Sziasztok Mindenki,
Nem tudtam jönn 3 napiog, nálunk otthonról nem lehet írogatni..., nem is tudom mi lesz velem ha hosszabb ideig leszek majd otthon
Tegnapm megy olyan kaki hangulatom volt, hogy csak olvasni bírtam..

A körülöttem lévő embereket egy kanál vízbe meg tudtam volna ölni...., veletek szokott ilyen lenni?
Este meg 19 kor lefeküdtem aludni és ezt produkáltam reggel 7 ig..

És ez segített, nem is tudom mikor durmoltam utoljára ennyit
Wish
Nagyon nagyon szorítok neked!!! még annál is jobban++++++++++++++++++ sikerülni fog-kell!!!!
Szilva
szerintem ez nagyon jó döntés volt, hogy kikéred más véleményét is... Az anyosom járt most úgy, hogy rosszul látott...elment dokihoz aki azt mondt hogy szürkehályog van a szemén és meg kell műteni, mert már nagyon csúnya...Õ elmet egy másik dokihoz akiat ajálottak...Õ meg azt mondta, hogy semmi hályog nincs, csak egy foltocska és hogy meg ne műtesse...elmet egy harmadik dokihoz is( biztos ami biztos) és Õ is azt mondta hogy ez nem hályog...na szóval ennyit néha arról amit mondanak
saci
Visszaolvastam és ha jól emlélkszem Te írtad, hogy mész a 6. inszemre , hú mikor elolvastam a 6-os számot akkor nagyon kirázott a hideg!!! Nagyon ügyesvagy hogy így bírod, tuti meghozz a gyümölcsét

Nekem még csak most lesz az első, és kicsit elszomorodtam, hogy lehet hogy nem jön össze elsőre vagy 2. ra