MazsiMuzsisok: Kriszta rosszul mondta nekem a múltkor, hétfőtől lesz újra MM, de nem 10.45-től, hanem 9.45-től a Belvárosban.
Nem tudom, hogy hallottátok-e nyílt most egy Családi Napközi és Babyhotel a Petneházy úton egy családi házban. Nem tudom, hogy milyen a hely még nem voltam, csak gondoltam hátha érdekel valakit. Be lehet adni a gyerkőcöt 1-2 órára, egész napra és éjszakára is. 2-6éves gyerkőcöket várnak.
Névnapos lánykáinknak nagyon sok boldog névnapot kívánunk
Fény
Lábad hogy van? Remélem nem fáj már annyira.
Ancsi
Képkicsinyítéssel ha nem boldogulsz küld el nekem, szivesen lekicsinyítem.
Emese
És a gyümölcsdarabok alatt friss gyümi vagy aszalt értendő?
(Kicsit nehéz most a felfogásom
) Cat
Gyerkőcök nagyon édik, hogy Vivi milyen nagylány már, igaz jó régen láttam.
Beninél nem vált be a Viburcol kúp, csak az "idő" segített. Biztos emlékszel, hogy Emese Ádija milyen rossz alvó volt, ha jól emlékszem nekik se sok minden segített.
Maris
Itt Miskolcon az árak a fentebb említett gyerekmegőrzőben, ha 1-2 órára adod be a gyerkőcöt 400Ft/óra + Áfa, az egész nap (4 óráig de 5-ig nem számolnak fel pótdíjat) 1500Ft étkezéssel, és van olyan lehetőség is hogy 19 - 7-ig ez 2000Ft étkezéssel.
Oltás: nekem anno azt mondta a dokinénink, hogy majd mielőtt közösségbe megy Beni akkor adassuk be.
Marika
Ti már elkezdétetek az ovit? Mi megvárjuk a szeptembert. Bár néha másképp gondolom
de kényelmesebb mostmég így. Nekem először kombit akart Laci, abból lett most ez az 5ajtós, pont a babakocsi miatt. Mi is néztük a Matizt, de abba pl. úgy hogy hátul a hordozó + a gyerekülés elől nem fértünk el rendesen az ülésben.
Nekem van a hordozóhoz talp, de még nem eladó
Esetleg próbáld meg a babaszobán vagy segítsek?
Betti
Tanksapka
Hát elméletben én is mindent tudok a helyes táplálkozásról, fogyózásról (anno táplálkozástanból, diétás élelmezésből még szigorlatoztam is) de a gyakorlatban elég nehezen megy a megvalósítás. Laci miatt nem főzhetek mindent, a teljes kiörlésűeket meg ő sem eszi meg, kétfele meg kinek van kedve meg energiája főzni.
Puszi, Panka