A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Wish Kép
Gondolok rád!

Kép
Kép
szilva069

SzilvaKép
Drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly.
Nekem elmúlt a petefészek feszülés, csak egy kicsit érzem. Tegnap a férjem meglátta az adagolótollat, amivel a szurit adom és kiszaladt a szobából. A hős.

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép
Mi ez az adagolótoll? Minden szurit azzal kell adni? És hová kell szúrni??
mot

Sziasztok!
Ma nyugis reggelem van, márton elment apával oviba, igaz korán kellett kelnie, de sikerültKép

Potter, köszönöm, most kaptam meg a receptet én is, ugyanezt írta fel a dokiKép

MandaKép, nem csodálom ám, hogy az "ügynökökre" jár az agyadKép

Kép
Kép
Kép
amica

MotKép
Ez egy olyan adagoló, mint a cukorbetegeknek. Előre be van töltve az anyag és a szerkezeten be lehet állítani, hogy mekkora egységet akarsz beszúrni. A tű a végén kb.1,5 centi és cserélhető, azt tövig be kell szúrni a két ujjal összefogott hasadba. A tű vékonyabb, mint az injekciós, szinte egyáltalán nem lehet érezni.

Kép
Kép
tiza

TizaKép

A stimu alatti összes cucc beadható ezzel, vagy van amit otthon kell "bekeverni"???
Ez lehet, hogy hülye kérdés! Bocsi!
mot

MotKép
Van, amit otthon kell bekeverni, de én arról nem tudok semmit. Kérdezd Szilvát, ő ebben nagyon profi.
Én nem lombikozok és még csak nem is inszemezek, ez "csak" rásegítés a dolgokra. Egyébként van tüszőrepesztő szurim is, de az is készen van, egyszer használatos.

Kép
Kép
tiza

Tiza Kép

Köszönöm,hogy válaszoltál! Kép
Ez jó hír, hogy nem egyből inszem, lombik hanem, ha esély van "light"-abb megoldásra...

Szurkolok!!! Mi a probléma Nálatok???
mot

WishKép, gondolunk rád és persze kezünk lábunk keresztbe!

Lányok nem tudok ma dolgozniKép, IT fiúnk újra telepíti a gépemet, de haza nem mehetek, szó szerint malmozni fogok és kibámulni az ablakon, jó mi!

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Szegény BARBI Kép Nem vittél magaddal könyvet? Azt olvashatnád.

Mot Kép
A lombiknál van mindenféle szuri. Van egyszer használatos bekevert cucc, van por+oldószeres, amit neked kell felszívni+keverni, és van az adagoló tollas.
Meg lehet tanulni a beadásukat, ha nem akarsz naponta járni beadatni őket.

Kép
Kép
szilva069

Szegény BARBI Kép Nem vittél magaddal könyvet? Azt olvashatnád.

Mot Kép
A lombiknál van mindenféle szuri. Van egyszer használatos bekevert cucc, van por+oldószeres, amit neked kell felszívni+keverni, és van az adagoló tollas.
Meg lehet tanulni a beadásukat, ha nem akarsz naponta járni beadatni őket.

Kép
Kép
szilva069

Eddig nem működött a Babanet.

MotKép
Nálunk elvileg semmi problémát nem találtak, ezért nincs még inszem meg lombik.

Ma az oviklubon megtaláltam az orvosom nevét a meddőségi ambulanciáknál. Azt hiszem jó kezekben vagyok.

Kép
Kép
tiza

Szilva ez az én szerencsém, még a net se mükődik. Sajnos nem hoztam könyvet, szegény kolléganőimet zargatom ők meg dolgoznának.Lassan kimegyek enni, azzal is elmegy egy óra remélem.

Képbabafalva.hu vonalzó
zbarbi

Sziasztok!

Ez a hülye babanet!!!! Írtam egy tök hosszú üzit, aztán meg elszállt. Na nekiveselkedek újra.

Szóval voltam ma is a BMC-ben:
Sajna a tüszőm nem repedt még meg, 27 mm-es, nyálkahártya 10-es. Az van amit sejtettem, hogy közbeszól a hétvége. Sz. ügynök is elgondolkodott rajta, hogy most mit csináljunk. Ha tegnap szépen megrepedt volna, akkor a péntek tök jó lett volna transzferre. Ugyanis az a legoptimálisabb időpont, ha a tüszőrepedés utáni 3. napon van, mivel 3 naposak az embriók. Viszont ha ma vagy esetleg holnap korán reggel megreped, akkor a péntek túl korai, a hétfő túl késői. Azt beszéltük meg, hogy pénteken még megnézi, aztán eldől, de én is figyeljem a bal oldalamat, hogy mikor repedKép Olyan aranyos volt, azt mondta, hogy ő azt szeretné, ha ezeket a fagyasztottakat a legoptimálisabb időpontban raknánk be, hogy minél kevesebb legyen az esélye egy újabb stimunak. Bár ha én ragaszkodok a transzferhez, megcsinálja, de majd pénteken meglátja, lehet azt mondja, hogy szerinte jobb lenne egy hónapot várni. Mondtam neki, hogy én is a legoptimálisabb időponthoz ragaszkodnék inkább, ha azt mondja, hogy egy kicsit is kevesebb az esélye a 19. napon, akkor majd márciusban. Ráadásul én is bekevertem az Utro-val, ugyanis még nem kellett volna dugdosnom. Vagy én értettem félre, vagy nem mondta a drága, hogy csak a tüszőrepedés után szabad. De akkor minek adta oda azt a hülye receptet? Akkor ráért volna később is felírni. Ezzel kevert meg. Na mindegy, lehet, hogy nem befolyásol semmit sem. Pénteken okosabb leszek.
Mérges vagyok magamra, amiért nem erőltettem hétfőn este egy kis hancúrt a párommal, hátha az segített volna. Csak a drágám egész du. jégkorongozott és hulla volt. Meg az Utro miatt is mérges vagyok. Pont a lényegre nem figyeltem oda, amikor bent voltam nála.Kép

MandaKép
Akkor pénteken mehetünk együtt egy jó kis botozásra!Kép Ja és képzeld, ma kaptam levelet az OEP-től, tényleg csak elektronikusan lehet beadni a jelentéseketKép

Viszont lányok, ha nem lesz transzfer, akkor megyek a talira, oksi?

Ja és arra is gondoltam, hogy lehet hogy nem lenne hülyeség egy hónapot csúsztatni, hátha bejönne ez a Jónás-módszer (miszerint akkor van a legnagyobb esély, ha a hold úgy áll, ahogy születésünkkor.) Ugyanis márc. 8.-án lesz a szülinapom. Ilyenekkel vígasztalom magamKép
mary78

SziasztokKép

SzilvaKép
Képzeljétek az oviklub honlapján láttam ügynökünket, fent vannak képek a 2005-ös Lombikbébi találkozó-ról. Sajnos csak oldalról látszik, ott áll mellette két biológus csaj és W.ügynök is.Kép
Sok szép kép van! Ha van kedvetek nézzétek meg!

manda

MaryKép
Pont kerültük egymást. Akkor pénteken csatlakoznék! Megint 3/4 6 felé jöttök vagy 6-kor? Majd írd meg, köszi!
Én is azt tanácsolom, hogy ami neked a legjobb, azt a megoldást válasszátok! Olyan kis rendes ügynökünk, nem?Kép
Utro miatt ne idegeskedj, most már okosabbak lettünk!

Látod OEP ügyében nem mondtam én hülyeséget, hiába vészmadárkodtam, de legalább felkészítettelek rá!Kép

Puszi!

manda

MandaKép
Én megnéztem, több képet is csinálhattak volna róla, olyan jó kiállású pali, nem?Kép
mary78

MaryKép
Ja, én is 8-án születtem, csak pár évvel és két hónappal korábban!Kép És azt hiszem Tüncsanyu is 8-ai!

Hát így öszintén és magunk között, nekem mint férfi bejönne!Kép De hát már foglalt vagyok!Kép

manda

Wish Kép drukkkk++++++ kb most vagy a devaiban

Amica Kép akkor vmi elkezdodott. gratula !!!

MAry Kép ne idegesits magad a hetfo miatt. az mar elmult..Akkor remelem penteken jo hirrekkel jossz..

Iza Kép elvileg nalunk sincs gond, csak a pct poztivi, amit pl sok orvos el sem fogad..Es pont ezert szeretnek mar lombikra menni. mert 3,5 ev utan nem varok a csodara. ti miota probalkoztok? ja,,es kozben nem vagyok mar 18 eves..Kép

Szilcsi Kép erezed meg a jobb oldalon? holanp mesz vissza a jancsiba ugye>?

Tuncsi Kép sziaaaaa, remelem elkerul a hanyinger..allitolag a jegszopogatas jo ra..
saci

MandaKép
Inkább a 3/4 6-ot mondom, mert a Szilárd biztos sietni akar haza, hogy tudjon még dolgozni menni. Bár ma 6-kor indultunk (igaz, hogy 3/4-kor akartunkKép), én voltam az első UH-s, csak fél 9-kor került elő a doki, akkor hívtak be. 3/4 10-re itthon is voltunk.

Háááát, nekem sose tetszettek az ilyen vékony palik, de ügynökünk le tudna venni a lábamról.Kép
Ma meg kifejezetten kedves és mosolygós volt.

Remélem nem olvas minketKép
mary78

MaryKép
Még a végén összeveszünk rajta!Kép
Ha olvas minket, remélem legalább kihúzza magát büszkén, hogy milyen kedves betegei vannak.

Ok a 3/4 6.

manda

Mary Kép
Hát ezek nem éppen a legjobb hírek, pedig nagyon szépek az eredményeid. De tényleg nem kéne elpazarolni ezeket a "drága" fagyibabyket! Szerintem bízz ügynökünk szakértelmében, ha esetleg azt javasolja, hogy a következő hónap ígéretesebb lehet.

Manda Kép
Nekem is bejön a lelkem Kép

Sackólány Kép
Na már megint a toppon vagy kavarásban Kép
Szóval: Igen sajnos fáj még az oldalam, vagy a petefészkem, vagy mim. Tegnap bejelentkeztem egy MÁSIK orvoshoz, aki esetleg a myomámat il el tudná távolítani laparral. Holnap megyek hozzá, NEM A JANCSIBA, a magánrendelésére. Különben Õ (az új doki) a II. Női Klinikán van. Ezért nem is megyek már vissza a BMC-be a szúrásommal, holnap talán megnéz majd ez a doki, és akkor mond rá valamit, meg a myomára is.
Különben alig várom már, hogy megismerjelek. Hozzad a pockod is, de legalább fotót róla Kép

Kép
Kép
szilva069

Köszönöm a kielégítő válaszokat!!! A tűket is receptre fogják felírni? Csak köldök alá lehet adni? Olvastam valahol a kar, comb alternatívát!!!

Kép
mot

SzilvaKép
Nagyon kíváncsi vagyok, mit mond majd a doki.
Nem, nem pazarlunk, végülis egy hónap olyan hamar elmegy. Csak most azt néztem, ha 28-29. napra jön meg, a köv. ciklus is így jön kiKép Akkor kérvényezni fogom a BMC-ben a hétvégi műszak bevezetését!Kép
mary78

Mot Kép
Én az adagoló tollasat hasba, a többit combba adtam.

Kép
Kép
szilva069

Mary Kép
Hát igen, nagyon cikis, hogy hétvégén nincs beavatkozás! A Kaáliban van.
Én azért egy picit örvendek, hogy így legalább megismerhetlek. (De inkább lemondanék ám róla Kép )

Kép
Kép
szilva069

MaryKép
Sajnálom, hogy nem repedt meg az a fránya. Nekem az utolsó inszemkor 30 mm-es tüszőm volt, de remélem a tiéd ma meggondolja magát és reped egyetKép

MandaKép
Igen, én is 8-ai vagyok, csak májusiKép

SackóKép
Hányinger már megszűnt, most visszatért az émelygés, ami eddig is volt. Igaz, ma délelőtt kicsit elkezdtem szédülni is. Lehet, hogy alacsony a vérnyomásom?!Kép

SzilcsikeKép
Remélem, jó hírekkel jössz holnap a doki után. Annyira szorítok Neked, hogy ez a hülye mióma ne kavarjon be!

AmicaKép
Remélem, ma minden okés lesz az ovibanKép Délután hiába tudnék aludni, nem merek, mert mindig rosszul vagyok utána. Jobb lenne reggel tovább aludni, de akkor meg nem lehet.

TizaKép
Akkor ez az adagolótollas buli nem annyira rossz. Mikor is mész UH-ra megint?

BarbiKép
Mindenképp ott kell lenned a melóhelyen, nem engednek kivételesen előbb haza?
gtünde

SackóKép
Mi 1,5 éve próbálkozunk, de én sem vagyok már nagyon fiatal(33). Pct-t nekem nem csináltak, de nem is akarnám, mert nem feltétlenül hiszek az eredményben (állítólag sokszor téves.)

MaryKép
Sajnálom, hogy pont így jött ki, de szerintem is inkább várjatok egy hónapot, nem biztos, hogy akkor is hétvégére fog esni (a menzinél sose lehet tudni.) Az Utro-n meg ne bánkódj, többször biztos nem követed el ezt a hibát. Egyébként én is mindig attól rettegek, hogy nem a megfelelő napon szurizom magam, nem a megfelelő egységgel stb. Magától a bökéstől nem is félek, csak hogy elrontom.

Kép
Kép
tiza

Manda Kép
Megnéztem ügynökünket az Oviklub-on. Tényleg csak hátulról és oldalról látszik Kép

Tüncsibe Kép
Egy kis émelygés, mi az neked?

Kép
Kép
szilva069

Én is izgulok ám, hogy jó legyen a mai nap a gyerekek köztKép

Tüncsi, az émelygés még sokáig tarthat, de tarts ki! Én már piszok fáradékony is lettem, a kölykök meg persze nem értik, hogy miért nem ugrok rögtön!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

TüncsibeKép
Hát akkor abban még én is bízhatok, hogy megnő 30-asra, mert mostmár az lenne a jó, ha minél később repedne. Most annyira figyelem a baloldalamat, hogy még dolgozni se tudokKép Leköti minden figyelmemetKép
Sajnálom ezeket a rosszulléteket, de kitartás, nemsokára végeKép

TizaKép
A szurizásnál én is mindig így voltam, biztosan emlékeztek, mennyit paráztam, hogy nem jól oldottam fel...stb. De ne félj, a belövő tollal nem tudod elrontani az egységeket. Ja és azt mindjárt gondoltam, hogy Te a bökéstől egyáltalán nem félsz.Kép Nem is állna jól egy ilyen edzett csajszinakKép

Sz. ügynököt nem hívjuk meg a talira?Kép
mary78

TüncsanyuKép
Örülök, hogy már jobban vagy. A szurizás tényleg nem nagy dolog, de azért jobb bulit is el tudnék képzelni.
Hétfőn reggel megyek UH-ra, kiderül mi lesz. Érdekes, most semmit nem érzek a petefészkemben.

Kép
Kép
tiza

MaryKép
Tőlem meghívhatjuk, akár pénteken mondhatnánk is neki!KépKépKép
Nem tom, eljönne-e? Ennyi nő közé? Bár itt főleg arcokat látna!KépKépKép
(na, jó lesz fiú is!)

manda

MandaKép szerintem egy doki nem birna mi mindket, hacsak nem a potter . de ha szeretnetek: felolem, johet barmilyen ugynok..

Szilcsi Kép igen,, !!! jo lesz talizni mar,,,a pocok, az mi? megint lemaradtam. az en ertelmezesem szerint, a "pockot mosni" az = a takaritassal, pakolassal. vagy te a haziallatra gondolsz?
bocs,,fo kavaros vagyok, mert sosincs idom vegigolvasni mindent rendesen, csak atfutom oket..hihihi ill. ami a saci nev alatt van... Kép
rohanok , dolgozni kell
Kép
s.
saci

Manda Kép
3x is elolvastam a második mondatodat, mire megértettem. Kép Kép Gáz mi?

Sackólány Kép
Ez csak egy szerény szóvicc volt a pocokkal Kép

Kép
Kép
szilva069

Iza Kép most latom csak amit fent irtal...szoval ti is mar 1,5 ev, es te sem 18 eves,,-> mi a tervetek? mert az ido ropul es vannak csodak, de en tul.keppen mar csak a lombiknak hiszek. - no meg a Tuncsi instant terhesedesenek Kép
Amikor idejottem a topicba egy volt lako (cat) nagyon okosan ajanlotta, h ne vacakoljak, hanem menjek lombikozni. (sajnos nem hallgattam ra, es lenyomtam az 5 inszemet). szoval hajra neked is..sok sikert
saci

MandaKép
Nekem sem tűnt fel a második mondat. Szilva után visszanéztem. Hi-hi.

MaryKép
Köszi, hogy ilyeneket feltételezel rólam. Amúgy elég nyeszlett vagyok ám. Ha nem lesz transzfer, akkor meglátod, de inkább legyen.

Kép
Kép
tiza

Valami baci van! De nem kell gyógyszer csak Lactacid öblögetés...

Nem tenne jót, ha bemosná a folyadékkal!!!!

Elegem van!!!! Nem lesz hétfőn HSG!!! Majd a köv. ciklus első felében!!!!!
mot

MotKép
Sajnálom. A fene egye meg, de ha nem komoly hamar elmúlik és már mehetsz is.

SaciKép
Én nem mennék mindjárt lombikra, azt csak a végső esetre tartogatom, még nem vagyok annyira elkeseredve. Megbízom az orvosomban. Szerintem felesleges egyből lombikot próbálni úgy, hogy még semmi más nem volt. Nálad már indokolt, megértem, de én még az inszemben is hiszek, mert van olyan ismerősöm, akinek elsőre összejött, ráadásul ikrek.

Kép
Kép
tiza

MotKép
Sajnálom, de ne szomorkodj, jön a tavasz, a kedved is jobb lesz, és beindul minden!
Hidd el a HSG után már csak kapkodni fogod a fejed, hogy mennyi minden történik. Addig még foglalkozz magaddal, sportolj, stb. Tudom elcsépelt, de nekem tényleg így telt el hamar az elmúlt egy hónap. TÜRELEM! De ezt sajnos meg fogod tanulni a BMC-ben. Fel a fejjel!!!

MandaKép
Hát igen, meg sem ismerne bennünket, bezzeg ha letolnánk a bugyinkatKép Biztosan be tudna azonosítani!

SaciKép
Én imádlak, komolyan mondomKép
mary78

Köszi csajok!!! Kép

Hirtelen felindulásból elkövetett nyafogás volt Kép

Már voltam 4. napi vérvételen, megyek 22. napira is ugye! És végül is a stimu csak a köv. hónap 21. napjától indulhat. Addigra meg meglehet a HSG!
Jól gondolom szerintetek???

BMc-t meddig lehet hívni???
mot

Mot Kép
Sajnálom, hogy elmarad a hétfői HSG. Tudom, most el vagy keseredve, de gondolj arra, hogy ez a baci legyen a legnagyobb probléma. Inkább a HSG-n legyen minden OK.
Igaza van Mary-nek a türelemmel kapcsolatban. Sajnos mindig közbejöhet valami, és bekapcsolódik a "B" terv.

Kép
Kép
szilva069

MotKép

Jól gondolod szerintem. Szerintem a HSG-s hónapban el lehet kezdeni a Decapeptyl-t.

A BMC-ben általában 3- fél4-ig vannak.
mary78

Drágák vagytok! Kép

Mára búcsúzom!!!

Kellemes estét!!!!
mot

Manda, MaryKép
Jó ez az arcos, bugyiletolós szövegKép

SackóKép
A babaprojectes topikban is most lett terhes egy lány, aki épp (asszem)lombikra készült.Kép Úgyhogy csodák igenis vannak!!!

SzilcsikeKép
Nem panaszkodásból írom a tüneteimet. Azért is címzem Amicának, hogy Titeket ne zavarjalak veleKép

MaryKép
Ne higgy Tizának, nem is nyeszlett!Kép Ok, kicsit vékonyka, de szerintem tiszta izomKép Múltkor ott rémüldözött nekem, hogy ha babás lesz majd jól meghízik. Vicces volt.Kép Szerintem akkor lesz pont jó húsban - bocsi TizaKép

TizaKép
Képzeld el, hogy én mióta dokihoz jártam, szinte csak egy hónap volt, amikor éreztem a pé-t; és akkor asszem épp nem is szedtem clostit. Nem is tudom, most hogy jött össze a baba, mert semmi pé-s tünetet nem észleltem magamon. Úgyhogy nyugi!!
gtünde

BABCSI
Ha netalántán erre tévednél, akkor felhívom figyelmedet, hogy szombaton tali lesz. Ha tudsz, feltétlenül gyere el!! Nagyon eltűntél, jó lenne hallani felőled - esetleg e-mailt is írhatnál (címem a profilban)!! Na meg meg akarjuk nézni a tesztjeidetKépKép
gtünde

Tuncsi, Iza Kép joo van,,,akkor bizakodok....de kozben megyek (lassan) lombikozni is. Kép biztos ami biztos.
De Iza Kép orulok h te optimistabb vagy, leeht, h ez fog neked segiteni. Kivanom, hogy igy legyen !! +++++
Mary Kép orulok, de miert is? Kép huuu, nem az en napom, mindenrol lemaradok Kép
Wish Kép Kép ????? vmi hir??

BABCSIIIIIIIIIII Kép en is szolok, hogy gyere szombaton !!! 11 kor mammut 1. 3. em, jo's cafe, lepcson fol. BARBARA neven van az asztalfoglalas !!
mindenki ott lesz, gyere te is!KépKép vegre egyutt a csapat !
saci

TüncsanyuKép
A rémüldözés talán túlzás, de tényleg nagyon torkos tudok lenni. Ez addig nem baj, amíg ennyit mozgok, de ha terhes leszek, akkor azért már kevesebbet és máshogy tudok majd sportolni. És azt gyanítom, hogy az étvágyam nem lesz rosszabb. Egyébként a férjem is alig várja már, hogy meghízzak (ő már a hormonokban is bízik, mert mondtam neki, hogy lehet tőle hízni.) Nem érti meg, hogy én már ennél többet nem tudok enni, ha meg a mozgást hagyom el, akkor sem leszek kövérebb, csak az arányok tolódnak el.

SackóKép
Szerintem se add fel még az utolsó inszemet, annyiféle sztorit lehet hallani, ami jól végződik. Lehet, hogy nekem is egyszer majd a lombik jön szóba, de most még bizakodok. Sőt most nagyon pozitív vagyok és már felkészültem arra is, hogy ha nem fog ez a hónap sikerülni, akkor sem keseredek el.

Kép
Kép
tiza

Kellemes estét Mindenkinek!!Kép

Elképzeltelek Benneteket letolt bugyival a kávézóban, ahogy kérdezgetitek az ügynököt, hogy "na ki vagyok én?".KépKépKép

Voltam dokinál.
Beléptem a clostysok klubjába!Kép
Egy hónap "próba", aztán átjárhatósági. De legalább történik valami.Kép
Vendég

GyugyiKép
Akkor sorstársak vagyunk. Csak clostyt szedsz, más nincs?

Hogy állsz a fogyival? Igazán csodállak, én képtelen lennék rá. Néha, mikor iszonyúan telezabálom magam és rosszul vagyok, akkor elhatározom, hogy holnaptól nem eszek annyit (legalább egy kis ideig), de azt is csak ritkán sikerül betartani.

Kép
Kép
tiza

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?