Új privát üzeneted érkezett!

Sajnos a KöLöKNET által felkínált Chat lehetõséggel eddig nem tudtam élni, mert sosem találom a szülõtársakat. Lehetséges lenne egy ismerkedõ, beszélgetõ chat-party megszervezése? Mindig irigyeltem a Babanetezõ barátaimat, sajnos az én gyerekeim már kinõttek abból a korból, így nagyon megörültem ennek az oldalnak. Nagyon jónak találom a lapot, szívesen cserélnék eszmét amolyan laikus szinten a hasonló életkorú kölköket nevelõ szülõkkel.
Névtelen
 


Hát amit én most ott találtam, az is minden volt, csak nem normális chat. Pedig jó lenne.
Névtelen
 


Megkéne beszélni egy kb. idõpontot -így kezdetben- mikor a chat-elni akarók odaklikkelhetnek és talán találnak is ott valakit. én ahányszor beléptem még nem volt ott senki.
Névtelen
 

 
 

Egyébként a babanet chat-je akkor indult el, amikor a társalgóban már régóta nagyban folyt az élet, eleinte ugyanazok a személyek voltak mindkét helyen. Talán itt se ártana, ha beindulna a társalgó, hiszen itt is remekül meg lehet beszélni a dolgokat, és nem kell, hogy mindenki egyszerre legyen a neten. Szerintem témákkal, kérdésekkel, ötletekkel fel, írjatok és beszéljük meg!
Névtelen
 


így igaz! Elkezdjük itt, majd a chat is beindul. Persze azért egy egyeztetett időpont sem lenne rossz. Segítene az ismerkedésben...
üdv,
egy kezdõ apuka
Névtelen
 


Sziasztok

Talan este 9 az mar egy elfogadhato ido pont az otthonrol netezo mamaknak es papaknak. Munkabol netezoknek nincs ajanlatom, Talan ebedido kornyeken tudnanak leginkabb idot szakitani munka idejukbol erre is. vagy munkaido vege fele esetleg, Az biztos kulon csoport lesz egyik kulon csoport lesz masik tarsasag
Névtelen
 


Chat-találkozó

Sokan jelezték, hogy szerencsés lenne egy "találkozót" szervezni a
papamama chat-re. Elsõ kisérletként az ismerkedést megkönnyítendõ május 16-án, szerdán
20.30-tól mindenkit szeretettel várunk egy kis beszélgetésre a chat-en.
Kölöknet
szerkesztõ
 


Sziasztok!
Szerintem mindenki írhatna egy rövid bemutatkozót(vagy már van ilyen csak én nem találtam meg?)
Nálunk két kicsi van ,a kisfiam januárban volt 3 éves,igazi ördögfióka,sajnos állandóan bántja a kishugát aki most 10 hónapos.Sokat szeretgetjük ,beszélgetünk vele errõl,de nagyon féltékeny a picire.Nem merjük õket egyedülhagyni egy percre sem ,mert rögtön elkezdi bántani,harapja rugdossa ráfekszik stb.
Néha már úgy érzem megbolondulok.
Kinövi? Eddig mindenre ezt mondták.Legyél türelmes,majd kinövi.
Remélem addig én is normális maradok,ha van valakinek tapasztalata segítsen.
sziasztok Mona
Mona
 


Szia Mona!
Igazán megértem a problémádat. Furcsa, de sokan gondoljuk azt, hogy az amit nem tudunk rögtön megoldani az egy kész katasztrófa. A gyerekeknél majdnem mindíg abból adódik a konfliktus, hogy nem tudják kezelni az állapotokat.Te a gyerkõceiddel mennyi idõt töltesz el! Dolgozol?
apa
(szerintem többen is lesznek, akik hasonló cipõben járnak a chat-találkozón)
apa
 


Szia apa!
Nem dolgozom,a nagyobbik már jár közösségbe,nagyon szereti,még vasárnap is menni akar.Beszéltem a gondozónénikkel ,azt mondják,hogy nincs vele probléma,nem verekszik,még a játékokért se.De amint hazaértünk kezdõdik a mindennapos õrület.
Teljesen ki akar sajátítani magának.
-Te nem szereted az anyát!Csak én!
-Csúnya vagy,
-Fájt?Azt mondtam fájt!!
Ilyeneket mond.Pedig szereti a tesóját,néha elfeledkezik magáról,és eljátszadozik vele.
Mi lesz késõbb,majd ha a kicsi is elkezdi?
Na eleget panaszkodtam.Irjatok Mona
Mona
 


Na mi volt tegnap?
Ildi
Ildi
 


Szia Ildi!
Olyan nagyon nagy tolongás nem volt az elején. Késõbb sem fagyott le a server a tömeg miatt, de azért egy kis csevegés kialakult. A babanet-es csapat aktív volt. Szerintem késõbb érdemes lesz egy újabb kísérletet tenni...
apa
apa
 


sziasztok

Lesz uj talalkozo a chat-en?

Napocska
napocska
 


Szia Napocska!
Ha gondolod megpróbálhatjuk a chat-találkozót. Kiválasztunk egy napot, és teszünk egy kísérletet...
apa
Névtelen
 


Apa

Hat kene kis eletet lehelni ebbe a forumba is. VAgy csak kismamak ernek ra ide is jarni akikkel mar ugyis mindent kifecsegunk masik helyen?

Peldaul gyerek chat mennyire nepszeru? Kicsi lanyaim szeretnenek levelezni korban hozzajuk illo gyerekekkel es azert kutakodok hatha valamerre talalok ilyen korosztalyt is. Lehet hogy mi mamak nem engedjuk ekkora gyerkoceinket gepkozelbe?

Jo munkat neked

Napocska
Napocska
 


GYERTEK A CHAT-BE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Névtelen
 


Napocska, ha van kedved beszéljünk meg egy idõpontot, amikor ötletelhetnénk a chat-en egy kicsit. Lehet, hogy többen is beszállnának?
apa
apa
 


Szia Mona!

Egy tanáccsal tudok neked szolgálni a tesók problémájához.
Amikor nálunk 2,5 év korkülönbséggel megszületett a "kicsi",akkor tudatosan jóval többet foglalkoztunk a "nagyobbikkal", nehogy azt érezze, hogy õ már nem fontos nekünk. Amikor megetettem a kisebbiket és felvettem a vállamra büfiztetni, akkor a nagyot odaültettem az ölembe pl. és engedtem, hogy simogassa a hátát. Sok hasonló aprósággal vészeltük át a féltékeny korszakot, mondhatom, sikeresen. Ma is imádják egymást, igaz, hogy minden mondatuk úgy kezdõdik, hogy Te hülye:-)))) Amikor megkérdezem, hogy miért kell minden semleges témájú mondat elejére odatenni a hülyét, a válasz: ez csak becézés:-)))

Remélhetõleg még nem késõ elkezdeni a többletmunkát a nagyobbikkal. Sok sikert hozzá!!!

Szia
mazsi
 
 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Vissza: Kölökidõ

Jegyzetfüzet: