Sziasztok Csajok
Szilva
Drága, el kellene menned Sz.ügynökhöz, mindenképpen! Nehogy valami megint közbe jöjjön! Nem vészmadárkodom, de menj el!!! A fénykép jó ötlet, remélem nem felejtem el, én hozok valszeg az esküvőnkről bár már 5 és fél éve volt, és a babókról. Főleg Veronikáról van rengeteg

, mint első gyermek!
A lombikról: nálunk itt Fehérváron (ugyanis Pesten is van irodánk) a csajok és persze a fönökök mindnyájan tudnak róla, el is várják, hogy tájékoztassam őket. Amikor tavaly aug-ban bejelentettem a fönökeimnek, hogy hát nekünk természetes úton nem lesz gyerekünk, csak annyit mondtak, hogy sok sikert kívánnak hozzá. Nagyon rendesek és családcentrikusak. Férfi fönökömnek három gyermeke van és már a második unokája lesz.
A női fönökömnek is van már egy uncsija.
Nagyon tisztelem őket és jobb fönököket nem is kívánhatnék.
Én a lombikkal úgy vagyok, hogy ez sajnos életünk velejárója, abszolút nem szégyenlem, nem tagadom és nem is rejtegetem. Ez van!
Inkább az bánt, hogy egyre több fiatal van, rajtunk kivül, aki ugyancsak ezt az utat járja. Ezt tartom borzasztónak. Lassan a lombik rutinná válik, mint egy sima vizsgálati eljárás, mert oda kerül a társadalom, hogy szükség van rá a népesség növekedés érdekében.
Kicsit hosszú lettem, remélem nem haragszotok!
Márta, Saci, Amica, Iza, Mot
Puszi mindenkinek!
Saci
Akkor hajrá inszem!!!