Azeert irtam, h remeelem nem toled,
mert akitol hallottam, szinteen zugloi, reegebben irt ide is, es sokmindenrol hasonloan gondolkodik, mint te - az eddigiek alapjaan. A konfliktuskereso eeletem tapasztalata pedig az, h nem eerdemes, mert mindenki a sajaat utjaan halad, meg kell vaarni, amig keerdeznek, csak akkor lehet segiteni masoknak, kulonben csak eroltetem a dolgokat hiaaba.
Ma beszeeltem a tn-vel, nagyon normaalis volt, o is igyekezett, h tisztazzuk a dolgokat, de sajna elbeszeelunk egymaas mellett.
A legjobb az volt, h peeldakent azt mondtam a szoveges ertekelessel kapcsolatban, h egy hulyegyerekrol teenyleg nem kell azt irni, h okos, mire keetseegbeesetten visszakeerdezett: miert mondom azt a gyerekemre, h hulye?!
Egyebkent szamara nem volt gond, h felolvasta az ertekeleseket, a gyerekek maguk keerteek, azt mondta. Meg o pozitivnak erezte amiket irt, a rossz dolgok meg az egesz osztalynak nyilvanvaloak - koszi, csak een nem tudtam. stb, stb.
Most megint (nem eloszor) legszivesebben Waldorfba iratnaam a gyereket. Nincs is tul messze tolunk (2 megallo a HEV-vel.).
De... az elleneervek.
www.waldorfsuli.hu - vkit eerdekel.
Otthon tanulni vele? Ez eddig eszembe sem jutott! Pedig keezenfekvo! ((ees illdomos
- Rejto)) Ugy laatom, ez azert nagyon sok energiaat igeenyelne tolem, ees kimaradna a taarsasaagi eeletbol.
Eri!
Koszi, een is gondoltam az szmsz, a helyi tanterv aatolvasaasaara,de most annyira faaradtnak eerzem magam ehhez a teemahoz.
Ilon

De másnap már rájött, hogy ez így nem buli, és azóta nem volt több baleset. 

. Õ egyébként tegnap óta egyfolytában azt mondja, hogy babababababababa... (mármint Regi)