És hol rendel?
Sajnálom

, mikor mész hozzá? Gondolom minél hamarabb... Beszti
2006.02.07 11:36
Ugyan bemutatja többször járni tudását, de még mindig előszeretettel mászik veszett gyorsasággal, sorban lyukadnak ki a gatyái. Mindegy, nem sürgetem, talán nyáron már szaladni fog. Kedvenc játéka a hajszárító, persze csak ha nincs bekapcsolva és a mobil töltő. Óriási hisztikre képes mostanság, elég kitartó és nemigen hagyja abba, sokáig tombol és csak valami nagyon izgi dologgal lehet csak elterelni a figyelmét. Õ is imád felmászni mindenre, fogak száma 4. Elég jól eszik, de időnként szórakoztatni is kell hozzá. Már nagyrészt a mi kajáinkat eszi, vacsira 6 körül a mi kajánkból, majd 8-kor közvetlen lefekvés előtt tejpép. Neki bejönnek a tejpépek.
2006.02.07 13:42
2006.02.07 13:45
Nem eroltetem, egy szot sem szolok rola megfogadtam, de nem is teszek ellene semmit hogy ne jojjon, ez a papa feladata es ha becsuszik akkor "sajnalom"
senkinek sem kivanom, bar mostmar annyi lehetseges megoldas van es legvegso esetben az orokbefogadas.

2006.02.07 13:52
2006.02.07 14:39
Minden mama, anya, kaka meg te es duda amit nem tudom mit jelent
Ja es a dugo amit meg a maman kivul szepen ki tud mondani. Azelott mondta, hogy ana gyee, aqua meg meg par szot de mostanaban azt se akarja. Meg az apat vagy papat se akarja hiaba mondjuk neki az apjat is mamanak hivja (apa kezd is kiakadni erte
) Azt monja olyan ez a gyerek mint a kiskacsa aki amikor megszuletik a macskat lassa meg eloszor es O lesz a mama, hat Elisa is az apjat latta meg eloszor lehet azert hivja mamanak
Ja, es 17 honapossak vagyunk mindjart.
Nagyon jol neztek ki a kepeken. A lakas is gyonyoru, en is az ilyen elenk szineket szeretem
Nem lehet, hogy apaja attol fel sok teher fog rad nehezedni es nem fogod birni a ket gyerkoccel eggyik kicsi masik pici? Emlekszem Rateval sem volt konnyu a kezdet, foleg, hogy nem volt segitseged sem. Elisanak eleg ritkan folyik az orra, ezert gonolom, hogy valami oka lehet a dolognak. Habar mara mar javult a helyzet igaz, hogy az ejjel aludtunk is meg nem is de lesz ez meg jobb is
Most is ahelyett, hogy aludnek a tobbiekkel itt ulok mint akit ideszogeltek a szekhez. Ezt hivjak babanet fuggosegnek
2006.02.07 15:02
Mi tegnap voltunk a Betesdában. A dokkerbácsi azt mondta 2 hétig kenjük körömvirág kenőccsel, aztán meglátjuk. Javaslom minden anyukának. Ja és ahol van otthon ftorocort krém, de ezt receptre adják.
Iszonyú édes Rate a képeken.A kertek szintén
Tényleg gondoljátok át. Tudod, nálunk Kornél nagyon nem várt baba volt, és mégis mindketten úgy gondoltuk, hogy marad. Minden baba okkal szeretne megszületni. Erre azért gondoljatok. Szerintem mindenkinek joga van erről dönteni, és tudom, hogy van olyan, hogy egy baba nem jöhet. De nálatok is tényleg ilyena helyzet. Mindegy, várjuk meg mit mond a dokker, és bocs, hogy beledumálok. Csak nálunk a családban volt ilyen, és rettentő nagy teher egy baba elvetetése a kapcsolatban.
A kis bukfencművész reméljük gyosan nő a pociban és nem bír majd ennyire sokat rosszalkodni.
Remélem egyben vagy és jobban. Képzeld veled álmodtam és azt, hogy lányod született. De ugye Milán baba nem lány. Jól csodálkoztam is.
2006.02.07 17:37
2006.02.07 17:43
Éva
. 2006.02.07 17:52
2006.02.07 18:18
(Eddig ezt csak akkor produkálta ha hisztizett)Úgyhogy csak alakúlnak a dolgok!Lassan! 2006.02.07 20:41
2006.02.07 21:59
Meg kell zabbantani. Ma meg elkezdte utanozni az apjat es kerdezi hogy Que? /Mi?/
a masodikat is atveszelnenk.
Konok vagyok, tudom! 
2006.02.07 22:44
2006.02.07 22:53
2006.02.07 22:59
) Amit mondogat még cisza-macska, de a kutya is, papaá-papagáj, üdeg-cumisüveg, baba tyí- ha sír egy másik gyerek, jujujajajjj-ha megüti magát, deje vagy gyeje-gyere.
ha csak híg, meg kevés, már fel se tünik. Sajna a nagyok és én is folyamatos zsebkendőpusztítónak számítunk. 2006.02.08 01:56
Egyébként a polcleszakadós kép oltárira tetszik
A tesókkal érvelés jó ötlet, de mindenképp később
Bocs, hogy belepofáztam én is
és a többi házasságpárti
)
2006.02.08 02:43
/: mama, papa, baba, cica, kaka= többértelmű: kakas, kulcs, kaka, pisi, pelus, popsikrém, szóval a popival kapcs. szinte minden
, fáj=haj*, bibi=ujj* /ennek a kettőnek külön sztorija van
/, nyinnyo= danonino, hamm, innna-annna= szomjas, esetleg pohár, nyunyu= nyuszi, momo=mokus, állathangok és utánzás minden mennyiségben, tikk-takk=óra, pikk-pakk= gyorsan /ezt tőlem tanulta a maki
/, titty-totty= pingvin, nénúnénú= sziréna, csicsi= alszik, brrrr= maci/ez esetleg még brum/ vagy motor, vagy börgő gép szerszám, tó= autó, trakki=traktor, hettye=hapci, pettyi= peca, tapi=sampon, ba=lába, pa= paci vagy lámpa, nono=nózi, ...stb
Elég sok mindent mond, csak ember legyen a talpán aki megérti! Van egy két halandzsa szava is amit renszeresen és következetesen használ bizonyos tárgyakra pl: hábi /hengeres dologok/ ezekhez még kódfejtő kell nekem is ..
És természetesen apán kivül 3. személy jelenléte abszolút gátló tényezőt jelent!
Nagyon aranyosak voltak a tökmagok! Ezen felül Liv-et még az a megtiszteltetés is érte, hogy a jubileumi 10. fogunk nála "született" meg
Elmenetel okát mág nem mondom, majd ha alakul belőle valami, én már semmit nem merek elkiabálni
A másik meg az, hogy Lilinél a mozgásban a játékban és a beszédben is észrevettem, hogy voltak fejlődési "pauzák", amikor egy kicsit elfelejtettnek tűntek már régebben jól bevált ismeretek, aztán hirtelen megint jött egy ugrás, és nemcskahogy a régi dolgok, de még egy csomó új is újre előkerült. Szóval, türelem, fogjátok még fogni a zúgó bucijaitokat a sok csacsogás miatt!
Természetesen nagyon szurkolok, hogy hogy összejöjjön és kifogj apuskátok eszén
Azért csak óvatos duhaj legyél!
Ja, és cerka Macsekéknál van..
Kornél csak úúgy beesett, ahhoz képest nagyon eleven, jól sikerült darab
Én azt hiszem előbb vetnék véget saját életemnek, mint egy pacakbabának, legyenek akármilyenek a körülmények, de ez teljesen magánvélemény..
2006.02.08 08:10
2006.02.08 08:15
2006.02.08 08:35

2006.02.08 08:44
ne izgulj, én sem tudtam másként megoldani, anyukám elvitte Gergőt, így nyugisan be tudtunk menni szülni, a párom végig velem lehetett. aztán mire hazajöttem a kórházból, visszajöttek. ő akkor volt két éves és egyáltalán nem viselte meg a dolog.
köszi a Lau-híradót. miért van szegényke most annyira lent? mindenesetre sok pozitív energia megy neki
hát, tényleg talán jobb így, a másik megoldás nagyon szomorú lett volna.
2006.02.08 09:37
) 2006.02.08 12:50
vagy elkezdem szedni talan eveken keresztul arra varva hogy ferjem uram bolint egyet.
Tudod, rosszul erzem magam amikor a masodik megoldasra gondolok, elszomorolom!

2006.02.08 13:02
2006.02.08 13:11
2006.02.08 13:20
Csak nem skorpió?
2006.02.08 13:24

2006.02.08 13:58
Éva
2006.02.08 14:20
Áronnak sosem volt cumija, viszont mostanában bújósabb lett és többet szopizza az ujját. Magam sem tudom eldönteni, hogy mi a jobb a cumi vagy az ujjszopás. Mindkettőről elég nehéz leszoktatni. Áron születésekor cumiellenes volt a dokinéni, így nem kapott.
Ez a szülésmegindítás elég furán hangzik. A te dokidnál ez természetes vagy csak a ciklusod hosszának bizonytalansága miatt ajánlotta fel. Kétujjnyi? Én egy hetet sem adok nektek
Az elmenetel oka csak nem pocaklakó? Drukkolok.
Köszi a adókedvezmény leírást! Áron is dünnyög, de csak naponta kétszer szívom az orrát Sterimar után. Eleinte próbálkoztam többször is, de nem igazán volt produktum. Nekünk a harmadik-negyedik fogaknál is folyt az orra, most a anyolcadik próbálkozik felszínre tőrni. Ritkán köhögni is szokott, ami a dokinénink szerint normális.
Dávid visszapakolta az összes szotyit?
Nagyon aggódom. Ugye minden rendben?
A hőmérős fórumot hanyagolt egy kicsit. Nem jó mindennap ezzel foglakozni.
Kitartás a házikó kereséshez!
)2006.02.08 14:35

Olvasok ám, csak írni nics időm-erőm. 2006.02.08 15:11
2006.02.08 20:52
Nekem is jo volt latni a mult heten. En ma vagyok 12+6. Igazan elmulhatna mar nekem is
Van segitseged?
2006.02.08 21:03
Sajnalom, hogy a mutet nem ugy sikerult ahogy kellett volna
Ahogy a tobbiek is irtak most tenyleg a csaladod az akikbol legjobban erot merithetsz, de mi is itt vagyunk es nagyon szoritunk neked, hogy minnel elobb jobban legyel.
Apaja tanitotta meg ra, hogy csinalta fogalmam se nincs.
Ez az egesz egy eleg fura sztori
De gyerek nincs az elozokben, kulonben en nem mentem volna hozza. Mivel nekem volt egy exem 7 evig akinek volt ket csaladja es akkor radobbentem, hogy en nem vagyok az az ember aki igy le tudja elni az eletet. De ma is azt mondom le a kalappal azok elott akik meg tudjak csinalni.
Ugye milyen jo, hogy nem kell lefogni es nincs orditas orrszivaskor, nekem nagy megkonnyebules.
2006.02.08 21:23
jobban mondva engem meg nem vett el.
Amugy tenyleg nem jo az en gyerekem, te gyereket, mi gyerekunk de ha nincs jobb.
En egy ilyen csaladban nottem fel es felnottem.
(Van ket edestesom, ketto mostoha es ketto fel.
)
Utana jon a terhesseg jobbik resze.

2006.02.08 23:01
Fela fejjel,tudom ezt könnyű mondani,de jön a tavasz a jó idő és remélem a jókedved is .sok sok erőt a kezeléshez,remélem sikerül mindent meggyógyítani
És most még kevesebb is jött azt se tudom pontosan miért
mert ugye ez még a tavalyi utalás volt na mindegy
Bandó 2 hónapig használta majd egyszer kiköpte és többet nem kellett neki.Elkezdte szopni az ujját majd azt is elhagyta.Cumisüveget sose fogadott el csak pohárból ivott most már kb 1 hónapja iszik csőrösből is ha utazunk
Na meg persze a pocakbabához is
És mikor megtudta a terveidet (suli stb) akkor is elutasító volt??Nem csak az új babával? 2006.02.08 23:41
:
)
. Rate okos nagy fiú már, a fotók a lakásról és a golfpálya környékéről is nagyon tetszettek. Jó itthon levést! Tényleg, mennyi időre jöttök haza?
?
Remélem, minden a legjobban alakult. Jelentkezz pár sorral, ha tudsz!

és
. Lehet, hogy kipróbáljuk a pesztonkát is, mert ez nagyon megviseli anyát-apát is.
). Cumizni sosem szeretett. Amikor a kardiológiára került (fél naposan), azonnal benyomták a szájába a cumit, és akkor még csak cumisüvegből lehetett etetni, de ahogy el kezdett szopizni, kizárólag csak emberízű dolgokat fogadott el (cumi helyett például az ujjamat
). Most azért van neki 4 cumija (
), amivel alkalmanként (ritkán) ugyanúgy játszik, mint bármelyik másik játékával.
. 2006.02.09 00:30
2006.02.09 01:14
Szó szerint idézve elküldtem a csajszinak e-mailben, meg írtam hozzá pár keresetlen szót is a GYED-ből gyerekkel megélésről és a most tervezett hiteltörlesztő részletekről!! Azért könnyű neki, a férje szintén a mi cégünknél dolgozik /itt jöttek össze/, a pasi fizetése tippem szerint félmilla magasságában, az ővé is tutti 200 fölött, 2 (!!!) céges autóval járnak és 2 céges telefonjuk van.. Szóval nem éheznek, szerintem meg sem fordul a fejében, hogy vannak olyan balf.szok, mint én, akiknek minden büdös garast meg kell számolniuk.. Na jó, nem hergelem tovább magam: finito!
/Ilyenkor jön anyám, hogy örüljek, hogy nem Etióp éhező vagyok, tratratra és ettől tudok kirohanni a világból!
/
Tegnap fel voltam dobva a megbeszélés után, hogy minden milyen frankón alakul, na persze korai volt az öröm, jött 2 másik sokkal sz@rabb pofon.
De legalább jól kisírtam magam hazafelé, ez is már haladás, nem tudom emlékeztek-e pár hete irtam, hogy még kisirni sem tudom a bánatot, a depinyot. Na ma kijött egyben az egész!
A szivogatást nem mindig
KisGdnek jobbulást, sajnálom , hogy megint betegeskedtek. Õ is kapja az immunerősítöt? És mégis???
Apája büszke volt Dávidra, hogy így az ujja köré csavarja már most a nőket?
Jesszusom, nem tudom tudnék-e a 3. lenni a sorban! Az még piából is sok, nemhogy nőből!
Csak azt ne várd, hogy egyet fogunk érteni veled
Na, jó ez csak vicc volt nyilván lesz is-is!
Egy telcsiszámot dobhatnál, sajnos úgy néz ki, hogy hivatalos ügyben le kell mennünk Pécsre valamikor a közeljövőben, ha még ott leszel a környéken összefuthatnánk..
Azért "gonosz" aptyukod életének korábbi tapasztalatai biztos erős nyomot hagytak benne, nyilván ezért nem akarodzik belemenni a dologba, meg ahogy irtad a korábbi csemetéket, neki már lehet hogy sok is volt az utódnemzésből, sírásból, babaszagból!
/
Azért jó lett volna, ha inkább ilyen híreim vannak
Lépésekhez nem gratuláltam még, szuperek vagytok!!
Nekem már tavaszibezsonghatnékom van..
Meg hiányzik a tavaszillat, amikor harapni lehet a virágporban, friss fűszagban és nektárban dús levegőt! /Szénanáthások, bocsi
/
CSúcs lehet
Szivecskéteknek tényleg minden jót kívánok, és remélem, hogy tényleg az orvostudomány rohamos fejlődésével könnyebb lesz a sorsa a kis drágának! Kórház
Azért ugye legalább Te mellette lehetsz? Nagy nagy drukk és mélyen meghajlok előtted!!!
Ez is egy szempont.
2006.02.09 09:49
, és csak most derült ki, amikor küldték az adópapírjaimat (önadózó vagyok). 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint