cory
2002.05.27 22:15
2002.05.27 22:17
Én is tornázok két hete és már látszik az eredmény. Csak igy tovább!
Gedó megmutatta a második foga fehérjét is
Ott már találkoztunk. 
2002.05.27 22:24
) a jó. 40 fok felett pedig azonnal hûtõfürdõ. Én a magas láztól egyébként azóta rettegek, mióta láttam tavalyelõtt egy dok.filmet szellemi fogyatékosokról, akik egy színházi elõadást tanultak be-adtak elõ, és volt köztük egy (asszem) lány, aki teljesen egészségesen született, de egyx pici korában hosszú ideig tartó nagyon magas láza volt, és ezt az agysejtjei sínylették meg 

. nem baj, nem törlöm ki az enyémet...
), pont ma mesélte, hogy a fia még jóval egyéves kora után is sokat bukott, amikor már pedig nem csak szopizott. Refluxa neki sem volt, nagyon jól fejlõdött, egyszerûen ilyen alkat volt. Szerintem ha a babád jó kedélyû, szépen fejlõdik, semmi gond nincs. Nyithatsz egy túróboltot max.
2002.05.27 23:08
2002.05.28 07:59
2002.05.28 08:06
2002.05.28 09:07
) akkor BÁlintra felnõtt mennyiséget kell számolni... Mi igyekeznénk korán menni, mivel korán távozunk, kéretik mindenki, akivel még nem találkoztam, de most itt a lehetõség, szintén idõben odaérni!!!
A többi szinte részletkérdés. 2002.05.28 09:11
2002.05.28 14:49
)) Sajna, Õ csak nekem 4hónapig szopizott, nem emlékszik már rá
)
Nekünk nem igazán vált be Vikinél a panadol anno, de a dentinox gel az jó volt. de csak a gél. Nálunk is fogynak a fogkefék rendesen Vikinél is, most kapott unokatesómtól egy elektromosat, és az meg végképp levette a lábáról - remélem ezzel nem kapatom el, szerintetek nem kicsi még az ilyenhez?
))( 10 hónaposan) de nálunk csijjjababa maradt még mindig, szerintem már marad is
Azóta sem volt több, hál istennek
Mondókához gratulka!!! Ügy a lányka

Gergõ hisztije meg kisértetiesen emlékeztet Vikim hisztiejire
Ismerõsötöknek a gyerek-etetése...brrrrrr
Jövõhónapban lesz Viki 2 éves és erõsen gondolkozom, csináljak-e valami zsúr félét. De ugye nálunk sem anyukám részérõl szokott gond lenni...
(amúgy eszik annyit mint én, képes rá
)

2002.05.28 14:57
Ami nekünk használt (nagyon látványosan), az az volt, hogy tartsuk másképp. Borcsa akkoriban karban szeretett lenni, és háttal nekünk. Amint felvettük, azonnal megfordult. És valószínûleg nagyon nyomtuk a pociját. Ez azonban számotokra már nem releváns tanács
És egy érdekesség: Borcsa már jónéhány hónapja ülve bukik – hálistennek egyre kevesebbet, és azt is inkább csak akkor, ha túletetem - , fekve szinte soha…
2002.05.28 15:31
Miminek is melege volt, mióta csak vékonyan van éjszaka öltöztetve, sokkal jobban alszik. Szegénykém mire én is rájöttem, hogy ezért nyöszörög álmában..
A lactoherbet én is szeretem

Fõleg hidegen

Én is mindig erre vágytam, de remélem noémi szopizik majd annyi ideig, hogy õ is kicsomagoljon engem
Eperhez és a többihez..húúú...nnnnyaaammmm 
Szegénykém, nagyon nem szereti ha be akarom ecsetelni Neki, de muszály. Próbáljuk valahog yelterelni a figyelmét, játszadozunk közben, nem szeretném ha egy idõ után csak a rossz jusson eszébe. Milyen rossz lehet neki, annyira sajnálom. És közben kamillás vízben csücsülünk. Beszéltem a dokinénivel, azt mondta várjak még nem kell mennem, ecseteljem tovább amíg van a folyadékból. Mostmár jó lesz, csak ha valami gond lenne akkor menjünk. Viszont hallottam már olyat is- otthon anyunál a gyorvos asszisztensétõl- hogyha ettõl az ecseteléstõl nem nyílik meg akkor ugyanúgy megmetszik mint a kisfiúknál
És hát azóta mást sem csinál csak forog és forog és forog. Már meg sem marad a kiságyban. A földön a hempergõn a legjobb Neki, csak a frász kerülget mikor látom Vikit közeledni felé
De már múlik rendesen a féltékenységi jelenetei, most átcsapott fene nagy imádatba a kistesóért. Most ezért kell nagyon figyelni rájuk
2002.05.28 15:34

és az egészséghez és mindenhez. Maradjon így és mesélj el mindent. 

Aztán egyszer csak összejön. 

Örülök, hogy jó volt a Balcsi. 2002.05.28 16:12
Ami Gergõt illeti, ez zsarolás
!Vagy csak pozitív megerõsítés?
? Rebeka valami eszméletlen mennyiséget tud pisilni-kakilni, ha öt óránál többet alszik, akkor már a váltóruhát is készítem. Vagy csak ugyanolyan vizierõmû lesz, mint az anyja?
!
! Nálunk a hûtõfürdõ a legjobb, mert Petra egyébként is szeret 30-32 fokos vízben ázni. nem kínozzuk a gyereket, gyárilag ilyen. Én télikabátba bújok 18 fokos helyiségben, Petra lányom viszont ezt élvezi, lehetõleg egy szál bodyban
.
. 2002.05.28 16:18
Kivánok sok boldogságot, és sok-sok tejcsit Blankának!
Érdeklõdve várjuk a részleteket.
Aztán mikor már darabosat is evett, szinte észrevétlenül elmúlt. Úgyhogy ne aggódj, nincs semmi baj a kisfiaddal, kinõvi.
Most már nem olyan szörnyü mint az elsõ napokban, izomláz elmúlt és nagyobb megterhelés után sem jön elõ.
Gratula a kétfogúnak!
Andris nagy szám lehet a furulyával. Nálunk még csak játékfurulyával játszanak, de néha azt is elég hallgatni.

Azért nagy szám, mert az elmúlt két évben talán annyi lett rajta, mint amennyit elvettünk.
Bár Ibolytól kérted azért én is küldök Lucának sok-sok gyógypuszit! 
2002.05.28 17:00
2002.05.28 21:40
Mi most hajtatunk bodzát, hogy legyen a kertben is.
Ezért sokszor nagyon vicces, hogy olyan pici de mégis mint egy komoly felnõtt úgy beszél. Szóval, jöttek haza a nagypapával a játszóról, Benke a nagypapa nyakában. Egyszercsak jó hangosan közölte, hogy pisiltem a nagypapa nyakában! (pelenkás még)Persze többször is elismételte. Ma meg a pelenkázón: Kaki van a pelenkámban. Bilibe kellett volna?
) 2002.05.28 21:53

. írtam neked magánban a profilodban található emilcímedre. Teljesen fellelkesültem 
.
) pl. a napozóréten, és lehetne kollektíve odasétálni. Nermtom, mindenmki odatalálna-e a jûátszótérre? 2002.05.28 22:22
), szeretettel üdvözlök minden új tagot!
).
Úgyhogy köszönjük, és szeretettel várjuk a továbbiakat is!
Érdekes elképzelés
Jobbulást, sok-sok gyúgypuszi Leevinek

De azért fel a fejjel ne keseredj el. Kitti is állandóan a cicimen lóg ha itthon vagyunk. Érdekes vasárnap, mikor egész nap nem voltunk itthon, amíg haza nem értünk eszébe sem jutott

Körmödnek jobbulást

Nálam is a vízcsap az elsõ, de mint már valaki említette, és sem értem az összefüggést a vízcsap és a szex között. Elég nehéz felfogású vagyok
Valaki felhomályosít?
2002.05.29 19:45
2002.05.29 20:00
Nagyon, nagyon sok boldogságot és egészséget kívánunk nektek!

Isti jobban van már? Félsz a kergekórtól? Szerintem itt nem volt és most sincs veszély?! Nekem mindegy, hogy disznóból vagy marhából csinálom, a disznóból nem annyira finom. Ha ennyien leszünk, akkor úgyis két bogrács fog rotyogni (ha nem több), csinálhatjuk úgy is, hogy egyikben "disznógúlyás" fö. De akkor megint kérdezek: 

Remélem gyógyulnak!
Babaprojekthez:
A legjobb ilyenkor elmenni kettesben nyaralni. Nekünk is úgy jött össze Adrian fél év próba után.
De föleg nem gondolni rá (annyira), persze nem árt minden másnap "action". Bocs, ha túl nyers voltam.

Az én férjem is hasonló kaliberü, de azért nem ennyire! Azért, ha aznap derül ki, hogy jön ö is a bográcsozásra, nem gond, egy-két meglepi személy azért belefér
A fotókat is megkaptad?
Pankának biztos csak úgy világítanak azok a gyönyörû szemei a néger arcából kifelé
Marcinak puszi, akkor is, ha Zsófi.
Azért találgatni lehet, nem?
Ha lesz egy kis idöd, írjál arról, hogy milyen volt a felvételi és miket kérdeztek?!
A szülés utáni méhösszehúzódás nekem is annyira fájt, hogy sokszor még hánytam is a görcsöktöl szoptatás közben. De csak Adrinál volt ez. Azt mondják minnél több gyereked van, annál fájdalmasabb.?! 

A segítséget megköszönöm, mert lesz böven tennivaló
De akkor most ti külön esztek vagy mégis a föztömböl?
Az még jobb szerintem, hogy közelebb lesz a bolt
Nálunk is érik a folytontermö eper és málna. Holnap van a borsószüret, az elsö.
Az építö cég nevét, számát nekem is elküldenéd? Köszi!

Tetszett a szövege!
örülök, hogy jöttök! Hogy van a cicám?

2002.05.29 20:08
Ez nem is lenne baj, de utálom, ha benne áll valamiben a pénz és mégsem használhatom. 2002.05.29 20:18
. 2002.05.30 04:42
Hogy is van ez tulajdonképpen??? 2002.05.30 08:26
)) 2002.05.30 14:35
2002.05.30 15:32
. nekem azon nyöszörögtek Petra anyakönyvezésénél, hogy a házassági ak. nem jó, mert nincs rajta, hogy mi lesz a vezetékneve a születendõ gyermekeknek. le is nyúlták rólam a papírt. petra személyi számát meg véletlenül kiadták már valakinek. Fél óra töketlenkedés után felvetettem, hogy mi nem ragaszkodnánk ahhoz a számhoz, jó nekünk azé a kislányé is , aki megkapta a Petrusét; mert akkor nem kell senkit visszahívni, papírokat cserélni, csak náluk kell ezt-azt átirkálni.
. 2002.05.30 20:16
2002.05.30 20:24
Tiszta lelkiismeretfurdalásom van már amiatt is, hogy egyátalán elgondolkodtam az ajánlaton.
Ráadásul bölcsõde nincs is a közelünkben, tehát ha mégis úgy döntök, hogy visszamegyek, Tomit is hordanom kéne Pestre. Arról nem is beszélve, hogy most a nyári szünetek elõtt nem hiszem hogy felvennék valahová. Viszont a fönököm azt mondta neki most kellene ember, max. 1 hónapot tud várni. Eddig én is úgy gondoltam, hogy természetesen itthon maradok Tomi 3 éves koráig, most mégis meginogtam.
2002.05.30 20:30
2002.05.31 08:54
2002.05.31 09:46
2002.05.31 09:53
Jokora csemetek!
Jo kis olvasnivalo...
A multkor teljesen belelkesultem, amikor egy mosoporon magyarul olvastam a szoveget. Sajnos netezni itthon nem tudok, mert a ceg fizeti a lakas osszes rezsijet es a net nem ferne bele. Gepet sem tudnank keriteni, mert a ferjemeknek mind kell. A kis onzo programozok!
Marad a naponkenti esti olvasgatas nyomtatva.
Rengeteg energiad van, ha meg bogracstalit is tudsz tartani! Nyam, nyam.
- hu de hulyen jott ki, hogy en innen ugy irok, mintha otthon lennek. Teljes magyar-zavar.)
Koszi a linket, megneztem. Vili oldala tuti nem fog frissulni uj dallamokkal szeptemberig.
Remelem mar minden rendben!
Valoban nem egyszeru itt eligazodni, de sokszor mulattato.
Pl.: ahogyan a fodrasznal "megkerdeztem", hogy mennyibe is kerul egy vagas, majd felmutattam a hugom fenykepet, hogy ilyenre szeretnem.
Szoritok, hogy semmilyen vagasra ne keruljon sor!
Jo olvasni rolatok!
Persze ahogyan szamolom, mire hazamegyunk, Te "roghoz-kotott" leszel.
Az auto... Ne is irjam, ugye? "Csak" az aksi ment tonkre, vettunk egyet. Masnap a benzincso lyukadt ki, folyt a benzin... Megcsinaltattuk egy szerelovel. (Miutan a ferjem fel delutanjat az auto alatt toltotte...) Harmadnap mar be sem indult, csak betolassal. A vadiuj aksit ugy vittuk vissza, mint a sicc! Az informacional meg sem szolaltunk, mert egy pasi beszelt helyettunk. (Angolul nem tudtak.) Aztan a pasi elment. Az informacios srac meg -hosszu gondolkodas es harom osszegyurt papir utan- egy papirra irt valamit. Csehul. Es felmutatta Nekunk. Mi meg mondtuk es mutattuk, hogy ha leirja sem ertjuk, mit akar. Utolag jottunk ra, hogy nem kulfoldinek, hanem suketnemanak nezett bennunket.
Azert visszaadtak a penzt. 2002.05.31 11:20
) címût. A kislányok voltak a nyuszik, a kisfiúk meg a nagyapó!
2002.05.31 12:16
Én meg bedõltem az asztal alá a röhögéstõl. 2002.05.31 12:19
2002.05.31 13:11

), hiszen a GYED-nél ugyan kicsit több lenne a fizetésem, (a GYES-nél már jóval több), de ez el is menne az utazásra, öltözködésre, azonkívül hullafáradt lennék minden nap, mire hazahozom Bálintot a bölcsibõl, és a különmunkákat, amit viszont így tudok csinálni, nem is rossz pénzért, azt úgy már nem tudnám elvállalni. Nem beszélve a sok betegszabadságról, amit Bálint miatt kellett volna kivennem, hiszen a bölcsiben sok mindent elkaphat.
2002.05.31 14:15
Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|