A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Lakóhely szerint » Szegedi anyukák, babák és kismamák

Még vmi: pocakosoknak egyik ismerősöm eladná a pelenkázó-fürdető állványát. Iá: 14e.
Nekem tetszik, csak ugye a helyhiány...

Ági és
KépKép
exdeus

Vesm!
Elmúlt a húzódás az oldaladnál? Sikerült kipihenned magad?

Romy!
Tündériek a fiúk!! Le sem tagadhatnák hogy tesók!!Mostmár jöhet egy kislányKépKépKép

Holnap jön valaki tornázni?

Daisypath Happy Birthday tickers
szszkinga

Üdv!
Kinga, én megyek tornára! De most csak a fél ötössel fogok indulni... Kép
Bibi, köszi a telcsiszámot.

Megvolt a kontrollvizsgálat, 5,1 lett evés után 1,5 órával a vércukrom. Így inzulin nem kell, csak tovább a diéta. Egy hét múlva ugyanez megint, gyanítom így lesz ez Ficergő születéséig.
Tg-n minden OK, méhszájam zárt. Szerdán korán reggel megyünk 4D-re, akkor legalább Feri is ott lesz.

Ági és
KépKép
exdeus

Szia Kinga,

kösz a kérdést: oldalsó izomhúzódás hál'Istennek OK,néha a hátam fáj, amikor sokat ülök...

Hát ez van...nem lehet mindenhol ergonómiai szék;)

Mónika

vesm

Romy,

Nagyon édesek a Fiúk és sztem is nagyon "tesósak" Kép Olyan magasnak tűnik Ricsi a képen!!!

Neked nagyon boldog névnapot Kép Már ha ma tartod Kép

Timi,

Igen, most megyünk először Kolpingolni, meg négyesben is vhova Kép jajjjj, úgy várom már Kép

Vesm,
Lőttem egy mélt Kép

Exi,
Ez egész jónak tűnik, mármint az érték Kép Örülök, hogy minden oké!

Pusz,
Kata
pankata

Exi!
Hova mentek 4D-re? Biztosan írtad korábban de én elfelejtettem..Akkor most lehet hogy 100%-ra kiderül hogy kisfiútok leszKépKépMi jövô héten megyünk-végre! Már nagyon váromKép

Vesm!
Ha tudsz gyere tornázni,mert a hátizom gyakorlatok biztosan jót tesznek majd!! Te mikor mész a belgyógyászatra?Vagy már voltál?

szszkinga

Kinga, mi a II. Kórházban voltunk a múltkor is a Czank dokinál, most is oda megyünk. Nekem az bőven megfelel. Kép
Aztán majd meglátjuk, hogy megmutatja-e magát, főleg, hogy 7-re megyünk.

Ági és
KépKép
exdeus

OFF leszek Kép ha vkit érdekelne egy szinte új Brevi Koala kenguru akkor írjon nekem egy privit légyszi Kép Már kijavítottam a profilomat Kép
pankata

Sziasztok!

Melinda, még egyszer nagy gratulaKép

Dancsi neked isKép

Édesek a babák nagyon!

Bocs hogy nem voltam, de kicsit zürös volt az elmúlt időszak....

De a vizsgáim sikerültek, elhoztuk végre Katica Bútorát is, vasárnap a helyére is tettükKép
Olyan jó érzés így várni a babátKép
Igaz hogy így a 4D kiamarad az életünkből, de hát nem lehet minden tökéletesKép

Ma voltam tanácsadáson, még mindig -4 kg-nál tartok, így azt kell mondjam, jó fogyókúra volt a terhességKép A vérképem tökéletes, ami azért meglepő, mert nincs pénzünk minden nap húst, zöldséget, gyümölcsöt enni. Kérdeztem is Incit, hogy ha tudnék egészségesen enni minden nap akkor vajon milyen lenne???Kép

A vérnyomásom is OK, a baba szívhangja szintén, és lent hallottukKépKépKépKépO Így nagyon remélem hogy fejjel előre maradtKép

Csütörtökön kell mennem Uh-ra, remélem minden OK, és nem maradt le még jobban a kis hölgyKép No és persze remélem hogy még mindig hölgyKép

Pusz

Zsu
35+0

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

proba

www.mamami.hu
zsuzsófi

Kata,
a táblához az adatok:

József Balázs, 2004.05.15. 3740gr/53cm
Boldizsár, 2006.01.24. 3780gr/53cm

Nem akarjátok jelszavas helyre tenni a táblát? Egyéb személyes adatot (mint szül. dátumom, teljes név, dokim neve) nem szívesen adok így meg.
Vendég

Katica kuckója:

Kép

Zsu

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok! Régebben már irtam ide de egy kicsit el voltam havazódva. Látom azóta született egy pár babó nekik és az anyukájuknak nagy GRATULA!
Rólam annyit hogy 35 hetes "terhes" vagyok egy kiscsajjal a pocimban.
A segítségeteket szeretném kérni egy két dologban. Mint pl hogy a női klinikára mit kell bevinnie a kismaminak? A babónak adnak pelust és ruhát vagy vinni kell be? Lehet hogy butaságnak tűnnek a kérdéseim de most szülök először és szeretnék mindent jól csinálni. De ezzel szerintem mindenki igy van. Előre is köszönöm a válaszokat a bugyuta kérdéseimre.
Üdv:Titti
titti2

Sziasztok!

Köszi Kata, tényleg most tartom. Kép

A picik tényleg hasonlítanak egymásra, bár volt aki ezt erősen cáfolta.

Zsuzsófi!

Nagyon ízléses a babakuckó!!!!!!!!!!!!

Pusz mindenkinek, most megpróbálok tornázni egy kicsit.

Kép

Kép
romy1

Titti2, lehet hogy találkozunk odabent? Én ma töltöttem a 35. hetetKép Vigyél a klinikára betétet, (plusz én javaslom a TENA hálós bugyiját, mert nagyon gyorsan szárad és jól szellőzik) igaz ott adnak betétet, de nekem anno nem jött be. Ha gondolod vigyél hálóinget, de lehet kérni kórházit is. Ezenkívül a szokásos cuccok, mint evőeszköz, papucs, köntös, stb, gondolom ezt tudodKép

Babának nem kell ruci, amit én javaslok az a sapi (ha kiviszed a folyosóra az ajtóba megmutatni) ill. kesztyű, hogy ne karmolja össze magát. Pelust vigyél, bár adnak, de egyrészt nagyon nagy, másrészt talán 3-at adnak egy napra (a számban nem vok biztos, de kevés) a klinikai pelust én hazahoztam későbbreKép Olajoskendőt vigyél, legalábbis anno nem volt amikor szültem (ez neked is jóKép). Más így hirtelen nem ugrik be.

Romy, köszi szépen, kiizadtuk (juk, mert most nem tudom miből fogunk enniKép) de megériKép

Jó éjtKép

Zsu
35+0

www.mamami.hu
zsuzsófi

tábla-jelszó, jó ötlet.

Romy!
a fiúk nagyon aranyosakKép

Enikő!
Violának Boldog Szülinapot.

Zsuzsófi!
nagyon szép a bútor.

Kata!
én most vettem (pár hete), mert mondta a doki, de nem használom (jó kis pénzkidobás volt) útálom, nem is tudom magamra varázsolni, meg amúgy autóval járunk mindenhová, olyan márges vagyok h. megvettemKép
(ez is Brevi asszem, szép pirosKép ) a színe nagyon tetszik.
Vendég

Dancsi,

Az ötlet jónak tűnik, de ennyire nem vagyok otthon ebben, hogy hogyan lehet kivitelezni Kép ha vki tudja, szívesen átküldöm a táblit Kép

Zozo,

Mi nagyon csíptük- volna, ha eszembe jut, hogy pont mire igazán ki tudnánk használni, jön a tél Kép Így ősszel volt benne párszor és Mininek is, meg nekem is nagyon tetszett, imádtam ahogy ott szuszizott Kép Ott volt a babakocsiban és ha nyügizett, akkor egyszerűbb volt magamra csatolni és tudtunk tovább sétikálni. Egyébként anno nekünk is javasolta a doki...
Egy képet majd dobsz a Nagylányról? Régen láttuk Kép
pankata

Pankata!
Sajna nekem az alma nem jött be a gyomorégésre.Kép

Zsuzsófi!
Aranyos lett a bababirodalom.
Hamarosan én is felrakhatom a képetKép Már a dekorcsík megvan..Kép

Zsebibabám mostanában nagyon aktívKép Szombaton lefeküdtem fél 1 körül éjszaka aludni és nem hagyottKép 2 körül visszafeküdtem és akkor már mindketten aludtunkKép Klassz érzés ahogy kapálódzikKép

Jó éjszakát annak aki indul lefeküdni!

szszkinga

Szép reggelt!
Miénk gyerek tegnap este "parádézott". Akkorákat rúgott (ütött, stb.), hogy kívülről is láttam. Kép
Nálunk a "babaszoba" csak ápr. közepe-vége táján lesz berendezve, akkor elmegyünk a babaágyért, addig meg átpakoljuk a szobánkat.

Ági és
KépKép
exdeus

Kinga,

én már a vérvétel utáni reggel voltam a belgyógyászaton. 1 hónap múlva újra megyek vérvételre,a doki azt mondta, hogy érdemes lenne majd még 1x megcsinálni. A terhelés előtti cukorértékem az tökéletes, jobb, mint a múltkori sima vérvételnél a vércukor, viszont a terhelés utáni nem ment vissza eléggé. Az is a határértéken belül volt, de azt mondta a doki, hogy a terhelés előttihez közelebb kéne lennie...hát ez van. Neked viszont szerintem is nagyon jó az értékedKép Voltál már dokinál az eredményekkel?

A tornára lassan próbálok újra menni, viszont, ha minden jól megy, akkor ma du. megyünk a dokinkhoz UH-ra, megnézzük mit művészkedik Picur;)Úgyhogy a mai valószínű, hogy megint kimaradKép

Üdv:

vesm

vesm

Sziasztok!

Utólag is boldog szülinapot Violának, nagyon édesek a képen a tesójával!!!

Romy,
Nagyon vagányak a gyerkőcök, micsoda pasik:-)))

Titti,
Amikor én szültem, akkor már adtak törlőkendőt is, és popsikrémet is. Pelusból tényleg elég keveset adnak, biztonság kedvéért vihetsz be.

Ma megyünk "mázsára", kiderül mennyit híztunk az elmúlt 1 hónapban:-)

Erika
erika29

Romy nagyon édessek a fiaid!!

Exi,megkaptad az e-mailt??

Titti,nov. adtak popsitörlőt,pelust 3db,popsikrémet,én kesztyűt vittem a Barninak mert összemarta magát,de a sapi szerintem is jó ötlet!!
Szerintem tena betétet is vigyél az első napokra utána elég a sima always is!!
Legalábbis nekem elég volt!!!

Barnival nem volt semmi baj a védőoltáson a súlya 5050gr, 57cm!!

Kata,mikor utaztok??

Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Vesm!
Én holnap megyek délelôtt a belgyógyászatra.EKG-ra csak odaültél és vártad hogy behívjanak? Állítólag nem kell a kartonozóba mennem,mert telefonon kértem idôpontot és már a papírom a belgyogyon lesz.Remélem a következô cukrozásodKép eredménye jobb leszKépKép
Akkor ma tornázom helyetted is,OK? Kép
Írd meg hogy milyen volt az UH!!

Exi!
Gondolom te is imádod amikor rugdos,ugye?Olyan jópofa érzésKép

Felírtam a noteszkámba hogy mit kell vinni a kórházba a szokásos cuccokon kívülKép
Hálóinget jobb vinni vagy pizsamát? (idôben kérdezemKépKépKép )

szszkinga

Kinga,

kartonzóba nem kell menned; száguldj fel először az EKG-ra, ott nálam kinézett a néni és behívott egyből, utána leszáguldottam a belgyógyászatra a Holzinger dokihoz, s mikor kijött az asszisztens oda kellett adnom a beutalót, meg előkészíteni a terheskiskönyvet.

Ügyesek legyetek;)!

Mónika

vesm

Móni!
Köszi az infótKép Holnap így teszekKép

szszkinga

Móni!
Köszi az infótKép Holnap így teszekKép

Zozo!
Mail mentKép

szszkinga

Kinga,
Szerintem praktikusabb a hálóing, de ha te a pizsit szereted azt is vihetsz. A lényeg, hogy gombos legyen a felsőrésze, mert könnyebben előveszed a cicit szoptatni!
Mindenképpen vigyél jó pár guriga wc papírt is, és a wc ülőkére rakható eldobható steril izét (a neve nem jut eszembe), vagy domesztoszos törlőkendőt...mert szülés után nem nagyon fogsz tudni gugolni a wc-n.
A babának vittem itthonról textilpelenkát, megtörölni a pofiját, ill. volt hogy letakartam a kis arcát, amikor nagyon huzat volt a folyosón, és én pont vittem lemérni.
Én bevittem a mellbimbó kenőcsöt is, és bizony már ott jó hasznát vettem
erika29

Sziasztok!
KAta!
légyszi áruld el nekem hogyan kell magamra varázsolni a kengurut, légyszi, légyszi, (írj elmiltKép)

Kinga!
hálóing!!!!!
wc-re rakható papírt én is vittem, de nem használtam, (fizetős szoba előnyeiKép )

Exi!
a mi hordozónk is könnyű (üresenKép) 2kg
Vendég

Sziasztok!
Hol lehet venni olyan hálóinget,ami nem úgy néz ki mint öreganyámé?? Ja és nem egy vagyonba kerül,mert utána nem fogom többet felvenni...
Köszi a sok tanácsot!!Szorgalmasan jegyzetelekKépKép

Sajna elkezdôdött a gyomorégésem.Nagyon kellemetlen.Rennie-t lehet enni ugye?

szszkinga

Üdv!
Kinga, mikor én elmentem a belgyógyra, ahol ugye így is úgy is várni kell, ott elvette az asszisztens néni a kiskönyvemet, majd kijött egy idő után, és közölte, hogy úgyis mennem kell EKG-ra, menjek fel. Max. két percet vártam! Kép Te kihez mész?
Hálóing ügyben sajna nem tudok segíteni, de szerintem a legolcsóbb még mindig a kínai, főleg erre az alkalomra, és abból van gombos is...
Bibi, a mail-t megkaptam, írtam is valamikor, hogy köszike.

Ági és
KépKép
exdeus

Kinga,
Én a piacon és a tescoban vettem olyat ami kinéz valahogy, és nem drága, utána meg anyunak adtam.
erika29

Halihó!
Gyors helyzetjelentés: Jól vagyunk, Hercegnő imád cicizni, sokat eszik (próbaképpen mértem, 80 csúszik le a torkocskáján kb.)és sokszor (főleg éjjelKép).
Amíg az egyik ciciből kajcsizik, a másikból csurog a tej, mellkagylóval fogom fel, így van napi kb. 50 ml plusszom.Kép Fejni nem fejek, nem sok értelmét látom jelenleg.
Lindi tegnap volt 3.430 gr (3.160 gr-mal jöttünk haza 31-én).Kép

Lottika egy arany bogár, a dumájától meg egyszerűen zokogok. Pl. ül hugi mellett, "nagyon vártunk már, jó hogy itt vagy Lindi".

A sebem jobban van, viszket ezerrel. A lelkem gyógyulgat, hisz élünk.KépÉs tényleg nagyon nagyon jó 2gyerekes anyukának lenni.Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Sziasztok!

Itt egy fáradt ifju anyuka, már a látogatók is megindultak felénk!

Mikor vihetem le Zsófit sétálni? Hány hét után?Evés után? Segítsetek!

Valaki tud itt Szegeden intim tornát?

Képzeljétek 18 kg "fogytam" 2 hét alatt. Vagyis Zsófi+vonzata(lepény, magzatviz stb.)+viz=18 kg ment le! Kép Kép Igy már egyböl szebben nézek a mérlegre. Söt már kezd ujra bokám is látszani!

Valaki kérdezte mi az a az emlőstimuláció!
Emlöstimuláció: A világ egyik legkínosabb dolga.
Ctg-re ültetnek a szülőszobán és a mellbimbóidat kell teketgetni. 1 percig birizgálod, majd 2 percig pihensz, majd forditva. A cél az, hogy a szervezet oxitocint kezdjen termelni, ha nem sikerül akkor jön az infuzió és ugy kapd meg. Periódikus fájásokat kell produkálni. Ezzel a babát ellenörzik, hogy jol érzi-e magát. Ha a méhszáj nyitott akkor utána magzatviz ellenörzés következik. Eme vizsgálat beindithatja a szülést igy csak indokolt esetben a 37 hét után csináltatják.
Én 6-szor voltam bögyörgetni és 3-szor kerültem infuzióra. A 6. már voltak fájásaim ugy , hogy magamhoz sem kellett nyulnom és én az nap szültem.

Dancsi!
Te hol szültél?
Üdv: Rika

KépKép

KépKép
rika07

Kinga,
Sajnálom hogy az alma nem vált be Kép
Én pedig pizsit vittem be, mondjuk én azt csípem alapból is (kivéve bizonyos alkalmakat Kép) És végig gombosat vettem, méghozzá a Severben...

Bibi,
Március végén megyünk, 5 napra Kép
Szépen gyarapodtokKép

Zozo,
Írok majd a kenguru rejtelmeiről Kép Milyened van, Koala?

Melinda,
Egy hét alatt 300 gramm, az szép Kép Csak így tovább Kép
pankata

Sziasztok!Kép

EnikőKép
Violának utólag nagyon boldog szülinapot!Kép

TitiKép KingaKép
Én is Tena betétet vittem 2 csomaggal, mikor az elfogyott Always-t használtam! Amit ott adnak nekem nem jött be.
Vittem tena hálósbugyit, az nagyon hasznos volt!
Hálóinget én a Tescoban vettem elöl gombosat, de csak a 3. naptól használtam a sajátomat, addig összevérezni jó volt a klinikai.
Törölközőt én külön vittem az "alváz" mosására.
Domestos kendő, ülőke, wc papír - ha nem az alapítványiba mész, akkor alapcuccKép
Babának ruhát ne vigyél, sajnos nem adják rá. Intézeti kisingben vagy bodyban vannak és pólyában.
Textilpelust és sapit én is vittem, meg kiskesztyűt is, de arra nakünk nem volt szükségünk. De biztos ami tuti, jó ha ott van!
Pelust asszem 3-at adnak, de szerintem ha elfogy adnak - -ez nem biztos.
Törlőkendő és popsikrém volt.
Ha van mellszívód akkor vidd be azt is, illetve szoptatós melltertót és melltartóbetétet.
Hirtelen nem jut eszembe más, de magamat ismerve biztos kihagytam valamit!Kép

MelindaKép, BibiKép
Szépen növögetnek a gyerkőcök!Kép
Na mi sem panaszkodunk, vasárnap mértük Botit, 4960g!KépKép(szerdán leszünk 7 hetesek)
Szépen eszeget, növelte az adagokat, mostmár 110-130 között kajál. Ma reggel viszont valahogy lecsúszott neki 190!!
Ja, és ma éjszaka 6,5 óra telt el két szopi között, úgy hogy már én keltettem, mert majdnem kidurrant a cicim, evés előtt ki is kellett fejnem belőle!Kép
Én nem t'om hogy van ez, de akárhogy telivan a mellem, nekem ugyan nem folyik, még csak nem is csöpög - na jó, néha két csepp etetés közben abból, amelyikből épp nem eszik.
Még melltartóbetétet se kell használnom!

KataKép
Ezt a képet elsősorban Neked küldöm!
Botinak így tetszik a zenélő forgóka!KépKép
(jó szar kép, most csináltam a telcsivel - de a lényeg látszik)

Kép

Pusz, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Zituska,

Köszike Kép nagyon örülök, hogy így tetszik neki és látszik ám a lényeg Kép
Titeket is megdicsérleg gyarapodásilag Kép
pankata

Rika,
Bocsi, most olvastalak, csak elbűvölt ez a kép Botiról Kép

Szal Minikét már 1 hetesen levittük, de ő nyári baba volt... És fokozatosan, 15 perccel kezdtünk és mindennap növeltük az időt Kép És én mindig kajcsi után vittem le.
pankata

Kata!
ilyen:
http://www.brendon.hu/katalogus_2005_2_gyerekules.html

kInga!
én a corában vettem, ja, meg a cserin, de ne vegyél olyat amin van két nyílás a cicinél, az nagyon rossz, én vettem, mondták h. milyen jó, el ne hidd!!!!!!!!!!! csak gombosat vegyél.
Vendég

Kata!
ja, ne látod, na nem a koala, hanem a másik, amiből van piros, kék.
Vendég

Rika,
téli babét 4 hét után lehet kivinni, de csak ha nincs minusz fok.

A klinikán szültem.

Rólam is lejött 12 kiló két hét alatt! Kép

Emlőstimut én most megúsztam, hehehe, pont amikor kezdték volna, beindult spontán. Kép

Melinda,
gratu a szopikhoz, Boldi is nagy zabagép, túleszi magét, majd sugárban okádik, mint Jozsó......Boldizsár is 80-100 grammokat eszik, igaz ma nem nagyon méricskéltem már.

És mi is kezdünk alakulni, éjjel tök szuper volt, 1* kelt, gyors kaja, majd szunyált vissza.

kórházi cucc:

TENA 2 csomag, én most is azt használom még, valahogy jobban bejött, hálós bugyi (nagy találmány) és pizsi (utálom a hálóinget, sima kínai pizsi is megteszi), sötét törülközők, pipere cucc, babának takaró (más nem kell neki, adnak mindent). Ja és én bevittem a szopis párnámat, nagyon jól jött. Éjjelre kisrádió (fülhallgatós), a horkolós szobatársak ellen.
Vendég

Sziasztok!

Kinga!
Én a cserin vettem hálóinget, a cici résznél nyitott, amit később össze tudsz varrni, ha már a szopiztatás nem aktuális. Nekem bevált, ráadásul jól néz ki. (világoskék és fehér felhőcskék vannak rajta, tiszta pamut az egész) De nézz szét alaposan, mert nagyon bénák is vannak.

Titti!
A fertőtlenítőkendőnél nem is tudok fontosabbak, és a Tena bugyiknak is hasznát fogod venni, de látom a többiek ezt már írták...

Csajok!
A fiúknak szóló dícsérettől híztam egy kilót!!!!!!!!! Kép

Boti csúcs!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Puszi mindenkinek!
Ja, gyomorégésre nekem a kefír vált be, jó hidegen.

Kép

Kép
romy1

Romy!
nekem is olyan felhőcskés hálóingem vanKép
nekem nem jött be, de bevarratom akkor szupi leszKép
Vendég

Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat a kérdéseimre mindenkinek! Többen irtátok a hálós bugyit. Azt hol lehet kapni?

Zsuzsófi: Hát akkor lehet hogy összefutunk ha mindketten a kiírt időpontban szülünkKép Már nem sok van hátraKép
titti2

Gratula a nagy evő gyerekeinkhez!!!
Ahogy olvasom mindenki gyereke 1 kis zabagép!!!
Nagyon jólvan ez így!!!

Titti,gyógyszertárban tudsz venni tena bugyit!!

ÉN a gyomorégésre ropit ettem........

Rólatok hogy jött le 12-19kg???
Rólam csak 6kg!!!!!!!!!

Rika,Mi a Barnit 2-2.5hetessen vittük ki ,mondjuk akkor dec. még jó idő volt!!
Elöszőr 5,aztán 8,aztán 10,percekre fokozatossan!!!
De amig fölöltöztettem úgy ,de úgy üvöltött!!!!!!

Zitus,nekem se mindig folyik a tej a mellemből,de néha úgy ömlik hogy az csak na!!!

Járt már úgy valaki,hogy a babócája pelusába elől rózsaszínes pötty volt???
Mi ma megyünk a doktornénihez,megmutattni a pelsust,és vizelet mintát is kell vinnünk!!
Hát tegnap vért ízzadtunk mire pisilt a taskba.....
Puszancs:Bibi

Kép
bibi226

Bibi,
rólam úgy jött le, hogy nagyon vizes voltam, és gyakice a gyerek + járulékai + víz jött le. Meg legfeljebb 1-2 kg, a műtét miatt.

Titti,
Brendonban is kapható asszem, lehet nem a TENA márka éppen. Nekem nem is tena bugyim volt, hanem valami másfajta, és jobb volt, de nem emlékszem a nevére, úgy kaptam, tesómnak maradt ki.
Vendég

Titti,
Én a Micimackóban vettem a hálós bugyit, de láttam már a corában is, és szerintem gyógyszertárban is lehet kapni. Én vettem a piacon jófajta pamut hagyományos fazonú bugyiból is pár darabot, mert az jól fogta a hasamat szülés után.
Nem tudom ti hogy voltatok vele, de én szülés után néhány hétig úgy éreztem mintha a beleim és a belső szerveim a hasamban ide-oda ringatóztak volna amikor mozogtam....

Rólam a szülés után rögtön kb. 10 kiló ment le. Utána a szoptatás alatt a többi elég gyorsan lement, sőt még most is megy, pedig már nem kellene.

Gyomorégésre nekem a keksz és a pirítós kenyér vált be..

Tegnap megmértek minket. Nőttünk 2 centit:-)) és persze a hurkákat is növeltük:-)) 8980 g., és 69 centik vagyunk most:-)))
erika29

Rólunk is egy kép:
az elégedett Linda 1 hetes
Kép

Melinda

Melinda és

Kép

Kép
melinda29

Üdv!
Megjöttünk az UH-ról (ill. onnan már régen, de nálam nem jött be az oldal).
Kisfiunk lesz. Kép Legalábbis most is azt mondta a doki.
Kata, ha kérhetem, javítsd ki légyszi a szülés helyét II. Kórházra. Dokim is van, de nem írom le, majd csak, ha Ficergő megszületett.
Melinda, ha most ilyen kis durci a pici lány arca, akkor milyen, amikor tényleg durcás??? Vagy csak nekem csal a szemem. Kép

Ági és
KépKép
exdeus

Új képek a kep.tar.hu/exdeus címen vannak.

Ági és
KépKép
exdeus

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?