A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Gyermekek / magzatok kor szerint » 2006. tavaszi babák

INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK   –   INAKTÍV TOPIK

Zsu69Kép
Köszi, szerencsére meggyógyult mindenki,s nekem is sikerűlt megúsznom.
Most továbbtanulási lázban égünk, várrjuk, hogy megkapjuk a központi felvételi eredményét, s az alapján jelőlnénk be a sulit Anettnek.
Igen Táborfalva és 1 Antal Jánost ismerek, Õ volt a Műv.ház vezetője Õ még itt tevékenykedik, nem tudom Rá gondolsz-e.
NiciKép
Szuper, hogy Szinti beilleszkedett, s elég nagy is már!
Pedig Te is izgultál, hogy kicsi lesz!
A méhszájad meg nem egy öröm, de legalább kezelik!
Rózsaillat???Kép Kép Kép

KépKép
csema

Katicuska! Hát mindenesetre nem nyugodt a méhed! De nem igazán tudok hozzászólni!

KépKép
nicika

Ja és pocak 96 cm, súlyom +10kg (most vagyok 56)
Kérem frissíteni! Köszönöm!
katicuska

Csema! Itt ülök most is a széken és elborít a rózsa illat! Elég muris! Kép

KépKép
nicika

NiciKép
Annyira megkívántam a múlthéten a madártejed, hogy diétásat főztem ma magamnak!
Fényképet lusti vagyok most készíteni róla!

KépKép
csema

<font color="119911"> Nici,
nekem a dokim tegnap azt mondta, hogy az, ami az NST-n van semmit nem számít. Nekem kell érezni a fájásokat. Egyébként a 70-90 erősségű az már valami egy szülésztanuló szerint. Örülök, hogy ma minden rendben volt. Ez a BPD tök jó, így auért nem lenne nehéz megszülni talán Szintit. Szép most már a súlya is. Kép
Eszti,
tényleg klassz, hogy Nálad is beindult Bence baba. Kép
Anita,
gratula a sikeresen befejezett vizsgaidőszakhoz!
Alina,
szép a pocid. Szerintem hasonlít a formája az enyémre. A depi jelentheti azt is, hogy közel a szülés.
Csema,
pihizz ám!
Bartika,
mensis görcs szerű a fájás és azért jósló, mert nem tart sokáig és nem rendszeres. De ha nem biztos benne az ember, akkor be kell ülni egy kád forróvízbe, mert az vagy megerősíti vagy elmulasztja a fájásokat. Innen tudható.
Medike,
tényleg durván hangzik ez a himlő. Üdv itt újra.</font>
angi79

Katicuska! Jegyeztem! Kép

KépKép
nicika

Angi Kép
Kép
Kép
OKÉ!!!!!!

KépKép
csema

Nicika,
Bocsika akkor én értettem félre a dolgokat nem akartalak megbántani, csak a kiváncsíság hajtott meg sajnáltalak hogy ennyi vizsgálattal zaklatnak még, de tényleg te ismered az orvosod és az jó ha bízol is benne. Meg ha valami baj van akkor azt időben kell orvosolni. Azért vigyázz magadra! ugye nem haragszól hogy bele kotyogtam?

Csema,
Igen Õ rá gondoltam mert ő az apukám én az első házasságábol születtem. Tök jó milyen kicsi a világ?
Anettnek drukkolok, hogy jó legyen az eredmény!!

Zsu69 35+4

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
Joanna Michele, 1996.12.18
Bence Ricardo, 1999.10.26
zsu69

Livi: akkor csak a tusfürdő hiányán múlt volna, hogy le tud mosni magadról a himlőt???KépKépKép Neked mikor kell még suliba menni, meg hogy vannak a vizsgák? Tudom, már írtad, csak elfelejtettem... (kismama-agyam van)

Nici: rózsaillat rulezKép Szuper, hogy (majdnem) minden rendben, és Szintikének már tényleg szép a súlya. Méhszáj:Kép, biztos semmi komoly!

Csema: neked még továbbtanulás is a nyakadon? Mi tavaly csináltuk végig öcsémmel...nem irigyellek!

Angi: köszi a gratutKép Hogy érzed magad? Pihengetsz? Most aztán már tényleg használd ki a szabadidődet!!!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csema! Akkor jó étvágyat a madártejhez! Én egyébként tegnap almalevest csináltam! Nagyon fini lett! Kép Már alíg van belőle!

KépKép
nicika

Angi! De ha semmit nem számít az NST-n nézett méhtevékenység akkor minek nézik?

KépKép
nicika

Nekem biztos azért nem nézik... Csak a dokim meg a szülésznőm szokták a kezükkel, hogy klasszul dolgozik a méhemKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Zsu! Dehogy bántottál meg! Kép Csak félreértetted én meg tisztáztam! Kép Én most már egyetértek az orvossal!
És nagyon remélem hogy ami a méhszájamat illeti nincs szó komolyabb dologról! Parázok ám...

KépKép
nicika

Zsu69Kép
Tényleg kicsi a világKép
Ha erre jártok majd, talizhatunk!
Kőrösi 24
Lányok!
SEGÍTSÉG!!!!
Weöres Sándor: SEHALL SELÁT DÖMÖTÖR című versének kéne a szövege.
Légyszi valaki gyakorló mami küldje el, vagy akinek megvan!

KépKép
csema

<font color="119911"> Ez egy jó kérdés Nici, de ugye én már sokszor voltam és nem egy orvos és szülésznő mondta, hogy nem számít semmit. Pl. Anitának nem is nézik.
Köszi Anita jól vagyok. Iszom a málnalevélteát, már a 2. zacsit kell megbontanom. Remélem lesz hatása.</font>
angi79

<font color="119911"> Ez egy jó kérdés Nici, de ugye én már sokszor voltam és nem egy orvos és szülésznő mondta, hogy nem számít semmit. Pl. Anitának nem is nézik.
Köszi Anita jól vagyok. Iszom a málnalevélteát, már a 2. zacsit kell megbontanom. Remélem lesz hatása.</font>
angi79

Sehall selát Dömötör,buta volt mint hat ökör
Mert ez a sehall selát,kerülte az iskolát
Azt gondolta hogy a pék,a pékhálót szövi rég
És kemencét fűt a pók,ottan sülnek a cipók

Azt hitte hogy szűcs az ács zabszalmát sző a takács
Sziklát aszal a szakács,libát patkol a kovács
Míg más olvasott meg írt,ő csak orditani birt
Megette a könyvlapot,s utánna tintát ivott

Csak azt mondom Dömötör,{Dömötör}
Buta volt mint hat ökör
Mert ez a sehall selát
Kerülte az iskolát,{kerülte az iskolát}
Kerülte az iskolát?{kerülte az iskolát}
Kerülte az iskolát?{kerülte az iskolát}

Anita
Kép
Kép
_anita_

Anita: én ezt a pánikrohamot végigcsináltam Zsomával aznap, mikor hazahoztuk Kép Tejem már volt, de ő nem fogadta el, fejni nem bírtam... Éjfélkor már bőgve hívtam fel a védőnő barátnőmet, hogy ki fog száradni, meg éhen hal a gyerkőm..., mert fél 3-kor evett utoljára... Brrr. Aztán megoldottuk, és nem halt éhen Kép

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Adriana
Hárman lányok egy hétvégére? Nem semmi! Kár hogy "dáridózni" most nem annyira tudsz!KépJó pihenést nektek!

Tündi
Nem már nincs semmi baj. Haragudtam Apára, meg mindenre a hétvégén, semmi nem volt jó, ááá hagyjuk!KépKép
Táppénz:Irigyellek!Kép
A hét végére melegfront jön, hátha majd az hat a csajszira!Kép

Rita
Köszi. Jó hogy összepakoltad a cuccodat, elvileg a lányok előbb jönnekKép Kivéve AngiétKép

Nadine
Köszönöm a poci dícséretet.Kép
Apa megbántott a hétvégén nagyon, illetve már így visszagondolva nem is annyiraKép volt komoly, de akkor elég rosszúl fogtam, és ezzel kezdődött a rossz hangulatom a hétvégén péntektől vasárnapig.

Anita
kösziKép. A thGyást már abszolút rendszeresen küldik minden hó 10-ig.Kép

Nicika
Rózsaillat? Vicces.Képlehet.
Jó nagy Szintike! És te még féltél hogy pici lesz!Kép Remélem minden rendben lesz a vizsgálat eredményével!
Mindjárt megnézem neked mekkora a jósló fájásom értéke.

Csema, Angi
Köszönöm a dícséretet!Kép Arik vagytok!

A.
Vendég

<font color="ff0000">Niki, nem frissül a táblában a babás rész.Kép Nálam a gépen, ami le van mentve, meg igen... mi lelte?

Megvagyok ám, csak lusta vagyok irni.Kép
Tegnap voltam dokinál, és hétfőn megyek CTG-re.Kép Szerintem korai, de csak tudja mit csinál. Tök izgi.Kép
Lakás alakul. Úgy döntöttünk apával, h nem kuncsorgunk a beruházónál, h hétvégén költözhessünk, hanem majd csak jövő héten. Addigra úgyis folyósit neki a bank. Igy nem kell kapkodni, sietni, kutyafuttában szervezkedni.

Nah, futok hajat mosni, megint zsiráf pózban, aztán megyek szülni elméletben.KépKépKépKépKépKép

Pusza!
Jók legyetek!

Nancs</font>

Kép

Kép
nancsika

Nicika, akkor minden rendben. Ne féljél biztos nem lesz semmi komolyabb bajod. Nekem meg állandóan a cukorral van bajom, most 2 hetente kell nézetni ilyen 1 órás vizsgálatokkal. Mondjuk szerintem nem magas de a dokim szerint igen. Pl. éhgy:4.5, 1 zsemle után 1ó.val 6.6 szerintetek ez olyan magas?

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Cory, ne rémisztgess, mert így is frászt kapok, ha az álmomra gondolok! Asszem akkor én pedig majd téged riasztalakKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

AnitaKép
Köszi!!!!!!!
Csak Krisz tanulta az oviban, megakadt és nem tudtam segíteni, mert már én is elfelejtettem!
KÖSZI Kép Kép Kép

KépKép
csema

Zsu: én ehhez nem értek, de ha a doki szerint az, akkor már bekavarhat a babánál.

LAssan mennem kell Baluért az oviba. Jól beparáztam, mert fúj a szél, esik a hó, Zsoma meg ezeket utálja nagyon. Remélem, különösebb hiszti nélkül odaérünk.

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest

Sziasztok!Kép

Én is itt vagyok még a mai nap. Holnap reggel be kell feküdnöm a kórházba. Még mindíg kevesebb a magzatvízKép a dokim pedig szeretné, hogy szem előtt legyek. Úgyhogy most egy kicsit depis lettem.Kép Nagyon nem akartam befeküdni....csak szüléskor.
Azért megpróbálkozom hátha hétvégére kapok eltávot.
Egyébként semmi fájás.

Petri 39

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Nicika
Megnéztem a CTG-s erdményeimet:

Első kettő: 0-25 közötti fájásKép
3.-4.: 0-60-ig
5.: 25-80-ig

A 80-as értékre mondták a jóslót.
Vendég

Petri
Sajnálom hogy be kell feküdnödKép. De tudod a kevés magzatvíz veszélyes is lehet, tényleg jobb ha bennt vagy, ha bármi van!Nem?
Hétvégére meg már lehet hogy meglesz a kisbabád!Kép
Fel a fejjel! Ne szomorkodj, max 2 hét és itthon lehettek mindketten.Kép De jó!!!

A. 38+6
Vendég

AnitaKép
Ne izgulj a szoptatás miatt, márcsak azért se mert a lelkidolgoknak is hatása lehet a testünk működésére!
Fogod tudni szoptatni Botit, a lényeg sokat tedd cicire, mert ezzel váltod ki a tejtermelést!!!
Hidd el Kép

KépKép
csema

Csema: szívesenKép Igazság szerint a google tudtaKép
Tudom én, hogy nem szabad bestresszelni! Bízom magunkbanKép

Petri: Vacak a kórház, de legalább tényleg szem előtt lesztek...És tényleg napokon belül meglehet a kisbabátok, és nem is kell olyan sokat nélküle bent lenned! Szorítunk és majd várunk visszaKép

Cory: drukkolunk, hogy sikeresen megússzátok az ovijáratot!

Alina: kösziKép Akkor azt 10-ig mindig meg kellesz kapjam...királyságKép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Csema,
Sajna elég ritkán látogatom az apukám de most ha megszületik a 3. unoka akkor tavasszal biztos elmegyünk meglátogatni és ha lehet akkor hozzátok is bekkukantunk.
Puszi.

Cory, Istenem csak a babámnak ne legyen semmi baja, ezért is tartom be a diétát (de nagyon nehéz megállni)

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Anita!
Nekünk két hét oktatás volt egyben jan 9-től. Most szombaton lesz az első vizsga, utána kéthetente szombatonként vannak a vizsgák. Mivel nekem pénzügy nem lesz, meg vállalkozásmenedzsment már megvolt a két hét alatt, így csak 5 vizsgám lesz.

Lívia és Tünde baba, 2006. 04. 03.
Kép
szelivi

Petri, Nagyon rossz, hogy korházba kell menned, de ott vigyáznak rátok, és szem előtt vagy és ez azt is jelenti hogy hamarosan babázhatsz!!!

Zsu69+Martin(2006.03.14)
KépKép
zsu69

Anita,
még jó, hogy csak álmodtad! Kép
Tényleg mázlista vagy a táppénzzel kapcsolatban! Ilyenkor mi számít protekciónak? Hogy előbbre vesznek a sorban? Csak érdekel, hogy amúgy miért kell rá sokat várni.. Lassan megy?

Katicuska,
+10 kg-val most vagy 56?? Húúú, nem semmi! Kép Irigy-mirigy! Kép

Alina,
akkor megértelek.. De akkor most már jobb a helyzet, ugye? Kép

Petri,
remélem kapsz eltávot hétvégére. Vagy ha már ott vagy, szüld meg a babát! Így a 39. hétben OK, nem? Kép

nadine81

Megyek, mert apa megjött,meg kell nyugtatnia, mert kiakadtam, de nagyon a Magyar RG szövetségre!!!!!!!!!!

KépKép
csema

Lányok most új tábla is van? Vagy a régi más? Mindjárt nézem a régit.
Az újnak mi a címe?

nadine81

Livi: akkor még most kezdődik a nagymenet? Nem irigyellek, kb. annyi idősen fejezed be, mint én, sőt...A vége már nagyon vacak lesz, de kitartás!Kép

Anita
Kép
Kép
_anita_

Nancsika! A netes tábla hiszen frissült! Reggel örültem is!

KépKép
nicika

Alina! Köszi hogy megnézted! Nekem ma 60-as volt a maximum érték a CTG-n!

És az én táblám él ám még! Nézzétek azt is! Vagy már ezek után nem is kell?

KépKép
nicika

Nicika: örülök, hogy jó lett az nst és a kisbaba is megfelelő méretű. Biztos nem lesz semmi baj a méhszájjal, főleg, hogy kezeli a doki!!

Angi: nyitott méhszájjal is be lehet ülni a forró vízbe?

Katicuska: mi a rossz a leleteidben??

Csema: jó, hogy irogatsz, akkor azért nagy gáz nem lehetKép ezek a görcsök még kitartanak Neked a végéig!Kép

Anita: Gratuálok a vizsgaeredményedhez!

Cory: na akkor majdnem egy cipőben jártunkKép Nekem a hazajövetel után 2 napig nem volt tejem, csak 1-1 csepp, Dorina ordított és állandóan enni akart, nekem meg csontszárazak voltak a melleim. Persze nem adtam neki semmit, és a 3. nap reggelre beindult a tej egy kis lázzal kísérve. Büszke voltam magunkra, hogy nem adtam tápszert, szerencsére Dorina sem halt éhen!!Kép

Anita: nem kell félni tuti lesz tejed, a babák meg előbb-utóbb elfogadják a cicit, ha nem adsz neki mást!!KépKép

Tünde

Szelivi: akkor drukk a vizsgákhoz!!

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nicika: ejnye-bejnye!! hogy gondolhatod, hogy nem kell a táblád??!!??

Petri: inkább a kórház, mint baj legyen!!

Nancsika: akkor hajrá a jövő hétvége!Kép addig legalább még tudtok intézkedni, vásárolni, pakolászniKép

Én most legszívesebben elmennék valahova mászkálni, tiszta bezártsági érzésem van, pedig nagyon szeretek itthon is lenni.

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Nici,
nézem én nézem, mert nem is tudom hol a másik tábla! Kép De ha tudnám se hagynám ki a tiédet! Tényleg, akkor hol is találom az újat? Kép

nadine81

<font color="119911"> Tünde,
ez egy jó kérdés. Sima vízben ültem, de végülis van aki vízben szül, akkor lehet. Nem?
Kata,
megy a drukk, hogy jobb legyen a következő eredményed!
Petri,
kiartás!!! Lehet, hogy a 7végén már ki is bújik a Picúr!!
Anita,
nekem is mindig ez a parám. És akkor néha beszélek a szomszéd lánnyal, akinél mindig itt van valamelyik nagyi már 7 hete, mert csak így tudja megoldani a szopit, fejést és a tápszerezést.

Beszéltem az előbb a dokimmal és holnap kora reggel vár minket a kórházban az újabb vizsgálatra. Arra célzott, hogy már nem sokáig mehet ez így, de holnap majd mindent megbeszélünk.</font>
angi79

Nicika
Mi ez az új tábla vagy mi????
Mért te nem akarod tovább csinálni??
Pedíg pont most küldtem neked adatokat!

Nadine
Most már minden okéKép
Vendég

Angi: akkor a dilemmánk is egy?Kép Én is most beszéltem a dokival, és azt mondta, ráérek csak csütörtökön menni NST-re, mielőtt hozzá megyek, mert az első óta minden a legnagyobb rendbenKép
Akkor lehet, hogy már a kapuban Lidike...de azért jobb lenne, ha magától bújna ki! Hallod ezt Lidike, most már így vagy úgy, de mindenképp ki kell jönni! Segíts Anyának, HAJRÁÁÁ!!!

Tünde: kösziKép Igyekezni fogok már a kórházban egész nap cickón tartani a legénytKép

Nici: nekem most is a tiéd van megnyitvaKép De tényleg, hol található az új???

Anita
Kép
Kép
_anita_

Helló!
Alina,
aszerint amit mondtál jóslóim vannak, de a doki nem mondta, hogy baj... Bár mégcsak a 35.hétben vagyok.

Lelet:
főleg a vizelet a rossz, sok fehérje meg genny, baktérium van benne.
Pénteken kiderül, hogy mi okozza.

Hűűű de izgi, sokan mindenórásak vagytok!!!!

Málnalevél teát mikor kell kezdeni?
Hol írnak róla?

És mi van a táblával? Nem bírom követni az eseményeket...
katicuska

Köszönöm mindenkinek a nyugtató szavakat! Tudom, hogy jobb helyem van a kórházban de olyan kis lüke vagyok.Kép Utálom a kórházat. Azt hiszem itthon megáll az élet nélkülem.Kép

KaticuskaKép
Én úgy tudom a betöltött 37.hét után ajánlják a málnalevél teát.

Sziasztok! Ha minden igaz a legközelebbi bejelentkezésemkor már babával a kezembe fogok a gép előtt ülni.Kép

Mindenkinek további boldog babavárást kívánok és könnyű szülést!!!

Petri 39

Pircsi &
Kép
Kép
petri

Petri,
nők nélkül mindig kicsit megáll az élet! Kép
Jaj, nagyon szurkolunk neked, hogy minden jól sikerüljön! Kép Vigyázz magadra és ügyes légy!
Puszi: Viol.

nadine81

TündiKép
A végén túlhordom Kép Kép Kép

KépKép
csema

Csema: én is erre céloztamKép

Anita: kiváló hozzáállás!!KépKép

Petri: akkor babával a kézben "találkozunk" itt a neten!Kép sok sikert neked is a szüléshez!!

Angi: én még terhesen sosem ültem vízben itthon. Úgy gondolom, hogy csak felismerem az igazi fájásokatKép
Barátnőm, aki mára volt kiírva most kezdett szülni, na erre számítok én is

Bettina 2006.02.09.
Dorina 2003.11.03.
Patrícia 1995.05.09.
tünde_szõd

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?