a képnézegető programon belül kicsinytem le (resize). De bizti van itt profibb. Kép

Dóri
Vendég

Sziasztok lányok,
Nem tudtam pár napja írni, csak mindig bekukkantottam, teljesen kivagyok, mint a hulla! Kép

Tüncsi még mindig kb 2 óránként felsír, és olyan fájdalmas sírása van, hogy alíg lehet megnyugtatni...cicin tudom csak végül, így nem sokat alszom manapság, nappal a szokásos 1/2-1 óráját alussza több részletben, így a nappali pihenés is reménytelen! Nem tudom mi lehet az oka. Mivel ilyenkor a ciciből nem sokat eszik, csak bealszik, létezik, hogy ennyire éhes lenne?

Másik dolog, kb 2 hete adok neki napi egyszer alma kóstolót, de már az is változtatott a székletén, viszont pár napja veszem észre, hogy néha pelenkakiütéses...akinek szintén van, ti hogyan kezelitek? Mert szerintem ha bekrémezem, azzal nem szellőzik a bőre...pelus, meg ugye kell még neki...

Ja, meg doki nénink, még nem adta be a 4 hós oltást, és lassan 5 hónapos lesz Tündike. Szerintetek hívogassam naponta? Kép Amikor jött, hogy beadja, akkor rosszat hozott, így nem kapta meg...azóta hívtuk, majd hív ha tud jönni, sok kisbabája van...nem probléma a 2-3 hetes csúszás...-mondja Õ de én nem vagyok nyugodt!

Végigfutottam a képeket, nagyon jók! Kép

Pr.& Tündike

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Dóri!

Egyszerűen nekem is muszáj volt megkeresnem!
íme, a cím:
https://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/284/52785.html?1072637717

Most megyek olvasni és röhögni!
Vendég

And!

Mi az a hemangioma???

Lénának is van pici piros foltja az orrán, meg pici piros erecskék a szemhéján???
Ez az??

El fog múlni???
M.

Kép

Kép
megann

Spanci!

Most olvasom.....
Miért ne lehetne használni az orrszívót???

Amikor Léna nagyon taknyos volt(apa megfázította, azaz overál nélkül rakta ki a teraszra), akkor én napi 4-5 ször is orrszívóztam....
Jobban féltem az arcüreggyulladástól stb..és éjjel az a szurtyogás az valami borzasztó voltKépKépKép

Megvan a fényképezőgép, csinálom a képetKép

M.

Kép

Kép
megann

Kép

Kép

Kép
megann

Megann!
hemangióma=véranyajegy. Nálunk szülés után kb 2 héttel kezdett el látszódni, először pici piros folt, aztán kicsit ki is emelkedett a bőrfelszínről. Tasnádi dr. féle kezeléssel se nem nő tovább (azt mondta 5-6 hós korig nőhet), és hamarabb felszívódik. Vikinek nagyon picike van, és már most elindult a felszívódás magától, plusz tegnap megkezelte a doki. Állítóalg van, akinek a szemhéján van, elég gyakori az. persze, nem bizto, hogy Lénának is az van. Én megnézetném a biztonság kedvéért a dokival.

Tünde! Kép
Köszi, nagggyon jó. Kép
Vendég

Amit az előbb írtam úgy néz ki elszállt Kép. Tegnap ugyanezt csinálta velem, aztán egyszercsak mégis megjelent amit írtam.

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Dóri!

Beleolvastam, hát nem semmi dumák vannak!
Az itteni 1-2 vita sehol nincs ahoz képest!
Vendég

Na, mindegy a lényeget még egyszer.

Prüntyi!
Nekünk is voltak pont tegnap este a popsiján kis kiütések, meg pirosság (eddig még soha nem volt), és mi is eszünk múlt hét óta almát, meg tegnap kis répát. Én bekentem Sudocremmel, amit az arcára is használtam anno a tejkiütések miatt. Meg a szokásos popsikrémmel is bekentem vékonyan, és ma reggel már szebb volt.
Nem lehet hogy Tündikének a foga jön?

Davallia!
Én is akartam kérdezni, hogy Te a szopi előtt vagy után adod-e a főzit-gyümit? Jó hogy Neked este van SOK TEJ, nekem pont ez a bajom, hogy este kevés, úgyhogy akkor megy kis tápszer is mellé. Meg uzsira gyümi (eddig csak alma), és tegnap próbáltam az ebédhez répát. Én eddig szopi után adtam, mondjuk nem evett tetemes mennyiséget, de azért már jópár kanál lecsúszott.

Asszem kb. ezeket írtam.

Márti és Bendegúz (19+4)

KépKép
KépKép
Márti
márti72

Sziasztok!

Angelani! Ez igen! Erhadr nagyon ügyi Kép

Dóri! Utólag én is boldog névnapot kívánon neked!

Megann! Léna foltjai szerintem csak olyanok, mint Olié. Egyszerű értágulatok. A kisfiamnak a szehéján van és a szája felett. Kb. 1 éves korukra kinövik. Mikor megszületett Oli elég erősek voltak a foltok és már most sokkal halványabbak. Akkor látszanak, mikor mérges, sír, vagy nagyon röhög.

Lányok! Csak én vagyok itt olyan önző, hogy nem akarok több gyereket? Úgy látom rajtunk kívül már mindenkinek a második gyerkőcön jár az agya.
Mi egyáltalán nem szeretnénk több babát. Szerencsére ebben nagy az egyetértés Apával.

Ildi

Kép
vrucsincá

Dori

Nagyon sok boldog szulinapot igy megkesve is.

Ancsi26
Eloszor almat, oszibarackot,csak par kiskanalnyit a bevezeteshez. Fozit, krumpli-repa altalaban ez a kezdes ehhez lehet adagolni utana a zoldlevelueket. krumpli-repa-zoldbab, krumpli-repa-sutotok, krumpli-karalabe-repa (fiam imadja)
krumpli-repa-spenot stb variaciok.

Megann
Jo nektek, hogy mentek sielni. En is imadok. Mi voltunk is decemberben itt Franciaorszagon belul, nagyon jo volt, bar kicsikem beteg lett. Magassagi lazat kapott, hiaba volt mar ot honapos. Ezert is irom, hogy nezd meg milyen magasra viszed fel, mert nem biztos, hogy birni fogja. Vigyazni kell nagyon a napsutesre is, mert bar melegen tuz, azert a levego hideg marad.
Bar nem hiszem, hogy szukseged lenne ezekre a "tanacsokra", de hatha megis!

Mindenki babaja gyonyoru.
Angelani,
Nem semmi kisfid van. Kis ugyesKép

Majola,
Gyonyoru a lanyod!!!

Aniko47

KépKép
KépKép
aniko47

Prüntyi!

Az én dokim azt mondta, hogy a két oltás között 1 hó és max. 2 hét teljen el! Gondolom ha muszáj (pl betegség miatt) ez lehet több is.
Szóval sztem hívogasd!
Vendég

Pruntyi,

Szerintem is inkabb valami mas baja lehet, mint az ehseg, a cicin valo megnyugvas csak egy termeszetes folyamat.
En ajanlanam, ha gondolod es masoknak is, a camomilla 9CH homeopatiat. 3x3 golyocska egy nap pici vizben feloldva.
Miota ezt adom es ujraadom Balazsnak, hatalmas a valtozas.O is allandoan sirt "fajdalmasan", most meg olyan kis nyugodt.

Aniko

KépKép
KépKép
aniko47

Köszi a válaszokat!

Márti, 2 már kint van! Kép Nem tudom mikor jön a többi?

Anikó, köszi, kipróbálom, ez amúgy mire van?

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Prüntyi.
Mennyi idős a babád?Lehet a foga miatt nyűgös.Az én lányom is kb.2hete nagyon nyügi és rosszul alszik.3napja adok neki vibrucol kúpot és azóta csak enni kel fel.
Dori.
Hol van az a képnézegető program?Nagyon béna vagyok ehhez.
Aniko.
Hogy készited el ezeket a krumplis kajcsikat,meg a főziket?
A homeos bogyókat meddig lehet folyamatosan adni?

ancsi26

Még egy kérdés lányok.
Szopiztatás alatt lehet szolizni?

ancsi26

Sziasztok!

Anikó!
Chamomillában a 9ch-s erősebb, vagy gyengébb mint a 15ch-s?

R.R.-es topikot én is megkukkantom majd.
Bár én norbizom, szegényeket én sem csípem.
A nővérem megvette a zsebkönyvüket, háát, abban olyanokat ír, hogy eldobtam az agyam.
Szinte "Norbi tízparancsolat".
Szerintem nem 100-as a csávó.

Zsuzsa!
Julcsika!KépKépKépKépKép

Prüntyi!
Te szegény! Igazán átérzem a helyzeted! Kitartás!Kép

Jucc!
Gratula az "ikrekhez"!Kép

And!
Eszti gyönyörű, ahogy lóg a kenguruban!Kép

Spanci!
Te írtad, hogy naponta csak 1x lehet orrszívó porszívózni? Miért?
Én naponta többször is használom, ha indokolt.

Andi&Nati, AKI MA 6 HÓNAPOS!!!!KépKépKépKépKépKép

Andi&Nati

KépKép
duda

Ancsi, most 21 hetes, és a 4.hónap elteltével kijött az első, egy hétre rá a második foga, tehát most kettő van kint neki, a két alsó.

Köszi Duda! Kép

Pr.

Kép

Kép
prüntyi

Sziasztok!

Majola-ZsuzsaKép Melyik képre gondolsz turpisság ügyben?
Julcsi tünemény a kádban Kép Kép Kép

R.R. kismamatornás kaziját én sem bírtam a duma miatt elviselni... Én is Norbizok, örülök, hogy kitalálta ezt a dolgot, de én sem bírom őket. Kifejezetten butának érzem, főleg Rékát. Norbi-módszer mellett inkább Bíró Icát csinálom, bár ő sem semmi néha Kép

Duda Kép Natinak boldog félévfordulót!!!!!!!!!!

Judit

jucc73
Érd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?