Na,ügyike volt a párom,most már megy.

2006.02.06 09:11
2006.02.06 10:15
Hol vannak ilyen foglalkozások amire kell mennetek?
[
[2006.02.06 11:42
Kitartás! Gyógypuszikat küldöm!
Hát igen, a minőség sajnos romlik, de nem vészes és nem is az itt a lényeg.
Majd legközelebb!
2006.02.06 20:24
2006.02.06 20:36
Azért nem adom fel! Vannak még ötleteim, mit kell varrni, csak így nem olyan égető a varrógép. pedig úgy akartam egy kis pííízt költeni!
2006.02.06 21:14
Azért vigyázz magadra! Az a másfél kiló ledobás nem valami jó!
Még akar cicizni? esetleg cicizik is?
2006.02.07 00:01
[
[2006.02.07 01:51
nekem van varrógépem, de foggggggalmam sincs mi az a bobbin!
De a leírásod olyan profin hangzott, hogy elszégyeltem magam, hogy én nem is értek ehhez a témához!
Fogdoki ügyben még lehet hogy könzultálok veled mailben.
Kata tényleg kiköpött anyuci!
Aki hülye, hülye. Anyóspajtik nagyon marharépaszeletek tudnak lenni, de egy dolgot ne felejts el: hogy ők nevelték olyan a fiaikat, hogy mi beleszeressünk. Szóval néha nagyonöregnagyonkibirhatatlannagyonelviselhetetlennagyonhülyestb anyósok felett is szemet kell hunyni. Talán most egy kicsit erős a felindultság de nekem évekig nem volt családom mert "kitagadtak", tapasztalatból tudom, milyen szar dolog a haragvás.
2006.02.07 20:00
Tegnap voltunk a dokinal is, minden ok, o most 6 mm-nek merte, es ma 7 hetes, pont az apukaja szulinapjan! Velem minden ok leszamitva, hogy neha emelygek, igaz nem veszes a dolog, de Gergovel ez nem volt. Es neha iszonyatos faradtsag tor ram, a hetvegen is ettol voltam ki, hogy vannak pillanatok, amikor teljesen ki vagyok utve. De a mai nap pl.szuper volt, Gergo is tunder volt, doglottlegy allapot is elkerult.

2006.02.07 20:02
2006.02.07 20:32
Picipoci!
Bocsi, csak beugrott a kép!
2006.02.07 23:52
Ha meg kislany is lesz (ahogy megalmodtam, meg mielott tudtam volna a dologrol), akkor kulon extra!
Nem is vagyok onzo!

2006.02.08 14:21
Babainvazio!
nem is kell egy masik topikba is menni majd ujbol friss mamakent, hiszen lesz itt boven eleg baba.
Ez nagyon jo hir. Vigyazz magatokra.
Csak egy sima gesztenyes ajandekdoboz formaju tortat rendeltem. meg az is szep. nem talaltam megfelelot a baratnomnek. 16-a nekem jo, nem fogok elfaradni az esti koncertre.
De ha barki lebetegszik vagy nagy ho lesz szinten elhalasztjuk. Nagyon jok a kepek, de Kata tisztara te vagy.
Szerintem annak a lanynak se lehetett konnyu. Nem biztos, hogy az osszeveszesben o volt a hibas, lehet hogy embered occse is. Es nem biztos, hogy a lany egyaltalan Oliveren akar vigasztalodni. Talan o probalja minel elobb elfelejteni. Szerintem most ennek az egesznek az lett a kovetkezmenye, hogy mindenki mindenkivel osszeveszett es mindenki a masik negativ pontjait, serelmeit hozza fel, hogy a sajatjat vedje. Nem lehet ezt megbeszelni? vagy idovel elmulik? Bocsanat, hogy belekotyogtam.
Szerintem az senkinek se lesz jo, a jovoben sem, ha ennyire megromlik a kapcsolat az anyosoddal.
meg jo, hogy nyilvanosan nem jut eszebe.
2006.02.08 14:24

2006.02.08 20:24
Mint mindig!
Nemsoka megint megyunk meresre (minden honapban elviszem
) es megint nagyon kivancsi vagyok!
2006.02.09 01:27
Azért új autóval akkor most nagyon óvatosan rémekdni!
De ezennel ünnepélyesen befejezem az észosztást és okostojáskodom többet
De ő mindig is egy ligthosabb darab volt
2006.02.09 08:08
Lili nagyon gyakran mosolyog, ugyhogy nem nehez lencsevegre kapni, csak a feny a kerdeses. Pont a feher hotol visszaverodott feny sutott ra, igy ugrottam a fenykepezogepert.
Imadom. Kivancsi vagyok, Lili hogy fog benne lepkedni.
2006.02.09 09:08
legyen nyugis és boldog a terhességed (megint)
Lili édes, és azok a szemek....
szerencsére hőemelkedése sincs, a kedélye töretlen, így járhat iskolába - nem félek, hogy megfertőzi a többieket, mert onnan hozta
) a tavalyi tél után...
- ezt sosem mulasztom el megemlíteni
)
A tanító néni sem panaszkodott, direkt rákérdeztem. Mesélj majd, milyen gyakorlatokat javasolnak Katának
2006.02.09 09:46
Ide masolom Orsi tegnapi hozzaszolasabol a megfelelo reszeket, minek potyogjem be en is
:
En viszont nem tudom egeszen pontosan megmondani hany hetes vagyok (6 korul), csak jovo heten fogok dokihoz menni, de nagyon-nagyon boldogok vagyunk, bar izgulok, hogy minden rendben legyen!
Remelem, Aniko
nem haragszik meg erte!!! 
2006.02.09 10:33
Aniko meg szerintem direkt orul majd nekunk igy egyutt!
Annyira orulok Nektek!!! Vigyazz nagyon magatokra!
Olyan kar, hogy ilyen ritkan jutsz ide!
Viszont a talira mindenkepp gyertek, legalabb ott talalkozzunk!

2006.02.09 15:09
Bár egyébként is nagyon feszült vagyok már napok óta,minden apróságért robbanok,aztán meg nem győzök bocsit kérni.
Gratula Nektek is!
2006.02.09 15:48
Majd személyesen elmesélem a gyakorlatokat,így kicsit hosszú lenne.Nálunk Katánál azért jelentkezett a biziben egy mondat erejéig,úgyhogy nem hagyom annyiban.A fejlesztőpedagógus szerint lehet akár 1-2 év is,mire helyrejön,és minden nap kell csinálni a gyakorlatokat.
Nagggyon jók a képek.
Tapasztalatból mondom. A legfontosabb,hogy Te most ne nagyon idegeskedj!!!!
Elég nehéznek tűntek a gyakorlatok,amikor megmutatták,szenvedett Kata,de lehet,hogy csak fáradt volt,mert itthon nagyon szépen megy Neki.
Olyan jó lenne már találkozni.
Téged még nem is ismerlek!!!
Csak sokkal szebb!!!! 2006.02.09 21:38
Remelem nem lesz komoly!
Elkepesztoen feledekeny vagyok es ma majdnem elbogtem magam, mert eszembe jutott, hogy 1 ev mulva mar 2 ilyen gyonyorusegem lesz, mint Mokuska!
, igy Neki is szol a kerdes.
Es Ti?
2006.02.10 07:47
Lecserélte az antibiotikumot, szerencsére erre már jól reagál. Próbáltak tőle vért venni, nem sikerült, szegénykémnek mind a két karját összeszurkálták. A hülye p...a azt mondta hogy menjünk vissza másnap, hátha akkor sikerült. Ide többet soha. Madarász Kórházban sikerült másnap vért venni tőle, szerencsére a férjem is ott volt segíteni.
2006.02.10 09:36
. Tegnap megjott es nem akarom , hogy itt nyakra-fore gratulaljatok, voltam dokinal, terhesseg nincs
. Most ne kezdjetek el vigasztalni, mert az sem esik most jol, lepjunk rajta tul es felejtsuk el.Tudom, hogy egyutt ereztek, koszonom, de nekem a legjobb, ha most meg sem emlititek. 2006.02.10 18:00
További jobbulást!!!Hú,ez a vérvétel elég horror.Hogy viselte Dávid? A Madarász állítólag híresen jó ebből a szempontból,minket a dokinénink ezért küldött oda a Belgyógyászatra.Tényleg nagyon ügyesek,bár Katának,amikor pici volt,kb.nyolcadikra sikerült.De meg se mukkant közben.
Na,ezt jól megmondtam,de gondolom érted.
ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG A KISPAPÁT!
2006.02.10 18:23
Nem lehetett konnyu Neked, de most mar legalabb lassan tulvagytok rajta!
Remelem jovo hetre rendbejon es mehetunk a talira!
Ma dogrovason vagyok, tiszta koma.
2006.02.12 16:35

És természetes, hogy gondoltam rád
azok elég tetemes, szép méretek
Gondolom kisfiúcskáé lehet
Van amikor alíg lehet bírni vele,és már kiabálnom kell, hogy lehiggadjon

2006.02.12 19:41
Szóval így érdeklődik!
, vagy kitalál valami újat.
Bár lehet, hogy a sivítozás lesz a követkző, azt meg roszul tűrtem mindig, így kemény lesz, ha lesz!
2006.02.12 21:08
Én úgy érzem minden ok lesz, de ha nem is, addig nem gondolok ilyenre, amíg nincs gond. Majd ráérek akkor foglalkozni a dologgal. És hónapról-hónapra annyi minden változik, lehet hogy Gergő holnapután abbahagyja. Viszont én annyira örülnék, ha folytatná még és a tandemszopit is úgy kipróbálnám!
Én annyira imádok szoptatni, hogy igazándiból nekem nehezebb lesz majd abbahagyni, mint a manóknak.
filmszemle után mentél az éjféli könyvesbolt-akcióra?
Nekem különben portugálul van meg 3 kötet és szeretném a többit is, csak meg kell fűzni a kinti barátokat, hogy hozzák nekem haza és az elég nehéz ügy, mert mindig tele vannak csomaggal. De ami késik nem múlik!
Gergő meg egyfolytában mutogat, néha meg tudok tőle őrülni! Beszélni még nem nagyon, de az "ezt is, azt is" , "oda, ott" és hasonlók Neki is nagyon mennek! És mindent megcsinál, amire megkérem, mostanában állandóan befogom egy kis házimunkára.
Zokni és gatyaelpakolás az erőssége.
(mármint a gratulát
)
Remélem csütörtükig rendbejön, mert nagyon-nagyon szomorú lennék, ha nem tudnánk elmenni!
Kérni meg nem merem, hogy halasszunk, mert ha ez most mindenkinek jó, akkor ez a biztos, aztán meg ha valaki nem tud eljönni én leszek az oka.

2006.02.12 22:53
2006.02.13 08:17
Lili addig papaval volt itthon, jo kislany volt. Amiota nem beteg, ugy visszatert az etvagya, hogy meg elotte se evett annyit mint most.
, es amit ismer, azokat mondja is. Most ket uj kedvenc szava van a kalapacs es a mosogato.
Remelem eljossz a talalkozora is. Vagy jovo heten vagy azt koveto heten lesz csutortokon.
Nagyon szep barna bore van.
2006.02.13 10:18
Míra alszik
írhatok
v.
Eddig mi is megúsztuk mindenféle baj nélkül(takonykórt leszámítva)
Már kinőttem ebből
Még december elején előjegyeztettem vácon,szombat reggel meg mentem érte
Még jó hogy hétvége volt mert apa Mírázott én meg olvastam
No és kicsi hugim is sietetett hogy mikor adom már oda
Uncsitesóm mélcímét megadjam esetleg?Rengeteget van Spanyolországban és sok portugál ügyfele is van
Hátha hamarabb ideérne
Szerintem a fogak miatt
Azok a szemek minda háromnál
Megyünk mi jó?
A Kitty nem egy gyakori név
HA nem kap meg valamit akkor üvölt.Na ilyenkor szoktam mondani neki hogy menjen az ágyába és ott folytassa
Mire odaér már vége is általában.Szerintem jönnek a szemfogai is(egyfolytában az ujjait rágja,már sebes is kettő)

2006.02.13 13:29
Elég piszok egy dolog, remélem hamar javulni fog!
Meg is álmodtam, még mielőtt tudtam volna, hogy már baba van.
Amúgy felváltva gyűrődünk a hétvégén.
Hajnali kelés
Nálunk is ez megy pár napja, amióta beteg.
Õ is fél 5 körül felébred és annyira be van dugulva a nózija, hogy nem cicizik és ezért nem is alszik vissza, csak sír-sír. Az Apjának ma sikerült 3/4 órára visszaaltatni.
2006.02.13 20:32
Valami huncutság mindig adódik!

2006.02.14 15:48

a kerifiam is Marcus
ne keseredj el a feledékenység mistt.Én nem is vagyok /még/ terhes, és alíg tudok valamit a afejembe tartani
A fontosabbakat fel is kell írnom
Már itt tartunk ennyi idősen!!
Egyszerűen gyönyörűűűűűű
2006.02.15 13:08
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint